Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Je kunt zeker zijn van de bescherming van engelen met de dromerige sieraden van Engelsrufer. Sinds 2016 prikkelt het Duitse sieradenlabel ook de reukzin met creaties als Golden Wings, Aurora en Love. Zo ben je zeker van de nieuwsgierige vragen van de mensen om je heen.

Meer info

Koop Engelsrufer goedkoop

Meer info +

Engelsrufer - Schatten voor de ziel

Als er één geur het vermogen heeft om de hemel op aarde te brengen, dan is het Engelsrufer parfum wel. Extreem vrouwelijke en romantische composities benadrukken de vrouwelijkheid van een vrouw. Engelsrufer damesgeur hult de draagster in een cocon van kracht en bescherming, geeft vrolijkheid of sensuele verleiding. Engelsrufer parfum is ideaal voor vrouwen die de voorkeur geven aan uitgesproken vrouwelijke geuren. De composities van de geuren zijn elk gebaseerd op een geurconcept dat voortborduurt op het idee dat al doorklinkt in de naam van het parfum. Aurora, bijvoorbeeld, transformeert de ervaring van de dageraad in een geur, terwijl Luna de geheimen van de nacht vertegenwoordigt. De prachtige bijpassende flacons doen de sieradenfabrikant eer aan en staan expressief op elk schap. De levensduur en sillage van Engelsrufer damesgeuren benadrukken het karakter van elk parfum. Engelsrufer biedt vrouwengeuren die hun draagster licht en discreet omhullen of haar een zelfverzekerde, sterke uitstraling geven. Er is een geschikte geur voor elke gelegenheid. Als je op zoek bent naar een hemelse geurgezel, moet je Engelsrufer parfum online kopen.

Sieraden geluksbrenger uit Franken

Het merk Engelsrufer maakt sinds 2010 sieraden van hoge kwaliteit, die aanvankelijk in kleine hoeveelheden met de hand werden gemaakt. Achter Engelsrufer staan Sabine en Mario Martini uit Midden-Franken, die al sinds 1998 sieraden en horloges verkopen in hun eigen winkel. Gedreven door het verlangen om sieraden te maken die emoties oproepen en beïnvloed door de filosofie van Zuidoost-Azië en hun eigen creativiteit, ontwikkelden ze Engelsrufer. Het idee achter de naam is dat deze sieraden engelen oproepen. De delicate sieraden zijn kleine hangers die een klankbol bevatten. Als ze worden bewogen, produceren ze een hoog geluid dat bedoeld is om de persoonlijke beschermengel van de drager op te roepen en dichter bij haar te brengen. De delicate sieraden kunnen worden geopend en de geluidskralen kunnen worden verwisseld. De kralen hebben verschillende kleuren en klanken. Hoop, bescherming, geluk, balans en liefde zijn slechts enkele van de wensen die de klankkralen met hun verschillende kleuren symboliseren. Hetzelfde concept zit achter Engelsrufer parfum. Sinds 2016 worden er moderne parfums uitgebracht in samenwerking met parfumeurs uit Frankrijk. Aanvankelijk werden de parfums exclusief via een partner verkocht, maar vrouwen kunnen Engelsrufer parfum nu ook online kopen tegen voordelige prijzen. Wie al Engelsrufer sieraden heeft, vindt in Engelsrufer damesparfum een onverslaanbare tegenhanger. Natuurlijk zijn de geuren hartverwarmende metgezellen voor elke dag, zelfs zonder sieraden.

Engelsrufer parfum is momenteel verkrijgbaar in de volgende series:

-Aurora

-Gouden Vleugels

-Love

-Luna

-Met liefde

Aurora omhult de zintuigen met een frisse, bloemige geur. De topnoten van mandarijn en groene appel stralen levenslust uit. De frisse, fruitige opening leidt naar een bloemige hartnoot van lelietje-van-dalen, roos en pioenroos. In de basisnoot voegen cederhout en muskus een verleidelijke diepte en warmte toe. Dit parfum van Engelsrufer begint net zo opwindend als het moment waarop de eerste zonnestralen de horizon oversteken en de nacht verdrijven. Dan verspreiden de warmte en majesteit van de zonnestralen zich en geven een diep gevoel van tevredenheid. Aurora ruikt naar de zomer in een landelijke tuin met bloemen en fruit. Het is een zacht parfum dat de stemming opfleurt.

Golden Wings is een limited edition Engelsrufer damesparfum met echte gouddeeltjes in de flacon. Het houtachtig-zoete karakter van dit parfum is even buitengewoon als weelderig. Citrusvruchten en roze peper openen de hartnoot met een frisse, kruidige intensiteit. Roos, jasmijn, iris en ylang-ylang voeren je mee naar een bloemige geurwereld. De basisnoten van muskus, vanille, droge houtsoorten en karamel geven Golden Wings een romige, warme kant. De geur leidt van een uitbarsting van energie met verse fruitsalade, via een fantastisch bloemenboeket naar een verleidelijk dessert.

Love is een bloemig-zoete geur die zijn componenten combineert tot een buitengewoon parfum. De topnoot begint fruitig met mandarijn en lichte hints van roze peper. De hartnoten van lelietjes-van-dalen, jasmijn en iris creëren samen een fijne bloemengeur die onopvallend maar toch betekenisvol is. In de basis doen muskus, sandelhout en cederhout denken aan een wandeling door de warme bossen van de Middellandse Zee.

Luna voert je mee naar een geurige bloementuin. Roos, viooltje en jasmijn openen dit Engelsrufer parfum. Zwarte bes en witte perzik voegen een fruitige hartnoot toe. De basisnoot van muskus, vanille en amber geeft het parfum sensualiteit. Deze elegante compositie wordt gekenmerkt door zijn evenwicht. De bloemen en vruchten hebben een subtiele zoetheid, terwijl de basis een elegante vanille- en ambertoets heeft.

With Love maakt indruk met een buitengewone en toch aaibare geur. Dit Engelsrufer parfum heeft een fris, bloemig karakter. De topnoten van pioenroos en roze peper doen denken aan een dag in het late voorjaar, wanneer pioenrozen de eettafel sieren met hun prachtige bloesems en aangename geur. De hartnoot van lelietjes-van-dalen, Arabische jasmijn, roos en witte heliotroop heeft een verfijnde, bloemige geur. In de basisnoot voegen zachte muskus en amberhout subliminaal een verleidelijke en poederachtige geur toe. With Love is een Engelsrufer parfum dat bijzonder betaalbaar is om online te kopen.

Fijn bewerkte flacons die een lust voor het oog zijn

Engelsrufer damesgeuren verrukken vrouwen met aantrekkelijke geuren en onvergelijkbare flacons. With Love wordt geleverd in een hoogwaardige, hartvormige glazen flacon. De bovenkant van het glas is versierd met een zilverkleurig vlechtwerk van gestileerde bloemen en ranken. De spuitkop wordt bekroond door een zilveren bol versierd met ingewikkelde ornamenten. Alle andere flacons zijn rond, maar hebben dezelfde decoratie, die als een filigraan vlechtwerk over het glas is gelegd en doet denken aan de engelenjuwelen van het merk. In Golden Wings zijn de juwelen op de flacon goudkleurig. Het ontwerp combineert de wereld van engelen met de wereld van geuren. Net als de juwelen

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten