Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Filorga werd in 1978 in Parijs opgericht door een Franse arts in de esthetiek en is vandaag een van de pioniers op het gebied van antiverouderingsverzorging. Het cosmeticabedrijf is sinds zijn oprichting een pionier geweest en verkoopt zijn producten in meer dan 70 landen. De producten worden steeds gecreëerd op basis van de laatste onderzoeksresultaten op het gebied van de esthetische geneeskunde.

Meer info

Koop Filorga Cosmetics goedkoop

Meer info +

Filorga - dat is innovatieve huidverzorging, geïnspireerd door de esthetische geneeskunde.

Filorga is meer dan huidverzorging met een medische claim, het bedrijf staat voor perfecte verzorging. Dit geldt zowel voor gezichts- als lichaamsverzorging en laat de handverzorging, die belangrijk is voor een positief uiterlijk, niet buiten beschouwing. Filorga regenereert de huid in de kortst mogelijke tijd en geeft haar een stralend, gezond, stevig en jeugdig uiterlijk.

De cosmetica van het huis Filorga worden niet alleen gekenmerkt door de typische Franse elegantie, maar vooral door hun wetenschappelijke basis. De verzorgingsproducten flatteren de huid en zijn in ongewone verscheidenheid ontworpen voor individuele behoeften. Er is een geschikt verzorgingsproduct voor elke individuele behoefte met een discrete, elegante geur zonder irriterende stoffen. Dit maakt het aanbrengen van de verzorgingsproducten tot een zinnelijke ervaring.

De bijzonder hoge concentratie aan actieve bestanddelen maakt de Filorga verzorging zo bijzonder. Deze extra portie verzorging gaat de veroudering en de vermoeidheid van de huid tegen. Het regenereert de cellen, neutraliseert vrije radicalen, verhoogt de huiddichtheid, revitaliseert de huid en is dus een zeer doeltreffend anti-verouderingscosmeticum.

Esthetische artsen en celbiologen ontwikkelen nieuwe technologieën

Filorga is al tientallen jaren een specialist in huidveroudering. Dankzij intensief onderzoek en de voortdurende ontwikkeling van innoverende technologieën, in samenwerking met gerenommeerde deskundigen uit de geneeskunde, de farmacie, de biologie en de cosmetica, heeft Filorga een uiterst doeltreffend, nieuw cosmetisch product met een medische claim gecreëerd.

De arts Michel Fordjman had in 1978 de Laboratoires Filorga opgericht als een onderzoeksproject. Als esthetisch arts en gepassioneerd celbioloog wilde hij het natuurlijke verouderingsproces van de huid grondiger onderzoeken en doeltreffende therapieën ontwikkelen voor een stralende, gezonde, stevige en jeugdig uitziende huid. De resultaten van zijn onderzoek liggen aan de basis van de creatie van alle producten van de huidige cosmeticafabrikant Filorga. In de jaren 1990 is Filorga begonnen met de ontwikkeling van producten voor de in situ behandeling van de zichtbare tekenen van huidveroudering. De producten werden en worden gewaardeerd en gebruikt door esthetische artsen, dermatologen en plastisch chirurgen. De nieuwe onderzoeks- en productieafdeling van Filorga ontving in 2006 het ISO 13485 label voor fabrikanten van medische producten.

De voorzitter van het merk Filorga, Didier Tabary, wilde "esthetische geneeskunde" aanbieden voor iedereen. Bijgevolg ontwikkelde de onderneming in 2007 de eerste cosmetische producten, die bekend werden onder de naam Medi-Cosmetique. Bijzonder waren en zijn de effectieve en sterk geconcentreerde anti-verouderingsformules met NCTF (New Cellular Treatment Factor) en hyaluronzuur, zoals die ook voor injecties worden gebruikt. Vandaag worden de producten van Filorga in meer dan 40 landen verkocht.

Gepatenteerde werkstofcomplexen en hoogwaardige stoffen

Het gepatenteerde werkstoffencomplex NCTF New Cellular Treatment Factor bevat meer dan 50 actieve anti-verouderingsingrediënten. Deze stof is het "hart" van Filorga zorg. Het maakt anti-verouderingsverzorging op het hoogste niveau mogelijk. De actieve bestanddelen worden gebruikt om rimpels op te vullen, de huiddichtheid te herstellen en de huid voller en vitaler te maken. Hyaluronzuur is een natuurlijk vochtdepot en staat bekend om zijn rimpelvergrotende werking in hoge concentraties.

Filorga, de belangrijkste verzorgingslijnen en innoverende producten

De verzorgingslijn Filorga Essentials overtuigt met onovertroffen resultaten. De Filorga verzorgingsproducten kunnen dankzij de milde actieve bestanddelen ook worden gebruikt op de gestreste of gevoelige huid. Zuiver plantaardige en gevoelige ingrediënten zoals zeevenkel maken de verzorgingsproducten zo zacht voor de huid.

Filorga Essentials verzorging werkt tegen droogte rimpels en ouderdomsrimpels. De Optim Eyes oogverzorging is uitstekend geschikt als anti-vermoeidheids oogcrème die de gestresste en vermoeide huid gladstrijkt. Als de crème in de koelkast wordt bewaard, kan een extra, verfrissend liftend effect worden bereikt. Een andere oogcrème is Time Filler uit de Filorga Essentials huidverzorgingscollectie. Het elimineert fijne lijntjes, maakt droogtelijntjes gladder en vermindert donkere schaduwen. Het heeft ook een positief effect op het volume van de wimpers. Een goed verzorgde oogzone geeft een alerte uitdrukking en beïnvloedt zo het algehele uiterlijk positief. De aanvullende verzorgingsproducten van deze serie maken de huid voller, voorzien haar van vocht en geven haar elasticiteit. De hoge concentratie hyaluronzuur maakt de huid stralend en geeft haar een gezonde uitstraling.

De Interventie verzorgingslijn van Filorga maakt een snelle, gemakkelijke en doeltreffende behandeling van belaste en gevoelige huidzones mogelijk. Pigment Perfect, Neocica of BB Perfect Cream: de hoogwaardige cosmetische producten geven de huid een jeugdig, stevig en gezond uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels worden minder. De rode huid wordt overvloedig voorzien van vocht, dat rechtstreeks in de huidcellen dringt, en onregelmatigheden in de huid worden verdoezeld.

Alle maskers van Filorga zorgen voor ontspanning en regeneratie van de huid dankzij voedende essences. Door hun veelzijdigheid zijn ze geschikt voor verschillende verzorgingsbehoeften, als hulp tegen tekenen van veroudering, voor genezing van rode drukzwellingen, voor meer vocht en andere behoeften. De verzorgingsproducten Filorga worden aangevuld met reinigende cosmetica en vochtinbrengende crèmes, verzorgende make-up removers en doeltreffende zonnebescherming voor gezicht en lichaam.

De serums van Filorga zijn ook hoogwaardige cosmetica voor dagelijks gebruik. Of Hyal-Defence, Meso-C, Skin Structure of serum en masker in een dubbele verpakking. De producten overtuigen met uitstekende resultaten. Verder zijn er de producten uit de Special Care serie, die niets te wensen overlaten. Of het nu Lumapist, Lip-Structure, Mesotherapist, LED Poster of Age-Peel Set is. De hoogwaardige verzorgingsproducten zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen voor optimale resultaten. De Lumitherapist set bevordert een toename van actieve bestanddelen en de regeneratie van procollageen. Met het Filorga Lip Structure Serum krijgen de lippen een steviger en voller volume, en met de LED Poster wordt de celstofwisseling van de huid geanimeerd door lichtgolven.

In december 2015 werd in Parijs de nieuwste anti-verouderingslijn NCTF Reverse gepresenteerd. Voor het eerst was het mogelijk een cosmetisch product te verrijken met dezelfde hoeveelheid concentratie actieve bestanddelen NCTF als gebruikt in een injectie. Een speciaal inkapselingssysteem maakt het transport van de actieve bestanddelen tot in de diepe lagen van de huid mogelijk. Met deze innovatie zijn er nu producten binnen het assortiment van Filorga voor mensen die alle tekenen van huidveroudering willen bestrijden - rimpels, verlies van glans en huiddichtheid. Voor de "patiënt" zijn de producten Filorga NCTF REVERSE in principe zelfs een alternatief voor een medische ingreep, aldus Dr. Michel Fordjman in een interview. Zichtbare resultaten laten echter iets langer op zich wachten dan bij een esthetische behandeling. Volgens hem moeten zintuiglijke ervaring en gevoel een belangrijke rol spelen in de huidverzorging. De verzorgingsproducten van Filorga zijn hiervoor een garantie. Het assortiment van Filorga NCTF Reverse) bestaat uit een essence met oppeppend effect, een serum en twee moisturisers voor respectievelijk de droge en de vette huid. Alle producten zijn sinds februari 2016 verkrijgbaar.

De verpakking van de verzorgingsproducten van Filorga is van even hoge kwaliteit als de producten zelf. Smaakvolle glazen potten, pompflacons en sprayflacons beschermen de verzorgingsproducten tegen lucht en onzuiverheden. Zij kunnen gemakkelijk en hygiënisch worden aangebracht en zijn een lust voor het oog. Geselecteerde verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in sets als hoogwaardig geschenk. Wij raden ook aan om verzorgingsproducten online te kopen op Filorga. De beste manier om FILORGA verzorgingsproducten te kopen is door de prijzen van verschillende leveranciers te vergelijken.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

7 107
toepassen