Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De producten van Redken zijn oorspronkelijk alleen bedoeld voor de salon, waar getrainde stylisten het haar van klanten verwennen. Intussen zijn ze natuurlijk ook verkrijgbaar voor thuis, maar blijven ze haarverzorging van topklasse bieden. Ook de styling wordt niet verwaarloosd; Redken biedt innovatieve hulpjes die aan elke kapselwens voldoen.

Meer info

Redken producten goedkoop kopen

Meer info +

Van de kapsalon naar de privé badkamer

Redken staat voor hoge kwaliteit en is zeer populair bij zowel kappers als particulieren. Wie Redken producten koopt, weet dat ze goede haarverzorging krijgen. Het merk maakt deel uit van het bedrijf L'Oréal en is wereldberoemd. Redken Het merk richt zich op haarverzorgings- en stylingproducten voor mannen en vrouwen.

Redken werd oorspronkelijk opgericht in 1960 door de actrice Paula Kent en de chemicus Jheri Redding. Hun doel was het ontwikkelen van hoogwaardige haarverzorgings- en stylingproducten. Redken Vroeger konden producten alleen in kapsalons gekocht worden en worden ze tot op de dag van vandaag voornamelijk ontwikkeld voor kappers en kappers. Particulieren kunnen er dus van uitgaan dat Redken zorgseries voldoen aan de hoogste normen en zijn afgestemd op individuele behoeften.

In 1993 werd het gekocht Redken door L'Oréal USA en in 2007 werd het opgenomen in de lijst van "Icons of the American Marketplace". Dit is een lijst van uitstekende Amerikaanse merken. Een complex logo is Redken overigens weggelaten. De klassieke letters die de producten sieren zijn wereldberoemd en iedereen die Redken producten wil kopen, weet meteen wat hij/zij voor zich heeft.

Haarstyling en -verzorging voor elk denkbaar type kapsel

Als u Redken producten goedkoop wilt kopen, hoeft u niet zonder kwaliteit te zitten. Kopers kunnen vaak profiteren van kortingen online of bij de kapper. Redken biedt haarverzorgings- en stylingproducten voor verschillende haarstructuren. Er zijn ook speciale producten voor voorbehandeld haar, bijvoorbeeld gekleurd haar, en er wordt ook rekening gehouden met andere speciale behoeften. De bekendste Redken producten zijn:

- All Soft: voor droog en breekbaar haar

- Color Extend Magnetics: voor gekleurd haar

- Extreem: voor beschadigd haar

- One United: Behandeling voor alle haartypes

- Hoog stijgvolume: voor meer volume

- Beach Envy Volume: voor losse golven

- Krullend: voor krullend haar

- Frizz Ontslag: Vochtbescherming en stijltang voor het haar

- Blonde Idool: Intensieve zorg voor blond haar

- Hoofdhuidverlichting: helpt bij een schilferige en vette hoofdhuid

In de Styling divisie werden onder Redken andere de volgende producten op de markt gebracht:

- No Blow Dry: stylingproducten voor luchtdroging

- Definitie & structuur: Catwalkstijl

- Volume: voor meer volume

- Glad en soepel: voor zeer glad haar

- Warmtestyling: ter bescherming tegen hitte-invloeden

- Flex: Gelpasta

Afgezien van deze producten biedt Redken specifiek voor mannen haarverzorgingsproducten zoals:

- Clean Brew: voor het reinigen van het haar

- Verfrissing: verzorging voor hoofdhuid en haar

- Verfijning van de kleur: speciale verzorging voor wit haar

- Gel, pasta, was/pommade: voor een perfecte styling

Haarvriendelijke kleuren van Redken

Niet alleen op het gebied van haarverzorging en styling staat Redken bekend om zijn uitstekende kwaliteit, maar ook op het gebied van haarkleuring. De kleuren overtuigen door hun helderheid en zijn zacht voor het haar. Vaak komen additieven zoals ammoniak voor in kleurstoffen, die zeer intens ruiken en de haarstructuur kunnen beschadigen. Met de Redken Chromatics-kleuren hebben de kleuren een vierdimensionaal effect en zijn ze zacht voor het haar. Er worden geen schadelijke additieven gebruiktRedken .

De kleuren zijn uitsluitend beschikbaar voor kapperszaken.

Alleen hooggekwalificeerde Redken stylisten werken in Redken salons

De productlijnen van het haarverzorgingsmerk Redken voldoen aan hoge eisen. Dit geldt ook voor stylisten en kappers in Redken salons. Op de officiële homepage kan iedereen te weten komen waar de volgende Redken salon is. De kappers daar hebben niet alleen hun opleiding afgerond, maar zijn ook verder gekwalificeerd op speciale seminars en voldoen aan hoge eisen op het gebied van styling en haarverzorging.

In deze salons werken kappers en stylisten alleen met producten van Redken . Een uitgebreid overleg voorafgaand aan de eerste actie maakt er desgewenst deel van uit. Afhankelijk van de haarstructuur en het type haar, verschillen de verzorgingsproducten of kleurstoffen die voor het haar worden gebruikt.

Redken blijft trouw aan zijn eigen richtlijnen

Voor de Redken producten wordt een richtlijn nagestreefd: Zij moeten altijd een pH-waarde tussen 4,5 en 5,5 hebben. De producten zijn ook gebaseerd op eiwitten. De bijzondere samenstelling van de individuele verzorgings- en stylingseries maakte dit merk wereldwijd bekend en onderscheidde het van andere concurrenten. Mooi, verzorgd haar en een aangename styling waren erg belangrijk voor de oprichters van het bedrijf.

Het hoofdkantoor van het Redken bedrijf is gevestigd op 5th Avenue in New York. Daarom vindt iedereen die geïnteresseerd is op sommige producten of op de homepage van de Redken volledige namen: Redken 5th Avenue NYC.

Unieke octrooi- en Redken kapper Marco Arena

De producten van Redken de producten worden individueel ontwikkeld. De ingrediënten worden gecoördineerd volgens een gepatenteerd proteïne-vochtigheidsbalansconcept. De bekende stylist Marco Arena stijl beroemdheden voor verschillende evenementen of prijsuitreikingen met Redken producten. Bij de 15e Duitse televisieprijs ceremonie in Keulen, Marco Arena, heeft Marco Arena de beroemdheden Eva Habermann stijlvol ontvangen. Ook de modellen van de Minx Fashion Night in Würzburg waren in zijn handen. Maar het is niet alleen daar dat de Redken producten worden gebruikt voor haarverzorging en styling.

Tot de klantenkring van de styliste behoren ook Anita Hegerland, bokswereldkampioene Regina Halmich, Caroline Beil, Alexandra Kamp en Christine Kaufmann.

Redken maatschappelijk betrokken

In 2010 waren de stylisten van Redken de Redken Cut Marathon in Frankfurt aanwezig ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het haarverzorgingslabel. Voor een donatie van 30 euro hebben ze de bezoekers geadviseerd en gestyled. Ook daar gingen beroemdheden in de handen van de Redken stylisten. Deze omvatten Katy Karrenbauer, Milka Loff Fernandes en Jo Weil. Het ingezamelde geld werd gebruikt ter ondersteuning van het kinderfonds van het Bundesverband Deutsche Tafel e.V. (Duitse Tafelvereniging). De Cut Marathon vond plaats in 20 landen en trok vele beroemdheden aan.

Redken Producten overtuigen tal van beroemdheden

Stylisten Redken niet alleen bij evenementen, maar ook in het dagelijks leven. Klanten van de Münchense stylist Santino Primavera zijn onder andere Claudia Effenberg, Cora Schumacher, Dana Schweiger, Magdalena Brzeska, Giulia Siegel en Sarah Kern. De Redken stylist kon ook overtuigen met TV-optredens bij Pro Sieben, RTL of Sat.1. Bij het maken van foto's van zijn fotoshoots wordt al snel duidelijk dat het haar gewoonweg perfect en zeer goed verzorgd is, wat duidelijk spreekt voor de kwaliteit van de Redken producten.

Producten in kapperskwaliteit in uw eigen garderobe

Redken Producten kunnen goedkoop gekocht worden als ze online besteld worden. Kappers bieden soms spaaracties aan bij de aankoop van Redken producten.

Gespannen haar of beschadigde haarstructuren brengen speciaal ontwikkelde haarkuren en shampoos Redken weer in orde. De professionele haarproducten zijn niet verkrijgbaar in een discountwinkel, maar alleen online of bij een kapper of kapsalon.

Haarverzorging +

Hoogwaardige verzorging van het haar maakt al sinds de jaren zestig deel uit van het programma van Redken. In het begin waren de shampoos, conditioners en meer alleen verkrijgbaar in geselecteerde kapsalons, maar nu zijn ze ook beschikbaar voor persoonlijk gebruik. De producten van de afzonderlijke Redken gamma's zijn op elkaar afgestemd om een optimale verzorging te garanderen. De New Yorkers hechten ook veel belang aan een goede compatibiliteit.

Gepatenteerde eiwitbasis voor zacht en glanzend haar

Redken Shampoo is een goede zaak voor het haar. Shampoos van Redken ons zijn te vinden voor elke haarstructuur en elk haartype. Redken Shampoo kan online of bij de kapper gekocht worden. De shampoos en verzorgingsproducten voor het haar reinigen het haar grondig en zorgen voor een stralende glans. Wild en gestresst haar is zacht na het wassen en is gemakkelijk doorkambaar. De samenstelling van de verzorgingsproducten voor het haar is Redken gebaseerd op eiwitbestanddelen, die volgens gepatenteerde richtlijnen worden gecoördineerd. De pH-waarde van de producten ligt over het algemeen tussen de 4,5 en 5,5 en wordt daarom goed verdragen, bovendien worden er geen schadelijke stoffen gebruikt in de shampoos. Redken Shampoo ondersteunt de verzorging van het haar en voorkomt structurele schade.

Het merk Redken werd in 1960 opgericht door Jheri Redding en Paula Kent. Het is al meer dan 50 jaar succesvol op de markt, hoewel - of omdat? - de shampoos van Redken alleen in speciale online winkels of van kappers zijn verkrijgbaar.

In 1993 kocht Redken Cosmair, Inc. het bedrijf op. De groep heeft zichzelf sindsdien omgedoopt tot L'Oréal USA - een naam die veel beter bekend zou moeten zijn.

Unieke ingrediënten voor elk shampooproduct

Redken Shampoo kan goedkoop zijn als er gebruik wordt gemaakt van kortingen. Aangezien de shampoos van zeer hoge kwaliteit zijn, is de reguliere prijs echter ook gerechtvaardigd. Bovendien kunnen deze producten spaarzaam worden gebruikt en hebben ze een hoog effect op de haarstructuur, zelfs wanneer ze in kleine hoeveelheden worden aangebracht.

Als u online Redken shampoo wilt kopen, heeft u de keuze tussen vele productlijnen.

Diamond Oil High Shine Shampoo, bijvoorbeeld, is ideaal voor dof haar en verrijkt met olie. Het Interlock Protein Network en het Sparkling Oil Complex zorgen voor een intensieve glans na het wassen van het haar. Het haar glanst in een diamanten look en voelt zacht aan.

Blonde Idol Shampoo is op natuurlijke wijze geproduceerd met een pH-neutrale formule en sulfaatvrij. Deze shampoo is bedoeld voor de dagelijkse reiniging van blond haar en wordt eenvoudigweg in vochtig haar gemasseerd.

Color Extend Magnetics is zeer geschikt voor geverfd haar. Het Charge-Attract Complex vormt een beschermende laag op het oppervlak van het haar. Deze shampoo maakt deel uit van een compleet verzorgingsassortiment dat gekleurd haar er levendig en stralend laat uitzien.

De Scalp Relief Dandruff Control Shampoo helpt met de schilferige hoofdhuid. De Dry/Wet formule ondersteunt de hoofdhuid en voorkomt of verwijdert roos. Deze shampoo is gebaseerd op de actieve bestanddelen zinkpyrithion, glycerine en lavendelextract en reinigt de hoofdhuid op milde wijze, reguleert de vochtbalans en verwijdert schadelijke micro-organismen.

De Redken Hair Cleansing Cream Shampoo dient voor de diepe reiniging van elk haartype. De chelaatvormer die het bevat verwijdert mineralen, chloor en koper. Voor het reinigen van een kleine klodder op de hand in muntgrootte is genoeg. Dit wordt verdeeld in het haar en na ongeveer tien minuten uitgespoeld. Het haar is dan schoon en voelt fris aan.

Shampoos voor elk haartype

De selectie van de verschillende Redken shampoos leidt al snel tot een overmatige vraag. Om de ideale shampoo te kunnen gebruiken, is het belangrijk om te weten welk haartype je hebt. Als uw eigen haartype wordt herkend, kunt u eenvoudigweg de juiste Redken shampoo kopen tegen een goede prijs. Redken Shampoo voldoet aan de hoge eisen van het haar en voorkomt haarschade. Het is belangrijk om je haar goed te kennen en het juiste haar te kiezen. Het is net zo belangrijk om na te denken over hoe vaak de shampoo moet worden gebruikt voordat u Redken producten koopt. Sommige shampoos zijn ontworpen om dagelijks gebruikt te worden. Andere shampoos ondersteunen de verzorging en worden in vochtig haar gemasseerd. Redken Shampoos gaan erg lang mee omdat ze zeer spaarzaam gedoseerd kunnen worden en aangenaam ruiken, maar niet opdringerig.

Haarstyling +

Stylingproducten van Redken zorgen voor het perfecte kapsel. Naast de verschillende verzorgingsformules bieden de New Yorkers ook een rijk assortiment aan sprays, gels en pommade waarmee men het haar in de gewenste vorm kan brengen. De professionals van Redken laten ook hier niets aan het toeval over en zo profiteert de gebruiker ook thuis van de knowhow van de huisstylisten.

Perfecte grip voor een mooi uiterlijk

Als dochteronderneming van L'Orèal USA is L'Orèal USA Redken een onmisbaar onderdeel van de haarverzorgings- en stylingsector. Oorspronkelijk opgericht in Redken 1960 door Jheri Redding en Paula Kent met een focus op zorg en styling. De eerste drie letters van de respectieve familienamen vormden de naam van het etiket. In 1993 werd het merk onderdeel van de wereldberoemde cosmeticagroep L'Oréal USA.

Redken Producten kunnen in principe met elkaar gecombineerd worden. Een shampoo kan daarom altijd worden aangepast aan de haarverzorging en de gebruikte haarlak of haargel. Als u onduidelijk bent, is het raadzaam om met een Redken stylist of kapper te praten die er vertrouwd mee is. Online vindt u ook tips om de juiste Redken producten te vinden.

Om Redken haarlak te kopen, is het niet nodig om een kapsalon te bezoeken. Als alternatief kan Redken haarlak ook online worden gekocht. Naast shampoos en haarverzorgingsproducten zijn haarlak en haargel belangrijke aanvullingen op het assortiment.

Redken Haarlak en Redken haargel zorgen voor een perfecte fixatie en ondersteunen gecompliceerde kapsels. Zo gebruiken stylisten bijvoorbeeld voor bruidskapsels, die verwoestend zouden zijn als ze het niet zouden volhouden op de trouwdag.

Redken Hairspray en Redken Hairgel zijn ontworpen voor verschillende haartypes en gaan urenlang mee.

Haarlak: De HALT serie van Redken

Deze Redken haarlakserie, die zorgt voor een perfecte fixatie van de haarstijl, geeft in verschillende controleniveaus. De bijbehorende nummers voor haarlak zijn duidelijk zichtbaar op de verpakking.

Quick Dry 18 is bijvoorbeeld een sneldrogende haarlak, de flexibele multifunctionele haarlak Quick Tease 15 gaat minder lang mee en is ideaal voor een matte afwerking. Deze wordt direct op de basis gespoten en blijft toch handig. De Triple Take 32 Spray zorgt voor een ultra sterke grip. Ondanks de extreme fixatie - gedurende meer dan 24 uur - is er volume, kleeft het haar niet en beschermt het tegen vocht.

Styling producten voor mannen met verve

Haargel, wax/pommade of pasta is Redken verkrijgbaar voor een ideale styling van de mannenkapsels. Gels zijn vooral populair voor een langdurige styling met een perfecte grip.

Redken Stand Tough is een vochtige glansgel die maximale controle biedt. Masseer in droog of handdoekdroog haar. Glanzend en hold voor een residu-vrije styling met Classic Gel Grip Tight voor een gemiddelde controle. Om een nonchalante en onstijlvolle look te ondersteunen, is de texturiserende vezelcrème Dishevel ontwikkeld. Het wordt tussen de handpalmen gewreven en vervolgens in het haar verdeeld.

Voor elke behoefte de juiste oplossing

Ook de styling stelt Redken hoge eisen aan de producten van het bedrijf. De formules zijn ontwikkeld om altijd een zacht kapselontwerp mogelijk te maken. Volledig onafhankelijk van het haartype. Wie zich in het rijke aanbod van Redken haarlak en haargel stort, kan iets voor zichzelf vinden, of het kapsel nu casual, elegant of sober moet zijn. Het merk haalt zijn inspiratie uit zijn thuisbasis in New York, de gigantische ontmoetingsplaats van de meest uiteenlopende culturen.

Oorspronkelijk alleen verkrijgbaar in geselecteerde salons, kunt u nu online Redken haarlak kopen - en soms zelfs een goede koopje krijgen.

Herenverzorging +

Redken is niet alleen gewijd aan intensieve verzorging en perfecte styling voor vrouwen, het Amerikaanse bedrijf heeft ook een speciale lijn voor mannen ontwikkeld.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten