Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 97
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Mooie, verzorgde handen en nagels zijn bijzonder belangrijk om een goede indruk te maken. Om hiervoor te zorgen, ontwikkelt het Duitse bedrijf Alessandro innovatieve en zeer effectieve producten voor een perfecte nagelverzorging.

Meer info

Koop Alessandro producten tegen een voordelige prijs

Meer info +

Alessandro, mooie nagels zonder nagelsalon

Vandaag de dag is het merk vooral bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve producten op het gebied van hand- en nagelverzorging - waar het al jaren een van de marktleiders is. Maar het begon allemaal met een idee dat oprichtster Silvia Troska gewoon niet losliet - Troska was de eerste schoonheidsspecialiste die kunstnagels en nagelproducten uit het buitenland naar Duitsland importeerde. Maar dat was niet genoeg voor haar. Ze wilde haar eigen kwaliteitsproducten gebruiken die aangepast waren aan de Europese kwaliteitsnormen. In 1989 lanceerde ze uiteindelijk het nu wereldberoemde Alessandro label om dit idee te realiseren.

Vandaag de dag ontbreken de producten van Alessandro nog maar zelden, vooral in de professionele hand- en nagelverzorgingsindustrie. Maar wat maakt de Alessandro producten zo speciaal - en wat moet je nog meer weten over het merk?

Het merk Alessandro: hoe het allemaal begon en wat het vandaag de dag zo bijzonder maakt

Hoewel de Duitse schoonheidsspecialiste Silvia Troska niet de uitvindster van kunstnagels is, was zij wel degene die ze naar Duitsland bracht. Lange tijd importeerde Troska de benodigde producten uit het buitenland. Dit was echter niet zo goedkoop als het altijd van hoge kwaliteit was. Troska, die toen al jaren als schoonheidsspecialiste werkte, besefte al snel dat ze haar eigen producten wilde gebruiken. Producten die voldeden aan Europese en Duitse kwaliteitsnormen. Producten waarvan ze de samenstelling kende en die niet alleen een esthetisch doel hadden, maar ook de nagels van haar klanten beschermden en verzorgden. Aan het einde van de jaren 1980 vervulde Troska deze wens en richtte het nu gevestigde bedrijf Alessandro op - en vandaag de dag biedt het merk haar Alessandro producten bijna over de hele wereld aan.

Het Alessandro assortiment omvat nu producten uit het hele gebied van nagel-, voet- en handcosmetica: van nagelcrèmes, tincturen en dergelijke tot hoogwaardige acrylgels en kunstnagels, alles is vertegenwoordigd. Het bedrijf heeft er altijd veel belang aan gehecht om niet alleen de trends bij te houden, maar ook om innovatie te combineren met het beproefde. En: in haar bijna 30-jarige geschiedenis is Alessandro niet blijven stilstaan bij de successen uit het verleden. Vandaag de dag is een select team van experts voortdurend bezig met het verbeteren van bestaande Alessandro producten en het ontwikkelen van nieuwe.

Het Alessandro label en zijn gevarieerde assortiment

Vandaag de dag is het productaanbod bijna eindeloos. Het succesvolle merk biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om je handen en voeten te verzorgen, verwennen of verfraaien, inclusief je nagels. Dit betekent bijvoorbeeld dat het bedrijf talloze crèmes, tincturen, serums en meer aanbiedt voor de verzorging van handen en voeten. Alessandro is echter niet alleen gespecialiseerd in één bepaalde huidverzorgingsbehoefte of één bepaald huidtype. Er zijn Alessandro producten voor de zeer gevoelige huid, de normale huid en de minder gevoelige huid. Alessandro biedt ook producten die gericht zijn op zogenaamde "probleemgevallen" - zoals broze nagels, een gebarsten huid of zeer zweetvoeten. Het bedrijf gebruikt alleen natuurlijke en innovatieve formules die de huid niet alleen optisch gladder en soepeler maken, maar ook echt voeden tot op celniveau.

Dit wordt bijvoorbeeld bereikt door waardevolle en effectieve ingrediënten en oliën toe te voegen die al bekend zijn uit de natuurgeneeskunde. Alessandro gebruikt echter ook innovatieve ingrediënten en formules die het zelf ontwikkelt en voortdurend verbetert. Elke lijn en serie, en in sommige gevallen zelfs elk individueel Alessandro product, heeft zijn eigen unieke samenstelling en eigenschappen. De voedende en populaire NailSpa lijn, bijvoorbeeld, maakt gebruik van hoogwaardige plantenextracten en aroma's die de huid en de zintuigen revitaliseren. Bovendien omvat de lijn verschillende series die gericht zijn op alle nageltypes of specifiek op broze en splinterende of dunne en zachte nagels. Hetzelfde geldt voor de HandSpa lijn, die specifiek gericht is op handverzorging (in sommige gevallen inclusief nagels). De uitgebreide Pedifex lijn daarentegen is volledig gericht op de behoeften van de voeten - en maakt gebruik van de kostbare materialen die de wereldzeeën te bieden hebben.

Maar Alessandro wil niet alleen verzorgen, het wil ook verfraaien. Daarom biedt het bedrijf naast nagellak ook talrijke nagelcosmeticaproducten: Kunstnagels, praktische sets, gels en meer vind je hier. Ook hier wordt onderscheid gemaakt of de Alessandro producten bedoeld zijn voor professioneel gebruik of voor thuisgebruik. Alle producten zijn echter voor iedereen verkrijgbaar - bijvoorbeeld in de Alessandro online shop. Alle Alessandro producten kunnen hier gekocht worden, en wanneer er speciale aanbiedingen of kortingsacties lopen, kunnen ze zelfs vrij goedkoop gekocht worden. Alessandro producten zijn ook verkrijgbaar in andere online winkels en in sommige drogisterijen en parfumerieën. Ook hier zijn Alessandro producten soms meer en soms minder betaalbaar - en soms online en soms ter plaatse.

De perfecte look voor elke smaak en elke gelegenheid

Alessandro producten doen niet alleen veel, ze zien er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Afhankelijk van de lijn of serie worden ze geleverd in elegant uitziende potten, tubes en flacons. Ze hebben meestal een opvallend design: de vorm van de potjes en de glanzende zwarte doppen. De Alessandro producten zijn echter altijd anders vormgegeven. Toch hebben ze de elegante Alessandro belettering gemeen. Het merk Alessandro wordt echter niet alleen gekenmerkt door haar producten. Alessandro werkt samen met veel nagel- en schoonheidssalons en biedt naast haar producten een breed scala aan workshops en cursussen over onderwerpen zoals nageldesign. Afhankelijk van het cursusaanbod zijn de programma's gericht op particuliere of zakelijke klanten - of beide. Je kunt je inschrijven om deel te nemen via de online pagina's van het merk, maar ook rechtstreeks bij de organisator ter plaatse (bijv. de nagelstudio). Wat maakt Alessandro producten zo speciaal?

De producten van Alessandro onderscheiden zich vooral door hun extreem grote en gevarieerde assortiment. Welke speciale eisen de klant ook stelt aan de producten, het juiste product of een passende lijn is hier zeker te vinden. Veel assortimenten bevatten bijvoorbeeld vaak zo'n 100 verschillende producten die gericht zijn op verschillende smaken (zoals nagellak), maar ook op verschillende huid- of nageltypes. Je hoeft hier dus geen compromissen te sluiten. En toch zijn de producten eerlijk en betaalbaar geprijsd en altijd trendy.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten