Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Popster, trendsetter, actrice en make-up creator: wat Rihanna aanraakt wordt een wereldwijd succes. Dat geldt ook voor de geuren die ze sinds 2011 heeft gelanceerd. Ze zijn net zo veelzijdig en provocerend als de Barbadiaanse superster zelf.

Meer info

Koop Rihanna Parfum goedkoop

Meer info +

Van het Caribisch gebied tot muziek en parfumerieën

Parfums en popsterren zijn een delicate combinatie die de laatste tijd minder aandacht heeft getrokken van fans. Bij Rihanna parfum is het anders. Het onthullen van een zeer persoonlijke kant aan de popster, de geur zou direct kunnen zijn voortgekomen uit een van Rihanna de video's.

Wie is er eigenlijk begonnen met het transformeren van zijn popsterbeeld in een geur en zo een menigte fans te inspireren? In de jongere generatie heeft Britney Spears de overhand. Maar de oorspronkelijke pioniers zijn ouder en niet alleen actief in de muziekindustrie, maar ook in de film- en modelbouw.

Het is een feit dat ze Rihanna als geen ander weet hoe ze de frisheid van haar charisma kan omzetten in een geur en elke vrouw een vleugje roem kan geven. Net zo snel als ze van de Caraïben in de showbusiness is gekomen, hebben haar parfums de harten van haar fans veroverd met melodieuze namen als Nude.

Rihanna Geuren zingen de lof van moed en zelfvertrouwen

Rihanna is al snel een merk geworden met nummers als S&M. Er ging niet veel tijd voorbij totdat ze met passie en liefde voor details mode en cosmetica creëerde en niet alleen haar fans ermee inspireerde.

In 2013 veranderde het popicoon met de aanstekelijke stem 30 miljoen euro in parfums alleen al in de VS. En dat terwijl u een Rihanna parfum kunt kopen voor een goedkope prijs. De vraag was dus enorm, ook al zag het er niet zo uit toen ze Reb'l fleur voor het eerst uitbrachten in 2010. Maar net als in de muziek Rihanna heeft de creatie van geuren bewezen assertiviteit en continuïteit. In 2012 volgde Rebelle en uiteindelijk Nude, het meest succesvolle Rihanna parfum voor vrouwen tot nu toe.

Rihanna Parfum spreekt tot moedige, modebewuste vrouwen met een voorkeur voor het bijzondere uit de ziel en benadrukt een levensstijl. De geurige doorbraak Rihanna maakte hem ook een ster in de parfumwereld.

Rihanna regelt parfums voor dames zo vakkundig als muziek

Rihanna s carrière als parfumeur begon met Reb'l fleur, een mysterieuze, fruitige bloemige geur in een fles met hoge hak. In combinatie met het parfum creëerde ze een bodylotion die ook een verleidelijke geur had en de vrouwelijke kant en de rebel in elke vrouw benadrukte. Het Rihanna damesparfum is sinds de lancering verkrijgbaar in drie flessenmaten.

Twee jaar lang was het vrij rustig Rihanna voordat ze met Rebelle in 2012 weer een reis durfde te maken in de wereld van de parfums. Vooral in Groot-Brittannië werd deze geur een ster en kort na de introductie werd het beschouwd als het meest verkochte en snelste uitverkochte sterparfum. De fles doet weer denken aan een omgekeerde hoge hiel, maar deze keer was het rood. Pruim en gember met aardbeien in de topnoot, heliotroop, vanille, orchidee en cacao in het hart en muskus, koffie en patchoeli in de basis onderstrepen de mysterieuze uitstraling van de geur. Deze Rihanna parfum is ook verkrijgbaar als bodylotion met dezelfde geur.

Na twee opeenvolgende opstanden was het tijd voor iets nieuws, zei een inmiddels volwassen Rihanna met een nieuwe levensstijl. Naakt verscheen in 2013 en werd omschreven Rihanna als bevrijdend. Guave, mandarijn en peer in het hoofd, oranjebloesem, Arabische jasmijn en gardenia in het hart en een basis van sandelhout, vanilleorchideeën en jongleurige bloemen benadrukken de vrouwelijke kant van deze geur. De ontwerpster beschrijft haar geur als delicaat en hartverwarmend en verwijst naar het feit dat men het liever direct op de naakte huid besproeit. In de officiële fanshop werd een gelimiteerde oplage geïntroduceerd, die wereldwijd een gewild geschenk werd onder de naam "777".

De drie genoemde geuren worden door de kunstenaar zelf beschreven als een serie broers en zussen.

Toen ROGUE Woman eind 2013 verscheen, verraste Rihanna ze met een nieuw flesontwerp en onthield ze zich van de vorm in hoge hieloptiek. Voor Kerstmis was er een limited edition set die naast de geur ook vier exclusieve armbanden bevatte.

Het was tijd voor een mannengeur, en zo creëerde het icoon ROGUE Man een oosterse geur voor de moderne man met een voorliefde voor speciale details.

We gingen verder met ROGUE Love, RiRi, Crush en uiteindelijk Kiss. Rihanna Parfums worden niet alleen in hun nuances gecreëerd, maar ook in hun naamgeving met passie en veel aandacht voor detail.

De persoonlijkheid van de zangeres beïnvloedt haar geuren

Wanneer ze een parfum introduceert en fans over de hele wereld wil inspireren, vertrouwt Rihanna ze op verleidelijke reclamecampagnes. Haar persoonlijkheid, ja, haar ziel, stroomt in de creaties, wat Rihanna in interviews wordt benadrukt en de focus van Rogue's werk is.

Wie kent de zangeres, kent haar liefde voor altijd nieuwe looks en persoonlijke veranderingen. Rihanna Parfum wordt ook gevormd door deze levensstijl, dus elke fles heeft een verrassing in petto en neemt je mee naar een nieuwe dimensie.

Een bijzonderheid van de geurserie zijn de eerlijke prijzen, wat vrij ongebruikelijk is voor sterparfums. In plaats van veel geld te vragen voor hun naam, zijn de parfums betaalbaar voor elke vrouw en kunnen ze dus zorgen voor een zeer persoonlijke levensstijl en de enscenering van hun eigen erotische charisma.

Erotiek is een thema dat de zangeres niet alleen verbaal opneemt, maar ook graag en intensief in de geur verpakt. Dit is zowel in het ontwerp van de fles als in de creatie van de nuances terug te vinden.

Er wordt Rihanna geen melding gemaakt van de betrokken parfumeurs. Ze geeft meer informatie over de fotografen die haar hebben ondersteund in haar reclamecampagnes en de video's hebben geschoten. Even mysterieus als de zangeres zelf zijn de Rihanna geuren die zowel vrouwen als mannen verleiden.

Rihanna Parfum kopen - voordelen in een oogopslag

Rihanna Parfum is sexy, Rihanna parfum is goedkoop en Rihanna parfums zijn individueel. Sensuele nuances in Rihanna vrouwenparfums en oriëntaalse nuances in mannengeuren trekken de aandacht.

Wie goedkoop Rihanna parfum wil kopen, kan dat zonder problemen doen. Rihanna Parfum online kopen is slechts één mogelijkheid, als het waarschijnlijk het meest handig is. Bloemen en vruchten, maar ook mysterieuze ingrediënten zoals muskus en sandelhout worden verwerkt in de geuren.

Sensualiteit, pure verleiding en de nadruk op vrouwelijkheid staan centraal in alle parfums van deze succesvolle popster.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Rihanna met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Katarzyna Kwietniewska
ik hou van deze geur!!!

dit luchtje is een echte aanrader!!!! Het ruikt heerlijk zoet maar toch nog naar bloemen, blijft de hele dag goed ruiken. Een echte TOPPER!!!!! mijn lievelingsluchtje!!!! Mijn beste geur aankoop ever!!!!

Commentaar van Sevenjoy94
adembenemend

Op zoek naar een goed parfum ben ik deze geur van Rihanna tegengekomen. Als ik alleen op de naam van het parfum was afgegaan, had ik me iets anders voorgesteld. In plaats van een rebelse geur is de geur zeer sensueel en eerder glamoureus.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

13 57
toepassen