Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

10 64
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moderne formules op basis van de haarbouwsteen keratine en zijde-extracten maken Goldwell.Kerasilk haarverzorgingsproducten die het haar duurzaam opbouwen. De Goldwell.Kerasilk verzorgingsseries bevatten producten die zijn aangepast aan verschillende haartypes.

Meer info

Goldwell.Kerasilk haarverzorging kopen tegen een voordelige prijs

Meer info +

Goldwell.Kerasilk haarverzorging brengt het mooiste haar naar boven met professionele producten

Goldwell.Kerasilk shampoo, conditioner, treatments en stylingproducten geven het haar zijn mooiste uitstraling en beste gezondheid. Het luxe assortiment biedt vijf verschillende haartypes met uitzonderlijke verzorging om elk haar gezond en mooi te maken. Goldwell.Kerasilk shampoo wordt gekocht door vrouwen die de schoonheid van hun haar niet aan het toeval overlaten. De producten, die precies zijn afgestemd op de behoeften van het haar, revitaliseren de vermoeide hoofdhuid, maken pluizig haar glad, geven gekleurd haar een stralende glans, geven futloos haar meer volume en herstellen de beschadigde haarstructuur. Wie online op zoek gaat naar gedetailleerde informatie over Goldwell.Kerasilk shampoo vindt niet alleen Goldwell.Kerasilk haarverzorgingsproducten, maar ook een stylinglijn genaamd Kerasilk Style, die het haar een perfecte styling geeft met een zijdezacht gevoel en het haar niet verzwaart. Goldwell.Kerasilk vertrouwt op intensief onderzoek, moderne high-tech producten en geselecteerde actieve ingrediënten om de haarstructuur van elk haartype te verzorgen en te verbeteren en te zorgen voor haar dat gewoon inspireert.

Goldwell.Kerasilk - haarverzorging met een lange traditie

De oorsprong van Goldwell gaat terug tot 1920, toen de textielverkoper Erich Dotter zijn bedrijf uitsluitend op kapsalons richtte. Zijn nazaat Hans Erich Dotter richtte in 1948 het merk Goldwell op, gespecialiseerd in de productie en verkoop van haarverzorging en cosmetica voor kapsalons. Innovatieve producten en doelgerichte marketing leidden het bedrijf al snel naar de top van de branche. De even luxueuze als effectieve producten worden alleen gebruikt en verkocht in kapsalons. Deze exclusiviteit bepaalt vandaag de dag nog steeds het imago van het merk. Het bedrijf verovert geleidelijk de verkoopmarkten in Europa, Amerika en Australië. In 1994 verkoopt Hans Erich Dotter het bedrijf aan de Japanse KAO Group. Het succes van het merk Goldwell blijft bestaan. In hetzelfde jaar wordt de eerste Goldwell.Kerasilk shampoo, die het haar doet aanvoelen als zijde, op de markt gebracht. Het bedrijf reageert op de veranderende markt met het premium merk Goldwell.Kerasilk, en je kunt Goldwell.Kerasilk shampoo online kopen in onze shop - het is gemakkelijk!

Goldwell.Kerasilk is haarverzorging die geavanceerde systeemverzorging biedt voor verschillende haartypes:

-Kerasilk Revitalise - meer vitaliteit voor ouder wordend haar: Net als de gezichtshuid veroudert ook de hoofdhuid, wat gevolgen heeft voor het haar. Ze worden dunner, krijgen roos, vallen uit of hebben de neiging om meer talg te produceren. Goldwell.Kerasilk Revitalise verjongt de hoofdhuid. De exclusieve haarverzorgingslijn is geïnspireerd op huidverzorging en gebruikt het actieve ingrediënt ectoine om oxidatieve stress en daarmee de veroudering van de hoofdhuid tegen te gaan. Andere ingrediënten maken verzorging op maat mogelijk. De Goldwell.Kerasilk Revitalize Exfoliating Pre-Wash bevrijdt de hoofdhuid van overtollig talg en dode huidcellen en bereidt de hoofdhuid perfect voor op verdere Goldwell.Kerasilk haarverzorging met huidverjongende Revitalize producten. De Nourishing Shampoo hydrateert, de Detoxifying Shampoo verwijdert roos en brengt de huid in balans, de Redensifying Shampoo voorkomt haaruitval en houdt het haar langer aan de wortel. Het haar wordt dikker en dikker.

-Kerasilk Color - schitterende kleur en gezond haar: Goldwell.Kerasilk Color reinigt en voedt gekleurd haar met Tamanu-olie, keratine en zijde-extract. Het haar krijgt meer vocht, de haarstructuur wordt gesloten

Haarstyling +

Verzorging +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten