Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Francis Kurkdjian, de Franse parfumeur van Armeense afkomst, wordt door velen in de industrie beschouwd als een ware meester in zijn vak. Op de jonge leeftijd van 25, creëerde hij het legendarische Le Male voor Jean Paul Gaultier. In 2009 opende hij zijn eigen parfumhuis, Maison Francis Kurkdjian. Al na korte tijd werden zijn creaties beschouwd als kunstwerken op zich.

Meer info

Maison Francis Kurkdjian kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Een wonderkind van geuren

Maison Francis Kurkdjian parfum is pas sinds 2009, maar in deze korte tijd heeft het verduisterd veel gevestigde parfum fabrikanten. Het Maison Francis Kurkdjian is gesticht en wordt beheerd door Francis Kurkdjian, de heer van geuren. De meesterparfumeur werd in 1969 in Parijs geboren als kind van Armeense immigranten. Niemand had toen kunnen vermoeden dat deze gevoelige jongen ooit een van de beroemdste parfumeurs ter wereld zou worden, met geuren die uitsluitend in het dure segment te vinden zijn. Op 16 jarige leeftijd schreef de hoogvlieger zich in bij ISIPCA, de beste parfumschool ter wereld. Lang voordat je een bewezen Maison Francis Kurkdjian parfum online kon kopen, creëerde hij Le Male voor Jean Paul Gaultier. Hij was toen nog maar 25 jaar jong. Zijn unieke begrip van parfums blijkt ook uit het feit dat hij sinds 2001 de eerste hedendaagse parfumeur is die parfums op maat aanbiedt.

Het hoeft niet op maat gemaakt te worden

Een parfum op maat van Maison Francis Kurkdjian Parfum is natuurlijk niet goedkoop, de prijzen voor zo'n parfum beginnen immers rond de 20.000 euro. Exclusiviteit is echter gegarandeerd. Als u Maison Francis Kurkdjian parfum goedkoop wilt kopen, vindt u een grote selectie van uitstekende parfums voor vrouwen, mannen en ook uniseks parfums. Kurkdjian's enorme creativiteit maakt het gemakkelijk om het spoor te verliezen. Maison Francis Kurkdjian Parfum biedt ook verzorgingsproducten en kamergeuren in de vorm van fijngeurende kaarsen in haar online winkel. Natuurlijk moeten we ook onderscheid maken tussen de geuren die Francis Kurkdjian voor andere merken heeft gemaakt en de geuren die Maison Francis Kurkdjian Parfum op de markt heeft gebracht.

Het lijkt erop dat de ontwerper zich bevrijdde toen hij samen met Marc Chaya het label Maison Francis Kurkdjian Parfum oprichtte. Sindsdien heeft hij elk jaar minstens één, maar meestal meerdere, uitstekende geuren gemaakt. Veel bekende labels en merken vragen Maison Francis Kurkdjian Parfum bijna dagelijks of de neus een geur kan creëren. Maar de ontwerper is het daar zelden mee eens, hij werkt nu uitsluitend op zijn eigen voorwaarden. En zijn succes bewijst zijn gelijk: veel mensen willen een parfum van Maison Francis Kurkdjian.

Uitzonderlijke vaardigheden leiden tot uniciteit

Francis Kurkdjian combineert de hoogwaardige ingrediënten, de vergiftiging van geuren, tot ongeëvenaarde composities. Er zijn frisse geuren en sensuele, warme, oosterse of mannelijke parfums die duidelijk hun aanwezigheid tonen. In tegenstelling tot wat u zou verwachten, is een parfum van Maison Francis Kurkdjian verkrijgbaar in duidelijk gevormde maar zeer hoogwaardige flacons. De vorm is identiek voor mannen- en vrouwengeuren, alleen de Keulse flacons zijn verschillend van vorm. Maison Francis Kurkdjian Parfum bereikt ook online een hoge herkenningswaarde; de flacons zijn net zo uniek in hun eenvoud als de heerlijke geuren. Maar parfums en keukens zijn nog lang niet uitgeput. Want in een goed gesorteerde Maison Francis Kurkdjian parfum online shop kunt u ook lichaamsverzorging krijgen die bij de parfums past. Deze omvatten lichaamscrème, lichaamsolie, haarparfum en roomdouches voor mannen en vrouwen.

Een van de bekendste geuren:

754: Een uniseks parfum met verzorgingslijn. De frisse citrusgeur is vooral populair in de zomer en brengt u naar een bloemrijke weide in de schaduw van citroenbomen.

Satin Mood: een zoetbloemig parfum voor mannen en vrouwen, dat doet denken aan een wandeling door een oosterse bloementuin.

À la Rose: De geur van vrouwen komt voor in een mediterrane tuin. Zonverwarmde citrusvruchten in een houten schaal werden op tafel gecombineerd met een kleurrijk boeket van fijne bloemen om een bloemenvers arrangement te creëren.

Masculin Pluriel: Een leren tas voor mannen waarin vetiver op dezelfde manier wordt vervoerd als lavendel en een klein cederhoutfiguurtje maakt deze frisse houtachtige geur.

Niet alle geuren die u online kunt kopen bij Maison Francis Kurkdjian Parfum zijn ook voor de huid, niet in de directe zin. In feite heeft de hardwerkende ontwerper met de fijne neus ook uitstekende verzachters voor lichte en donkere lingerie, evenals zeepbellen met een vleugje parfum. Dit maakt Maison Francis Kurkdjian absoluut uniek, geen enkel ander luxe geurlabel heeft ooit zeepbellen gelanceerd. Kinderen maken zo kennis met de wereld van geuren en volwassenen mogen zich overgeven aan het innerlijke kind terwijl de fijne bubbels door de lucht vliegen en barsten van de geuren van rozen, munt, peer, paars of gemaaid gras.

Terwijl de geuren beschikbaar zijn in goed gerunde parfumerieën, worden de ongelooflijk geurende kaarsen van Maison Francis Kurkdjian Parfum vaak alleen online ontdekt. De fijnste witte was wordt zorgvuldig gemengd met etherische oliën alvorens te worden gevuld in artistieke glazen containers. Sommige van de glazen zelf zijn zeer eenvoudig, bedekt met goud of voorzien van fijne prints. Wie wil de edele geurkaarsen van Maison Francis Kurkdjian Parfum goedkoop kopen, moet snel zijn. Want de kleine kunstwerken, die niet alleen visueel elke sfeer verrijken, zijn zeer gewild. Hun geuren dragen aanzienlijk bij aan een sfeervolle atmosfeer.

Luxe voor de reukzintuigen

Niemand die ooit een parfum van Maison Francis Kurkdjian heeft gesnoven, zal dit ooit vergeten, omdat de geuren betoverend en betoverend zijn en een diepe indruk achterlaten. De naam Francis Kurkdjian wordt geassocieerd met uitstekende merken en namen zoals Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Escada, Dior en Versace. Met deze merken kunt u de geuren van Francis leren kennen en u laten betoveren door de bijzondere parfums. Maar als u de originelen van Maison Francis Kurkdjian Parfum wilt kopen, moet u een origineel kiezen. Alleen met zo'n buitengewone neus en talent als oprichter van Maison Francis Kurkdjian Parfum is zo'n variëteit mogelijk. Het is niet verwonderlijk dat Francis zijn belangrijkste instrument, zijn neus, verzekerd had.

Beperkte edities van Maison Francis Kurkdjian Parfum

Maison Francis Kurkdjian Parfum werkt al meer dan tien jaar online met internationale artiesten om geuren van het olfactorische podium te krijgen en ze voor andere zintuigen begrijpelijk te maken. Zo ontstaan beelden, installaties en andere kunstwerken. Beperkte edities maken ook deel uit van het magische ambacht van Maison Francis Kurkdjian Parfum. Om de geuren van het creatieve hoofd te leren kennen, is Maison Francis Kurkdjian Parfum verkrijgbaar in een prestige case met vijf miniatuurflesjes geselecteerde parfums. En wie de elegant gedecoreerde kerstgeschenksets van Maison Francis Kurkdjian Parfum kan kopen, heeft geen verpakking meer nodig. In tegenstelling tot de eenvoudige, elegante witte kartonnen dozen met goud, zijn de Prestige kasten violet en gevoerd met fijn satijn.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Maison Francis Kurkdjian in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.