Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Olaplex haarverzorging is speciaal ontwikkeld voor zwaar belast haar. Veel kappers gebruiken de formule speciaal voor gekleurd of gebleekt haar. Je kunt ook thuis genieten van Olaplex haarverzorging met nr. 3 en je haar ondersteunen en beschermen tegen beschadiging.

Meer info

koop Olaplex haarverzorging goedkoop

Meer info +

Olaplex - professioneel haarherstel bij de kapper en thuis

Sinds enkele jaren bieden steeds meer kapsalons behandelingen met Olaplex aan wanneer hun klanten willen ontkleuren, kleuren of hairextensions willen. Er is een goede reden voor de snelle verspreiding en toenemende populariteit van Olaplex haarverzorging: het product bevat het eerste en enige actieve ingrediënt dat beschadigd haar van binnenuit herstelt. In tegenstelling tot conventionele shampoos en conditioners werkt het niet aan de oppervlakte van het haar, maar dringt het diep door in de haarstructuur. Daar herbouwt Olaplex gebroken disulfidebruggen die zijn vernietigd door dagelijkse stress of chemische behandelingen. Om dergelijke schade te voorkomen, is Olaplex haarverzorging ook beschikbaar om te mengen met Olaplex bleekmiddel of Olaplex haarkleur in de salon. De professionele haarverzorgingsproducten in de Olaplex haarverzorgingslijn werken vanaf de eerste toepassing en verliezen hun effect niet bij volgende haarwasbeurten. De productlijn is onderverdeeld in een 3-fasen systeem: Olaplex No. 1 Bond Multiplier en Olaplex No. 2 Bond Perfector zijn exclusieve salon services, Olaplex No. 3 Hair Perfector is beschikbaar als verzorgingsproduct voor wekelijks gebruik thuis.

Wetenschappelijke basis

Dean Christal, uitvinder van Olaplex haarverzorging, kwam in contact met de wetenschappelijke principes waarop Olaplex is gebaseerd door stamcelonderzoek. Hij kwam in contact met wetenschappers die onder andere een middel hadden ontwikkeld tegen de fysieke afstoting van implantaten. In een lang onderzoeksproces was het aanvankelijk mogelijk om een formule te vinden voor het beschermen van het haar tijdens een permanente waving behandeling. Dit leidde uiteindelijk tot de ontwikkeling van het hele Olaplex haarverzorgingsassortiment. Vanaf het begin werkte Dean Christal samen met Hollywoodstyliste Tracey Cunningham, die het nieuwe product gebruikte op beroemdheden zoals Gwyneth Paltrow en Jennifer Lopez. Ze was meteen overtuigd van Olaplex. Dankzij haar steun en de vele tevreden klanten werd het merk snel bekend in de VS en verspreidde het zich vervolgens buiten de landsgrenzen over de hele wereld. Olaplex heeft momenteel acht wereldwijde patenten en werkt strikt dierproefvrij.

Olaplex Nr. 1, 2 en 3 - een 3-fasen systeem

Het Olaplex haarverzorgingssysteem bestaat uit drie fasen. De eerste twee behandelingsstappen worden exclusief aangeboden als service in kapsalons, terwijl stap 3 een aanvullend thuisproduct van Olaplex is. De professionele Olaplex behandeling bij de kapper omvat het aanbrengen van Olaplex No. 1 Bond Multiplier en Olaplex No. 2 Bond Perfector. Beide producten zijn olie- en siliconenvrij en worden puur gebruikt als haarherstelbehandeling of toegevoegd aan kleurbehandelingen. Dit voorkomt in de eerste plaats dat het haar beschadigd raakt. De twee professionele kappersproducten vereisen basiskennis van haarkleur- en bleektechnieken en de bijbehorende chemische mengverhoudingen. Ze zijn daarom alleen verkrijgbaar voor getrainde kappers.

Olaplex No. 1 Bond Multiplier bevat een hoge concentratie bis-aminopropyl diglycol dimaleate, dat de gebroken disulfidebruggen in de diepte van het haar herstelt. Het is de eerste stap naar langdurig gezond haar. In de tweede stap bouwt Olaplex No. 2 Bond Perfector de resterende disulfidebruggen weer op. Het bevat dezelfde actieve ingrediënten als Olaplex No. 1, maar is romiger en daarom gemakkelijker aan te brengen. Door beide stappen na elkaar aan te brengen, wordt de haarstructuur opnieuw opgebouwd en de buitenste laag van het haar verzegeld en glad gemaakt. Het resultaat is een onvergelijkbare glans.

Haarherstel tussen bezoeken aan de kapper

De derde fase van Olaplex haarverzorging is ontworpen voor thuisgebruik en daarom kun je dit Olaplex product bijvoorbeeld goedkoop online kopen. De Olaplex No. 3 Hair Perfector wordt wekelijks thuis gebruikt en zorgt voor blijvend gezond haar. Het herstelt dagelijkse schade veroorzaakt door styling met haardrogers, krultangen en stijltangen of door invloeden van buitenaf. Olaplex haarverzorging helpt haarbeschadiging proactief te herstellen en de haarstructuur te verbeteren. Tegelijkertijd bereidt het product het haar optimaal voor op toekomstige chemische behandelingen zoals kleuren, bleken of hairextensions. Olaplex No. 3 bevat hetzelfde actieve ingrediënt als stap 1 en 2 en is ook in staat om gebroken disulfidebruggen in het haar permanent te herstellen. Het haar glanst weer zijdezacht en krijgt zijn verloren weerstand terug.

De juiste toepassing van Olaplex No. 3

Klanten kunnen Olaplex No. 3 thuis gebruiken om hun haar lang verzorgd te houden na een bezoek aan de kapper. In de regel is één toepassing per week gebruikelijk, maar Olaplex No. 3 Hair Perfector kan ook meerdere keren per week worden gebruikt als het haar ernstig beschadigd is of op het punt staat een chemische behandeling te ondergaan. Eerst wast de gebruiker de stylingresten uit met een diepreinigende shampoo. Breng vervolgens Olaplex No. 3 voorzichtig aan op handdoekdroog haar, kam het grondig door en laat het product minstens tien minuten intrekken. Als een intensiever conditionerend effect nodig is, kan de inwerktijd verlengd worden tot een nacht. Tot slot, na het uitspoelen van Olaplex, reinigt de gebruiker het haar met shampoo en brengt zoals gewoonlijk een conditioner of behandeling aan.

Om de Olaplex haarverzorgingslijn compleet te maken, worden binnenkort nog twee producten op de Duitse markt gebracht: Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo en Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner. Deze bevatten ook het actieve ingrediënt bis-aminopropyl diglycol dimaleate, zorgen voor intensieve hydratatie en voorkomen dat de haarkleur vervaagt.

Professionele tips en een sterke community

De professionele opleiding en training van zijn gebruikers is erg belangrijk voor de uitvinder van Olaplex haarverzorging. Hij hecht niet alleen veel waarde aan het overbrengen van theoretische kennis tijdens individuele trainingssessies, maar ook aan het ondersteunen van zijn klanten tijdens het aanbrengen. Daarom heeft Dean Christal een Olaplex app laten ontwikkelen, die gratis beschikbaar is voor iOS en Android. De app bevat meer dan 50 trainingsvideo's, instructies voor mengverhoudingen en professionele tips van gerenommeerde stylisten. Er is ook een speciaal YouTube-kanaal met webinars. Gebruikers kunnen lid worden van de exclusieve Facebook-groep voor een actieve dialoog. Al deze forums bieden hulp en antwoorden op vragen die in realtime opkomen. Professionals en thuisgebruikers kunnen verdere inspiratie opdoen door middel van verbazingwekkende voor-en-na foto's, kleurresultaten en technische voorbeelden op Instagram onder de hashtag

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Olaplex in vergelijking met de SRP