Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo staat sinds 2011 voor parfum op het hoogste niveau. In een Perris Monte Carlo parfum verwerkt Gian Luca Perris de indrukken die hij heeft opgedaan tijdens het reizen om zijn liefde voor bepaalde plaatsen door te geven.

Meer info

koop Perris Monte Carlo parfum goedkoop

Meer info +

Perris Monte Carlo parfum - een luxueuze geurreis rond de wereld

Gian Luca Perris had al op jonge leeftijd een ambitieus doel voor ogen, namelijk het creëren van de "fijnste en beste geuren ter wereld". Zoals hij zelf zegt, weet hij niet meer precies wanneer en waar zijn liefde voor geuren in hem ontwaakte, maar hij weet wel hoe hij dit tot uitdrukking moest brengen. In 2011 werd het label Perris Monte Carlo geboren, dat - niet verrassend - opereert onder de paraplu van de internationaal opererende Perris Group. De Perris Group staat bekend als een Italiaans topmerk en verkoopt naast Perris Monte Carlo ook parfums van Alyssa Ashley en Houbigant en is actief in de technologische en farmaceutische industrie.

Oorspronkelijk bracht Perris Monte Carlo geuren op de markt met één ding gemeen: Een onwrikbare voorliefde voor de fijnste essences verzameld van over de hele wereld. In onze Perris Monte Carlo online shop kun je zien welke evolutie het merk heeft doorgemaakt.

Een symfonie van Italiaanse en Franse smaken

Tientallen jaren voor het eerste Perris Monte Carlo parfum, toen Gian Luca Perris nog in de kinderschoenen stond, richtte zijn vader Michele Perris de Perris Group op. Sinds 1981 verkoopt de groep, naast zijn eigen technologische en farmaceutische producten, vooral de parfums van Houbigant - een naam die geurkenners doet opkijken.

De families Perris en Houbigant hebben een lange en boeiende geschiedenis die generaties overspant. Het Franse parfumhuis Houbigant, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1775, was in de jaren '80 een oogverblindend icoon - en Michele Perris was goed bevriend met de erfgenaam van het huis Houbigant die het bedrijf destijds leidde. Zo vond de Italiaanse familie haar weg naar de wereld van fijne en luxueuze parfums. De band tussen de twee dynastieën zou zich nog verder verdiepen: Toen de familie Houbigant werd getroffen door gezondheids- en financiële tegenslagen, nam Perris het historische parfumhuis over, dat in 2005 een volledig geïntegreerd onderdeel werd van de Perris Group.

Deze luxueuze unie legde de basis voor het Perris Monte Carlo label dat werd opgericht door Gian Luca Perris. Sinds 2011 is het label erin geslaagd een hoogwaardige niche voor zichzelf te veroveren met parfums die zijn ontworpen om de kunst en het ambacht van klassieke geuren naar het heden te brengen.

Gian Luca Perris creëert Perris Monte Carlo parfum met een leidende filosofie die vandaag de dag nog steeds duidelijk zichtbaar is op hun reclamemateriaal. Vrij vertaald: "We zien het als onze missie om mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden - door middel van unieke en authentieke geurbelevingen."

Perris Monte Carlo parfum - een avontuur voor de zintuigen

Wie een Perris Monte Carlo parfum wil kopen, kiest voor een ode aan kwaliteit, aan het bijzondere, het luxueuze en het interculturele. De unieke symbiose van typisch Italiaanse lichtheid, de Franse hang naar onmiskenbare elegantie en Monte Carlo's hang naar luxe valt niet te ontkennen. Deze drie kwaliteiten kenmerken elk Perris Monte Carlo parfum, dat wordt bedacht en gecreëerd door wereldberoemde en gerenommeerde parfumeurs onder leiding van Gian Luca Perris.

Hoewel het merk in 2021 zijn 10e verjaardag viert, is de lijst met creaties overzichtelijk. Dat is opzettelijk, want in elke geur gaan ontelbare uren werk, nauwelijks meetbare creativiteit en geperfectioneerd vakmanschap zitten. Trouwens: elk Perris Monte Carlo parfum is een uniseks geur! De fabrikant categoriseert zijn creaties bewust niet volgens geslacht - nog zo'n symbolische daad van sensuele vrijheid die ook al kenmerkend is voor het verwante parfumhuis Houbigant.

Als je online zoekt naar Perris Monte Carlo parfum, vind je momenteel vijf collecties:

-Italy Collection: de geuren zijn gewijd aan het Italiaanse thuisland van het merk. Citrusnoten schrijven een olfactorische lofzang op het Dolce Vita.

-Les Parfums de Grasse: Een facet van de hoofdstad van het parfum, Grasse, wordt in deze collectie Perris Monte Carlo beschreven.

-Black Collection: Roos, patchoeli, oud en meer - de belangrijkste ingrediënten in de parfumkunst krijgen hun eigen monument in deze collectie.

-Gold Collection: Een Perris Monte Carlo parfum uit de Gold Collection neemt je mee op een sensuele reis naar het Oosten.

-Extraits de Parfum: Populaire geuren van het label worden geherinterpreteerd als extraits.

Elk Perris Monte Carlo parfum draagt het hoofdingrediënt in de naam. De parfumeurs van het merk nemen het op voor veelzijdigheid en diversiteit - zoals blijkt uit de geurcreaties geïnspireerd door Zuid-Sicilië. Mandarino di Sicilia, bijvoorbeeld, laat zien hoe een relatief wijdverspreid ingrediënt als mandarijn nog steeds volledig kan worden geherinterpreteerd in de 21e eeuw. De mandarijn is berucht onder parfumeurs: Afhankelijk van wanneer hij wordt geoogst en hoe de oliën worden geëxtraheerd, verschilt de uiteindelijke geur. Perris Monte Carlo s Mandarine voert de drager mee naar het verre Sicilië en doet denken aan het moment waarop je in een cabriolet geniet van de eerste zonnestralen van het jaar. Afgezien van frisse, citrusachtige creaties laten Perris Monte Carlo parfums als Bois d'Oud en Oud Imperial net zo indrukwekkend zien hoe vaardig de parfumeurs weten om te gaan met zware ingrediënten uit het verre Arabië.

Een ander hoogtepunt: de geuren in de Le Parfums de Grasse collectie samengesteld door de wereldberoemde parfumeur Jean-Claude Ellena. Grasse, gelegen in het zuiden van Frankrijk, staat sinds 2018 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege de rijke geschiedenis van de stad op het gebied van het gebruik van geuren.

In onze winkel kun je online een Perris Monte Carlo parfum kopen dat wordt gekenmerkt door fluweelzachte luxe en beginnen aan een olfactorische ontdekkingsreis.

In een eindeloze zoektocht naar iets speciaals

Elk Perris Monte Carlo parfum is zonder twijfel prestigieus. Daarvoor zorgt Gian Luca Perris, die naast zijn werk als parfumeur ook de rol van creatief directeur van het merk op zich neemt. De opvallende gouden flacons vertellen al over de ambities van het merk. De gouden glans die de elegante flacons siert, van de glanzende dop tot het langwerpige silhouet aan de basis van de flacon, is gegarandeerd een blikvanger in de badkamer en zorgt ervoor dat een Perris Monte Carlo parfum een gunstig effect heeft op de flair in de ruimte.

Kunstige composities - een luxueus Frans-Italiaans verbond

Perris Monte Carlo parfum is voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals en geïnspireerd wil worden door onnavolgbare luxe en een speciale flair voor het verwerken van fijne ingrediënten. Bovendien is Perris Monte Carlo parfum vooral een uiting van passie. Gian Luca Perris verzamelt indrukken op zijn reizen over de hele wereld, die hij verwerkt in zijn geuren. Of het nu met de Italiaanse geurenreeks is of met de creaties geïnspireerd door Grasse of de Oriënt, hij wil zijn enthousiasme voor plaatsen doorgeven met een Perris Monte Carlo parfum. In onze online shop kun je een Perris Monte Carlo parfum kopen tegen een betaalbare prijs en op een kleine vakantie voor de zintuigen gaan - slechts een vleugje van een flesje verwijderd!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten