Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Toppik

Toppik - feinste Fasern gegen lichtes Haar

Mit Fasern aus natürlichem Keratin, das dem menschlichen Haar sehr ähnlich ist, hilft Toppik dabei, lichte Haare oder auch einen grauen Haaransatz gekonnt zu verbergen.
Toppik

Praktischer Sprühaufsatz

Mit dem Pumpsprüher lassen sich die Streuhaare gezielt und spielend leicht genau dort auftragen, wo man sie gerne hätte.
Toppik

Toppik für jeden Farbton

Die Hair Building Fibers gibt es in verschiedenen Farbtönen, damit sie auf das eigene Haar abgestimmt werden können.
Toppik

Die Mischung machts

Wenn es die genauen Haarfarbe nicht gibt - oder bei Highlights - lassen sich auch zwei Töne Toppik Hair Building Fibers miteinander kombinieren.
Toppik

Perfekter Halt mit naturnahem Keratin

Die Toppik Haarfasern halten durch statische Aufladung im Eigenhaar. Wem das nicht reicht, kann den Halt mit dem FiberHold Spray verstärken.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Toppik Haarproducten maken gebruik van microscopisch fijne vezels om voller en dikker haar te creëren. De vezels hechten zich elektrostatisch aan het haar en applicators helpen bij de precieze verdeling.

Meer info

Koop Toppik Haarproducten tegen een voordelige prijs

Meer info +

Toppik producten maken het haar dikker

Vol haar is een teken van gezondheid en schoonheid. Toppik producten zorgen er ook voor dat dunner wordend haar zichtbaar voller lijkt. Er zijn veel redenen voor haaruitval. Hormonale schommelingen, aanleg en ziekte kunnen leiden tot dunner wordend en vallend haar. Kale plekken of slap hangend haar zijn psychologisch belastend voor de getroffenen. Toppik producten zijn ideaal om het haar nieuw volume en de indruk van voller haar te geven. De producten zijn niet alleen visueel effectief. Innovatieve technologie verbindt het natuurlijke haar met de Toppik haarvezels. Deze vezels zijn statisch geladen en bouwen zich op in vertakkingen op het natuurlijke haar, waardoor het haar voller lijkt. Visueel zijn kale plekken niet langer zichtbaar. Het beste van alles is dat Toppik producten bestand zijn tegen regen, wind en zweet. Ze verkleuren niet en blijven maximaal een week zitten tot de volgende wasbeurt. Toppik producten worden gekocht door vrouwen en mannen die hun haar op een eenvoudige manier een vol en dik uiterlijk willen geven.

Kunstmatige haarvezels

Toppik producten maken gebruik van een haarvezel proteïne complex dat ook een bestanddeel is van natuurlijk haar. De haarvezelproteïne is afkomstig van katoen, dat qua structuur lijkt op menselijk haar. Door elektrostatische oplading hechten de proteïnen zich aan elkaar en aan het natuurlijke haar. Hierdoor ontstaat een nieuwe haarstructuur die er voller en dikker uitziet. En dat alles binnen een paar seconden. Een doorschijnende hoofdhuid behoort nu tot het verleden. Voor veel mensen is dit een heel eenvoudige manier om dunner wordend haar aan te vullen. Bulk hair of strooihaar is verkrijgbaar in verschillende versies. De natuurlijke haarvezelproteïne in Toppik producten garandeert een natuurlijke look en textuur van het haar. Producten gemaakt van visgraat, hoeven, nagels of viscose geven daarentegen vaak kunstmatig uitziende resultaten omdat ze klonteren, verschuiven of zich verzamelen op de hoofdhuid. Dankzij hun innovatieve technologie hechten Toppik producten zich op een natuurlijke manier aan het haar. Ze zijn bestand tegen wind, regen en zweet en het aanbrengen is absoluut ongecompliceerd. Was en style je haar, giet vervolgens de haarvezels op het gewenste gebied of spray ze op met de Toppik spray applicator. Verdeel de vezels vervolgens zachtjes door ze aan te kloppen en breng ze indien nodig opnieuw in model. Alle varianten en kleuren van Toppik producten zijn online te vinden.

De belangrijkste producten voor dik haar

-Het startpunt voor dikker haar is Toppik Hair Building Fibres. Het is verkrijgbaar in verschillende maten. Het kleinste formaat is het meest praktisch voor beginners, maar ook voor mensen die veel reizen. Toppik biedt de verschillende maten aan in verschillende kleuren. Het is mogelijk om de kleuren met elkaar te mengen om individuele haartinten te creëren. Zelfs gehighlight en gevlekt haar kan op deze manier meer volume krijgen. Ons Toppik assortiment in de online shop bevat verschillende kleuren, waaronder wit, zwart, verschillende bruintinten en blond, grijs en roodbruin. De kleuren vervagen niet en geven geen vlekken op het kussen of kleding. Toppik haarvezels zijn ook ideaal om de grijze wortels van geverfd haar tot een week lang te bedekken.

-De Toppik fibre hold spray zorgt voor een langere fixatie. Deze fixatiespray is kleurloos en kan dus op alle haartinten worden gebruikt. Het geeft de kunstmatige haarvezels meer stabiliteit en meer hold op natuurlijk haar. De gezonde glans van de Toppik fixeerspray draagt verder bij aan de natuurlijke schoonheid van het haar. Na het sprayen op de haarvezels en de daaropvolgende styling, fixeert de Toppik Fiberhold Spray de haarvezels in drie tot vier korte, krachtige bewegingen die worden toegepast vanaf een afstand van ongeveer 20 centimeter. De fixeerspray vormt een fijne film over de verbinding tussen kunst- en natuurlijk haar. Hierdoor zijn de haarvezels nog beter bestand tegen wind, weer en zweet. In tegenstelling tot conventionele haarlak "veegt" de fixeerspray de haarvezels niet weg. Ze blijven op hun plaats en creëren meer volume en dichtheid.

-De Toppik Spray Applicator is een goed hulpmiddel om de Toppik haarvezels beter over het hoofd te verdelen. De tool past op verschillende maten Toppik Hair Building Fibres. Het wordt eenvoudig op de bus geschroefd, waardoor de vezels kunnen worden gesprayd in plaats van gegoten op lichte of kale plekken. Dit maakt het mogelijk om de haarvezels nauwkeuriger aan te brengen, het resultaat ziet er natuurlijker uit en er zijn minder haarvezels nodig dan bij gieten.

-Als je worstelt met te weinig haren bij de haarlijn, koop dan de Hairline Optimiser van Toppik products in onze online shop. Dit hulpmiddel maakt het veel gemakkelijker om kunstmatige haarvezels op de haarlijn aan te brengen. De speciale vorm zorgt voor een volledig natuurlijk ogende haarlijn. De beste resultaten worden bereikt met de combinatie van de Toppik Hairline Optimiser en de Toppik Spray Applicator.

Geen haargroeiproduct

Toppik producten zijn geen haargroeimiddelen. Ze bedekken alleen dunner wordende gebieden, dun haar en terugwijkende haarlijn. Iedereen die plotseling kampt met dunner wordend haar of haaruitval moet zeker een aantal factoren op een rijtje zetten. In de loop van het leven wordt het haar dunner en dunner omdat de haarwortels minder sterke haren produceren. Hormonale schommelingen leiden ook tot dunner wordend haar, of het nu tijdens de zwangerschap, de menopauze of door hormoonpreparaten zoals de anticonceptiepil is. Een tekort aan ijzer of een schildklieraandoening kunnen het uiterlijk van het haar ook veranderen. De invloed van stress als oorzaak van haaruitval wordt ook in de wetenschap besproken. Auto-immuunziekten, kanker en andere ziekten kunnen ook de haardichtheid beïnvloeden. Naast deze factoren zijn een goede haarverzorging, gezonde voeding en mentale balans de beste voorwaarden voor vol en gezond haar. De Toppik producten helpen snel wanneer het haar dunner wordt of plotseling uitvalt.

Meer haar in enkele seconden

Toppik is het merk voor snel volume en dikker haar. De kunstmatige haarvezels in Toppik producten zijn verkregen uit een natuurlijke bron die lijkt op de natuurlijke structuur van het haar. De proteïnevezels van Toppik hebben daarom ook een heel natuurlijk effect. De haarvezels hechten zich aan het haar zelf en bouwen zich door elektrostatische oplading op tot fijn vertakte haren. Hierdoor lijkt het haar voller en dikker. Toppik producten helpen het haar om meer volume te krijgen. Toppik raadt de Toppik Spray Applicator aan voor een precieze en economische toepassing. De Toppik Hairline Optimiser creëert een natuurlijke voorste haarlijn. De haarvezels van Toppik geven niet alleen dunner wordende haarlijnen meer dichtheid, ze bedekken ook kale plekken, zorgen voor meer dichtheid voor kapsels en meer volume voor dunner wordend haar. De verschillende kleuren zijn geschikt voor alle haartypes en kunnen met elkaar gemengd worden. Dit betekent dat elke vrouw en elke man binnen enkele seconden kan genieten van meer haar op hun hoofd, dat niet verkleurt en lang meegaat. Koop de Toppik producten eenvoudig online en geniet van een nieuwe levenshouding!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten