Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

3 25
toepassen
Weleda

Weleda – Naturkosmetik seit über 100 Jahren

Seit der Gründung im Jahr 1921 ist Weleda nachhaltiger Pionier in Sachen Naturkosmetik und bleibt bis heute führend in der Branche. Die Grundwerte des Unternehmens sind ganzheitliches Denken und Handeln, Verantwortung für Mensch und Natur, Vertrauen in die Kraft der Pflanzen, wirtschaftliche Nachhaltigkeit, Offenheit für neue Ideen und Begeisterung für die Schönheit der Natur.
Weleda

Nachhaltigkeit in jedem Schritt

Wie wichtig es dem Unternehmen ist, nachhaltig zu arbeiten, zeigt sich in jedem Produktionsschritt und auch auf dem Logistik-Campus in Schwäbisch Gmünd.
Weleda

Pflegerituale, die rundum verwöhnen

Die Produkte sind auf die verschiedenen Haut- und Haartypen abgestimmt und berücksichtigen auch die besonderen Bedürfnisse der Kleinsten.
Weleda

Ganzheitliche Pflege für ganzheitliche Ergebnisse

Weleda Pflegeprodukte sollen Köper und Geist durch ihre wohltuende Wirkung in Einklang bringen und Balance schaffen, die langfristig positive Auswirkung hat.
Weleda

Natürliche Pflege nach anthroposophischen Prinzipien

So sind auch die Prinzipien der Gründer Rudolf Steiner, Ita Wegmann und Oskar Schmiedel nicht in Vergessenheit geraten und die Grundlage der Weleda Pflege.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds 1921 ontwikkelt Weleda huidverzorgingsproducten die in harmonie zijn met mens en natuur. Daarmee is het een van de oudste bedrijven op het gebied van natuurlijke cosmetica.

Meer info

Koop Weleda natuurlijke cosmetica tegen een voordelige prijs

Meer info +

Weleda producten - natuurlijke cosmetica voor gezicht, lichaam en haar

Weleda is een van 's werelds toonaangevende merken voor uitstekende, gecertificeerde natuurlijke cosmetica en een van de bekendste fabrikanten van antroposofische geneesmiddelen. De producten van het traditionele Zwitserse bedrijf volgen een holistisch verzorgingsconcept en worden gekenmerkt door zorgvuldige samenstellingen van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen die de zelfregulerende krachten van lichaam, ziel en geest aanspreken, stimuleren en ondersteunen.

Weleda biedt een uitgebreid assortiment natuurlijke cosmetica voor mannen, vrouwen en kinderen voor gezichts-, lichaams- en haarverzorging. Bij huidverzorging zijn de producten niet alleen gericht op schoonheid, maar vooral op het gezond houden van de huid en het voldoen aan de kernbehoeften. Met behulp van de gecombineerde mogelijkheden en krachten van de natuur biedt Weleda producten die de vitaliteit van de huid bevorderen, de huideigen processen activeren en de huideigen krachten versterken.

Weleda vermijdt bewust synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen in al haar producten, evenals dierproeven. Vrouwen, mannen, kinderen of baby's - voor iedereen zijn er geschikte Weleda producten online te vinden.

Weleda - de geschiedenis en speciale kenmerken van het traditionele merk

De huidige naamloze vennootschap en het merk Weleda zijn in 1921 ontstaan uit een Zwitsers en een Duits bedrijf. De drie oprichters van het bedrijf, de Nederlandse arts Dr. Maria Ita Wegman, de Oostenrijkse filosoof en antroposoof Dr. phil. Rudolf Steiner, en de Duits-Oostenrijkse apotheker, chemicus, antroposoof en therapeut Dr. Oskar Schmiedel zijn de voormalige pioniers die vorm hebben gegeven aan de antroposofische geneesmiddelen, natuurlijke cosmetica en filosofie van Weleda.

De geschiedenis van Weleda begint met een ziekenhuis en een farmaceutisch laboratorium. In 1921 opende de arts Dr Wegman het Klinisch Therapeutisch Instituut (nu de Arlesheim Kliniek) in Arlesheim, Zwitserland, als een ziekenhuis dat antroposofische geneeskunde gebruikte. Een jaar eerder, in 1920, richtte zij samen met dr. Steiner in Arlesheim de Futurum AG op, die vanaf 1921 ook het laboratorium aan het Goetheanum bezat en farmaceutische producten vervaardigde. In Stuttgart richtte Dr. Steiner de naamloze vennootschap Der kommende Tag AG op ter bevordering van economische en spirituele waarden. Beide bedrijven hebben chemische en farmaceutische afdelingen die worden geleid door chemici, artsen en apothekers.

Samen met Dr. Wegmann ontwikkelt Dr. Schmiedel het eerste maretakpreparaat voor de behandeling van kanker, dat vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt. De bedrijven fuseren in 1922. Dr. Oskar Schmiedel leidt het hele bedrijf als directeur van 1924 tot aan zijn dood in 1959. Nadat de remedies vanaf 1924 al met succes op de markt waren gebracht onder de merknaam Weleda, kreeg het bedrijf in 1928 ook de bedrijfsnaam Weleda AG. Sindsdien richt Weleda zich op de ontwikkeling en productie van farmaceutische producten en natuurlijke cosmetica met een holistische kijk op mens, natuur en maatschappij.

Weleda producten kopen - het assortiment

Het productconcept van Weleda is gebaseerd op de filosofie, die vandaag de dag nog steeds wordt gevolgd, dat medicijnen de beslissende impuls moeten geven aan de eigen genezende krachten van het lichaam. Dit ooit revolutionaire idee ging vooraf aan het complementaire medische onderzoek van vandaag, met als resultaat dat genezing inderdaad kan plaatsvinden door middel van holistisch geformuleerde farmaceutische producten die het lichaam stimuleren om zichzelf te genezen.

De producten van Weleda zijn gebaseerd op natuurlijke actieve ingrediënten die effectief inspelen op de verschillende zorgbehoeften en levenssituaties en de lichaamseigen krachten stimuleren.

Weleda biedt natuurlijke cosmetische producten op de volgende gebieden:

-gezichtsverzorging

-orale en tandverzorging

-lichaamsverzorging

-Haarverzorging

-mannenverzorging

-kinderverzorging

-moeder- en babyverzorging

Of het nu gaat om huid, haar of lichaam, de verschillende verzorgingslijnen van Weleda zijn vaak vernoemd naar de belangrijkste planten en de belangrijkste actieve ingrediënten. De bekendste huidverzorgingslijnen vernoemd naar belangrijke planten zijn onder andere

-Amandel: Voor de gevoelige huid

-Iris: voor de droge huid

-Wilde roos: voor de jonge huid

-Granaatappel: voor de oudere huid vanaf 40 jaar

-Teunisbloem: voor de rijpere huid vanaf 50 jaar

Citrus: Verfrissende en zintuiglijke revitaliserende huid- en lichaamsverzorging

-White mallow: Voor de tere babyhuid

-Lavendel: Voor het ontspannen en kalmeren van de huid, lichaam, geest en ziel

-Duindoorn: Om de huid te verstevigen

-Calendula: ter bescherming van de huid, vooral die van kinderen.

-Arnica: om de huid, gekwetst weefsel en het lichaam te regenereren

-Rozemarijn: om de bloedsomloop, vitaliteit en de warmtebalans te stimuleren

-Berk: om de huid te verstevigen, glad te maken en te verfijnen

-Haver: Voor beschadigd haar

-Milet: Om het haar te voeden, versterken, verzorgen en beschermen

-Tarwe: Voor een gezonde hoofdhuid en mooi haar

Ratanhia: Voor mond- en tandverzorging

Sommige van Weleda 's natuurlijke cosmetica zijn echte klassiekers die in de beginjaren of vele decennia geleden door het Zwitserse merk zijn ontwikkeld. Bewezen producten die vandaag de dag nog steeds zeer gewaardeerd worden. Dit zijn onder andere Weleda Rozemarijn Haarolie (uit 1922), Weleda Arnica Massageolie (uit 1926), Weleda Huidvoedingscrème (uit 1927), Weleda Lavendel Ontspannend Bad (uit 1961), Weleda Voetbalsem (uit 1962) en Weleda Calendula Verzorgingsolie voor Baby's (uit 1960).

Interessante feiten over Weleda en haar producten

Volgens Weleda is gezondheid veel meer dan alleen de afwezigheid van symptomen, maar de harmonieuze balans tussen lichaam, geest en ziel. Het merk Weleda ontwerpt zijn producten volgens het principe van salutogenese, een model voor de ontwikkeling van gezondheid.

De basis van alle productsamenstellingen en de selectie van grondstoffen bij Weleda is de kennis van de relatie tussen de natuur en het menselijk organisme. De producten van Weleda bevatten zorgvuldig geselecteerde planten, mineralen, gestabiliseerde metalen en andere natuurlijke ingrediënten die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren. De herkomst van de grondstoffen speelt ook een doorslaggevende rol.

Weleda heeft zijn eigen medicinale plantentuinen en promoot biologische medicinale plantenteeltprojecten en habitats voor duurzame en gecertificeerde wilde collecties. Alle grondstoffen worden gecontroleerd op de noodzakelijke hoge normen. Dit resulteert in producten met een uitgebreide, diepe en gerichte werkzaamheid. Hoewel de natuurlijke Weleda producten niet duur zijn om te kopen, zijn ze van een zeer hoge en uitstekende kwaliteit die merkbaar en effectief is.

Koop Weleda producten online en zie er van top tot teen gezond en mooi uit

Het assortiment natuurlijke cosmetica van Weleda biedt de juiste gezichtsverzorging voor elke behoefte, uitgebreide lichaamsverzorging, ook voor specifieke gebieden van het lichaam, de geest en de ziel, evenals uitstekende natuurlijke verzorging voor de hoofdhuid en het haar. Vrouwen van alle leeftijden en mannen vinden hier in de online shop de juiste Weleda producten die passen bij hun behoeften. Ouders kunnen ook een voordelige selectie Weleda producten speciaal voor hun kinderen en baby's samenstellen. De kleintjes zullen blij zijn met deze natuurlijke, zachte en vooral uiterst aangename verzorging.

In onze online shop kun je de natuurlijk verzorgende Weleda producten ontdekken: voor de gezondheid, schoonheid en ontspanning van lichaam, geest en ziel, in harmonie met de natuur!

Gezichtsverzorging +

Natuurlijke ingrediënten kenmerken de gezichtsverzorging van Weleda. Afhankelijk van leeftijd, huidtype en individuele behoeften kan de juiste huidverzorgingsroutine worden samengesteld.

Weleda gezichtsverzorging - gezondheid & stralende schoonheid

Het ideaalbeeld van het gezicht is een zachte, gladde en egale huid die er vitaal en stralend mooi uitziet. Weleda gezichtsverzorging houdt zich echter niet alleen bezig met uiterlijke schoonheid, maar ook met de gezondheid van de huid. Het doel van Weleda gezichtsverzorging is om je echt lekker in je vel te laten voelen en je innerlijke en uiterlijke uitstraling met elkaar in harmonie te brengen. Op deze manier straalt schoonheid van binnenuit en veel intenser.

Weleda biedt haar natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten aan om te voldoen aan de behoeften van verschillende huidtypes en levensfasen. Van huidreiniging tot dag-, nacht- en intensieve verzorging tot lip-, mond-, tand- en scheerverzorging, Weleda heeft voor iedereen de juiste verzorging.

De speciale kenmerken van gezichtsverzorging van Weleda

Weleda biedt de juiste gezichtsverzorgingsproducten voor elk huidtype en voor een breed scala aan huidbehoeften. Als het op huidverzorging aankomt, besteden mensen speciale aandacht aan hun gezicht. Weleda huidverzorging houdt niet alleen rekening met de kenmerken van verschillende huidtypes, maar ook met de verschillende levensfasen. De huid verandert in de loop van een leven en wordt ook beïnvloed door externe factoren zoals voeding, klimaat, UV-licht, levensstijl en stress. Terwijl de huid op jonge leeftijd een sterk en snel regeneratievermogen heeft, neemt dit af naarmate je ouder wordt. De huid verandert ook in haar metabolische processen, herstelmechanismen, de hoeveelheid vetophopingen, elasticiteit en veerkracht. De oudere en rijpere gezichtshuid vertoont de karakteristieke sporen van een opwindend leven, maar ziet er ook droger, dunner, gevoeliger en gevoeliger uit voor allerlei prikkels.

Weleda gezichtsverzorging richt zich specifiek op de behoeften van de huid in elke levensfase en geeft haar wat ze nodig heeft. Zo blijven het gezicht en de gezichtshuid altijd goed verzorgd en stralend mooi, ongeacht de leeftijd.

Weleda biedt een holistisch huidverzorgingsconcept gebaseerd op drie pijlers:

1. rekening houden met de levensfasen: Elke levensfase heeft zijn eigen behoeften. Het verzorgingsconcept is ontworpen om de huid precies te geven wat ze nodig heeft op haar leeftijd en in overeenstemming met haar conditie.

2. in harmonie met lichaam, geest en ziel: de eigenschappen van de huidverzorgingsproducten zijn altijd gerelateerd aan het menselijk organisme en versterken zowel het innerlijke als het uiterlijke evenwicht.

3. salutogenese: het model van de ontwikkeling van gezondheid en de verbinding tussen natuur en mens vormen de basis voor de samenstelling van de verzorgingsproducten.

Weleda gezichtsverzorging kopen - assortimenten en producten

Weleda brengt de krachtige en specifieke eigenschappen van natuurlijke actieve ingrediënten samen in haar gezichtsverzorging en producten. Elk van de belangrijkste planten heeft zijn eigen unieke krachten die voldoen aan specifieke behoeften op het gebied van gezichtsverzorging. Bijvoorbeeld, iris hydrateert

Lichaamsverzorging +

Lichaamsverzorging moet ook lichaam en geest harmoniseren. Geselecteerde kruideningrediënten voeden niet alleen, maar hebben ook een positief effect op geest en ziel.

Weleda lichaamsverzorging - gezondheid, schoonheid en vitaliteit van top tot teen

Weleda heeft verfrissende, voedende en uiterst heilzame natuurlijke cosmetica voor jong en oud, die zijn afgestemd op specifieke verzorgingsdoelen en -behoeften. Van doucheverzorging en ontspannende baden tot huidverzorgingsproducten voor het lichaam en specifieke lichaamsdelen, massageoliën, zonnebescherming en deodorants, Weleda biedt een uitgebreid, holistisch verzorgingsprogramma. Dit zorgt niet alleen voor reiniging, huidverzorging, diverse kwalen en schoonheidsproblemen, maar harmoniseert ook lichaam, geest en ziel. Weleda gebruikt hoogwaardige planten en geneeskrachtige kruiden van wortel tot bloem voor haar lichaamsverzorgingsproducten. Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand bij Weleda. Vrouwen, mannen en hele families kunnen de Weleda lichaamsverzorgingsproducten en productlijnen online zelf ontdekken.

Het holistische verzorgingsconcept van Weleda lichaamsverzorging

Niet alle verzorging is hetzelfde. De manier waarop het lichaam wordt verzorgd is ook onderdeel van gezond blijven. Het lichaamsverzorgingsconcept van Weleda ondersteunt specifiek de huid en het hele organisme. Daarom biedt Weleda ook lichaamsverzorgingsproducten die een positief effect hebben op de spieren, eventuele spanningen, de zenuwen of de stofwisseling van de huid. Weleda biedt een lichaamsverzorgingsprogramma voor een breed scala aan huid- en verzorgingsbehoeften, dat je helpt om je goed te voelen in je huid en lichaam en uiteindelijk vitaal, fit, efficiënt, vol leven en mooi te blijven.

De lichaamsverzorgingsproducten van Weleda Naturkosmetik bieden ook wellness voor de zintuigen en de ziel. De lichaamsoliën van het merk hebben bijvoorbeeld een holistisch effect op lichaam, geest en ziel door hun samenstelling van plantaardige oliën en plantenextracten en de geuren van essentiële oliën.

Weleda deodorants bevatten ook essentiële oliën die een aangenaam gevoel van frisheid geven en 24 uur lang beschermen tegen lichaamsgeur. Met hun antimicrobiële werking remmen de essentiële oliën in Weleda deodorants en roll-on deodorants de groei van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor transpiratiegeur. Alle Weleda deodorants zijn vrij van aluminiumzouten: de huidporiën worden niet geblokkeerd of vernauwd door deze natuurlijke cosmetische deodorants, dus ze verstoren de natuurlijke processen van het lichaam niet. De natuurlijke cosmetische deodorants van Weleda zijn een zacht, effectief alternatief voor antitranspiratiemiddelen.

Weleda lichaamsverzorging kopen - de assortimenten en producten

Weleda ontwikkelt en produceert al meer dan 100 jaar holistische, natuurlijke lichaamsverzorging. Talrijke lichaamsverzorgingsproducten van Weleda zijn bekroond met topcijfers en verschillende eervolle vermeldingen door het consumententijdschrift Öko-Test.

Weleda biedt haar lichaamsverzorgingsproducten onder andere aan op de volgende gebieden:

-doucheverzorging

-baden

-huidverzorging

hand- en nagelverzorging

-voetverzorging

-kinderverzorging

-moeder- en babyverzorging

-mensenverzorging

-zonverzorging

Weleda biedt verschillende soorten producten voor lichaamsverzorging volgens toepassing en verzorgingsdoelen:

-Douchegels

-badadditieven

-zepen

-huidverzorgende oliën

-massageoliën

-verfrissende oliën

-lekkernijen

-crèmes

-Huidmelk

-deodorants

-voetbalsems

Met speciale natuurlijke plantenextracten, geneeskrachtige planten, plantenoliën, etherische oliën en andere natuurlijke ingrediënten biedt Weleda lichaamsverzorgingsproducten die voeden, opbouwen, revitaliseren, beschermen, ontspannen en ook een breed scala aan klachten verlichten of de lichaamseigen herstelprocessen en zelfgenezende krachten stimuleren. Weleda heeft verschillende verzorgingslijnen ontwikkeld, die elk gericht zijn op een specifiek verzorgingsdoel. De lichaamsverzorgingslijnen omvatten onder andere:

- Citrus lichaamsverzorging: Citrus lichaamsverzorging revitaliseert lichaam en geest met een lichte zomerse geur van biologisch geteelde citroenen en sinaasappels, een voedende, hydraterende biologische zaadolie en essentiële oliën uit de schil van citrusvruchten.

- Arnica lichaamsverzorging: Het arnica lichaamsverzorgingsassortiment biedt een arnica massageolie en een arnica sport douchegel met extracten van arnica bloemen en berkenbladeren, evenals zonnebloemolie en olijfolie, die helpen om spieren te regenereren en de bloedcirculatie in de huid te verbeteren, en ook helpen om kneuzingen, spanning en krampen te verlichten.

- Lavendel lichaamsverzorging: De kalmerende werking van lavendel is al sinds mensenheugenis bekend. Weleda gebruikt de ontspannende krachten van de geneeskrachtige plant in haar assortiment lavendel lichaamsverzorging. Of het nu als badtoevoeging, zeep of lichaamsolie is, lavendel heeft een positief effect op het lichaam en de zintuigen.

- Duindoorn lichaamsverzorging: Lichaamsverzorging met de kostbare en actieve duindoornolie is een allround talent dat de huid beschermt, versterkt en verzacht en zorgt voor vitaliteit en kracht. Deze collectie bevat een vitaliserende douche, de vitaliserende verzorgende olie, een verzorgende lotion, een handcrème en het duindoorn elixer om het immuunsysteem te ondersteunen.

- Berken lichaamsverzorging: Krachtig en rijk aan voedingsstoffen, berken lichaamsverzorging met extracten van berkenbladeren, rozemarijn en ruscus in combinatie met jojoba-olie, tarwekiemolie en abrikozenpitolie ondersteunt celbescherming, vetverbranding, metabolische activiteit en de afvoer van overtollig water uit het weefsel. De berken lichaamsverzorging helpt de huid gladder, steviger en verfijnder te maken met de berken douche scrub, berken cellulitis olie en berken active drink.

- Calendula lichaamsverzorging voor baby's: Deze lichaamsverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de gevoelige babyhuid. De producten in deze verzorgingslijn, die zijn ontwikkeld in samenwerking met verloskundigen, zijn bijzonder mild en kalmeren de geïrriteerde huid. Daarnaast hydrateren de verzorgingsproducten, voorkomen ze uitdroging van de huid en beschermen ze de huid. Zo wordt de huid vanaf het begin zacht maar intensief verzorgd.

Bekroonde natuurlijke cosmetica: Weleda lichaamsverzorging kopen tegen een voordelige prijs

Weleda heeft al verschillende prijzen ontvangen voor haar lichaamsverzorgingsproducten. Zo werd de regenererende verzorgingslotion uit de granaatappelreeks in 2013 bekroond met de Glammy Beauty consumentenprijs in de categorie "Organic". De granaatappelverzorgingslijn van Weleda trok echter al eerder de aandacht. In 2010 ontving het de Cosmopolitan Prix de Beauté, de "Oscar" van de internationale cosmetica-industrie, in de categorie "Natuurlijke cosmetica". In 2016 werd de Weleda Almond Sensitive Care Lotion ook bekroond met de Cosmopolitan Prix de Beauté in de categorie "Green Beauty".

Koop Weleda lichaamsverzorging online en geniet van rustgevende verzorging

Weleda biedt talloze lichaamsverzorgingslijnen en uitstekende verzorgingsproducten. Niet alleen vrouwen van alle leeftijden vinden hier de juiste lichaamsverzorgingslijnen. Weleda biedt ook speciale lichaamsverzorgingslijnen met uitstekende natuurlijke cosmetica voor mannen, kinderen en baby's. De producten en verzorgingslijnen in het Weleda lichaamsverzorgingsassortiment kunnen naar wens worden aangevuld en gecombineerd tegen een gunstige prijs. Of het nu gaat om een verfrissende douchegel, een herstellend bad, een herstellende lichaamsolie, een zacht voedende lichaamscrème, anti-aging lichaamsverzorging, een diepwerkende massageolie of een ontspannende voetbalsem, iedereen vindt een geschikt product in onze Weleda lichaamsverzorging online shop: natuurlijke cosmetica voor het hele lichaam die zorgen voor een gezonde en mooie verzorging!

Haarverzorging +

Tarwe, gierst en haver maken Weleda haarverzorging bijzonder zacht. Het reinigt niet alleen het haar en de hoofdhuid, maar voorziet ze ook van waardevolle voedingsstoffen.

Weleda haarverzorging - met de natuur naar gezond, mooi haar

Met haarverzorging van Weleda leidt de weg terug naar de prachtige wortels van de natuur! De nieuwe generatie haarverzorging is gericht op het bereiken van een gezonde en mooie hoofdhuid en haar door middel van zachte behandeling, milde reiniging en langdurige verzorging, volledig zonder siliconen, sulfaathoudende oppervlakteactieve stoffen en grondstoffen op basis van minerale oliën.

De belangrijkste ingrediënten voor Weleda haarverzorging zijn haver, gierst en tarwe voor de hoofdhuid en het haar. Haarverzorging bij Weleda volgt ook het holistische concept dat een gezonde en vitale hoofdhuid ziet als een voorwaarde voor even gezond, mooi haar.

Weleda haarverzorging voor mooi haar en een gezonde hoofdhuid

De drie granen haver, gierst en tarwe staan centraal in de haarverzorgingslijn van Weleda. Door hun structurerende werking zijn granen bijzonder waardevol voor het haar. Toch heeft elk van deze granen zijn eigen unieke effectiviteit:

- Haver heeft een hoog gehalte aan waardevol kiezelzuur in waterige vorm, dat ze absorberen en binden tijdens het groeien. Haver heeft dus een herstellende, voedende en beschermende kracht, die ze doorgeeft aan het haar. Haver bevat ook slijmstoffen, ijzer en fosfor, die de voedende eigenschappen gunstig versterken. Wat haarverzorging betreft, werkt haver opbouwend. Het herstelt, voedt en beschermt vooral beschadigd, gespleten en broos haar. Haver maakt het haar soepel, glanzend en mooi.

- Gierst daarentegen behoudt de goede conditie en schoonheid van het haar en geeft het kracht. Met zijn rijkdom aan mineralen en sporenelementen zoals ijzer, magnesium en silicium, evenals zijn silica coating, is gierst zeer heilzaam voor het haar. In haarverzorging wordt gierst gebruikt om het haar te voeden, beschermen, structureren, versterken en de elasticiteit te verhogen.

- Tarwe staat bekend om zijn balancerende werking. Sterk maar zacht, tarwe herstelt het evenwicht op een onevenwichtige en geïrriteerde hoofdhuid. Tarwekiemolie is rijk aan vitamine E en lecithine, die de haarstructuur ten goede komen. De meervoudig onverzadigde vetzuren ondersteunen de celvorming in de haarwortel, gaan haaruitval tegen en vertragen overmatige roosvorming op de hoofdhuid.

Weleda haarverzorging kopen - de assortimenten en producten

Weleda haarverzorging is uitgerust met een samenstelling van zorgvuldig op elkaar afgestemde actieve ingrediënten die het haar en de hoofdhuid op milde wijze reinigen en doelgericht verzorgen. De lichaamseigen zelfregulatie en het natuurlijke evenwicht van het haar en de hoofdhuid worden ondersteund door kostbare oliën zoals macadamianootolie, tarwekiemolie en duindoornolie, evenals extracten van granen, salie, viooltje en witte dotterbloem. Geselecteerde oppervlakteactieve combinaties van honderd procent natuurlijke oorsprong zorgen voor een uitstekende reiniging.

Weleda biedt de volgende soorten haarverzorgingsproducten:

- Reinigende shampoo

- Herstellende en verzorgende shampoo

- Shampoo voor kinderen

- conditioner

- Haarconditioners

- Haar tonic

- Haaroliën

De verschillende haarverzorgingslijnen volgens de belangrijkste planten en verzorgingsbehoeften.

- Haver haarverzorging: In de haver haarverzorgingslijn biedt Weleda droog, gestrest, beschadigd en zwak haar een haarverzorgingsprogramma met rijke samenstellingen die veel heropbouwend werk doen. Deze verzorgingscollectie omvat de Oat Restorative Shampoo, de Oat Restorative Conditioner en een Restorative Hair Treatment.

- Gierst haarverzorging: De haarverzorgingslijn met gierst is ideaal voor normaal haar en een gezonde hoofdhuid en zorgt voor langdurige glans, elasticiteit en kracht. De gierstshampoo reinigt en voedt het haar en de hoofdhuid met biologische macadamianootolie, biologische gierstkafextracten en biologische salie, terwijl fruitige grapefruit, verkwikkende pepermunt en warme, houtachtige amyris zorgen voor een verfrissende en sensueel revitaliserende geur.

- Tarwe haarverzorging: In de tarwe haarverzorgingslijn biedt Weleda effectieve hulp voor de beschadigde, gestreste en geïrriteerde hoofdhuid en langdurige verzorging voor het haar. De tarwe roos shampoo in deze collectie bevat tarwekiemolie, extracten van slagerbezem, viooltje en biologische salie, evenals rozemarijn en copaiba olie. De shampoo vermindert roos, remt de vorming van nieuwe roos, brengt het geïrriteerde hoofdhuidmilieu in balans en bevordert de gezondheid van de hoofdhuid. Het haar wordt duurzaam verzorgd zonder het te verzwaren.

- Speciale verzorging voor het haar: Weleda haarverzorging heeft een bijzonder gunstig effect op dunner wordend en broos, breekbaar haar met speciale producten. De revitaliserende haartonic voor dunner wordend haar gaat haaruitval tegen en bevordert de haargroei met rozemarijnolie en extracten van mierikswortelbladeren en muurpeper. De intensief voedende Weleda haarolie voedt en beschermt broos haar met rozemarijn, arachideolie, klaverbloesemextract en kliswortelextract.

- Haarverzorging voor kinderen: Weleda heeft ook geschikte en vooral aangename haarverzorging voor de allerkleinsten. De Kids 2in1 Shower & Shampoo verzorging, die verkrijgbaar is in pittige limoen, fruitige sinaasappel en zoete vanille, is bijzonder leuk om te wassen. Met ingrediënten als sesamolie, goudsbloemextract, citroenolie, sinaasappelolie en vanille-extract zorgt dit haarverzorgingsproduct voor een milde reiniging en een zachte verzorging voor huid en haar. Dit milde haarverzorgingsproduct voor kinderen is ook zacht voor de ogen wanneer je het haar wast.

Koop Weleda haarverzorging tegen een voordelige prijs - verwen je haar & hoofdhuid met natuurlijke cosmetica

Dankzij het stimulerende effect van Weleda haarverzorging en de zuiver plantaardige verzorgingsingrediënten, komen haar en hoofdhuid weer in balans en kunnen ze regenereren. Waardevolle ondersteuning wordt geboden door het masseren van de hoofdhuid tijdens het wassen. Enerzijds reinigt dit de hoofdhuid grondiger en verwijdert het voorzichtig vuildeeltjes en aanslag. Het stimuleert ook de doorbloeding van de hoofdhuid, wat op zijn beurt een gezonde haargroei ondersteunt en de toevoer van voedingsstoffen naar de haarwortels verbetert. Afhankelijk van je haarverzorgingsbehoefte is het aan te raden om de Weleda Oat Restorative Conditioner na elke haarwasbeurt te gebruiken en dit af en toe af te wisselen met de Oat Restorative Treatment.

Koop Weleda haarverzorging online voor mooi en gezond haar

De haarverzorgingsproducten van Weleda zijn gebaseerd op een holistisch verzorgingsconcept en zorgen voor gezond haar en regenereren beschadigd haar en een gestresste hoofdhuid. Drie soorten granen helpen de hoofdhuid en het haar op natuurlijke wijze te hergroeien, vitaliseren, versterken, verzachten, balanceren en schoonheid uit te stralen. Mannen en vrouwen kunnen online hun favoriete Weleda haarverzorgingsproducten samenstellen voor zichzelf en hun kinderen of het hele gezin. Natuurlijke cosmetica voor een zachte, grondige reiniging en effectieve verzorging en speciale verzorging zijn verkrijgbaar in onze Weleda haarverzorging online shop. Mooi en aangenaam verzorgd haar met natuurlijke cosmetica van Weleda!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten