Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Als een herinnering aan een mooie reis - dat is het effect dat een Memo Paris parfum moet hebben. De exquise nicheparfums van het parfumhuis zijn kleine, ongewone kunstwerken die de reisindrukken van de oprichters weergeven in parfumvorm.

Meer info

Memo Paris Parfum goedkoop kope

Meer info +

Memo Paris Parfum - een reis naar diepe emoties

Een Memo Paris parfum is als een reis. Elk parfum beschrijft een transformatie, bindt gevoelens, laat ze weer los, gebruikt speciale geurnuances om een onverwacht facet te laten stralen. Een Memo Paris parfum is een waar kunstwerk. De parfumeurs die werken voor Memo Paris krijgen geen enkele beperking opgelegd, alleen zo kunnen ze hun creatieve processen de vrije loop laten, en ontstaan er geuren die de uitdrukking zijn van pure creatieve kracht. Ze verrassen met onbekende noten en winden je toch met gemak om hun vinger. Dat is echt meesterschap! Mensen die geïnspireerd willen worden, kopen een Memo Paris parfum. Of het nu door reizen, ervaringen of gevoelens is, of zelfs door geuren die de fascinatie en het enthousiasme voor het leven op deze aarde tot uitdrukking brengen. Veel geuren dragen de naam van plaatsen op aarde en verwerken de sfeer van deze gebieden in de geur. Als u wilt weten welke indrukken de geuren uitstralen, kunt u rondkijken in onze online winkel Memo Paris en de geur kopen die het beste bij u past.

Een machtig paar zoekt de perfecte uitdrukking

Een van de grote passies van het echtpaar Clara en John Molloy is reizen. Een ander is parfums. Clara Molloy, met wortels in Parijs en Catalonië, is parfumeur en dichteres, John is een sportieve Ier die de wereld verkent. In 2007 besluiten ze allebei hun verzamelde indrukken te bundelen in exclusieve parfums en die met de wereld te delen. Memo Paris is geboren. Samen met de parfumeurs Sophie Labbé, Karine Vichon Spehner, Aliénor Massenet en parfumeur Philippe Paparella creëren zij intense geuren met een vleugje vintage, vaak verrassende noten en een lang geurspoor. Het gaat tenslotte allemaal om reizen - en de reis is de bestemming. Dat is meteen het motto van de jonge parfumfabriek. Tijd speelt een beslissende rol in reizen, en de twee brengen dit ook over op geuren. Een parfum van Memo Paris dat na uren nog hetzelfde ruikt als wanneer het is opgespoten, is dus uit den boze. Het Parijse parfumhuis weet te verrassen met hoogwaardige en zeldzame parfumessences. Daarom is een parfum van Memo Paris een goede waarde voor iedereen die graag nieuwe geuren ontdekt.

Zoals elke parfumeur neemt Clara Molloy de wereld waar via haar neus; ze houdt onder andere van de geur van regen op Parijse kasseien. Haar enthousiasme voor geuren bracht haar ook tot schrijfopdrachten. Ze heeft een boek gepubliceerd over de beroemdste parfumeurs van onze tijd. Het was haar manier om te kijken naar het creatieve proces dat komt kijken bij het maken van geuren. Voor haar eigen werk vond Clara Molloy dat een geur rijp is om uitgebracht te worden als hij voldoende expressiviteit heeft maar toch een beetje mysterie behoudt. Dus, met een Memo Paris parfum, moet men de wereld door nieuwe ogen zien.

Memo Paris en de liefde voor details

Wie Memo Paris parfum online zoekt, vindt thematische geurcollecties en fijne exclusieve parfums, aangevuld met geurkaarsen, lichaamsverzorging en reisaccessoires:

-De Memo Paris Collection Graines Vagabondes is een uitstekend voorbeeld van de onconventionele parfumerie van dit nichehuis. De natuur fascineert veel mensen en dient vaak als inspiratie voor geuren. Het enthousiasme voor het steeds vernieuwende proces van het leven heeft ook Memo Paris geïnspireerd, die ronduit verbazingwekkend lijken. De uitstekende composities wagen zich op een terrein dat zelden in parfums voorkomt: In Graines Vagabondes behoort de scène tot de geur van een zaadje of een vrucht. In de bloemig-frisse geur van Kedu vormt sesam absolue een hoofdakkoord. Vergezeld van fruit, thee, bloemen, muskus en mos, is Kedu een heerlijk onopvallend maar fascinerend Memo Paris parfum.

De Memo Paris Collection Fleurs Bohèmes is een eerbetoon aan de schoonheid en de diversiteit van bloemen. De parfums nemen u mee naar vele plaatsen in de wereld en proberen hun typische geur en karakteristieke stemming weer te geven. In het parfum Memo Paris Granada vermengen de geuren van jasmijn en oranjebloesem zich. De kosmopolitische geest van de stad en de schoonheid van haar architectuur veroveren onmiddellijk het hart. Fleur Bohémes Granada wekt ook diepe emoties op. In Ethiopië ligt Lalibela, een heilige plaats met verschillende uit de rotsen gehouwen kerken. Daar zweeft de geur van rozen in de warme, zwoele lucht, die nog steeds de mystiek van de plaats bewaart. Luxor, Bhutan, Myanmar en Argentinië zijn andere plaatsen in de wereld die het label inspireren om een buitengewoon Memo Paris parfum te creëren. De collectie bevat zeer verschillende geuren. Zij getuigen van de diversiteit van onze wereld, van haar unieke landschappen, die door de creatieve filter van Memo Paris duidelijk aan het licht komen. Wie van reizen houdt, vindt in deze collectie mooie herinneringen aan bepaalde plaatsen of genoeg inspiratie om nieuwe kusten te ontdekken.

-De Memo Paris Collectie Cuir Nomades brengt leer in verband met specifieke plaatsen in de wereld. Elk Memo Paris parfum in de collectie bevat een leerakkoord, maar leer ruikt in Ierland anders dan in Afrika. Natuurlijk is er ook een verschil tussen Italiaans leder en Frans leder. De ledercollectie gaat over reizen, wat nooit mogelijk zou zijn geweest zonder lederen koffers, lederen tassen of lederen kleding, althans in het verleden. In Irish Leather staat de frisheid van het Ierse landschap naast het leerakkoord. Jeneverbessen, mate-thee, berkenteer, moerasgras en bloemen zorgen voor een kruidige, harsachtige en houtachtige geur, waarin leer natuurlijk ook een rol speelt.

Wie de verscheidenheid aan geuren wil ontdekken, geïnspireerd door indrukken van over de hele wereld, kan in onze winkel rondsnuffelen. En als u zelf op een olfactorische reis wilt gaan, kunt u uw parfum hier online kopen Memo Paris.

Kunst op alle niveaus

Kunst is niet alleen een centraal thema in de geuren van Memo Paris Parfum. De vrije expressie van emoties in olfactorische vorm vindt bij het Parijse parfumhuis zijn equivalent in het ontwerp van de flacons en accessoires. Het bedrijf werkt met verschillende kunstenaars die flacons en illustraties voor de geuren ontwerpen. Globetrotter Alain Bouldouyre reist en tekent de wereld rond sinds de jaren 1970. Voor Memo Paris ontwierp hij de fles en de reclamecampagne voor Irish Leather. De flessen zijn altijd in goud, zwart en wit, terwijl de bijpassende afbeeldingen kleurrijk zijn. Alain Bouldouyre tekent het groene Ierse landschap met waterverf. Andere kunstenaars interpreteren de geuren van Memo Paris Parfum op hun eigen manier, wat resulteert in unieke flacons en prachtige reclamecampagnes die even gevarieerd zijn als de parfums van Memo Paris. Kunst verbindt hen allen, zowel de schilderijen als de geuren.

Kunstzinnig en draagbaar - Memo Paris Parfum

Parfums van een nichehuis spreken niet altijd een breed publiek aan. Dit is anders met Memo Paris. De geuren hebben zeker ongewone noten, maar hun composities zijn evenwichtig en aantrekkelijk. Wie graag exclusieve geuren draagt die zelden bij andere mensen worden geroken, moet Memo Paris in het oog houden. De prachtige geurprogressies nemen ons mee op reis naar belangrijke plaatsen op aarde en laten ze verschijnen in ons geestesoog. Memo Paris Koop parfum goedkoop en dompel jezelf onder in de schoonheid van de wereld!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.