Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Birkholz

Birkholz – eine Familie im Dienste des Dufts

In mehr als 20 Jahren Erfahrung auf dem Duft- und Kosmetikmarkt hat Firmengründer Nasyr Birkholz seine Leidenschaft nur vertieft. Seine Söhne erarbeiten sich ihr Know-how als Parfum-Sommeliers. Ihr gemeinsames Bestreben, die besten Düfte zu finden, ist das Fundament der Parfum-Manufaktur Birkholz in Berlin. Dort entstehen wertige Düfte, die aus der Masse hervorstechen.
Birkholz

Nur die besten Ingredienzen

Ein Birkholz Parfum muss den höchsten Ansprüchen genügen – darum kommen für die Kompositionen des Hauses nur die besten Inhaltsstoffe infrage. Die Parfümeure verwenden ausschließlich Parfumöle der höchsten Qualität. Eine hohe Konzentration der Öle in den Düften sorgt für eine ausgeprägte, erstklassige Intensität und Sillage.
Birkholz

Gekonnte Sorgfalt bis in die Details

Auch wer keinen maßgeschneiderten Duft im personalisierten Flakon erwirbt, bekommt ein außergewöhnliches Produkt in einer mehr als angemessenen Präsentation. Ganz egal ob Duftkerzen Sommelier-Set, Parfum oder Body Mist, die Flakons und Tiegel finden sich in eleganten Kartons, deren Look und Haptik den Wert des Produkts unterstreichen.
Birkholz

Birkholz Perfume Manufacture

Ein Birkholz Parfum entsteht in der eigenen Manufaktur vor den Toren Berlins; auch in der Perfumebar unweit des Kurfürstendamms wird so manche Kreation aus der Taufe gehoben. Das Familienunternehmen legt bei jedem Duft Wert auf die Erfüllung höchster Ansprüche, damit sich Kundinnen und Kunden stets auf die Qualität des Hauses verlassen können.
Birkholz

Parfums vom Sommelier

Ein Duft von Birkholz verspricht ein erlesenes Erlebnis, dessen einzigartige Aura nicht nur bei Trägerin oder Träger Eindruck hinterlassen wird. Nasyr Birkholz und seine Ehefrau Katrin erschaffen mit ihren Söhnen Sven und Philip stets neue olfaktorische Reisen, um der ganzen Welt ihre Leidenschaft für Parfum zu vermitteln, und stehen als Parfum-Sommeliers den Kundinnen und Kunden beratend zur Seite, wenn es um die Auswahl des richtigen Duftes geht.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De parfumfabrikant Birkholz publiceert sinds 2017 hoogwaardige nichegeuren die zijn samengesteld uit de beste ingrediënten. De exquise nuances worden gecreëerd in Berlijn en zijn vaak geschikt voor gelaagdheid.

Meer info

Birkholz parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Birkholz: Parfum van sommeliers uit Duitsland

Een Birkholz parfum richt zich op de individuele beleving van een geur. Het familiebedrijf Birkholz uit Berlijn creëert hoogwaardige parfums van kostbare parfumoliën die een hoog percentage pure geurolie bevatten. De filosofie van het bedrijf is dat een geur niet alleen heerlijke momenten kan creëren, maar ook een deel van de persoonlijkheid kan uitdrukken. Daarom moet elke geur zo individueel mogelijk zijn. Birkholz Parfum leent zich uitstekend voor het leggen van parfums. De individuele geuren, vooral die uit de Classic Collection, kunnen prachtig met elkaar gecombineerd worden. Zo ontstaan heel individuele geuren die perfect passen bij de persoon in kwestie, afhankelijk van stemming en gelegenheid. De hoogwaardige geuren van Birkholz worden uitgebracht als eaux de parfum, terwijl de variaties van de Black Collection worden gelanceerd als intense parfums. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich gericht op een passende online aanwezigheid, dus het is geen verrassing dat je een exclusief Birkholz parfum online kunt kopen om jezelf gemakkelijk onder te dompelen in de fantastische wereld van deze nichegeuren.

De droom van een gepersonaliseerde geur

Veel geuren lijken in massa geproduceerd. Als een parfum populair en bekend is, kan het door veel mensen worden geroken. Dit staat haaks op de behoefte van veel mensen die zoiets exclusiefs als een geur willen gebruiken als uniek verkoopargument. Nasyr Birkholz richtte in 2011 Birkholz International GmbH op om deze mensen hun eigen gepersonaliseerde parfumervaring te geven. In 2012 kocht het bedrijf een pand aan de rand van Berlijn, dat tot op de dag van vandaag het hoofdkantoor en de productielocatie van de parfumfabriek is. Nasyr Birkholz heeft meer dan 20 jaar ervaring in de cosmetica- en parfumindustrie. Hij distribueert bekende fabrikanten in de schoonheids- en parfumindustrie in andere landen en lanceert ook zijn eigen merken. Omdat zijn klanten altijd om speciale geuren vragen, heeft hij in de loop der jaren zijn neus getraind. Door zijn werk verwerven zijn zonen Philip en Sven ook een gedegen kennis van geuren en geurcomposities. Philip ontdekt zijn liefde voor geuren en geeft een beslissende impuls. Binnen twee jaar legt hij samen met zijn vader de olfactorische basis voor Birkholz Parfum. In 2017 opende het bedrijf zijn flagshipstore op de Kurfürstendamm in Berlijn. De exquise geuren zijn ook verkrijgbaar in geselecteerde speciaalzaken in Duitsland. Je kunt nu ook geuren van Birkholz kopen in onze online shop.

Birkholz parfum verschijnt in mooie collecties

De eerste nominatie voor een Birkholz parfum kwam in 2018. Seductive Rose is genomineerd voor de Duftstar, de prijs bij uitstek voor Duitse parfums. Citrus Splash is genomineerd in 2019. Als je online zoekt naar Birkholz parfum, vind je de heerlijke geuren en collecties van de fabrikant, waaronder

De Classic Collection omvat Birkholz parfum dat de hele wereld beschrijft. Dit principe is niet nieuw, maar de realisatie wel. Een grote geurreis leidt naar Berlijn. Tal van geuren zijn gewijd aan de stad, elk met een ander geurkarakter en een weerspiegeling van de diversiteit van de stad. Berlin Soul is een rokerige, houtachtige geur die je meeneemt naar de dansscene van de stad met whisky, hazelnoot, veel hout, iris en tabak, oud, tonka, patchouli en vetiver. Het is een moderne geur gereserveerd voor de stoutmoedigen. Flora Femina is compleet anders. Deze frisse, bloemige geur omhult de neus met mandarijn, waterlelie, witte lelie, stephanotis, roos, abrikoos, zwarte bes, amber en muskus. Een elegante maar speelse geur voor warme lentedagen wanneer het leven gemakkelijk is.

Een Birkholz parfum uit de Black Collection verkent de geheimen van de kunst van de parfumeur en plaatst één geurnoot in het middelpunt van zijn expressie: amber, oud, tabak, leer of wierook. De geur Mystic Haze is niet zo makkelijk te duiden, wat niet wil zeggen dat de andere geuren een lineair geurverloop hebben. Mystic Haze voert je mee naar een mystieke plek waar hars, rook, hout en zoete elementen samenkomen. Het doet denken aan rituelen met open vuren en offers aan de goden. Of het nu chocolaatjes, kostbare kruiden of cannabis zijn, die worden gebruikt om de goden gunstig te stemmen. Niemand weet het echt, maar de geur alleen al zou genoeg kunnen zijn. Dark Amber is een zoete en kruidige geur. Hierin gaan vanille en amber een liefdesrelatie aan, wat de geur onuitsprekelijk zacht maakt. Peper, groene noten, limoen, jasmijn, viooltjes, sandelhout en tonkaboon geven hun geurnuances, zodat de liefde altijd spannend genoeg blijft.

De Birkholz Woody Collection wordt gekenmerkt door verschillende houtachtige geuren. De houtachtige geuren lijken traditioneel elegant en nobel, maar krijgen een rebels karakter door ongebruikelijke ingrediënten. In het geval van Lady Cannabis is dat natuurlijk cannabis, dat discreet maar zeker merkbaar is in de hartnoot. Abrikozenlikeur, rum en peper in de topnoten openen zoet en kruidig. De licht rokerige noten van cannabis worden getemd door neroliet. In de basis vormen osmanthus, kasjmierhout en leer een ronde, warme, fruitige hout-leder noot. De geur neemt je mee naar een oude trein met houten lambrisering en leren stoelen die door India rijdt. Veel geuren stromen binnen door het open raam, in de treincoupé zit een vrouw wier ogen schitteren van levensvreugde en die nooit te horen zal krijgen dat ze geen dame is, wat ze ook doet. Cedar N' Pepper is een houtachtig-fris Birkholz parfum dat zijn nobele kant niet hardop hoeft te schreeuwen. De melange van peper, roos, cederhout, kasjmierhout, amber en musk laat een duidelijke indruk achter. Deze geur is een statement dat elegantie, zelfvertrouwen en een zekere excentriciteit benadrukt.

Fijne parfumoliën worden exclusieve geuren

Birkholz Parfum hecht ook veel belang aan de kwaliteit van zijn parfumoliën. Daarom werkt het bedrijf samen met toonaangevende fabrikanten van geur- en parfumoliën van over de hele wereld. Dit zijn onder andere Robertet, Givaudan en Mane uit Frankrijk, het Zwitserse Firmenich en Drom en Bell uit Duitsland. Birkholz Parfum werkt samen met bekende parfumeurs om ervoor te zorgen dat de hoogwaardige ingrediënten worden omgezet in onvergelijkbare geuren. Fabrice Pellegrin, Nicolas Bonneville, Ilias Ermenidis, Elise Bénat en Philippine Courtière creëren menig kostbaar Birkholz parfum. De geuren worden gepresenteerd in elegante flacons gemaakt in Beieren en Frankrijk. De lederen doppen die de doppen van de Classic Collection en de bandages van de Woody Collection sieren, komen uit Italië, waar ze met de hand worden genaaid. De witte en gouden kartonnen verpakkingen komen uit Portugal en Frankrijk, de spraypompjes uit Spanje. Uitgerust met de beste Europese materialen en expertise, levert Birkholz een ervaring die spreekt van luxe van binnen en van buiten. Koop Birkholz parfum goedkoop in onze online shop en geef uitdrukking aan je eigen individualiteit!

Exclusiviteit en individualiteit

De exclusieve geuren van Birkholz Parfum kunnen verslavend werken. Toch zijn ze absoluut niet sterk en expansief. Na korte tijd blijven ze discreet en dicht bij het lichaam. Dit toont hun moderne karakter, want een parfum met een sterke sillage kan onaangenaam zijn voor andere mensen. Een parfum dat op het lichaam blijft, is een genot voor degene die het draagt en zeker ook voor zijn of haar naasten. Birkholz parfum wordt gekocht door mensen die hun uniekheid willen benadrukken. Als de fijne geuren niet geschikt genoeg lijken, kun je altijd verschillende geuren in laagjes combineren om je eigen geur te creëren. Als je de moed hebt, zul je de ware individualiteit van de geuren van Birkholz Parfum ontdekken.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten