Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 62
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met een Baobab Collection kaars wordt je woonkamer een oase van welzijn. De geurkaarsen en kamergeuren zijn ontworpen in België en meesterlijk gemaakt in Grasse. Het merk is geïnspireerd door de iconische baobabboom.

Meer info

Baobab Collection kamergeur kopen tegen een voordelige prijs

Meer info +

Baobab Collection: Kamergeur in het teken van de baobabboom

Exotisch, fascinerend: als je eenmaal een Baobab Collection kaars in huis hebt aangestoken, zul je altijd gefascineerd zijn door de geur en het ongewone ontwerp. Natuurlijke ingrediënten, vakkundig op elkaar afgestemd, kenmerken de geurkaarsen van het merk. Zwerflust en avontuur, ontspanning en welzijn ontwaken en verenigen zich wanneer een Baobab Collection kaars of een Baobab Collection diffuser warmte, geur en licht verspreidt.

Baobab, de Afrikaanse baobabboom, betovert met zijn contouren, die hem in het middelpunt van het kale landschap plaatsen. Zijn typische silhouet is onmiskenbaar. Zijn bloemen en vruchten zijn voedsel voor de lokale fauna, net zoals de aangename geur van een Baobab Collection kaars voedsel is voor onze ziel. We hebben de producten van het merk samengebracht in onze Baobab Collection online shop. De naam zegt het al: Cuir de Russie en St. Tropez, White Pearls en Aurum verwijzen naar de dromen die kaarsen en Baobab Collection diffusers in ons wekken. Kijk maar eens rond en koop een Baobab Collection kaars online!

Het weidse Tanzaniaanse landschap als inspiratie

Het is echt de Afrikaanse baobabboom die het idee van de Baobab Collection kamergeur werkelijkheid maakt. De landschappen die hij kenmerkt brachten de oprichters op het idee. De grootte, uitgestrektheid en originaliteit van Tanzania zijn wat een Baobab Collection diffuser of kaars moet weerspiegelen. Het merk werd gelanceerd in 2002. Hoewel Tanzania kan worden omschreven als de ideale geboorteplaats van Baobab Collection, is het bedrijf gevestigd in Europa: de kamergeuren worden ontworpen in België. Het land leeft van kunst en creativiteit, maar ook levenslust en intensiteit worden niet verwaarloosd. Geselecteerde grondstoffen vormen de basis voor een Baobab Collection kamergeur: minerale was uit Duitsland, handgeblazen glas uit Polen, leer uit Italië - alleen het beste is goed genoeg.

Als je aan geur en parfum denkt, kom je bijna onvermijdelijk uit in Grasse. Daar, ten noorden van de Rivièra en Cannes, ligt de wereldhoofdstad van de geurige geuren. Hier worden de geuren voor de Baobab Collection kaars gecreëerd. Een Baobab Collection kamergeur wordt gecreëerd door ambachtslieden die meesters zijn in hun vak. Daarom is het meer dan alleen een geur. De kamergeuren vertellen verhalen, nemen je mee op virtuele reizen en doen je het leven van alledag vergeten.

Het plezier begint al als je de producten uitpakt, want alles is hier harmonieus. De verpakking is een sieraad op zich, die de begeerde inhoud in een beschermend omhulsel verpakt.

Kamergeuren die kunst en vakmanschap combineren

Wie online op zoek gaat naar een Baobab Collection-kaars, vindt hier vakkundig gemaakte producten die zijn huis onderdompelen in een sensuele geur. De geuren voeren je mee naar vreemde landen en roepen daarmee verbonden dromen op. Een Baobab Collection kaars heeft een gunstig effect op het ruimteklimaat en verandert de ruimte in een kleine oase van welzijn.

De meest opwindende collecties Baobab Collection kamergeuren zijn onder andere:

-Baobab Collection Pearls kamergeuren zijn een eerbetoon aan, hoe kan het ook anders, de parel. Het kostbare sieraad belichaamt elegantie en vergankelijkheid. Ook bij Pearls wordt elke Baobab Collection kaars geleverd in een mondgeblazen glas dat het thema visueel interpreteert. De naar zwarte roos en gember geurende Pearls Black kaars zit bijvoorbeeld in een zwartgevlekt glas, terwijl White Pearls glinstert als de witte parel waaraan hij zijn naam ontleent. De geur doet denken aan jasmijn en witte muskus en straalt een vrouwelijke uitstraling uit. De geurverspreiders nemen het thema ook over.

-Les Prestigieuses zijn een eerbetoon aan kostbare materialen die ongeëvenaard zijn. Encre de Chine ademt aroma's van oud hout en jasmijn die doen denken aan de inkt die al eeuwenlang wordt gebruikt in kalligrafie. Met een vleugje witte thee en bevroren munt wil Pierre de Lune associaties oproepen met de Indiase maansteen, de "steen van de dromen" die je meeneemt op een reis naar je eigen verbeelding.

-Le Exclusives zijn Baobab Collection diffusors en geurkaarsen die zijn gemodelleerd naar exclusieve materialen. Hints van jasmijn en muskus worden gecombineerd om een ode aan goud te creëren. Le Exclusives Aurum is gebotteld in gouden verpakkingen die net zo edel stralen als de geur. Maar daar houdt het goud niet op: Platinum gebruikt amber, vetiver en grapefruit om een Baobab Collection kamergeur te creëren die de onbetwiste leider is en zelfs als iconisch voor het hele label wordt beschouwd.

-Stenen: kunnen stenen kostbaar zijn? De vraag wordt beantwoord met slechts één blik op de Baobab Collection Stones geuren. Onder leiding van Marble zijn de geurkaarsen elegante statements die een ruimte een heel speciale uitstraling geven. Marble combineert vakkundig leer, tuberoos en bessenaccenten om een aroma te creëren dat de persoonlijkheid van de steen belichaamt.

-Eén collectie is volledig gewijd aan het Afrikaanse continent: All Seasons. De geurkaarsen en diffusors in heldere kleuren benadrukken olfactorisch een karaktertrek. Madagascar Vanilla, bijvoorbeeld, wil de warmte van de eilandbewoners weerspiegelen en is gebaseerd op de aroma's van de vanille en frangipani thee die inheems zijn voor de regio. White Rhino is gemodelleerd naar de krachtige charme van een neushoorn. De Baobab Collection kamergeur mengt sandelhout, kruiden en vetiver tot een aardse en mysterieuze geur.

-My First Baobab viert de reizen waarop een Baobab Collection kaars je meeneemt. De geuren in de verschillende collecties zijn hier verkrijgbaar in kleinere maten of als cadeauset. Perfect voor iedereen die niet weet welke Baobab Collection kaars ze willen of moeten kopen.

Overigens: er zijn praktische navullingen voor de Baobab Collection diffusers. Ze verminderen niet alleen de hoeveelheid afval, maar zijn ook nog eens goed voor de portemonnee.

Altijd vers: hoe je geurkaarsen lang mooi houdt

Een beetje zorg is goed voor elke Baobab Collection kaars. Om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig branden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de lonten allemaal even lang zijn - ongeveer een halve centimeter - en dat het hele wasoppervlak vloeibaar wordt. Pas als dit is gebeurd, mag de kaars worden gedoofd. De smaak zal zich blijven ontwikkelen. Door de kaars op tijd te doven, voorkom je dat er te veel was verdampt. Dit verlengt de levensduur van de waardevolle kaars. Omdat het glas kan versplinteren door de hitte, mag een Baobab Collection kaars niet helemaal opbranden - er moet een klein laagje was achterblijven op de bodem. Zoals bij alle kaarsen moet je een Baobab Collection kaars niet zonder toezicht laten branden.

Voor verzamelaars en fans: beperkte edities

Van de eerste Baobab Collection All Seasons lijn, die vandaag de dag nog steeds veel kopers verrukt, tot My First Baobab, de geurkaarsen maken indruk met hun hoge kwaliteit en unieke smaken. Het merk heeft ook regelmatig iets speciaals in petto voor liefhebbers en verzamelaars: Baobab brengt elk jaar twee nieuwe limited editions uit. Dus als je bijzondere geuren wilt ervaren, aarzel dan niet en bestel op tijd een van de populaire Baobab Collection diffusers of kaarsen. Blader gewoon door onze online shop en koop jezelf en je Baobab Collection kaars tegen een voordelige prijs!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten