Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Revlon staat niet alleen bekend om zijn pionierswerk op het gebied van cosmetica en haarverzorging, maar ook om "Charlie", een van de meest succesvolle en populaire geuren van de jaren 1970. De provocerende reclamecampagne uit die tijd droeg hier ook aan bij.

Meer info

koop Revlon parfum goedkoop

Meer info +

Revlon parfum - grote schatten voor weinig geld

Revlon parfum staat voor zelfvertrouwen, moed en het vaste geloof in het verwezenlijken van dromen. Al meer dan 80 jaar verrast Revlon met parfums die krachtig, dromerig en elegant zijn. Een moderne vrouw of man staat altijd centraal. Vooral de geuren uit de jaren 1970 en 1980 zijn vandaag de dag nog bijzonder door hun geurkarakter. Sommige worden nog steeds geproduceerd. Een klassiek of eigentijds Revlon parfum kun je meestal het beste online vinden.

Succes ondanks de wereldwijde economische crisis

De geschiedenis van Revlon wordt gekenmerkt door een van de oprichters, Charles Revson. Hij was een van de eersten die alle marketingmogelijkheden benutte die werden geboden door geavanceerde fotoreclamecampagnes, sponsoring en het inzetten van beroemdheden als reclamedragers.

De broers Charles en Joseph Revson richtten het bedrijf in 1932 op samen met de chemicus Charles Lachmann. De beginletter van zijn achternaam verklaart de oorsprong van de merknaam Revlon. Het Amerikaanse bedrijf begint met de verkoop van nagellak. Hoewel de Grote Depressie op dat moment woedde in Amerika en grote delen van Europa, wist Revlon snel voet aan de grond te krijgen in de cosmeticamarkt en met succes zowel het productassortiment als het netwerk van eigen winkels uit te breiden. Vandaag de dag is Revlon een van de grootste cosmeticabedrijven ter wereld en verkoopt het zijn producten in meer dan 150 landen.

Geuren die de wereld veroveren

In 1935 kunnen klanten het eerste Revlon parfum kopen. Jean Nate is een citrusgroene geur die zowel mannen als vrouwen aanspreekt. In 1968 lanceert Revlon Parfum de eerste designergeur op de Amerikaanse markt. Met Norell draagt het de naam van de parfumeur die deze geur voor Revlon creëerde: Norman Norell.

De doorbraak van Revlon in het geurensegment kwam in 1973, toen Charlie meteen een wereldwijd succesvol parfum werd. De reclamecampagne was de eerste met een vrouw in broek en zorgde voor heel wat opschudding. Revlon Charlie draagt de naam van de oprichter en was bedoeld om onafhankelijke, professionele vrouwen aan te spreken.

In de jaren 1970 en 1980 werden nog meer succesvolle parfums gecreëerd. Ze zijn vandaag de dag nog steeds kenmerkend voor de uitstekende geuren van Revlon Parfum. Revlon biedt unieke geuren voor elke smaak, vooral in het damesparfumassortiment. Het assortiment mannenparfums is kleiner, maar wordt gekenmerkt door extravagante geuren. Revlon parfum is redelijk geprijsd voor de geboden kwaliteit.

De bekendste Revlon parfums verschijnen in veel verschillende variaties. Geïnteresseerden kunnen een hele reeks geuren van Revlon Parfum vinden in de online shop. Alle Revlon Parfum geuren zijn vandaag nog te koop tegen voordelige prijzen.

Revlon Charlie Gold - Eau de Toilette

Charlie Gold is een bloemig-oriëntaalse geur. De topnoot is zeer complex. Sinaasappel en abrikoos openen met een fruitige, frisse geur. Sandelhout en ambergris geven een ongewone diepte aan de topnoot, terwijl pruim en kaneel een oriëntaals tintje geven. Deze topnoot brengt je in een warme, sensuele en fruitige sfeer. De hartnoot van Charlie Gold is bloemig. Viooltjes, fresia, jasmijn en perzik vullen elkaar aan tot een weelderig boeket. Karamel rondt de hartnoot af en maakt hem ongelooflijk verleidelijk. In de basisnoot voegen roos, cederhout en kruidnagel een sensuele, kruidige geur toe. Charlie Gold is een unieke geurcompositie die doet denken aan een warme nazomerdag, waar warme pruimentaart, vers sinaasappelsap en zoete perziken samen met een weelderig boeket bloemen op een rustieke houten tafel worden geplaatst.

Revlon Charlie Blue - Eau de Toilette

Dit Revlon parfum verrukt met zijn licht bloemige, groene geur. De verleidelijke geuren van roos, geranium en jasmijn zweven door de neus als een tuin in bloei in de zomer. De bloemige noten zijn subtiel en treden niet op de voorgrond. Charlie Blue wordt gedragen door eikenmos. De geur doet denken aan de geur van vers gekapte naaldbomen of sparrentakken. Het is fris en bevrijdend. Muskus en sandelhout geven het parfum een subtiele diepte en kruidigheid. De geurcombinatie laat de charmante indruk achter van een sterke, vrouwelijke vrouw.

Revlon Charlie Red - Eau de Toilette

Deze geur heeft een oriëntaals-bloemig karakter. De topnoot bestaat uit oranjebloesem, gardenia, viooltje, zwarte bes, pruim en perzik. De hartnoot brengt anjer, tuberoos, orchidee, jasmijn, ylang-ylang, lelietje-van-dalen en roos in de geur. In de basisnoot zorgen honing, cederhout, sandelhout, muskus en ambergris voor een verleidelijke diepte. Charlie Red is een door en door vrouwelijk parfum dat vrouwen hult in een warme, niet te zoete bloemengeur. Dit Revlon parfum is als de warme middagzon in een romantische bloementuin.

Revlon Charlie White - Eau de Toilette

Charlie White is een Revlon parfum voor vrouwen die houden van delicate bloemengeuren met veel frisheid. De topnoot bestaat uit perzik en viooltjes. De hartnoten zijn een mix van jasmijn, lelietje-van-dalen en watermeloen. De basisnoten zijn roos, vanille en cederhout. Over het geheel genomen doet deze geur denken aan een late lentedag, de zon verwarmt de lucht, de eerste bloemen verspreiden hun geur, de frisheid van de natuur is alomtegenwoordig. Nieuwe bladeren, nieuw gras groeit en alle geesten ontwaken. Charlie White is een parfum dat elke dag een goed humeur oproept en de drager energie geeft. Het is perfect voor de lente en de zomer en is ook onopvallend aangenaam op warme dagen.

Baanbrekende reclamecampagnes

De lijst van beroemde adverteerders voor Revlon is lang, waaronder Cindy Crawford en Halle Berry. De meest baanbrekende reclamecampagne voor Revlon parfum is de advertentie uit 1973 met model Shelley Hack. Ze rijdt in een Rolls-Royce, parkeert voor een chique hotel, spuit Revlon parfum in haar nek en stapt uit. Met snelle, uitbundige passen huppelt ze de trappen van het hotel op in een lichtgekleurde satijnen jumpsuit, gooit haar hoed naar de portier, schrijft de naam "Charlie", omhelst haar date en ploft met een brede glimlach neer op de bank.

Charlie is het eerste parfum dat zowel betaalbaar is als gericht op onafhankelijke vrouwen. Deze combinatie is uiteindelijk zo succesvol dat Revlon Charlie binnen een paar jaar het best verkochte parfum ter wereld wordt. Later wordt Naomi Sims de eerste Afro-Amerikaanse vrouw ooit die reclame maakt voor een cosmeticaproduct.

Revlon parfum inspireert vrouwen en mannen wereldwijd. Hoewel de prijzen van de parfums laag zijn, zijn de parfums van hoge kwaliteit. De geuren blijven lang op de huid en hebben een prachtige sillage. Juist omdat de geuren al enkele jaren of decennia op de markt zijn, zijn ze interessant voor vrouwen en mannen die zich willen onderscheiden zonder veel geld uit te geven. Achter de vele variaties van Charlie en alle andere parfums van Revlon gaan heerlijke geuren schuil. De makkelijkste manier is om Revlon parfum online te kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten