Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Toppik Haarproducten gebruiken microscopisch kleine vezels om voller en dikker haar te creëren. De vezels hechten zich elektrostatisch aan het haar, applicators helpen bij de precieze verdeling

Meer info

Toppik Haarproducten goedkoop kope

Meer info +

Toppik Producten maken het haar dikker

Vol haar is een teken van gezondheid en schoonheid. Toppik Producten laten ook dunner wordend haar zichtbaar voller lijken. Er zijn vele redenen voor haaruitval. Hormonale schommelingen, aanleg en ziekten kunnen leiden tot dunner wordend en uitvallend haar. Kale plekken of slap hangend haar zijn psychologisch belastend voor de betrokkenen. Toppik Producten zijn gunstig om het haar nieuw volume en de indruk van voller haar te geven. De producten hebben niet alleen een visueel effect. Door een innovatieve technologie verbindt het natuurlijke haar zich met de Toppik haarvezels. Deze zijn statisch geladen, bouwen zich op in takken op het natuurlijke haar en wekken zo de indruk van vol haar. Kale plekken zijn dan niet langer visueel waarneembaar. Het beste: Toppik producten zijn regen-, wind- en zweetbestendig. Ze verkleuren niet en blijven zitten tot de volgende wasbeurt, maximaal een week. Toppik De producten worden gekocht door vrouwen en mannen die hun haar op een eenvoudige manier een vol en dik uiterlijk willen geven.

Kunstmatige haarvezels

De Toppik producten gebruiken een haarvezel-eiwitcomplex dat ook een bestanddeel is van natuurlijk haar. De haarvezelproteïne is afkomstig van katoen, dat qua structuur lijkt op menselijk haar. Door elektrostatische oplading verbinden de proteïnen zich met elkaar en met het natuurlijke haar. Hierdoor ontstaat een nieuwe haarstructuur die er voller en dikker uitziet. En dat binnen een paar seconden. Een doorschijnende hoofdhuid is nu verleden tijd. Voor veel mensen is dit een heel eenvoudige manier om dunner wordend haar op te vullen. Bulkhaar of strooihaar bestaat in verschillende versies. De haarvezelproteïne van de Toppik producten, die afkomstig is van natuurlijke bronnen, garandeert een natuurlijke look en textuur van het haar. Producten van visgraat, hoef, nagels of viscose daarentegen geven vaak een kunstmatig uitziend resultaat omdat ze klonteren, verschuiven of zich op de hoofdhuid verzamelen. Toppik De producten blijven op natuurlijke wijze op het haar zitten dankzij hun innovatieve technologie. Ze zijn bestand tegen wind, regen en zweet.Toepassing is absoluut ongecompliceerd. Gewoon het haar wassen en stylen, dan de haarvezels op het gewenste gebied gieten of opspuiten met de Toppik sprayapplicator. Vervolgens de vezels voorzichtig verdelen door te kloppen en zo nodig opnieuw stylen. Alle variaties en kleuren van de Toppik producten zijn online te vinden.

De belangrijkste producten voor dik haar

-Het uitgangspunt voor dikker haar is Toppik Hair Building Fibres. Het is er in verschillende maten. Voor beginners, maar ook voor mensen die veel reizen, is het kleinste formaat het meest praktisch. De verschillende maten worden aangeboden door Toppik in verschillende kleuren. Het is mogelijk de kleuren met elkaar te mengen om individuele haartinten te creëren. Zelfs gestreept en gevlekt haar krijgt zo meer volume. Ons assortiment Toppik in de online shop omvat verschillende kleuren, waaronder wit, zwart, verschillende tinten bruin en blond, grijs en auburn. De kleuren lopen niet uit, maken geen vlekken op het kussen of de kleding. De haarvezels van Toppik zijn bovendien uitstekend geschikt om een grijze basis van geverfd haar tot een week lang te bedekken.

Voor een langere houdbaarheid, gebruik Toppik Fiberhold Spray. Deze fixeerspray is kleurloos en kan dus op alle haartinten worden gebruikt. Het geeft de kunstmatige haarvezels meer stabiliteit en meer houvast op het natuurlijke haar. De gezonde glans van de Toppik fixing spray draagt verder bij tot de natuurlijke schoonheid van het haar. De Toppik Fiberhold Spray fixeert de haarvezels in drie tot vier korte, krachtige streken die vanaf een afstand van ongeveer 20 centimeter worden aangebracht. De fixeerspray vormt een fijne film die de verbinding tussen kunst- en natuurlijk haar bedekt. Hierdoor zijn de haarvezels nog beter bestand tegen weer en wind en tegen zweet. In tegenstelling tot conventionele haarlak "veegt" de fixeerspray de haarvezels niet weg. Ze blijven zitten en zorgen voor meer volume en dichtheid.

-Een goed hulpmiddel om de Toppik haarvezels beter over het hoofd te verdelen is de Toppik Spray Applicator. De tool past op verschillende maten van Toppik Hair Building Fibres. Het wordt eenvoudig op de bus geschroefd, waardoor de vezels kunnen worden gespoten, in plaats van alleen op lichte of kale plekken te worden gegoten. Hierdoor kunnen de haarvezels nauwkeuriger worden aangebracht, ziet het resultaat er natuurlijker uit en zijn er minder haarvezels nodig dan bij gieten.

Als u kampt met te weinig haren bij de haarlijn, moet u de Hairline Optimizer van Toppik products kopen tegen een goede prijs in onze online shop. Dit instrument maakt het veel gemakkelijker om kunstmatige haarvezels op de haarlijn aan te brengen. De speciale vorm zorgt voor een volledig natuurlijk ogende haarlijn. De beste resultaten worden bereikt met de combinatie van de Toppik Hairline Optimizer en de Toppik Spray Applicator.

Geen haarhersteller

De Toppik producten zijn geen haargroeimiddelen. Ze bedekken gewoon dunne plekken, dunne haren en terugwijkend hoofdhaar. Iedereen die plotseling te maken krijgt met dunner wordend haar of haaruitval moet zeker een paar factoren verduidelijken. In de loop van het leven wordt het haar steeds dunner omdat de haarwortels minder sterk haar produceren. Ook hormonale schommelingen leiden tot dunner wordend haar, of dat nu tijdens de zwangerschap, de menopauze of hormoonpreparaten zoals de anticonceptiepil is. Ook een gebrek aan ijzer of een stoornis van de schildklier kan het uiterlijk van het haar veranderen. De invloed van stress als oorzaak van haaruitval wordt ook in de wetenschap besproken. Ook auto-immuunziekten, kanker en andere ziekten kunnen de haardichtheid beïnvloeden. Naast deze factoren zijn een goede haarverzorging, een gezonde voeding en een geestelijk evenwicht de beste voorwaarden voor vol en gezond haar. De Toppik producten helpen snel wanneer het haar dunner wordt of plotseling uitvalt.

Meer haar in enkele seconden

Toppik is het merk voor snel volume en dikker haar. De kunstmatige haarvezels van de Toppik producten worden verkregen uit een natuurlijke bron die lijkt op de natuurlijke structuur van het haar. Zo hebben de eiwitvezels van Toppik ook een zeer natuurlijk effect. De haarvezels hechten zich aan het natuurlijke haar en bouwen door elektrostatische oplading op tot fijn vertakte haren. Hierdoor lijkt het haar voller en dikker. Toppik producten helpen het haar om meer volume te krijgen. Voor een nauwkeurige en economische toepassing raadt Toppik de Toppik Spray Applicator aan. De Toppik Hairline Optimizer creëert een natuurlijke frontale haarlijn. De haarvezels van Toppik geven niet alleen meer dichtheid aan een dunner wordende haarlijn, ze bedekken ook kale plekken, geven meer dichtheid aan kapsels en meer volume aan dunner wordend haar. De verschillende kleuren zijn geschikt voor alle haartypes en kunnen met elkaar worden gemengd. Zo kan elke vrouw en man in enkele seconden genieten van meer haar op het hoofd, dat niet vlekt en lang meegaat. Koop eenvoudig Toppik producten online en geniet van een nieuwe levenshouding!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Toppik
Toppik
Toppik
Toppik
Toppik