Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Sans Soucis

Sans Soucis Baden-Baden - exklusive Pflege "Made in Germany"

Thermalwasser aus Baden-Baden ist zentraler Bestandteil von Sans Soucis Pflege. Es wird wegen seines Reichtums an Mineralien und Spurenelementen sehr geschätzt und soll die Haut aktivieren, schützen und mit Feuchtigkeit versorgen.
Sans Soucis

Know-how aus über 80 Jahren Erfahrung

1939 gründet Walter Friedmann seinen ersten Kosmetiksalon in Potsdam und benennt ihn nach dem Schloss Sanssouci.
Sans Soucis

Ein Pionier der Pflege

Nach dekorativer Kosmetik wird Sans Soucis zu einem Pionier der Hautpflege. Unter anderem setzt man als erster lösliches Kollagen ein.
Sans Soucis

Starprodukt Sans Soucis Deep Moist Depot

Das Sans Soucis Deep Moist Depot 2-Phasen Feuchtigkeitskonzentrat ist ein Highlight. Es pflegt die Haut mit Hyaluronsäure, Algenextrakt und Mandelöl.
Sans Soucis

Wirkstoffe natürlichen Ursprungs

Der hohe Anteil natürlicher Inhaltsstoffe ist bei Sans Soucis Pflege elementar. Die Marke nennt ihn Naturanteil. Bei Sans Soucis Produkten beträgt er im Schnitt 90 %.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Al meer dan 80 jaar staan Sans Soucis verzorgingsproducten voor zorgeloze huidverzorging - dat is het motto van het bedrijf. De natuurlijke cosmetica van Sans Soucis maakt onder andere gebruik van de kracht van het thermale water van Baden-Baden.

Meer info

Koop Sans Soucis producten tegen een gunstige prijs

Meer info +

Sans Soucis producten - natuurlijke cosmetica met de kracht van thermaal water uit Baden-Baden

De Sans Soucis producten en het Duitse bedrijf met dezelfde naam dragen hun naam niet voor niets. Ten eerste is het een verwijzing naar het paleis Sanssouci in Potsdam, wiens naam oprichter Walter Friedmann ook als leidraad voor zijn merk formuleert. Vertaald uit het Frans betekent "sans souci" "zonder zorgen": Sans Soucis producten moeten een constante zijn in het hectische dagelijkse leven en onze snelle wereld, maar bovenal moeten ze "zorgeloze, mooie verzorging" mogelijk maken. Dit uitgangspunt geldt nog steeds voor het bedrijf, dat nu gevestigd is in Baden-Baden. Deze locatie is ook geen toeval: Friedmann komt uit Baden en de mineraalrijke thermale bronnen van Baden-Baden worden gebruikt voor de formules.

Bestel nu producten van de Duitse fabrikant van natuurlijke cosmetica in onze Sans Soucis online shop - of ontdek en probeer spannende nieuwe producten uit de verschillende productlijnen!

Een kijkje in de annalen van Sans Soucis

Het is geen toeval dat de merknaam is gebaseerd op de bezienswaardigheid van Potsdam, de Sanssouci Refuge en Palace. In 1939 begon Walter Friedmann, de oprichter van het bedrijf, met het formuleren van cosmetica in zijn eigen laboratorium. Tegelijkertijd opende zijn eerste schoonheidssalon zijn deuren, niet ver van het paleis van Potsdam. De uitstekende locatie bracht Friedman ook een grote toestroom van klanten. Hij verwende zijn klanten daar voordat hij na de Tweede Wereldoorlog terugkeerde naar Bühl en uiteindelijk naar Baden-Baden.

Zijn eerste eigen cosmeticalijn debuteerde in 1950. Sans Soucis viert een kleine revolutie in 1967. Sans Soucis is een van de allereerste cosmeticafabrikanten die zijn producten verdeelt in verschillende series voor specifieke huidbehoeften. Drie jaar later loopt het merk opnieuw voorop in de industrie: het bedrijf uit Baden-Baden is het eerste cosmeticabedrijf ooit dat oplosbaar collageen gebruikt in zijn cosmetica. Tegenwoordig is dit actieve ingrediënt niet meer weg te denken uit de huidverzorgingsproducten van Sans Soucis. In 1980 waren de producten van Sans Soucis ook de eerste met het speciaal ontwikkelde Repair Complex, dat huidveroudering door licht voorkomt. Later patenteerde het Duitse bedrijf het Deep Moist Depot 2-Phase Complex, dat vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt voor de behandeling van de droge en zeer droge huid.

Als je de combinatie van traditie en moderniteit zelf wilt ervaren, neem dan een kijkje in onze winkel en koop Sans Soucis producten online!

Hoogwaardige natuurlijke cosmetica voor individuele huidbehoeften

De bedrijfsfilosofie en compromisloos hoge kwaliteitsnormen van de Duitse experts in natuurcosmetica zijn door de decennia heen hetzelfde gebleven, zelfs na de uitbreiding van het productassortiment. Het merk ziet consequent af van het gebruik van parabenen, minerale oliën en microplastic deeltjes. Daarmee levert het bedrijf niet alleen een waardevolle bijdrage aan het behoud van onze planeet, maar baseert het ook zijn eigen productassortiment op zeer compatibele formules. Een ander kenmerk waar klanten op kunnen vertrouwen bij het kopen van Sans Soucis producten is de belofte van transparantie van het bedrijf. Gemiddeld 90% van de huidverzorgingsproducten is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Het bedrijf geeft transparant het aandeel van deze ingrediënten aan door het "natuurlijk gehalte" te vermelden.

De afzonderlijke huidverzorgingslijnen zijn veelzijdig en gespecialiseerd. Wie Sans Soucis producten online zoekt, vindt ze onder andere in de volgende productlijnen. Dit zijn samengevat de Sans Soucis producten die een gecoördineerd verzorgingsconcept hebben:

-Aqua Clear Skin: de Sans Soucis producten op basis van thermaal water en zinkoxide zoals de 24H verzorging of het masker verhelderen de huid die gevoelig is voor onzuiverheden, ongeacht de oorzaak.

-Beauty Elixir: hooggedoseerde serums met een focus op actieve ingrediënten of complexen van actieve ingrediënten

-Lichaam: Sans Soucis verzorging van douchegel tot bodylotion

- Caviar & Gold: antiverouderingsverzorging met gouddeeltjes en toegevoegde kaviaar

-Reiniging: milde reinigingsproducten van scrub tot reinigingsschuim en reinigingsmelk tot gezichtstoner en toner

-Daily Vitamins: detoxverzorging, anti-age verzorging, multi-beschermingsverzorging, olieserum en meer geven de huid een extra dosis vitaminen

-Kissed by a Rose: Alpine rozenstamcellen en het Repair Complex worden een delicate anti-aging verzorging met dagverzorging, nachtverzorging, oogverzorging en Rozenwater Gezichtsspray.

-Deep Moist Depot: verzorgingslijn voor de droge en zeer droge huid, inclusief het Sans Soucis cultproduct Deep Moist Depot 2-fasen vochtinbrengend concentraat.

- Herbal Sensitive en Hyper Sensitive: huidvriendelijke Sans Soucis producten zonder geur- en kleurstoffen, van de kruidenbalsem dagverzorging tot het probiotische masker.

-Baden-Baden Thermal Spray: revitaliserende verzorging voor tussendoor op basis van thermaal water uit de Baden-Baden bronnen, gewonnen op 2000 meter diepte

Sans Soucis producten die een gunstig effect hebben op de huid door specifiek in te spelen op verschillende huidtypes en individuele voorkeuren zijn nog steeds de leidraad van het Duitse natuurcosmeticabedrijf. Sinds 2012 worden Sans Soucis producten op basis van natuurlijke ingrediënten ook getest op zuiverheid door onafhankelijke instituten. Het bedrijf is ook trouw aan zijn locatie. De huidverzorgingsexperts produceren hun natuurlijke cosmetica nog steeds in Duitsland en daarom draagt elk Sans Soucis product met trots het label "Made in Germany". De productie vindt plaats in de directe omgeving van de thermale bronnen van Baden-Baden, die ook erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed.

Naast het voedende thermale water, dat van nature rijk is aan sporenelementen zoals kiezelzuur, kalium en natrium en verschillende mineralen, gebruiken Sans Soucis producten vaak andere ingrediënten die door het water worden geleverd, waaronder plankton, dat de huidbarrière versterkt. Het bevordert de celregeneratie, versnelt de celcyclus van de huid en optimaliseert de hydratatie van de opperhuid. Zeealgen zijn ook te vinden in de Baden-Baden formules. Ze stimuleren de regeneratie van de huid en zijn dankzij hun natuurlijk hoge watergehalte in staat de huid te hydrateren en weer in balans te brengen.

Compromisloze transparantie

Sans Soucis natuurcosmetica worden geproduceerd volgens Good Manufacturing Practice voor cosmetica. Dit betekent dat de ingrediënten volledig worden aangegeven en verklaard. De ingrediënten van Sans Soucis producten worden getest op kwaliteit door onafhankelijke derde partijen, en de afgewerkte verzorgingsproducten ondergaan ook strenge dermatologische tests voordat een ander onafhankelijk instituut de samenstelling en zuiverheid controleert. Omdat het bedrijf zich houdt aan de GMP-normen, worden alle productiestappen en ook de hygiënische normen, etikettering en verpakkingskwaliteit voortdurend onder de loep genomen.

Het spreekt voor zich dat geen van de Sans Soucis-producten op dieren wordt getest. Het merk geeft ook volledig aan welk ingrediënt in het verzorgingsproduct welke specifieke taak vervult, of de formulering 100% dierproefvrij is - en dus veganistisch - en of het irriterende stoffen bevat zoals gluten, siliconen of lactose. Het doel is om klanten huidverzorging te kunnen bieden die specifiek is afgestemd op hun eigen huidbehoeften.

Sans Soucis producten staan voor innovatie en duurzaamheid

Tot op de dag van vandaag maakt het Duitse bedrijf gebruik van de kracht van thermaal water uit de bronnen van Baden-Baden. Het water wordt vanaf een diepte van meer dan 2000 meter naar de oppervlakte gezogen. Daar "verzamelt" het thermale water veel voedende en belangrijke mineralen en sporenelementen die de huid in de producten verwennen. Sans Soucis producten staan voor zorgeloze schoonheid die even compatibel als effectief is en voortdurend gebaseerd is op wetenschappelijke bevindingen.

Blader eenvoudig door onze shop, ontdek de verschillende huidverzorgingslijnen en koop de geschikte Sans Soucis producten tegen een voordelige prijs!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten