Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Pure botanische ingrediënten en oliën vormen de kern van Philip B 's verzorging. De internationaal erkende en bekroonde haarexpert houdt van de positieve verandering die het bij zijn klanten teweegbrengt.

Meer info

Koop Philip B haarverzorging goedkoop

Meer info +

Philip B - Luxe haarverzorging die je jaloers maakt!

Philip B brengt professionele haarverzorging van de salon naar de badkamer thuis. Vanuit zijn jarenlange ervaring als kapper kent Philip B hij de geheimen van mooi, verzorgd haar - en met zijn bedrijf staat hij open voor de wereld van de vrouw. Het begin van de Philip B zorg was ongewoon: de kapper experimenteerde met ingrediënten die hij op markten en in kleine winkeltjes kocht om shampoos en verzorgingsproducten te maken. Wat er van geworden is, kan nu online als Philip B shampoo worden gekocht en thuis worden ervaren. Op het gebied van luxe behandelingen is Philip B zorg stevig verankerd en wordt zowel door professionals als thuis gebruikt.

De geschiedenis van de luxe zorg

Met unieke formuleringen van pure plantenextracten en essentiële oliën heeft de haar- en Philip B hoofdhuidverzorging stylisten en klanten wereldwijd verrast. Voor het eerst was er shampoo en haarverzorging met sterk geconcentreerde actieve ingrediënten die je het "haar van een nieuwe heldin" geven, zoals het Amerikaanse tijdschrift Vogue enthousiast maakt. De "trigger" is zijn werk als stylist in Boston en later in Los Angeles. Elke dag wordt hij geconfronteerd met klanten van wie het haar volledig gespannen en uitgedroogd is. Omdat de gebruikelijke verzorgingsproducten geen effect hebben, experimenteer Philip B je met je eigen recepten en combinaties van actieve ingrediënten. Het zal nog een paar jaar duren voordat de eerste Philip B shampoo op de markt komt. Daarvoor komt de ontnuchterende realisatie: op zijn reizen rond de wereld als stylist vindt hij Philip B alleen banale verzorgingsproducten van water, oppervlakte-actieve stoffen en geuren. Niets dat het haar daadwerkelijk voedt en regenereert.

Zelfs onder de luxe labels is er geen echt hoogwaardig product te vinden. Vastbesloten om de haarverzorgingsindustrie te revolutioneren, werkt de haarstylist samen met chemici om zijn eigen haarverzorgingsformule te ontwikkelen: Sterk geconcentreerde plantenextracten en natuurlijke actieve ingrediënten die het haar niet verzwaren en ook niet ineffectief zijn. In eerste instantie worden familie, vrienden en klanten gebruikt als proefkonijn. Maar nadat internationale schoonheidsspecialisten het jonge merk hebben leren kennen, komen vrouwen naar zijn salon en zelfs royalty's zijn geïnteresseerd in Philip B zorg. Het eerste product van Rejuvenating Oil Philip B is een diepe penetratie verjongende olie die de haarstructuur doordringt zonder te wegen of te plakken. Tot op de dag van vandaag is het het belangrijkste Philip B haarverzorgingsproduct. Later worden Philip B shampoo, conditioner, maskers, hitteschilden en zelfs Philip B accessoires toegevoegd. Ondertussen zijn er onder de merknaam talrijke producten voor hoofd en lichaam te vinden - voor mooi, gezond haar en een gladde huid. Wilt u een Philip B shampoo kopen? Ontdek nu alles over de producten.....

Philip B Ontdek shampoo en gemakkelijker online

Het hele productassortiment Philip B overtuigt met ingrediënten die natuurlijk zijn en in hoge concentraties voorkomen. Alleen op deze manier kunnen de actieve ingrediënten daadwerkelijk een effect hebben op het haar of de huid. Tegelijkertijd worden parabenen, siliconen en kunstmatige aroma's Philip B niet aan het haar toegevoegd om onnodige additieven te vermijden.

Philip B shampoo

Philip B Shampoo wordt gekenmerkt door een milde verzorgingsformule die het haar zachtjes reinigt en voorziet van de nodige voedingsstoffen. U kunt Philip B shampoo kopen voor verschillende haartypes: Voor fijn, dik, gekleurd, gekleurd, zwak of droog haar biedt Philip B de juiste formule. Pepermunt, sheaboter en avocado zijn slechts enkele van de voedende ingrediënten die gebruikt worden. Koop gewoon de juiste Philip B shampoo online en ervaar het zelf.

Philip B Conditioner & speciale zorg

Conditioner, verzorgingsspray en haarolie behoren tot de producten voor speciale haarverzorging. Ze zijn de juiste keuze als uw haar tijdens uw zomervakantie bijvoorbeeld zwaar wordt belast door UV-licht en zeewater. Het leuke is dat haarverzorging gemakkelijk is en je niet belast. Het haar kan dan zoals gewoonlijk worden gestyled.

Philip B hittebescherming

Geen vraag: Een professionele kapper houdt zich niet alleen bezig met haarverzorging tijdens het dagelijks wassen, maar ook tijdens het stylen. Philip B Warmtebescherming is daarom essentieel als je je haar wilt beschermen bij het drogen, stollen of stylen. Koop nu het Heat Philip B Shield om de Philip B Shampoo goedkoop aan te passen!

Philip B Bad, Hand & Lichaam

De Chai Latte Soul & Body Wash met gember, honing, kaneel en kardemom is een van de absolute bestsellers van . Daarnaast zijn er nog andere producten voor handen en lichaam om te ontdekken, die verleiden met natuurlijke ingrediënten en verleidelijke geuren. Wie nog steeds het geschikte PhilipB accessoire nodig heeft, heeft een professionele borstel of Hair Cleaner Brush nodig. Dit is echte luxe zorg voor thuis, salon gevoel in de badkamer!

Philip B s speciale haarbehandeling in vier stappen

American Vogue zweert bij Philip B de unieke verzorging van Four Step Hair & Scalp Facial Treatment Set, die is ontworpen om in vier stappen tot gezonder en zachter haar te leiden. De kapper heeft de juiste instructies klaarliggen:

Stap 1 begint met een Philip B verjongende oliebehandeling. Eenvoudig aanbrengen op droog, ongewassen haar. Vooral de punten van het haar moeten intensief worden behandeld. Zodra het hele haar bedekt is met de olie, worden de hoofdhuid en het haar zachtjes gekneed. Daarna wordt het twee keer met een fijn getande kam behandeld en gedurende één tot vijf minuten opgewarmd. Afhankelijk van de ernst van de haarschade wordt de olie gedurende 20 minuten of de hele nacht in het haar achtergelaten. 20 minuten is genoeg voor normaal haar. De diepe verzorging duurt 15 uur - het beste van 's avonds tot de volgende ochtend. De olie wordt niet weggespoeld.

Stap 2 gebruikt de Peppermint & Avocado Volumizing & Clarifying Shampoo. Het wordt aangebracht op droog, vettig haar. De shampoo wordt gedurende één tot twee minuten grondig in het betreffende haargedeelte verwerkt. Voeg geleidelijk aan warm water toe en schuim de shampoo. Druk het schuim uit tot aan de punten van het haar en spoel het goed uit met lauw water. Als het haar nog niet schoon is, herhaalt u gewoon het wasproces.

In stap 3 krijgt het haar een voedende verzorging met Deep Conditioning Cream. De conditioner moet tot op de lengte van het haar goed verdeeld en gemasseerd worden. De conditioner wordt zorgvuldig verdeeld met een fijne kam. Spoel grondig na een korte blootstellingstijd.

In stap 4 wordt het haar voorbereid op de volgende styling met de Restorative Detangling Toning Mist. Zes tot acht pompbewegingen zijn meestal voldoende. Vervolgens met de vingers in nat haar uitspreiden en tweemaal met de kam kam kammen. De spuitbehandeling wordt niet uitgespoeld. Nu kan het haar gedroogd en gestyled worden.

Philip B Shampoo gewoon goedkoop kopen

Nu een goedkope Philip B shampoo kopen? Het veelzijdige assortiment Philip B is verkrijgbaar in onze online shop - van shampoo tot Philip B accessoire of cadeauset. Kies gewoon de juiste haarverzorging en bestel de Philip B shampoo online. Met luxe verzorging kun je jezelf niet alleen verwennen, maar ook je zus, vriendin of moeder verrassen en haar laten zien hoe Philip B haarverzorging haar jaloers maakt. Koop nu Philip B Shampoo.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

13 234
toepassen