Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De beroemde binnenhuisarchitect Clive Christian werd een al even beroemd parfumeur. Hij richtte echter niet alleen zijn eigen huis op, maar nam ook de Crown Perfurmery over. Deze mag dan wel de kroon van Koningin Victoria in zijn handelsmerk dragen!<br><br>Nu creëert hij exquise geuren zoals 1872, L of X - en de No.1 Imperial Majesty Edition, een van de duurste parfums ter wereld.

Meer info

Koop Clive Christian Parfum goedkoop

Meer info +

Clive Christian Parfum - Koninklijke geuren met een unieke uitstraling

De Britse sterontwerper en parfumeur Clive Christian ziet de creatie van exquise parfums als een kunstvorm die gelijk is aan muziek en schilderkunst. Voor de samenstelling van zijn unieke geuren worden alleen de edelste zeldzame essences gebruikt. In 2005 creëerde Christian, in samenwerking met de meesterparfumeurs Geza Schön en Christian Provenzano, het duurste parfum ter wereld op dat moment. Clive Christian No.1 - Imperial Majesty Edition, ter waarde van ongeveer 200.000 euro, werd geproduceerd in een oplage van slechts tien flacons. Zeven exemplaren van de edele geur zijn eigendom van particulieren, drie exemplaren zijn tentoongesteld in Londen, New York en op wisselende locaties. Het haute couture parfum met een 18 karaats gouden rand en een vijf karaats diamantfles werd verscheept in een Bentley in overeenstemming met zijn status.

Andere geuren van het Couture label zijn veel goedkoper, maar niet minder exquis. Het internet biedt vele manieren om fascinerende Clive Christian parfums te kopen in de online winkel.

Clive Christian Parfum - Moderne parfumkunst met koninklijke traditie

Geboren in Schotland, wordt hij Clive Christian beschouwd als een van de meest gerenommeerde interieurontwerpers van Groot-Brittannië. In 1978 richtte hij zijn studio op voor de ontwikkeling van uitgebreide meubelontwerpen, die al snel gevolgd werd door een bedrijf voor de productie van aantrekkelijke unieke stukken. In 1999 nam Christian de eerbiedwaardige London Crown Perfumery over, waarvan de wortels teruggaan tot 1872. Daarin heeft de ontwerper het label Clive Christian Parfum opgericht met diverse kennis en ervaring op het gebied van parfumkunst. Het nu wereldberoemde en hoog aangeschreven luxemerk lanceerde 58 zeer gewilde luxeparfums.

De Crown Parfumerie was een van de beroemdste Britse parfumhuizen aan het einde van de 19e eeuw. William Sparks Thomson, de oprichter van het traditionele bedrijf, was feitelijk betrokken bij de productie van crinolines. Bij de levering voegde hij bloemengeurcreaties toe aan de dure stukken. Koningin Victoria was erdoor betoverd. Het gaf Sparks Thomson het recht om de Engelse koninklijke kroon te gebruiken om zijn flacons te versieren als teken van zijn waardering.

Clive Christian voelt zich diep verbonden met deze traditie en maakt er de basis van het Clive Christian parfum van. Zijn geuren zijn gebaseerd op de composities van Crown Perfumery. Ze brengen de eeuwenoude kunst van de parfumerie tot leven met moderne combinaties van aroma's en essences.

Geïnteresseerden en liefhebbers kunnen het unieke Clive Christian parfum online kopen.

Vier prachtige Clive Christian parfumcollecties.

De exclusieve geuren van het couture label worden aangeboden in vier adembenemende collecties dames- en herenparfums en uniseks creaties: Originele, Edele en Particuliere Collectie, waar de Absolute Collectie bij komt. Er is een kans om veel geuren te kopen uit de prachtige collecties van Clive Christian Parfum tegen lage prijzen.

Parfums uit de originele collectie

Aan de top van de Original Collection staat Clive Christian nummer 1, de goedkopere versie van 's werelds duurste parfum. Het wordt aangeboden in verschillende composities voor dames en heren. De vrouwengeur is een sprankelend eerbetoon aan de Oriënt. Sappige vruchten en fijne verse bloemen met muskus, sandelhout en amber vormen een betoverend sensuele synthese.

De mannengeur Clive Christian No. 1 for Men krijgt een modern, elegant mannelijk karakter door de toevoeging van kruidige aroma's van dragon, kardemom, karwij en nootmuskaat. Er is een manier om deze spannende variaties van Clive Christian parfum online te kopen. De klassieke Clive Christian 1872 en Clive Christian X geuren vervolledigen de originele collectie.

Clive Christian Parfum van de Edele Collectie

Begonnen in 2016 met Clive Christian Noble VII, is de collectie een eerbetoon aan de hoogtijdagen van de Britse architectuur en design. De creaties van de beste essenties behoren tot de meest complexe en suggestieve composities van Clive Christian . Clive Christian Noble VII heeft de ondertitel Queen Anne, Clive Christian Noble VIII de baanbrekende bijnaam Rococo. Beide geuren zijn verkrijgbaar in verschillende versies voor mannen en vrouwen. De dominante geuren van de twee mannengeuren zijn cosmetica en onsterfelijkheid, terwijl de parfums van de vrouwen zich uitleven in de delicate geuren van magnolia en steenroos.

Tien fascinerende geuren die het leven vieren - De privécollectie

Clive Christian Parfum uit de Private Collection wordt gepresenteerd in een edele bruine fles van het Nobellabel. De tien geuren vieren de bijzondere momenten in het leven. Ze benadrukken het unieke karakter van bijzonder waardevolle essences. Woody Leather, Green Fougere en Floral Chypre With Rich Patchouli zijn de ondertitels van de adembenemende geurcomposities. Online winkels bieden de fascinerende creaties van de Private Collection van Clive Christian Parfum voor een geweldige prijs.

Meester vakmanschap - De Absolute Collectie

Meesterlijk, perfect vakmanschap vormde de inspiratie voor de drie geuren van de Absolute Collection. Jasmijn, roos en sandelhout bevatten de fijnste geurende oliën in de hoogste concentratie. Dit geeft deze Clive Christian parfumcollectie een unieke intensiteit en diepte. Bovendien zijn de geuren uitzonderlijk duurzaam. De verfijnd gesneden Franse loodkristallen flacons en de goudbruine, glinsterende kleur van het geurende water getuigen ook van meesterlijk vakmanschap.

Clive Christian Parfum - ook verkrijgbaar in een individuele fles op aanvraag

De geuren Clive Christian van het label behoren tot de meest verfijnde producten van de Engelse parfumkunst. De eerste fles van de Clive Christian No. 1 Special Commission heeft de vorm van een uitgebreide tiara versierd met een puur gouden manchet. De sterontwerper liet het maken ter gelegenheid van het gouden troonjubileum van koningin Elizabeth II. Dit kostbare meesterwerk is te zien in het Victoria & Albert Museum in Londen.

Bij speciale gelegenheden creëerde het label Clive Christian andere unieke geuren. De composities werden gepresenteerd in prachtige loden kristallen flacons met de contouren van de beroemde Oscar, een voetbalschoen en een luxe jacht. Sterk betalende klanten kunnen private Clive Christian geuren bestellen. Het ontwerp van de flacon is gebaseerd op de wensen van de klant. De levertijd voor particuliere creaties is ongeveer een half jaar. De prijs voor een dergelijke luxe is ongeveer 50.000 EUR.

Exclusieve luxe parfums online tegen lage prijzen

De geuren van Clive Christian Parfum zijn unieke, tijdloze meesterwerken van parfumkunst met onweerstaanbare, veelzijdige geuren. Het brede en kleurrijke palet van betoverende composities heeft voor elke drager en elke gelegenheid een passende creatie klaarstaan. De betoverende kristallen flacons met de gouden koninklijke kroon van koningin Victoria zijn ook zeer gewilde verzamelobjecten van bijzondere waarde.

Dat koninklijke luxe niet duur hoeft te zijn, bewijst een groot aantal online winkels die de exclusieve geuren tegen zeer redelijke prijzen aanbieden. Dit geeft geïnteresseerden en liefhebbers van het label de mogelijkheid om het Clive Christian parfum te kopen dat bij hun persoonlijkheid past.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Clive Christian in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.