Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

StriVectin maakt gebruik van de gepatenteerde NIA-114 technologie om de huid haar stevigheid en jeugdigheid te laten behouden. De anti-verouderingsproducten zijn gemaakt zonder parabenen en dierproeven. Bovendien zijn ze geschikt voor alle huidtypes.

Meer info

StriVectin kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

StriVectin Care - zeer effectieve anti-aging voor gezicht en haar

Op het gebied van gezichts-, lichaams- en antiverouderingsverzorging behoort StriVectin beslist tot het topsegment. De producten worden gekenmerkt door een hoge doeltreffendheid - gebaseerd op meer dan 35 jaar onderzoek en ontwikkeling. De kern van de verschillende formules en texturen is de NIA-114 technologie, gepatenteerd en klinisch bewezen. Het is de sleutel tot het creëren van zeer effectieve gezichts- en haarverzorging, omdat het gebaseerd is op de nieuwste resultaten en innovatieve ingrediënten. Door de jaren heen heeft StriVectin verzorging bewezen de huid te regenereren, de vochtbarrière te versterken en invloeden van buitenaf te minimaliseren. Als u meer wilt weten over de bekroonde producten, kunt u online informatie vinden over StriVectin verzorging - bijvoorbeeld hier. Deze omvatten rijke reinigings- en verzorgingsproducten voor elke dag, maar ook verzachtende maskers en serums voor een kleine wellnessbehandeling thuis. Dit revitaliseert de huid en ontspant de ziel. Als u wilt, kunt u StriVectin care ontdekken in de online winkel.

StriVectin Care - 35 jaar onderzoek en gepatenteerde technologie

De StriVectin zorg wordt gedistribueerd door de StriVectin Operating Company Incorporation, gevestigd in New York, die in 2002 werd opgericht. Meer dan 35 jaar onderzoek en productontwikkeling liggen ten grondslag aan de gezichts- en haarverzorgingsproducten - altijd met de filosofie erachter: "Wij geloven in wat werkt." StriVectin streeft ernaar de meest effectieve gezichts- en haarverzorging te leveren, gebaseerd op de meest recente klinische testresultaten, met als doel het uiterlijk van huid en haar te transformeren - te verjongen. In meer dan 35 jaar zijn er wereldwijd 90 patenten verleend en 30 onafhankelijke studies bewijzen de doeltreffendheid van StriVectin care. De grootste bijdrage aan de doeltreffendheid wordt geleverd door de NIA-114 technologie, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze de beschermende barrière van de huid optimaal regenereert, zodat deze er helderder, gezonder en jonger uitziet. De producten versterken niet alleen de vochtbarrière van de huid. Zij beschermen de huid ook tegen schadelijke milieu-invloeden die tot vroegtijdige huidveroudering leiden. Tegelijkertijd ondersteunt de NA-114 technologie de doeltreffendheid van de verschillende ingrediënten. De StriVectin verzorgingsproducten worden ontwikkeld en getest volgens hoge normen. De gebruikers kunnen dus vertrouwen op de wetenschappelijk bewezen resultaten van de verzorgingsproducten. Wie wil, kan de StriVectin verzorging online kopen.

Bekroonde StriVectin verzorging voor gezicht en haar

Hoewel StriVectin gespecialiseerd is in de bestrijding van tekenen van veroudering, biedt het ook verzorging voor het gezicht en het haar die preventief werkt en de gevorderde leeftijd ondersteunt met belangrijke voedingsstoffen. Veel van de producten van het merk hebben diverse prijzen gewonnen in de schoonheidsindustrie. Deze en de bestsellers worden hier kort voorgesteld:

De "winnaars" van StriVectin zorg

Twee producten van de Advanced Retinol-lijn hebben prijzen gewonnen - de oogcrème en de Intensive Night Moisturizer. De wetenschap achter deze StriVectin verzorging: Retinol vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid, en verfijnt het huidbeeld verder. In het algemeen ziet de huid er stralender, vitaler en jeugdiger uit. Naast retinol bevatten de ingrediënten onder meer sheaboter, panthenol, gemberextract en olijfolie.

Wie zijn huid steviger en strakker wil maken, kiest voor de Tightening & Lift-producten. De TL Advanced Tightening Neck Cream met Gravitite-CF-Lifting Complex wordt zeer geprezen. De innovatieve actieve formule zorgt voor een zichtbaar liftend effect in de hals, terwijl de NIA-114 technologie de huidbarrière ondersteunt en van vocht voorziet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Tightening Neck Cream ook een van de bestsellers van het merk is.

De bestsellers van StriVectin

De producten van de lijnen Advanced Retinol en Tightening zijn bijzonder populair. De Advanced Retinol lijn zorgt voor een fijnere huidtextuur met minder zichtbare rimpels, goed gehydrateerd en met een frisse teint. De productlijn is onder meer verkrijgbaar als dag- en nachtcrème, oogcrème, serum en porieverfijner. Als je de lijn eerst wilt leren kennen, begin dan met de Power Starters - het Advanced Retinol Trio van oogcrème, nachtcrème en sterk geconcentreerd serum.

De aanspannende producten hebben een onmiddellijk verstevigend effect op de huid, die ook zachter en voller aanvoelt. De liftende verzorging is beschikbaar voor zowel het gezicht als het lichaam - bijvoorbeeld voor de oogzone of als lichaamscrème. Bijzonder praktisch: de Tighten Up 4-delige set met crème voor gezicht, hals en ogen, en de Advanced Light Tightening Neck Cream met een bijzonder lichte textuur.

Andere lijnen van StriVectin zorg omvatten:

-Advanced Acid met NIA-114 technologie en glycolzuur, het meest effectieve alfahydroxyzuur, voor een maximale glans zonder de huid te irriteren.

Anti-rimpel met een anti-oxidant formule die tekenen van veroudering vermindert en de huid beschermt om het verschijnen van rimpels en pigmentatie te voorkomen.

-Multi-Action is de multitasking oplossing voor de huid - tegen de eerste rimpels en lijntjes, voor een zachter huidgevoel en een gezonde en ontspannen uitziende teint.

-Sun Protection is de verzorgingslijn om de huid te beschermen tegen UV-straling en zo zongerelateerde huidveroudering te voorkomen. De zonbeschermende verzorging is echter geen zuivere zonbescherming, maar een gezichtsverzorging met zonbeschermingsfactor.

Daarnaast zijn er shampoos, conditioners en speciale verzorgingsproducten voor zacht, jong ogend haar en een geweldige glans.

Zeer doeltreffende anti-verouderingsverzorging: is het allemaal toeval?

Volgens één verhaal is de geboorte van StriVectin zorg meer toeval dan ijverig onderzoek. Volgens het verhaal werd aan geselecteerde vrouwen gevraagd een product tegen striae te testen. Aangezien zij echter geen acht sloegen op de bijgevoegde gebruiksaanwijzing, gebruikten zij de crème op hun buiken, benen en billen, maar ook op hun gezicht. Tot hun verbazing verdwenen de rimpels geleidelijk uit het gezicht, de huid werd strakker en zag er jeugdiger uit. Vanaf dat moment verkocht de Amerikaanse fabrikant het product als anti-verouderingsverzorging - en niet als bedoeld om striae te verminderen. Of het verhaal slechts een verzinsel was om de StriVectin zorg in de pers te promoten is niet duidelijk. Klinische studies en gebruikerservaringen bewijzen echter ten laatste dat de formule, waar ook enkele beroemdheden - zoals zangeres Jennifer Lopez - bij zweren, klopt.

StriVectin Care goedkoop bestellen

Wie de verzorging StriVectin wil kopen, krijgt uiterst doeltreffende producten waarvan de werking klinisch is getest en bewezen, en ook door diverse gebruikers is bevestigd. Het bedrijf biedt anti-verouderingsproducten voor verschillende huidbehoeften en biedt gebruikers met de eerste tekenen van veroudering een selectie die zij niet overal vinden. Naast rimpels en huidverslapping hebben sommige vrouwen en mannen immers ook last van droogte, pigmentvlekken of irritatie. Zo kan anti-aging huidverzorging perfect worden afgestemd op het eigen huidtype. Wie op zoek is, kan de StriVectin verzorging goedkoop kopen - bijvoorbeeld in onze winkel.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

16 85
toepassen