Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De parfumfabriek Birkholz geeft sinds 2017 nicheparfums van hoge kwaliteit uit, samengesteld uit de fijnste ingrediënten. De exquise nuances worden in Berlijn gecreëerd en zijn vaak geschikt voor gelaagdheid.

Meer info

Koop Birkholz Parfum goedkoop

Meer info +

Birkholz: Parfum van Sommeliers uit Duitsland

Een Birkholz parfum richt zich op de individuele beleving van een geur. Het familiebedrijf Birkholz uit Berlijn creëert hoogwaardige parfums uit kostbare parfumoliën met een hoog gehalte aan zuivere geurolie. De filosofie van het bedrijf is dat een parfum niet alleen mooie momenten kan creëren, maar ook een deel van je persoonlijkheid kan uitdrukken. Daarom moet elke geur zo individueel mogelijk zijn. Birkholz Parfum is gunstig voor parfum layering. De afzonderlijke geuren, vooral die van de Classic Collection, kunnen heerlijk met elkaar gecombineerd worden. Zo ontstaan zeer individuele geuren die perfect passen bij de persoon in kwestie, afhankelijk van de stemming en de gelegenheid. De hoogwaardige geuren van Birkholz verschijnen als Eaux de Parfum, terwijl de variaties van de Black Collection als intense parfums op de markt komen. Vanaf het allereerste begin heeft het bedrijf vertrouwd op een passende online aanwezigheid, dus het is niet verwonderlijk dat je een exclusief Birkholz parfum online kunt kopen om je gemakkelijk onder te dompelen in de fantastische wereld van deze nicheparfums.

De droom van een individuele geur

Veel parfums verschijnen als massaproducten. Als een parfum populair en bekend is, kan het bij veel mensen geroken worden. Dit is in tegenspraak met de behoefte van veel mensen die zoiets exclusiefs als een parfum als een uniek verkoopargument willen gebruiken. Om deze mensen hun individuele parfumervaring te geven, richtte Nasyr Birkholz in 2011 Birkholz International GmbH op. In 2012 kocht het bedrijf een stuk grond aan de rand van Berlijn, dat tot op de dag van vandaag het hoofdkantoor van het bedrijf is en tevens de productielocatie van de parfumfabriek. Nasyr Birkholz heeft meer dan 20 jaar ervaring in de cosmetica- en parfumindustrie. Hij distribueert bekende fabrikanten uit de schoonheids- en parfumindustrie in andere landen en lanceert ook zijn eigen merken. Omdat zijn klanten altijd om speciale geuren vragen, traint hij in de loop der jaren zijn neus. Door zijn werk verwerven ook zijn zonen Philip en Sven een grondige kennis van geuren en geurcomposities. Philip ontdekt zijn liefde voor geuren en geeft een beslissende impuls. Binnen twee jaar legt hij samen met zijn vader de olfactorische basis voor Birkholz Parfum. In 2017 opent het bedrijf zijn flagshipstore op de Kurfürstendamm in Berlijn. Bovendien zijn de exquise geuren verkrijgbaar in geselecteerde speciaalzaken in Duitsland. Inmiddels zijn de geuren van Birkholz te koop in onze online shop.

Birkholz Parfum verschijnt in mooie collecties

Al in 2018 komt de eerste nominatie voor een Birkholz parfum. Seductive Rose is genomineerd voor de Duftstar, de prijs bij uitstek voor Duitse parfums. In 2019 is Citrus Splash genomineerd. Als u Birkholz Parfum online opzoekt, vindt u de heerlijke geuren en collecties van de manufactuur, waaronder:

De Classic Collection bestaat uit Birkholz parfum dat de hele wereld beschrijft. Dit principe is niet nieuw, maar de uitvoering wel. Een grote olfactorische reis leidt naar Berlijn. Talrijke parfums zijn aan de stad gewijd, met verschillende olfactorische karakters en weerspiegelen de diversiteit van de stad. Berlin Soul is een rokerig, houtachtig parfum dat je meeneemt naar de dansscène van de stad met whisky, hazelnoot, veel houtsoorten, iris en tabak, oud, tonka, patchoeli en vetiver. Het is een modern parfum, gereserveerd voor de stoutmoedigen. Flora Femina is totaal anders. De bloemig-frisse geur omhult de neus met mandarijn, waterlelie, witte lelie, stephanotis, roos, abrikoos, zwarte bes, amber en muskus. Een elegante maar speelse geur voor warme lentedagen wanneer het leven gemakkelijk is.

Een Birkholz parfum uit de Black Collection verkent de geheimen van de parfumeurkunst en plaatst één geurnoot centraal: amber, oud, tabak, leer of wierook. De geur Mystic Haze is niet zo gemakkelijk te omschrijven, wat niet wil zeggen dat de andere geuren een lineair geurverloop hebben. Mystic Haze neemt je mee naar een mystieke plek waar hars, rook, hout en zoete elementen samenkomen. Het doet denken aan rituelen met open vuren en offers aan de goden. Of het nu chocolade, kostbare specerijen of cannabis is die de goden genadig maakt. Niemand weet het echt, maar de geur alleen kan al genoeg zijn. Dark Amber is een zoete en kruidige geur. Hierin gaan vanille en amber een liefdesrelatie aan, waardoor de geur onuitsprekelijk zacht wordt. Peper, groene noten, limoen, jasmijn, viooltje, sandelhout en tonkaboon voegen hun geurnuances toe, zodat de liefde altijd spannend genoeg blijft.

De Birkholz Woody Collectie is een verzameling monumenten voor het karakter van houtachtige geuren. De houtachtige geuren lijken traditioneel deftig en edel, maar krijgen een rebels karakter door ongewone ingrediënten. In Lady Cannabis is dat natuurlijk cannabis, dat discreet maar voelbaar aanwezig is in de hartnoot. Abrikozenlikeur, rum en peper in de topnoot open zoet en kruidig. De licht rokerige noten van cannabis worden getemd door nerolitee. In de basis creëren osmanthus, kasjmierhout en leer een goed afgeronde, warme, fruitige, houtachtige en leerachtige noot. De geur voert je mee naar een oude trein met houten lambrisering en leren stoelen die India doorkruist. Vele geuren stromen door het open raam naar binnen, in de treincoupé zit een vrouw wier ogen fonkelen van levensvreugde en aan wie niemand ooit zou zeggen dat zij geen dame is, wat zij ook doet. Cedar N' Pepper is een houtachtig-fris Birkholz parfum dat zijn nobele kant niet hardop hoeft te schreeuwen. De melange van peper, roos, cederhout, kasjmierhout, amber en musk laat een duidelijke indruk na. Dit parfum is een statement dat elegantie, zelfvertrouwen en een zekere excentriciteit onderstreept.

Kostbare parfumoliën worden exclusieve geuren

Birkholz Parfum legt ook voor zijn parfumoliën grote nadruk op kwaliteit. Om dit te bereiken werkt de onderneming samen met de belangrijkste fabrikanten van parfum en parfumoliën van over de hele wereld. Hiertoe behoren Robertet, Givaudan en Mane uit Frankrijk, het Zwitserse bedrijf Firmenich en Drom en Bell uit Duitsland. Om ervoor te zorgen dat de hoogwaardige ingrediënten ook worden omgezet in onvergelijkbare geuren, werkt Birkholz Parfum samen met bekende parfumeurs. Fabrice Pellegrin, Nicolas Bonneville, Ilias Ermenidis, Elise Bénat en Philippine Courtière creëren menig kostbaar Birkholz parfum. Geheel in stijl verschijnen de geuren in elegante flacons, gemaakt in Beieren en Frankrijk. De lederen kappen die de caps van de Classic Collection en de pads van de Woody Collection sieren, komen uit Italië, waar ze met de hand worden genaaid. De witte en gouden kartonnen verpakkingen komen uit Portugal en Frankrijk, de spuitpompen uit Spanje. Uitgerust met de beste Europese materialen en knowhow, levert Birkholz een ervaring binnen en buiten die van luxe spreekt. Koop parfum goedkoop in onze online winkel Birkholz en geef nieuwe uitdrukking aan uw eigen individualiteit!

Exclusiviteit en individualiteit

De exclusieve geuren van Birkholz Parfum hebben een verslavend potentieel. Toch zijn ze zeker niet sterk en expansief. Na korte tijd houden ze zich gedeisd en blijven ze dicht bij het lichaam. Dit toont hun moderne karakter, want een parfum met een sterke sillage kan onaangenaam zijn voor andere mensen. Een geur die op het lichaam blijft, bevalt degene die hem draagt en zeker zijn of haar dierbaren in de onmiddellijke omgeving. Birkholz Parfum wordt gekocht door mensen die hun uniciteit willen benadrukken. Als de edele geuren niet geschikt genoeg lijken, kunt u altijd verschillende geuren in lagen aanbrengen en uw eigen geur creëren. Als u de moed hebt, zult u de ware eigenheid ontdekken van de geuren van Birkholz Parfum.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Birkholz

Birkholz – eine Familie im Dienste des Dufts

In mehr als 20 Jahren Erfahrung auf dem Duft- und Kosmetikmarkt hat Firmengründer Nasyr Birkholz seine Leidenschaft nur vertieft. Seine Söhne erarbeiten sich ihr Know-how als Parfum-Sommeliers. Ihr gemeinsames Bestreben, die besten Düfte zu finden, ist das Fundament der Parfum-Manufaktur Birkholz in Berlin. Dort entstehen wertige Düfte, die aus der Masse hervorstechen.
Birkholz

Nur die besten Ingredienzen

Ein Birkholz Parfum muss den höchsten Ansprüchen genügen – darum kommen für die Kompositionen des Hauses nur die besten Inhaltsstoffe infrage. Die Parfümeure verwenden ausschließlich Parfumöle der höchsten Qualität. Eine hohe Konzentration der Öle in den Düften sorgt für eine ausgeprägte, erstklassige Intensität und Sillage.
Birkholz

Gekonnte Sorgfalt bis in die Details

Auch wer keinen maßgeschneiderten Duft im personalisierten Flakon erwirbt, bekommt ein außergewöhnliches Produkt in einer mehr als angemessenen Präsentation. Ganz egal ob Duftkerzen Sommelier-Set, Parfum oder Body Mist, die Flakons und Tiegel finden sich in eleganten Kartons, deren Look und Haptik den Wert des Produkts unterstreichen.
Birkholz

Birkholz Perfume Manufacture

Ein Birkholz Parfum entsteht in der eigenen Manufaktur vor den Toren Berlins; auch in der Perfumebar unweit des Kurfürstendamms wird so manche Kreation aus der Taufe gehoben. Das Familienunternehmen legt bei jedem Duft Wert auf die Erfüllung höchster Ansprüche, damit sich Kundinnen und Kunden stets auf die Qualität des Hauses verlassen können.
Birkholz

Parfums vom Sommelier

Ein Duft von Birkholz verspricht ein erlesenes Erlebnis, dessen einzigartige Aura nicht nur bei Trägerin oder Träger Eindruck hinterlassen wird. Nasyr Birkholz und seine Ehefrau Katrin erschaffen mit ihren Söhnen Sven und Philip stets neue olfaktorische Reisen, um der ganzen Welt ihre Leidenschaft für Parfum zu vermitteln, und stehen als Parfum-Sommeliers den Kundinnen und Kunden beratend zur Seite, wenn es um die Auswahl des richtigen Duftes geht.