Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het multi-getalenteerde Annick Goutal opende haar eerste parfumboetiek in 1981. Haar kunstige en elegante parfums zijn nog steeds wereldwijd populair. Na haar vroegtijdige dood aan kanker, nam haar dochter Camille het parfumhuis over, samen met de parfumartieste Isabelle Doyen.

Meer info

Koop Goutal Parfum aan een geweldige prijs

Meer info +

Goutal parfum - echt uniek

Een Goutal parfum slaagt erin wat veel parfums tegenwoordig niet meer kunnen: Het biedt unieke geurcomposities die ongeëvenaard zijn. Het nichemerk is bekend bij parfumliefhebbers over de hele wereld en wordt gewaardeerd om zijn extravagante creaties. Geuren zijn herinneringen aan ervaringen. Met olfactorische expertise en grote kunst slaagt een Goutal parfum erin emoties in de geuren te vangen en ze te laten beklijven. Of het nu de onvergetelijke reis naar Italië is; een korte hartverzakking na een vluchtige maar intense ontmoeting; het grote verlangen bij het kijken naar de sterrenhemel - een parfum van Goutal wekt herinneringen op aan de schoonheid van het leven. De geuren zijn vol elegantie en joie de vivre. Zij weerspiegelen de hartstochtelijke liefde voor het leven, maar ook de vrijheid om het leven naar eigen inzicht vorm te geven. Daartoe worden soms tegenstrijdige geurcomponenten naast elkaar gezet. De grote kunst van Goutal parfum is om ze te combineren tot een perfect geheel en zo geuren te creëren die inspireren en betoveren. Een parfum van Goutal wordt gekocht door vrouwen en mannen die in de samenstelling van een parfum een kunstwerk zien.

Het bewogen leven van Annick Goutal

Annick Goutal werd geboren in Parijs in 1945, als derde van acht kinderen. Haar vader is een gerespecteerd banketbakker, haar moeder een kunstenares. Annick Goutal brengt een gelukkige jeugd door in een artistieke kring die haar voor altijd zal vormen. Zij is een begaafd pianiste en wordt, op verzoek van haar vader, concertpianiste. Maar op 16-jarige leeftijd vlucht zij van dit voorbestemde levenspad naar Engeland, werkt als au pair en later als model. Na vier jaar raakte zij uitgekeken op het intellectueel weinig veeleisende beroep en keerde naar Parijs terug. Daar werkt ze enige tijd als antiquair. Ze is een alleenstaande moeder als er borstkanker bij haar wordt geconstateerd. Om zichzelf en andere vrouwen te verzorgen met zo natuurlijk mogelijke cosmetica, richt zij samen met een vriendin een klein cosmeticabedrijf op. Daar verwerkt ze oude recepten met natuurlijke actieve ingrediënten, maar ze vindt dat die niet lekker genoeg ruiken. Dus gaat ze naar Grasse, de parfumhoofdstad van Frankrijk, en ontdekt een wereld die voor haar gemaakt is. Op 31-jarige leeftijd begint zij een opleiding tot parfumeur bij Robertet, die zij dankzij haar uitzonderlijke neus en compositievermogen snel afrondt. In 1981 opent ze haar eigen parfumerie in Parijs. Het eerste parfum van Goutal heet Eau d'Hadrien. Het wordt een klassieker. Op de leeftijd van slechts 54 jaar, Annick Goutal sterft. Sindsdien leidt haar dochter Camille het Parijse parfumhuis Goutal samen met Isabelle Doyen, die al eerder parfums had gecreëerd met Annick Goutal.

Heerlijke geuren van Goutal Parfum

Goutal Parfum ontsnapt grotendeels aan de gebruikelijke indeling in een geurverloop van top-, hart- en basisnoten. De afzonderlijke noten mengen zich, spelen met elkaar en ontwikkelen zich, maar het blijft altijd een individuele ervaring hoe de geur zich toont en ontwikkelt. Daarom worden hieronder alleen de afzonderlijke onderdelen beschreven. Als je online zoekt naar Goutal parfum, zul je onder andere vinden:

- Annick Goutal Eau d'Hadrien is het eerste parfum gecreëerd door Annick Goutal. Het symboliseert Annick Goutal 's herinnering aan een zeer gelukkige zomer in Toscane. In de schaduw van cipressen en citroenbomen las zij "Mémoires d'Hadrien" van Marguerite Yourcenar, waaraan het parfum uiteindelijk zijn naam ontleende. Het parfum is citrusfris en was, toen het in 1981 werd uitgebracht, volledig in tegenspraak met de mode van weelderige geuren in die tijd. Het bevat Siciliaanse citroen, citroen, grapefruit, groene mandarijn, ylang-ylang, bergamot en cipres. De citroen is het overheersende aroma van dit parfum, de andere noten zijn delicate akkoorden die af en toe opflakkeren. Het Goutal parfum is gunstig voor iedereen die de dag wil beginnen met een nobele kick van frisheid. Een goed humeur is gegarandeerd!

- Annick Goutal Nuit et Confidences is een schitterende vanillegeur: zacht, romig, met rokerige en kruidige elementen. Vanille en tonkaboon staan centraal in dit parfum en bepalen de geurrichting. Bergamot, wierook, peper en witte muskus zorgen voor gevarieerde akkoorden in de geur. De geur voert u mee naar een warme avond in Parijs, tabaksrook vermengt zich met de zoete parfums van verleidelijke vrouwen en de frisse, kruidige geuren van drankjes.

- Annick Goutal Le Temps des Rêves is een gelaagde geur die voornamelijk groene, citrus- en frisse noten bevat. Neroli en oranjebloesem geven bloemige noten, mirte en bergamot zijn fris, groen en kruidig, witte muskus en sandelhout geven de geur een delicate romigheid, houtachtige noten en kruidigheid. Deze Annick Goutal geur neemt u mee naar het begin van de zomer in de Provence met vers gras, de eerste oranjebloesems en warme zonnestralen. De vogels tjilpen in de bomen, hun lied nodigt uit tot dromen. "The Time of Dreams" is een heerlijke geur die de ziel delicaat omarmt.

- Annick Goutal Rose Pompon is een heel ander Goutal parfum. Zeer vrouwelijk, zeer licht en helder, deze geur werkt in op de zintuigen: bloemig, fruitig en fris. Framboos, roze peper, zwarte bes, Bulgaarse roos, pioenroos, centifolia, Taif-roos, patchoeli, witte muskus en cederhout balanceren deze geur tot een frisse, niet al te zoete en heerlijke bloemengeur. Het doet denken aan de late lente, wanneer de pioenrozen in volle bloei staan en de eerste rozen hun bloesem openen. De wereld lijkt vriendelijk en licht, alles is mogelijk.

Gelaagde geuren voor een echt individuele geur

De brede waaier van Annick Goutal parfums biedt unieke geurbelevingen voor elke vrouw en man. Wie van afwisseling houdt of een heel individuele geur wil, kan verschillende Goutal parfums mengen. Om dit te doen, spuit u gewoon de individuele geuren na elkaar op, de geurmoleculen vermengen zich en creëren een echt individuele geur. Wie nog geen ervaring heeft met gelaagdheid kan het beste beginnen met parfums uit dezelfde geurfamilie, bijvoorbeeld bloemig-fris. Als je meer zelfvertrouwen hebt, kun je ook verschillende geuren combineren om meer houtachtige of kruidige elementen aan een geur toe te voegen. Begin altijd met de intensere geur, en als die is opgedroogd, voeg je de lichtere geur er bovenop toe. Een andere variatie is om het op verschillende delen van het lichaam te spuiten. Voor Annick Goutal staat een geur altijd voor een herinnering aan een ervaring. Daarom zijn er voor hen geen regels over hoe een geur moet worden ontworpen, zolang het maar de herinnering wakker schudt. Combinaties die goed werken zijn over het algemeen houtachtige noten met bloemen- of citrusgeuren en vanillegeuren.

Koop Goutal Parfum aan een geweldige prijs

Het nichemerk Annick Goutal is wereldwijd populair. De geuren overtuigen door hun voortreffelijke kwaliteit en uitzonderlijk vakmanschap. Zij hebben bijbehorende prijzen. Met het parfum van Goutal duiken vrouwen en mannen in een wereld die tegelijkertijd fascinerend en vertrouwd is. Er zijn schitterende geuren voor speciale momenten, maar ook parfums die sprankelen van levensvreugde, de ziel troosten of verleiden. De veelheid aan verschillende geuren biedt een geur voor elke smaak die zeker een olfactorische schat zal worden. In onze Goutal online shop vindt u de geuren tegen lage prijzen en koopt u uw Goutal parfum online en dompelt u zich onder in een zeldzaam universum van kunstige geuren!

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Goutal met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Actics
Annick Goutal Eau d'Hadrien

Heerlijk parfum van Annick Goudtal. Bij een vriendin geprobeerd en meteen verkocht. Vorige week bij Easycosmetic besteld en een paar dagen later al in huis. Keurig.

Damesparfum +

Sinds de oprichting van het label staat Goutal bekend om damesparfums die buiten de mainstream vallen. De composities van Annick Goutal en vandaag haar dochter Camille en parfumeur Isabelle Doyen maken van de damesparfums van Goutal tijdloze klassiekers.

Goutal damesparfum is nobel en divers

Een Goutal parfum voor vrouwen verandert elke sombere dag in een dag vol warmte en levensvreugde. Frisse geurcomposities fleuren het humeur op, terwijl troostende noten zoals vanille en kaneel de ziel teder omarmen; en dit zijn slechts twee van de vele uitingen. Goutal damesparfums zijn er in net zo'n grote verscheidenheid als de vrouwen zelf. De uitgelezen geurcreaties bieden vrouwen van alle leeftijden een passend aroma voor elke gelegenheid en elke smaak. Maar één ding verbindt de damesparfums van Goutal: ze hebben allemaal een onmiskenbaar karakter. Met verbluffend vakmanschap worden de geuren in Parijs gecreëerd door vrouwen die ons willen herinneren aan emoties die elke vrouw in zich draagt: of het nu de lichtheid van een zomerdag is, het verlangen naar liefde of de vreugde van de eigen kracht. Een Goutal damesparfum is gunstig voor vrouwen die op zoek zijn naar buitengewone geuren. Zoals gebruikelijk bij nicheparfums, voldoen ze zelden aan de smaak van de populaire mode. In plaats daarvan bieden ze kostbare momenten voor wie zich kan terugvinden in een geur die met deskundigheid en liefde is vervaardigd.

Het geheim van Goutal's geuren

Het parfumhuis Goutal bestaat sinds 1981. Het werd opgericht door Annick Goutal, die haar opleiding als parfumeur begon toen ze 31 jaar oud was. Het is niet haar eerste carrière. Als kind speelde zij piano op hoog niveau, reden waarom haar vader wilde dat zij concertpianiste zou worden. Maar Goutal vlucht van dit voorbestemde pad naar Engeland, waar zij vier jaar als model werkt. Dit was niet bevredigend voor haar creatieve geest en zij keerde terug naar Parijs. Na verschillende tussenstops belandde zij uiteindelijk in Grasse, waar zij haar fascinatie voor geuren en parfumcomposities ontdekte en haar muzikale inzicht overbracht op de compositie van geuren. Zo slaagt Annick Goutal er in zeer korte tijd in te begrijpen hoe ze emoties kan omzetten in geuren. Zij vindt inspiratie in de natuur, in ervaringen en in cultuur. Haar eerste succesvolle parfum Eau d'Hadrian is een melange van inspiratie uit de indrukken van een boek en de natuur van Toscane. Ze verkoopt het in haar eigen kleine winkel in de Rue de Bellechasse in Parijs. De intieme sfeer van de voormalige boekhandel is gewild bij zowel kunstenaars als parfumliefhebbers, waardoor het snel een gerenommeerd adres voor uitstekende geuren is geworden. Een van de succesrecepten van het Maison is dat Goutal damesparfums verhalen vertellen die zich op de huid ontvouwen. Geen twee geuren zijn gelijk; elk is een kunstwerk op zich. Natuurlijk gaat het huis met zijn tijd mee, en tegenwoordig kun je een Goutal damesparfum online kopen en je gemakkelijk onderdompelen in de verscheidenheid van exclusieve geuren.

Als je online zoekt naar Goutal damesparfum, zul je vinden:

-Het Goutal damesparfum Ètoile d'une Nuit is een fijne poedergeur die doet denken aan elegante make-up en sensuele lippenstift. Het centrum van het eau de parfum is iris, die de geur op een zoete en poederachtige manier bepaalt. Fruitige noten worden aangevuld met framboos, terwijl bloemige akkoorden worden geleverd door een subtiele rozengeur. Met een onvergelijkbare delicatesse belichaamt het hele parfum een parfum voor elegante vrouwen die verleidelijkheid, zelfvertrouwen en vrouwelijkheid vakkundig combineren. Het is een klassieke damesgeur die toch tijdloos en modern is.

- Annick Goutal Grand Amour is een eau de parfum met meerdere lagen. Zoals een echte grote liefde, bestaat zij uit vele kleine delen. Voor dit Goutal parfum voor vrouwen, zijn dit: Kamperfoelie, Turkse roos, lelie, hyacint, vanille, amber, muskus en mirre. Het parfum belichaamt sensualiteit en toewijding, respect en betrouwbaarheid. De fijne frisse geur van hyacint draagt dit parfum. De zoetheid van de lelies wordt verzacht door de citrus-groene noten van kamperfoelie. De geur wisselt tussen frisse kruidigheid, intense bloemengeur en een zachte, licht zeepachtige maar warme basis van amber en vanille. Grote liefde is zelden eenvoudig, net als deze geur. De complexiteit ervan vereist een open hart. Als u op zoek bent naar een elegante bloemengeur met een lichte retro charme, dan is Grand Amour een uitstekende metgezel. Als een voorjaarsweide met verse bloemen, kruidige kruiden en weelderig groen, voert deze geur u mee naar een wereld vol verrassingen.

- Annick Goutal Songes is het eerste damesparfum van Goutal, geschreven door Camille Goutal, de dochter van Annick Goutal. Het eau de parfum is een herinnering aan een tropische nacht in Mauritius, toen de fragiele bloesems van de frangipaniboom haar betoverden met hun tere weelderigheid en zoetheid. Deze geur wordt dan ook gekenmerkt door tropische bloemen zoals frangipani, ylang-ylang, jasmijn en tiare. Benzoë, bourbon vanille absolue, kaneel, patchoeli, zwarte peper en komijn zorgen voor kruidige elementen. Het parfum past bij vrouwen die van sterke geuren houden, of het nu voor een spannende avond is of om opzien te baren. Songes is geenszins subtiel, maar verspreidt zijn zoete bloemengeur met veel extravagantie. Na een paar uur wordt de geur rustiger en warmer, een delicate erotiek voegt zich bij het exotisme.

- Annick Goutal L'Ile au Thé waait door de neus als een frisse bries van de zee met geuren van mandarijn, citroenbomen, theebladeren en bloemen. De frisse eau de toilette brengt je onmiddellijk in een goed humeur. Sappige mandarijn en diverse citrusnoten openen de geur, onmiddellijk gevolgd door een sterke, licht wrange theenoot omgeven door delicate bloemen. Witte muskus voegt een subtiele zoetheid toe. Een geur die de harten van theeliefhebbers sneller doet slaan. De evenwichtige harmonie ervan kalmeert de geest, de ziel ontspant zich alsof u nipt aan een goede thee op een veranda met uitzicht op zee.

Goutal parfum voor vrouwen draagt verantwoordelijkheid

Goutal gebruikt voor haar damesparfums hoogwaardige ingrediënten van overwegend natuurlijke oorsprong. De parfumeurs hebben een voorkeur voor grondstoffen, die zij vaak in het middelpunt van een parfum plaatsen. De natuur als inspiratiebron en bron van vreugde is een integraal onderdeel van Goutal. Voor Annick Goutal is de creatie van geuren altijd verbonden geweest met de vrijheid om te vertrouwen op haar eigen sensaties en intuïtie in plaats van te vertrouwen op trends. Haar dochter Camille Goutal, die vandaag Maison Goutal leidt, is op dezelfde manier een vrije geest. De luxueuze, unieke geuren verschijnen in hervulbare glazen flacons. Bovendien zijn de geuren nooit gekleurd. De kleur komt overeen met de ingrediënten. De flacons hebben een tijdloos ontwerp. De typische flacon van het Goutal parfum voor vrouwen is gemaakt van transparant, geribbeld glas in een cilindrische vorm. De grote kap blinkt goudkleurig. De eenvoudige vorm van de flacon is een understatement, want de geuren zijn bepaald niet eenvoudig. Een Goutal damesparfum wordt gekocht door vrouwen die hun eigen vrijheid leven.

Geuren voor de bijzondere vrouw

Goutal geeft dames de kans om unieke geurcreaties te dragen die een hoge herkenningswaarde hebben en zich toch onderscheiden van de massa. Goutal damesparfums bieden frisse geuren die ruiken naar de lente, maar ook kamervullende bloemengeuren voor speciale avonden of meerlagige geuren met kruidige noten. Dit zijn geuren voor vrouwen die zichzelf kunnen verwennen en de luxueuze geuren met plezier kunnen dragen. In onze online winkel kunt u Goutal damesparfum kopen tegen een geweldige prijs.

Unisex-Parfum +

Lang voordat ze een wereldwijde trend werden, ontwerpt Annick Goutal uniseks parfums. Eau d'Hadrien is een van de meest succesvolle en populaire geuren voor vrouwen en mannen sinds de release in 1981. Tot op de dag van vandaag bestaat een groot deel van de portefeuille uit uniseks parfums.

Goutal Unisex Parfum - de kracht ligt in verscheidenheid

Een uniseks parfum van Goutal geeft vrouwen en mannen een melange van aroma's die verrukken met zijn kunstzinnigheid. De geuren zijn niet te bevatten, sommige zijn vederlicht, andere omhullen de drager met een rustgevende zwaarte; sommige zijn fris met nuances van bloemen, andere vieren rook of leer. Zoals typisch is voor Goutal, plaatst een uniseks parfum van Goutal meestal een geurakkoord in het centrum van de geur. In het geval van Goutal Musc Nomade is dat muskus, die hier geuriger is dan in welk ander parfum ook. Liefhebbers van muskus zullen dit uniseks parfum van Goutal waarschijnlijk verkiezen, vooral vrouwen en mannen met een voorliefde voor poederachtige, houtachtige geuren. De meeste geuren van Goutal zijn eigenlijk composities die zowel voor vrouwen als mannen geschikt zijn. Er zijn geen grenzen aan de eigen smaak, want volgens de filosofie van Annick Goutal is het de taak van een parfum om herinneringen op te roepen. Deze zijn verschillend voor elke persoon, en zo ook voor een unisex parfum van Goutal.

Geuren als muziek

Annick Goutal was getalenteerd op vele gebieden en kon haar creativiteit op verschillende manieren uiten - en met succes. Als kind was de multi-getalenteerde Parijzenaar, geboren in 1945, een getalenteerd pianospeler. In 1961 won zij de eerste prijs piano aan het Conservatorium van Parijs. In 1986 wint ze een prijs voor uitstekend parfum. In beide werelden gebruikt Annick Goutal haar begrip van compositie, van (geur)noten en harmonieën. Tot Annick Goutal het beroep van parfumeur vindt waar ze van houdt, doorloopt ze stations als model, antiquair en manager van een klein bedrijf dat natuurlijke cosmetica produceert en verkoopt. De door haar en een vriendin geproduceerde natuurlijke cosmetica vindt zij inhoudelijk goed, maar zij mist een parfum en een mooie verpakking. Zij gaat naar Grasse en begint op 31-jarige leeftijd een leerlingschap bij Henri Sorsana. Vier jaar later opent ze haar eerste winkel, waar ze twee parfums en zes cosmetica verkoopt. Na vier jaar gaat Annick Goutal een samenwerking aan met de Taittinger-groep, bekend om zijn champagne. Dit opent de Amerikaanse markt voor haar, waar zij het merendeel van haar geuren verkoopt. In 1999, Annick Goutal sterft aan borstkanker. Haar dochter Camille leidt de zaak sindsdien. Camille Goutal is fotografe voordat ze Maison Goutal overneemt. Zij leert het parfumvak van Isabelle Doyen, een naaste vertrouwelinge van Annick Goutal, die al vele jaren voor het bedrijf werkt. De drie vrouwen delen een onbedwingbare levensvreugde, vrijheid en artistieke creativiteit met een voorliefde voor details. Dit is precies wat een uniseks parfum van Goutal op een voortreffelijke manier belichaamt.

Als je online zoekt naar Goutal unisex parfum, zul je vinden:

-Ambre Fétich doet zijn naam eer aan, want dit uniseks parfum van Goutal creëert een olfactorisch monument voor amber. De oriëntaalse geur combineert harsachtige, rokerige, kruidige, zoete en leerachtige geurakkoorden op een zeer zachte manier. Amber, wierook, labdanum, vanille, benzoë, iris absolu, roosgeranium en patchoeli zijn de hoogwaardige ingrediënten voor deze sterke geur. In het begin is de geur ruimtevullend, later trekt hij zich wat terug. Aanvankelijk strijden wierook en amber om de dominantie; amber wint deze wedstrijd van geurakkoorden. Een door en door zware, maar oneindig zachte geur ontvouwt zich. Het is nooit te zoet en lijkt wel vloeibaar goud, wat overeenkomt met de kleur van Ambre Fétich in de fles. Dit is een geur voor iedereen die op warme dagen graag over de kruidenmarkten van het Oosten wandelt en die verzot is op perfect uitgebalanceerde geuren.

-Musc Nomade is een uniseks parfum van Goutal dat gunstig is voor iedereen die muskus anders wil ervaren. Muskusgeuren zijn vaak zwaar, maar Musc de Nomade is een zachte, lichte geur. Ambrettezaad, muskus, witte muskus, labdanum, tonkaboon en Indisch hout vormen een fijne geur die houtachtige, poederachtige, kruidige en oriëntaalse noten combineert. Deze feel-good geur is dicht bij het lichaam. Het past bij elke gelegenheid en geeft een schone, opgeruimde indruk. Een nomade blijft niet op één plaats, hij trekt verder, kent de vergankelijkheid en geniet van het leven in de stilte van de uitgestrekte natuur van de steppe.

-Goutal Chat Perché heeft een speelse charme. Nasturtium, zoete erwt, citroenbloesem en witte muskus geven de geur een frisse, groene en bloemige uitstraling. Het is alsof je door een weiland loopt dat fris ruikt van de zomerregen van gras, een beetje aarde en zomerbloemen. De citroenbomen staan in bloei, een heiligschennis om je neus niet op te houden voor de zoet ruikende kunstwerkjes. De delicate romigheid en het licht als poeder zorgen samen voor een licht gevoel in het hart. Chat Perché is een lichte uniseks geur van Goutal, vertaald betekent de naam "vangertje spelen". Het is absoluut een parfum dat elke dag plezier geeft en zijn delicate frisheid kan ontvouwen bij vele gelegenheden.

-Net als bij het grote eerste parfum Eau d'Hadrianus, legt Goutal Bois d'Hadrian de nadruk op citrusnoten, in dit geval veroorzaakt door limoen. Hout wordt gebruikt als tegenwicht en vormt een wonderlijk harmonieuze relatie met de kalk. Klimop en specerijen ontvouwen kruidige en warme geur akkoorden. Cipressenhout en Siberische steenpijnboom zorgen voor de mooie houtachtige noten die fris, kruidig maar ook warm en zacht zijn. Dit uniseks parfum van Goutal voert u mee naar een picknick aan de rand van het bos. Water met limoenpartjes dient als verfrissing, een sappig-romige citroentaart wordt opgediend, de warme wind blaast in de droge geur van de bomen.

De geschiedenis van het uniseks parfum

Uniseks parfum is geen nieuwe uitvinding. In feite keert parfum tegenwoordig terug naar waar de reis van het parfum begon. In het oude Egypte gebruikten de mensen reeds 5.000 jaar geleden geuroliën, en geurstoffen werden bijzonder vaak gebruikt voor wierook, meestal als offer aan de goden. Dit is waar de naam "parfum" vandaan komt, die teruggaat op de Latijnse uitdrukking "per fumum". Het betekent ruwweg "door de rook". Oorspronkelijk ging het om geuren die via rook werden verspreid. Toch hadden de Egyptenaren ook geparfumeerde cosmetica met tijm, munt of rozemarijn. Ze bereikten Europa vanuit het Oosten via de Arabieren en de Romeinen. In de 15e eeuw werden in Europa etherische oliën ontwikkeld, die uiteindelijk uitgroeiden tot het parfum zoals wij dat nu kennen, maar tot de 19e eeuw waren dure parfums voorbehouden aan aristocraten. Er waren altijd geuren die niet duidelijk vrouwelijk of mannelijk waren. De weelderige geuren van de jaren tachtig inspireerden een tegenbeweging die uiteindelijk culmineerde in de eerste officiële uniseksgeur, CK One. Het eerste uniseks parfum van Goutal verscheen echter al in 1981: Eau d'Hadrian bekoort nog steeds zowel vrouwen als mannen.

Met liefde gemaakt

Een uniseks parfum van Goutal duurt vaak jaren voordat het af is. Het samenstellen van een parfum vergt tijd, vakmanschap, creativiteit en aandacht voor detail. Dit is wat de luxueuze geuren van Goutal zo bijzonder maakt. Geraffineerde parfums die fascineren door hun complexiteit of geuren die overtuigen door hun eenvoud: koop een uniseks parfum van Goutal voor vrouwen en mannen van alle leeftijden die verlangen naar uitgesproken aroma's die opvallen door hun uniciteit. De geuren zijn uitstekend in lagen aan te brengen, zodat ze na elkaar of op verschillende delen van het lichaam kunnen worden opgespoten. Hierdoor ontstaan zeer individuele indrukken die de eigen persoonlijkheid als geen ander onderstrepen. Als u deze experimentele aanpak niet wilt proberen, kunt u natuurlijk ook genieten van een uniseks parfum van Goutal op zichzelf.

Herenparfum +

De herenparfums van het merk Goutal zijn eigenlijk geen parfums voor mannen in de ware zin van het woord. Voor een Goutal herenparfum is alleen de flacon van een uniseks parfum van het bekende label aangepast. Dit maakt de creaties niet minder verrukkelijk.

Goutal herenparfum brengt frisse lichtheid

Als je online zoekt naar Goutal herengeur, kom je erachter: Maison Goutal maakt eigenlijk geen herengeuren. Het zijn uniseksgeuren die in vierkante flesjes zitten en qua geurkarakter neigen naar mannelijke parfums. Ze worden bijna universeel gekenmerkt door een grote frisheid die perfect past bij de zomer of een zomerse stemming verspreidt op grijze dagen. Een Goutal parfum voor mannen combineert vaak citrusgeurakkoorden met wrange, kruidige, groene en houtachtige elementen. Sommige geuren zijn opvallender, andere zeer ontspannend van samenstelling. Een mannengeur van Goutal is dus gunstig voor mannen die van de kunst van de eenvoud houden, want de composities zijn voor het grootste deel rechttoe rechtaan en helder.

Een selectie van Goutal mannenparfum

Meestal kun je Goutal herengeur online kopen, want vooral op internet wordt dit onderscheid vaak gemaakt. Zo'n Goutal mannengeur wordt vaak bepaald door citrusfrisse noten.

-Het Goutal parfum voor mannen Ninfeo Mio Homme opent met Siciliaanse citroen en citroen. Bittere sinaasappel en vijg voegen tegelijkertijd bittere en zoete noten toe, terwijl galbanum voor harsachtige geuren zorgt. Citroenboomhout keert terug naar het citrusthema, maar met een grote hint van hout. Een ideale geur voor een dagelijkse dosis frisheid.

-Het Goutal mannenparfum Eau du Sud Homme combineert citroenverbena, bergamot, mandarijn, pepermunt en limoen. Basilicum en eikenmos zorgen voor subtiele groene noten, terwijl patchoeli de geur down to earth brengt. Eau du Sud is groen en fris, als een ochtend in het bos.

-Een andere Goutal geur voor mannen is Duel. Deze is gericht op mate thee en dus op bittere noten. Ze worden vergezeld door petitgrain, orriswortel, absint, guaiac hout, leer en muskus. Het buitengewone mannenparfum van Goutal inspireert met lichtheid en complexiteit. Door zijn ontspannende karakter is het een fantastische metgezel in stressvolle situaties.

-Een ander hoogtepunt in Goutal's geurenwereld is Encens Flamboyant. Deze kruidig-rokerige geur bevrijdt de ziel van alle onrust. Verschillende soorten wierook, mastiekhars, sparrenbalsemien, zwarte en roze peper en nootmuskaat ontwikkelen deze geur op een gelaagde maar perfect harmonieuze manier.

In onze online winkel kunt u Goutal herengeur goedkoop kopen.

Beroemde dragers van Goutal herengeur

Het is geen wonder dat zulke uitstekende geuren ook beroemde bewonderaars hebben. Volgens geruchten dragen Leonardo Di Caprio, Tom Cruise en verschillende adellijke persoonlijkheden Eau d'Hadrian Homme. De verkwikkende geur is Goutals bekendste parfum. De mannenversie verschijnt in een heldere glazen fles. De cilindrische vorm heeft een cannelure vanuit het midden van de fles, waardoor de flacon er edel en geaard uitziet. Het mannenparfum van Goutal is ook verkrijgbaar in flacons met een slanke kubusvorm. Deze variant is even tijdloos als eenvoudig. Als je kunt overtuigen met de inhoud, heb je geen grote ophef nodig aan de buitenkant.

Geuren voor de verfijnde man

De geuren van Annick Goutal voor mannen laten allemaal een ontspannen kant van het leven zien. Ze zijn niet geagiteerd en onrustig, maar stralen een vreugdevolle kalmte uit die afkomstig is van mensen die veel hebben meegemaakt en gezien. Hun sillage is discreet. De man van de wereld hoeft niet luidruchtig te zijn. Hij gaat zijn eigen weg, zelfverzekerd en galant. Mannen die waarde hechten aan details kopen een Goutal geur voor mannen. Want zoals Annick Goutal zei: "Luxe zit in de details."

Verzorging +

Bath & Beauty is wat Goutal zijn eigen gamma verzorgingsproducten noemt. Deze zijn er al vanaf het begin, soms passend bij de parfums, maar ook los geplaatst. Maar de edele Goutal verzorging is altijd fijn afgesteld en kalmerend.

Goutal Care biedt geurige rituelen

Goutal huidverzorging combineert de wereld van geuren met die van verwennende verzorgingsproducten. De hoogwaardige cosmetica verwennen niet alleen de huid, maar verleiden ook de zintuigen met hun heerlijke geuren. Goutal verzorging is gunstig voor een verzorgend ritueel 's morgens en 's avonds, zodat de stress de ziel verlaat en zij vrij kan ademen. Het verzorgingsgamma van Goutal omvat handcrèmes, bodylotion, serums en een universele lichaamscrème. Voor de reiniging is er zeep om de handen te wassen en doucheoliën voor het lichaam. De rijke verzorging geeft het lichaam waardevolle stoffen om de huid zacht en soepel te maken. Koop Goutal verzorging online en verwen uw lichaam en ziel!

Reizen met geuren

Annick Goutal, de oprichtster van het merk, haalde haar inspiratie vaak uit de natuur. Haar dochter Camille, die nu al meer dan 20 jaar de zaak leidt, maakt ook gebruik van deze bron bij het creëren van haar geuren. Als u online op zoek bent naar Goutal verzorging, wordt u meegesleept naar drie verschillende regio's in de hand- en badcollectie van Camille Goutal:

-De Italian Collection is doordrenkt met de geur van een reis naar Toscane. Vroeg in de ochtend verspreiden de bomen vol rijpe citrusvruchten een frisse geur. Het mengt zich met de aromatische kruiden die onder de bomen groeien. Deze geur verheldert onmiddellijk de stemming en voedt de huid perfect.

-De Orient Collectie verspreidt een heerlijk zachte, troostende geur. Als een amberkleurige zee spreidt de woestijn zich uit in de schemering, de lucht is warm en gevuld met donkere geuren. De wind blaast de zijden sjaal in je gezicht. Goutal verzorging raakt de huid lieflijk aan.

Berry, fruitig en bloemig is de geur van de Garden Collection, die je meeneemt naar Engeland. Wilde bloemen, zwarte bessen en bramen combineren hun geurakkoorden om een vrolijke, opgewekte geur te creëren.

Dus iedereen kan zijn favoriete geur ook bij Goutal care vinden.

Goutal huidverzorging voor alle huidtypes

De huidverzorgingscollectie van Goutal combineert voedende ingrediënten met geuren. De formules zijn ontwikkeld voor een intensieve verzorging van zowel de normale als de vette en droge huid. Alleen mensen met een zeer gevoelige huid en mensen die gevoelig zijn voor allergieën moeten voorzichtig zijn met de producten, omdat de parfumering irritatie kan veroorzaken. De huidverzorgingsproducten bevatten hoofdzakelijk karitéboter, camelia-olie, illipé-boter en andere plantaardige actieve bestanddelen. Deze bieden de huid een vernieuwend evenwicht van vocht en vet. De zepen bevatten oppervlakteactieve stoffen op basis van suiker die de huid op milde en betrouwbare wijze reinigen. U kunt Goutal verzorging kopen tegen een geweldige prijs in onze online winkel.

Zachte handen en een zachte huid

De verzorgende zepen van Goutal schuimen fijn en maken de handen voelbaar zacht. De handcrèmes zorgen voor een extra portie verzorging, wat vooral goed is in de winter of wanneer de handen vaak worden gewassen. De handen voelen fluweelzacht aan dankzij de hoogwaardige ingrediënten. De universele lichaamscrème van Goutal verzorgt zowel het gezicht als het lichaam met een speciaal voor de crème ontwikkelde geur. De rijke textuur wordt snel door de huid opgenomen en laat geen vettige film achter. De huidverzorging van Goutal is bijzonder doeltreffend dankzij de heerlijke geuren. Ze voeren u mee naar mooie herinneringen, ontspannen de zintuigen en geven uw huid en ziel een diep gevoel van welzijn. Als u dit zelf wilt ervaren, moet u Goutal huidverzorging kopen.

Kamergeuren +

Of het nu uit de verstuiver komt of als een geurkaars, een kamerparfum van Goutal verandert uw eigen huis in een plek om u goed te voelen. Er is een geschikte Goutal kamergeur voor elke kamer en elke stemming, die ook zijn geïnspireerd op de parfums van het merk.

Een Goutal kamerparfum opent een nieuwe dimensie

Als geurkaars, kamerparfum en roomspray verspreidt een Goutal kamerparfum unieke geuren in huis. Zoals het een luxemerk als Goutal betaamt, strelen de kamergeuren niet alleen de neus, maar ook het oog. Een geurkaars van Goutal heeft een edele vormgeving en prachtige kleuren. Dit voegt elegantie en gezelligheid toe aan elk huis. De geurverspreiders stralen nobele grandeur uit in hun transparante glas met de goudkleurige dop. De roomsprays zijn gevuld in opvallende glazen flacons met kleurverloop en zwarte dop en sieren elke nis. De geuren brengen een ongeëvenaarde olfactorische ervaring over. U kunt een kamerparfum van Goutal kopen tegen een redelijke prijs.

Dromerige aroma's voor in huis

Als u online zoekt naar Goutal kamergeuren, zult u merken dat ze zowel als kaars en als verstuiver verkrijgbaar zijn. Slechts een deel van het gamma is daarentegen verkrijgbaar als roomspray. Eén ding is zeker: een kamergeur van Goutal is gunstig voor mensen die een bijzondere sfeer willen scheppen in hun vier muren.

-Goutal De geur van Une Maison de Campagne voert u mee naar een landelijke tuin vol bloemen en vruchten zoals zwarte bessen, rode bessen en bramen. Wilde bloemen en rozen vermengen zich tot een hartverwarmende geur vol poëzie en liefde.

Goutal Un Air D'Hadrian zinspeelt natuurlijk op het klassieke Eau d'Hadrian. Net als het parfummodel brengt dit kamerparfum van Goutal de warme Italiaanse zon direct in uw huis. Frisse noten van Siciliaanse citroen en cipres verspreiden een geur als een wandeling door een laan in Toscane. Vakantiegevoel gegarandeerd!

-Une Forêt D'Or - een gouden woud - is een kamerparfum van Goutal dat kou en warmte combineert. Wanneer de dennenbomen in de kersttijd hun kruidige geur afgeven en zich vermengen met geuren van mandarijnensinaasappels: Une Forêt D'Or vangt dit moment en geeft het subtiel af aan zijn omgeving.

-Un Jardin Aromatique weerspiegelt de geuren van een kruidentuin. Kort na de regen verspreiden salie, munt en vers gemaaid gras een kruidig-frisse geur.

Houtige en rokerige noten verspreiden Bois Cendrés. Het doet denken aan kampvuren waarin kastanjes worden geroosterd. Vonken vliegen, de rook lijkt vormen aan te nemen. De magie is overal.

-Kalm maar vol verleiding is Ambre et Volupté. Een parfum voor speciale momenten waarin sensualiteit kan ontwaken. De geur van geroosterde sultana's vult de kamer en straalt uitnodigende warmte uit.

Het ontwerp van een Goutal geurkaars

De Spaanse ontwerper Tomás Alonso staat bekend om zijn poëtische, elegante en kleurrijke werk. Hij is beïnvloed door modernistische stijlen, of het nu Bauhaus of Italiaans modernisme is. Na een decennium van werken en studeren in de VS, Australië en Italië, besluit hij af te studeren aan de Royal Academy of Arts in Londen. Zijn stijl wordt gekenmerkt door eenvoudige elegantie en functionaliteit. Voor Goutal Raumduft ontwierp hij de glazen van de geurkaarsen. De ronde glazen zijn meervoudig gefacetteerd zodat het licht erop breekt. Afhankelijk van de geur heeft het glas een andere typische kleur. Voor Une Forêt D'Or, bijvoorbeeld, is het een diep bosgroen, voor Bois Cendrés een rokerig zwart.

Edel en rustgevend

Niet elke dag gaat zoals gepland. Als u uzelf of anderen een plezier wilt doen, koop dan een unieke Goutal kamergeur en geef uw huis een nieuw hoogtepunt. De geuren verspreiden zich zachtjes door de kamer en vullen die met een frisse of warme geur. Of het nu een kaars, een spray of een verstuiver is - de geuren zullen fascineren. Als u het fascinerende effect van de geuren wilt ervaren, kunt u uw Goutal kamerparfum hier online kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten