Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het merk Nanobrow gebruikt tarwe- en sojakiemen en ginseng in zijn wenkbrauwserum. Deze versterken en voeden de haartjes van de wenkbrauwen en maken ze sterk. Dit is hoe Nanobrow wenkbrauwserum u volle, dikke wenkbrauwen geeft in slechts vier weken.

Meer info

Koop Nanobrow Wenkbrauw serum tegen een geweldige prijs

Meer info +

Proost op dikke wenkbrauwen met het Nanobrow wenkbrauwserum!

In de jaren twintig droeg men dunne wenkbrauwen, die als een fijngetrokken lijn bijna ter hoogte van het voorhoofd liepen. Vandaag gaat de trend in een meer natuurlijke richting: volle, dikke wenkbrauwen geven het gezicht expressiviteit en strelen de blik als een ebbenhouten lijst. Het wenkbrauwserum Nanobrow helpt iedereen die niet gezegend is met zulke wenkbrauwen. In een kuur van vier weken worden de haren verstevigd, opgebouwd, donkerder gemaakt en krijgen ze glans! Kleine gaatjes worden verdikt, de haargroei wordt systematisch gestimuleerd. Met het serum behoren vervelende make-up en modellenwerk tot het verleden. Om het Nanobrow wenkbrauwserum goedkoop te kopen, kunt u het beste vertrouwen op online aanbiedingen.

Het geheim van het serum

Veelvuldig epileren, make-up aanbrengen en make-up verwijderen beschadigen de wenkbrauwen op lange termijn. De haren hebben evenveel verzorging nodig als het haar op je hoofd. Het wenkbrauwserum Nanobrow met zijn uitgebalanceerde formule dringt snel door tot de haarwortels en versterkt ze. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed en gehydrateerd. De samenstelling maakt geen gebruik van parabenen, geur- en kleurstoffen, maar van regeneratieve ingrediënten, bijvoorbeeld extracten van ginseng, tarwe- en sojakiemen en Baikal hellebore. Panthenol en glycerine zorgen voor extra verzorging. Andere ingrediënten in het wenkbrauwserum Nanobrow hebben een gunstige invloed op de haargroei.

Het serum wordt aangebracht na het verwijderen van de make-up direct voor het slapengaan met de speciaal daarvoor bestemde applicator. Het resultaat: na twee weken zijn de wenkbrauwen al donkerder en glanzender, na vier weken vallen de wenkbrauwen minder uit, zijn ze dikker, langer, volumineuzer en mooi gevormd. Een opvallende, expressieve blik is de beloning. Na de kuur beveelt de fabrikant aan het gebruik vier weken voort te zetten, daarna kan het serum minder vaak worden aangebracht om het effect te behouden. Om het Nanobrow wenkbrauwserum te kopen, is een uitstapje naar de drogist niet genoeg. Het feit dat het alleen op internet verkrijgbaar is, betekent echter niet dat het moeilijk te vinden is: u kunt het wenkbrauwserum Nanobrow online kopen.

Nanobrow Wenkbrauwserum als internetfenomeen

Het Nanobrow wenkbrauwserum is online een hit geworden. Onder de hashtag #nanobrow zijn duizenden berichten te vinden die de resultaten van een behandeling met het serum documenteren. Vooral populair zijn de voor en na foto's, waarop de ontwikkeling van de wenkbrauwgroei duidelijk te zien is. Naast de verbazingwekkende veranderingen is ook de verpakking overtuigend: het wenkbrauwserum Nanobrow zit in een effen zwarte flacon met zilveren opschrift. Deze eenvoudige elegantie weerspiegelt de gemakkelijke toepassing en de wetenschappelijk bevestigde werking van het serum. De applicator draagt altijd de juiste dosis serum, waardoor de mogelijkheid van overconsumptie wordt geëlimineerd. Dit is wat het wenkbrauw serum zo productief maakt.

Het wenkbrauwserum Nanobrow tovert een opvallende blik tevoorschijn

Cara Delevingne, Emma Watson of Hailee Steinfeld staan bekend om hun grote, dikke wenkbrauwen. Je kunt deze felbegeerde look gemakkelijk zelf tevoorschijn toveren met het Nanobrow wenkbrauwserum. Een prominente omlijsting van de ogen zorgt voor een intense blik en is een blikvanger in elk gezicht. Degenen die problemen hebben met korte, schrale wenkbrauwen zullen dit serum van Nanobrow op prijs stellen. Met slechts vier weken voedende verzorging kunt u een echt statement maken met uw wenkbrauwen en vol vertrouwen de dag doorkomen zonder make-up of harsen. Met volle wenkbrauwen omring je jezelf met een vleugje Hollywood glamour.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Nanobrow

Traumhaft volle Augenbrauen mit Nanobrow

Auch die Augenbrauen wollen gepflegt sein. Das Nanobrow Augenbrauenserum versorgt sie mit wertvollen Nährstoffen, um sie nachhaltig zu pflegen und zu stärken.
Nanobrow

Spielend leichte Anwendung für volle Wirkung

Abends einfach mit dem Applikator einmal über die Brauen fahren und warten. Das Serum zieht binnen Sekunden ein und kann wirken. Nach zwei Monaten reicht eine gelegentliche Anwendung.
Nanobrow

Boosterformel für die Brauen

Extrakte aus Soja- und Weizenkeimen, Ginseng und Baikal-Helmkraut im Nanobrow Serum lassen die Brauen schon nach vier Wochen um bis zu 50 % dichter wirken. Ihr Wachstum wird gefördert, während dem Ausfallen der Härchen entgegen gewirkt wird.
Nanobrow

Nanbrow: Im Internet zum Erfolg

Seinen Siegeszug hat das Nanobrow Augenbrauenserum im Internet angetreten. Das Elixier für gesunde, kräftige Brauen ist nur hier erhältlich und erfreut sich wachsender Beliebtheit.