Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Nanobrow

Traumhaft volle Augenbrauen mit Nanobrow

Auch die Augenbrauen wollen gepflegt sein. Das Nanobrow Augenbrauenserum versorgt sie mit wertvollen Nährstoffen, um sie nachhaltig zu pflegen und zu stärken.
Nanobrow

Spielend leichte Anwendung für volle Wirkung

Abends einfach mit dem Applikator einmal über die Brauen fahren und warten. Das Serum zieht binnen Sekunden ein und kann wirken. Nach zwei Monaten reicht eine gelegentliche Anwendung.
Nanobrow

Boosterformel für die Brauen

Extrakte aus Soja- und Weizenkeimen, Ginseng und Baikal-Helmkraut im Nanobrow Serum lassen die Brauen schon nach vier Wochen um bis zu 50 % dichter wirken. Ihr Wachstum wird gefördert, während dem Ausfallen der Härchen entgegen gewirkt wird.
Nanobrow

Nanbrow: Im Internet zum Erfolg

Seinen Siegeszug hat das Nanobrow Augenbrauenserum im Internet angetreten. Das Elixier für gesunde, kräftige Brauen ist nur hier erhältlich und erfreut sich wachsender Beliebtheit.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het merk Nanobrow gebruikt onder andere tarwe- en sojakiemen en ginseng in zijn wenkbrauwserum. Deze versterken en voeden de haartjes van de wenkbrauwen en maken ze sterker. Zo geeft Nanobrow wenkbrauwserum je volle, dikke wenkbrauwen in slechts vier weken.

Meer info

Koop Nanobrow wenkbrauwserum tegen een voordelige prijs

Meer info +

Proost op dikke wenkbrauwen met het Nanobrow wenkbrauwserum!

In de jaren twintig droegen mensen dunne wenkbrauwen die bijna gelijk liepen met het voorhoofd als een fijn getekende lijn. Tegenwoordig gaat de trend in een meer natuurlijke richting: volle, dikke wenkbrauwen geven het gezicht expressiviteit en flatteren de blik als een ebbenhouten frame. Het Nanobrow wenkbrauwserum helpt iedereen die niet gezegend is met zulke wenkbrauwen. In een behandeling van vier weken worden de haartjes versterkt, opgebouwd, donkerder gemaakt en krijgen ze glans! Kleine gaatjes worden dikker en de haargroei wordt systematisch gestimuleerd. Het serum zorgt ervoor dat vervelende make-up en modellering tot het verleden behoren. Om het Nanobrow wenkbrauwserum tegen een gunstige prijs te kopen, kun je het beste vertrouwen op online aanbiedingen.

Het geheim van het serum

Het veelvuldig aanbrengen, opbrengen en verwijderen van make-up beschadigt de wenkbrauwen op de lange termijn. De haartjes hebben net zoveel verzorging nodig als de haartjes op je hoofd. Met zijn uitgebalanceerde formule dringt het Nanobrow wenkbrauwserum snel door in de haarwortels en versterkt ze. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed en gehydrateerd. De formule bevat geen parabenen, geur- of kleurstoffen en vertrouwt in plaats daarvan op regeneratieve ingrediënten zoals extracten van ginseng, tarwe- en sojakiemen en Baikal glidkruid. Panthenol en glycerine zorgen voor een extra verzorgingsboost. Andere ingrediënten in het Nanobrow wenkbrauwserum hebben een gunstig effect op de haargroei.

Het serum wordt direct voor het slapen gaan na het verwijderen van make-up aangebracht met de speciaal ontworpen applicator. Het resultaat: na twee weken zijn de wenkbrauwen al donkerder en glanzender, na vier weken vallen de wenkbrauwen minder uit, zijn ze dikker, langer, volumineuzer en mooi gevormd. Een opvallende, expressieve blik is de beloning. Na de behandeling raadt de fabrikant aan om het serum vier weken te blijven gebruiken, waarna het minder vaak kan worden aangebracht om het effect te behouden. Een tripje naar de drogist is niet genoeg om Nanobrow wenkbrauwserum te kopen. Het feit dat het alleen online verkrijgbaar is, betekent echter niet dat het moeilijk te vinden is: je kunt Nanobrow wenkbrauwserum online kopen.

Nanobrow wenkbrauwserum als internetfenomeen

Nanobrow wenkbrauwserum is online een hit geworden. Onder de hashtag

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten