Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Zwitserse cosmeticabedrijf stopt al zijn expertise in zijn huidverzorgingsproducten. La Prairie zet zich in voor tijdloze schoonheid en het behoud ervan. Niets minder dan de tekenen des tijds worden bestreden met het Cellular Complex.

Meer info

La Prairie cosmetica goedkoop kopen

Meer info +

La Prairie make-up en verzorging op het hoogste niveau

Precisie als een Zwitsers horloge. Deze beschrijving beschrijft perfect de La Prairie huidverzorgingslijn. In 1978 werd een schilderachtige omgeving gecreëerd waar de rijken en beroemdheden zich overgaven aan de luxe van schoonheid en wellness. De Clinique la Prairie werd gevestigd in het door bergen omringde pittoreske stadje Montreaux in Zwitserland, direct aan de oevers van het meer van Genève. Een plek voor tijdloze schoonheid en eeuwige jeugd. Een baanbrekend idee dat een arts van deze kliniek nastreefde en intensief onderzocht.

Hier werd intensief onderzoek gedaan naar manieren en middelen om de tekenen des tijds te stoppen en het huidverouderingsproces te vertragen. Met behulp van een speciaal celcomplex en verschillende exclusieve ingrediënten zijn La Prairie producten, waaronder La Prairie make-up, niet langer een geheime tip voor dames uit de hogere klasse. In feite kun je nu in veel winkels La Prairie verzorgingsproducten kopen tegen voordelige prijzen en natuurlijk biedt het internet de mogelijkheid om La Prairie make-up online te kopen. De droom van tijdloze schoonheid en eeuwige jeugd is dus niet langer een droom.

Het beeld van Clinique La Prairie lijkt op iets uit een romantische thuisfilm of zelfs een Sissi-film. Het huis wordt schilderachtig omlijst door de met sneeuw bedekte bergen van de Alpen. Je moet denken aan gemzen die in de bergen rondklimmen en edelweiss die hun thuis hebben gevonden in de ruige rotsen. Op de voorgrond van de kliniek kabbelt het Meer van Genève met zachte golven tegen de kust. Een paar vogels die majestueus hun koers vliegen ronden het perfecte plaatje af. Een scenario vol idylle en rust. Hier moet je beter worden.

Deze beelden van oneindige en tijdloze schoonheid inspireerden zeker ook de jonge, innovatieve arts van Clinique La Prairie, die geloofde dat de droom van eeuwige jeugd ooit werkelijkheid kon worden. Geïnspireerd door deze achtergrond deed La Prairie gretig onderzoek om een actief ingrediënt te ontwikkelen dat de tekenen des tijds zou stoppen.

De revitaliserende kracht van cellen werd herkend en benut met een speciaal gepatenteerd cellulair complex. Dit complex stopte het huidverouderingsproces niet, maar vertraagde het aanzienlijk. Hiermee werd de basis gelegd voor antiverouderingsverzorging. De bestanddelen van het Cellular Complex zijn glycoproteïnen, die in grote aantallen voorkomen in het menselijk organisme. Ze bestaan uit een eiwit- en een koolhydraat- of suikergroep.

Verzorging van La Prairie: Omdat het vrouwen mooier maakt

Ze hebben verschillende functies in het organisme: ze dienen als structurele onderdelen van het celmembraan, ze zorgen voor smering binnen de cellen en zijn verantwoordelijk voor de interactie tussen de cellen. Ze bevatten ook sommige hormonale verbindingen en zijn een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem. Microscopische wonderen in het menselijk organisme, zeg maar. Samen met extracten van gemberwortel en paardenstaart fungeren glycoproteïnen als een revolutionair verjongingsmiddel voor de huid.

De drie bouwstenen van de huid, die verantwoordelijk zijn voor het huidverouderingsproces, worden aangepakt met de "Cellular Power Collection". De huidcellen worden gerevitaliseerd en krijgen nieuwe energie. De natuurlijke functies van de huid worden tegelijkertijd versterkt en beschermd. Het weefsel wordt gehydrateerd en blijft tegelijkertijd stevig en elastisch. De producten uit deze La Prairie huidverzorgingslijn zijn verkrijgbaar bij geselecteerde retailers of online.

Met deze La Prairie verzorgingsproducten blijft de huid soepel en ziet er langer jonger uit. Daarnaast beschermen deze producten, die je nu gemakkelijk online kunt kopen, tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze schadelijke invloeden van buitenaf spelen ook een grote rol bij de veroudering van huidcellen. Een fontein van de jeugd, zogezegd, die lang werd beschouwd als een geheime tip. Adellijken, leden van Europese koninklijke families en prominente persoonlijkheden kwamen naar het Zwitserse Montreaux om een einde te maken aan de veroudering en de tekenen des tijds.

Wie zou niet een verblijf in zo'n kliniek in een idyllische omgeving wensen, om te ontsnappen aan het leven van alledag en verjongd en verfrist terug te keren? Om deze droom mogelijk te maken zonder een lang verblijf in Zwitserland, kun je La Prairie huidverzorging kopen tegen een gunstige prijs en ook La Prairie make-up online kopen. In 1982 werd Clinique La Prairie het onafhankelijke bedrijf La Prairie, dat zich ten doel stelde La Prairie huidverzorging voor iedereen aan te bieden. Sinds 1991 maakt het merk La Prairie deel uit van de Beiersdorf Groep. Het basisidee wordt ook daar nog steeds nagestreefd.

La Prairie combineert hoogwaardige ingrediënten met een complex verzorgingsniveau.

Het doel is om huidveroudering tegen te gaan en luxe en exclusieve huidverzorgingsproducten op de markt te brengen die voor iedereen betaalbaar zijn. De eerste Cellular oogcrème werd gelanceerd in 1978. Aangemoedigd door het succes werd er verder onderzoek gedaan om huidverzorgingsproducten te creëren met unieke ingrediënten om nog meer positieve effecten te bereiken. Het bedrijf probeerde magische producten te ontwikkelen die niet overtroffen konden worden in termen van uniciteit en kostbaarheid.

De meest exclusieve ingrediënten ter wereld werden toegevoegd om de speciale producten met het verrijkte celcomplex op het allerhoogste verzorgingsniveau te brengen. Pure luxe om aan te brengen, zogezegd. Het bedrijf bleef trouw aan zijn natuurlijke wortels en vertrouwde volledig op de kracht van de natuur. De natuur was immers de oorspronkelijke inspiratiebron.

Kaviaar maakt La Prairie make-up en huidverzorging zo luxueus

Kaviaar uit de diepten van de zee wordt in chique kringen beschouwd als een delicatesse. Maar La Prairie, dat ook eigenaar is van La Prairie Make-up, herkende er meer in: het verstevigende en huidverstevigende effect is legendarisch. Kaviaarextract wordt eerst geëxtraheerd uit de echte kaviaar en vervolgens speciaal verwerkt tot een product met een verstevigend en verstrakkend effect. De La Prairie verzorgingsproducten, die je ook online kunt kopen, benadrukken de contouren, maken de huid aanzienlijk elastischer en laten de huid zichtbaar stralen. Je ziet er jonger uit en straalt deze nieuwe jeugdigheid uit.

Dit verbazingwekkende fenomeen wordt ook bereikt wanneer je make-up van la Prairie koopt. Met de concealer en foundation van La Prairie Make-up wordt de huid niet alleen strakker en steviger, maar worden imperfecties geëgaliseerd en verschijnt er een vlekkeloze, jeugdig ogende teint. Door de toevoeging van witte kaviaar wordt de huid niet alleen verstevigd met het betreffende La Prairie make-up product, maar tegelijkertijd ook verhelderd.

De witte kaviaar die Prairie Make-up gebruikt, is het product van de witte steur. Deze kwam vroeger alleen voor in de Kaspische Zee en was daarom bijzonder zeldzaam en gewild. Lange tijd was het daarom voorbehouden aan de adel. Tegenwoordig wordt de witte steur speciaal gekweekt en apart gehouden. De producten uit de White Caviar Collection van Prairie Make-up bevatten vloeibare kristallen en parelmoerglans met de glinsterende goudwitte kaviaar. Donkere kringen en kleurveranderingen behoren tot het verleden dankzij de make-up van La Prairie. De huid blijft stralend mooi, verstevigd en met een stralende, egale gloed achter. Want La Prairie make-up heeft maar één gedachte: vrouwen mooier maken.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor La Prairie met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 11 klant adviezen
Commentaar van Notheires
La Prairie Skin Caviar Crystalline Concentre 30ml

Ik gebruik Caviar sinds kort en ik moet zeggen dat ik er geen spijt van heb. Mijn huid voelt duidelijk beter aan en het is ook zichtbaar volgens mijn vriendin.

Commentaar van Lettan94
superverzorging

Ik ben gek op dit reinigingsschuim het is zo zacht en reinigt grondig. Ruikt ook heerlijk. Bij jullie voor een prima prijs besteld. Bedankt ook voor de snelle levering.

Commentaar van Thromervair1998
Nooit meer zonder dit serum

Ik geloofde n ooit zo in de werking van serums maar ik ben er inmiddels achter gekomen dat dat wel zo is. Nu kan ik niet meer zonder.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten