Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds de oprichting in 2000 is Missha Cosmetics uitgegroeid van een Koreaanse insidertip tot een wereldwijd populair bedrijf. Missha producten combineren traditionele en moderne benaderingen om huidverzorgingsproducten te creëren die zijn ontworpen om natuurlijke schoonheid te geven.

Meer info

Missha cosmetica goedkoop kopen

Meer info +

Missha cosmetics - huidverzorging, huidbescherming & schoonheid uit Zuid-Korea

Met zijn uitstekende huidverzorging en decoratieve cosmetica is het merk Missha niet alleen succesvol in de schoonheidsindustrie in zijn thuisland Zuid-Korea, vrouwen en mannen over de hele wereld vertrouwen nu op het merk als het gaat om gezonde huidverzorging en schoonheid.

Missha combineert de millennia oude, bewezen schoonheids- en gezondheidsrecepten van Azië, traditionele holistische huidverzorgingsrituelen en waardevolle natuurlijke ingrediënten met state-of-the-art expertise, innovatieve technologieën en zachte productieprocessen. Of het nu gaat om huid- en lichaamsverzorging of make-up, de producten van Missha zijn van de hoogste kwaliteit en worden zeer goed verdragen door alle huidtypes. Het merk, dat voortdurend in contact staat met haar klanten, hecht veel belang aan betaalbaarheid. Met haar brede assortiment richt Missha zich op preventieve, continue en duurzame huidverzorging en een sterke bescherming van de huid. Producten en oplossingen die zorgen voor een effectieve, echt mooie verzorging.

Ontdek de aantrekkelijke Missha cosmetica in onze shop en ervaar de Koreaanse schoonheidsproducten!

Missha - meer dan 20 jaar ervaring

Missha is een fabrikant van huidverzorgingsproducten en cosmetica gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het merk werd opgericht in 2000 en maakt deel uit van de Zuid-Koreaanse bedrijvengroep Able C&C Co, Ltd. Naast Missha behoren ook andere Koreaanse beautymerken zoals A'pieu, Mefactory en Sengdo tot Able C&C. Sinds mei 2017 is Able C&C een dochteronderneming van Leaf & Vine Co.

In eerste instantie is Missha cosmetica online verkrijgbaar, en vanaf 2001 worden Missha producten verkocht in de eigen online winkel BeautyNet - op dat moment exclusief in Zuid-Korea. Een jaar later opende Missha haar eerste winkel in de Ewha Womans University in Seoul. In 2003 had de online winkel voor Missha cosmetica al meer dan 10 miljoen gebruikers. Al snel gingen de producten van Missha de hele wereld over. In de jaren die volgden, begon het merk zijn producten over de hele wereld te verkopen en genoot het van groot succes en groeiende populariteit.

Sinds 2015 wordt Missha cosmetica net zo succesvol verkocht in Duitsland. In onze winkel kunnen vrouwen en mannen een indruk krijgen van het assortiment en Missha cosmetica online kopen.

Verzorging & cosmetica voor elke dag

De producten van Missha zijn gericht op natuurlijke schoonheid, die wordt bereikt door een gezonde, gave huid. Het merk volgt het principe van "minder make-up, meer huidverzorging" en het Koreaanse schoonheidsideaal van een porseleinachtige, egale en vollere huid die gevoed en gehydrateerd is en een natuurlijke, stralende gloed heeft. Volgens Koreaanse opvattingen wordt make-up alleen gebruikt om het gezicht op subtiele wijze te verfraaien en mooi te versieren, maar niet om een slechte huid of de tekenen van veroudering te verbergen met vele lagen make-up.

Om te voorkomen dat een slechte, ongezonde en lelijke huid ontstaat, richt Missha cosmetics zich op voortdurende preventie. Dit omvat ook dagelijkse verzorging door de zon, aangezien UV-stralen de gezondheid van de huid schaden en vroegtijdige huidveroudering en de vorming van pigmentvlekken en rimpels bevorderen. Missha biedt schoonheidsverzorging als een holistisch concept en ontwikkelt verfijnde kwaliteitsproducten met fijne natuurlijke ingrediënten die helpen om een mooie, stralende huid te onthullen. Waardevolle schoonheidsoplossingen die, met elke toepassing, geleidelijk het uiterlijk en het gevoel van een reeds beschadigde, zwaar belaste huid verbeteren.

Om dit te garanderen, vertrouwen Missha cosmetics op moderne productieprocessen en technologieën zoals fermentatie in drie stappen, ingrediënten met een moleculair gewicht van minder dan 500 Dalton, die ontworpen zijn om beter in de huid te dringen, en de gepatenteerde Coresome emulsiemethode.

Er is nu een breed assortiment Missha cosmetica te koop. De populairste huidverzorgingslijnen zijn onder andere

-Het Cho Gong Jin anti-verouderingsassortiment maakt gebruik van de kracht van bekende geneeskrachtige kruiden zoals ginseng om moderne huidverzorgingsproducten te creëren die huidveroudering tegengaan.

-Super Aqua hydrateert rijkelijk met hyaluronzuur. Actieve ingrediënten uit slakkenslijm helpen een droge huid, puistjes en rimpels te bestrijden.

-Time Revolution verzorgt de huid vanaf 30 jaar. Missha cosmetica met gefermenteerde melkzuren, probiotische werkstoffen en antioxidanten uit granaatappel hebben een gunstig effect op de huid en gaan ouderdomsvlekken en andere tekenen van huidveroudering tegen.

-Met hyaluronzuur en kalmerend tijgergras helpt Missha Cicadin de bijzonder gevoelige en droge huid die last heeft van acne.

-Maskers zoals de veganistische Missha Talks Vegan en de bijzonder dunne Airy Fit maskers van rijst geven de huid een verwennende verzorging net als in een kuuroord.

Het assortiment bevat veel verschillende huidverzorgingsproducten zoals

-huidreinigingsproducten,

-scrubs,

-maskers en sheet masks,

-toners en gezichtstoners,

-crèmes,

-lotions

- essences,

-serums, ampullen en kuren evenals

-huidverzorgingsoliën.

De huidverzorgingsproducten van Missha bestrijken de volgende gebieden:

-gezichtsverzorging

-dagverzorging

-nachtverzorging

-oogverzorging

-lichaamsverzorging

Het make-up assortiment van Missha omvat primers en basisverzorgingsproducten zoals BB crèmes, teint make-up zoals de speciale Magic Cushion Moist Up foundations, maar ook poeders en blushes. Oogmake-up zoals oog- en wenkbrauwpotloden, mascara en eyeliner hebben ook hun weg gevonden naar het Missha portfolio. De Missha Dare lipsticks zijn een kleine highlight voor de look.

Wetenswaardig: De tien stappen van de Koreaanse huidverzorgingsroutine

In Korea heeft huid- en schoonheidsverzorging een lange traditie en is diep geworteld in de cultuur. In principe wordt er veel tijd genomen voor huidverzorging. In plaats van snelle, universele alles-in-één producten te gebruiken, wordt huidverzorging expliciet op maat gemaakt, samengesteld en stap voor stap uitgevoerd. Zo raadt Missha iedereen aan om goed naar de huid en haar specifieke, individuele behoeften te kijken. Zachte, zorgvuldige en regelmatige huidverzorging wordt gezien als een investering in de toekomst.

Layering is een veelgebruikt systeem. Dit is huidverzorging die in verschillende lagen met verschillende producten wordt aangebracht en een basisstructuur volgt in een dagelijks of regelmatig ritueel. De huidverzorgingsroutine kan worden aangepast aan individuele behoeften en bestaat uit de volgende tien stappen:

1. voorreiniging

2. reinigen

3. peeling / masker

4. toner / tonic

5. essence (verzorging uit gistculturen (90%) om de hyaluronzuurproductie te stimuleren)

6. serum / ampul behandeling / olie

7. verzorgend masker

8. oogverzorging / oogcrème

9. vochtinbrengende crème / lotion

10. dagcrème met zonbescherming of nachtcrème / intensief voedend masker

Een verzorgd schoonheidsritueel met Missha cosmetics

Intensieve gepersonaliseerde verzorging, sterke bescherming en aantrekkelijke make-up. Het Koreaanse merk Missha biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten die de huid een natuurlijke schoonheid geven en zorgen voor welzijn. Preventie of behandeling, Missha biedt producten die de dagelijkse verzorging veranderen in een gepersonaliseerd feel-good ritueel en die tot doel hebben natuurlijke schoonheid te creëren en te ondersteunen door middel van een zachte gloed. Op het gebied van decoratieve cosmetica biedt Missha alles wat je nodig hebt voor een mooie, verzorgde make-up zonder dat je gezicht onder een masker verdwijnt. De zachte producten hebben vaak een hydraterend effect zodat de huid de hele dag kan stralen.

In onze Missha online shop kunnen vrouwen en mannen van alle leeftijden de producten zelf ontdekken en Missha cosmetica kopen tegen voordelige prijzen.

Verzorging +

Koreaanse huidverzorging staat bekend om het tienstappenprincipe, waarop ook Missha huidverzorging is gebaseerd. De hoogwaardige producten zijn individueel samengesteld om met Missha een verzorging te creëren die een langdurig effect heeft.

Missha - Zorg voor een gezonde, gave huid

Missha biedt verzorging voor het hele lichaam, van top tot teen, om het op Koreaanse wijze gezond en mooi te houden. Huidverzorging speelt een speciale rol in de Koreaanse cultuur - en dus ook bij Missha. Echte schoonheid en individueel welzijn worden vooral gekenmerkt door een gezonde, vitale, stralende en zorgvuldig verzorgde huid.

In Korea is huidverzorging geen luxe of een snelle, oppervlakkige aangelegenheid, maar wordt individueel beoefend in een dagelijks ritueel met verschillende opeenvolgende verzorgingsstappen. Missha skincare, met haar fijne kwaliteitsproducten speciaal voor het gezicht en de gezichtshuid, is ontworpen om een effectief huidverzorgingsritueel te creëren en tegemoet te komen aan de vele verschillende individuele huidbehoeften. Een spannend beautyconcept dat niet alleen verbluffende huidverzorgingsresultaten oplevert, maar ook ontspanning en wellness in het dagelijks leven brengt.

Als je zin hebt in Koreaanse huidverzorging, kijk dan eens rond in onze online shop en koop Missha huidverzorging!

Missha huidverzorging voor elk huidtype en individuele behoeften

De Koreaanse fabrikant ontwikkelt huidverzorgingsproducten die bestaan uit goed verdragen en natuurlijke ingrediënten en die de huid krachtig beschermen tegen invloeden van buitenaf en de tekenen des tijds. De verzorgingsproducten van Missha zijn deels verrijkt met natuurlijke middelen uit de traditionele geneeskunde en gaan veel huidproblemen tegen. Missha biedt de juiste verzorging met veel verschillende speciaal samengestelde producten die zijn afgestemd op het betreffende huidtype, verzorgingsdoel en individuele behoeften.

Huidtypen en veelvoorkomende huidproblemen:

-normale huid

-vette huid

-droge huid

-gevoelige huid

-onzuivere huid / verstopte poriën

-probleemhuid

-vermoeide en gestresste huid

-acne

Vergrote poriën en mee-eters

-vale teint

-pigmentvlekken

-roodheid

-donkere kringen onder de ogen

-zwelling

-rijpe huid

-vroegtijdige huidveroudering

Missha gezichtsverzorging voorziet de huid van veel vocht, veel belangrijke voedingsstoffen, verzorgende stoffen, verschillende natuurlijke middelen en actieve ingrediënten waardoor Missha verzorging een gunstig effect heeft op de processen en functies van de huid. Bovenal ondersteunt het de natuurlijke vermogens van de huid en het organisme om de textuur van de huid, het gevoel van de huid en het uiterlijk van de teint positief te beïnvloeden. Het resultaat is een prachtige huid.

De Koreaanse producten en rituelen van Missha skincare veroveren de wereld. Het uitzonderlijke schoonheidsmerk biedt een reeks speciale collecties die gericht zijn op specifieke schoonheidsdoelen. Sommige collecties zijn afgestemd op verschillende behoeften en bestaan uit meerdere productlijnen. De Missha huidverzorgingscollectie omvat:

-De Time Revolution huidverzorgingscollectie van Missha omvat verschillende producten met waardevolle natuurlijke ingrediënten en natuurlijke remedies die helpen bij het bereiken van een gezonde, stralend mooie en jeugdigere huid. De Time Revolution collectie is onderverdeeld in verschillende specifieke huidverzorgingslijnen. Deze omvatten onder andere:

oTime Revolution The First Essence is een anti-aging huidverzorgingslijn. Dagcrème, lotion en hydraterende essence met een gefermenteerd cica-gistextract en beschermende vitaminen. De huid wordt intensief gehydrateerd en geregenereerd, terwijl de tekenen van veroudering worden verminderd, de talgproductie in balans wordt gebracht en de teint wordt verbeterd. Ideaal als start van een huidverzorgingskuur en als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsritueel!

oDe Missha Time Revolution Immortal Youth verzorging voorkomt vroegtijdige huidveroudering, biedt intensieve anti-aging verzorging tegen bestaande symptomen, versterkt de huidbarrière, herstelt de elasticiteit van de huid en verbetert de teint en de textuur van de huid.

oKnorkel kelp, ook bekend als Iers mos, is de basis van Missha Time Revolution Rode Algen. De rode algen in Treatment Essence, Revitalising Cream, Revitalising Lotion en Revitalising Serum zijn rijk aan antioxidanten. De Missha verzorging geeft de vermoeide huid nieuwe frisheid en vocht en gaat huidveroudering tegen.

oMet Time Revolution Night Repair ziet de vermoeide huid er verfrist uit. De intensieve verzorging met de Extreme Biome formule van 10 gefermenteerde ingrediënten is ook ontworpen om het anti-aging effect van het hele verzorgingsritueel te versterken.

oTime Revolution Primestem100 Lifting Serum, Oogcrème en Crème maken gebruik van stamcellen uit de engelwortel om huidveroudering tegen te gaan.

- Missha Super Aqua voorziet de huid van intensief vocht en biedt tegelijkertijd gerichte verzorging voor verschillende behoeften.

oSuper Aqua Cell Renew Snail gebruikt een filtraat van slakkenslijm en olie van de Afrikaanse baobabboom om de huid intensief te hydrateren en een natuurlijke glans te geven.

oDe formule van Super Aqua Ultra Hyalron bevat het 10-Expert Hyalron Complex van tien hyaluronzuren en actieve ingrediënten die onder andere de huidbarrière versterken.

-met de antioxiderende werking van bijenpollen, bevordert Missha Bee Pollen Care intensief de regeneratie van huidcellen.

-Missha Vita C Plus is ontwikkeld om een ongelijkmatige teint en oneffenheden te voorkomen. Het belangrijkste ingrediënt is vitamine C.

-Chogongjin is een bijzonder exquise collectie van Missha. De huidverzorgingslijn maakt gebruik van moderne kennis van traditionele geneeskrachtige planten en rituelen om unieke formules te creëren met een antiverouderingseffect. Ze maken gebruik van drie verzorgingscomplexen - Gongjinhhwangjedan, Gongjinbichaekdan en Gongjinbaekildan - om de huid te voeden en versterken met hoogwaardige voedingsstoffen.

Missha huidverzorging: samengesteld naar behoefte

Missha biedt een breed scala aan uitstekende huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit die individueel kunnen worden gecombineerd op basis van jouw behoeften en huidverzorgingsstappen en kunnen worden samengesteld tegen een gunstige prijs. Als je online op zoek bent naar Missha huidverzorging, vind je op de homepage ook een aantal tips over hoe je de huidverzorging kunt aanpassen aan je eigen huid met behulp van de tienstappenmethode.

Het begint allemaal met een grondige, zachte reiniging (1) van de huid. Dit is een voorwaarde voor een gezonde huid en verbetert het effect van het daaropvolgende Missha huidverzorgingsprogramma. Dit omvat reinigende oliën, die alle vette en vettige afzettingen zoals talg, make-up of zonbeschermingsproducten in de voorreinigingsstap absorberen en uit de poriën trekken. In de tweede reinigingsstap (2) helpt een krachtig reinigingsschuim, reinigingsmelk of reinigingscrème om alle resten en dode huidcellen volledig uit de huid en poriën te verwijderen. Reinigingswater met miceltechnologie maakt een grondige dieptereiniging van de huid mogelijk. Dit wordt optioneel gevolgd door een peeling (3).

Het hydraterende deel begint met een toner (4) om de vochtreservoirs van de huid aan te vullen voordat het belangrijkste deel van de huidverzorgingsroutine begint: essences zoals Time Revolution The First Essence zijn een centraal onderdeel van het tienstappenprogramma (5). Hun formules zijn ontworpen om bijzonder goed door de huid te worden opgenomen. Een serum of ampul (6) genaamd Missha care is ook afgestemd op een specifieke behoefte van de huid. Pas daarna moet een verzorgend masker (7) worden aangebracht. Een oogcrème (8) verwent de gevoelige, dunne huid rond de ogen. Een crème of lotion (9) moet als laatste worden aangebracht onder de dagcrème met zonbescherming of de nachtcrème (10). Het Koreaanse huidverzorgingsprogramma is compleet.

Het is absoluut niet verplicht om elke stap altijd uit te voeren. Het enige belangrijke is dat je eerst lichtere formules gebruikt en dat je in de laatste stappen langzaam opbouwt naar rijkere texturen en crèmes.

Koop Missha verzorging tegen een voordelige prijs en ervaar een mooie, gezonde huid

Steeds meer mensen ontdekken zelf de Koreaanse huidverzorging met haar vele voordelen, rituelen en indrukwekkende effecten. Koop de internationaal bekende Koreaanse Missha huidverzorging online in onze shop en ervaar uitgebreide, weldadige huidverzorgingsrituelen met bijzondere kwaliteitsproducten!

Zonbescherming +

Missha zonbescherming combineert UV-bescherming met verzorging. Dit beschermt de huid tegen beschadiging door UV-A- en UV-B-stralen en hydrateert haar tegelijkertijd intensief.

Missha zonbescherming kopen tegen een voordelige prijs: De Koreaanse UV-beschermingscollectie voor een zachte, beschermde huid

Voor ons staat de zon synoniem voor rust en ontspanning. Met mate geconsumeerd, stimuleert het licht ook onze stofwisseling, bevordert het de vorming van botvitamine D en is het goed voor ons humeur. Maar hoe aangenaam het ook is: De stralen beschadigen de huid.

Koreanen, wier schoonheidsideaal een delicate porseleinen huid is, zijn experts als het gaat om bescherming tegen de zon. Missha uit Seoul, het toonaangevende Koreaanse schoonheidsmerk, combineert traditie en schoonheidsexpertise in haar zonverzorging. De actieve ingrediëntenrijke zonverzorging beschermt en verzorgt de huid tegelijkertijd. De hoge zonbeschermingsfactoren zijn ideaal voor alle huidtypes. Ze laten geen resten achter op de huid en zijn vrij van aluminiumzouten en parabenen.

Koop Missha zonbescherming voordelig online: Crèmes en lotions voor elk type

Missha zonbescherming, online verkrijgbaar bij ons, is verkrijgbaar in verschillende varianten:

Missha All Around Safe Block Essence Sun SPF 45 is het populairste Missha zonbeschermingsproduct. Veel klanten gebruiken het als dagelijkse make-up basis omdat het de huid voorziet van waardevolle voedingsstoffen uit aloë, komkommer, moerbeibast, zoethout, postelein en toverhazelaar, evenals oosterse thee en kruidenextracten. Het is intensief hydraterend, matterend en waterafstotend. Ondanks anorganische UV-filters is Safe Block Essence vriendelijk voor de huid.

Missha All Around Safe Block Essence Sun Milk SPF 50 is ideaal voor de geïrriteerde huid. Extracten van abrikoos, lotus, cameliabloesem en chrysant verzachten de rode huid en maken haar zacht. Dankzij het dubbellaagse systeem beschermt de melk met anorganische filters de huid vele uren tegen schadelijke UV-stralen.

De Missha All Around Safe Block Soft Finish Sunmilk SPF 50, die steunt op de minerale UV-beschermingsfilters zinkoxide en titaniumdioxide, is geschikt voor de gevoelige huid. De melkachtige textuur wordt gemakkelijk geabsorbeerd en blijft urenlang effectieve bescherming tegen de zon bieden. Het beschermingscomplex van wilde planten hydrateert en voedt de huid en beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden.

De Missha All Around Safe Block Cotton Sun SPF 50 Cream is ideaal voor de gemengde en vette huid. Het beschermt met minerale UV-filters en matteert en verzacht tegelijkertijd met ceramiden en panthenol. Tea tree extract verzacht irritatie en ontstekingen. De crème is ook ideaal als make-up primer.

De Missha All Around Safe Block Aqua Sun Gel is een hydraterende zonnebrandcrème op gelbasis. De verkoelende consistentie is ideaal voor de gemengde en gevoelige huid. De anorganische dubbele UV-bescherming met voedende gletsjermelk maakt de huid zacht onder de zon en kalmeert irritaties.

De Apieu Pure Block Daily Sun Cream SPF 50 is ook licht en verfrissend, biedt een hoge breedband UV-bescherming dankzij minerale en anorganische filters en is ideaal als make-upbasis.

Missha online kopen: Fysieke of anorganische zonbescherming?

Missha beschermt de huid met verschillende UV-filters van anorganische (chemische) en fysische (minerale) samenstelling. Beide systemen verschillen fundamenteel of vullen elkaar aan in hun werking:

Anorganische zonnefilters absorberen de zonnestralen en neutraliseren de UV-straling. Ze zijn bijzonder licht op de huid, kleven niet en laten geen residu achter.

Fysische lichtstabilisatoren zijn organisch en worden daarom beter verdragen door de huid. Ze vormen een dun beschermlaagje dat UV-licht reflecteert. Ze zijn hypoallergeen en daarom ook geschikt voor kinderen. Hun actieve ingrediënten, titaniumdioxide en zinkoxide, zijn soms zichtbaar als een witte waas. Missha heeft zijn formules echter zo geoptimaliseerd dat ze nauwelijks zichtbaar zijn.

Koop Missha zonbescherming in de online shop: Een fusie van UV-bescherming en traditionele plantengeneeskunde

Missha zonbescherming is bijzonder voedend: het beschermende complex van de vijf wilde planten guaveblad, rozenwortel, kinabast, verbena en aloë vera voedt en hydrateert de huid onder de zon intensief. Missha zonbescherming bevat ook antioxidant immortelle-extract en thanaka boomschors, dat in Myanmar al meer dan 2000 jaar wordt gebruikt om huidirritaties te behandelen. Als je je huid op dezelfde manier wilt beschermen en verzorgen, kun je Missha zonbescherming nu gemakkelijk online kopen.

Make-up +

Missha make-up doet meer dan alleen de huid mooier maken. Dit geldt niet alleen voor Missha BB Cream. Het doel van het Koreaanse merk is een fijne huid als porselein. Missha mascara en lippenstift maken de make-up af.

Missha make-up voor een prachtige teint en betoverende look

Het Koreaanse merk Missha biedt alle make-up cosmetica die creatieve stylisten nodig hebben voor een adembenemende look. Van make-up voor een natuurlijk stralende teint tot kleine schoonheidshulpjes en oogmake-up voor een expressieve uitstraling tot een breed assortiment cosmetica voor verzorgde, slimme, romantische en prachtig versierde lippen, Missha biedt een indrukwekkend assortiment producten. Missha is net zo geavanceerd in decoratieve cosmetica als in huidverzorging en biedt de fijnste make-up producten die niet alleen de schoonheid fantastisch benadrukken, maar ook een verzorgend en zacht effect hebben op de huid.

Neem gewoon een kijkje in onze online shop en koop je Missha make-up!

Missha: make-up in Koreaanse stijl

Terwijl Missha huidverzorging zorgt voor een gezonde, vlekkeloos mooie huid, bieden de make-up cosmetica van het Koreaanse merk alles voor een decoratieve afwerking, verleidelijke versieringen, een natuurlijke look, maar ook een glinsterende, glamoureuze uitstraling en artistieke ontwerpmogelijkheden. De make-up van Missha omvat verschillende producten voor de teint, contouring, camouflage, ogen en lippen.

Make-up van Missha in één oogopslag:

Missha make-up voor de teint:

-BB Cream om de teint te egaliseren en te verzorgen

-Primer als basis make-up

-Concealer

-Stichting

-Poeder

-Highlighter

-Rouge

Missha make-up voor de ogen:

-oogschaduw

-mascara

-Wenkbrauwmascara / wenkbrauwmascara en wenkbrauwpotlood / wenkbrauwpotloden

-Eyeliner en oogpotloden

Missha make-up voor de lippen:

-lipstick

-Lipgloss

-lipverzorging, lippenbalsems, lipoliën

Decoratieve cosmetica van Missha maakt het elke vrouw gemakkelijk om haar natuurlijke uitstraling vakkundig te benadrukken. Primer, concealer, foundation, highlighter en poeder zorgen voor een frisse uitstraling, een egale teint en een natuurlijke gloed. Missha biedt make-up die meer doet dan lelijke of ongunstige oneffenheden bedekken. Fijne blusher in veelzijdige, geraffineerde tinten en samenstellingen geeft het gezicht een vleugje levendigheid, geeft de teint vrouwelijke zachtheid en elegantie en laat een doffe teint er vitaler uitzien.

Als je online zoekt naar Missha make-up, vind je:

- Missha Glow: Van de Glow Sun Protection Base en Glow Ampoule Pact tot de Glow Cushion Light, Missha primers en foundations egaliseren niet alleen op milde wijze de teint, maar geven de huid ook een echte vochtboost. De verzorging geeft de huid een onvergelijkbare natuurlijke gloed.

- Missha M: BB crèmes die de teint in alle zachtheid egaliseren. Ze kunnen onder of als foundation worden gedragen. De Missha M Choboyang BB Cream is bijzonder langhoudend, terwijl de Missha M Perfect Blanc BB Cream de teint verheldert en verlicht. De M Perfect Cover B.B Cream RX is de populairste BB Cream van Korea.

- Missha Ultra Powerproof: De Missha mascara, eyeliner en wenkbrauwmascara zijn even indrukwekkend als langhoudend. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De vloeibare texturen van Ultra Powerproof Mascara, Ultra Powerproof Liquid Liner of Ultra Powerproof Liquid Brow kunnen nauwkeurig worden aangebracht en geven de ooglook een ongeëvenaarde charme. Voor fans van klassieke potloden zijn er ook potloodliners en dunne stiftliners.

- Missha Italprism: De Missha Satin Brusher Italprism blusher tovert een zachte rozige kleur op de wangen en geeft ze een sprookjesachtige gloed. De Satin Highlighter Italprism zet vakkundig accenten en voegt holografische glans of een vleugje glitter toe.

- Missha Dare: Lip Stain en Lipstick van Missha zijn verkrijgbaar in tinten die de natuurlijke make-up typisch Missha een highlight geven die in het oog springt. Dare Ting Matte Tattoo zijn matte lippenstiften die lang houden zonder uit te lopen. Fans van klassieke texturen zullen blij zijn met de Missha lipstick Dare Rouge Sheer Sleek.

Het Koreaanse merk Missha biedt make-up voor een vlekkeloos mooie en egale teint. Ook hier wordt aandacht besteed aan de verzorging en bescherming van de huid. De make-up van Missha droogt de huid niet uit, maar voorziet deze van puur vocht dankzij kostbare ingrediënten. Verrijkt met voedende oliën en plantenextracten voorziet de make-up van Missha de huid ook van belangrijke voedingsstoffen en vitaliteit. Sommige make-up producten zijn ook voorzien van UV-bescherming. De voedende ingrediënten in Missha make-up hebben een gunstig effect op de huid en zijn een aanvulling op verzorgingsproducten voor een gezonde, beschermde huid. Blader eenvoudig door onze shop en koop Missha make-up online!

Missha make-up tovert een subtiele, natuurlijke look tevoorschijn

Missha biedt make-up die de gezichtshuid op een verzachtende en doelgerichte manier verzorgt en zorgt voor een adembenemend mooie en fijne teint. Make-up van Missha kan veel cosmetische onvolkomenheden bedekken en corrigeren en het gezicht een fantastisch mooie, egale teint geven. In Korea gaat het om een look die de huid laat stralen als porselein zonder er onnatuurlijk uit te zien. Dit is precies de look die Missha primer, basis, foundation, blush en highlighter nastreeft. Een Missha lipstick of lip stain transformeert de lippen in een verleidelijke highlight. Als je zin hebt in deze unieke Koreaanse make-up, kun je in onze online shop Missha make-up kopen tegen een voordelige prijs.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten