Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Zwitserse cosmeticabedrijf stopt al zijn expertise in zijn voedende producten. La Prairie is gewijd aan tijdloze schoonheid en het behoud ervan. Niets minder dan de tekenen des tijds worden bestreden met het Cellular Complex.

Meer info

Koop La Prairie Cosmetics goedkoop

Meer info +

La Prairie Make-up en zorg op het hoogste niveau

Precisie als een Zwitsers uurwerk. Deze parafrase past perfect bij de verzorgingslijnLa Prairie . In 1978 werd een pittoresk decor gecreëerd waar de rijke en mooie mensen zich overgeven aan de luxe van verfraaiing en wellness. De Clinique la Prairie was gelegen in Montreaux in Zwitserland, aan de oevers van het meer van Genève en omgeven door bergen. Een plek voor tijdloze schoonheid en eeuwige jeugd. Dit was een baanbrekend idee dat een arts van deze kliniek heeft nagestreefd en intensief onderzocht.

Als uit een romantische Heimatfilm of zelfs uit een Sissi-film kan men zich het beeld van de Clinique La Prairie voorstellen. Het huis wordt schilderachtig omlijst door de besneeuwde bergen van de Alpen. Men denkt onvermijdelijk aan gemzen die in de bergen klimmen en aan de delicate edelweiss die zijn thuis heeft gevonden in de ruwe rotsen. Op de voorgrond de kliniek van het Meer van Genève, die met zachte, zachte golven naar de kust spettert. Een paar vogels, die op majestueuze wijze hun banen volgen, maken het perfecte plaatje compleet. Een scenario vol idylle en rust. Je moet hier goed komen.

Deze beelden van oneindige en tijdloze schoonheid inspireerden zeker de jonge, innovatieve arts van Clinique La Prairie die geloofde dat de droom van de eeuwige jeugd op een dag werkelijkheid kon worden. Aangemoedigd door deze achtergrond werd La Prairie onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van een geneesmiddel dat de tekenen van de tijd zou tegenhouden.

De revitaliserende kracht van de cellen werd herkend en benut met een speciaal gepatenteerd celcomplex. Dit complex hield het verouderingsproces van de huid niet tegen, maar vertraagde het wel aanzienlijk. Zo is de basis gelegd voor de antiverouderingszorg. Componenten van het Cellular Complex zijn glycoproteïnen, die in grote aantallen voorkomen in het menselijk organisme. Ze bestaan uit een eiwit en een koolhydraat- of suikergroep.

Verzorging van La Prairie : Omdat het vrouwen mooier maakt

In het organisme hebben ze verschillende functies: ze dienen als structurele componenten van het celmembraan, ze zorgen voor het glijdend vermogen binnen de cellen en zijn verantwoordelijk voor de interactie van de cellen met elkaar. Ze bevatten ook enkele hormonale verbindingen en vormen een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem. Als het ware microscopisch kleine wonderen in het menselijk organisme. Samen met gemberwortel en paardenstaartextracten werken glycoproteïnen als een revolutionaire huidverjonger.

De "Cellular Power Collection" richt zich op de drie bouwstenen van de huid die verantwoordelijk zijn voor het huidverouderingsproces. De huidcellen worden gerevitaliseerd en krijgen nieuwe energie. De natuurlijke functies van de huid worden tegelijkertijd versterkt en beschermd. De stof wordt van vocht voorzien en blijft daardoor stevig en elastisch tegelijk. De producten van deze La Prairie zorg zijn verkrijgbaar in geselecteerde winkels of online.

Met deze La Prairie huidverzorgingsproducten blijft de huid gladder en ziet de huid er langer jonger uit. Bovendien beschermen deze producten, die vandaag de dag gemakkelijk online kunnen worden gekocht, tegen schadelijke milieu-invloeden. Deze externe verontreinigende stoffen spelen ook een belangrijke rol bij de veroudering van de huidcellen. Een fontein van de jeugd, bij wijze van spreken, die lang als een geheime tip werd beschouwd. Edelen, leden van Europese koninklijke families en prominente persoonlijkheden kwamen naar de Zwitserse stad Montreaux om de ouderdom en de tekenen van de tijd te stoppen.

Wie wil er niet in zo'n kliniek in een idyllische omgeving verblijven om te ontsnappen aan het dagelijks leven en verjongd en uitgerust terug te keren. Zodat deze droom mogelijk is zonder een lang verblijf in Zwitserland, kunt u de La Prairie zorg goedkoop kopen en ook de La Prairie make-up online kopen. In 1982 werd de Clinique La Prairie een onafhankelijk bedrijf La Prairie met als doel La Prairie zorg te verlenen aan iedereen. Het merk behoort sinds 1991 tot La Prairie de Beiersdorf Groep. Ook daar wordt het basisidee nagestreefd.

Hoogwaardige ingrediënten La Prairie voldoen aan complexe huidverzorgingsniveaus.

Het doel is om huidveroudering een halt toe te roepen en luxe en exclusieve huidverzorgingsproducten die voor iedereen betaalbaar zijn. De eerste Cellulaire Oogcrème werd gelanceerd in 1978. Aangemoedigd door het succes werd verder onderzoek uitgevoerd om zorgproducten te creëren die met unieke ingrediënten nog meer positieve effecten zouden bereiken. Het doel was om betoverende producten te ontwikkelen die niet konden worden overtroffen in hun uniciteit en kostbaarheid.

Zo werden de meest exclusieve ingrediënten van de wereld toegevoegd om de speciale producten met het verrijkte cellencomplex op het hoogste zorgniveau te brengen. Pure luxe, om zo te zeggen, voor toepassing. Daarbij bleven ze trouw aan hun natuurlijke wortels en vertrouwden ze volledig op de kracht van de natuur. Dit was immers ook de oorspronkelijke inspiratiebron.

Kaviaar maakt La Prairie make-up en verzorging zo nobel.

Kaviaar uit de diepten van de oceanen wordt beschouwd als een delicatesse in de hoogste kringen. La Prairie maar hij besefte er meer in dan dat: het verstevigende en verstevigende effect op de huid is legendarisch. Eerst wordt kaviaarextract uit de echte kaviaar geëxtraheerd, dat vervolgens wordt verwerkt tot een product dat een verstevigend en verstevigend effect heeft. De La Prairie verzorging, die ook online kan worden gekocht, benadrukt de contouren, maakt de huid aanzienlijk elastischer en verbetert zichtbaar de glans. Ze zien er jonger uit en stralen deze nieuwe jeugdigheid uit.

Dit verbazingwekkende fenomeen kan ook worden bereikt door het kopen van la Prairie make-up. Met de concealer en foundation van La Prairie make-up wordt de huid niet alleen strakker en steviger, maar worden oneffenheden in balans gebracht en ontstaat er een vlekkeloze, jeugdige teint. Met de toevoeging van witte kaviaar wordt de huid niet alleen versterkt, maar ook verlicht met het betreffende La Prairie make-up product.

De witte kaviaar die Prairie Make-up gebruikt is het product van de witte steur. Het werd vroeger alleen in de Kaspische Zee gevonden en was daarom bijzonder zeldzaam en gewild. Lange tijd was het dus alleen voorbehouden aan de edelen. Vandaag de dag worden de witte steuren speciaal gekweekt en apart gehouden. De producten uit de White Caviar Collection van Prairie Make-up bevatten vloeibare kristallen en parelmoer met de gouden glinsterende witte kaviaar. Oogcirkels en kleurveranderingen behoren dankzij La Prairie make-up tot het verleden. De huid krijgt een stralende schoonheid, wordt verstevigd en krijgt een stralende, egale glans. Want La Prairie make-up heeft maar één gedachte: vrouwen mooier maken.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor La Prairie met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 20 klant adviezen
Commentaar van Whined
Topkwaliteit

Ik ben normaal niet zo van de cremepjes, maar omdat ik de veertieg begin te naderen ben ik toch langzaam eens begonnen met smeren en ik moet zeggen: dat had ik eerder moeten doen. Voel me een stuk ontspannender.

Commentaar van Hinquit
Goede verzorging

Deze creme verzorgt mij huid goed maar de echte reden waarom ik hem zo lekker vind is dat de geur zo heerlijk is. En die blijft de hele dag lekker hangen. Ik voel me er gewoon heerlijk bij.

Commentaar van Notheires
La Prairie Skin Caviar Crystalline Concentre 30ml

Ik gebruik Caviar sinds kort en ik moet zeggen dat ik er geen spijt van heb. Mijn huid voelt duidelijk beter aan en het is ook zichtbaar volgens mijn vriendin.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.