Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De naam Vanderbilt is bekend tot ver buiten de grenzen van New York. Het staat voor een van de oudste, rijkste en invloedrijkste families in de VS. Een prominente vertegenwoordiger was Gloria Vanderbilt, die niet alleen naam maakte als erfgename, maar ook als schrijfster, actrice en ontwerpster.

Meer info

Vanderbilt Parfum

Meer info +

Vanderbilt Parfum en cosmetica - kwaliteit en elegantie door traditie

Vanderbilt Parfum voor vrouwen is uitgegroeid tot een van de echte klassiekers op de parfummarkt. Bijna geen enkel ander merk wordt gekenmerkt door zo'n lange traditie als het US-Amerikaanse label, dat altijd heeft gestaan voor kwaliteit en exclusieve elegantie. Zelfs na een 50-jarige bedrijfsgeschiedenis hebben Vanderbilt geuren en cosmetica nog niets van hun aantrekkingskracht voor klanten verloren. De creaties zijn vandaag de dag nog net zo actueel als tientallen jaren geleden en vinden daarom steeds weer nieuwe, enthousiaste volgers.

Het succes van het merk is gebaseerd op de unieke persoonlijkheid van de oprichter, GloriaVanderbilt . Dankzij haar en haar merk, de witte zwaan, is het nu mogelijk om online Vanderbilt parfum te bestellen. Ze legde de basis voor het ongekende, langdurige succes van het merk, dat nog steeds veel vrouwen ertoe aanzet om een Vanderbilt parfum te kopen.

Vanderbilt Geuren van Gloria Vanderbilt - Het verhaal van een sterke vrouw

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om Vanderbilt parfum te kopen tegen een goede prijs dankzij onze zeer goede inkoopvoorwaarden. Vanderbilt Parfum staat bekend om zijn hoge kwaliteit, uitstekende ingrediënten en inspireert met composities die vandaag de dag nog net zo actueel zijn als tientallen jaren geleden, zodat Vanderbilt parfum even populair is bij vrouwen van alle leeftijden. Het langdurige succes van het merk is vooral Vanderbilt te danken aan de uitstraling en veelzijdigheid van de oprichter, Gloria.

Ze werd geboren in 1924 - in een tijd waarin het voor vrouwen geenszins vanzelfsprekend was om zaken te doen. Toch onderscheidde zij zich al vroeg door haar inzet op de meest uiteenlopende terreinen, die zij zonder problemen in economisch succes heeft weten om te zetten. Ze schreef verschillende boeken, schilderde en ontwierp porseleinen series. Al haar producten kregen veel bijval van het publiek en klanten en al snel ontwierp ze ook kleding en het zeer populaire Vanderbilt parfum. Stijlvolle schoonheid was altijd al een grote zorg voor haar - belichaamd door de zwaan, die al snel haar handelsmerk werd, en waaraan je nog steeds Vanderbilt parfum online of in de winkel kunt herkennen. Ook vandaag de dag, op gevorderde leeftijd, is de oprichter van het bedrijf nog steeds bepalend voor het fortuin van haar bedrijf.

Vanderbilt Parfum voor vrouwen - Olfactorische composities onder het teken van de zwaan

Wij bieden onze klanten het gewenste Vanderbilt parfum tegen een redelijke prijs en in de hoge kwaliteit die zij van dit label verwachten. In de loop der jaren heeft het merk talrijke geuren ontwikkeld voor veeleisende vrouwen. Veel van deze geuren zijn al tientallen jaren succesvol op de markt - het bewijs van hun kwaliteit en tijdloze olfactorische composities ontwikkeld door de veelzijdige GloriaVanderbilt .

Een van de eerste geuren van het label heet Plain Vanderbilt en dateert uit 1982. Het wordt gekenmerkt door een klassieke bloemenpoedervormig en dus extreem vrouwelijke geur. Tot op de dag van vandaag wordt ze goed ontvangen door vele dames die er belang aan hechten om hun vrouwelijkheid discreet en toch onmiskenbaar te onderstrepen. De topnoot van dit parfum verfrist als een fruitig zomerbriesje met groene noten, ananas en oranjebloesem. Uiterst bloemig, als een bloeiende tuin, is de hartnoot van jasmijn, roos en tuberoos in harmonie met ylang-ylang en anjer. De basisnoot geeft de geur een vrouwelijk poederachtig karakter met sandelhout, vanille en kaneel, dat door muskus en opoponax een sensuele toets krijgt. Een grondig vrouwelijke geur voor vrouwen van alle leeftijden.

Een fruitig-zoet alternatief maakt Fatale, een ander vrouwelijk Vanderbilt parfum. Met de release in 2002 is dit parfum ook al meer dan tien jaar succesvol. Het wordt gekenmerkt door een bovengemiddelde duurzaamheid en verleidt met een eenvoudige maar des te indrukwekkender geurcompositie, die perfect geschikt is voor warme dagen en een vleugje bloei en vruchtdragende tuinen geeft. Het indrukwekkende olfactorische effect van deze Vanderbilt geur is gebaseerd op het gebruik van essences van rijpe, zoete perziken, volbloemige tuberoos en sensuele, mythische vanille. Eenvoudig maar effectief, Fatale verovert snel zijn plaats in het hart van de drager en geeft haar een zomerse uitstraling.

Fruitig met een vleugje houtachtigheid, kan Little Gloria worden gezien als een nieuwe Vanderbilt geur met de release in 2012. Het is ontwikkeld voor jonge en jonge dynamische vrouwen die zich graag vrouwelijk maar ook zelfverzekerd laten zien. In de topnoot inspireert een compositie, fruitig als een goed gevulde fruitschaal: kiwi, ananas en peer harmoniëren hier perfect met elkaar. De hartnoot daarentegen is net zo bloemig als een tuin in het voorjaar en is gebaseerd op essences van viooltjes, rozen en gardenia. Het parfum Little Gloria Vanderbilt heeft een zekere vrouwelijkheid en sensualiteit in de basisnoot, die bestaat uit muskus, poederachtige vanille en kruidig sandelhout.

Gloria Vanderbilt - ook particulier zeer gewild

Wat veel mensen die online een Vanderbilt parfum kopen niet weten, is dat de oprichter van het bedrijf, Gloria, Vanderbilt verschillende langdurige relaties had met illustere persoonlijkheden. Ze was onder andere in de loop der jaren met de film en showbiz greats Marlon Brando en Frank Sinatra. Ook bracht ze enkele jaren van haar leven door bij de ondernemer en filmproducent Howard Hughes. Last but not least is regisseur Gordon Parks ook een van Gloria's levensgezellenVanderbilt , die vier keer getrouwd is geweest.

In de loop der jaren heeft ze ook tal van bekende gezichten voor haar bedrijf weten te winnen als reclameparfum- en cosmeticapartner voor haar parfums en cosmetica.

Vanderbilt Parfum voor vrouwen online kopen

Dames kunnen bij ons Vanderbilt parfum kopen zonder lange afstanden af te leggen. Wij dragen talrijke geuren van het merk en bieden deze samen met de bijpassende complementaire lichaamsverzorgingsproducten aan. Dit zijn bijvoorbeeld douchegels of bodylotions, die u goedkoop in onze winkel kunt bestellen, maar ook het Vanderbilt parfum.

Dankzij onze grote voorraden garanderen wij altijd korte levertijden direct bij u aan huis - zonder enige inkoopstress. Bij ons kan elke dame haar favoriete Vanderbilt parfum voor een spotprijs kopen. Ons assortiment omvat alle succesvolle geuren van het label, van de echte klassiekers tot de laatste nieuwe releases.

Door de gedetailleerde productbeschrijvingen is het ook mogelijk om verschillende vrouwengeuren van het merk direct online te vergelijken. Natuurlijk is Vanderbilt parfum voor dames perfect als geschenk voor verschillende gelegenheden.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Vanderbilt met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Beroplike
Betrouwbaar

Deze deo is erg betrouwbaar en houdt are luchtjes lang weg. Als ik hem 's morgens na het douchen op doe, hoef ik me de hele dag geen zorgen meer te maken.

Commentaar van Themighe89
Deze geur bevalt me super

Dit product gebruik ik al enkele jaren omdat het een frisse, niet opdringerige geur heeft. Het liefste gebrui ik alles, de parfumdouche en daarna de bodymilk, vooral in de zomermaanden. Bevalt mij heel goed.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 14
toepassen