Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Voordat de Zuid-Duitser nieuwe standaarden zette met zijn geuren, werkte hij voor de marketingafdelingen van wereldspeler L'Oreal. Geuren geïnspireerd door fotografie verschijnen sinds 2003 onder de naam Ulrich Lang New York.

Meer info

Ulrich Lang New York parfum

Meer info +

Ulrich Lang New York parfum - skylines van levendige metropolen in geurende beelden

De parfums van Ulrich Lang New York zijn themageuren van een bijzondere soort. De fascinerende unisex- en mannenparfums vertalen de passie van kunstenaar Ulrich Lang voor hedendaagse fotografie naar indrukwekkende geurlijnen. Ze zijn geïnspireerd op het ritme van pulserende metropolen en de skyline van New York.

De frisse, aromatische geuren worden verlevendigd door bloemige en houtachtige noten. Ze gedijen bij verrassende ontwikkelingen van de topnoot naar de basisnoot en zitten vol tempo en beweging. Frisse, kruidige akkoorden van bergamot, salie en munt maken plotseling plaats voor delicate bloemennoten van jasmijn en viooltje, die later worden vervangen door houtachtige en elegant sensuele muskus- en ambertoetsen.

De verpakkingsdozen van Ulrich Lang New York Parfum zijn versierd met meesterlijke foto's. Ze zijn gemaakt door de Amerikaanse fotografe Katy Grannan, die beroemd werd om haar karaktervolle portretten, of door Lang zelf. Geïnteresseerden kunnen Ulrich Lang New York parfum kopen in de online shop.

Synthese van kunst en fotografie in New York

Na een succesvolle carrière als productmanager bij L'Oréal Duitsland en Amaris, een dochteronderneming van Estée Lauder, verliet Ulrich Lang zijn huis in Zuid-Duitsland om een functie te aanvaarden bij een kunstuitgeverij in New York. In 2002 richtte hij zijn eigen merk op, Ulrich Lang New York Parfum, in de New Yorkse wijk Greenwich Village, met als doel het creëren van een synthese van geur en fotografie. Lang erfde zijn gevoel voor mooie geuren van zijn grootmoeder, die haar kapsalon had uitgebreid met een kleine parfumerie.

Ulrich Lang lanceerde zijn eerste parfum, Anvers - Antwerp, onder zijn eigen label in 2003. De inspiratie en getuigenis voor Anvers en het parfum Anvers 2, gelanceerd in 2007, is de Belgische kunsthandelaar en galeriehouder Roger Szmulewicz. Zijn galerie, Fifty One Fine Art, is een van 's werelds meest toonaangevende galeries voor fotografie. De speciale Anvers-creatie maakte het merk al snel beroemd en opende de deur naar de meest prestigieuze parfumerieën. De luxe geur vond vooral in de Verenigde Staten een grote aanhang. In 2006 werd Anvers finalist bij de New York Rising Star Awards.

Inmiddels heeft Lang acht sensationele parfums gelanceerd die uniek zijn in hun combinatie van geuren. Het internet biedt veel mogelijkheden om Ulrich Lang New York parfum online te kopen.

Ulrich Lang New York parfum - Antwerpen en de skyline van New York bij nacht

De parfums van Ulrich Lang zijn gericht op zelfbewuste, moderne dragers met een scherp gevoel voor fijne geurnuances. De speciale kenmerken van de geuren van Ulrich Lang New York Parfum worden hieronder kort gepresenteerd:

-Anvers is een frisse mannengeur met uitdagende kruidige noten, klassieke bloemenaroma's en een sensueel zachte basis. In de opening wedijveren bergamot, limoen en mandarijn met salie, munt en basilicum. De hartnoot wordt gedomineerd door delicate bloemengeuren van jasmijn, viooltjes en geraniumblad, versterkt door een vleugje honing. Leer, mos, amber en hout zorgen voor een zachte, elegante finish.

-Anvers 2 is een vrij introverte, gevoelige mannengeur die citrusnoten combineert met zwarte peper, bedauwde, delicate bloemen, sandelhout en vetiver. Tonkaboon, vanille, amber en musk vormen de zachte basisnoot. Een betoverend Ulrich Lang New York parfum dat tegen voordelige prijzen verkrijgbaar is in online shops.

-De uniseks geur Lightscape werd gelanceerd in 2012 en interpreteert een zonnige ochtend in een zomerse metropool. Het fascinerende Ulrich Lang New York parfum verkent de interactie van de intense frisheid van galbanum en Siciliaanse citroen met delicate viooltjes, iris en rozen.

-Nightscape is een mannengeur uit 2009 die een eerbetoon is aan New York bij nacht, waarvan de skyline de buitenste verpakking siert. Bergamot, groene akkoorden, roosgeranium, jasmijn, cederhout, zachte ledernoten, patchoeli, tonkaboon, muskus en amber toveren een fascinerende flair tevoorschijn. Dit Ulrich Lang New York parfum is zeker het kopen waard.

-Aperture is een ongewoon, modern uniseks parfum uit 2013 met een mannelijke noot. Het biedt een scherpe bries van zwarte, witte en rode peper, omringd door lelietjes-van-dalen en jasmijn. Tabaksaroma's, muskus, ambergris en vetiver geven de geur elegantie, diepte en sensualiteit. Ambergris voegt een zachte dierlijke noot toe.

-Het Ulrich Lang New York parfum Eau d'Ernest werd gelanceerd in 2005. De minimalistische geur voor mannen combineert de aroma's van basilicum, anijs, Siciliaanse bergamot, muskus en rokerig hout. Het draagt de handtekening van de bekende parfumeur Virginia Bonofiglio.

-Revolution is de commerciële versie van een kunstparfum dat Patricia Choux in 2008 creëerde. Revolution was de titel van een project van de Amerikaanse kunstenares Lisa Kirk. Ze reisde de wereld rond om tien bekende revolutionairen te interviewen. Samen met de parfumeur vatte ze hun associaties met de term samen in een geur. De aroma's van traangas, rook en verbrand rubber zijn in de commerciële versie van Ulrich Lang New York Parfum vervangen door moderne geuren als ambergris, vetiver, leer, muskus, civet, hout en berkenteer. Dit Ulrich Lang New York parfum is ook online verkrijgbaar.

Ulrich Lang - Toewijding aan fotografie en schilderkunst

Ulrich Lang bewees zijn bijzondere flair voor fotografische kunst niet in de laatste plaats in de jaren 1998 tot 2000, waarin hij het online kunstportaal artnet.com oprichtte. Hier worden niet alleen werken van hedendaagse kunstenaars te koop aangeboden. Naast informatie over kunstveilingen en populaire evenementen worden gerenommeerde internationale kunstenaars en hun bekendste werken en thematische galerieën gepresenteerd. Het webportaal wordt zo een indrukwekkende en beschrijvende encyclopedie voor hedendaagse kunst en fotografie. Het portaal bevat ook expressieve foto's van de Belg Roger Szmulewicz, de getuigenis voor de eerste parfums van Ulrich Lang New York Parfum. Het gestileerde portret van de Franse acteur, chansonnier, componist en schrijver Serge Gainsbourg is bijzonder indrukwekkend.

Het beursgenoteerde portaal is nu een van de belangrijkste online dienstverleners voor de internationale kunsthandel met hoofdkantoren in Berlijn en New York. Verdere filialen zijn gevestigd in Groot-Brittannië, China en Rusland.

Ulrich Lang New York parfum - De speciale geur met een trendy tijdgeest

Ulrich Lang New York parfums zijn in alle opzichten bijzonder. Ze wijken af van conventionele, klassieke geurlijnen en verrassen met een soms gewaagd samenspel van contrasterende noten. Met de ongewone, soms ietwat provocerende synthese van fijne aroma's benadrukken ze de zelfbewuste, moderne persoonlijkheid van de drager op een bijzonder indrukwekkende manier. Online winkels maken het mogelijk om Ulrich Lang New York parfum te kopen tegen voordelige prijzen.

Ulrich Lang New York parfum, dat in beperkte oplages wordt geproduceerd, is zeker geen "off-the-peg" geur. De parfums zijn opwindend sensueel, elegant en fascinerend individueel.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten