Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met de praktische en doordachte accessoires van Zwilling Beauty toont het traditionele bedrijf zijn expertise op het gebied van manicure en pedicure.

Meer info

Zwilling Beauty Tools voordelig kope

Meer info +

Zwilling Beauty Tools: Eersteklas accessoires voor manicure, pedicure en gezichtsverzorging

Het merk Zwilling staat voor uitstekende schoonheidsgereedschappen die onmisbaar zijn voor de dagelijkse nagel-, voet- en gezichtsverzorging van vrouwen en mannen. Iedereen zou een persoonlijke nagelverzorgingsset moeten hebben, want hygiëne is belangrijk bij manicure en pedicure.

Zwilling Beauty Tools kopen betekent kiezen voor kwaliteit. De eersteklas nagelschaartjes, tangen, pincetten en vijlen van Zwilling zijn even doordacht als duurzaam. Het zijn juist de kleine subtiliteiten van de gereedschappen die van manicure en pedicure een veilig genoegen maken: Nauwkeurige snijranden, details zoals geslepen schaarpunten voor het bewerken van nagelhoeken en nagelriemen en ergonomische ontwerpen van roestvrij staal. Of het nu gaat om de Classic Inox serie met zijn glanzend gepolijste accessoires of de Twinox serie met zijn mat gesatineerde professionele instrumenten: Mede door hun lange levensduur zijn Zwilling Beauty Tools betaalbaar zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Met hun scherpe snijkanten, fijne punten en mesjes en veilige hantering zijn ze ideaal voor de dagelijkse verzorgingsroutine.

De firma Zwilling: "Perfectly Yours" sinds 1731

Als je online zoekt op Zwilling Beauty Tools, kom je al snel bestsellers tegen zoals de combinatie nagel- en nagelriemschaar. Hun ontwerp heeft een lange traditie die teruggaat tot 1731. Zowel toen als nu is de firma Zwilling een expert als het gaat om scharen, maar ook om koksmessen, bestek en keukenartikelen. De Solingse snijder Peter Henckels stichtte zijn merk op 13 juni 1731, een van de oudste ter wereld. Hij noemt het naar het teken van de dierenriem waarin Solingen zich bevindt op de dag dat hij het in het messenmakersregister inschrijft. Henckels familietraditie - zijn voorouders waren al slijpers en smeden in Solingen - gaat zelfs terug tot 1450.

Met Zwilling accessoires maakt u deel uit van deze traditie en expertise, die prijzen won op de wereldtentoonstellingen van Londen (1855), Parijs (1883) en Chicago (1909). De hoge kunst van de staalwaren- en messenfabrikant, die veel dingen nog met de hand laat maken, stelt internationale normen.

Onderscheidingen zoals de Red Dot Award en de German Design Award spreken evenzeer voor Zwilling als de klimaatneutrale productie in Solingen, die tegen 2030 ook in de andere productievestigingen moet worden ingevoerd. Waar mogelijk gebruikt Zwilling Beauty gerecycleerde materialen. Het huidige wereldbedrijf zet zich overigens in voor kansarme mensen in India en geeft gehandicapte kinderen en jongeren daar een nieuw perspectief.

Zwilling Beauty staat voor slimme precisie en functionaliteit in hand-, voet- en gezichtsverzorging.

De collectie schoonheidsaccessoires van Zwilling is niet alleen van eersteklas kwaliteit, maar overtuigt ook door haar klassieke, tijdloze design. Elk gereedschap van Zwilling vereist tot 40 productiestappen. Vele ervan worden met de hand gemaakt, omdat bij de zorgvuldige verwerking op elk detail wordt gelet om aan de wensen en behoeften van de klanten te voldoen. Van de keramische nagelvijl over de schuine pincet tot de nagelknipperset, iedereen vindt in het Zwilling Beauty-assortiment de geschikte hulpmiddelen voor manicure en pedicure.

Professionele nagelverzorging voor een goede eerste indruk

Wat zou een manicure zijn zonder een uitstekend verzorgde set nagel- en nagelriemscharen, nagelriemknippers, nagelknippers en vijlen? De series Zwilling Classic Inox en Twinox bieden accessoires in de meest uiteenlopende uitvoeringen en lengtes, van nagel- en combinatiescharen van glanzend roestvrij staal, in matte of zwarte uitvoering, tot saffier-, glas- en keramiekvijlen en nagelknippers met een geïntegreerd opvangbakje.

Daarnaast biedt Zwilling Beauty vele handige accessoires zoals de combinatie nagelreiniger en nagelriemduwer, de manicure-pedicure-nagelknipper set of de multi-nagelverzorgingstool als hanger voor onderweg. Accessoire-sets in aluminium opbergdozen, chique lederen zakjes en kurken etuis ronden het Zwilling manicure-assortiment af.

Zwilling Pedicure tools zorgen voor representatieve voeten

Goed verzorgde voeten en tenen zijn essentieel voor de gezondheid en de aantrekkelijkheid. Daarvoor biedt Zwilling Beauty het juiste pedicuregereedschap, van de nagelriem- en nagelknipper over de eeltschaaf met verwisselbaar mesje tot de keramische eeltverwijderaar met antibacteriële werking. Zilverdeeltjes in zowel de grove als de fijnkorrelige zijde doden permanent 99,99 % van alle afgezette bacteriën. Zwilling s reisetuis van echt leder bevatten verschillende hulpmiddelen voor voet- en vingernagelverzorging.

De gezichtsverzorgingsproducten van Zwilling Beauty ondersteunen de haar- en baardverzorging

Een goed verzorgd gezicht heeft ook hulpmiddelen nodig om het te ontdoen van ongewenste haar- en baardgroei. Zwilling Beauty biedt scheermesjes voor baardverzorging met en zonder scheerstations. Voor de roestvrijstalen bladen werkt het label samen met Gilette. Dankzij hun ergonomisch design liggen de scheermesjes perfect in de hand.

Pincetten, baardkammen en baardscharen maken ook deel uit van het assortiment gezichtsverzorging. Van oor- en neusscharen tot oor- en neustrimmers tot baardkammen en baardscharen, alles wat u nodig heeft voor een verzorgd uiterlijk kunt u kopen bij Zwilling Beauty Tools.

Twinox M: De mannelijke collectie

Met de accessoires in de Twinox M-collectie richt Zwilling Beauty zich niet alleen, maar vooral op mannen die waarde hechten aan hun verzorgde uiterlijk. Hun matzwarte ontwerpen met een "Diamond-Like Carbon"-coating zijn uiterst slijtvast. Of het nu gaat om een pincet, een baardschaar of een nagelschaartje: Zwilling Beauty heeft gedacht aan de bredere vingers van mannen. De gereedschappen hebben brede handvatten en vingergaten - ze zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van mannen.

De perfecte manicure met Zwilling accessoires

Om de handen te manicuren, verwijdert u eerst de resten van oude nagellak. Gebruik de platte kant van het 2-in-1 manicure-instrument om hardnekkige resten van de nagel en het nagelbed te verwijderen.

De handen worden vervolgens grondig gereinigd en gedesinfecteerd. De puntige kant van het 2-in-1 manicure-instrument reinigt vuilresten van onder de nagels.

De Twinox nagelschaar brengt de nagels nu op de gewenste lengte en vorm. Ze moeten onder een lichte hoek worden gebruikt, met de onderrand naar u toe. Linkshandigen zullen merken dat ze geen probleem hebben met de Zwilling schaar omdat die ontworpen is voor manicure aan beide kanten.

4. de nagelvijl brengt de nagels in vorm, de fijnkorrelige vijl strijkt vervolgens de nagelranden glad.

Nu duwt het 2-in-1 manicure-instrument de nagelriem (bij voorkeur verzacht met olie) in de richting van het nagelbed.

6. De Classic Inox polijstvijl strijkt de nagels zorgvuldig glad en polijst ze - voor glanzende vingernagels, ook zonder nagellak!

Geavanceerde snoeiaccessoires en gereedschap voor kinderen

Wie heeft er thuis, op reis of onderweg nog nooit geprobeerd haar of wenkbrauwen te knippen met een nagelschaartje? Dit kan professioneler met de snoeigereedschappen van Zwilling Beauty. Zij maken het mogelijk wenkbrauwen, bakkebaarden, pony's en haarpunten in model te brengen en te trimmen naar gelang van het type. Met de trimgereedschappen van Zwilling wordt de badkamer een kapsalon: of met de precieze wenkbrauwschaar, de wenkbrauwset bestaande uit borsteltje en schaar of de baardkam- en baardschaarset. De Zwilling kappersschaar is geschikt voor het knippen van franjes, en de effigieschaar voor het uitdunnen en in model brengen van het hoofdhaar.

Zwilling heeft zelfs aan de allerkleinsten gedacht: voor de verzorging van hun gevoelige vinger- en teennagels biedt de specialist in schoonheidsproducten een nagelschaartje voor baby's, een nagelvijl in saffier en een pincet in kinderformaat. Een nagelknipper en een nagelborsteltje ronden het assortiment voor kinderen af, dat ook verkrijgbaar is in het schattige olifantenetui en in het schattige muizenetui van Zwilling. Zo worden kinderen van jongs af aan enthousiast over nagelverzorging!

Als u Zwilling beauty tools online wilt kopen zonder enige complicaties, moet u een kijkje nemen op onze Zwilling online shop.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

13 99
toepassen
Zwilling
Zwilling
Zwilling
Zwilling