Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De producten van Redken waren oorspronkelijk alleen bedoeld voor salons, waar getrainde stylisten het haar van klanten verwennen. Ze zijn nu natuurlijk ook beschikbaar voor thuisgebruik, maar blijven haarverzorging van topklasse bieden. Ook styling wordt niet verwaarloosd, Redken biedt innovatieve hulpjes die elke haarstijlwens vervullen.

Meer info

Koop Redken producten tegen een voordelige prijs

Meer info +

Van de kapsalon tot de privébadkamer

Redken staat voor hoge kwaliteit en is erg populair bij zowel kappers als particulieren. Wie Redken producten koopt, weet dat hij goede haarverzorging krijgt. Het merk is onderdeel van L'Oréal en is wereldberoemd. Redken richt zich op haarverzorgings- en stylingproducten voor mannen en vrouwen.

Redken werd oorspronkelijk in 1960 opgericht door de actrice Paula Kent en de chemicus Jheri Redding. Hun doel was om hoogwaardige haarverzorgings- en stylingproducten te ontwikkelen. De producten van Redken waren voorheen alleen te koop in kapsalons en worden tot op de dag van vandaag voornamelijk ontwikkeld voor haarstylisten en kappers. Particulieren kunnen er daarom van uitgaan dat de Redken verzorgingsseries voldoen aan de hoogste eisen en zijn afgestemd op individuele behoeften.

Redken werd in 1993 gekocht door L'Oréal USA en in 2007 opgenomen in de lijst "Icons of the American Marketplace". Dit is een lijst van uitstekende Amerikaanse merken. Redken heeft overigens afgezien van een uitgebreid logo. De klassieke letters die de producten sieren zijn wereldberoemd en iedereen die Redken producten wil kopen weet meteen waar hij of zij naar kijkt.

Haarstyling en verzorging voor elk denkbaar type

Als je Redken producten tegen een gunstige prijs wilt kopen, hoef je niet in te leveren op kwaliteit. Kopers kunnen vaak profiteren van kortingen online of bij de kapper. Redken biedt haarverzorgings- en stylingproducten voor een grote verscheidenheid aan haartexturen. Er zijn ook speciale producten voor voorbehandeld haar, zoals gekleurd haar, en er wordt ook rekening gehouden met andere speciale behoeften. De bekendste Redken producten zijn

- All Soft: voor droog en broos haar

- Color Extend Magnetics: voor gekleurd haar

- Extreme: voor beschadigd haar

- One United: behandeling voor alle haartypes

- High Rise Volume: voor meer volume

- Beach Envy Volume: voor losse golven

- Curvaceous: voor krullend haar

- Frizz Dismiss: hydraterende bescherming en gladmakend haar

- Blonde Idol: intensieve verzorging voor blond haar

- Scalp Relief: helpt bij een schilferige en vette hoofdhuid

Op het gebied van styling heeft Redken onder andere de volgende producten gelanceerd:

- No Blow Dry: stylingproducten voor aan de lucht drogen

- Definitie & Structuur: catwalk style

- Volume: voor meer volume

- Smoothing & Gladheid: voor zeer glad haar

- Hittestyling: om te beschermen tegen de effecten van hitte

- Flex: gelpasta

Naast deze producten biedt Redken haarverzorgingsproducten speciaal voor mannen, zoals

- Clean Brew: voor het reinigen van het haar

- Refresh: verzorging voor hoofdhuid en haar

- Kleurverbetering: speciale verzorging voor wit haar

- Gel, paste, wax/pommade: voor perfecte styling

Haarvriendelijke kleuringen van Redken

Redken staat niet alleen bekend om zijn uitstekende kwaliteit in haarverzorging en styling, maar ook in haarkleuring. De kleuren maken indruk met hun helderheid en zijn zacht voor het haar. Kleurstoffen bevatten vaak toevoegingen zoals ammoniak, die een zeer sterke geur hebben en de haarstructuur kunnen beschadigen. Redken Chromatics kleuren hebben een vierdimensionaal effect en zijn zacht voor het haar. Redken gebruikt geen schadelijke additieven.

De kleuringen zijn exclusief verkrijgbaar voor kapsalons.

Alleen hooggekwalificeerde Redken stylisten werken in Redken salons.

De productlijnen van het haarverzorgingsmerk Redken voldoen aan hoge eisen. Dit geldt ook voor de stylisten en kappers in Redken salons. Iedereen kan op de officiële homepage vinden waar de dichtstbijzijnde Redken salon is. De kappers daar hebben niet alleen hun opleiding afgerond, maar hebben ook speciale seminars bijgewoond om verdere kwalificaties te behalen en te voldoen aan hoge normen op het gebied van styling en haarverzorging.

De kappers en stylisten in deze salons werken alleen met Redken producten. Een uitgebreid consult vóór de eerste styling maakt op verzoek deel uit van de service. Afhankelijk van de haarstructuur en het haartype verschillen de gebruikte haarverzorgingsproducten of kleurstoffen.

Redken blijft trouw aan haar eigen richtlijnen

Redken producten volgen één richtlijn: Ze moeten altijd een pH-waarde tussen 4,5 en 5,5 hebben. Bovendien zijn de producten gebaseerd op eiwitten. Dankzij de speciale samenstelling van de individuele verzorgings- en stylinglijnen is dit merk wereldwijd bekend geworden en heeft het zich kunnen onderscheiden van de concurrentie. Mooi, verzorgd haar en een prettige styling waren erg belangrijk voor de oprichters van het bedrijf.

Het hoofdkantoor van Redken is gevestigd aan 5th Avenue in New York. Daarom vinden geïnteresseerden de volledige naam op sommige producten of op de homepage van Redken: Redken 5th Avenue NYC.

Uniek patent en Redken hairstylist Marco Arena

Redken producten zijn individueel ontwikkeld. De ingrediënten zijn op elkaar afgestemd volgens een gepatenteerd proteïne-vocht balancerend concept. De bekende stylist Marco Arena styled beroemdheden voor verschillende evenementen of prijsuitreikingen met Redken producten. Bij de 15e uitreiking van de Duitse Televisie Awards in Keulen, heeft Marco Arena de beroemdheid Eva Habermann gestyled. De modellen op de Minx Fashion Night in Würzburg waren ook in zijn handen. Maar dat is niet de enige plek waar Redken haarverzorgings- en stylingproducten worden gebruikt.

Tot de klantenkring van de stylist behoren ook Anita Hegerland, bokswereldkampioene Regina Halmich, Caroline Beil, Alexandra Kamp en Christine Kaufmann.

Redken is maatschappelijk betrokken

In 2010 kwamen stylisten van Redken samen in Frankfurt als onderdeel van de Redken Cut Marathon om de 50e verjaardag van het haarverzorgingslabel te vieren. Voor een donatie van 30 euro adviseerden en styleden ze de bezoekers. Beroemdheden legden zichzelf ook in de handen van de Redken stylisten. Dit waren onder andere Katy Karrenbauer, Milka Loff Fernandes en Jo Weil. Het ingezamelde geld werd gebruikt om het kinderfonds van de Bundesverband Deutsche Tafel e.V. (Duitse Voedselbankvereniging) te steunen. De Cut Marathon vond plaats in 20 landen en trok talloze beroemdheden.

Redken producten maken indruk op talloze beroemdheden

Redken stylisten stylen niet alleen beroemdheden op evenementen, maar ook in het dagelijks leven. Cliënten van de Münchense stylist Santino Primavera zijn onder andere Claudia Effenberg, Cora Schumacher, Dana Schweiger, Magdalena Brzeska, Giulia Siegel en Sarah Kern. De stylist uit Redken heeft ook indrukwekkende tv-optredens gemaakt op Pro Sieben, RTL en Sat.1. Op de foto's van zijn fotoshoots wordt al snel duidelijk dat het haar gewoonweg perfect en zeer verzorgd is, wat duidelijk spreekt voor de kwaliteit van de Redken producten.

Producten van kapperskwaliteit in je eigen garderobe

Redken producten kun je goedkoop online bestellen. Kappers bieden soms speciale aanbiedingen voor de aankoop van Redken producten.

Speciaal ontwikkelde haarbehandelingen en shampoos van Redken herstellen beschadigd haar of beschadigde haarstructuren. De professionele haarproducten zijn niet verkrijgbaar in een discountwinkel, maar alleen online of bij een kapperszaak of salon.

Haarverzorging +

Haarverzorging van hoge kwaliteit is al sinds de jaren 1960 het programma van Redken. Aanvankelijk waren de shampoos, conditioners en meer alleen verkrijgbaar in geselecteerde kapsalons, maar nu zijn ze ook beschikbaar voor persoonlijk gebruik. De producten in de afzonderlijke Redken assortimenten zijn op elkaar afgestemd om een optimale verzorging te garanderen. De New Yorkers hechten ook bijzonder veel belang aan een goede compatibiliteit.

De gepatenteerde proteïnebasis zorgt voor zacht en glanzend haar

Redken shampoo is een zegen voor het haar. Redken shampoos zijn verkrijgbaar voor elke haarstructuur en elk haartype. Redken shampoo kan online of bij de kapper gekocht worden. De shampoos en haarverzorgingsproducten reinigen het haar grondig en geven het een stralende glans. Wild en beschadigd haar is na het wassen zacht en makkelijk doorkambaar. De samenstelling van Redken haarverzorgingsproducten is gebaseerd op proteïnecomponenten die geharmoniseerd zijn volgens gepatenteerde richtlijnen. De pH-waarde van de producten ligt over het algemeen tussen 4,5 en 5,5 en wordt daarom goed verdragen, en er worden geen schadelijke stoffen gebruikt in de shampoos. Redken shampoo ondersteunt de haarverzorging en voorkomt structurele schade.

Het merk Redken werd in 1960 opgericht door Jheri Redding en Paula Kent. Het is al meer dan 50 jaar succesvol op de markt, ook al - of juist omdat? - Redken shampoos zijn alleen verkrijgbaar in speciale online winkels of bij kappers.

Cosmair, Inc. kocht Redken in 1993. Het bedrijf heeft sindsdien zijn naam veranderd in L'Oréal USA - een naam die veel herkenbaarder zou moeten zijn.

Unieke ingrediënten voor elk shampoo product

Redken shampoo kan goedkoop zijn als er kortingen worden gebruikt. Maar omdat de shampoos van zeer hoge kwaliteit zijn, is de normale prijs ook gerechtvaardigd. Bovendien kunnen deze producten spaarzaam worden gebruikt en hebben ze een groot effect op de haarstructuur, zelfs als ze in kleine hoeveelheden worden gebruikt.

Als je Redken shampoo online wilt kopen, heb je de keuze uit vele productassortimenten.

Diamond Oil High Shine Shampoo is bijvoorbeeld ideaal voor dof haar en is verrijkt met olie. Het Interlock Protein Network en het Sparkling Oil Complex zorgen voor een intense glans na het wassen. Het haar glinstert met een diamanten look en voelt zacht aan.

Blonde Idol Shampoo is natuurlijk gemaakt met een pH-neutrale formule en is sulfaatvrij. De shampoo is ontworpen voor de dagelijkse reiniging van blond haar en wordt eenvoudig in vochtig haar gemasseerd.

Color Extend Magnetics is zeer geschikt voor gekleurd haar. Het Charge-Attract Complex creëert een beschermende laag op het haaroppervlak. Deze shampoo maakt deel uit van een complete verzorgingslijn die gekleurd haar er levendig en stralend uit laat zien.

De Scalp Relief Dandruff Control Shampoo helpt bij een schilferige hoofdhuid. De droog/nat formule ondersteunt de hoofdhuid en voorkomt of elimineert roos. Deze shampoo is gebaseerd op de actieve ingrediënten zinkpyrithion, glycerine en lavendelextract en reinigt de hoofdhuid op milde wijze, reguleert de vochtbalans en elimineert schadelijke micro-organismen.

Redken Hair Cleansing Cream Shampoo is ontworpen voor een diepe reiniging van alle haartypes. De chelaatvormer verwijdert mineralen, chloor en koper. Een klein beetje op de hand ter grootte van een muntstuk is voldoende voor de reiniging. Dit wordt door het haar verdeeld en na ongeveer tien minuten uitgespoeld. Het haar is dan schoon en voelt fris aan.

Shampoos voor elk haartype

Het grote aanbod aan Redken shampoos kan snel overweldigend worden. Om de ideale shampoo te gebruiken, is het belangrijk om je haartype te kennen. Zodra je je eigen haartype hebt geïdentificeerd, kun je eenvoudig de juiste Redken shampoo kopen tegen een gunstige prijs. Redken shampoo voldoet aan hoge haarvereisten en voorkomt haarbeschadiging. Het is belangrijk om je haar goed te kennen en de juiste shampoo te kiezen. Het is ook belangrijk om na te denken over hoe vaak de shampoo gebruikt moet worden voordat je Redken producten koopt. Sommige shampoos zijn ontworpen om dagelijks gebruikt te worden. Andere shampoos ondersteunen de verzorging en worden in vochtig haar gemasseerd. Redken shampoos gaan erg lang mee omdat ze zeer spaarzaam gebruikt kunnen worden en een aangename maar niet overheersende geur hebben.

Haarstyling +

De stylingproducten van Redken zorgen voor het perfecte kapsel. Naast de verschillende verzorgingsformules biedt het in New York gevestigde bedrijf ook een breed scala aan sprays, gels en pomades waarmee het haar in de gewenste stijl kan worden gebracht. De professionals van Redken laten ook hier niets aan het toeval over, dus gebruikers kunnen ook thuis profiteren van de expertise van de stylisten van het bedrijf.

Perfecte fixatie voor fantastische looks

Als dochteronderneming van L'Orèal USA is Redken niet meer weg te denken uit de haarverzorgings- en stylingbranche. Oorspronkelijk werd Redken in 1960 opgericht door Jheri Redding en Paula Kent met een focus op verzorging en styling. De eerste drie letters van hun achternamen vormden de naam van het label. In 1993 werd het merk onderdeel van de wereldberoemde cosmeticagroep L'Oréal USA.

Redken producten kunnen altijd met elkaar gecombineerd worden. Een shampoo kan dus altijd worden afgestemd op het haarverzorgingsproduct en de gebruikte haarlak of haargel. Als je het niet zeker weet, raden we je aan om te praten met een Redken stylist of een kapper die hiermee bekend is. Je kunt online ook tips vinden over hoe je de juiste Redken producten kunt vinden.

Voor het kopen van Redken haarlak hoef je niet per se naar een kapsalon. Je kunt Redken haarlak ook online kopen. Naast shampoos en haarverzorgingsproducten zijn haarlak en haargel belangrijke toevoegingen aan het assortiment.

Redken hairspray en Redken haargel zorgen voor een perfecte fixatie en ondersteunen ingewikkelde kapsels. Stylisten gebruiken ze bijvoorbeeld voor bruidskapsels, die rampzalig zouden zijn als ze niet zouden houden op de trouwdag.

Redken haarlak en Redken haargel zijn ontworpen voor verschillende haartypes en gaan urenlang mee.

Haarlak: De HALT-serie van Redken

Deze Redken haarlakserie, die zorgt voor een perfecte fixatie van het kapsel, is verkrijgbaar in verschillende controleniveaus. De corresponderende nummers zijn duidelijk zichtbaar op de verpakking van de haarlak.

Quick Dry 18 is bijvoorbeeld een sneldrogende haarlak, terwijl de flexibele multifunctionele Quick Tease 15 haarlak in vergelijking niet zo sterk is en ideaal is voor een matte finish. Deze wordt direct op de haaraanzet gesprayd en behoudt zijn grip. De Triple Take 32 Spray biedt ultrasterke fixatie. Ondanks de extreme hold - meer dan 24 uur - geeft het volume, plakt het haar niet aan elkaar en beschermt het tegen vocht.

Stylingproducten voor mannen met Verve

Haargel, wax/pommade of paste van Redken zijn verkrijgbaar voor de ideale styling van mannenkapsels. Gels zijn vooral populair voor langdurige styling met perfecte hold.

Redken Stand Tough is een natte glansgel die maximale controle biedt. Het wordt in droog of handdoekdroog haar gemasseerd. De Classic Gel Grip Tight biedt glans en een goede hold voor residuvrije styling en biedt medium controle. De texturiserende vezelcrème Dishevel is gecreëerd om een nonchalante en ongestylde look te ondersteunen. Het wordt tussen de handpalmen gewreven en vervolgens door het haar verdeeld.

De juiste oplossing voor elke behoefte

Redken stelt ook de hoogste eisen aan haar stylingproducten. De formules zijn ontwikkeld om altijd een zachte styling mogelijk te maken. Ongeacht het haartype. Iedereen die zich verdiept in het uitgebreide assortiment Redken haarlak en haargel kan iets voor zichzelf vinden, ongeacht of het kapsel casual, elegant of strak moet zijn. Het merk haalt inspiratie uit zijn thuisbasis New York, de gigantische ontmoetingsplaats van verschillende culturen.

Oorspronkelijk was het alleen verkrijgbaar in geselecteerde salons, maar nu kun je Redken hairspray ook online kopen - en soms zelfs voor een goede prijs.

Herenverzorging +

Redken richt zich niet alleen op intensieve verzorging en perfecte styling voor vrouwen, het Amerikaanse bedrijf heeft ook een speciale lijn voor mannen ontwikkeld.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten