Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Twee contrasterende akkoorden die samen een perfect geheel vormen: Dit is waarschijnlijk de beste manier om de geuren van het parfumhuis Lengling uit München te beschrijven. De parfums zijn intiem en raken de ziel.

Meer info

Koop Lengling goedkoop

Meer info +

Lengling parfum - fijne composities uit München

De meest ontroerende momenten in het leven duren eeuwig. Lengling parfum vangt deze momenten in exquise geuren. Momenten waarvan de contrasten leiden tot eenheid. Momenten die de perfectie van het leven weerspiegelen. Sensuele, elegante en authentieke creaties maken Lengling Parfum aantrekkelijk voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit. De composities van Lengling Parfum worden gekenmerkt door een buitengewoon hoge concentratie aan geuroliën. De geur heeft een direct effect op de zintuigen en roept intense gevoelens op. Lengling parfum omringt mensen met een gevoel van luxe, elegantie en levensvreugde.

Elke compositie bevat twee contrasterende geurnoten - ling en ling. Ze creëren een spannende relatie, maar zijn toch perfect in balans. Harmonie en provocatie, lichtheid en melancholie, vuur en ijs nemen tegengestelde posities in de geuren van Lengling in, maar samen vormen ze een eenheid. De moderne geurbelevingen van de parfumproducent uit München maken indruk met hun ambivalente, intense mix. Iedereen die van nieuwe, exclusieve geuren houdt, zou Lengling parfum online moeten kopen.

De eerste parfumfabriek van München

Christian en Ursula Lengling richtten in 2014 Lengling Parfum op in München. Christian Lengling kwam al op jonge leeftijd in contact met de wereld van geuren. Zijn vader werkte in de schoonheidsindustrie. Daardoor was hij als kind al geïnteresseerd in geuren. Ursula Lengling ontdekte haar liefde voor kostbare geuren als jonge vrouw. De twee ontmoetten elkaar tijdens hun studie. Dit leidde niet alleen tot een liefdesrelatie, maar ook tot een zakelijk partnerschap. Beiden werkten eerst in de verkoop voor andere schoonheidsbedrijven voordat ze besloten hun eigen creaties op de markt te brengen.

De persoonlijke ervaringen van het koppel dienen als inspiratie voor de geuren van Lengling Parfum. Ursula Lengling, een gepassioneerd tekenares, gebruikt haar creativiteit om luxueuze parfums te creëren. Eerst creëert ze een beeld in haar hoofd van het gevoel dat ze wil uitdrukken in een parfum. Volgens haar vergt de eigenlijke samenstelling van het parfum veel ervaring en tijd. Gemiddeld duurt het twee jaar voordat een parfum klaar is voor de markt. Ursula Lengling is verantwoordelijk voor het hele merkimago van de parfumfabriek, Christian Lengling voor het strategische gebied. Beiden zijn toegewijd aan de creatie van de geuren, wat alleen bereikt kan worden met veel "rust en muze".

Lengling Parfum wil af van traditionele vormen en lanceert alleen uniseks geuren. Als handelsmerk bestaan de geuren elk uit twee contrasterende geurnoten, die in de loop van de geur harmonieus samengaan. Typisch vrouwelijke geuren zoals roos of fruit ontmoeten typisch mannelijke geurnoten zoals tabak of leer. Dit zorgt voor spannende geuren. Het luxemerk verkoopt Lengling Parfum geuren online en in geselecteerde winkels wereldwijd.

Lengling in de online shop

De Lengling Parfum collectie bestaat uit een aantal genummerde geuren waarvan de namen de inspiratiebron zijn. Er zijn verwijzingen naar onder andere Spanje, Italië, München en Japan. Het zijn echter niet alleen landen en plaatsen die het echtpaar hebben geïnspireerd, maar ook mensen. De volgende geuren laten de veelzijdigheid van de in München gevestigde fabrikant zien:

No 8 Apéro is een bloemige geur met een duidelijke fris-citrusnoot. De warme, bloemige noten van tonka, muskus, oud en cashmeran, jasmijn absolue en heliotroop worden gecompenseerd door de frisse geurnoten van mimosa absolue, gember, chardonnay, limoen en petitgrain. Dit parfum kondigt een opwindende avond in het zuiden aan. Terwijl de zon warm over de zee zakt, blaast de eerste koele bries van de nacht de geur van bloemen en wijn binnen. No 8 Apéro van Lengling is de perfecte metgezel voor warme avonden met een sprankelende sfeer.

Lengling Figolo is sinds 2020 op de markt en brengt een indrukwekkende cast van personages samen, gecreëerd door Ursula en Christian Lengling. Het houtachtig-kruidige parfum heeft een charmante noot van hedione, iso-e-super, musk, groene munt, aldehyden en ylang-ylang. Het wordt gecontrasteerd door een dominante noot van cypriol, leer, patchouli, cederhout en tabak absolue. Figolo doet denken aan een wandeling in het bos, met kruiden en bloemen die de geur van de bomen hier en daar vermengen met frisse en bloemige akkoorden. De geur Figolo is geliefd bij natuurminnende mensen die hun contrasten willen laten zien.

Zoals de naam Lengling No 6 - À la Carte al doet vermoeden, ligt de focus hier op het leven ten volle beleven. Het parfum bevat de brute sensualiteit van Australisch sandelhout, oud, styrax en olibanum. Deze noot wordt gecompenseerd door de lichtheid van pistache, toffee, roze peper, vanille en heliotroop. Hete passie en verleidelijke zoetheid zorgen samen voor een "ja" tegen het leven! Een smakelijke maaltijd die je uitnodigt om je over te geven aan het leven met alle denkbare lekkernijen. No 6 - À la Carte van Lengling Parfum spreekt mensen aan die van zoete geuren houden.

Verleiding en onschuld staan centraal in No 7 - Sekushi. Leer, patchoeli, olibanum, muskus en rozenhout verleiden met warme, diepe noten. Suikerspin, framboos, abrikoos en lelietje-van-dalen verwennen onschuldige schoonheid en staan in de weg van vaardige verleiding. De zoete en fruitige geur wordt gekenmerkt door een fantastisch samenspel van deze componenten. Het parfum roept herinneringen op aan interessante avonden op de leren bank. Er staat likeur en frambozen op tafel. Het resultaat van de avond ligt open. "Sekushi" is de Japanse spelling van het woord "sexy". Dit Lengling parfum is goedkoop te koop in de online shop.

Glas, satijn en zilver

Lengling geuren zijn totale kunstwerken. Van de creatie tot de productie met uitzonderlijk hoog geconcentreerde geuroliën tot de flacon, alles weerspiegelt de uitzonderlijke toewijding van de makers van deze parfums. De dikwandige glazen flacons worden met de hand gevuld en versierd met een satijnen label. Een in zilver gegoten steentje, dat een speciale betekenis heeft voor het oprichtersechtpaar, dient als stop. Ursula en Christian Lengling maakten een wandeling langs de Isar, zoals ze vaak doen. Christian raapte een steentje op dat hij vanaf dat moment in zijn jaszak droeg. Het kwam niet zoals gewoonlijk op de oever van de Isar terecht, maar op zijn bureau. De Lengling 's ontdekten er een geluksbrenger in en besloten dit geluk met anderen te delen. Daarom is elk Lengling parfum versierd met een handgepolijst zilveren steentje. Elk Lengling parfum is een uitdrukking van stijl en cultuur. Alles is doordacht, niets wordt aan het toeval overgelaten. De luxe composities maken indruk met compromisloze kwaliteit "made in Germany".

Een parfum voor het leven

Veel mensen associëren een parfum met een bepaalde herinnering. Ze houden van de geur van deze herinnering en behouden de mooie gevoelens die ermee verbonden zijn door het parfum. Iedereen die deze verwachtingen heeft van een parfum zou Lengling parfum moeten kopen. Lengling slaagt er als bijna geen andere parfumproducent in om de complexiteit van het leven te vangen en om te zetten in heerlijke geuren. Maar er is niet slechts één kostbaar moment in het leven. Er zijn vele momenten die de moeite waard zijn om te onthouden. Ursula Lengling raadt mensen daarom aan om nieuwsgierig te blijven naar geuren en nieuwe parfums uit te proberen. Lengling parfum benadrukt immers niet alleen de persoonlijkheid van de drager, maar creëert ook speciale momenten door middel van onmiskenbare geuren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten