Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

8 103
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Filorga werd in 1978 in Parijs opgericht door een Franse esthetische arts en is nu een van de pioniers op het gebied van huidverzorging tegen huidveroudering. Het cosmeticabedrijf is al sinds de oprichting een pionier en verkoopt zijn producten in meer dan 70 landen. De producten worden altijd ontwikkeld op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten op het gebied van esthetische geneeskunde.

Meer info

Filorga cosmetica goedkoop kopen

Meer info +

Filorga - innovatieve huidverzorging geïnspireerd door de esthetische geneeskunde

Filorga is meer dan alleen huidverzorging met medische claims, het bedrijf staat voor perfecte verzorging. Dit geldt zowel voor gezichtsverzorging als lichaamsverzorging en omvat ook handverzorging, wat belangrijk is voor een positief uiterlijk. Filorga regenereert de huid in de kortst mogelijke tijd en geeft haar een stralend, gezond, stevig en jeugdig uiterlijk.

De cosmeticaproducten van Filorga worden niet alleen gekenmerkt door hun typische Franse elegantie, maar vooral door hun wetenschappelijke basis. De huidverzorgingsproducten flatteren de huid en zijn ontworpen in een ongewone verscheidenheid voor individuele behoeften. Voor elke individuele behoefte is er een geschikt huidverzorgingsproduct met een subtiele, elegante geur zonder irriterende stoffen. Dit maakt het gebruik van de verzorgingsproducten tot een sensuele ervaring.

De bijzonder hoge concentratie van actieve ingrediënten is wat Filorga verzorging zo bijzonder maakt. Deze extra portie verzorging gaat veroudering en vermoeidheid van de huid tegen. Het regenereert de cellen, neutraliseert vrije radicalen, verhoogt de huiddichtheid, revitaliseert de huid en is daarom een zeer effectief antiverouderingscosmeticum.

Esthetische artsen en celbiologen ontwikkelen nieuwe technologieën

Filorga is al tientallen jaren specialist op het gebied van huidveroudering. Door intensief onderzoek en constante ontwikkeling van innovatieve technologieën, in samenwerking met gerenommeerde experts uit de geneeskunde, farmacie, biologie en cosmetica, heeft Filorga zeer effectieve nieuwe cosmetica met medische claims gecreëerd.

De arts Michel Fordjman richtte Laboratoires Filorga in 1978 op als een onderzoeksproject. Als esthetisch arts en gepassioneerd celbioloog wilde hij het natuurlijke verouderingsproces van de huid grondiger onderzoeken en effectieve therapieën ontwikkelen voor een stralende, gezonde, stevige en jeugdig uitziende huid. De resultaten van zijn onderzoek vormen de basis voor de creatie van alle producten van de huidige cosmeticafabrikant Filorga. In de jaren 90 begon Filorga met de ontwikkeling van producten voor de in-situ behandeling van zichtbare tekenen van huidveroudering. De producten werden en worden gewaardeerd en gebruikt door esthetische artsen, dermatologen en plastisch chirurgen. De nieuwe onderzoeks- en productieafdeling van Filorga kreeg in 2006 het ISO 13485-label voor fabrikanten van medische producten.

De voorzitter van het merk Filorga, Didier Tabary, wilde "esthetische geneeskunde" aanbieden voor iedereen. Daarom ontwikkelde het bedrijf in 2007 zijn eerste cosmetische producten, die bekend werden onder de naam Medi-Cosmetique. De specialiteit was en is de effectieve en sterk geconcentreerde antiverouderingsformules met NCTF (New Cellular Treatment Factor) en hyaluronzuur, die ook worden gebruikt voor injecties. De producten van Filorga worden nu in meer dan 40 landen verkocht.

Gepatenteerde actieve ingrediëntencomplexen en hoogwaardige stoffen

Het gepatenteerde actieve ingrediëntencomplex NCTF New Cellular Treatment Factor bevat meer dan 50 actieve antiverouderingsingrediënten. Deze stof is het "hart" van de Filorga verzorging. Het maakt anti-verouderingsverzorging op het hoogste niveau mogelijk. De actieve ingrediënten worden gebruikt om rimpels op te vullen, de huiddichtheid te herstellen en de huid voller te maken en te revitaliseren. Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtinbrenger en staat in hoge concentraties bekend om zijn rimpelopvullende werking.

Filorga, de belangrijkste huidverzorgingslijnen en innovatieve producten

De Filorga Essentials huidverzorgingslijn biedt onverslaanbare resultaten. Filorga verzorgingsproducten kunnen dankzij hun milde actieve ingrediënten ook gebruikt worden op de gestreste of gevoelige huid. Zuiver plantaardige en gevoelige ingrediënten zoals zeevenkel maken de verzorgingsproducten zo zacht voor de huid.

Filorga Essentials verzorging is effectief tegen droogtelijntjes en ouderdomslijntjes. De Optim Eyes oogcrème is uitstekend als anti-vermoeidheids oogcrème die de gestreste en vermoeide huid glad maakt. Als de crème in de koelkast wordt bewaard, kan een extra, verfrissend liftend effect worden bereikt. Een andere oogcrème is Time Filler uit de Filorga Essentials huidverzorgingscollectie. Het verwijdert fijne lijntjes, verzacht droogterimpels en minimaliseert donkere schaduwen. Het heeft ook een positief effect op het volume van de wimpers. Een goed verzorgde oogcontour geeft een wakkere uitdrukking en heeft een positief effect op het algehele uiterlijk. De aanvullende verzorgingsproducten in deze lijn maken de huid voller, hydrateren haar en geven haar elasticiteit. De hoge concentratie hyaluronzuur maakt de huid stralend en geeft haar een gezonde uitstraling.

Met de Intervention huidverzorgingslijn van Filorga kun je de gestreste en gevoelige huid snel, gemakkelijk en effectief behandelen. Pigment Perfect, Neocica of BB Perfect Cream: de hoogwaardige cosmetische producten geven de huid een jeugdige, stevige en gezonde uitstraling. Fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd. De rode huid wordt voorzien van veel vocht, dat direct in de huidcellen dringt, en huidimperfecties worden verborgen.

Alle Filorga maskers zorgen voor ontspanning en regeneratie van de huid dankzij voedende essences. Door hun veelzijdigheid zijn ze geschikt voor verschillende huidverzorgingsbehoeften, als hulpmiddel tegen tekenen van veroudering, om rode zwellingen te genezen, voor meer vocht en andere behoeften. De Filorga verzorgingsproducten worden aangevuld met reinigende cosmetica en vochtinbrengende crèmes, voedende make-up removers en effectieve zonbescherming voor gezicht en lichaam.

Filorga serums zijn ook hoogwaardige cosmetica voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om Hyal-Defence, Meso-C, Skin Structure of serum en masker in een dubbele verpakking. De producten leveren uitstekende resultaten. Er zijn ook producten uit de Special Care-serie die niets te wensen overlaten. Of het nu gaat om Lumapist, Lip-Structure, Mesotherapist, LED Poster of Age-Peel Set. De hoogwaardige verzorgingsproducten zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor optimale resultaten. De Lumitherapist set versterkt de actieve bestanddelen en procollageenregeneratie. Het Filorga Lip Structure Serum geeft de lippen een steviger en voller volume, terwijl de LED Poster lichtgolven gebruikt om het celmetabolisme van de huid te stimuleren.

In december 2015 werd in Parijs de nieuwste antiverouderingslijn NCTF Reverse gepresenteerd. Voor het eerst werd met succes een cosmetisch product verrijkt met dezelfde concentratie actieve stof NCTF als wordt gebruikt in een injectie. Een speciaal inkapselingssysteem zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten tot in de diepe lagen van de huid worden getransporteerd. Met deze innovatie omvat het Filorga assortiment nu producten voor mensen die alle tekenen van huidveroudering - rimpels, verlies van glans en huiddichtheid - willen bestrijden. Voor de "patiënt" zijn de Filorga NCTF REVERSE producten in feite zelfs een alternatief voor een medische ingreep, zei Dr. Michel Fordjman in een interview. De zichtbare resultaten duren echter iets langer dan bij een esthetische behandeling. Volgens hem moeten de zintuiglijke ervaring en het gevoel een belangrijke rol spelen bij huidverzorging. De verzorgingsproducten van Filorga staan hiervoor garant. De Filorga NCTF Reverse) lijn bestaat uit een essence met een versterkend effect, een serum en twee moisturizers voor de droge en vette huid. Alle producten zijn verkrijgbaar sinds februari 2016.

De verpakkingen van de huidverzorgingsproducten van Filorga zijn net zo hoogwaardig als de producten zelf. Smaakvolle glazen potten, pompflessen en sprayflacons beschermen de huidverzorgingsproducten tegen lucht en verontreiniging. Ze zorgen voor een eenvoudige en hygiënische toepassing en zijn een lust voor het oog. Geselecteerde verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in sets als hoogwaardig cadeau. Filorga verzorgingsproducten online kopen wordt ook aanbevolen. De beste manier om FILORGA verzorgingsproducten goedkoop te kopen is door de prijzen van verschillende leveranciers te vergelijken.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten