Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Voor Maria Galland is schoonheid energie. Elke vrouw draagt deze individuele energie in zich en laat die van binnenuit schijnen. Daartoe ontwikkelde de Française een baanbrekende behandeling die vrouwen over de hele wereld doet stralen.

Meer info

Koop Maria Galland Cosmetics goedkoop

Meer info +

Maria Galland Zorg voor individuele schoonheid

In Parijs in de jaren zestig van de vorige eeuw draait alles om de "eeuwige jeugd" - en in het midden daarvan ligt de succesvolle balletdanseres Maria Galland met haar idee van het behoud van individuele schoonheid. Ze weet niet dat haar visie de basis is van een cosmetische innovatie die ook vandaag de dag nog steeds maatstaven zet in de schoonheidsverzorging! Niet in anti-aging, maar in "better-aging". Het Maria Galland is synoniem voor unieke actieve complexen, exquise ingrediënten en luxe behandelingen. Het geheim schuilt in het innovatieve behandelconcept, ontwikkeld in samenwerking met een dermatoloog die wetenschap en geneeskunde combineert: het houdt rekening met de individuele behoeften van verschillende huidtypes en helpt om een zeer persoonlijke "schoonheid op maat" te creëren. Met meer dan 200 verschillende Maria Galland verzorgingsproducten voor vrouwen en mannen voldoet het merk ruimschoots aan deze hoge standaard! Ontdek nu de wereld van het merk online en koop de Maria Galland zorg online!

Een balletdanser wordt een schoonheidspionier

"Schoonheidsverzorging is een levenssysteem, een filosofie. Net zoals we ons beschermen tegen de zon en de regen, moeten we ons ook proberen te verdedigen tegen de ontberingen van de ouderdom," Maria Galland zei ooit. Omgeven door schoonheid en succes kent de danser Maria Galland de waarde van een jeugdige huid. De visie van een cosmetische behandeling Maria Galland is om de jeugdige schoonheid te behouden en tegelijkertijd elke huid de juiste verzorging te geven volgens haar individuele behoeften. Sinds enige tijd is het echter niet alleen een kwestie van pure huidverzorging, maar ook van het versterken van het zelfvertrouwen en de persoonlijkheid van de gebruiker. Elk facet van een persoon, elk gezicht, is het waard om te benadrukken en te benadrukken.

De triomftocht begint in de jaren 60: Haar kleine Parijse appartement wordt gebruikt als Maria Galland "schoonheidssalon" en biedt haar vrienden en collega's persoonlijk schoonheidsadvies. Dit is gebaseerd op het concept dat de huid een "mozaïek van uiteenlopende behoeften" is en daarom individueel geanalyseerd en verzorgd kan worden. Het geheim van Maria Galland zorg en behandeling verspreidt zich snel in Parijs en haar huis wordt uitgebreid met een onderzoekslaboratorium en een productiefaciliteit. Later werd in de Chateaubriandstraat Maria Galland het eerste eigen schoonheidsinstituut geopend. Vandaag, na 50 jaar van succes, zijn er meer dan 10.000 schoonheidssalons in meer dan 40 landen waar vrouwen en mannen vertrouwen op hoogwaardige Maria Galland zorg. Dat is een goede reden om de Maria Galland zorg nu te kopen!

Maria Galland Ontdek de zorg online: De holistische zorg voor vrouwen en mannen

Geen enkele huid is als een andere. De wereld van de schoonheid dankt dit inzicht aan de Maria Galland zorg die het krijgt - in overeenstemming met de merkboodschap "Qui, c'est moi"! Het assortiment omvat speciale verzorgingsproducten voor vrouwen met verschillende huidbehoeften, reinigingsmiddelen en maskers en lichaamsverzorging. Ook de zonnecrème mag niet ontbreken, het draagt niettemin bij tot het behoud van de individuele schoonheid. Sinds een aantal jaren is de Maria Galland mannenverzorging bezig om het assortiment aan te vullen, zodat zelfs de moderne man zich goed verzorgd kan presenteren.

Het productassortiment in één oogopslag:

Maria Galland gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging omvat alle belangrijke producten die een goed verzorgde en stralende huid in het dagelijks leven nodig heeft: Reinigingsgel en peeling om vuildeeltjes en make-upresten te verwijderen en de teint te verhelderen. Dag- en nachtcrèmes voor een deel van de verzorging en vocht. Maskers, serums en essences voor extra verzorging. Voor de verschillende productlijnen - waaronder witte truffels, orchideeën en kaviaar - worden verschillende hoogwaardige ingrediënten gebruikt. Elke productserie is afgestemd op de specifieke behoeften van de huid - zoals onzuiverheden, pigmentatie of roodheid - en de ingrediënten ervan helpen de schoonheid op oudere leeftijd te behouden.

Maria Galland lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging is bovenal een verzorging voor de zintuigen, want de producten combineren verzorging en wellness. De unieke samenstelling van de actieve ingrediënten maakt van elk product een specialist tegen huidveroudering, cellulitis of droogte. Ze worden echter allemaal verenigd door een hoogwaardige, verzorgende textuur met zachte geurnuances. Wat overblijft is een heerlijk fluweelachtig gevoel op de huid en een heerlijk aroma in de neus. Dit verzorgt en ondersteunt de individuele huidbehoeften - en verwent lichaam en geest. Daarnaast zijn deodorants en douchegels verkrijgbaar als Maria Galland verzorging!

Maria Galland samenstelling

Met foundation, poeder en rouge kunnen vrouwen hun individuele karakter accentueren en laten glanzen. De make-up wordt gekenmerkt door fijne texturen die licht op de huid liggen, onregelmatigheden herstellen en tegelijkertijd de huid van voedingsstoffen voorzien. Waardevolle ingrediënten zoals vitamine E en C zorgen voor een licht liftend effect en verbeteren de elasticiteit van de huid. Met Maria Galland make-up kan een vrouw dus vroegtijdige tekenen van veroudering tegengaan.

Maria Galland zonwering

De zon is een van de oorzaken van vroegtijdige huidveroudering - tenminste als je jezelf er te vaak en zonder bescherming aan blootstelt. De speciale Maria Galland bescherming tegen de zon is niet alleen zeer effectief, maar voorziet de huid tijdens het zonnebaden ook van belangrijke voedingsstoffen tegen door de zon veroorzaakte huidveroudering en vrije radicalen. Maria Galland Tot de zonbescherming behoren zelfs producten voor mensen met een allergie die gevoelig kunnen reageren op de zon en verzorging, of voor sporters die ook bij hoge prestaties een betrouwbare bescherming tegen de zon nodig hebben. Passend bij de zonbeschermingslijn Maria Galland zijn er ook après producten, getinte dagcrèmes en een licht bronzen poeder voor een zomerse glans op de huid.

Maria Galland mannenzorg

Het is al lang bekend dat de huid van mannen ook verzorging nodig heeft. Maria Galland Mannenverzorging houdt rekening met de speciale structuur van de mannenhuid en biedt een geschikte huidverzorgingslijn die hydrateert en beschermt tegen de eerste rimpels. Homme for Maria Galland Men bevat een verfrissende gel voor de oogcontouren, een verhelderend gezichtsmasker en een aftershavebalsem.

Schoonheid is overal te vinden!

Het Franse luxemerk is erin geslaagd om wereldwijd bijna uitsluitend bekend te worden door zijn producten en filosofie. Sterren en celebrity reclame gezichten zijn moeilijk Maria Galland te zien op deze site. De focus ligt op de volstrekt normale vrouw met haar eigen schoonheid - of de moderne man die belang hecht aan een verzorgd uiterlijk. Mensen met verschillende gezichten, karakters en idealen lachen om de posters van het luxe label en presenteren zo op de beste manier de boodschap van het merk, dat er in ieder mens een zeer persoonlijke schoonheid is die behouden en benadrukt moet worden. Met de merkproducten kan iedereen mooi zijn - zonder een ster te zijn!

Maria Galland Goedkope zorg kopen

Als u iets goeds wilt doen met huid- en schoonheidsverzorging, kunt u Maria Galland het online kopen of uzelf verwennen in een van de vele schoonheidsinstituten wereldwijd. Niet alleen de klassieke verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik, maar ook beperkte oplages zoals sets en geschenkverpakkingen zorgen voor een absoluut gevoel van welzijn. Je kunt jezelf of anderen ermee verrassen. Of het nu gaat om een enkel product of een set: Wie zich wil laten inspireren, ontdekt de Maria Galland zorg online in de winkel. Is de Maria Galland zorg hier goedkoop? Regelmatige aanbiedingen maken de Maria Galland verzorging goedkoop, zodat u een koopje kunt krijgen wanneer u koopt. Koop nu Maria Galland Care!

Verzorging +

Maria Galland Care combineert effectieve ingrediënten voor elk huidtype en elke leeftijd. De producten zijn geschikt voor gezicht en lichaam. Ze vitaliseren, regenereren en zorgen zo voor frisheid, soepelheid en een gezonde uitstraling voor een holistisch welzijn

Maria Galland Verzorging: Geraffineerde gezichts- en lichaamsverzorgingscollectie voor vrouwen en mannen

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan tal van stressfactoren: milieuvervuiling, UV-straling, temperatuurschommelingen en veranderingen door ouderdom en ziekte. Om haar beschermende functies te behouden, biedt Maria Galland Paris een unieke verzorgingscollectie die de huidstructuur versterkt en beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

Volgens Maria Galland 's visie op jeugdige schoonheid, bieden hun huidverzorgingslijnen de juiste verzorging voor elk huidtype:

De hydraterende serie Maria Galland Hydra'Global is bedoeld voor de droge huid, terwijl de serie Maria Galland Lumin'Èclat de vermoeide huid weer laat stralen. De uitstekende collectie van Maria Galland met meer dan 200 verzorgingsproducten is verkrijgbaar in onze shop, waar je verzorgingsproducten van Maria Galland kunt kopen tegen geweldige prijzen.

Maria Galland Zorg in een oogopslag

De huidverzorgingscollectie van Maria Galland, die in 1962 werd gelanceerd, gaat ervan uit dat elke vrouw en man mooi kan zijn. Maria Galland care biedt daarom uitstekende reinigingslotions, crèmes, maskers en lichaamsverzorgingsproducten die de schoonheid en gezondheid van elk huidtype ondersteunen.

De Maria Galland Sensi'Repair-serie is ontwikkeld voor de gevoelige huid die gevoelig is voor roodheid en irritatie. De actieve ingrediënten herstellen de beschermende barrière van de huid, kalmeren irritatie en ontstekingen en zorgen voor welzijn.

De verzorgingslijn Maria Galland Lumin'Èclat geeft de vermoeide, doffe huid nieuwe energie en uitstraling. De zijdezachte texturen minimaliseren zichtbaar rimpels en zorgen voor een rozig frisse teint.

De anti-aging huidverzorgingslijn Maria Galland Hydra'Global voorziet de rijpere huid van optimaal vocht. De symbiose van zeer effectieve lipiden en hydraterende complexen zorgt voor een jeugdige huid.

De verstevigende antiverouderingslijn Maria Galland Lift'Expert maakt ook gebruik van de kracht van peptiden en kostbaar ijswijnextract om de celactiviteit te stimuleren, de huideigen collageen- en elastineproductie te stimuleren en de gezichtscontouren opnieuw te definiëren.

De innovatieve serie Maria Galland Activ'Age met plantaardige stamcellen, peptiden en hyaluronzuur geeft de huid haar jeugdigheid terug.

De Maria Galland Mille-serie is bijzonder luxueus. De hoogwaardige huidverzorgingslijn verwent de huid met 24-karaats goud en extract van witte zomertruffel voor een rijke verjonging.

De 2-in-1 Beauty Fluids Ultim'Boost van Maria Galland versterken het effect van de volgende verzorgingsproducten. Of de huid nu rijp, vet, moe of droog is, deze serums brengen haar direct in gezonde balans.

Geurende bodylotions, effectieve zonbeschermingsproducten en verfijnde mannenverzorging

Maria Galland Care verwent de veeleisende huid met rijke badoliën, geurige bodylotions en luxe hand- en lichaamscrèmes. Hun verstevigende ingrediënten maken de huid glad en geven haar energie en jeugdigheid.

Maria Galland De zonverzorging voor gezicht en lichaam zorgt voor een rondom beschermde, gebruinde teint. De lichte, sensuele texturen combineren zonbeschermingsfactoren met een effectieve antiverouderingsformule die de huid verstevigt en pigmentvlekken vermindert. Regenererende aftersun- en zelfbruiningsproducten verlengen de bruine teint.

Maria Galland Verzorging online kopen: Cosmetica die de zintuigen raken

De crèmes en lotions van Maria Galland care, bij ons online verkrijgbaar, doen denken aan het revolutionaire Masque Modelant, dat Maria Galland meer dan 50 jaar geleden wereldberoemd maakte en dat vandaag de dag nog steeds kenmerkend is voor de schoonheidsinstituten van Maria Galland: De actieve ingrediënten, die in precieze anti-ageing bewegingen worden aangebracht, dringen de huid binnen en geven haar een jeugdige frisheid en uitstraling. Hun natuurlijke delicate geur maakt het aanbrengen tot een sensuele, weldadige ervaring. Alle actieve ingrediënten zijn veganistisch en vrij van allergenen. Dus als je verzorging koopt en gebruikt van Maria Galland, heb je niet alleen een goed gevoel over je huid, maar ook een schoon geweten. Bij ons krijg je Maria Galland verzorging voor een goede prijs en tegen goede voorwaarden.

Make-up +

Verfijn, accentueer of benadruk je teint met de uitgebreide make-up collectie van Maria Galland. Speciale formules nestelen zich natuurlijk en zacht tegen de gevoelige huid van de ogen of lippen, foundation of poeder beschermen ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Maria Galland Make-up: een combinatie van innovatieve cosmetica en waardevolle zorg

Als je je natuurlijke schoonheid wilt benadrukken met make-up, kun je niet om Maria Galland Make-up heen. De cosmetica van de Parijse schoonheidspionier, die zich na haar balletcarrière toelegde op holistische schoonheidsverzorging, zet de toon voor het gezicht met waardevolle schoonheidsstoffen. Met foundation, poeder, mascara, lippenstiften en nagellakken maakt Maria Galland make-up elke look mogelijk - van natuurlijk tot glamoureus. Tegelijkertijd verstevigen en revitaliseren de producten de huid met speciale verzorgende stoffen.

Als je Maria Galland make-up online wilt kopen tegen een lage prijs, moet je een kijkje nemen in onze winkel. Wij bieden Maria Galland make-up voor de teint, ogen en lippen en praktische make-up accessoires.

Maria Galland Make-up die de huid raakt

Make-up moet de teint niet alleen verfraaien, maar ook raken met een mix van kleurenpracht, verzorgend effect en charme. Cosmetica van Maria Galland voldoet aan deze vraag - voor een verfijnde look die op elk gezicht de juiste accenten legt.

De foundations van Maria Galland vormen de basis van de make-up look. Ze verdoezelen onzuiverheden, laten de oogcontour stralen en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hun zonbeschermingsfactoren beschermen zelfs de meest gevoelige delen van het gezicht, zoals het voorhoofd en de neus, tegen UV-stralen. Effectieve verzorgende ingrediënten tegen huidveroudering verzachten rimpels en verstevigen de teint.

Minerale poeders zijn stap 2 van Maria Galland make-up. Met hun ultrafijne textuur matteren ze de teint en geven ze een subtiele gloed. De poeders harmoniseren en perfectioneren de look, terwijl de blushes een rozige frisheid op de wangen toveren.

Luxe oog- en lipmake-up in trendy kleuren

De oogmake-up van Maria Galland betovert met zijn luxueuze texturen: van de Super Extensions Mascara met innovatieve formule voor wimperextensions tot de delicate oogschaduwprimer Base Fard à Paupières en de highlighter Glow Parfait, die de oogleden zijdezacht laat glanzen als die van een ballerina. Fluweelzachte wenkbrauwpoeder en langhoudende eyeliner met sponsapplicator ronden de oogmake-up collectie af.

Wat zou een kusbare mond zijn zonder de prachtige lipsticks, fluweelzachte lipgloss en nauwkeurige lipliner van Maria Galland? Net als hun oogmake-up worden hun lipsticks gekenmerkt door rijke texturen die de lippen volume, glans en verzorging geven.

Beperkte make-up edities voor speciale looks

Maria Galland is altijd op zoek naar de nieuwste make-up looks. Met de Jungle Urbaine Edition dompelt ze het gezicht onder in de verleidelijke kleuren van de jungle met rijke groentinten en heldere roodtinten - alsof ze gemaakt is voor vrouwen die hun energie willen uitdrukken. De Glamour Baroque Edition creëert ook bijzondere looks met de fluweel-matte Glamour Baroque Rouge Velours Rubis Lipgloss, bijpassend bij de Glamour Baroque Correcteur Teint Parfait Concealer en de Glamour Baroque Eyeshadow Edition. De lente-editie Macarons de Paris hult ogen en lippen in fluweelzachte lavendeltinten en laat ze er net zo delicaat uitzien als de heerlijke lekkernijen. En de herfst/winter editie Une Nuit à Paris weerspiegelt de kleurrijke pracht van Parijs bij nacht met zijn verleidelijke violette, rosé en metallic tinten.

Maria Galland Make-up online kopen voor een perfect verlichte teint

De innovatieve hightech texturen van de make-ups van Maria Galland garanderen compatibiliteit en uitstraling. De vederlichte, microfijne texturen liggen als een sluier op de huid en zorgen direct voor een soft-focus effect. Natuurlijke werkstoffen zoals gist, pioenroosextract en vitamine E maken de huid glad en beschermen haar tegen vochtverlies en invloeden van buitenaf. Wat heb je nog meer nodig voor een verzorgde, perfect stralende teint?

Maria Galland Make-up, goedkoop te koop in onze winkel, verrast elk seizoen opnieuw met fantasierijke collecties die ogen, wangen en mond een intense sensualiteit geven. Als je de verleidelijke make-up Maria Galland wilt kopen, moet je hier een kijkje nemen. In onze winkel kun je de Maria Galland make-up online kopen tegen voordelige voorwaarden.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

16 303
toepassen