Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

U kunt zeker zijn van de bescherming van engelen met de dromerige juwelen van Engelsrufer. Sinds 2016 brengt het Duitse juwelenlabel ook de olfactorische zintuigen in verrukking met creaties als Golden Wings, Aurora en Love. Je bent dus ook zeker van de nieuwsgierige vragen van de mensen om je heen.

Meer info

Engelsrufer kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Engelsrufer - Schatten voor de ziel

Als een geur het vermogen heeft om de hemel naar de aarde te brengen, is het Engelsrufer parfum. Extreem vrouwelijke en romantische composities benadrukken de vrouwelijkheid van een vrouw. Engelsrufer De geur van vrouwen wikkelt de drager in een cocon van kracht en bescherming, wat zorgt voor vrolijkheid of sensuele verleiding. Engelsrufer Parfum is geschikt voor vrouwen die de voorkeur geven aan zeer vrouwelijke geuren. De composities van de geuren zijn elk gebaseerd op een parfumconcept dat het idee voortzet dat al in de naam van het parfum terug te vinden is. Zo transformeert Aurora de ervaring van de dageraad in een geur, terwijl Luna de geheimen van de nacht vertegenwoordigt. De mooie flacons zijn ontworpen om te gaan met het ontwerp en zijn een eerbetoon aan de eigenlijke juwelenfabrikant en zijn expressief geaccentueerd op elke plank. De duurzaamheid en sillage van de Engelsrufer vrouwengeuren ondersteunen het karakter van elke geur. Engelsrufer biedt een vrouwengeur die de drager licht en discreet omhult of haar een zelfverzekerde, sterke uitstraling geeft. Voor elke gelegenheid is er een geschikte geur. Als u op zoek bent naar een hemelse geur metgezel, moet u Engelsrufer parfum kopen online.

Geluksamuletten uit Frankenland

Het merk Engelsrufer produceert sinds 2010 hoogwaardige juwelen van hoge kwaliteit, die aanvankelijk in kleine hoeveelheden met de hand werden gemaakt. Achter Engelsrufer hen staan Sabine en Mario Martini uit Midden-Franken, die sinds 1998 in hun eigen winkel sieraden en horloges verkopen. Gedreven door de wens om sieraden te maken die emoties opwekken en beïnvloed door de filosofie van Zuidoost-Azië en hun eigen creativiteit, Engelsrufer ontwikkelden zij deze sieraden. Achter de naam schuilt de gedachte dat dit juweel engelen noemt. De filigraan juweeltjes zijn kleine hangertjes waarin een geluidsbal zit. Door middel van beweging produceren ze een hoge toon die bedoeld is om de persoonlijke beschermengel van de drager te roepen en haar dichter bij haar te brengen. De delicate sieraden kunnen worden geopend en de geluidsballen kunnen worden uitgewisseld. De ballen hebben verschillende kleuren en verschillende geluiden. Hoop, bescherming, geluk, evenwicht en liefde zijn slechts enkele van de verlangens die gesymboliseerd worden door de geluidsballen met hun verschillende kleuren. Hetzelfde concept zit achter het Engelsrufer parfum. Sinds 2016 zijn er moderne parfums verschenen, gecreëerd in samenwerking met parfumeurs uit Frankrijk. Aanvankelijk werden de parfums uitsluitend via een partner verkocht, maar vrouwen kunnen nu ook online Engelsrufer parfum kopen tegen lage prijzen. Wie al Engelsrufer juwelen heeft, vindt een onverslaanbare tegenhanger in de Engelsrufer vrouwengeur. Natuurlijk zijn de geuren hartverwarmende metgezellen voor elke dag, ook zonder sieraden.

Engelsrufer Parfum is tot nu toe verschenen in de volgende serie:

poollicht

Gouden vleugels

Liefde

luna

Met liefde

Aurora speelt rond de zintuigen met een frisse, bloemige geur. In de topnoot stralen mandarijn en groene appel joie de vivre uit. De frisse en fruitige opening is een bloemige hartnoot van lelietjes van de vallei, roos en pioenroos. In de basisnoot voegen cederhout en muskus een verleidelijke diepte en warmte toe. Dit parfum Engelsrufer vangt opwindend aan als het moment waarop de eerste zonnestralen de horizon kruisen en de nacht wegrijden. Dan verspreidt de warmte en sublimiteit van de zonnestralen zich en geeft een diepe voldoening. Aurora ruikt naar de zomer in een boerderijtuin met bloemen en fruit. Het is een zacht parfum dat de stemming verheldert.

Golden Wings is een beperkte Engelsrufer vrouwengeur met echte gouddeeltjes in de fles. Het houtachtige-zoete karakter van dit parfum is even buitengewoon en weelderig. Citrusvruchten en roze peper openen de hartnoot met een frisse, pittige intensiteit. Rose, jasmijn, iris en ylang-ylang nemen je mee naar een bloemrijke wereld van geuren. De basisnoot van muskus, vanille, droog hout en karamel geeft de Golden Wings een romige, warme kant. De geur leidt van een energieboost met verse fruitsalade, over een fantastisch boeket bloemen tot een verleidelijk dessert.

Liefde is een bloemig-zoete geur die zijn bestanddelen combineert tot een buitengewoon parfum. De topnoot begint fruitig met mandarijn en lichte toetsen van roze peper. De hartnoten van lelietjes van de vallei, jasmijn en iris zorgen samen voor een fijne bloemengeur die onopvallend en toch belangrijk is. In de basis doen muskus, sandelhout en cederhout denken aan een wandeling door de warme bossen van de Middellandse Zee.

Luna neemt je mee naar een geurende bloementuin. Rose, violet en jasmijn openen dit Engelsrufer parfum. Zwarte bes en witte perzik voegen een fruitige hartnoot toe. De basisnoot van muskus, vanille en amber geeft het parfum sensualiteit. Deze edele samenstelling boeit door zijn evenwicht. De bloemen en vruchten hebben een subtiele zoetheid, de basis een edele vanille- en ambertoets.

Met liefde overtuigt met een buitengewone en tegelijkertijd knuffelgeur. Dit Engelsrufer parfum heeft een bloemig-fris karakter. De topnoot bestaat uit pioenroos en roze peper en doet denken aan een dag in het late voorjaar wanneer de pioenroos met zijn prachtige bloemen en aangename geur de eettafel sieren. De hartnoot van lelietjes van de vallei, Arabische jasmijn, roos en witte heliotroop ruikt edel en bloemig. In de basisnoot voegen zachte muskus en amberhout subliminaal een verleidelijke en poederachtige geur toe. Met Love is een Engelsrufer parfum dat online te koop is tegen een speciale prijs.

Fijn bewerkte flacons die het oog strelen

Engelsrufer Damesgeur verrukt vrouwen met aantrekkelijke geuren en onvergelijkbare flacons. Met Love wordt geleverd in een hoogwaardige hartvormige glazen fles. Op het bovenste deel van het glas is de fles versierd met een zilverkleurig vlechtwerk van gestileerde bloemen en ranken. Op de sproeikop zit een zilveren bal, die versierd is met ingewikkelde ornamenten. Alle andere flessen zijn rond, maar hebben dezelfde versiering, die over het glas wordt gelegd als een filigraan vlechtwerk en doet denken aan de engelachtige sieraden van het merk. Bij Golden Wings zijn de sieraden in de fles goud. Het ontwerp verbindt de wereld van de engelen met de wereld van de geuren. Net als de juwelen; de engelen moeten door het zachte geluid van de ballen de geuren van Engelsrufer soortgelijke zegeningen oproepen. Vreugde, geluk, liefde of zelfvertrouwen geven de hoogwaardige geuren aan hun dragers. Vermeldenswaard is de sproeikop van de flacons, die een zeer fijne spray mogelijk maakt en het Engelsrufer parfum perfect doseert, zodat het sillage is variabel naar gelang de gelegenheid en de smaak.

Fijne geuren met een aura die u gelukkig maakt.

De moderne parfums van moderne parfums Engelsrufer overtuigen vrouwen die de voorkeur geven aan evenwichtige bloemengeuren. De individuele geuren voegen verschillende noten toe zoals fris, fruitig, houtachtig of poederzacht. Engelsrufer Parfum omringt de drager met een filigrane uitstraling die haar plezier en complimenten geeft. Misschien voelen engelen zich aangetrokken door de edele geuren en haasten zich om hun drager te versterken en te beschermen. Wie niet in het bovennatuurlijke Engelsrufer gelooft, vindt in de geuren zeker de juiste tegenhanger voor een romantische, vrolijke of verleidelijke stemming. Want zelfs zonder engelen ontvouwen de geuren hun effect op de ziel. Iedereen die op zoek is naar aandoenlijke geuren moet Engelsrufer parfum kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.