Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Als een herinnering aan een mooie reis - zo moet een Memo Paris parfum aanvoelen. De verfijnde nichegeuren van het parfumhuis zijn kleine, ongewone kunstwerken die de reisindrukken van de oprichters weerspiegelen in parfumvorm.

Meer info

Memo Paris parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Memo Paris parfum - een reis naar diepe emoties

Een Memo Paris parfum is als een reis. Elke geur beschrijft een transformatie, bindt gevoelens, laat ze weer los, gebruikt speciale geurnuances om een onverwacht facet te belichten. Een Memo Paris parfum is een waar kunstwerk. De parfumeurs die voor Memo Paris werken krijgen geen grenzen opgelegd, alleen zo kunnen ze hun creatieve processen de vrije loop laten, wat resulteert in geuren die een uiting zijn van pure creativiteit. Ze verrassen met onbekende noten en winden je toch met gemak om hun vingers. Dat is echt meesterschap! Mensen die geïnspireerd willen worden kopen een Memo Paris parfum. Of het nu door reizen, ervaringen of gevoelens is, of door geuren die fascinatie en enthousiasme voor het leven op deze aarde uitdrukken. Veel geuren dragen de namen van plaatsen op aarde en drukken in hun geur de stemming van de streek uit. Als je wilt weten welke indrukken de geuren uitstralen, kun je een kijkje nemen in onze Memo Paris online shop en de geur kopen die het beste bij je past.

Een powerkoppel op zoek naar de perfecte uitdrukking

Een van de grote passies van Clara en John Molloy is reizen. Een andere is geuren. Clara Molloy, met roots in Parijs en Catalonië, is parfumeur en dichter, terwijl John een sportieve Ier is die de wereld verkent. In 2007 besloten ze allebei hun verzamelde indrukken te bundelen in exclusieve parfums en deze te delen met de wereld. Memo Paris is geboren. Samen met parfumeurs Sophie Labbé, Karine Vichon Spehner, Aliénor Massenet en Philippe Paparella creëren ze intense geuren met een vleugje vintage, vaak verrassende noten en een lang geurspoor. Uiteindelijk gaat het allemaal om reizen - en de reis is de bestemming. Dat is het motto van de jonge parfumproducent. Tijd speelt een doorslaggevende rol bij het reizen, en de twee brengen dit ook over op geuren. Een Memo Paris parfum dat na uren nog steeds hetzelfde ruikt als toen het opgespoten werd, is dan ook uit den boze. Het Parijse parfumhuis weet te verrassen met hoogwaardige en vaak zeldzame geuressences. Daarom is een Memo Paris parfum ideaal voor iedereen die graag nieuwe geuren ontdekt.

Zoals elke parfumeur neemt Clara Molloy de wereld waar door haar neus; ze houdt onder andere van de geur van regen op Parijse kasseien. Haar enthousiasme voor geuren heeft haar ook tot schrijven gebracht. Ze publiceerde een boek over de beroemdste parfumeurs van onze tijd. Dit was haar manier om het creatieve proces van het maken van geuren te verkennen. Voor haar eigen werk heeft Clara Molloy ontdekt dat een parfum klaar is voor publicatie als het genoeg zeggingskracht heeft maar toch een beetje mysterieus blijft. Een Memo Paris parfum moet je de wereld door nieuwe ogen laten zien.

Memo Paris en aandacht voor detail

Wie online op zoek gaat naar Memo Paris parfum vindt thematische geurcollecties en fijne exclusieve parfums, aangevuld met geurkaarsen, lichaamsverzorging en reisaccessoires:

-De Memo Paris Collectie Graines Vagabondes is een uitstekend voorbeeld van de onconventionele parfumerievaardigheden van het nichehuis. De natuur fascineert veel mensen en dient vaak als inspiratie voor geuren. Enthousiasme voor het steeds vernieuwende proces van het leven heeft ook Memo Paris geïnspireerd, met een bijna verbazingwekkend effect. De opmerkelijke composities wagen zich op een gebied dat zelden in parfums wordt opgenomen: In Graines Vagabondes behoort de geur van een zaadje of een vrucht tot het podium. In de frisse, bloemige geur van Kedu vormt sesam absolue het hoofdakkoord. Begeleid door fruit, thee, bloemen, muskus en mos is Kedu een heerlijk onopvallend maar fascinerend Memo Paris parfum.

-De Memo Paris Collectie Fleurs Bohèmes is een eerbetoon aan de schoonheid en diversiteit van bloemen. De parfums nemen je mee naar vele plaatsen in de wereld en proberen hun typische geur en karakteristieke stemming weer te geven. Het Memo Paris parfum Granada mengt de geuren van jasmijn en oranjebloesem. De kosmopolitische geest van de stad en de schoonheid van de architectuur veroveren onmiddellijk het hart. Fleur Bohémes Granada roept ook diepe emoties op. In Ethiopië ligt Lalibela, een heilige plaats met verschillende rotskerken. Daar zweeft de geur van rozen in de warme, balsamico lucht, die vandaag de dag nog steeds de mystiek van de plek bewaart. Luxor, Bhutan, Myanmar en Argentinië zijn andere plaatsen in de wereld die het label inspireren om een bijzonder Memo Paris parfum te creëren. De collectie bevat zeer verschillende geuren. Ze getuigen van de diversiteit van onze wereld, haar unieke landschappen, die aan het licht komen door het creatieve filter van Memo Paris. Iedereen die van reizen houdt zal in deze collectie prachtige herinneringen aan bepaalde plaatsen vinden of genoeg inspiratie om nieuwe kusten te ontdekken.

-De Memo Paris Collectie Cuir Nomades verbindt leer met specifieke plaatsen in de wereld. Elk Memo Paris parfum in de collectie bevat een leerakkoord, maar leer ruikt anders in Ierland dan in Afrika. Natuurlijk is er ook een verschil tussen Italiaans leer en Frans leer. De ledercollectie gaat over reizen, wat nooit mogelijk zou zijn geweest zonder leren koffers, leren tassen of leren kleding, tenminste niet in het verleden. In Irish Leather staat de frisheid van het Ierse landschap naast het leerakkoord. Jeneverbessen, maté thee, berkenteer, rokerig gras en bloemen creëren een kruidige, harsachtige en houtachtige geur, waarin leer natuurlijk ook een rol speelt.

Als je de verscheidenheid aan geuren wilt ontdekken die geïnspireerd zijn door indrukken van over de hele wereld, kun je een kijkje nemen in onze winkel. En als je zelf een geurreis wilt maken, kun je hier je Memo Paris parfum online kopen.

Kunst op alle niveaus

Kunst is niet alleen een centraal thema in de geuren van Memo Paris Parfum. De vrije expressie van emoties in olfactorische vorm vindt zijn equivalent bij het Parijse parfumhuis in het ontwerp van de flacons en accessoires. Het bedrijf werkt samen met verschillende kunstenaars die flacons en illustraties voor de geuren ontwerpen. Globetrotter Alain Bouldouyre reist en tekent de wereld al sinds de jaren 1970. Voor Memo Paris ontwierp hij de flacon en de reclamecampagne voor Irish Leather. De flacons zijn altijd in goud, zwart en wit, terwijl de bijpassende afbeeldingen kleurrijk zijn. Alain Bouldouyre tekent het groene Ierse landschap in aquarellen. Andere kunstenaars interpreteren de geuren van Memo Paris Parfum op hun eigen manier, wat resulteert in unieke flacons en prachtige reclamecampagnes die net zo gevarieerd zijn als de parfums van Memo Paris. Kunst verbindt ze allemaal, zowel de schilderijen als de geuren.

Kunstzinnig en draagbaar - Memo Paris parfum

Parfums van een nichehuis spreken niet altijd een breed publiek aan. Dit is niet het geval bij Memo Paris. De geuren hebben zeker ongewone noten, maar hun composities zijn evenwichtig en aantrekkelijk. Iedereen die graag exclusieve geuren draagt die zelden bij andere mensen worden geroken, moet Memo Paris in de gaten houden. De prachtige geuren nemen ons mee op reis naar belangrijke plekken op aarde en laten ons deze in gedachten visualiseren. Koop Memo Paris parfum tegen een voordelige prijs en dompel jezelf onder in de schoonheid van de wereld!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten