Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gabriela Sabatini, deze naam staat niet alleen voor passie, vechtlust en de wil om te winnen. De Argentijnse tennisspeelster was ook de eerste beroemdheid die een parfum liet creëren en promoten onder haar naam.

Meer info

Koop Gabriela Sabatini Parfum goedkoop

Meer info +

Gabriela Sabatini Parfum: De geur van succes & passie

Gabriela Sabatini Parfum: Dit staat voor succes en passie. Omdat de vrouw achter de parfumcreaties de Argentijnse tennisster is. Op de jonge leeftijd van zes jaar kun je al Gabriela Sabatini een talent voor tennis zien. Een paar jaar na haar eerste successen in tennis werd ook haar talent voor geuren zichtbaar. Op 19-jarige leeftijd bracht de atleet haar eerste parfum voor vrouwen uit. En de Gabriela Sabatini geuren spreken net zo'n duidelijke taal als de carrière van de Argentijn: prestaties, kwaliteit, schoonheid! Bijna geen enkel ander merk weet sportiviteit en schoonheid zo goed te combineren. Ze creëert geuren die charisma hebben, mysterieuze vrouwelijkheid belichamen en sportieve elegantie onthullen. Wie nieuwsgierig is, kan nu de wereld van het Gabriela Sabatini parfum ontdekken.

Sport en parfum: Sabatini's twee passies

Het succesverhaal van het bedrijf Gabriela Sabatini spreekt voor zich - niet alleen op het gebied van sport, maar ook op het gebied van geuren. Op zesjarige leeftijd is het meisje uit Buenos Aires geïnteresseerd in tennis. Het talent voor balsporten is zo groot dat ze al na twee jaar trainen haar eerste toernooi successen op de baan viert. 1983 is de Gabriela Sabatini jongste winnaar van de traditionele Orange Bowl voor kinderen onder de 18 jaar. Ze is pas 13 jaar oud. Twee jaar later is zij de jongste speler die in de halve finale van de French Open heeft gevochten. Met de successen neemt de passie en ambitie toe: ze heeft de kwartfinales van de Grand Slam toernooien 15 keer op rij bereikt. Ze staat al meer dan tien jaar in de top tien van de wereldranglijst van vrouwen. Op 20-jarige leeftijd won ze de US Open.

Hoe krijg je Gabriela Sabatini het parfum?

Als jonge volwassene groeit ook haar passie voor parfum. Op 19-jarige leeftijd verleent zij een licentie aan een Duits bedrijf voor een geurserie onder haar naam. Later lanceert ze ook haar eerste eigen geur op de markt, die gewoonweg Gabriela Sabatini heet. Ze bewijst een slimme zakenvrouw te zijn en richt een parfummerk op dat nu internationaal bekend is met haar geuren. Hun idee en marketing van hun eigen geurlijn werd een voorbeeld voor vele andere atleten en beroemdheden die hun collecties lanceerden in de jaren negentig en 2000. De schoonheid is niet alleen de Argentijnse passie die je ruikt in de geurcreatie, maar ook dat een Gabriela Sabatini parfum goedkoop is en dus betaalbaar voor veel vrouwen en mannen.

Gabriela Sabatini Ontdek parfum en voel Zuid-Amerika

Tot nu toe is Gabriela Sabatini alleen het parfum voor vrouwen gecreëerd. Slechts enkele geuren werden vervolgens ontworpen voor mannen. Gabriela Sabatini Vrouwenparfums dragen spannende, gepassioneerde namen als Wild Wind, Magnetic, Happy Life en Latin Dance. In ieder geval laat ze haar klanten voelen hoe het Zuid-Amerikaanse leven voelt, hoe mensen van het leven daar houden en ervan genieten.

Het succesverhaal van de geuren doet sterk denken aan de geuren op de tennisbaan: na de eerste geur volgen enkele jaren later Magnetic en DaylightGabriela Sabatini . Elke geur is een Gabriela Sabatini parfum voor dames met bloemenzoete charme. Ze belichamen sensualiteit, levensvreugde en zelfvertrouwen. Nadat Cascaya in 1994 de internationale parfummarkt veroverde, is er sinds 1997 bijna elk jaar minstens één nieuw Gabriela Sabatini parfum voor vrouwen en deels ook voor mannen zoals de elegante geur Dévition for Men.

Hoewel sommige geuren met zware essences zoals vanille en patchoeli zijn ontwikkeld, zijn de Gabriela Sabatini parfums uitstekend geschikt als geur voor dagelijks gebruik. Omdat er altijd een zweem van sportiviteit is, zijn de geuren niet te dominant en vormen ze een vrouwelijk accent in de vrije tijd, op het werk of tijdens de studie. Citroen en bergamot zorgen vaak voor de frisse noot. Bloemen en planten zoals pioenroos, jasmijn of gardenia brengen een vleugje vrouwelijkheid. De basis maakt gebruik van Gabriela Sabatini oosterse nuances die kruidig en verleidelijk zijn. Het zijn betoverende geuren zoals muskus, patchoeli en vanille. Een goed voorbeeld is de geur Miss Gabriela Night, die een bloemig-exotisch karakter heeft - spannend als een pittige feestavond. Passievruchten en bessen produceren een fruitige sorbet die zich vermengt met een boeket van gardenia en fresia. Vanille, sandelhout en nootmuskaat laten warme tonen klinken en brengen een vleugje erotiek in het spel.

De intens verkwikkende essentie van Happy Life is een vrouwelijke geur met zelfverzekerde nuances van roze peper, magnolia en vanille. Hij viert de schoonheid van de moderne vrouw en wikkelt haar in een stralende uitstraling. Dit is een Gabriela Sabatini parfum voor dames die nog steeds op zoek zijn naar de juiste geur voor een speciale gelegenheid.

Fijne flacons met vrouwelijke eenvoud vormen het ontwerp van het merk

Hoewel de Gabriela Sabatini parfums gebaseerd zijn op ingrediënten van hoge kwaliteit, zijn ze altijd bedoeld voor de normale vrouw. Ongecompliceerd, natuurlijk en authentiek. Dit is terug te vinden in de prijzen, want een Gabriela Sabatini geur is goedkoop en betaalbaar voor iedereen. Aan de andere kant wordt dit ook weerspiegeld in de flacons. In handige maten van 20 of 30 ml passen ze perfect in elke handtas, zodat je onderweg altijd een nieuwe plons kunt aantrekken. In hun ontwerpen zijn de flacons eenvoudig maar vrouwelijk. Een zachte tint, een zachte belettering - dat is alles wat nodig is om de aandacht te trekken. Tot slot komt de overtuiging dan met de inhoud.

Overigens zijn bekende parfumeurs als Christophe Raynaud en Harry Frémont hiervoor verantwoordelijk.

Gabriela Sabatini Koop parfum online, zonder wroeging

Het Gabriela Sabatini Parfumgamma omvat meer dan 15 verschillende parfumcreaties die de Argentijnse passie in ons dagelijks leven brengen. Of het nu Temperamento, Bolero of Ocean Sun: Zelfs de namen nodigen u uit om te dromen en te enthousiasmeren. Wilt u een Gabriela Sabatini parfum online kopen? In onze online shop zijn er altijd kortingen en aanbiedingen om te ontdekken. Je hoeft je niet schuldig te voelen als je verschillende geuren laat veranderen of als je spontaan een traktatie geeft aan je beste vriendin, moeder of zus. Vind nu de juiste geur en koop goedkoop Gabriela Sabatini parfum.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

12 13
toepassen