Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Naast handen en schoenen spelen ook tanden een belangrijke rol bij de eerste indruk. Dit is waar de tandpasta's van Marvis in het spel komen. Ze zijn stijlvol, luxueus en maken het tandenpoetsen tot een waar genoegen.

Meer info

Koop Marvis Tandpasta goedkoop

Meer info +

De bijzondere tandheelkundige zorg

Met u Marvis wilt u anders zijn. brutaal, iconisch, origineel, origineel, eenvoudig en eenvoudigweg hedendaags. Dit is niet zo eenvoudig als het gaat om zoiets alledaags als tandverzorging en tandpasta. Maar de eenvoudige, normale tandpasta Marvis is al lang achtergebleven. Het bedrijf volgt de trends van de tijd, zet trends, blijft nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ideeën. Op deze manier kunt u ook van het dagelijks tandenpoetsen een moment van puur plezier maken. Normaal tandenpoetsen, normale tandpasta, iedereen kan dat, maar het Italiaanse bedrijf wil nieuwe wegen inslaan. Dit idee en deze basisvereiste heeft geleid tot Marvis de ontwikkeling van een hele reeks verschillende smaken voor tandpasta. Buitengewoon uitnodigend en toch smaakvol, biedt de Marvis tandheelkundige zorg een wervelwind van indrukken. Het spreekt voor zich dat tandpasta voldoet aan alle eisen van de tandheelkundige zorg. Marvis Tandheelkundige verzorging beschermt, laat een onvergelijkbare frisheid in de mond achter en geeft een geweldige glimlach.

Het verlangen naar iets nieuws

Al meer dan 40 jaar kunt u Marvis tandheelkundige zorg kopen. De overweldigende smaakbeleving is altijd gebaseerd op een frisse en pure, bijzonder hoogwaardige pepermuntolie. Daarnaast zijn er fluoriden, de belangrijkste ingrediënten van elke tandpasta. Omdat de fluoriden het glazuur opbouwen en het resistenter maken. Daarom is Marvis tandpasta niet alleen ongelooflijk vers, maar biedt het ook effectieve cariëspreventie. Daarnaast bevat de tandpasta ook hoogwaardige verzorging en actieve ingrediënten die helpen om tandsteen te verwijderen en de nieuwe vorming ervan te voorkomen. Er is dus geen reden om niet Marvis te kiezen voor tandverzorging als u waarde hecht aan een goede smaak en een aangename pastatextuur.

Op het eerste gezicht lijkt Marvis tandpasta vrij duur, maar alleen als je de pure prijzen met elkaar vergelijkt. Omdat Marvis tandheelkundige zorg in feite goedkoop is. Door de speciale, zeer stevige textuur is tandpasta zeer zuinig in gebruik en gaat daardoor veel langer mee dan conventionele pasta's. Als u overweegt om de coole tandpasta uit te proberen, kunt u de Marvis tandheelkundige zorg ook online kopen als deze niet lokaal verkrijgbaar is. Verpakt in klassieke tubes, trekt het populaire retro design van de Marvis tandpasta al sinds zijn introductie de aandacht. Het chique design is echt een blikvanger in de badkamer en belooft nu al dat tandenpoetsen een plezier kan zijn.

Marvis Klassieke munt: De intensieve frisheidskick van deze tandpasta blijft puur. Daarom is tandpasta niet alleen voor puristen, maar ook voor rokers, aan wie het een mooie witte glimlach geeft.

Marvis Classic Strong Mint: De naam zegt het al, de tandpasta is nog sterker omdat het is gemaakt met een lichte bleekformule. Zo worden ook de tanden van sterke rokers witter.

Marvis Aquatische munt: Hoog fluoridegehalte (0,3 %) houdt het glazuur gezond, terwijl het de tanden zachtjes bleekt

Marvis Jasmijnmunt: Deze tandpasta met een vleugje jasmijn verspreidt zich bijzonder gemakkelijk door de mond en bestrijdt effectief plak en cariës. Door tandplak te vernietigen, wordt ook een slechte adem effectief geëlimineerd.

Marvis Gembermunt: Naast pepermuntolie overtuigt deze tandpasta uit de tandheelkunde Marvis ook door de lichte kruidigheid van verse gember, die voor een extra frisheidsboost zorgt.

Marvis Whitening Mint: De tandpasta werd extra uitgebreid met minerale reinigingslichamen om zelfs hardnekkige verkleuringen en tandplak te verwijderen. Natuurlijk kan het dagelijks gebruikt worden.

Marvis Amarelli Licorice: Deze tandpasta is ontwikkeld in samenwerking met de Italiaanse dropfabrikant Amarelli. De onvergelijkbare smaak van aromatische drop verleidt je om vijf keer per dag je tanden te poetsen.

Marvis kaneelmunt: iedereen die van kaneel houdt, houdt van deze tandpasta. Het is een van de weinige pasta's wereldwijd die dit aroma met zich meebrengt en de zintuigen verleidt bij het tandenpoetsen.

Naast deze aanbiedingen is Marvis tandheelkundige zorg ook verkrijgbaar als een set tandpasta Royal, Karakum en Rambas in de online winkel. Elk van deze pasta's heeft een zeer specifieke smaak die je meeneemt naar het buitenland terwijl je je tanden poetst. De reis rond de wereld begint, hoe zou het anders kunnen zijn, in Europa. Royal verfrist met limoen, mandarijn, nootmuskaat en fijn rozenextract. We gaan verder door de eindeloze woestijnen van het Midden-Oosten. Karakum combineert pepermunt en kardemom met frisse, fruitige, licht zoete sinaasappel. Aan het einde van de bekende wereld wacht Rambas. Dit is puur exotisme, rijpe ananas en sappige mango's, gecombineerd met munt.

Zoveel redenen om voor Marvis tandpasta te kiezen. Een daarvan is de elegante, stoere retro-look, die gebaseerd is op oude verpakkingen in de apotheek. Het maakt op het eerste gezicht duidelijk Marvis dat dit een zeer bijzondere vorm van tandheelkundige zorg is.

40 jaar extravagante zorg

Iedereen die Marvis tandpasta heeft geprobeerd was en is enthousiast. Decennia geleden realiseerde Marvis men zich dat het niet de hoeveelheid tandpasta was die de tanden gezond hield. De ingrediënten zijn het belangrijkste punt - en natuurlijk dat de tanden überhaupt worden geborsteld. Het is dus absoluut duidelijk en verstandig om effectieve actieve ingrediënten te ontwikkelen en deze te combineren met frisse nieuwe smaken die je echt je tanden willen poetsen. Marvis Tandheelkundige zorg is met gemak geslaagd en al meer dan 40 jaar bewijst het bedrijf met zijn retro-look hoe goed het is met zijn filosofie.

Om de mondhygiëne perfect af te ronden, biedt de online Marvis gebitsverzorging ook een verfrissend mondspoelmiddel aan. Krachtige pepermuntolie in combinatie met zoete, geurige kruiden resulteert in een discreet groen mondwater dat bijna een elixer is voor de mondhygiëne. Je tanden poetsen is onmisbaar, maar niemand heeft gezegd dat het niet leuk moet zijn.

Voor de nieuwsgierigen

Degenen die goedkope Marvis tandheelkundige zorg willen kopen, kunnen kiezen voor de Wonders of the World tandpasta set, die Royal, Karakum en Rambas tandpasta's bevat. Natuurlijk hoeft het geen wereldreis te zijn, want de gebruikelijke tandpasta's van de tandheelkundige Marvis zorg zijn ook online beschikbaar als een set om te leren kennen. Zeven verschillende smaken maken het dagelijkse ritueel van tandenpoetsen tot een waar genot. Sets geven geïnteresseerden de mogelijkheid om de verschillende smaken van de Marvis tandheelkundige zorg uit te proberen of aan anderen voor te stellen. In de mooie verpakking is de Marvis tandverzorging in de retro tubes ook een leuk cadeau.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 22
toepassen