Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Schoonheidsverzorging in handtasformaat - dat is waar Comodynes voor staat. In 1996 lanceerden de Amerikanen een doekje gedoopt in make-up remover en startten de trend naar gemakkelijk te gebruiken cosmetische producten.

Meer info

Comodynes Zelfbruiners goedkoop kopen

Meer info +

Zelfbruinende lotion met verzorgende werking van Comodynes

Er is Comodynes geen tijd voor schoonheid. Sinds 1996 brengt de Amerikaanse fabrikant in de VS producten op de markt die perfect zijn aangepast aan het snelle, op de voet getimede stadsleven van vandaag. Tijdbesparende, uiterst gebruiksvriendelijke producten die de huid verzorgen en enkele schoonheidscorrecties mogelijk maken, zijn aan de orde van de dag. Comodynes De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en maken geenszins indruk "on the fly": doordachte verzorgingslijnen, dermatologisch geteste formuleringen en hoge productkwaliteit garanderen een hoge productveiligheid.

Comodynes Producten voor huidverzorging en zelfbruiners zijn voor veel mensen een onmisbaar onderdeel van het moderne dagelijkse leven geworden. Comodynes De dagen van de badkamerplanken vol met flessen, tubes en blikjes zijn voorbij. Alles wordt in moderne lakenvorm geleverd en is in porties klaar om te bestellen. Geschiktheid voor dagelijks gebruik en pragmatisme gaan hier hand in hand met hoge normen van zorg en schoonheid. Natuurlijk zijn dergelijke geavanceerde producten alleen mogelijk omdat een professioneel team van wetenschappers en huidspecialisten in het Comodynes laboratorium voortdurend probeert om de nieuwste wetenschappelijke bevindingen te gebruiken voor de permanente verbetering van de verzorgingsproducten.

In nauw contact met de huid

Het begin van de Comodynes producten gaat terug tot 1996, toen de fabrikant de eerste in make-up remover gedompelde stof op de markt bracht. Vanaf nu was het ongelooflijk gemakkelijk en hygiënisch om make-up van het gezicht te verwijderen en tegelijkertijd de huid te verzorgen. Er waren geen sterk ruikende chemicaliën nodig in de badkamer, flessen en buizen waren overbodig geworden. De make-up remover in de vorm van een doek was een revolutie en tegelijkertijd uiterst praktisch. Want nu was het mogelijk om op een zeer ongecompliceerde manier van make-up af te komen, al bij het verlaten van het kantoor of het publieke evenement, en niet alleen 's avonds thuis. De huid was in staat om snel een zucht van opluchting te ademen en dit alleen al zorgde ervoor dat ze er veel gezonder en beter verzorgd uitzag.

Sindsdien is het de zorg van Comodynes producten om de efficiëntie van de toepassing te harmoniseren met de hoge veiligheidsnormen van farmaceutische producten. Dit is Comodynes een nieuwe generatie van klanten die waarde hechten aan eenvoudige en intelligente verzorgingsproducten, maar tegelijkertijd betrouwbare fabrikanten en een hoge productveiligheid eisen. Momenteel worden Comodynes producten in meer dan 20 landen verkocht, maar vaak niet in lokale winkels. Comodynes Goedkoop producten kopen en tegelijkertijd een grote keuze hebben, betekent meestal Comodynes producten kopen in de online shop.

Praktische producten voor elke situatie

Comodynes Producten kopen betekent praktische schoonheidsverzorging in handtasformaat kopen. De bekendste productseries van de Amerikaanse fabrikant zijn zelfbruiners voor gezicht en lichaam voor alle geslachten. Waarom ingewikkeld zijn en afzonderlijke producten voor mannen en vrouwen produceren als iedereen maar één ding wil: er snel goed uitzien?

De zelfbruiner is verkrijgbaar in praktische doeken voor onderweg en zorgt voor een prachtige natuurlijke teint die de moeite waard is om te zien. De doeken zijn spectaculair eenvoudig in gebruik en kunnen perfect gebruikt worden in auto's, fitnessclubs, kantoren en op korte trips.

Comodynes De producten zijn ook goedkoop voor de badkamer thuis. De zelfbruiner is verkrijgbaar als verzorgingslotion, als hydraterende lotion en in de Radiant Glow versie voor gezicht en lichaam. Het hoeft dus Comodynes niet altijd doeken te zijn, de klassieke buis bestaat nog steeds. Wat opvalt aan zelfbruiners is dat ze de huid niet uitdrogen, maar hydrateren.

Comodynes Producten zijn geen pure schoonheidsproducten, maar verzorgingsproducten. De schoonheid en gezondheid van de huid wordt behouden en ondersteund, de producten mogen de huid niet beschadigen. Bij een juiste toepassing heeft de huid geen last van het intensieve gebruik van de verzorgingsproducten, maar behoudt ze haar natuurlijke elasticiteit en soepelheid.

Terwijl sommige producten de huid geleidelijk aan een natuurlijke, zachte bruine kleur geven en er gezonder uitzien, geven andere crèmes of gels gewoon een zachte gloed over de huid en hydrateren deze. Een natuurlijk sterke teint krijgt zo een stralende teint en ontvouwt een magische schoonheid. En dat is waar het bij de andere Comodynes producten om draait: Make-up remover, peeling en gezichtsmaskers zijn allemaal beschikbaar voor de normale of gevoelige huid, natuurlijk in de vorm van doeken die in de respectievelijke verzorgingsmiddelen zijn gedompeld en gemakkelijk kunnen worden aangebracht.

Zachte peeling doeken reinigen de huid en bevrijden haar van dode cellen, droge buitenste lagen en onzuiverheden. De huid wordt beter van bloed voorzien en krijgt haar natuurlijke elasticiteit en soepelheid terug.

Verschillende soorten make-up remover of make-up remover verwijderen de make-up zachtjes van de kantoordag en laten de huid regenereren. De doeken hydrateren en voeden de huid met waardevolle oliën, zodat zelfs de zwaar belaste en make-upgestresste huid zich kan herstellen en gezond en mooi blijft.

Comodynes De producten bevatten geen parabenen of andere stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Ze worden alleen zodanig met conserveringsmiddelen gemengd dat de hoge kwaliteit van de verzorgingsdoeken en lotions gedurende de gehele toepassingsperiode gegarandeerd is. Als een verpakking eenmaal geopend is, moet deze dus snel worden geconsumeerd - aangezien de verpakkingsgroottes klein worden gehouden, is dit meestal geen enkel probleem. De producten hebben een zachte en aangename geur zonder al te geurig te zijn.

Succes door mond-tot-mondreclame

De praktische verpleegdoeken van het bedrijf hebben Comodynes nu de sprong naar Europa gemaakt. Waarom? Het bedrijf adverteert nauwelijks in de Duitse media - Comodynes producten zijn erg populair bij Hollywoodsterren en sterretjes. De filmindustrie gedijt op flexibele, snelle schoonheidsverzorging en de praktische doeken zijn gewoon een hit. Dat bleef niet lang verborgen - en zo Comodynes werden de producten ook in Europa snel bekend. Als iets goed is, zal het niet lang verborgen blijven zonder dure reclamecampagnes, vooral in tijden van sociale media. Inmiddels zijn de producten van het bedrijf Comodynes ook bekroond door een aantal beauty magazines. Dit geldt voor zelfbruiners, die het deels zonder kleurontwikkelaar doen en de huid er een dag lang natuurlijk gelooid uitzien zonder dat er 's avonds langere sporen achterblijven. De peeling producten werden ook bekroond voor hun gebruiksgemak en zachte maar effectieve verzorging.

U kunt ook online bruin worden

Als u zich wilt overtuigen van de hoge kwaliteit en eenvoudige bediening van de producten, kunt u online Comodynes producten vinden. De verzorgingsdoeken en lotions, gels en crèmes zijn niet alleen uniek, maar ook vrij goedkoop in vergelijking met concurrerende producten. Het aanbod op het internet is bijzonder groot: Comodynes Het online kopen van producten is daarom in meerdere opzichten de moeite waard.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 16
toepassen