Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Mooie, verzorgde handen en nagels zijn bijzonder belangrijk om een goede indruk te maken. Om dit te garanderen ontwikkelt het Duitse bedrijf Alessandro innovatieve en uiterst doeltreffende producten voor een perfecte nagelverzorging.

Meer info

Alessandro producten goedkoop kopen

Meer info +

Alessandro mooie nagels zonder nagelstudio

Vandaag de dag staat het merk vooral bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve producten op het gebied van hand- en nagelverzorging - hier is het al enkele jaren een van de marktleiders. Maar het begon allemaal met een idee dat oprichter Silvia Troska gewoon niet los wilde laten - Troska was de eerste schoonheidsspecialiste die kunstnagels en nagelproducten uit het buitenland naar Duitsland importeerde. Maar dat was niet genoeg voor haar. Ze wilde haar eigen producten van hoge kwaliteit gebruiken, aangepast aan de Europese kwaliteitsnormen. In 1989 Alessandro richtte ze eindelijk het inmiddels wereldberoemde label op om dit idee te realiseren.

Vooral in de professionele hand- en nagelverzorgingsindustrie mogen vandaag de dag zelden Alessandro producten ontbreken. Maar wat maakt de producten van dit bedrijf zo bijzonder Alessandro in detail - en wat moet je nog meer weten over het merk?

Het merk Alessandro : Hoe het allemaal begon en wat het vandaag de dag is

De Duitse schoonheidsspecialiste Silvia Troska is niet de uitvinder van kunstmatige vingernagels, maar zij was degene die ze naar Duitsland bracht. Met het oog hierop importeerde Troska lange tijd de nodige producten uit het buitenland. Dit was echter net zo ongunstig als de kwaliteit. De wens om haar eigen producten te gebruiken groeide snel in Troska, die toen al vele jaren als schoonheidsspecialiste werkzaam was. Producten die voldoen aan de Europese en Duitse kwaliteitsnormen. Producten waarvan zij de samenstelling kende en die niet alleen een esthetisch doel dienen, maar ook de nagels van haar klanten beschermen en verzorgen. Aan het einde van de jaren 80 vervulde Troska deze wens en richtte het vandaag de dag gevestigde bedrijf Alessandro op - en vandaag de dag biedt het merk zijn Alessandro producten bijna overal ter wereld aan.

Inmiddels omvat het assortiment van het huis Alessandro producten uit het gehele assortiment van nagel-, voet- en handcosmetica: van nagelcrèmes, tincturen en Co. tot hoogwaardige gels van acryl- en kunstnagels, alles is vertegenwoordigd. Het bedrijf heeft altijd veel belang gehecht aan het volgen van de trend, maar ook aan het combineren van innovaties met beproefde producten. En in zijn bijna 30-jarige geschiedenis heeft hij Alessandro niet op de successen uit het verleden kunnen rusten. Vandaag de dag werkt een select team van experts voortdurend aan het verbeteren van bestaande Alessandro producten en het ontwikkelen van nieuwe producten.

Het label Alessandro en het gevarieerde assortiment

Vandaag de dag is het assortiment bijna verwarrend groot. Het succesvolle merk biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om je handen en voeten, inclusief je nagels, te verzorgen, te verwennen of te verfraaien. Dit betekent bijvoorbeeld dat het huis talrijke crèmes, tincturen, serums en meer biedt voor de verzorging van handen en voeten. Wij hebben ons Alessandro echter niet alleen gespecialiseerd in een speciale zorgbehoefte of alleen in een speciaal huidtype. Er zijn Alessandro producten die gericht zijn op mensen die veel zorg nodig hebben, van de normale huid tot de minder gevoelige huid. Daarnaast biedt het Alessandro producten die gericht zijn op zogenaamde "probleemgevallen" - zoals broze nagels, gebarsten huid of zwaar zwetende voeten. Het huis maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke en innovatieve composities die de huid er niet alleen gladder of soepeler doen uitzien, maar deze ook tot in de cellen voeden.

Dit gebeurt bijvoorbeeld door toevoeging van waardevolle en effectieve ingrediënten en oliën die al bekend zijn uit de natuurgeneeskunde. Het bedrijf maakt ook gebruik Alessandro van innovatieve ingrediënten en recepten die het zelf ontwikkelt en voortdurend verbetert. Elke lijn en serie, en soms zelfs elk afzonderlijk Alessandro product, heeft zijn eigen samenstelling en eigenschappen. De verzorgende en populaire NailSpa-lijn, bijvoorbeeld, maakt gebruik van hoogwaardige plantaardig materiaal en aromatische stoffen die de huid en de zintuigen stimuleren. En: de lijn omvat verschillende series die gericht zijn op alle soorten nagels of vooral op broze en splinterende of dunne en zachte nagels. Hetzelfde geldt voor de HandSpa-lijn, die speciaal gericht is op de verzorging van de handen (deels inclusief de nagels). De uitgebreide Pedifex-lijn daarentegen is volledig afgestemd op de behoeften van de voeten - en maakt gebruik van de kostbare stoffen die de oceanen van de wereld te bieden hebben.

Maar ze Alessandro wil niet alleen koesteren, ze wil ook verfraaien. Daarom biedt het bedrijf naast nagellak ook tal van producten voor nagelcosmetica aan: Kunstnagels, praktische sets, gels en meer vindt u hier. Hier wordt onder andere ook onderscheid gemaakt naar de vraag of de Alessandro producten eerder voor professioneel gebruik of voor thuisgebruik zijn bedoeld. Alle producten zijn echter voor iedereen beschikbaar - bijvoorbeeld in de Alessandro online shop. Hier kunnen alle Alessandro producten worden gekocht wanneer er speciale aanbiedingen of kortingsacties lopen, zelfs heel goedkoop. Daarnaast Alessandro zijn er producten van andere online winkels en in sommige drogisterijen en parfumerieën. Ook hier kunnen de Alessandro producten min of meer goedkoop worden gekocht - en soms online en soms ter plaatse.

De perfecte look voor elke smaak en elke gelegenheid

De Alessandro producten zijn niet alleen tot veel in staat, ze zien er ook erg aantrekkelijk uit. Afhankelijk van de lijn of serie, komen ze in elegant ogende potten, buizen en flacons. Meestal delen ze een beknopt ontwerp: de vorm van de vaten en de glanzende zwarte sluitingen. De Alessandro producten zijn echter altijd anders. Toch delen ze het edele Alessandro schrift. Maar het merk onderscheidt Alessandro zich niet alleen door zijn producten. Het Alessandro werkt samen met vele nagel- en cosmeticastudio's en biedt naast zijn producten een breed scala aan workshops en cursussen over onderwerpen als nageldesign. Afhankelijk van het aanbod van de cursussen zijn deze gericht op particulieren of zakenmensen - of op beide. Om deel te nemen kunt u zich inschrijven via de online pagina's van het merk, maar ook direct bij de organisator ter plaatse (zoals de Nagelstudio).

Alessandro Producten scoren vooral met hun ongelooflijk grote en gevarieerde productassortiment. Want welke speciale eisen de klant ook aan de producten stelt, hier vindt u zeker het juiste product of een geschikte lijn. Als voorbeeld: Veel series bevatten vaak zo'n 100 verschillende producten die gericht zijn op verschillende smaken (bijvoorbeeld nagellak), maar ook op verschillende huid- of nageltypes. Dus je hoeft hier geen compromissen te sluiten. En toch zijn de producten eerlijk en betaalbaar in prijs en altijd trendy.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 97
toepassen