Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 21
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Naast handen en schoenen spelen tanden een belangrijke rol bij het maken van een eerste indruk. Dit is waar de tandpasta's van Marvis om de hoek komen kijken. Ze zijn stijlvol, luxueus en maken tandenpoetsen tot een waar genot.

Meer info

Koop Marvis tandpasta goedkoop

Meer info +

Uitzonderlijke tandheelkundige zorg

Bij Marvis willen we anders zijn. Brutaal, iconisch, origineel, eenvoudig en gewoon eigentijds. Dat is niet zo eenvoudig als het gaat om zoiets alledaags als tandverzorging en tandpasta. Maar Marvis heeft de gewone, alledaagse tandpasta allang achter zich gelaten. Het bedrijf volgt de trends van de tijd, zet trends, blijft nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ideeën. Op deze manier kan zelfs het alledaagse tandenpoetsen een moment van puur plezier worden. Normaal tandenpoetsen, normale tandpasta, dat kan iedereen, maar het Italiaanse bedrijf wil nieuwe wegen inslaan. Dit idee en uitgangspunt heeft ertoe geleid dat Marvis dental care een hele reeks verschillende smaken voor tandpasta heeft ontwikkeld. Ongebruikelijk maar toch uitnodigend en smaakvol, biedt Marvis dental care een hele wervelwind aan indrukken. Het spreekt voor zich dat de tandpasta aan alle tandverzorgingseisen voldoet. Marvis dental care beschermt, laat een onvergelijkbare frisheid achter in de mond en zorgt voor een geweldige glimlach.

Het verlangen naar iets nieuws

U kunt Marvis dental care al meer dan 40 jaar kopen. De overweldigende smaakervaring is altijd gebaseerd op een frisse en pure, bijzonder hoogwaardige pepermuntolie. Daarnaast zijn er fluoriden, de belangrijkste ingrediënten in elke tandpasta. Dit komt omdat fluoriden het tandglazuur opbouwen en beter bestand maken. Daarom is Marvis tandpasta niet alleen ongelooflijk fris, maar zorgt het ook voor effectieve cariëspreventie. Bovendien bevat de tandpasta ook hoogwaardige verzorgende en actieve ingrediënten die tandsteen helpen verwijderen en voorkomen dat het zich opnieuw vormt. Er is dus geen reden om niet voor Marvis tandverzorging te kiezen als je waarde hecht aan een goede smaak en een aangename pastatextuur.

Op het eerste gezicht lijkt Marvis tandpasta vrij duur, maar alleen als je de pure prijzen vergelijkt. Dit komt omdat Marvis tandverzorging eigenlijk goedkoop is. Door de speciale, vrij stevige textuur is de tandpasta zeer zuinig in gebruik en gaat daardoor veel langer mee dan conventionele pasta's. Als je erover denkt om deze coole tandpasta uit te proberen, kun je Marvis tandpasta ook online kopen als het niet lokaal verkrijgbaar is. Verpakt in klassieke tubes maakt Marvis dental care ook indruk met zijn populaire retro design, waarmee de tandpasta al sinds de eerste lancering de aandacht trekt. Het chique ontwerp is een echte blikvanger in de badkamer en belooft tandenpoetsen tot een plezier te maken.

Marvis Classic Mint: De intense frisheidskick van deze tandpasta blijft helemaal puur. Daarom is de tandpasta niet alleen voor puristen, maar ook voor rokers, voor wie het een mooie witte glimlach oplevert.

Marvis Classic Strong Mint: De naam zegt het al, de tandpasta is nog sterker omdat hij gemaakt is met een licht witmakende formule. Hierdoor worden ook de tanden van zware rokers witter.

Marvis Aquatic Mint: Het hoge fluoridegehalte (0,3%) houdt het glazuur gezond en maakt de tanden zachtjes witter.

Marvis Jasmine Mint: De tandpasta met een vleugje jasmijn verspreidt zich bijzonder gemakkelijk door de mond en bestrijdt tandplak en tandbederf op effectieve wijze. Door tandplak te vernietigen wordt ook een slechte adem effectief uitgebannen.

Marvis Ginger Mint: Naast pepermuntolie maakt deze tandpasta uit de Marvis tandverzorgingslijn ook indruk door de lichte scherpte van verse gember, die zorgt voor een extra frisheidboost.

Marvis Whitening Mint: De tandpasta is ook verrijkt met minerale reinigingsmiddelen om zelfs hardnekkige verkleuringen en tandplak te verwijderen. Kan natuurlijk dagelijks gebruikt worden.

Marvis Amarelli Licorice: Deze tandpasta is gemaakt in samenwerking met de Italiaanse dropfabrikant Amarelli. De onvergelijkbare smaak van aromatisch zoethout zorgt ervoor dat je vijf keer per dag je tanden wilt poetsen.

Marvis Cinnamon Mint: Iedereen die van kaneel houdt, zal dol zijn op deze tandpasta. Het is een van de weinige pasta's ter wereld met deze smaak en prikkelt de zintuigen tijdens het tandenpoetsen.

Naast deze aanbiedingen is Marvis dental care ook verkrijgbaar in de online shop als set bestaande uit Royal, Karakum en Ramba tandpasta. Elk van deze pasta's heeft een heel specifieke smaak die je meeneemt naar vreemde landen wanneer je je tanden poetst. De wereldreis begint, hoe kan het ook anders, in Europa. Royal verfrist met limoen, mandarijn, nootmuskaat en fijn roosextract. De reis gaat verder door de eindeloze woestijnen van het Midden-Oosten. Karakum combineert pepermunt en kardemom met frisse, fruitige, lichtzoete sinaasappel. Rambas wacht aan het einde van de bekende wereld. Dit is puur exotisme, rijpe ananas en sappige mango's gecombineerd met munt.

Er zijn zoveel redenen om te kiezen voor Marvis tandpasta. Eén daarvan is de elegante, coole retro-look, die gemodelleerd is naar oude apothekersverpakkingen. Dit maakt op het eerste gezicht duidelijk dat Marvis een heel bijzonder tandverzorgingsproduct is.

40 jaar extravagante zorg

Iedereen die Marvis tandpasta heeft geprobeerd, is altijd onder de indruk geweest. Tientallen jaren geleden al erkende Marvis dat het niet de hoeveelheid tandpasta is die zorgt voor gezonde tanden. De ingrediënten zijn het cruciale punt - en natuurlijk het feit dat de tanden überhaupt gepoetst worden. Het is dus heel logisch om effectieve actieve ingrediënten te ontwikkelen en deze te combineren met frisse, nieuwe smaken die je echt zin geven om je tanden te poetsen. Marvis dental care heeft dit met gemak voor elkaar gekregen en al meer dan 40 jaar bewijst het bedrijf hoe juist het is met zijn retro-look filosofie.

Om de mondhygiëne perfect af te ronden, biedt Marvis dental care online ook een verfrissend mondwater. Sterke pepermuntolie gecombineerd met zoete, geurige kruiden resulteert in een subtiel groen mondwater dat bijna een elixer voor mondhygiëne is. Tandenpoetsen is essentieel, maar niemand heeft gezegd dat het niet leuk mocht zijn.

Voor de nieuwsgierigen

Als je Marvis tandverzorging wilt kopen voor een voordelige prijs, kun je kiezen voor de tandpastaset Wonders of the World, die de tandpasta's Royal, Karakum en Ramba bevat. Het hoeft natuurlijk geen wereldreis te zijn, want de gebruikelijke tandpasta's uit het Marvis dental care assortiment zijn ook als set online verkrijgbaar om kennis mee te maken. Zeven verschillende smaken maken het dagelijkse ritueel van tandenpoetsen tot een waar genot. Sets geven geïnteresseerden de mogelijkheid om de verschillende smaken van Marvis dental care uit te proberen of om ze aan anderen te introduceren. In de aantrekkelijke verpakking is de Marvis dental care in de retro tubes ook een leuk cadeau.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten