Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Anaïs Anaïs maakte het modelabel Cacharel plotseling bekend in de wereld van de geuren in de jaren 1970, maar de geschiedenis van het merk begon 20 jaar eerder. Het bedrijf, genoemd naar een eend, is vooral bekend om designermode. De parfums van Cacharel zijn ook wereldwijd zeer populair.

Meer info

Koop Cacharel Parfum goedkoop

Meer info +

Cacharel Het parfum van de fashionista's

Het Franse modelabel Cacharel, gevestigd in Parijs, inspireert sinds 1958 veeleisende, modebewuste vrouwen en mannen over de hele wereld met zijn vooruitstrevende, draagbare designermode die als geen ander de Franse lichtheid belichaamt. Met Anaïs Anaïs, het eerste parfum van Cacharel, vestigde het wereldberoemde modelabel zich ook met succes in de parfumindustrie. Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Cacharel parfum in samenwerking met L'Oréal, die het modehuis ondersteunt met hun ervaring in de branche. De geuren onderstrepen niet alleen op elegante wijze de stijl van de drager, Cacharel Parfum heeft een gunstig effect op diens stemming en verwent de zintuigen sfeervol met de fijnste geurcomposities die inspireren.

Als u een parfum van het beroemde modehuis aan uw eigen collectie wilt toevoegen, kunt u in onze online winkel kijken en Cacharel parfum kopen.

Mode komt voor Cacharel Parfum

De oprichter van Cacharel is de Fransman Jean Bousquet. Als zoon van een verkoper van naaimachines werd hij als kind al gegrepen door de modewereld. Na een opleiding tot kleermaker werkte hij als ontwerper en opende hij zijn eerste modehuis in de Parijse wijk Le Marais, dat zo succesvol was dat hij besloot een stap verder te gaan. Zo werd in 1958 Cacharel opgericht in Nîmes, waar Bousquet twee termijnen burgemeester was. Overigens ontleent het bedrijf zijn naam aan de Garganey-eend, die oorspronkelijk uit de Camargue komt: hij wordt door de plaatselijke bevolking " Cacharel " genoemd.

Het Franse modehuis presenteerde zijn eerste damescollectie in 1962 en baarde opzien met zijn kleding: Cacharel zag af van de traditionele coupenaden voor de bousquetblouse en kwam in plaats daarvan met gaufrered stof en felle kleuren. Het modemerk krijgt ook snel internationale erkenning dankzij artikelen in modetijdschriften als Elle.

Slechts enkele jaren later veroverde Cacharel de Amerikaanse modemarkt met zijn prêt-à-porter mode en bood begin jaren zeventig ook herenkleding en kinderkleding aan. Een bijzonder kenmerk van Cacharel 's ontwerpen zijn vrouwelijke geaccentueerde snitten en romantische bloemenprints, elegante avondkleding of casual maar aantrekkelijke vrijetijdskleding. De ontwerpen geven een gevoel van frisheid, vrijheid en levensvreugde.

Het duurt niet lang voordat het eerste parfum Cacharel de verfijnde stijl van Jean Bousquet's mode vertaalt naar een parfum. Het verschijnt in 1978 en kan onmiddellijk een accent leggen. Cacharel Anaïs Anaïs wordt een van de meest gewilde vrouwengeuren! Tegenwoordig is het parfum een van de klassiekers en waarschijnlijk het bekendste damesparfum van het modelabel. Dankzij het delicate en zeer vrouwelijke boeket wordt Anaïs Anaïs geassocieerd met de stemming van de lente.

Het merk vestigde zich snel in de parfumindustrie en brengt regelmatig nieuwe essences op de markt. Wegens het grote succes werkt Cacharel nog steeds samen met L'Oréal voor parfum, waar de parfums onder licentie worden geproduceerd. De hoogwaardige geuren worden gecreëerd door gerenommeerde parfumeurs. Als u de prachtige creaties wilt uitproberen, kunt u onze Cacharel online shop bezoeken en uw speciale Cacharel parfum online kopen!

De meest succesvolle geuren van Cacharel

Als u op zoek bent naar Cacharel parfum online, vindt u naast Anaïs Anaïs ook andere populaire geuren, zoals de Cacharel herengeur pour L'Homme of Cacharel Nemo. Een succesvolle Cacharel damesgeur is de Eau de Toilette Noa - Cacharel Loulou maakt ook al bijna 40 jaar naam. Een Cacharel parfum moet niet alleen complex geformuleerd zijn. De kostbare geuren zijn meesterlijk uitgebalanceerd en vormen harmonieuze composities:

- Cacharel Anaïs Anaïs: Het eerste Cacharel parfum streelt de neus met een uiterst vrouwelijke, bloemig-poederachtige algemene noot en is in 2014 opnieuw uitgebracht als Anaïs Anaïs L'Original met een gewijzigde formule. Ook de kleurrijke bloemenfles is aangepast aan de moderne tijd. Anaïs Anaïs L'Original behoudt echter de sensuele uitdrukking die even romantisch als verleidelijk kan zijn.

- Cacharel pour L'Homme is een mannengeur om rekening mee te houden. De houtachtige en kruidige Eau de Toilette, uitgebracht in 1981, onderstreept de mannelijkheid van zijn drager. Het elixer uit de pen van Gerard Goupy, met een bijna onvergelijkbaar geurverloop en een krachtige sillage, heeft zich een plaats verworven in de Olympus van de parfums voor mannen.

-Nemo is een ander Cacharel parfum voor mannen, zoals de flacon in de vorm van een Y, ontworpen door Jean-Marie Massaud, duidelijk maakt. Parfumeur Jean-Pierre Béthouart creëerde in 1999 een eau de toilette die de naam Nemo meer dan eer aandoet. Een bijna mystieke formule die, ondanks zijn kruidige mannelijkheid, niet afziet van bloemige akkoorden.

-De Cacharel vrouwengeur Noa presenteert zich in 1998 heerlijk ingetogen, maar hult de draagster in een feel-good aura die moeilijk te weerstaan is. Olivier Cresp creëerde een eau de toilette die bloemige en poederachtige indrukken achterlaat die elke dag veranderen in een van ontspanning en vreugde. De flacon, ontworpen door Annegret Beier, doet qua vrouwelijke elegantie niet onder voor het parfum.

-Jean Guichard ontwierp Loulou voor vrouwen die wat explicieter willen zijn. Sinds 1987 maakt het parfum Cacharel voor vrouwen een zelfbewuste indruk met zijn bloemig-zoete uitstraling, waardoor de draagster olfactorisch in het middelpunt van de belangstelling staat. Loulou roept duidelijk: "Hier kom ik!", en is daarmee misschien wel een van de eerste discogeuren.

Wie maakt Cacharel parfum?

Achter een Cacharel parfum zitten, behalve Cacharel en L'Oréal, verschillende meesterlijke "neuzen" - zo worden parfumeurs in de volksmond genoemd. Voordat iemand zich parfumeur mag noemen, studeert hij meestal scheikunde en gaat hij naar de school voor parfumerie, maar er zijn ook andere carrières mogelijk. Carrièrewisselaars zijn ook niet onbekend.

Anaïs Anaïs, het eerste parfum van Cacharel, is bijvoorbeeld een gezamenlijke creatie van Robert Gonnon, Paul Leget, Raymond Chaillan en Roger Pellégrino. Een van de bekendste parfumeurs die werkt voor Cacharel is Olivier Cresp, sinds 2006 meester-parfumeur bij parfumfabrikant Firmenich. Zijn familie is al generaties lang gevestigd in de wereldhoofdstad van het parfum, Grasse. Het is dus niet verwonderlijk dat zijn zus Françoise Caron ook parfumeur is. De meester-parfumeur is verantwoordelijk voor een groot aantal hoogstaande parfums en geuren en is een vormend lid van de industrie. Enkele jaren geleden trad zijn zoon Sebastien Cresp in zijn voetsporen.

Cacharel Parfum: modieus, veelzijdig en nooit saai

Parfums van Cacharel zijn als de mode van het merk: de damesgeuren zijn vrouwelijk en stralen vreugde en liefde voor het leven uit. Met hun magische geuren openen ze nieuwe werelden. Een Cacharel mannengeur laat de man schitteren in zijn elegantie, mannelijkheid en persoonlijkheid, even charmant als zelfverzekerd. Een Cacharel parfum overtuigt met een complexe maar harmonieuze geurcompositie, die door de flacons goed wordt opgenomen. Ze verrassen met een kunstige verfijning en vormen prachtige sieraden. Of het nu gaat om een vrouwenparfum van Cacharel of een mannenparfum: als u geïnteresseerd bent in de veelzijdige diversiteit van het label, kunt u in onze online shop rondkijken en uw Cacharel parfum kopen tegen een geweldige prijs.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Cacharel met vier sterren of meer
4,83 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Berna
Cacharel noa heerlijk

Noa is echt mijn favoriete geur. Is simpel, verveelt niet en is niet te zoet en niet te sterk. Krijg vaak te horen goh wat heb je een lekker luchtje op. Daarnaast is deze website ook nog eens super voordelig met een zeer ruim assortiment.

Commentaar van Hionstiong
Cacharel Eden

Dit parfum is heel zeldzaam maar zijn geld waard. Het heeft een heel bijzondere geur, mensen vragen mij er vaak naar. Koop hem graag weer.

Commentaar van Themble
klassieke geur

Deze geur is een harmonische en kruidige herengeur. Niet voor elke dag, meer voor speciale gelegenheden. Zeer mannelijke geur die ik graag aanbeveel.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Cacharel in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.