Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"Een levenslange passie voor wetenschap is de basis" voor elk Perricone MD product. De wereldberoemde dermatoloog heeft er zijn levenswerk van gemaakt om de oorzaken van huidveroudering te bestrijden.

Meer info

Perricone MD goedkoop kopen

Meer info +

Perricone MD producten - recepten voor gezonde schoonheid en huidveroudering

Perricone MD ontketent een revolutie in de schoonheidsindustrie en wordt beschouwd als een van de toonaangevende merken op het gebied van huidverzorging tegen huidveroudering. Geen wonder, want Perricone MD biedt producten die gebaseerd zijn op wetenschappelijke bevindingen en klinisch bewezen verzorgingsformules bevatten die de diepe oorzaken van huidveroudering bestrijden en zich, naast alle schoonheidsdoelen, vooral richten op de gezondheid van de huid.

Alle producten van Perricone MD zijn ontwikkeld door Dr Nicholas Perricone. De Amerikaanse Amerikaan is arts, dermatoloog, voedingsspecialist, wetenschapper, onderzoeker, bekroond uitvinder, professor in de geneeskunde en een wereldberoemde expert op het gebied van gezond ouder worden. Zijn doel was het vinden van manieren en behandelingen om chronische micro-inflammatie, die huidproblemen veroorzaakt en een belangrijke oorzaak is van huidveroudering, te bestrijden en tegen te gaan. Dr. Nicholas Perricone besteedde 30 jaar aan de ontwikkeling van baanbrekende gepatenteerde technologieën en formules die nu in al zijn huidverzorgings- en make-upproducten te vinden zijn. De producten van Perricone MD zijn hier online verkrijgbaar en leveren verbluffende resultaten op voor een jeugdige, stralende, mooie en gezonde huid en een sterk gevoel van welzijn in elke levensfase.

Perricone MD - het merk van Nicholas Perricone, medisch arts

Het merk Perricone MD ontstond in 1997 met de oprichting van het Amerikaanse bedrijf NV Perricone LLC, dat gevestigd is in San Francisco, Californië. De oprichter is de arts Dr. Nicholas Perricone, die de formules en technologieën die hij ontwikkelde patenteerde en op de markt bracht. De "MD" in de merknaam staat voor Medical Doctor.

Alle producten van Perricone MD zijn uniek en gebaseerd op zijn 30 jaar klinisch en wetenschappelijk onderzoek. Ze bevatten unieke ingrediënten en formules die persoonlijk zijn ontwikkeld en gepatenteerd door Dr. Nicholas Perricone. Dr Nicholas Perricone heeft meer dan 100 patenten in de VS en internationaal voor de behandeling van beschadigde huid en huidaandoeningen. Hij heeft ook talloze boeken geschreven, zoals The Wrinkle Cure, The Perricone Prescription, The Perricone Promise, The Acne Prescription en Forever Young, die op de bestsellerlijst van de New York Times stonden. De boeken gaan over huidverzorging, antiveroudering en gewichtsverlies.

De topische Perricone MD producten zijn zogenaamde cosmeceuticals, een nieuwe categorie die producten beschrijft als een combinatie van cosmetica en farmaceutica. Dr. Perricone ontwikkelde de efficiënte Perricone MD-producten, die positieve resultaten behalen die gelijkwaardig zijn aan die van invasieve maar vaak riskante dermatologische behandelingen. De missie van de arts, onderzoeker en antiverouderingsexpert is om intelligente, gecoördineerde behandelingsmethoden en producten aan te bieden die leiden tot een jonger uitziende, stralende, mooie en gezonde huid.

Perricone MD producten - gepatenteerde formules voor hem en haar

In zijn onderzoek ontdekte Dr. Perricone dat er een sterk verband bestaat tussen micro-inflammatie en versnelde huidveroudering. Deze klinische en niet-klinische ontstekingen zijn een oorzaak van veel tekenen van veroudering en huidziekten. Ze kunnen worden uitgelokt door een groot aantal factoren, zoals een verzwakt immuunsysteem, roken, UV-straling, stress, hormonale veranderingen of een dieet dat ontstekingen bevordert. Op basis van deze "ontstekingstheorie" ontwikkelde Dr. Perricone klinische huidverzorgingsproducten die deze ontstekingen en hun negatieve effecten minimaliseren, stoppen, behandelen en voorkomen. Perricone MD producten voor uitwendig gebruik omvatten klinische huidverzorgingsproducten, make-up en huidverzorging speciaal voor mannen. De Cosmeceuticals van Perricone MD!

De huidverzorgingsproducten van Perricone MD zijn onder te verdelen in "type", "huidprobleem" en "werkzame stof". Dit betekent dat de vele Perricone MD producten online in de winkel gezocht en snel gevonden kunnen worden.

Het merk Perricone MD biedt verschillende soorten huidverzorgingscosmetica aan:

-huidreinigingsproducten

-herstellende peelingproducten en gezichtstoners

-maskers

-anti-verouderingsverzorgingsproducten

-hydraterende verzorgingsproducten

-verzorgingsproducten voor de ogen

-verzorgingsproducten voor hals en lichaam

Perricone MD biedt een scala aan huidverzorgingsproducten die gericht zijn op specifieke huidproblemen. Zo zijn er speciale Perricone MD producten te koop die onder andere de volgende huidklachten tegengaan:

-fijne lijntjes en rimpels

-diepe lijntjes en rimpels

-verlies van elasticiteit en stevigheid

-Vochtproblemen

-Vergrote huidporiën

-Rode en geïrriteerde huid

-Huidverkleuringen en zonneschade

-Bijzonder gevoelige huid

-Eerste tekenen van huidveroudering en het voorkomen ervan

-Onzuivere, verstopte, beschadigde en vette huid

Perricone MD producten zijn speciale formules met speciale actieve ingrediënten en formules. Gepatenteerde technologieën en actieve ingrediënten van Dr. Perricone zijn onder andere:

-het bekroonde Cold Plasma Delivery System

-Waterstoftechnologie met het H2 Elementair Energiecomplex

-Neuropeptiden

-Vitamine C Ester

NRF2 Anti-oxidant Ondersteunend Complex

-de meesterantioxidant acyl-glutathion

-polyfenolen uit olijven

-alfa liponzuur

-DMAE (Dimethyl-MEA)

De actieve ingrediënten kenmerken hele productlijnen van Perricone MD en zitten soms in combinatie in de verschillende huidverzorgingsproducten. Daarnaast is er een scala aan andere actieve ingrediënten, werkstoffen en innovaties waarmee de producten met succes de gezondheid, uitstraling en schoonheid van de huid bevorderen.

Perricone MD biedt een aparte huidverzorgingslijn voor mannen, waarvan de producten specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de mannelijke huid. De mannenverzorgingscollectie CBx for Men richt zich op de antioxiderende kracht van natuurlijke fytocannabinoïden uit de hennepplant.

Op het gebied van make-up bieden Perricone MD producten de speciale No Make-up Skincare collectie, die veel meer is dan alleen decoratieve cosmetica. Het combineert de kunst van creatieve schoonheid met gezondheidsbevorderende huidverzorgingsingrediënten en antiverouderingstechnologieën.

Interessante feiten over Perricone MD

De filosofie van Dr. Perricone is gebaseerd op het principe dat "schoonheid van binnenuit en van buiten naar binnen wordt gecreëerd". Hij is toegewijd aan wetenschappelijk onderzoek en het ontrafelen van de geheimen van gezond ouder worden. Met zijn indrukwekkende resultaten en patenten in de behandeling van beschadigde huid en systemische huidziekten is hij een gerenommeerde autoriteit geworden op het gebied van schoonheid en verouderingsprocessen. Zijn bevindingen uit het onderzoek naar de "ontstekingstheorie" hebben geleid tot een behandelingsaanpak voor gezond ouder worden en een stralend mooie huid, die is gebaseerd op drie pijlers:

1.ontstekingsremmende voeding

2.gerichte gezonde voedingssupplementen (vitaminen, mineralen, omega-3 vetzuren)

3.verzorging van het huidoppervlak met klinische verzorgingsproducten met antioxidanten

De ontstekingsremmende antioxidanten in Perricone MD producten werken gunstig en synergetisch samen met de stoffen uit de voeding. Zijn onderzoek heeft aangetoond dat veel antioxidanten en vitale stoffen die via de voeding worden opgenomen, ook een effect hebben op de huid. De juiste verzorging van binnen en buiten zorgt voor optimale resultaten in gezondheid, schoonheid en verouderingsprocessen.

Schoonheid & gezondheid - Perricone MD producten online kopen

Met behulp van Perricone MD producten kan de gestreste, onaantrekkelijke en ongunstig verouderde huid zich optimaal herstellen. De unieke en bewezen formules met actieve ingrediënten van Dr. Perricone helpen om een gezonde, veerkrachtige huid en adembenemende schoonheid op de meest indrukwekkende manier te bereiken. Huidproblemen worden verholpen. De tekenen van huidveroudering worden tegengegaan. Voedingsstoffen en nutriënten worden ongehinderd in de cellen getransporteerd en volledig naar hun plaats van werking gebracht. De teint wordt egaler en helderder. De huid presenteert zich met een jeugdige, vitale uitstraling en een mooie, frisse teint. Huidklachten, ontstekingen en vroegtijdige huidveroudering worden effectief voorkomen. Perricone MD producten zijn vrij van parabenen! Mannen en vrouwen kunnen hier goedkoop Perricone MD producten kopen en genieten van hun nieuwe schoonheid en gezonde huid.

Verzorging +

Perricone MD is gespecialiseerd in effectieve huidverzorgingsproducten tegen huidveroudering. Het Amerikaanse bedrijf biedt echter ook een breed scala aan oplossingen voor huidproblemen na het ouder worden: De mannenhuid profiteert van de expertise van de dermatoloog.

Perricone MD Verzorging & anti-aging op dermatologische wijze

Een jeugdige, stralende en gezonde huid op elke leeftijd. Los verschillende huidproblemen op en bestrijd met succes de lelijke tekenen van veroudering of voorkom dat ze verschijnen. De wereldberoemde dermatoloog en anti-verouderingsexpert Dr. Nicholas Perricone ontwikkelde hiervoor talrijke patentrecepten. Deze zitten in de unieke dermatologische producten van Perricone MD voor huidverzorging en gezonde huidveroudering. De Perricone MD verzorging omvat speciale huidverzorgingsseries met speciale gepatenteerde werkstoffen en sensationele technologieën die de huid specifiek verzorgen en bevorderen, onvolkomenheden corrigeren, huidschade herstellen, symptomen van veroudering behandelen en het uiterlijk van de huid op indrukwekkende wijze vernieuwen. Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand bij Perricone MD care.

In de volgende hoofdstukken wordt een overzicht gegeven van de series, met inbegrip van de werkzame bestanddelen en de verzorgingsdoelstellingen. Iedereen kan hier in de online shop Perricone MD verzorging voor zichzelf ontdekken en naar eigen behoefte samenstellen.

Perricone MD Verzorging met krachtige antioxidanten & formules

Oorspronkelijk zocht de Amerikaanse dermatoloog Dr. Nicholas Perricone naar manieren om chronische micro-inflammatie en de gevolgen daarvan voor zijn patiënten te voorkomen en te stoppen. Zijn succesvol wetenschappelijk onderzoek en ontwikkelde middelen, technologieën en producten helpen klinische en niet-klinische ontstekingen te minimaliseren en te stoppen.

Veel ontwikkelde producten voor Perricone MD huidverzorging zijn gebaseerd op de "ontstekingstheorie", volgens welke micro-inflammaties verantwoordelijk zijn voor talrijke huidproblemen en tekenen van veroudering. De huidverzorgings- en antiverouderingsproducten van Dr. Perricone bevatten dan ook verschillende ontstekingsremmende antioxidanten en antioxidantencombinaties, zoals natuurlijk alfaliponzuur, acyl glutathion of Dr. Perricone's olijfpolyfenolen en NRF2 Antioxidant Support Complex. Daarnaast bevat Perricone MD verzorging essentiële voedingsstoffen, belangrijke bouwstenen (bijv. eiwitten) en speciale werkstoffen die specifiek zijn afgestemd op de betreffende huidproblemen, symptomen van vroegtijdige huidveroudering of verzorgingsdoelen.

Perricone MD Care onderscheidt zich ook van andere verzorgende cosmetica door unieke technologieën. De belangrijkste hiervan is het bekroonde Cold Plasma Liquid Crystal Delivery System van Dr. Perricone, dat optimaal en volledig voedingsstoffen levert over alle obstakels en barrières heen, naar waar ze horen en waar de huid ze het meest nodig heeft. Alle cosmeceuticals van Perricone MD voor huidverzorging, het bereiken en behouden van een gezonde huid, anti-aging verzorging en schoonheid bevatten klinisch bewezen, krachtige huidverzorgingsformules.

Perricone MD Online zorg kopen - de zorg-serie

Perricone MD care biedt een reeks huidverzorgingsproducten met speciale actieve ingrediënten die individuele huidproblemen aanpakken, de huid gezond houden en effectief huidverzorgingsdoelen bereiken. De unieke Perricone MD anti-ageing producten pakken de diepe oorzaken van huidveroudering aan, waardoor de huid jeugdiger, steviger, egaler, rimpelvrij en stralend wordt met een mooie frisse teint op een gezonde manier. Sommige series van Perricone MD care zijn genoemd naar de vormende hoofdbestanddelen.

Koud Plasma

Geïnspireerd door de plasmatechnologie van de ruimtevaartindustrie, ontwikkelde Dr. Perricone samen met de plasmafysici van Los Alamos National Laboratories het Cold Plasma Liquid Crystal Delivery System. Een revolutie in huidverzorging. Het vloeibare kristal draagsysteem voor geladen deeltjes zorgt ervoor dat vitale voedingsstoffen en bouwstenen optimaal en ongehinderd naar de huidcellen en werkingsplaatsen worden getransporteerd. De Cold Plasma collectie ondersteunt anti-verouderingszorg over de hele linie. Cold Plasma producten verminderen zichtbaar lijntjes en rimpels. De huid wordt steviger, strakker en gladder. De poriegrootte is verbeterd. Wallen en donkere kringen worden geminimaliseerd. De gerevitaliseerde huid krijgt een mooie jeugdige uitstraling.

PRE: EMPT

Het hart van de PRE: EMPT-serie wordt gevormd door het NRF2 Antioxidant Support Complex. Een rijk mengsel van de krachtige antioxidanten van olijfbladeren, kurkuma, groene thee en tuinkers. Dit complex voorkomt de tekenen van veroudering. Vrije radicalen, oxidatieve stress en milieuverontreinigende stoffen maken geen kans. De eerste fijne lijntjes en rimpels, een doffe huid, donkere kringen onder de ogen en vergrote poriën worden onmiddellijk bestreden. De huid is volledig beschermd en resistent.

Hoge potentie

Het assortiment High Potency bevat krachtige antioxidanten, waaronder alfaliponzuur en DMAE. Deze actieve ingrediënten gaan rimpels, vergrote huidporiën en een verlies aan huidskleur tegen. Tegelijkertijd worden de textuur en de glans van de huid verbeterd.

Neuropeptiden

De Neuropeptide serie pakt de problemen van de rijpere huid aan. De neuropeptiden als hoogontwikkelde technologie activeren de vernieuwing van het huidoppervlak. De huid wordt gevoed en de symptomen van veroudering worden getransformeerd. De producten zorgen voor een stevigere, jeugdigere en mooiere teint.

Hyperallergeen

De serie Hyperallergene producten is bedoeld voor de bijzonder gevoelige huid. De nadruk ligt op olijfpolyfenolen, zeldzame extracten van hydroxytyrosol uit de olijfvrucht en oleuropeïne uit de olijfbladeren met sterke antioxiderende eigenschappen. Deze Perricone MD verzorging vormt een ideale anti-aging therapie voor de gevoelige huid. De hypoallergene producten in dit assortiment zijn vrij van geurstoffen, parabenen, ftalaten, sulfaten, minerale oliën, petroleum en synthetische kleurstoffen.

Andere zorg series:

-H2 Elemental Energy als hydraterende verzorgingslijn

-Vitamine C ester, de vetoplosbare vorm van vitamine C tegen schade door de zon.

-Acyl glutathion tegen diepe lijnen en rimpels

-CBx for Men speciaal voor mannen

Perricone MD Zorg individueel samengesteld tegen een gunstige prijs

De huidverzorgingsproducten van Perricone MD kunnen online individueel worden geselecteerd naar behoefte of voor gerichte verzorging. Zo kun je ook je eigen set samenstellen met alle huidverzorgings- of anti-agingproducten die je nodig hebt van Perricone MD. De producten zijn op elkaar afgestemd en te combineren met hun actieve ingrediënten en technologieën.

De Cold Plasma producten, zoals de facial, werken niet alleen tegen tien tekenen van veroudering, maar fungeren ook als booster om de prestaties, voordelen en ingrediënten van alle andere Perricone MD producten te versterken. Zo vormt Cold Plasma de basis voor elke huidverzorgingsroutine en zorgt het voor de dagelijkse portie voedingsstoffen in de huid.

Productsamenstelling volgens de respectieve behoeften, zoals:

-Versterking (Boost) met Koud Plasma

-Corrigeer de eerste tekenen van huidveroudering

-Herstel voor gevorderde tekenen van veroudering

-Herstelt de huid en bestrijdt snel toenemende tekenen van veroudering.

-vernieuwing van de huid en bestrijding van intense tekenen van veroudering.

Productcompilatie volgens gerichte zorg, zoals:

-Voorkomen van de eerste tekenen van huidveroudering: PRE-serie: EMPT

-Whitening en preventie van door de zon beschadigde huid: vitamine C ester voor dag en nacht

-Volume en plumping: OVM met eierschaalmembraan voor meer volheid in de huid.

-Vibreren van de huid: OVM met eierschaalmembraan voor meer uitstraling

-Zonbescherming: Photo Plasma crème als beschermend schild met SPF 30 tegen UV-A & UV-B stralen.

Perricone MD Koop zorg goedkoop

Dr. Perricone stelt dat vrouwen en mannen er op hun best uit kunnen zien, zich op hun best kunnen voelen en een mooie huid kunnen hebben, terwijl ze toch een optimale gezondheid behouden. Schoonheid, een jeugdige gloed en een gezonde verzorgde huid op elke leeftijd zijn geen fictie. Perricone MD heeft de juiste dermatologische huidverzorging en anti-aging behandeling klaar. Klinisch bewezen cosmeceuticals die verbluffende resultaten opleveren met zeer waardevolle ingrediënten, unieke actieve bestanddelen en innovatieve technologieën.

Hier in de online shop kunnen vrouwen en mannen van alle leeftijden de verzorgingsserie en de talrijke producten ontdekken, individuele favorieten kiezen en/of zelf complete verzorgingssets samenstellen en de Perricone MD verzorging kopen die ze nodig hebben.

Make-up +

De make-up van Perricone MD is net zo effectief en baanbrekend als de huidverzorging. De weg naar een vlekkeloze teint is verdeeld in vijf stappen: voorbehandeling, perfectioneren, verbeteren, definiëren en finishen.

Perricone MD make-up voor een natuurlijke no-make-up look

De make-up van Dr. Perricone combineert decoratieve cosmetica met hoogwaardige huidverzorging en innovatieve antiverouderingstechnologieën. Make-up die de huid specifiek ondersteunt en beschermt met voedende ingrediënten en het uiterlijk op een kunstzinnige en vlekkeloze manier verbetert, maar zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke look. Perricone MD make-up heeft als doel onopvallend te blijven, alsof het gezicht zonder make-up is en van nature onberispelijk mooi. Met dit in gedachten noemt Perricone MD haar make-up No Makeup Skincare.

De bekroonde No Makeup Skincare collectie biedt een reeks uitstekende decoratieve cosmetica die bestaande onvolkomenheden professioneel camoufleert en tegelijkertijd het verlies van jeugdige huidskleur en innerlijke uitstraling als gevolg van het verouderingsproces aanpakt. Met het ouder worden neemt de activiteit van de huidpigmentatie af. De gezichtshuid wordt bleker en doffer. De gezichtshuid wordt bleker, vaal en bedekt met een bijna grijze, doffe sluier. Perricone MD Make-up No Makeup Skincare blaast jeugdige energie terug in de huid en onthult op decoratieve wijze een prachtige teint met een natuurlijke, stralende en gezonde teint.

Huidverzorgende make-up - de No Makeup Skincare collectie

Perricone MD biedt bekroonde make-up die, net als de huidverzorgingsproducten, vol zit met unieke, voedende ingrediënten, krachtige huidverzorgende formules, anti-aging technologieën en een zonbeschermingsfactor.

Perricone MD verwaarloost huidverzorging ook niet in haar kleurcosmetica. Integendeel. De No Makeup Skincare collectie zorgt ervoor dat de huid wordt gevoed, beschermd en haar natuurlijke eigenschappen worden verbeterd. Perricone MD biedt ook voorbereidende huidverzorging voor make-up.

Voorbereidende verzorging voor Perricone MD make-up kopen:

Als onderdeel van Perricone MD make-up biedt het Amerikaanse bedrijf speciale verzorgingsproducten die de huid voorbereiden op volgende make-up applicaties en waardevolle ondersteuning bieden voor de perfecte look in het eindresultaat.

PRE:Empt Exfoliating Pore Refiner

Een ideale behandeling voordat je make-up aanbrengt. Het verwijdert op milde wijze dode huidcellen, lost aanslag op, verheldert het huidoppervlak en verfijnt bovenal de poriën. Het NRF2 Antioxidant Support Complex beschermt en voedt de huid.

Gezichtsverzorgende lotion

Een moisturiser met een lichte textuur die geschikt is voor alle huidtypes. Een ideale voorbereiding voor de volgende make-up. Fijne lijntjes, rimpels en oxidatieve stress worden verminderd.

Getinte vochtinbrengende crème voor het gezicht

Deze getinte moisturiser hydrateert de huid diep en geeft haar een warme, licht gebruinde, stralende teint dankzij de microcapsules met een kleurtje.

Perricone MD make-up online kopen - producten en bestsellers

Perricone MD biedt make-up voor elke decoratieve toepassing in een complete collectie. De producten in de No Makeup Skincare Collection variëren van huidverzorgingspreparaten en foundation tot blush, mascara, lippenstift en voedende make-up removers.

Perricone MD make-up primers

De voedende en beschermende No Makeup Foundations van Perricone MD zorgen voor een perfecte teint. Naturel of gebruind, alsof je door de zon bent gekust, de foundations van Dr. Perricone zorgen voor een vlekkeloze teint en een jeugdig frisse, gezonde huidskleur.

No Makeup Instant Blur

De bekroonde No Makeup Instant Blur is een onzichtbare primer en teintperfector (The Oprah Magazine's Beauty Award O-Ward 2017). Deze balsem met alfaliponzuur minimaliseert en camoufleert vergrote poriën, roodheid, lijntjes, rimpels en oneffen huidtinten. Het zorgt voor een soft focus effect en een satijnen finish. Deze primer zorgt voor een soepele huid, een egale teint en een gladde basis zodat de make-up die volgt het beste tot zijn recht komt.

No Makeup Foundation

De No Makeup Foundation met SPF 30 biedt een natuurlijke dekking zonder de huid te verzwaren met een dikke laag kleur. Het zorgt voor een stralende teint, een dauwachtige gloed en camoufleert fijne lijntjes, rimpels en natuurlijke huidtintverschillen.

No Makeup Foundation Serum

Het serum herstelt de innerlijke glans en een jeugdige uitstraling. Onzuiverheden worden geminimaliseerd. Rimpels en grotere poriën worden verminderd. Dit serum geeft een stralende en halfmatte finish.

Perricone MD Concealer

Voor contouring biedt de No Makeup Skincare Collection de No Makeup Concealer of de No Makeup Concealer als multitasking talent voor veelzijdige toepassingen. De Perricone MD concealer maakt de ogen wakkerder en stralender, dient als een primer voor de ogen, werkt als een highlighter, bedekt en corrigeert verschillende oneffenheden. Door te spelen met licht en schaduw geeft het perfecte accenten.

Perricone MD Markeerstiften

De highlighters van Perricone MD No Makeup Skincare geven een vitale, stralende look, definiëren jeugdige en flatterende contouren, verhelderen en camoufleren onvolkomenheden. Slechts een paar kleine druppels zijn genoeg voor een betoverende uitstraling. De No Makeup Highlighter en de Rouge No Makeup Blush voor de wangen zijn hier echte must-haves.

Perricone MD Bronzer

De No Makeup Bronzer zorgt voor een jeugdige uitstraling met een elegante sluier van warme huidskleur. Het geeft de huid een gezonde gloed in een universele tint. De bronzer kan ook worden gemengd met een No Makeup Foundation voor een aangepaste tint of worden gebruikt om accenten te leggen.

Perricone MD oogschaduw & mascara's

De oogschaduwen, zoals het No Makeup Eyeshadow serum, en mascara's, zoals de No Makeup Mascara, omlijsten de ogen perfect en geven de ogen een stralende gloed. Perricone MD mascara geeft wimpers krul en volume.

Perricone MD lippenstift & lipgloss

De lippenstift en lipgloss van Perricone MD Make-up geven vrouwelijke lippen een prachtig natuurlijk lichtroze en jeugdig frisse uitstraling. De bekroonde No Makeup lipgloss als antiverouderingsserum geeft de lippen niet alleen een jeugdige gloed, maar accentueert ze ook met een vollere glans. Tegelijkertijd hydrateert, verzegelt, beschermt en verzorgt de lipgloss de lippen.

Combineer Perricone MD make-up online in de shop

Met de No Makeup Skincare collectie biedt Perricone MD een professioneel repertoire van decoratieve huidverzorgingscosmetica die zorgen voor een mooie teint met een natuurlijke, gezond ogende, stralende kleur. Voor een mooi uiterlijk, een jeugdige uitstraling, vorm en contouren, decoratieve correcties en een egale, onberispelijke teint vinden vrouwen de perfecte oplossing in Perricone MD make-up online. Van voorbereidende make-up verzorging tot sensationele foundations, concealers, tinten, oogmake-up en blusher tot lippenstift en lipgloss, Perricone MD make-up kan hier op maat gemaakt worden tegen betaalbare prijzen.

Perricone MD biedt zorgvuldig voedende make-up removers zoals de Blue Plasma Cleansing Treatment of de Nutritive Cleanser voor het professioneel verwijderen van deze decoratieve cosmetica. Make-up wordt grondig en tot diep in de poriën verwijderd en de huid wordt zachtjes geëxfolieerd. Tegelijkertijd zorgen unieke, kostbare actieve ingrediënten en technologieën van Dr. Perricone voor gerichte verzorging en anti-aging effecten. De huid wordt gekalmeerd, voelt comfortabel en soepel aan en ziet er weer puur natuur uit met een frisse uitstraling.

Perricone MD make-up kopen tegen een voordelige prijs

Perricone MD legt met haar make-up net zoveel nadruk op langdurige gezondheid, welzijn en continue bescherming van de huid als op visuele schoonheid, authentieke natuurlijke uitstraling en jeugdige uitstraling. De make-up is rijkelijk gevuld met speciale verzorging en voedingsstoffen, evenals innovatieve anti-aging technologieën en beschermende functies van Dr. Perricone. De bijna onzichtbare Perricone MD make-up uit de No Makeup Skincare Collection benadrukt individuele schoonheid, jeugdigheid en voordelige facetten met natuurlijke elegantie. De zeer effectieve make-up producten van Perricone MD zijn hier verkrijgbaar tegen voordelige prijzen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten