Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"Een levenslange passie voor wetenschap is de basis" voor elk product van Perricone MD. De wereldberoemde dermatoloog heeft er zijn levenswerk van gemaakt om de oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

Meer info

Perricone MD kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Perricone MD Producten - Recepten voor gezonde schoonheid en huidveroudering

Perricone MD revolutioneert de schoonheidsindustrie en wordt beschouwd als een van de toonaangevende merken in anti-verouderingsverzorging. Geen wonder, want het Perricone MD biedt producten aan die gebaseerd zijn op wetenschappelijke kennis en klinisch bewezen huidverzorgingsformules bevatten die de diepe oorzaken van huidveroudering bestrijden en die, naast alle schoonheidsdoelen, gericht zijn op huidgezondheid.

Alle Perricone MD producten zijn ontwikkeld door Dr. Nicholas Perricone. De Amerikaanse Amerikaan is arts, dermatoloog, voedingsdeskundige, wetenschapper, onderzoeker, bekroonde uitvinder, professor in de geneeskunde en een wereldberoemde deskundige op het gebied van gezond ouder worden. Zijn doel was het vinden van manieren en middelen om chronische micro-inflammaties te bestrijden en tegen te gaan, die huidproblemen veroorzaken en verantwoordelijk zijn voor huidveroudering. Dr. Nicholas Perricone heeft in 30 jaar tijd baanbrekende, gepatenteerde technologieën en formules ontwikkeld die nu in al zijn huidverzorging en make-up producten te vinden zijn. De Perricone MD producten zijn hier online beschikbaar en bereiken met verbluffende resultaten een jeugdig stralende, mooie, gezonde huid en een sterk gevoel van welzijn in elke levensfase.

Perricone MD - het handelsmerk van Nicholas Perricone, medisch arts.

Het merk werd Perricone MD opgericht in 1997 met de oprichting van NV Perricone LLC, een Amerikaanse onderneming gevestigd in San Francisco, Californië. De oprichter is de arts Dr. Nicholas Perricone, die zijn ontwikkelde formules en technologieën heeft gepatenteerd en op de markt heeft gebracht. De "MD" in de merknaam staat voor Medical Doctor.

Alle Perricone MD producten zijn uniek en zijn gebaseerd op 30 jaar klinisch en wetenschappelijk onderzoek. Ze bevatten unieke ingrediënten en formules die door Dr. Nicholas Perricone zelf ontwikkeld en gepatenteerd zijn. Dr. Nicholas Perricone heeft meer dan 100 patenten in de VS en internationaal voor de behandeling van beschadigde huid en huidziekten. Hij heeft ook talrijke boeken geschreven, waaronder The Wrinkle Cure, The Perricone Prescription, The Perricone Prescription, The Acne Prescription en Forever Young, die de New York Times bestsellerlijst maakten. De boeken gaan over huidverzorging, anti-aging en gewichtsverlies.

De uitwendig toe te passen Perricone MD producten zijn zogenaamde cosmeceuticals, een nieuwe categorie die producten beschrijft als een combinatie van cosmetica en farmaceutica. Dr. Perricone ontwikkelde de efficiënte Perricone MD producten, die positieve resultaten in hun effect bereiken, die gelijkwaardig zijn aan die van invasieve, maar vaak risicovolle dermatologische behandelingsvormen. De missie van de arts, onderzoeker en anti-verouderingsdeskundige is het aanbieden van intelligente, gecoördineerde behandelingen en producten die leiden tot een jonger uitziende, stralende, mooie en gezonde huid.

Perricone MD Producten - gepatenteerde recepten voor hem en haar

In zijn onderzoek ontdekte Dr. Perricone dat er een sterke correlatie bestaat tussen micro-inflammatie en versnelde huidveroudering. Deze klinische en niet-klinische ontstekingen zijn een oorzaak van vele tekenen van veroudering en huidziekten. Triggers kunnen verschillende factoren zijn, zoals een verzwakt immuunsysteem, roken, UV-straling, stress, hormonale veranderingen of een inflammatoir dieet. Op basis van deze "ontstekingstheorie" ontwikkelde Dr. Perricone klinische huidverzorgingsproducten die deze ontstekingen en hun negatieve effecten minimaliseren, stoppen, behandelen en voorkomen. Perricone MD Producten voor uitwendig gebruik zijn onder andere klinische huidverzorgingsproducten, make-up en huidverzorging specifiek voor mannen. De Perricone MD cosmeceuticals!

Huidverzorgingsproducten van ons Perricone MD kunnen worden onderverdeeld in de categorieën "type", "huidprobleem" en "actief ingrediënt". Op deze manier kunnen de vele Perricone MD producten online in de winkel worden doorzocht en snel worden gevonden.

Het merk Perricone MD biedt verschillende soorten cosmetica voor huidverzorging:

huidreinigingsproducten

herstellende peelingproducten en gezichtstoner

maskers

antiverouderingsproducten

vochtinbrengers

Verzorgingsproducten rond de ogen

Verzorgingsproducten voor hals en lichaam

Perricone MD biedt een reeks huidverzorgingsproducten die zeer specifiek gericht zijn op specifieke huidproblemen. Er zijn dus speciale Perricone MD producten aan te schaffen die huidaandoeningen tegengaan, waaronder de volgende:

fijne lijntjes en rimpels

diepe lijnen en rimpels

Verlies van klemkracht en sterkte

vochtigheidsproblemen

vergrote huidporiën

rode en geïrriteerde huid

Huidverkleuring en zonschade

bijzonder gevoelige huid

eerste tekenen van huidveroudering en de preventie ervan

onzuivere, verstopte, beschadigde en vette huid

De Perricone MD producten zijn speciale formules met speciale actieve ingrediënten en formules. Dr. Perricone's gepatenteerde technologieën en actieve ingrediënten omvatten onder andere:

het bekroonde Cold Plasma Delivery System

Waterstoftechnologie met het H2 Elementair Energiecomplex

neuropeptiden

Vitamine C Ester

het NRF2 Antioxidant Support Complex

de meester-antioxidant acylglutathion

olijfpolyfenolen

Alfa-liponzuur

DMAE (Dimethyl MEA)

Daarnaast zijn er nog een aantal andere actieve ingrediënten, ingrediënten en innovaties waarmee de producten succesvol bijdragen aan de gezondheid, uitstraling en schoonheid van de huid.

Perricone MD biedt een aparte huidverzorgingslijn voor mannen, waarvan de producten specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de mannelijke huid. De antioxidant kracht van de natuurlijke fytocannabinoïden uit de hennepplant is de focus van de mannenverzorgingscollectie CBx for Men.

Op het gebied van make-up bieden de Perricone MD producten de speciale No Make-up Skincare-collectie, die veel meer is dan alleen decoratieve cosmetica. Het combineert de kunst van creatieve schoonheid met gezondheidsbevorderende verzorgingsmiddelen en anti-aging technologieën.

Wat u moet weten over Perricone MD

Dr. Perricone's filosofie is "Schoonheid komt van binnen naar buiten en van buiten naar binnen". Hij is toegewijd aan wetenschappelijk onderzoek en het ontcijferen van de geheimen van gezond ouder worden. Met zijn indrukwekkende resultaten en patenten op het gebied van de behandeling van beschadigde huid en systemische huidziekten werd hij een gerenommeerde autoriteit op het gebied van schoonheid en verouderingsprocessen. Zijn bevindingen uit onderzoek naar "ontstekingstheorie" hebben geleid tot een behandelingsaanpak voor gezond ouder worden en een stralend mooie huid op basis van drie pijlers:

1.anti-inflammatoire voeding

2.a gericht gezond voedingssupplement (vitaminen, mineralen, omega-3 vetzuren)

3.the de verzorging van het huidoppervlak door middel van klinische verzorgingsproducten met antioxidanten

De ontstekingsremmende antioxidanten van de Perricone MD producten werken gunstig en synergetisch met de stoffen in de voeding. Zijn onderzoek heeft aangetoond dat veel antioxidanten en vitale stoffen die via de voeding worden ingenomen ook een effect hebben op de huid. De juiste verzorging van binnen en buiten zorgt voor optimale resultaten in gezondheid, schoonheid en verouderingsprocessen.

Schoonheid & Gezondheid - Perricone MD producten online kopen

Dr. Perricone's unieke en bewezen actieve ingrediënten formules helpen om op een indrukwekkende manier een gezonde, resistente huid en adembenemende schoonheid te bereiken. Huidproblemen zijn opgelost. De tekenen van huidveroudering worden tegengegaan. Voedingsstoffen en bouwmaterialen worden ongehinderd in de cellen en volledig naar hun plaats van handeling getransporteerd. De huid wordt egaler en helderder. De huid presenteert zich met een jeugdige, vitale uitstraling en een mooie frisse teint. Het voorkomt effectief huidklachten, ontstekingen en vroegtijdige huidveroudering. Perricone MD Producten zijn parabenenvrij! Mannen en vrouwen kunnen hier goedkoop Perricone MD producten kopen en zich goed voelen in hun nieuwe schoonheid en gezonde huid.

Verzorging +

Perricone MD is gespecialiseerd in doeltreffende anti-verouderingsverzorging. Maar het Amerikaanse bedrijf biedt ook een breed scala aan oplossingen voor huidproblemen die verder gaan dan veroudering: De huid van mannen heeft baat bij de expertise van de dermatoloog.

Perricone MD Verzorging & anti-aging op dermatologische wijze

Een jeugdige, stralende en gezonde huid op elke leeftijd. Los verschillende huidproblemen op en bestrijd met succes de lelijke tekenen van veroudering of voorkom dat ze verschijnen. De wereldberoemde dermatoloog en anti-verouderingsexpert Dr. Nicholas Perricone ontwikkelde hiervoor talrijke patentrecepten. Deze zitten in de unieke dermatologische producten van Perricone MD voor huidverzorging en gezonde huidveroudering. De Perricone MD verzorging omvat speciale huidverzorgingsseries met speciale gepatenteerde werkstoffen en sensationele technologieën die de huid specifiek verzorgen en bevorderen, onvolkomenheden corrigeren, huidschade herstellen, symptomen van veroudering behandelen en het uiterlijk van de huid op indrukwekkende wijze vernieuwen. Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand bij Perricone MD care.

In de volgende hoofdstukken wordt een overzicht gegeven van de series, met inbegrip van de werkzame bestanddelen en de verzorgingsdoelstellingen. Iedereen kan hier in de online shop Perricone MD verzorging voor zichzelf ontdekken en naar eigen behoefte samenstellen.

Perricone MD Verzorging met krachtige antioxidanten & formules

Oorspronkelijk zocht de Amerikaanse dermatoloog Dr. Nicholas Perricone naar manieren om chronische micro-inflammatie en de gevolgen daarvan voor zijn patiënten te voorkomen en te stoppen. Zijn succesvol wetenschappelijk onderzoek en ontwikkelde middelen, technologieën en producten helpen klinische en niet-klinische ontstekingen te minimaliseren en te stoppen.

Veel ontwikkelde producten voor Perricone MD huidverzorging zijn gebaseerd op de "ontstekingstheorie", volgens welke micro-inflammaties verantwoordelijk zijn voor talrijke huidproblemen en tekenen van veroudering. De huidverzorgings- en antiverouderingsproducten van Dr. Perricone bevatten dan ook verschillende ontstekingsremmende antioxidanten en antioxidantencombinaties, zoals natuurlijk alfaliponzuur, acyl glutathion of Dr. Perricone's olijfpolyfenolen en NRF2 Antioxidant Support Complex. Daarnaast bevat Perricone MD verzorging essentiële voedingsstoffen, belangrijke bouwstenen (bijv. eiwitten) en speciale werkstoffen die specifiek zijn afgestemd op de betreffende huidproblemen, symptomen van vroegtijdige huidveroudering of verzorgingsdoelen.

Perricone MD Care onderscheidt zich ook van andere verzorgende cosmetica door unieke technologieën. De belangrijkste hiervan is het bekroonde Cold Plasma Liquid Crystal Delivery System van Dr. Perricone, dat optimaal en volledig voedingsstoffen levert over alle obstakels en barrières heen, naar waar ze horen en waar de huid ze het meest nodig heeft. Alle cosmeceuticals van Perricone MD voor huidverzorging, het bereiken en behouden van een gezonde huid, anti-aging verzorging en schoonheid bevatten klinisch bewezen, krachtige huidverzorgingsformules.

Perricone MD Online zorg kopen - de zorg-serie

Perricone MD care biedt een reeks huidverzorgingsproducten met speciale actieve ingrediënten die individuele huidproblemen aanpakken, de huid gezond houden en effectief huidverzorgingsdoelen bereiken. De unieke Perricone MD anti-ageing producten pakken de diepe oorzaken van huidveroudering aan, waardoor de huid jeugdiger, steviger, egaler, rimpelvrij en stralend wordt met een mooie frisse teint op een gezonde manier. Sommige series van Perricone MD care zijn genoemd naar de vormende hoofdbestanddelen.

Koud Plasma

Geïnspireerd door de plasmatechnologie van de ruimtevaartindustrie, ontwikkelde Dr. Perricone samen met de plasmafysici van Los Alamos National Laboratories het Cold Plasma Liquid Crystal Delivery System. Een revolutie in huidverzorging. Het vloeibare kristal draagsysteem voor geladen deeltjes zorgt ervoor dat vitale voedingsstoffen en bouwstenen optimaal en ongehinderd naar de huidcellen en werkingsplaatsen worden getransporteerd. De Cold Plasma collectie ondersteunt anti-verouderingszorg over de hele linie. Cold Plasma producten verminderen zichtbaar lijntjes en rimpels. De huid wordt steviger, strakker en gladder. De poriegrootte is verbeterd. Wallen en donkere kringen worden geminimaliseerd. De gerevitaliseerde huid krijgt een mooie jeugdige uitstraling.

PRE: EMPT

Het hart van de PRE: EMPT-serie wordt gevormd door het NRF2 Antioxidant Support Complex. Een rijk mengsel van de krachtige antioxidanten van olijfbladeren, kurkuma, groene thee en tuinkers. Dit complex voorkomt de tekenen van veroudering. Vrije radicalen, oxidatieve stress en milieuverontreinigende stoffen maken geen kans. De eerste fijne lijntjes en rimpels, een doffe huid, donkere kringen onder de ogen en vergrote poriën worden onmiddellijk bestreden. De huid is volledig beschermd en resistent.

Hoge potentie

Het assortiment High Potency bevat krachtige antioxidanten, waaronder alfaliponzuur en DMAE. Deze actieve ingrediënten gaan rimpels, vergrote huidporiën en een verlies aan huidskleur tegen. Tegelijkertijd worden de textuur en de glans van de huid verbeterd.

Neuropeptiden

De Neuropeptide serie pakt de problemen van de rijpere huid aan. De neuropeptiden als hoogontwikkelde technologie activeren de vernieuwing van het huidoppervlak. De huid wordt gevoed en de symptomen van veroudering worden getransformeerd. De producten zorgen voor een stevigere, jeugdigere en mooiere teint.

Hyperallergeen

De serie Hyperallergene producten is bedoeld voor de bijzonder gevoelige huid. De nadruk ligt op olijfpolyfenolen, zeldzame extracten van hydroxytyrosol uit de olijfvrucht en oleuropeïne uit de olijfbladeren met sterke antioxiderende eigenschappen. Deze Perricone MD verzorging vormt een ideale anti-aging therapie voor de gevoelige huid. De hypoallergene producten in dit assortiment zijn vrij van geurstoffen, parabenen, ftalaten, sulfaten, minerale oliën, petroleum en synthetische kleurstoffen.

Andere zorg series:

-H2 Elemental Energy als hydraterende verzorgingslijn

-Vitamine C ester, de vetoplosbare vorm van vitamine C tegen schade door de zon.

-Acyl glutathion tegen diepe lijnen en rimpels

-CBx for Men speciaal voor mannen

Perricone MD Zorg individueel samengesteld tegen een gunstige prijs

De huidverzorgingsproducten van Perricone MD kunnen online individueel worden geselecteerd naar behoefte of voor gerichte verzorging. Zo kun je ook je eigen set samenstellen met alle huidverzorgings- of anti-agingproducten die je nodig hebt van Perricone MD. De producten zijn op elkaar afgestemd en te combineren met hun actieve ingrediënten en technologieën.

De Cold Plasma producten, zoals de facial, werken niet alleen tegen tien tekenen van veroudering, maar fungeren ook als booster om de prestaties, voordelen en ingrediënten van alle andere Perricone MD producten te versterken. Zo vormt Cold Plasma de basis voor elke huidverzorgingsroutine en zorgt het voor de dagelijkse portie voedingsstoffen in de huid.

Productsamenstelling volgens de respectieve behoeften, zoals:

-Versterking (Boost) met Koud Plasma

-Corrigeer de eerste tekenen van huidveroudering

-Herstel voor gevorderde tekenen van veroudering

-Herstelt de huid en bestrijdt snel toenemende tekenen van veroudering.

-vernieuwing van de huid en bestrijding van intense tekenen van veroudering.

Productcompilatie volgens gerichte zorg, zoals:

-Voorkomen van de eerste tekenen van huidveroudering: PRE-serie: EMPT

-Whitening en preventie van door de zon beschadigde huid: vitamine C ester voor dag en nacht

-Volume en plumping: OVM met eierschaalmembraan voor meer volheid in de huid.

-Vibreren van de huid: OVM met eierschaalmembraan voor meer uitstraling

-Zonbescherming: Photo Plasma crème als beschermend schild met SPF 30 tegen UV-A & UV-B stralen.

Perricone MD Koop zorg goedkoop

Dr. Perricone stelt dat vrouwen en mannen er op hun best uit kunnen zien, zich op hun best kunnen voelen en een mooie huid kunnen hebben, terwijl ze toch een optimale gezondheid behouden. Schoonheid, een jeugdige gloed en een gezonde verzorgde huid op elke leeftijd zijn geen fictie. Perricone MD heeft de juiste dermatologische huidverzorging en anti-aging behandeling klaar. Klinisch bewezen cosmeceuticals die verbluffende resultaten opleveren met zeer waardevolle ingrediënten, unieke actieve bestanddelen en innovatieve technologieën.

Hier in de online shop kunnen vrouwen en mannen van alle leeftijden de verzorgingsserie en de talrijke producten ontdekken, individuele favorieten kiezen en/of zelf complete verzorgingssets samenstellen en de Perricone MD verzorging kopen die ze nodig hebben.

Make-up +

Make-up van Perricone MD is even doeltreffend en baanbrekend als de verzorging. De weg naar een vlekkeloze teint is verdeeld in vijf stappen: voorbehandeling, perfectionering, verbetering, definitie en afwerking.

Perricone MD Make-up voor een natuurlijke look zonder make-up

De make-up van Dr. Perricone combineert decoratieve cosmetica met hoogwaardige huidverzorging en innovatieve anti-aging technologieën. Make-up die de huid specifiek ondersteunt en beschermt met voedende ingrediënten en het uiterlijk kunstig en vlekkeloos verfraait, maar zonder afbreuk te doen aan een natuurlijke uitstraling. De make-up van Perricone MD wil onopvallend blijven, alsof het gezicht zonder make-up is en van nature onberispelijk mooi. Daarom noemt Perricone MD zijn make-up No Makeup Skincare.

De bekroonde No Makeup Skincare-collectie biedt een reeks uitstekende decoratieve cosmetica die bestaande oneffenheden professioneel camoufleert en tegelijkertijd het verlies van de jeugdige teint en innerlijke uitstraling als gevolg van het verouderingsproces aanpakt. Met de leeftijd neemt de activiteit van de huidpigmentatie af. De gezichtshuid wordt bleker, zwakker en bedekt met een bijna grijze doffe sluier. De Perricone MD Make-up No Makeup Skincare blaast jeugdige energie terug in de huid en onthult op decoratieve wijze een prachtige teint met een natuurlijke, stralende en gezonde teint.

Huidverzorging Make-up - de No Makeup Huidverzorging Collectie

Perricone MD biedt bekroonde make-up die, net als de huidverzorgingsproducten, vol zit met unieke, voedende ingrediënten, krachtige huidverzorgingsformules, anti-verouderingstechnologieën en een zonbeschermingsfactor.

Zelfs met decoratieve cosmetica wordt de huidverzorging niet verwaarloosd op Perricone MD. Integendeel. De No Makeup Skincare collectie zorgt ervoor dat de huid wordt gevoed, beschermd en haar natuurlijke eigenschappen worden verbeterd. Zo biedt Perricone MD ook voorbereidende zorg voor make-up.

Koop voorbereidende verzorging voor de Perricone MD make-up:

Als onderdeel van de Perricone MD make-up biedt het Amerikaanse bedrijf speciale verzorgingsproducten die de huid voorbereiden op de daaropvolgende make-up applicaties en een waardevolle ondersteuning bieden voor de perfecte look in het eindresultaat.

PRE:Empt Exfoliating Pore Refiner

Een optimale behandeling voor het aanbrengen van make-up. Het verwijdert zachtjes dode huidcellen, maakt vuil los, verheldert het huidoppervlak en verfijnt vooral de poriën. Het NRF2 Antioxidant Support Complex beschermt en voedt de huid.

Gezicht Afwerking Moisturizer

Een vochtinbrengende crème met een lichte textuur, geschikt voor alle huidtypes. Een ideale voorbereiding voor de volgende make-up. Fijne lijntjes, rimpels en oxidatieve stress worden verminderd.

Gezicht Afwerking Moisturizer Tint

Deze toning moisturiser hydrateert de huid diepgaand en geeft haar een warme, lichtbruine, stralende teint dankzij de microcapsules met een kleurtje.

Perricone MD Make-up online kopen - producten en bestsellers

Perricone MD biedt make-up voor elke decoratieve toepassing in een complete collectie. De producten in de No Makeup Skincare Collection variëren van huidverzorgingspreparaten en foundation tot blush, mascara, lippenstift en voedende make-up removers.

Perricone MD Make-up foundations

De voedende en beschermende No Makeup Foundations van Perricone MD zorgen voor een perfecte teint. De foundations van Dr. Perricone zijn natuurgetrouw of bruin getint, alsof ze door de zon zijn gekust, en zorgen voor een vlekkeloze teint en een jeugdig frisse, gezonde huid.

No Makeup Instant Blur

De bekroonde No Makeup Instant Blur is een onzichtbare primer en teintperfectionist (Beauty Award O-Ward 2017 van The Oprah Magazine). Deze balsem met alfaliponzuur minimaliseert en camoufleert vergrote poriën, roodheid, lijntjes, rimpels en verschillende huidtinten. Het biedt een soft focus effect en een satijnen afwerking. Deze primer zorgt voor een soepele huid, een egale teint en een gladde basis zodat de volgende make-up beter tot zijn recht komt.

No Makeup Foundation

De No Makeup Foundation met SPF 30 biedt een natuurlijke dekking zonder de huid te verzwaren met een dikke laag kleur. Het zorgt voor een stralende teint, een dauwachtige glans en camoufleert fijne lijntjes, rimpels en natuurlijke huidtintverschillen.

No Makeup Foundation Serum

Het serum brengt de innerlijke glans en jeugdige uitstraling terug. Imperfecties worden verminderd. Rimpels en grotere poriën worden verminderd. Dit serum geeft een stralende en halfmatte finish.

Perricone MD Concealer

Om te contouren biedt de No Makeup Skincare Collection de No Makeup Concealer of de No Makeup Concealer als multitasking talent voor veelzijdige toepassingen. De Perricone MD concealer laat de ogen wakkerder en stralender lijken, dient als primer voor de ogen, fungeert als highlighter, bedekt en corrigeert verschillende oneffenheden. Spelend met licht en schaduw, geeft het perfecte accenten.

Perricone MD Markeerstiften

De highlighters van Perricone MD No Makeup Skincare geven een vitale stralende look, definiëren jeugdige en voordelige contouren, verhelderen en verdoezelen onvolkomenheden. Een paar kleine druppels zijn genoeg om een magische uitstraling te creëren. Hier zijn vooral de No Makeup Highlighter en de No Makeup Blush voor de wangen echte must-haves.

Perricone MD Bronzer

No Makeup Bronzer geeft een jeugdige gloed met een elegante sluier van warme huidskleur. Het geeft de huid een gezonde uitstraling in een universele toon. De bronzer kan ook worden gemengd met No Makeup Foundation voor een aangepaste tint of worden gebruikt om accenten te leggen.

Perricone MD Oogschaduw & Mascara's

De oogschaduwen, zoals de Serum No Makeup Eyeshadow, en mascara's, zoals de No Makeup Mascara, zorgen voor een perfecte omlijsting van de ogen en laten de ogen stralen. De Perricone MD mascara geeft de wimpers krul en volume.

Perricone MD Lippenstift & Lipgloss

Met de lippenstift en lipgloss van Perricone MD Make-up krijgen vrouwelijke lippen een prachtig natuurlijk lichtroze en jeugdig frisse uitstraling. De bekroonde No Makeup lipgloss als anti-aging serum geeft de lippen niet alleen een jeugdige gloed, maar benadrukt ze ook met een volle glans. Tegelijkertijd hydrateert, verzegelt, beschermt en voedt de lipgloss de lippen.

Perricone MD Combineer make-up online in de winkel

Met de No Makeup Skincare collectie biedt Perricone MD een professioneel repertoire van decoratieve verzorgingscosmetica die zorgen voor een mooie teint met een natuurlijke, gezond ogende, stralende kleur. Voor een mooi uiterlijk, een jeugdige uitstraling, vorm en contour, decoratieve correcties en een egale onberispelijke teint vinden dames de optimale oplossing in de Perricone MD make-up online. Van voorbereidende make-up verzorging tot sensationele foundations, concealers, tinten, oogmake-up en rouge tot lippenstift en lipgloss, de Perricone MD make-up kan hier individueel worden samengesteld tegen een lage prijs.

Voor de professionele verwijdering van deze decoratieve cosmetica biedt Perricone MD zorgvuldig verzorgende make-up removers zoals de Blue Plasma Cleansing Treatment of de Nutritive Cleanser. Make-up wordt grondig en diepgaand verwijderd en de huid wordt zachtjes geëxfolieerd. Tegelijkertijd zorgen unieke, kostbare actieve ingrediënten en technologieën van Dr. Perricone voor gerichte verzorging en anti-aging effecten. De huid wordt gekalmeerd, voelt comfortabel en soepel aan en ziet er weer puur natuur uit met een frisse uitstraling.

Perricone MD Make-up kopen goedkoop

Perricone MD legt in haar make-up evenveel nadruk op duurzame gezondheid, welzijn en continue bescherming van de huid als op visuele schoonheid, authentieke natuurlijke uitstraling en jeugdige uitstraling. De make-up is rijkelijk gevuld met speciale verzorging en voedingsstoffen en voorzien van innovatieve anti-aging technologieën en beschermende functies van Dr. Perricone. De bijna onzichtbare Perricone MD make-up van de No Makeup Skincare Collection benadrukt individuele schoonheid, jeugdigheid en voordelige facetten met natuurlijke elegantie. De hoogwaardige make-up producten van Perricone MD zijn hier verkrijgbaar tegen een lage prijs.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten