Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Al meer dan 80 jaar staan de verzorgingsproducten van Sans Soucis voor zorgeloze verzorging - dat is het motto van het bedrijf. Om dit te bereiken maakt Sans Soucis natuurcosmetica onder andere gebruik van de kracht van thermaal water uit Baden-Baden.

Meer info

Sans Soucis Koop producten goedkoo

Meer info +

Sans Soucis Producten - Natuurlijke cosmetica met de kracht van thermaal water uit Baden-Baden

De producten van Sans Soucis en het Duitse bedrijf met dezelfde naam dragen niet zonder reden hun naam. Allereerst is het een verwijzing naar het Potsdamse woonpaleis Sanssouci, waarvan de naam van oprichter Walter Friedmann ook als leidraad voor zijn merk wordt geformuleerd. Vertaald uit het Frans betekent "sans souci" "zonder zorgen": de Sans Soucis producten moeten een constante zijn in ons hectische dagelijkse leven en onze snel veranderende wereld, maar ze moeten vooral een "zorgeloze mooie verzorging" mogelijk maken. Deze richtlijn geldt vandaag de dag nog steeds voor het bedrijf, dat nu in Baden-Baden is gevestigd. Deze locatie is ook geen toeval Friedmann komt uit de regio Baden, en de mineraalrijke thermale bronnen van Baden-Baden worden gebruikt voor zijn formules.

Bestel de producten van de Duitse fabrikant van natuurlijke cosmetica nu eenvoudig in onze Sans Soucis online shop - of ontdek en probeer spannende nieuwe producten uit de verschillende productlijnen!

Een kijkje in de annalen van Sans Soucis

De verwijzing van de merknaam naar de bezienswaardigheid van Potsdam, het toevluchtsoord en paleis Sanssouci, is geen toeval. In 1939 begint oprichter Walter Friedmann met het formuleren van cosmetica in een privé-laboratorium dat hij zelf runt. Tegelijkertijd opent zijn eerste schoonheidssalon haar deuren, niet ver van het Potsdam Palace. De uitstekende locatie bracht Friedman ook een groot aantal klanten. Daar verwent hij zijn klanten voordat hij na de Tweede Wereldoorlog terugkeert naar Bühl en Baden-Baden.

In 1950 debuteerde zijn eerste eigen cosmeticalijn. In 1967 viert Sans Soucis een kleine revolutie. Als een van de eerste cosmeticafabrikanten ooit verdeelt Sans Soucis haar producten in verschillende series voor specifieke huidbehoeften. Drie jaar later staat het merk weer aan de top: het bedrijf uit Baden-Baden is het eerste cosmeticabedrijf ooit dat oplosbaar collageen gebruikt in zijn cosmetica. Tegenwoordig zijn huidverzorgingsproducten zonder deze werkzame stof niet meer weg te denken. Sans Soucis In 1980 was het bedrijf ook de eerste die zijn eigen Repair Complex in zijn producten gebruikte: het voorkomt huidveroudering veroorzaakt door licht. Later patenteerde de Duitse onderneming haar Deep Moist Depot-2-Phase Complex voor de behandeling van de droge en zeer droge huid, dat nog steeds wordt gebruikt.

Als u de combinatie van traditie en moderniteit zelf wilt ervaren, kijk dan eens rond in onze winkel en koop Sans Soucis producten online!

Hoogwaardige natuurlijke cosmetica voor individuele huidbehoeften

De bedrijfsfilosofie en de compromisloos hoge kwaliteitsnormen van de Duitse natuurcosmetica-experts zijn door de decennia heen onaangetast gebleven, ook na de uitbreiding van het assortiment. Tegelijkertijd vermijdt het merk consequent parabenen, minerale oliën en microplasticdeeltjes. Op deze manier levert de onderneming niet alleen een waardevolle bijdrage aan het behoud van onze planeet, maar baseert zij tegelijkertijd haar eigen productassortiment op zeer compatibele formuleringen. Een ander kenmerk waarop klanten kunnen vertrouwen wanneer zij Sans Soucis producten kopen, is de transparantiebelofte van het bedrijf. Gemiddeld zijn de huidverzorgingsproducten samengesteld met 90% natuurlijke ingrediënten. Het bedrijf geeft transparant het aandeel natuurlijke ingrediënten aan door de vermelding "natuurlijk gehalte".

De individuele zorgseries zijn veelzijdig en gespecialiseerd. Als u online op zoek bent naar Sans Soucis producten, dan vindt u deze onder andere in de volgende productseries. Zij omvatten Sans Soucis producten met een gecoördineerd zorgconcept:

Aqua Clear Skin: De Sans Soucis producten op basis van thermaal water en zinkoxide, zoals de 24H verzorging of het masker, zuiveren de naar onzuiverheden neigende huid, ongeacht de oorzaak.

-Beauty Elixir: hooggedoseerde serums met een focus op actieve ingrediënten of complexen van actieve ingrediënten.

-Lichaam: Sans Soucis Verzorging van douchegel tot bodylotion

- Kaviaar & Goud: Anti-verouderingsverzorging met gouddeeltjes en kaviaaradditief

-Reiniging: zachte reinigingsproducten van peeling tot reinigingsschuim en reinigingsmelk tot toner en gezichtstoner.

-Daily Vitamins: Detox Care, Anti Age Care, Multi-protective Care, Oil Serum en meer geven de huid een extra portie vitaminen.

-Kissed by a Rose: Alpine Rose Stem Cells en het Repair Complex worden een delicate anti-aging verzorging met Day Care, Night Care, Eye Care en Rose Water Facial Spray.

-Deep Moist Depot: verzorgingslijn voor de droge en zeer droge huid, inclusief het Sans Soucis cultproduct Deep Moist Depot 2-fasen vochtinbrengend concentraat.

- Herbal Sensitive en Hyper Sensitive: huidvriendelijke Sans Soucis producten zonder geur- of kleurstoffen, van Herbal Balm Day Care tot Probiotic Mask.

-Baden-Baden Thermal Spray: revitaliserende verzorging voor tussendoor, op basis van het thermale water van de Baden-Baden bronnen, gewonnen op 2.000 meter diepte.

Sans Soucis Producten die een gunstig effect hebben op de huid door specifiek in te spelen op verschillende huidtypes en individuele voorkeuren zijn nog steeds het uitgangspunt van het Duitse natuurcosmeticabedrijf. Sinds 2012 wordt de zuiverheid van Sans Soucis producten op basis van natuurlijke ingrediënten getest door onafhankelijke instituten. Het bedrijf is ook trouw aan zijn locatie. De huidverzorgingsexperts produceren hun natuurlijke cosmetica nog steeds in Duitsland, vandaar dat het label "Made in Germany" trots op elk van de Sans Soucis producten prijkt. De productie vindt plaats in de onmiddellijke nabijheid van de thermale bronnen in Baden-Baden - die overigens door de UNESCO tot werelderfgoed zijn verklaard.

Naast het voedende thermaal water, dat van nature rijk is aan sporenelementen zoals kiezelzuur, kalium en natrium en verschillende mineralen, maken de producten van Sans Soucis vaak gebruik van andere door het water geleverde ingrediënten, waaronder plankton, dat de huidbarrière versterkt. Het bevordert de celregeneratie, versnelt de celcyclus van de huid en optimaliseert de hydratatie van de opperhuid. Zeealgen komen ook voor in de Baden-Baden formules. Ze stimuleren de regeneratie van de huid en kunnen door hun natuurlijk hoge watergehalte de huid hydrateren en weer in evenwicht brengen.

Compromisloze transparantie

Sans Soucis Natuurlijke cosmetica worden geproduceerd volgens goede productiepraktijken voor cosmetica. Dit betekent dat de ingrediënten volledig worden aangegeven en ook uitgelegd. De ingrediënten van de Sans Soucis producten worden door onafhankelijke derden op kwaliteit getest, en de afgewerkte verzorging ondergaat ook eerst strenge dermatologische tests voordat een ander onafhankelijk instituut de samenstelling en zuiverheid controleert. Aangezien het bedrijf de GMP-normen volgt, worden alle productiestappen en de hygiënenormen, etikettering en verpakkingskwaliteit voortdurend onder de loep genomen.

Natuurlijk zijn geen van de Sans Soucis producten op dieren getest. Daarnaast geeft het merk volledig aan welk ingrediënt in het verzorgingsproduct welke specifieke taak vervult, of de formulering 100% dierproefvrij - en dus veganistisch - is en of er bijvoorbeeld irriterende stoffen zoals gluten, siliconen of lactose in zitten. Het doel is om klanten zorg te kunnen bieden die specifiek is afgestemd op hun eigen huidbehoeften.

Sans Soucis Producten staan voor innovatie en duurzaamheid

Tot op de dag van vandaag maakt het Duitse bedrijf gebruik van de kracht van het thermale water van de Baden-Baden bronnen. Het water wordt vanaf een diepte van meer dan 2000 meter naar de oppervlakte gezogen. Daar "verzamelt" het thermale water vele verzorgende en belangrijke mineralen en sporenelementen die de huid in de producten verwennen. Sans Soucis In overeenstemming met de Franse vertaling van het woord combinatie staan de producten voor zorgeloze schoonheid die even compatibel als doeltreffend is en voortdurend gebaseerd is op wetenschappelijke bevindingen.

Blader gewoon door onze winkel, ontdek de verschillende verzorgingsseries en koop bijpassende Sans Soucis producten tegen een geweldige prijs!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Sans Soucis

Sans Soucis Baden-Baden - exklusive Pflege "Made in Germany"

Thermalwasser aus Baden-Baden ist zentraler Bestandteil von Sans Soucis Pflege. Es wird wegen seines Reichtums an Mineralien und Spurenelementen sehr geschätzt und soll die Haut aktivieren, schützen und mit Feuchtigkeit versorgen.
Sans Soucis

Know-how aus über 80 Jahren Erfahrung

1939 gründet Walter Friedmann seinen ersten Kosmetiksalon in Potsdam und benennt ihn nach dem Schloss Sanssouci.
Sans Soucis

Ein Pionier der Pflege

Nach dekorativer Kosmetik wird Sans Soucis zu einem Pionier der Hautpflege. Unter anderem setzt man als erster lösliches Kollagen ein.
Sans Soucis

Starprodukt Sans Soucis Deep Moist Depot

Das Sans Soucis Deep Moist Depot 2-Phasen Feuchtigkeitskonzentrat ist ein Highlight. Es pflegt die Haut mit Hyaluronsäure, Algenextrakt und Mandelöl.
Sans Soucis

Wirkstoffe natürlichen Ursprungs

Der hohe Anteil natürlicher Inhaltsstoffe ist bei Sans Soucis Pflege elementar. Die Marke nennt ihn Naturanteil. Bei Sans Soucis Produkten beträgt er im Schnitt 90 %.