Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

3 19
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

In 1993 besloot Wolfgang Jassner in te spelen op een tot dan toe onvervulde niche in de modesector: Designer mannen ondergoed. Het in Chemnitz gevestigde bedrijf Bruno Banani was al snel zeer succesvol en het assortiment werd uitgebreid. Beknopte geuren voor mannen en vrouwen mochten niet ontbreken.

Meer info

Koop Bruno Banani Parfum goedkoop

Meer info +

Bruno Banani - het Oost-Duitse wonder van succes

Elk Bruno Banani parfum heeft een lange geschiedenis: met de oprichting van het Bruno Banani merk heeft bedrijfseconoom Wolfgang Jassner zich gevestigd als modepionier. Hij realiseerde zijn idee van een bedrijf dat zich richt op designer ondergoedcollecties. De extravagante en jeugdig ogende modellen vulden een ontbrekende niche in de modewereld en bleken een echte bestseller. Het succes maakte het mogelijk het productassortiment geleidelijk uit te breiden.

De geuren van Bruno Banani Parfum zijn in de eerste plaats in het voordeel van Duitse kopers en worden ook graag online besteld. Het label is marktleider in Duitsland in de parfumsector. De populariteit van de producten is echter niet beperkt tot het thuisland van de oprichter van het bedrijf. In het volgende wordt de snelle opkomst van Bruno Banani Underwear GmbH belicht, worden bekende geuren van de Bruno Banani Parfum sectie vermeld, wordt de samenstelling van hun geuren beschreven en wordt het eigen laboratorium en de samenwerking met gerenommeerde parfumeurs besproken.

Het spannende verhaal van Bruno Banani

De oprichter en vader van elk Bruno Banani parfum - Wolfgang Jassner - voltooide een stage in de textielindustrie en wijdde zich vervolgens aan de studie bedrijfskunde. Zijn jarenlange ervaring in de industrie, die hij opdeed als werknemer en manager in verschillende textielbedrijven, toonde hem het gat in de markt voor trendy designer ondergoed. In 1993 bouwde hij Bruno Banani Underwear GmbH op uit niets als meerderheidsaandeelhouder. Het succesverhaal begon in Mittelbach - een dorp in Chemnitz. Aanvankelijk had het kleine bedrijf 16 mensen in dienst die verantwoordelijk waren voor de productie van herenondergoed. De verhuizing naar Chemnitz vond plaats in 1999.

Het label dankt zijn mediterrane naam aan de ingenieuze marketingstrategie van Wolfgang Jassner. Dankzij de goede reputatie van de Italiaanse mode, zijn design creaties die een Italiaanse oorsprong suggereren gemakkelijker te vestigen op de internationale markt. Bruno Banani verhoogde bovendien zijn bewustzijnsniveau door middel van extravagante acties, waaronder het uitrusten van de astronauten op het Mir ruimtestation met de eigen ondergoedcollectie. De ingenieuze externe presentatie bracht het label steeds meer onder de aandacht van het publiek, zorgde voor een constante groei van het bedrijf en maakte de uitbreiding van het productassortiment mogelijk met horloges, sieraden, modecreaties, glazen en nog veel meer. In 2000 werd de sectie Bruno Banani Parfum aan het assortiment toegevoegd.

Bruno Banani's bedwelmende geuren werelden

Het merk Bruno Banani biedt betoverende geurcreaties op het gebied van Bruno Banani Parfum online te koop aan. Het Bruno Banani Parfum assortiment bestaat uit zowel mannen- als vrouwengeuren. De volgende parfums zijn onder andere opgenomen in de categorie damesparfums:

- Basics voor vrouwen

- Magische Vrouw

- Zuivere Vrouw

Basics for Women neemt de drager mee naar fruitige, frisse, licht houtachtige geurenwerelden. De essentie van sinaasappel begint met citroen die doet denken aan sappige zoete geuraccenten. Deze worden aangevuld door de groene, kruidige, koel uitziende geurnuances van klimop en door de aquatische en bloemige geur facetten van waterlelies.

In het hart van de Eau de Toilette worden de geurelementen van de lelie van de vallei, die er schoon en zuiver uitzien, gecombineerd met de frisse, bloemige en peperige nuances van fresia en de sappige zoete noten van perzik tot een volwaardig geurakkoord. Om Basics for Women te vervolledigen, gaan de zachte, houtachtige, dierlijke geurcomponenten van witte muskus de milde, zoete geurcomponenten van vanille tegen.

De betoverende Bruno Banani Parfum Magic Woman benadrukt de vrouwelijke sensualiteit van de drager. Meloen, passievrucht, wilde bessen en viooltjes openen de Eau de Toilette met hun sprankelende aquatische, tropische, fruitige zoete, aardse en poederachtige geurelementen. Het hart bestaat uit groene en bloemige geuren van lelie van de vallei en de zoete geur facetten van wilde aardbeien die associaties oproepen met jam. Sandelhout en muskus eindigen Magische Vrouw op een warme, houtachtige, balsamico en dierlijke manier.

Pure Vrouw is een Bruno Banani parfum dat overtuigt met zijn fruitige, sensuele geuren facetten. De topnoot van fresia, zwarte bes en groene mandarijn straalt verfrissend bloemige, peperige, kruidige, ammoniak-achtige, citroen-achtige en zoete geuren uit. De kern van de Eau de Toilette wordt gevormd door de mysterieuze geurelementen van de cyclamen, die zich vermengen met de frisse bloemennuances van pioenrozen en de sappige, exotische fruitige geurcomponenten van mango tot een spannende compositie. De geur wordt afgerond met zoete harsachtige, poederachtige, warme geuren van amber en het zoete milde aroma van vanille.

De mannengeuren van Bruno Banani

De mannengeuren van Bruno Banani omvatten onder andere:

- Grondbeginselen voor mensen

- Gemaakt voor mannen

- Over mannen

Basics for Men van Bruno Banani biedt een tijdloze klassieke geurbeleving. De topnoten van lavendel, basilicum en steranijs zijn betoverend met hun peperige, kruidige, groene geuren die doen denken aan zoethout. Het hart van de Eau de Toilette wordt gekenmerkt door het donkere, intens gebrande aroma van koffie en de doordringende en zoete geurcomponenten van karwij. Heliotroop en kruidnagels voegen amandelachtige, bloemige en kruidige pikante geuren toe. Basics for Men wordt aangevuld door associaties met de geur van exotische, zoete en kruidige balsamico nuances van patchoeli, vanille en cederhout.

Voor een avontuurlijke olfactorische ervaring Made for Men. Citroen, taart en verfrissend fruitige noten openen de geur. In het hart liggen poederachtige, citroenachtige nuances van geranium die doen denken aan rozen en borrelende aquatische geuren. Aroma's van vers gemaaid gras en kruidig houtachtig, dierlijk en mos geur facetten compleet Made for Men.

De Eau de Toilette About Man begint met elegante, citroen opwindende geuren van grapefruit en verfrissende fruitige appelgeuren. Het hart wordt gevormd door de groene, bloemige, pure aroma's van lelie en de zoete, bedwelmende geur facetten van jasmijn. De tonkaboon- en ambervoetnoten ronden Over mannen af met grasachtige en zoetige harsachtige geuren.

Zo adverteert het label zijn creaties

De Bruno Banani parfumcreaties krijgen hun signatuur in het eigen geurlaboratorium. Het merk bewijst zijn buitengewone gevoel voor effectieve marketing in de commercial die het laboratorium toont. De campagne geeft de kijker inzicht in de fascinerende wereld van de parfumerie en podia vakkundig de samenstelling van verschillende geuren. De parfumfabriek presenteert zich op een extravagante manier - trouw aan het motto van het bedrijf. De afzonderlijke stappen van de parfumproductie en het ontwerp van de flessen, die zich onderscheiden door hun ongebruikelijke ontwerp, zijn vastgelegd in futuristisch ogende beelden.

Deze artistieke visualisatie boeit het publiek en moedigt hen aan om de producten van Bruno Banani Parfum te kopen, en het merk brengt af en toe in prestigieuze parfumeurs voor zijn geur creaties. Bernard Ellena, geboren en getogen in Grasse, werd gekozen om de mannengeur Over de Mens te ontwikkelen. De vrouwengeur Bruno Banani Woman is geschreven door Thierry Wasser.

Koop een Bruno Banani parfum online goedkoop

Bruno Banani Parfum biedt vrouwelijke en mannelijke geuren online te koop aan. In de vrouwenparfumsectie vindt u veelzijdige geurcomposities die de drager als verleidster opvoeren en haar door adembenemende geurenwerelden leiden. Het samenspel van sensuele bloemige, mysterieuze en fruitige zoete geuren onderstreept de vrouwelijkheid van de vrouw en zorgt voor een bedwelmend effect. De Bruno Banani geuren voor mannen wekken een gevoel van avontuur en mannelijke charme en kracht. Ze worden gekenmerkt door hun veelzijdigheid. Van klassiek elegant tot sprankelend vers tot dierlijk wild, er is voor elk wat wils.

Herenparfum +

Een Bruno Banani herenparfum is net zo uniek en extravagant als het designerondergoed van het bedrijf. Het Oost-Duitse succesverhaal rond het label met de Italiaans klinkende naam gaat dus door in de parfumindustrie. In feite is Bruno Banani hier de marktleider in Duitsland.

Een mannengeur - sensueel en bijzonder nobel - een sensuele en bijzonder edele geur Bruno Banani voor mannen

De Italiaans klinkende naam Bruno Banani vertegenwoordigt een passende representatie van het label en maakt het toegankelijk voor de internationale markt. Het bedrijf biedt zijn klanten producten te koop aan die zich kenmerken door hoogwaardig werk uit Duitsland en een mediterrane flair. Zo wordt in Chemnitz, de locatie van Bruno Banani de ondergoedcollecties voor heren- en andere herenjurken voltooid, terwijl de gebruikte stoffen afkomstig zijn uit Italië en Spanje en de eigen ontwerpster haar modecreaties creëert in Milaan.

De licentierechten voor de Bruno Banani mannen- en vrouwengeurproducten zijn in handen van Cosmopolitan Cosmetics, een dochteronderneming van Procter & Gamble. In de Bruno Banani mannengeursectie worden sommige geurcreaties online te koop aangeboden tegen een redelijke prijs, waaronder

- Basisprincipes voor mannen

- Gemaakt voor mannen

- Magische man

- Zuivere mens

- Over mannen

- Absolute man

- Geen grenzen Man

Onder de mannengeuren bevinden zich enkele klassiekers

Basics for Men is een kruidige, zoethoudende, groene geurbeleving om mee te beginnen. In het hart ontvouwen zich de aroma's van gebrande koffie en de zoete en scherpe geuren van karwij. Vanille, patchoeli en cederhout ronden de geur af met hun zoete, houtachtige en oosterse elementen. De Bruno Banani mannengeur Made for Men stimuleert de geest van avontuur door de drager te leiden door de harde, landelijke, citroenachtige, bloemige, bloemige, waterige, grasachtige, houtachtige en dierlijke geurenwerelden.

Magic Man neemt de geurzintuigen mee op een kruidige, mysterieuze, kruidige en rokerige geurreis. Dit vangt de aroma's van wierook, zwarte peper, kardemom en nootmuskaat op. Ze worden aangevuld met nootachtige, groene en bloemige noten en meerlaagse houtgeuren.

De zuivere mens is een dierlijke, mannelijke essentie. Veelzijdige fruitaroma's, kardemom en een nuance van zoethout openen de Eau de Toilette. In het hart liggen de bedwelmende zoete, mysterieuze en kruidige houtachtige geuren van jasmijn, cyclamen en cederhout. De geur wordt gecompleteerd door kruidachtige dierlijke, balsamico, harsachtige geuren die associaties met bossen oproepen.

De geurcompositie About Men is samengesteld uit een citroenachtige, pittige, fruitige topnoot, een bedwelmende, heerlijke bloemenhart van lelie en jasmijn, en harsachtige basisnoten die doen denken aan vers gemaaid gras.

Bij de opening van Absolute Man, citroenachtige, zoete, sappige fruitgeuren combineren met de pikantheid van zwarte peper om een sprankelend geurakkoord te creëren. Het hart van het parfum wordt gekenmerkt door zijn zuivere, groene, aquatische en verkwikkende, sprankelende geurfacetten. De basisnoten ademen aroma's uit van edele houtsoorten, maar ook van grasachtige en zoetige warme noten.

No Limits Man is een verleidelijk mannelijk parfum. Het samenspel van citroenachtige, verfrissend fruitige geuren, notenaroma's en houtachtige, zoetharsachtige, poederachtige geurfacetten maakt deze mannengeur tot een buitengewone geurbelevenis die de geuren van een spannende feestavond vangt.

Dus adverteer Bruno Banani voor zijn mannen geuren....

Net als de vrouwengeuren worden de geuren in de Bruno Banani mannengeurensectie gepresenteerd door vrij onbekende gezichten uit de modewereld. Om de Eau de Toilette Made for Men op de markt te brengen, heeft het merk Bruno Banani gekozen voor het model Patrick Kahn. De Eau de Toilette Pure Man wordt gepromoot door Winston Kletter en is de perfecte vertegenwoordiger voor de frisse en pittige houtachtige geurcreatie. Het model boeit met haar mannelijke en natuurlijke uitstraling en presenteert de mannengeur in de reclamecampagne cool, brutaal en speels.

De geurcreaties die behoren tot de Bruno Banani mannengeursectie worden online tegen lage prijzen gedistribueerd. Ze boeien door hun mannelijke strengheid, tijdloze elegantie en onweerstaanbare aantrekkingskracht en brengen zelfvertrouwen, rust en kracht over aan de drager. Wanneer de edele geuren worden toegepast, worden de geurzintuigen meegenomen op spannende geurreizen die de geuren en aroma's van een avontuur, een stormachtige feestavond of een excursie in de natuur vastleggen. De Bruno Banani mannengeurproducten geven ook visuele prikkels. De flessen van de geurcomposities worden gekenmerkt door hun schuine vorm. Hun kleur verwijst meestal naar de geurelementen die in het interieur te vinden zijn.

Damesparfum +

Brutaal, wild en ook extravagant: dat zijn niet alleen de flacons van de damesgeuren van het huis van Bruno Banani. Ook de geuren van de ondergoedgigant voldoen aan deze kenmerken. Het merk is zelfs marktleider in Duitsland met zijn parfums - naar verluidt mede dankzij de Italiaans klinkende naam.

De geuren van de vrouwen door Bruno Banani - opwindend en betoverend

Het merk Bruno Banani staat voor moed en extravagantie. In navolging van de bedrijfsfilosofie "Niet voor iedereen" voldoet het bedrijf al sinds de oprichting in 1993 aan de vraag naar trendy designerondergoed. Met name de marketing van de producten getuigt van een echt begrip van de industrie en buitengewone creativiteit. Door hun spectaculaire extreme testen ligt het label op ieders lippen en zorgt het ook voor een internationale sensatie. Bruno Banani Achill Moser heeft zijn bedrijf, dat de woestijn doorkruist, uitgerust met zijn eigen ondergoedmode. Met het versturen van zijn ondergoedcollectie naar het Russische ruimtestation Mir kreeg het label een prijs die de beste reclamecampagnes ter wereld bekroont.

De geurcreaties van Bruno Banani Parfum Damen worden geënsceneerd in excentrieke reclamespots. In de sectie Bruno Banani parfum dames zijn verschillende geurcomposities goedkoop online in het aanbod opgenomen:

- Basisprincipes voor de vrouw

- Gemaakt voor vrouwen

- magische vrouw

- Zuivere vrouw

- Absolute Vrouw

- De beste van de vrouw

- Geen grenzen Vrouw

Verfrissend groen tot pikant pikant pikant - het spectrum van geuren

De Basics for Women geur van de Women's Fragrance sectie Bruno Banani begint met verfrissend sprankelende, groene, kruidige en aquatische noten. Het hart wordt gevormd door de pure, groene, kruidige, bloemige en zoete geurcomponenten van lelietjes van de vallei, fresia en perzik. Witte muskus en vanille laten de eau de toilette op een warme manier vervagen.

De Made for Women Bruno Banani geur voor vrouwen wordt geopend door de aroma's van bessen en groene thee. In het hart worden de bloemige, poederige, aardse geuren van viooltjes en iris gecombineerd met de fruitige en kruidige aroma's van perzik en zwarte bes om een zoete geur te creëren. De geur wordt gecompleteerd door aquatische noten, de fruitige, kruidige houtachtige geurcomponenten van framboos en de donkere, zoete, warme geurelementen van ambergras.

Pure verleiding wordt geleverd door Magic Woman. Bij de opening, de Bruno Banani geur voor de dames is sprankelend met aquatische, exotische fruitige en aardse accenten, terwijl het hart ademt de groene, bloemige en zoete geuren van lelietjes van de vallei en wilde aardbeien. De aroma's van sandelhout en muskus geven een fluweelzachte, balsamico, houtachtige en scherpe dierlijke afwerking.

De sensuele Pure Woman geur van de Women's Bruno Banani Parfum sectie onderscheidt zich door zijn bloemige, peperige, kruidige en citroenachtige topnoot, het mysterieuze, bloemige, tropische, fruitige hart en de basisnoten van amber en vanille.

Absolute Woman begeleidt haar drager met citroenachtige, romantische bloemen-, houtachtige, balsamico, harsachtige en dierlijke geuren die associaties oproepen met rozen.

Woman's Best biedt een fruitige, zoete en betoverend vrouwelijke geurbeleving dankzij de geurcompositie van sinaasappel, roze pompelmoes, perensorbet, rozen en sandelhout. No Limis Woman wordt gekenmerkt door licht zure, fruitige, kruidige, aromatische noten. Het samenspel van de geurelementen van sambac jasmijn, cacaobonen, vanille en framboos zorgt ervoor dat de geur de verleidelijke vrouwelijkheid van de drager benadrukt.

Dus adverteert Bruno Banani voor zijn vrouwengeuren...

Het merk toont moed in de marketing van de parfumcreaties van Bruno Banani Parfum Damen en vertrouwt op frisse gezichten uit de modewereld. Zo is het model Jade McSorley de protagonist in de reclamecampagne voor de Eau de Parfum Absolute Woman. Met haar helderblauwe ogen en vurig rood haar vertegenwoordigt de Britse vrouw de verpersoonlijking van verleidelijke sensualiteit en brutale speelsheid. Zij is daarom de juiste vertegenwoordiger van het bloemige en kruidige geurmengsel.

Het model Nargis Fakhri, die in verschillende Bollywood-films speelde, promoot de Eau de Toilette Magic Woman. De Amerikaan kenmerkt zich door haar natuurlijke, exotische schoonheid en zet de geur op een koketere manier in scène.

De geurcreaties van de parfumerie voor vrouwen Bruno Banani zijn verkrijgbaar in de winkels en online tegen lage prijzen. De geuren die zich tijdens het aanbrengen ontvouwen, brengen vrouwelijke elegantie, jeugdige frisheid en verleidelijke sensualiteit over aan de drager en dienen om haar persoonlijkheid te accentueren.

Naast de prachtige composities en topprijzen bieden de bijzondere flacons een extra stimulans om te kopen. De geurflessen presenteren zich in een ontwerp dat alle ogen trekt met zijn extravagantie. Zo wordt de Absolute Woman-fles bijvoorbeeld in een delicate koraalkleur gedompeld en ontworpen in de vorm van een duivelshoorn. Het vertegenwoordigt de visualisatie van de contrasterende bloemen- en pepersgeuren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten