Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geschiedenis van Acca Kappa gaat terug tot 1869, toen Hermann Krull, een koopman uit Pruisen, zich in Treviso, Italië, vestigde. Wat begon met de productie van kammen en haarborstels is nu een internationaal succesvol familiebedrijf met hoge normen die zich richten op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Meer info

Acca Kappa Goedkoop kope

Meer info +

Acca Kappa Producten - Luxe parfums en cosmetica uit Veneto

Het Italiaanse label Acca Kappa staat voor luxe producten van de hoogste kwaliteit die alle zintuigen verwennen. Voortreffelijke, zeldzame ingrediënten, een helder design en verantwoordelijkheid tegenover mens en milieu zijn de uitgangspunten van dit traditierijke familiebedrijf. Geuren, cosmetische en lichaamsverzorgingsproducten en hun productieprocessen zijn onderworpen aan de strengste ecologische controles. Acca Kappa producten zijn volledig vrij van dierproeven en zijn afhankelijk van natuurlijke grondstoffen. Alle artikelen uit het rijke assortiment Acca Kappa worden in Italië vervaardigd. Zij staan voor Italiaanse liftstijl, cultuur en elegantie.

Betoverende geuren geïnspireerd door de historische tuinen van Italië, verzachtende crèmes en reinigingslotions met fluweelachtige texturen en cosmetische en woonaccessoires getuigen van de exclusiviteit en beheersing van het label. De vertaling van de merknaam is in geen enkel woordenboek opgenomen, omdat de Italiaanse versie van de letters "H" en "K" Acca Kappa de initialen zijn van de oprichter van het bedrijf Hermann Krüll.

Het internet maakt het mogelijk om zeer effectieve Acca Kappa producten te kopen in de online shop. Ze bewijzen dat exclusieve zorg niet duur hoeft te zijn. Geïnteresseerden kunnen bijna alle Acca Kappa producten online kopen tegen lage prijzen.

Acca Kappa - Italiaanse levensstijl met Duitse wortels

De Duitse zakenman Hermann Krüll richtte het bedrijf in Acca Kappa 1869 op in Treviso, Venetië. Oorspronkelijk was de productie beperkt tot de productie van hoogwaardige borstels en kammen. Venetië, slechts 30 kilometer verderop, met zijn haven, bood de beste voorwaarden voor de import van fijne grondstoffen voor de edele, handgemaakte borstels en scheerkwasten. De unieke kwaliteit van de borstels overtuigde niet alleen de Italianen. De Britse koninklijke familie maakte Acca Kappa hun hofleverancier van fijne borstels. Vanaf 1950 werd het assortiment Acca Kappa uitgebreid met luxe schoonheidsproducten. Naast de traditionele haarverzorging, betoverende gezichtscrèmes en lichaamsverzorgingsproducten waren de snel groeiende klantenkring erg blij. De exclusieve Acca Kappa producten werden tegen lage prijzen aangeboden. In 1997 kreeg het assortiment Acca Kappa nog een ander fascinerend facet. White Moss is de eerste betoverende geur van het label.

Ook na de dood van Hermann Krüll in 1936 bleef Acca Kappa het traditionele bedrijf in familiehanden. Vandaag leidt Elisa Gera, achterkleindochter van Hermann Krüll, het Italiaanse familiebedrijf in de vierde generatie. Zij hecht veel belang aan een evenwichtige harmonie van traditie en moderniteit. Onder haar leiding werden beproefde en geteste producten uit het begin van het label heruitgegeven in een modern design. Tegelijkertijd breidde Elisa Gera het veelzijdige assortiment van het luxe nichemerk uit met andere producten zoals fijne zepen en woonaccessoires.

Bewegende geuren, verleidelijke cosmetica en indrukwekkende accessoires - Acca Kappa Producten

Het brede assortiment Acca Kappa is onderverdeeld in vier hoofdgroepen: Geuren, gezichts- en lichaamsverzorging, zepen, borstels en badgerei. Er is een mogelijkheid om bijna al deze prachtige Acca Kappa producten online te kopen.

Charmante geuren

Het label lanceerde Acca Kappa tussen 1997 en 2017 24 onweerstaanbare geuren, zeven uniseks, tien vrouwen en zeven mannen. Al de eerste geur White Moss werd een groot succes. De aromatische Unisexparfum met frisse, fijn kruidige en muskusachtige noten is nog steeds in grote vraag vandaag de dag.

De geuren van de vrouwen zorgen voor fascinerende bloemige noten. Blauwe lavendel, Calycanthus, Hibiscus, Mimosa en Virginia Rose zijn betoverende bloemenparfums met spaarzame geuren en frisse flair. Het mannenparfum 1869 is een herinnering aan het jaar van oprichting van het bedrijf. Het combineert bloemige en kruidige essences met aroma's van fijn leer. Geurkaarsen en kamergeuren vervolledigen het indrukwekkende geurpalet van Acca Kappa .

Gezichts- en lichaamsverzorging

Het gamma Natural Skin Care biedt verzorgings- en reinigingsproducten die de gevoelige gezichtshuid duurzaam en kalmerend verzorgen. Naast exclusieve vochtinbrengende crèmes met een magisch zachte textuur, bevat het assortiment hoogwaardige oogcrèmes, gezichtsmaskers, peeling, reinigingsmelk en verfrissende tonicums. Met Natural Lip Care bieden Acca Kappa producten zeer effectieve lippenbalsems met en zonder zonbeschermingsfactor. De lijnen White Moss, Green Mandarin, Calycanthus, Virginia Rose en Wisteria omvatten douchegel, lotion, deodorant, handcrème, shampoo, conditioner, zeep, scheercrème en aftershave.

zepen

Naast zepen en wasgels met de geuren van de lichaamsverzorgingslijnen, presenteert het merk Acca Kappa een prachtige tuin vol geurende zepen met onweerstaanbare bloemige en fruitige noten. De milde zepen zijn voornamelijk gebaseerd op plantaardige actieve ingrediënten en zijn geschikt voor alle huidtypes. De producten gemaakt volgens traditionele formules zijn heerlijk romig. Ze reinigen de huid zachtjes en voorzien de huid van extra vocht. De geur is bijzonder duurzaam. De keuze tussen perzik, vijg, olijf, peer, lavendel, magnolia, lila en vele andere noten is niet eenvoudig. Online winkels bieden de mogelijkheid om deze uitstekende Acca Kappa producten tegen lage prijzen te kopen.

Borstels en badgerei

De originele producten van het familiebedrijfAcca Kappa , borstels en kammen, worden niet vergeten. Natuurlijke haarborstels en kammen van ecologisch beukenhout in traditioneel design naast moderne pneumatische borstels van toermalijn, hout of ultrazacht celluloseacetaat. Nagel-, bad- en massageborstels en sisal scrubbers vervolledigen de collectie lichaamsverzorgingstoebehoren. De indrukwekkende hoge kwaliteit van deze producten maakt duidelijk hoe Acca Kappa het traditionele bedrijf 's werelds grootste borstelproducent en hofleverancier van de Britse koninklijke familie werd.

Van importeur van wild zwijnenhaar tot fabrikant van luxe cosmetica

De koopman Hermann Krüll uit Halle in Saksen verhuisde rond 1860 naar Venetië. Daar wijdde hij zich aan de import van begeerde Chinese wilde zwijnenhaartjes. Toen een van zijn klanten in 1869 de leveringen niet kon betalen, nam Krüll zijn fabriek in het nabijgelegen Treviso over. Hij richtte het label Acca Kappa op en maakte van de productie van exquise borstels zijn levensdoel. Na de bruiloft met een Italiaanse vrouw werd Veneto de thuisbasis van Krüll. Het exclusieve gebruik van natuurlijke materialen en de bewonderenswaardige kwaliteit maakten zijn producten al snel beroemd.

Tot op de dag van vandaag worden de natuurlijke houtpenselen niet gelakt, maar met de hand gecoat met een fijne waslaag. Het label blijft trouw aan het gebruik van natuurlijke materialen, zelfs bij de ontwikkeling van de modernste technologieën. Voor de bio-collectie van borstels en kammen worden natuurlijke vezels en organische materialen verwerkt tot biologisch afbreekbaar celluloseacetaat. Het Acca Kappa gepatenteerde productieproces vond zijn model in katoen. De afbraaksnelheid van een borstel is gelijk aan die van een eikenblad.

Acca Kappa Producten - Verwenprogramma voor lichaam en zintuigen

De luxeproducten van het traditionele label worden Acca Kappa gekenmerkt door een veelheid aan exquise grondstoffen en ingrediënten. Verzorgingslijnen, zepen en geuren worden gekenmerkt door een uitzonderlijk hoge kwaliteit en een onweerstaanbare, frisse geur. Borstels, kammen en cosmetische accessoires van natuurlijke materialen zijn wereldleiders. De ervaring van bijna 150 jaar familietraditie en de toepassing van de modernste technologieën maken van Acca Kappa producten een uniek verwenprogramma voor lichaam en zintuigen. Iedereen die geïnteresseerd is, kan de prachtige Acca Kappa producten in online winkels kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 497
toepassen
Acca Kappa
Acca Kappa
Acca Kappa
Acca Kappa
Acca Kappa