Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Voordat de Zuid-Duitser met zijn geuren een nieuwe standaard zette, werkte hij voor de marketingafdelingen van de wereldspeler L'Oreal. Op fotografie geïnspireerde parfums verschijnen sinds 2003 onder de naam Ulrich Lang New York.

Meer info

Ulrich Lang New York Parfum

Meer info +

Ulrich Lang New York Parfum - Skylines van pulserende metropolen in geurende beelden

De parfums van dit bedrijf Ulrich Lang New York zijn themageuren van een speciale soort. De fascinerende uniseks en mannenparfums vertalen de passie van de kunstenaar Ulrich Lang voor hedendaagse fotografie in indrukwekkende geurlijnen. Ze zijn geïnspireerd door het ritme van pulserende metropolen en de skyline van New York.

De frisse aromatische geuren krijgen veel levendigheid door de bloemige en houtachtige noten. Ze leven van verrassende ontwikkelingen van de hoofdnota tot de basisnoot, zitten vol snelheid en beweging. Frisse, kruidige akkoorden van bergamot, salie en munt geven plotseling aanleiding tot delicate bloemige tonen van jasmijn en violet, die later worden vervangen door houtachtige en elegante sensuele muskus en amberkleuren.

De verpakkingsdozen van Ulrich Lang New York Parfum zijn versierd met meesterlijke foto's. Ze komen van de Amerikaanse fotografe Katy Grannan, die bekend werd om haar karaktervolle portretten, of van Lang zelf. Iedereen die geïnteresseerd is kan Ulrich Lang New York parfum kopen in de online winkel.

Synthese van kunst en fotografie in New York

Na een succesvolle carrière als productmanager bij L'Oréal Duitsland en Amaris, een dochteronderneming van Estée Lauder, verliet Ulrich Lang zijn Zuid-Duitse thuisland om te werken voor New Yorkse kunstuitgevers. In 2002 richtte hij zijn eigen Ulrich Lang New York parfummerk op in de wijk Greenwich Village in New York, om een synthese van geur en fotografie te creëren. Lang erfde het gevoel voor de prachtige geuren van haar grootmoeder, die haar kapsalon had uitgebreid met een kleine parfumerie.

Ulrich Lang lanceerde zijn eerste geur Antwerpen - Antwerpen onder zijn label in 2003. Inspiratie en getuigenis voor Antwerpen en het in 2007 gepresenteerde parfum Antwerpen 2 is de Belgische kunsthandelaar en galeriehouder Roger Szmulewicz. Zijn galerie Fifty One Fine Art is een van de toonaangevende galeries voor fotografie wereldwijd. De speciale creatie van Anvers maakte het merk al snel beroemd en opende de weg naar de meest nobele parfumerieën. Vooral in de Verenigde Staten vond de luxe geur een grote aanhang. In 2006 werd Antwerpen finalist in de New York Rising Star Awards.

Lang heeft inmiddels acht sensationele geuren gelanceerd die uniek zijn in de combinatie van hun geuren. Het internet biedt meerdere manieren om online Ulrich Lang New York parfum te kopen.

Ulrich Lang New York Parfum - Antwerpen en de skyline van New York 's nachts

De parfums van Ulrich Lang zijn gericht op zelfbewuste, moderne dragers met een scherp gevoel voor fijne geurnuances. De bijzonderheden van de geuren van Ulrich Lang New York parfums worden hieronder kort gepresenteerd:

Anvers is een frisse mannengeur met provocerende kruidige noten, klassieke bloemige aroma's en een sensuele zachte basis. Bij de opening strijden bergamot, limoen en mandarijn tegen salie, munt en basilicum. Het hart wordt gedomineerd door delicate bloemige noten van jasmijn, violet en geranium, versterkt door een vleugje honing. Leer, mos, amber en hout zorgen voor een zachte, elegante afwerking.

Anvers 2 is een vrij introverte, gevoelige mannengeur die citroenachtige noten combineert met zwarte peper, verse, delicate bloesems, sandelhout en vetiver. De zachte basisnoten worden gedomineerd door tonkaboon, vanille, amber en muskus. Een magisch Ulrich Lang New York parfum dat goedkoop wordt aangeboden in online winkels.

Gelanceerd in 2012, de uniseks geur Lightscape interpreteert een zonnige ochtend in een zomermetropool. Het fascinerende Ulrich Lang New York parfum verkent het samenspel van de intense frisheid van galbanum en Siciliaanse citroen met delicate viooltjes, iris en rozen.

Nightscape is een mannengeur uit 2009 die 's nachts een eerbetoon brengt aan New York, waarvan de skyline de buitenverpakking siert. Bergamot, groene akkoorden, rozengeranium, jasmijn, ceder, zachte leren noten, patchoeli, tonkaboon, muskus en amber roepen een fascinerende flair op. Het is de moeite waard om dit Ulrich Lang New York parfum te kopen.

Aperture is een ongebruikelijk, modern uniseks parfum uit 2013 met een mannelijke touch. Het biedt een scherpe bries van zwarte, witte en rode peper, geblazen door lelietjes van de vallei en jasmijn. Tabaksaroma's, muskus, ambergris en vetiver geven de geur elegantie, diepte en sensualiteit. Ambergris voegt een zachte dierlijke noot toe.

Het parfum Eau d'Ernest Ulrich Lang New York werd in 2005 gelanceerd. De minimalistische mannengeur combineert de aroma's van basilicum, anijs, Siciliaanse bergamot, muskus en gerookt hout. Hij draagt de handtekening van de beroemde parfumeur Virginia Bonofiglio.

Revolution is de commerciële versie van een kunstparfum van Patricia Choux uit 2008. Revolution was de titel van uw project van de Amerikaanse kunstenaar Lisa Kirk. Ze heeft de wereld afgereisd om tien beroemde revolutionairen te interviewen. Samen met de parfumeur vatte ze hun associaties met deze term samen in een parfum. De aroma's van traangas, rook en gebrande gom werden in de commerciële versie van het Ulrich Lang New York parfum vervangen door moderne geuren zoals amber, vetiver, leer, muskus, civet, hout en berkenteer. Dit Ulrich Lang New York parfum is ook op grote schaal online beschikbaar.

Ulrich Lang - Toewijding aan fotografie en schilderkunst

Ulrich Lang bewees zijn speciale flair voor fotografische kunst niet in de laatste plaats in de jaren 1998 tot 2000, toen hij het online kunstportaal artnet.com oprichtte. Hier worden niet alleen de werken van hedendaagse kunstenaars te koop aangeboden. Naast informatie over kunstveilingen en hot events worden gerenommeerde internationale kunstenaars met hun bekendste werken en thematische galeries gepresenteerd. Het webportaal wordt zo een indrukwekkende en levendige encyclopedie voor hedendaagse kunst en fotografie. Het portaal bevat ook expressieve foto's van de Belgische Roger Szmulewicz, de getuigenis van de eerste Ulrich Lang New York parfumgeuren. Het gestileerde portret van de Franse acteur, chansonnier, componist en schrijver Serge Gainsbourg is bijzonder indrukwekkend.

Vandaag de dag wordt het genoemde portaal beschouwd als een van de belangrijkste online dienstverleners voor de internationale kunsthandel met hoofdkantoren in Berlijn en New York. Andere vestigingen bevinden zich in Groot-Brittannië, China en Rusland.

Ulrich Lang New York Parfum - De speciale geur met een trendy tijdgeest

Ze missen conventionele, klassieke geurlijnen en verrassen met een soms gedurfd samenspel van contrasterende noten. Met de ongewone, af en toe wat provocerende synthese van fijne aroma's onderstrepen ze vooral de zelfbewuste, moderne persoonlijkheid van de drager op indrukwekkende wijze. Online winkels maken het mogelijk om goedkoop Ulrich Lang New York parfum te kopen.

Het Ulrich Lang New York parfum, geproduceerd in beperkte hoeveelheden, is in ieder geval geen "off the peg" parfum. De parfums zijn opwindend sensueel elegant en fascinerend individueel.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.