Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo staat sinds 2011 voor parfum op het hoogste niveau. In een Perris Monte Carlo parfum verwerkt Gian Luca Perris de indrukken die hij op zijn reizen heeft verzameld om zijn liefde voor bepaalde plaatsen door te geven

Meer info

Perris Monte Carlo Parfum kopen goedkoo

Meer info +

Perris Monte Carlo Parfum - een luxe geurreis rond de wereld

Met geen ander doel dan de "edelste en beste geuren ter wereld" te creëren, zette Gian Luca Perris al op jonge leeftijd zijn zinnen op een ambitieus doel. Zoals hij zelf zegt, weet hij niet meer precies wanneer en waar zijn liefde voor geuren in hem ontwaakte, maar wel hoe hij er uitdrukking aan moest geven. In 2011 werd het label Perris Monte Carlo geboren, dat - niet verrassend - opereert onder de paraplu van de internationaal actieve Perris Group. De Perris Group staat bekend als een Italiaans topmerk en distribueert naast Perris Monte Carlo ook parfum van Alyssa Ashley en Houbigant, maar is ook actief in de tech- en farmaceutische industrie.

Oorspronkelijk gaat Perris Monte Carlo naar de markt met geuren die één ding gemeen hebben: De ononderbroken voorliefde voor de fijnste essences verzameld uit de hele wereld. Onze Perris Monte Carlo online shop toont de evolutie die het merk heeft doorgemaakt.

Een symfonie van Italiaans en Frans

Tientallen jaren voor het eerste parfum Perris Monte Carlo stond Gian Luca Perris nog in de kinderschoenen, zijn vader Michele Perris richtte de Perris Group op. Sinds 1981 verkoopt de bedrijvengroep, naast haar eigen technologische en farmaceutische producten, met name parfum van Houbigant, een naam die geurkenners doet opkijken.

In feite hebben de families Perris en Houbigant een lange en boeiende geschiedenis die generaties overspant. Het Franse parfumhuis Houbigant, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1775, is een oogverblindend icoon in de jaren tachtig - en Michele Perris is goed bevriend met de erfgenaam van het huis Houbigant, die destijds het bedrijf leidde. Zo vond de Italiaanse familie haar weg in de wereld van edele en luxueuze parfums. De band tussen de twee dynastieën zou zich verder verdiepen: Wanneer de familie Houbigant getroffen wordt door een gezondheids- en financiële crisis, neemt Perris het historische parfumhuis over, dat in 2005 volledig geïntegreerd wordt in de Perris Group.

Dit luxueuze verbond vormt de basis voor het door Gian Luca Perris opgerichte label Perris Monte Carlo. Met parfums die de kunst en het ambacht van klassieke geuren naar het heden willen brengen, heeft het label zich sinds 2011 een hoogwaardige niche weten te verwerven.

Gian Luca Perris creëert Perris Monte Carlo parfum met een leidende filosofie die nog steeds duidelijk zichtbaar is op hun promotiemateriaal. Vrij vertaald: "Wij zien het als onze missie om mensen over de hele wereld met elkaar in contact te brengen - door middel van unieke en authentieke geurbelevingen.

Perris Monte Carlo Parfum - Avontuur voor de zintuigen

Wie een parfum van Perris Monte Carlo wil kopen, kiest voor een ode aan de kwaliteit, aan het bijzondere, het luxueuze en ook het interculturele. De unieke symbiose van de typische Italiaanse lichtheid, de Franse hang naar onmiskenbare elegantie en de hang naar luxe van Monte Carlo is onmiskenbaar. Deze drie kwaliteiten kenmerken elk Perris Monte Carlo parfum, dat onder leiding van Gian Luca Perris wordt bedacht en gecreëerd door wereldberoemde en gerenommeerde parfumeurs.

Hoewel het merk in 2021 zijn 10-jarig bestaan viert, is de lijst met creaties overzichtelijk. Dat is bewust, want in elk parfum gaan ontelbare uren werk, nauwelijks meetbare creativiteit en geperfectioneerd vakmanschap zitten. Trouwens: elk Perris Monte Carlo parfum is een unisex geur! De fabrikant wijst zijn creaties bewust niet toe aan specifieke geslachten - nog een symbolische daad voor zinnelijke vrijheid, die het verwante parfumhuis Houbigant al kenmerkt.

Als je online zoekt naar Perris Monte Carlo parfum, vind je momenteel vijf collecties:

-Italy Collection: De geuren zijn gewijd aan het Italiaanse thuisland van het merk. Citrusnoten schrijven een olfactorische lofzang op de dolce vita.

-Les Parfums de Grasse: Een facet van de hoofdstad van het parfum, Grasse, wordt beschreven in Perris Monte Carlo parfum in deze collectie.

-Black Collection: Roos, patchouli, oud en meer - de belangrijkste ingrediënten van de parfumkunst krijgen hun eigen monument in deze collectie.

-Gold Collection: Met een Perris Monte Carlo parfum uit de Gold Collection ga je op een sensuele reis naar het Oosten.

-Extraits de Parfum: Populaire geuren van het label worden geherinterpreteerd als extraits.

Elk Perris Monte Carlo parfum draagt zijn hoofdbestanddeel in zijn naam. De parfumeurs van het merk nemen het op voor veelzijdigheid en diversiteit - zoals de geurcreaties geïnspireerd door het zuiden van Sicilië bewijzen. Mandarino di Sicilia, bijvoorbeeld, laat zien hoe een relatief wijdverbreid ingrediënt als mandarijn in de 21e eeuw nog steeds volledig kan worden geherinterpreteerd. Onder parfumeurs is de mandarijn berucht: De uiteindelijke geur verschilt naargelang de oogst en de extractie van de olie. Perris Monte Carlo s Mandarine neemt de drager mee naar het verre Sicilië en doet denken aan het moment waarop men in een cabrio geniet van de eerste zonnestralen van het jaar. Naast frisse, citrusachtige creaties laten Perris Monte Carlo parfums als Bois d'Oud en Oud Imperial op even indrukwekkende wijze zien hoe vaardig de parfumeurs weten om te gaan met zware ingrediënten uit het verre Arabië.

Een ander hoogtepunt: de geuren van de collectie Le Parfums de Grasse, samengesteld door de wereldberoemde parfumeur Jean-Claude Ellena. Grasse, gelegen in het zuiden van Frankrijk, heeft sinds 2018 de titel van UNESCO Werelderfgoed voor de rijke geschiedenis van de stad op het gebied van geuren.

In onze winkel kunt u online een parfum kopen dat gekenmerkt wordt door fluweelzachte luxe Perris Monte Carlo en op een olfactorische ontdekkingsreis gaan.

Op een eindeloze zoektocht naar de speciale

Zonder twijfel is elk Perris Monte Carlo parfum prestigieus. Daarvoor zorgt Gian Luca Perris, die naast zijn werk als parfumeur ook creatief directeur van het merk is. De opvallend gouden flacons vertellen al over de ambities van het merk. De gouden glans die de edele flacons siert, van de glanzende dop tot het langwerpige silhouet aan de basis van de flacon, is gegarandeerd een blikvanger in de badkamer en laat een Perris Monte Carlo parfum een gunstig effect hebben op de flair in de kamer.

Kunstige composities - een luxueuze Frans-Italiaanse samenwerking

Perris Monte Carlo Parfum is voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en zich wil laten inspireren door onnavolgbare luxe en een bijzondere flair in de omgang met kostbare ingrediënten. Meer nog, Perris Monte Carlo Parfum is vooral een uiting van passie. Op zijn reizen over de hele wereld verzamelt Gian Luca Perris indrukken die hij verwerkt in zijn geuren. Of het nu gaat om de Italiaanse geurenserie of de creaties geïnspireerd door Grasse of de Oriënt, met een Perris Monte Carlo parfum wil hij zijn enthousiasme voor plaatsen doorgeven. In onze online shop kunt u een Perris Monte Carlo parfum kopen tegen een geweldige prijs en op een kleine vakantie voor de zintuigen gaan - slechts een spetterende fles verwijderd!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.