Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Revlon is niet alleen bekend om zijn baanbrekend werk op het gebied van cosmetica en haarverzorging, maar ook om een van de meest succesvolle en populaire geuren van de jaren zeventig, "Charlie". De provocerende reclamecampagne in die tijd droeg daar ook toe bij

Meer info

Koop Revlon Parfum goedkoop

Meer info +

Revlon Parfum - Grote schatten voor weinig geld

Revlon Parfum staat voor zelfvertrouwen, moed en de vaste overtuiging dat dromen kunnen uitkomen. Al meer dan 80 jaar verrast Revlon het met krachtige, dromerige en elegante parfums. De focus ligt altijd op een moderne vrouw of een moderne man. Vooral de geuren uit de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw lijken vandaag de dag buitengewoon door hun geurkarakter. Sommige van hen worden nog steeds geproduceerd. Een klassiek of eigentijds Revlon parfum is meestal het best online te vinden.

Succes ondanks wereldwijde economische crisis

De geschiedenis Revlon wordt gevormd door een van de oprichters, Charles Revson. Hij is een van de eersten die alle marketingmogelijkheden van geavanceerde fotoreclamecampagnes, sponsoring en de inzet van beroemdheden als reclamemedia gebruikt.

De broers Charles en Joseph Revson richtten het bedrijf in 1932 op samen met de chemicus Charles Lachmann. De initiaal van zijn achternaam verklaart de creatie van de merknaamRevlon . Het Amerikaanse bedrijf begint met de verkoop van nagellak. Hoewel de Grote Depressie de wereldwijde economische crisis in Amerika en grote delen van Europa in die tijd was, kon de cosmeticamarkt Revlon snel voet aan de grond krijgen en zijn productassortiment en zijn netwerk van winkels succesvol uitbreiden. Vandaag de dag is Revlon een van 's werelds grootste cosmeticabedrijven en verkoopt het zijn producten in meer dan 150 landen.

Geuren die de wereld veroveren

In 1935 kunnen klanten het eerste Revlon parfum kopen. Jean Nate is een citrusgroene geur die zowel mannen als vrouwen aanspreekt. 1968 Revlon Parfum lanceert de eerste designergeur op de Amerikaanse markt. Bij Norell draagt het de naam van de parfumeur die deze geur voor Revlon Norell heeft gemaakt: Norman Norell.

De doorbraak in het parfumsegment kwam in Revlon 1973 en Charlie werd meteen een wereldwijd succesvolle parfum. De reclamecampagne wordt beschouwd als de eerste die een vrouw in broek laat zien en zorgt voor veel aandacht. Revlon Charlie draagt de naam van de oprichter en moet een beroep doen op onafhankelijke, werkende vrouwen.

In de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw werden nog meer succesvolle parfums gecreëerd. Ze zijn nog steeds kenmerkend voor de uitstekende geuren van Revlon parfum vandaag de dag. Vooral op het gebied van vrouwenparfums zijn er Revlon unieke geuren voor elke smaak. Het assortiment voor mannenparfums is kleiner, maar betovert met extravagante geuren. Voor de aangeboden kwaliteit is Revlon parfum goedkoop in prijs.

De bekendste Revlon parfums verschijnen in vele variaties. Geïnteresseerden vinden een groot aantal geuren van Revlon Parfum in de online shop. Dus u kunt vandaag nog steeds alle geuren van Revlon Parfum kopen tegen een goede prijs.

Revlon Charlie Gold - Eau de Toilette

Charlie Gold is een bloemige oosterse geur. De bovenste noot is zeer complex. Sinaasappel en abrikoos open met een fruitige frisse geur. Sandelhout en amber geven een ongebruikelijke diepte in de topnoot, pruim en kaneel geven een oosterse toets. Deze topnoot brengt u in een warme, sensuele en tegelijkertijd fruitige sfeer. De hartnoot van Charlie Gold is bloemig. Viooltje, fresia, jasmijn en perzik vullen elkaar aan tot een weelderig boeket. Karamel rondt de hartnoot af en maakt hem ongelooflijk verleidelijk. In de basisnoot brengen roos, cederhout en kruidnagel een sensuele, kruidige geur met zich mee. Charlie Gold is een unieke geursamenstelling die doet denken aan een warme nazomerdag, waar warme pruimentaart, vers sinaasappelsap en zoete perziken op een rustieke houten tafel staan samen met een weelderig boeket bloemen.

Revlon Charlie Blue - Eau de Toilette

Dit Revlon parfum inspireert met zijn licht bloemige, groene geur. De verleidelijke geuren van roos, geranium en jasmijn waft rond de neus als in een bloeiende tuin in de zomer. De bloemige noten zijn subtiel en niet op de voorgrond. Charlie Blue wordt gedragen door eikenmos. De geur doet denken aan de geur van vers gemaaide naaldbomen of dennentakken. Het is fris en bevrijdend. Muskus en sandelhout voegen diepte en kruiden toe aan het parfum. De geurcombinatie laat de charmante indruk achter van een sterke, vrouwelijke vrouw.

Revlon Charlie Red - Eau de Toilette

Deze geur heeft een oosters bloemig karakter. De topnoot bestaat uit oranjebloesem, gardenia, violet, zwarte bes, pruim en perzik. De hartnoot brengt anjer, tuberoos, orchidee, jasmijn, ylang-ylang, lelietjes van de vallei en roos tot parfum. In de basisnoot geven honing, ceder, sandelhout, muskus en amber een verleidelijke diepte. Charlie Red is een door en door vrouwelijk parfum dat vrouwen omringt met een warme, niet al te zoete, bloemengeur. Dit Revlon parfum is als de warme middagzon in een romantische bloementuin.

Revlon Charlie White - Eau de Toilette

Charlie White is een Revlon parfum voor vrouwen die houden van delicate bloemengeuren met veel frisheid. De bovenste noot bestaat uit perzik en violet. Jasmijn, lelietjes van de vallei en watermeloen smelten in de hartnoot. De basisnoten zijn roos, vanille en cederhout. Al met al doet deze geur denken aan een late lentedag, de zon verwarmt de lucht, de eerste bloemen stralen hun geur uit, de frisheid van de natuur is alomtegenwoordig. Nieuwe bladeren, nieuw gras groeit en alle geesten ontwaken. Charlie White is een geur die elke dag een goed humeur brengt en de drager van nieuwe energie voorziet. Het past prachtig in het voorjaar en de zomer en zal zelfs op warme dagen onopvallend in de smaak vallen.

Baanbrekende reclamecampagnes

De lijst van bekende reclamemedia Revlon is lang, waaronder Cindy Crawford of Halle Berry. De meest baanbrekende Revlon parfumreclamecampagne is de Shelley Hack commercial uit 1973. Ze rijdt in een Rolls-Royce, parkeert voor een vooraanstaand hotel, besproeit het Revlon parfum op haar nek en stapt uit. Met levendige, opgewonden stappen, springt ze de trap van het hotel op in een heldere satijnen jumpsuit, bijna uitbundig van energie, gooit haar hoed naar de portier, schrijft de naam "Charlie", omarmt haar date en laat zich met een brede glimlach op de bank vallen.

Charlie is het eerste parfum dat zowel betaalbaar was als op de markt gebracht voor onafhankelijke vrouwen. Deze combinatie is uiteindelijk zo succesvol dat Revlon Charlie binnen enkele jaren het best verkochte parfum ter wereld wordt. Later werd Naomi Sims de eerste Afro-Amerikaan ooit die reclame maakte voor een cosmetisch product.

Revlon Parfum inspireert vrouwen en mannen over de hele wereld. Hoewel de prijzen voor de geuren laag zijn, is er een goede kwaliteit in de parfums. De geuren gaan lang mee op de huid en hebben een prachtig sillage-effect. Omdat geuren al enkele jaren of decennia op de markt zijn, zijn ze interessant voor mannen en vrouwen die zich willen onderscheiden van de massa zonder veel geld uit te geven. Prachtige geuren verbergen zich achter de vele variaties van Charlie en alle andere parfums van Revlon . De gemakkelijkste manier is om online Revlon parfum te kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.