Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

12 57
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Popster, trendsetter, actrice en ontwerpster van make-up: alles wat Rihanna aanraakt wordt een wereldwijd succes. Dat geldt ook voor de geuren die ze sinds 2011 lanceert. Ze zijn net zo veelzijdig en provocerend als de Barbadiaanse superster zelf.

Meer info

koop Rihanna parfum goedkoop

Meer info +

Van de Cariben naar muziek en de parfumindustrie

Parfums en popsterren zijn een lastige combinatie die in het recente verleden minder interesse heeft gewekt bij fans. De situatie is anders met het Rihanna parfum. Het parfum laat een heel persoonlijke kant van de popster zien en had zo uit een van de video's van Rihanna kunnen komen.

Wie is er eigenlijk begonnen met het omzetten van hun popsterimago in een parfum en het inspireren van massa's fans? Bij de jongere generatie staat Britney Spears in het middelpunt. Maar de oorspronkelijke pioniers zijn ouder en niet alleen actief in de muziekindustrie, maar ook in de film- en modellenwereld.

Feit is: Rihanna begrijpt als geen ander hoe ze de frisheid van haar charisma in een geur kan verwerken en elke vrouw een vleugje van haar roem kan geven. Net zo snel als ze van de Caraïben naar de showbusiness kwam, hebben haar parfums met melodieuze namen als Nude de harten van haar fans veroverd.

Rihanna geuren zingen van moed en zelfvertrouwen

Rihanna werd al snel een merk met nummers als S&M. Het duurde niet lang voordat ze met passie en veel liefde voor detail mode en cosmetica creëerde, waar niet alleen haar fans blij van werden.

In 2013 zette het popicoon met de gedenkwaardige stem alleen al in de VS 30 miljoen euro om in parfums. En dat ondanks het feit dat je een Rihanna parfum goedkoop kunt kopen. De vraag was dus enorm, ook al leek het er niet op toen ze in 2010 voor het eerst Reb'l fleur - wat "rebelse bloesem" betekent - uitbracht. Maar net als in de muziek heeft Rihanna ook in de creatie van geuren assertiviteit en continuïteit getoond. Rebelle volgde in 2012 en uiteindelijk Nude, het meest succesvolle Rihanna parfum voor vrouwen tot nu toe.

Rihanna parfum spreekt vanuit de ziel van moedige, modebewuste vrouwen met een voorliefde voor het buitengewone en benadrukt een levensstijl. De geurige doorbraak maakte van Rihanna ook een ster in de parfumwereld.

Rihanna arrangeert vrouwenparfums net zo vakkundig als muziek

De carrière van Rihanna als parfumeur begon met Reb'l fleur, een mysterieuze, fruitig-bloemige geur in een flacon met hoge hak. In combinatie met het parfum creëerde ze een bodylotion die net zo verleidelijk rook en de vrouwelijke kant en de rebel in elke vrouw benadrukte. Het Rihanna parfum voor vrouwen is sinds de marktintroductie verkrijgbaar in drie flesjes.

Het was twee jaar lang nogal stil rond Rihanna voordat ze in 2012 een nieuwe stap in de parfumwereld waagde met Rebelle. Dit parfum werd een ster, vooral in het Verenigd Koninkrijk, en was kort na de lancering het best verkochte en snelst verkopende sterparfum. De flacon doet weer denken aan een omgekeerde hoge hak, maar deze keer was hij rood van kleur. Pruim en gember met aardbeien in de topnoot, heliotroop, vanille, orchidee en cacao in het hart en musk, koffie en patchoeli in de basis benadrukten het mysterieuze aura van de geur. Dit Rihanna parfum is ook verkrijgbaar als bodylotion met dezelfde geur.

Na twee opeenvolgende rebellies was het tijd voor iets nieuws, aldus een inmiddels volwassen Rihanna met een nieuwe levensstijl. Nude werd uitgebracht in 2013 en werd door Rihanna omschreven als bevrijdend. Guave, mandarijn en peer in de top, oranjebloesem, Arabische jasmijn en gardenia in het hart en een basis van sandelhout, vanilleorchidee en jongleerbloem benadrukken de vrouwelijke kant van deze geur. De ontwerpster beschrijft haar geur als delicaat en hartig, daarmee zinspelend op het feit dat je het het liefst direct op je blote huid zou willen sprayen. Er werd een gelimiteerde editie gelanceerd in de officiële fanshop, die wereldwijd een begeerd cadeau werd onder de naam "777".

De drie genoemde geuren worden door de artiest zelf omschreven als een broer-zus serie.

Toen ROGUE Woman eind 2013 werd uitgebracht, verraste Rihanna iedereen met een nieuw flesontwerp en liet ze de hoge hakken-look achterwege. Voor Kerstmis was er een limited edition set die naast de geur ook vier exclusieve armbanden bevatte.

Het was tijd voor een Rihanna mannengeur en dus creëerde het icoon ROGUE Man, een oriëntaalse geur voor de moderne man met een voorliefde voor bijzondere details.

Daarna volgden ROGUE Love, RiRi, Crush en tot slot Kiss. Rihanna parfums worden gecreëerd met passie en veel aandacht voor detail, niet alleen in hun nuances maar ook in hun namen. Opvallend is ook dat het popicoon haar eigen reclamemedium is en geen andere sterren boekt om haar parfums te promoten. Rihanna staat zelf voor de camera en presenteert de geuren, die zijn ontsproten aan haar creatieve geest en zijn gecreëerd voor mensen met esprit en joie de vivre.

De persoonlijkheid van de zangeres beïnvloedt haar geuren

Wanneer ze een parfum introduceert en er fans over de hele wereld mee wil inspireren, vertrouwt Rihanna volledig op verleidelijke reclamecampagnes. Haar persoonlijkheid, ja zelfs haar ziel, vloeit in de creaties, die Rihanna in interviews benadrukt en vooral in Rogue uitlicht.

Iedereen die de zangeres kent, is bekend met haar voorliefde voor steeds nieuwe looks en persoonlijke veranderingen. Deze levensstijl kenmerkt ook de Rihanna parfums, zodat elk flesje een verrassing inhoudt en je meeneemt naar een nieuwe dimensie.

Een bijzonder kenmerk van de geurenserie zijn de eerlijke prijzen, wat nogal ongebruikelijk is voor sterparfums. In plaats van veel geld te vragen voor hun naam, zijn de parfums betaalbaar voor elke vrouw en kunnen zo zorgen voor een zeer persoonlijke levensstijl en de enscenering van het eigen erotische charisma.

Erotiek is een thema dat de zangeres graag intensief aansnijdt, niet alleen verbaal maar ook in de geur. Dit blijkt zowel uit het ontwerp van de flacon als uit de creatie van de nuances.

Rihanna zwijgt over de betrokken parfumeurs. Ze geeft meer informatie over de fotografen die haar hebben ondersteund bij haar reclamecampagnes en die de video's hebben geschoten. Net zo mysterieus als de zangeres zelf, zijn de geuren van Rihanna even betoverend voor mannen als vrouwen.

Rihanna parfum kopen - voordelen in een oogopslag

Rihanna parfum is sexy, Rihanna parfum is betaalbaar en Rihanna parfums zijn individueel. Sensuele nuances in Rihanna parfums voor vrouwen en oriëntaalse geuren voor mannen trekken de aandacht.

Als je goedkoop Rihanna parfum wilt kopen, dan kan dat gemakkelijk. Online Rihanna parfum kopen is slechts één optie, maar waarschijnlijk wel de handigste. Bloemen en fruit, maar ook mysterieuze ingrediënten zoals muskus en sandelhout worden gebruikt in de geuren.

Sensualiteit, pure verleiding en de nadruk op vrouwelijk charisma staan centraal in de parfums van alle succesvolle popsterren.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Rihanna met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Katarzyna Kwietniewska
ik hou van deze geur!!!

dit luchtje is een echte aanrader!!!! Het ruikt heerlijk zoet maar toch nog naar bloemen, blijft de hele dag goed ruiken. Een echte TOPPER!!!!! mijn lievelingsluchtje!!!! Mijn beste geur aankoop ever!!!!

Commentaar van Sevenjoy94
adembenemend

Op zoek naar een goed parfum ben ik deze geur van Rihanna tegengekomen. Als ik alleen op de naam van het parfum was afgegaan, had ik me iets anders voorgesteld. In plaats van een rebelse geur is de geur zeer sensueel en eerder glamoureus.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten