Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Twee contrasterende akkoorden die samen een perfect geheel vormen: Dit is waarschijnlijk de beste manier om de geuren van het Münchense parfumhuis Lengling te omschrijven. De parfums zijn intiem en raken de ziel.

Meer info

Lengling kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Lengling Parfum - edele composities uit München

De meest ontroerende momenten in het leven blijven voor altijd bestaan. Lengling Parfum legt deze momenten vast in prachtige geuren. Momenten waarvan de tegenstellingen leiden tot eenheid. Momenten die de perfectie van het leven weerspiegelen. Sensuele, elegante en authentieke creaties maken Lengling Parfum betaalbaar voor wie waarde hecht aan kwaliteit. De composities van Lengling Parfum boeien met een buitengewoon hoge concentratie aan geurstoffen. De geur heeft een direct effect op de zintuigen en roept intense gevoelens op. Lengling Parfum omringt mensen met een gevoel van luxe, elegantie en levensvreugde.

Er zijn twee contrasterende geuren in elke compositie - ling en ling. Ze creëren een spannende relatie en toch zijn ze perfect in balans. Harmonie en provocatie, lichtheid en melancholie, vuur en ijs nemen tegengestelde posities in de geuren van Lengling, die samen toch een eenheid vormen. De moderne geurbelevenissen van de parfumfabriek in München overtuigen door hun ambivalente, intense mix. Iedereen die van nieuwe, exclusieve geuren houdt, moet Lengling Parfum online kopen.

De eerste parfumfabriek van München

Christian en Ursula Lengling vonden Lengling Parfum 2014 in München. Christian Lengling kwam al vroeg in aanraking met de wereld van de geuren. Zijn vader werkte in de schoonheidsindustrie. Daarom hielden geuren hem als kind al bezig. Ursula Lengling ontdekte als jonge vrouw haar liefde voor kostbare geuren. Beiden ontmoetten elkaar tijdens hun studie. Dit leidde niet alleen tot een liefdesrelatie, maar ook tot een zakelijk partnerschap. Beiden werkten eerst in de distributie van andere beautybedrijven voordat ze besloten hun eigen creaties te lanceren.

Persoonlijke ervaringen van het koppel dienen als inspiratie voor de geuren van Lengling Parfum. Ursula Lengling, een gepassioneerd ontwerpster, gebruikt haar creativiteit om luxueuze parfums te creëren. Eerst wordt er een beeld in haar hoofd gecreëerd, dat ze in een parfum wil uitdrukken. Voor de daadwerkelijke samenstelling van het parfum is volgens haar veel ervaring en tijd nodig. Gemiddeld duurt het twee jaar voordat een geur klaar is voor de markt. Ursula Lengling is verantwoordelijk voor de gehele merkaanwezigheid van de parfumfabriek, Christian Lengling voor het strategische gebied. Beide zijn gewijd aan het creëren van geuren, die alleen kunnen worden beheerd met veel "rust en muze".

Lengling Parfum wil de traditionele vormen afschaffen en lanceert uitsluitend uniseksgeuren. Als handelsmerk bestaan de geuren elk uit twee contrasterende geuren, die in de loop van het parfum harmonieus met elkaar gecombineerd worden. Typisch vrouwelijke geuren zoals roos of fruit ontmoeten typisch mannelijke geuren zoals tabak of leer. Dit zorgt voor opwindende geuren. Het luxemerk verdeelt de geuren van Lengling Parfum online en in geselecteerde winkels wereldwijd.

Lengling in de online shop

De collectie van Lengling Parfum bevat een aantal genummerde geuren, waarvan de naam de inspiratiebron is. Er wordt onder andere gezinspeeld op Spanje, Italië, München en Japan. Maar het zijn niet alleen landen en plaatsen die het koppel hebben geïnspireerd, maar ook mensen. De volgende parfums tonen de veelzijdigheid van de fabriek in München:

No 8 Apéro is een bloemige geur met een heldere frisse en citroenachtige noot. De warme, bloemige noten van tonka, muskus, oud en kasjmier, jasmijn absolue en heliotroop worden gecontrasteerd door de frisse geuren van mimosa absolue, gember, chardonnay, limoen en petitgrain. Dit parfum luidt een spannende avond in het zuiden in. Terwijl de zon warm ondergaat over de zee, waait de eerste koelere wind van de nacht de geur van bloemen en wijn. No 8 Apéro van Lengling is de perfecte metgezel voor warme avonden met een sprankelende sfeer.

Lengling Figolo is sinds 2020 op de markt en combineert een beeld van indrukwekkende personages die Ursula en Christian Lengling hebben ontmoet. Het hout-pittige parfum heeft een charmante noot van hedione, iso-E super, muskus, spearmint, aldehyden en ylang-ylang. Daartegenover staat een dominante noot van cypriol, leer, patchoeli, cederhout en tabak absolue. Figolo doet denken aan een wandeling in het bos, kruiden en bloemen verweven hier en daar met de geur van de bomen met frisse en bloemige akkoorden. De geur van Figolo is geliefd bij natuurliefhebbers die bereid zijn hun contrasten te tonen.

Zoals de naam van Lengling No 6 - À la Carte suggereert, ligt de focus hier op het volledige leven. De geur omvat de brute sensualiteit van Australisch sandelhout, oud, styrax en olibanum. Deze noot staat in contrast met de lichtheid van pistache, toffee, roze peper, vanille en heliotroop. Hete passie en verleidelijk geknabbel verenigen zich tot een "ja" op het leven! Een smakelijke maaltijd die je uitnodigt om je over te geven aan het leven met alle lekkernijen die je maar kunt bedenken. Nr. 6 - À la Carte van Lengling Parfum spreekt mensen aan die van zoete geuren houden.

Verleiding en onschuld staan centraal in nr. 7 - Sekushi. Leder, patchoeli, olibanum, muskus en palissander verleiden met warme, diepe noten. Suikerspin, framboos, abrikoos en lelietjes-van-dalen zwelgen in onschuldige schoonheid en staan in de weg van bekwame verleiding. De zoete en fruitige geur wordt gekenmerkt door een fantastisch samenspel van deze componenten. Het parfum roept herinneringen op aan interessante avonden op de leren bank. Op de tafel staan likeur en frambozen. De uitgang van de avond is open. "Sekushi" is de Japanse spelling van het woord "sexy". Dit Lengling parfum is goedkoop te koop in onze online shop.

Glas, satijn en zilver

De geuren van Lengling zijn totaalkunstwerken. Van de creatie tot de productie met uitzonderlijk sterk geconcentreerde geuroliën en de fles, alles weerspiegelt de uitgesproken toewijding van de makers van deze parfums. De dikwandige glazen flacons worden met de hand gevuld en versierd met een satijnen label. De sluiting is een in zilver gegoten kiezelsteen, wat van bijzonder belang is voor het stichtende paar. Ursula en Christian Lengling maakten een wandeling langs de Isar, zoals ze vaak doen. Christian pakte een kiezelsteen op, die hij vanaf dat moment in zijn jaszak droeg. Dit is niet weer op de oevers van de Isar geland, zoals gebruikelijk, maar op het bureau. De Lengling s ontdekten er een geluksbrenger in en besloten dit geluk met anderen te delen. Om deze reden is elk Lengling parfum versierd met een met de hand gepolijste kiezelsteen van zilver. Elk parfum van Lengling is een uiting van stijl en cultuur. Alles is goed doordacht en laat niets aan het toeval over. De luxueuze composities maken indruk met compromisloze kwaliteit "made in Germany".

Een geur voor een leven

Veel mensen associëren een parfum met een bepaalde herinnering. Ze houden van de geur van deze herinnering en houden de mooie gevoelens die ermee verbonden zijn door het parfum. Wie deze aanspraak op een parfum heeft, moet Lengling parfum kopen. Zoals bijna geen enkele andere parfumfabrikant slaagt Lengling erin de complexiteit van het leven vast te leggen en om te zetten in aantrekkelijke geuren. Maar in het leven is er niet slechts één kostbaar moment. Er zijn veel momenten die de moeite waard zijn om te onthouden. Ursula Lengling adviseert daarom om nieuwsgierig te blijven naar geuren en nieuwe parfums uit te proberen. Lengling Parfum onderstreept immers niet alleen de persoonlijkheid van de drager, maar geeft ook bijzondere momenten door onderscheidende geuren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.