Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Francis Kurkdjian, de Franse parfumeur van Armeense afkomst, wordt door velen in de industrie beschouwd als een ware meester van zijn vak. Op de jonge leeftijd van 25 creëerde hij het legendarische Le Male voor Jean Paul Gaultier. In 2009 opende hij zijn eigen parfumhuis, Maison Francis Kurkdjian. Al na korte tijd werden zijn creaties erkend als kunstwerken op zich.

Meer info

Koop Maison Francis Kurkdjian goedkoop

Meer info +

Een geur wonderkind

Maison Francis Kurkdjian Parfum bestaat pas sinds 2009, maar in deze korte tijd heeft het al veel lang gevestigde parfumfabrikanten in de schaduw gezet. Maison Francis Kurkdjian is natuurlijk opgericht en wordt geleid door Francis Kurkdjian, de meester van de geuren. De meesterparfumeur werd in 1969 in Parijs geboren als kind van Armeense immigranten. Niemand kon toen vermoeden dat deze gevoelige jongen op een dag zou uitgroeien tot een van de beroemdste parfumeurs ter wereld, wiens geuren uitsluitend in het duurdere segment te vinden zijn. Op 16-jarige leeftijd schreef de hoogvlieger zich in bij het gerenommeerde ISIPCA, de beste parfumschool ter wereld. Lang voordat je online een gelabeld Maison Francis Kurkdjian parfum kon kopen, creëerde hij Le Male voor Jean Paul Gaultier. Hij was toen net 25 jaar oud. Zijn unieke inzicht in geuren komt ook tot uiting in het feit dat hij sinds 2001 de eerste hedendaagse parfumeur is die parfums op maat aanbiedt.

Het hoeft niet op maat gemaakt te zijn

Natuurlijk is een parfum op maat van Maison Francis Kurkdjian Parfum niet goedkoop - de prijzen voor zo'n parfum beginnen immers rond de 20.000 euro. Exclusiviteit is echter gegarandeerd. Als je Maison Francis Kurkdjian parfum tegen een gunstige prijs wilt kopen, vind je een grote selectie uitstekende parfums voor vrouwen, mannen en uniseks geuren. De enorme creativiteit van Kurkdjian maakt het gemakkelijk om het spoor bijster te raken. Maison Francis Kurkdjian Parfum biedt in de online shop ook verzorgingsproducten en kamergeuren in de vorm van fijne geurkaarsen. Natuurlijk moet er ook een onderscheid worden gemaakt tussen de geuren die Francis Kurkdjian voor andere labels creëerde en die van Maison Francis Kurkdjian Parfum.

Het lijkt alsof de ontwerper zichzelf bevrijdde toen hij samen met Marc Chaya het label Maison Francis Kurkdjian Parfum oprichtte. Sindsdien heeft hij elk jaar minstens één, maar meestal meerdere opmerkelijke geuren gecreëerd. Veel bekende labels en merken vragen Maison Francis Kurkdjian Parfum bijna dagelijks of de neus een geur kan creëren. De ontwerper stemt hier echter maar zelden mee in; hij werkt nu uitsluitend op zijn eigen voorwaarden. En zijn succes bewijst zijn gelijk: veel mensen willen een Maison Francis Kurkdjian parfum.

Uitzonderlijk vakmanschap leidt tot uniciteit

Francis Kurkdjian combineert hoogwaardige ingrediënten en bedwelmende geuren tot composities die ongeëvenaard zijn. Er zijn zowel frisse geuren als sensuele, warme, oriëntaalse of mannelijke parfums die hun aanwezigheid doen voelen. In tegenstelling tot wat je zou verwachten, zijn Maison Francis Kurkdjian geuren verkrijgbaar in eenvoudig gevormde, maar hoogwaardige flacons. De vorm is identiek voor vrouwen- en mannenparfums, alleen de cologne flesjes hebben een andere vorm. Hierdoor is Maison Francis Kurkdjian parfum ook online zeer herkenbaar.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Maison Francis Kurkdjian in vergelijking met de SRP