Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De beroemde binnenhuisarchitect Clive Christian werd een even beroemde parfumeur. Hij richtte echter niet zomaar zijn eigen huis op, maar nam de parfumerie Crown over. Hij heeft immers het recht om de kroon van Koningin Victoria in zijn handelsmerk te dragen!<br><br>Nu creëert hij exquise parfums zoals 1872, L of X - en de No.1 Imperial Majesty Edition, een van de duurste parfums ter wereld.

Meer info

koop Clive Christian parfum goedkoop

Meer info +

Clive Christian parfum - koninklijke geuren met een unieke uitstraling

De Britse sterontwerper en parfumeur Clive Christian beschouwt het creëren van exquise parfums als een kunstvorm op gelijke voet met muziek en schilderkunst. Alleen de fijnste zeldzame essences worden gebruikt bij de samenstelling van zijn unieke geuren. In 2005 creëerde Christian met de hulp van meesterparfumeurs Geza Schön en Christian Provenzano het duurste parfum ter wereld op dat moment. Clive Christian No.1 - Imperial Majesty Edition, met een waarde van ongeveer 200.000 euro, werd geproduceerd in een oplage van slechts tien flacons. Zeven exemplaren van het exquise parfum zijn in het bezit van particulieren, terwijl drie exemplaren tentoongesteld worden in Londen, New York en verschillende andere locaties. Het haute couture parfum met een 18-karaats gouden rand en vijf-karaats diamant op de flacon werd verscheept in een Bentley, passend bij zijn status.

Andere geuren van het couturelabel zijn veel minder duur, maar niet minder exquis. Het internet biedt veel mogelijkheden om fascinerende Clive Christian parfum te kopen in de online shop.

Clive Christian parfum - moderne parfumkunst met koninklijke traditie

Clive Christian, geboren in Schotland, wordt beschouwd als een van de meest gerenommeerde interieurontwerpers in het Verenigd Koninkrijk. In 1978 richtte hij zijn studio op om uitgebreide meubelontwerpen te ontwikkelen, die al snel werd gevolgd door een bedrijf voor de productie van aantrekkelijke individuele stukken. In 1999 nam Christian de aloude parfumerie Crown in Londen over, waarvan de wortels teruggaan tot 1872. Het was hier dat de ontwerper het Clive Christian Parfum-label oprichtte met zijn veelzijdige kennis en ervaring in de kunst van het parfumeren. Het prestigieuze merk, dat nu wereldwijd bekend en gewaardeerd wordt, lanceerde 58 zeer gewilde luxe parfums.

The Crown Perfumery was een van de beroemdste Britse parfumhuizen aan het einde van de 19e eeuw. William Sparks Thomson, de oprichter van het traditionele bedrijf, was eigenlijk betrokken bij de productie van crinolines. Hij voegde bloemengeurcreaties toe aan de dure stukken als ze werden afgeleverd. Koningin Victoria was erdoor betoverd. Als blijk van haar waardering gaf ze Sparks Thomson het recht om de Engelse koninklijke kroon te gebruiken om zijn flacons te versieren.

Clive Christian voelt zich nauw verbonden met deze traditie en maakt het de basis van Clive Christian parfum. De geuren zijn gemodelleerd naar de composities van de Crown Perfumery. Ze blazen de eeuwenoude kunst van het parfumeren nieuw leven in met moderne combinaties van smaken en essences.

Geïnteresseerden en kenners kunnen de unieke Clive Christian parfums online kopen.

Vier prachtige collecties van Clive Christian parfum

De exclusieve geuren van het couturelabel worden aangeboden in vier adembenemende collecties dames- en herenparfums en unisex creaties: Original, Noble en Private Collection, die worden aangevuld met de Absolute Collection. Er is een kans om veel geuren uit de prachtige collecties van Clive Christian Parfum te kopen tegen voordelige prijzen.

Parfums uit de Originele Collectie

Bovenaan de Originele Collectie staat Clive Christian No. 1, de meer betaalbare versie van 's werelds duurste parfum. Het is verkrijgbaar in verschillende samenstellingen voor mannen en vrouwen. De geur voor vrouwen is een sprankelend eerbetoon aan de Oriënt. Sappig fruit en delicate dauwbloemen vormen een verleidelijk sensuele synthese met muskus, sandelhout en amber.

De mannengeur Clive Christian No. 1 for Men heeft een modern, elegant mannelijk karakter dankzij de toevoeging van kruidige aroma's van dragon, kardemom, karwij en nootmuskaat. Het is mogelijk om deze spannende varianten van Clive Christian parfum online te kopen. De klassieke parfums Clive Christian 1872 en Clive Christian X maken de Original Collection geuren compleet.

Clive Christian parfum uit de Noble Collectie

Gelanceerd in 2016 met Clive Christian Noble VII, is de collectie een eerbetoon aan de hoogtijdagen van de Britse architectuur en design. De creaties van de fijnste essences behoren tot Clive Christian 's meest complexe en suggestieve composities. Clive Christian Noble VII draagt de ondertitel Queen Anne, Clive Christian Noble VIII het baanbrekende epitheton Rococo. Beide parfums zijn verkrijgbaar in verschillende versies voor mannen en vrouwen. De dominante noten van de twee mannengeuren zijn cosmee en immortelle, terwijl de vrouwenparfums zich overgeven aan de delicate geuren van magnolia en rotsroos.

Tien fascinerende geuren die het leven vieren - De privécollectie

Clive Christian parfum uit de Private Collection wordt gepresenteerd in een elegante bruine flacon van het luxelabel. De tien geuren vieren de speciale momenten in het leven. Ze benadrukken de uniciteit van bijzonder waardevolle essences. Houtachtig leder, groene fougère en bloemige chypre met rijke patchoeli zijn de ondertitels van de adembenemende geurcomposities. Online winkels bieden de fascinerende creaties uit de Private Collection van Clive Christian Parfum aan tegen voordelige prijzen.

Meesterlijk vakmanschap - De Absolute Collectie

Meesterlijk, perfect vakmanschap vormde de inspiratie voor de drie geuren in de Absolute Collection. Jasmine, Rose en Sandalwood Absolute bevatten de fijnste geuroliën in de hoogste concentratie. Dit geeft deze collectie van Clive Christian Parfum een unieke intensiteit en diepte. De geuren zijn ook uitzonderlijk lang houdbaar. De fijn geslepen flacons van Frans loodkristal en de glinsterende goudbruine kleur van het geurwater getuigen ook van meesterlijk vakmanschap.

Clive Christian parfum - op verzoek ook verkrijgbaar in een op maat gemaakte flacon

De geuren van het Clive Christian label behoren tot de meest exquise producten van de Engelse parfumerie. De eerste flacon van de Clive Christian No. 1 Special Commission heeft de vorm van een uitgebreide tiara, versierd met een manchet van puur goud. De sterontwerper liet het maken ter gelegenheid van het gouden jubileum van koningin Elizabeth II. Het kostbare meesterwerk kan worden bekeken in het Victoria & Albert Museum in Londen.

Het Clive Christian label creëerde andere unieke geuren voor speciale gelegenheden. De composities werden gepresenteerd in prachtige loodkristallen flacons met de contouren van de beroemde Oscar, een voetbalschoen en een luxe jacht. Clive Christian private fragrances kunnen door welgestelde klanten bij Clive Christian besteld worden. Het ontwerp van de flacon wordt volledig gebaseerd op de wensen van de klant. De levertijd voor privécreaties is ongeveer zes maanden. De prijs voor dergelijke luxe ligt rond de EUR 50.000.

Exclusieve luxe parfums online tegen voordelige prijzen

De parfums van Clive Christian Parfum zijn unieke, tijdloze meesterwerken van de parfumkunst met onweerstaanbare, veelzijdige geuren. Het brede en kleurrijke assortiment van betoverende composities heeft een geschikte creatie voor elke drager en elke gelegenheid. De betoverende kristallen flacons met de gouden koninklijke kroon van koningin Victoria zijn ook zeer gewilde verzamelobjecten van bijzondere waarde.

Dat koninklijke luxe niet duur hoeft te zijn, bewijzen de vele online shops die de exclusieve geuren tegen zeer gunstige prijzen aanbieden. Geïnteresseerden en liefhebbers van het label hebben dus de mogelijkheid om het Clive Christian parfum te kopen dat bij hun persoonlijkheid past.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Clive Christian in vergelijking met de SRP