Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met een Baobab Collection kaars wordt uw eigen woonkamer een oase van welzijn. De geurkaarsen en kamergeuren worden ontworpen in België en meesterlijk gemaakt in Grasse. Het merk is geïnspireerd op de iconische baobabboom.

Meer info

Baobab Collection Kamergeur goedkoop kope

Meer info +

Baobab Collection Kamergeur onder het teken van de baobabboom

Exotisch, fascinerend: iedereen die wel eens een Baobab Collection kaars in huis heeft aangestoken, zal altijd geboeid zijn door de geur en het buitengewone ontwerp. Natuurlijke ingrediënten, vakkundig in harmonie gebracht, onderscheiden de geurkaarsen van het merk. Wanderlust en avontuur, ontspanning en welzijn ontwaken en verenigen zich wanneer een Baobab Collection kaars of een Baobab Collection diffuser warmte, aroma en licht verspreidt.

Baobab, de Afrikaanse baobabboom, betovert met zijn contouren, waarmee hij de scène zet in het kale landschap. Zijn typische silhouet is onmiskenbaar. Haar bloesems en vruchten zijn voedsel voor de plaatselijke fauna, net zoals de aangename geur van een Baobab Collection kaars voedsel is voor onze ziel. In onze Baobab Collection online shop hebben we de producten van het merk gebundeld. Hun naam zegt het al: Cuir de Russie en St. Tropez, White Pearls en Aurum geven ons een idee van de dromen die kaarsen en Baobab Collection diffusers in ons opwekken. Kijk maar eens rond en koop een Baobab Collection kaars online!

Het weidse landschap van Tanzania als inspiratiebron

Het is echt de Afrikaanse baobabboom die het idee van de Baobab Collection kamergeur werkelijkheid maakt. De landschappen die het vormt geven de stichters het idee. De omvang, uitgestrektheid en originaliteit van Tanzania zijn wat een Baobab Collection diffuser of kaars moet weerspiegelen. Het merk werd gelanceerd in 2002. Hoewel Tanzania de ideale geboorteplaats van Baobab Collection kan worden genoemd, is het bedrijf gevestigd in Europa: de kamergeuren worden in België bedacht. Het land leeft door zijn kunst en creativiteit, levenslust en intensiteit worden ook niet verwaarloosd. Geselecteerde grondstoffen vormen de basis voor een Baobab Collection kamergeur: minerale was uit Duitsland, handgeblazen glazen uit Polen, leer uit Italië - het beste is net goed genoeg.

Wie aan geur en parfum denkt, komt bijna onvermijdelijk in Grasse terecht. Daar, ten noorden van de Riviera en Cannes, ligt de wereldhoofdstad van de geurige aroma's. Hier worden de geuren voor de Baobab Collection kaars gecreëerd. Een Baobab Collection kamergeur wordt gecreëerd door ambachtslieden die meesters zijn in hun vak. Daarom is het meer dan alleen een geur. De kamergeuren vertellen verhalen, nemen je mee op virtuele reizen en doen je het dagelijkse leven vergeten.

Het plezier begint al bij het uitpakken van de producten, want alles is hier samenhangend. De verpakking is een juweel op zich, dat de begeerde inhoud beschermt.

Kamergeuren die kunst en vakmanschap combineren

Als u uw Baobab Collection kaars online zoekt, vindt u kunstig gemaakte producten die uw eigen huis baden in een sensueel aroma. De geuren nemen je mee naar vreemde landen en geven dromen die daarmee samenhangen. Zo heeft een Baobab Collection kaars een gunstig effect op het ruimteklimaat en verandert de plaats in een kleine oase van welzijn.

Enkele van de meest opwindende collecties van Baobab Collection kamergeuren zijn:

-kamergeuren van Baobab Collection Pearls brengen een eerbetoon, hoe kan het ook anders, aan de parel. De kostbare sieraden belichamen elegantie en vergankelijkheid. Elke Baobab Collection kaars wordt ook geleverd in een mondgeblazen glas dat het thema visueel interpreteert. Zo verschijnt de naar zwarte roos en gember geurende kaars Pearls Black in een zwart gevlekt glas, terwijl White Pearls glinstert als de witte parel waaraan hij zijn naam ontleent. De geur doet denken aan jasmijn en witte muskus en straalt een vrouwelijke uitstraling uit. De verstuivers nemen het thema ook over.

-Les Prestigieuses zijn een eerbetoon aan kostbare materialen die ongeëvenaard zijn. Encre de Chine verspreidt aroma's van oud hout en jasmijn die doen denken aan de inkt die eeuwenlang werd gebruikt bij de kalligrafie. Met toetsen van witte thee en bevroren munt wil Pierre de Lune associaties oproepen met de Indische maansteen, die als "steen der dromen" je meeneemt op een reis naar je eigen verbeelding.

-Le Exclusives zijn Baobab Collection diffusors en geurkaarsen geïnspireerd op exclusieve materialen. Hints van jasmijn en muskus vormen samen een ode aan het goud. Le Exclusives Aurum is gebotteld in gouden verpakkingen die net zo edel schitteren als het parfum. Maar goud heeft de top nog niet bereikt: Platinum creëert een Baobab Collection kamergeur uit amber, vetiver en grapefruit die onbetwist aan de top staat, en zelfs als iconisch voor het hele label wordt beschouwd.

-Stenen: Kunnen stenen nobel zijn? De vraag is al beantwoord met een blik op de Baobab Collection Stones kamergeuren. Onder leiding van Marble zijn de geurkaarsen elegante statements die een kamer een heel bijzondere uitstraling geven. Marble combineert vakkundig leer, tuberoos en bessenaccenten tot een aroma dat de persoonlijkheid van de steen belichaamt.

-Eén collectie is volledig gewijd aan het Afrikaanse continent: All Seasons. De geurkaarsen en diffusors in heldere kleuren benadrukken olfactorisch een karakteristieke eigenschap. Madagascar Vanilla, bijvoorbeeld, wil de waardigheid van de eilandbewoners weerspiegelen en gebruikt aroma's van de lokale vanille en frangipani thee. White Rhino neemt de krachtige charme van een neushoorn als model. De kamergeur Baobab Collection mengt sandelhout, kruiden en vetiver voor een aardse en mysterieuze toets.

Mijn Eerste Baobab viert de reizen die een Baobab Collection kaars met je maakt. De geuren van de verschillende collecties zijn hier verkrijgbaar in kleinere maten of als cadeausets om ze te leren kennen. Perfect voor degenen die niet weten welke Baobab Collection kaars ze willen of moeten kopen.

Trouwens: Er zijn praktische navullingen voor de Baobab Collection diffusers. Ze verminderen niet alleen de hoeveelheid afval, maar zijn ook goed voor de portemonnee.

Altijd vers: Zo gaan geurkaarsen lang mee

Een beetje zorg is goed voor elke Baobab Collection kaars. Voor een gelijkmatige verbranding is het belangrijk dat de lonten allemaal even lang zijn - ongeveer een halve centimeter - en dat het hele wasoppervlak vloeibaar wordt. Pas als dit is gebeurd, mag de kaars worden gedoofd. Het aroma zal zich blijven ontvouwen. Tijdig blussen voorkomt dat te veel van de was verdampt. Dit verlengt de levensduur van de waardevolle kaars. Omdat het glas door de hitte kan versplinteren, mag een kaars van Baobab Collection niet volledig opbranden - er moet een klein laagje was op de bodem achterblijven. Zoals met alle kaarsen moet een Baobab Collection kaars niet zonder toezicht branden.

Voor verzamelaars en fans: beperkte edities

Van de eerste lijn Baobab Collection All Seasons, die ook nu nog talrijke kopers inspireert, tot My First Baobab, overtuigen de geurkaarsen met hun hoge kwaliteit en unieke aroma's. Voor liefhebbers en verzamelaars heeft het merk ook regelmatig iets bijzonders in petto: jaar na jaar brengt Baobab twee nieuwe limited editions uit. Dus als u bijzondere geuren wilt ervaren, moet u niet aarzelen om op tijd een van de populaire Baobab Collection diffusers of een kaars te bestellen. Surf gewoon door onze online shop, koop jezelf en je Baobab Collection kaars voor een geweldige prijs!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 53
toepassen