Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Van Nederland naar de wereld: Mexx inspireert niet alleen met zeer draagbare en toch chique mode. Geuren als Ice Touch of de zomeredities hebben sinds 1996 hun weg gevonden naar ontelbare badkamers.

Meer info

Koop Mexx Parfum goedkoop

Meer info +

Mexx - Parfum ontmoet mode ontmoet mode ontmoet accessoires. Voor hem en haar.

Toen Rattan Chadha in 1980 in Nederland het mannenlabel Moustache oprichtte en in 1986 fuseerde met het vrouwenlabel Emanuelle, zou hij Mexx waarschijnlijk niet van internationaal succes hebben gedroomd. De eerste letters van de originele modemerken "M" en "E" en twee "XX", die geacht worden kusjes te symboliseren, vormen Mexx nog steeds de naam van het merk vandaag de dag.

Maar mode is meer dan dat geworden: Mexx Parfum en accessoires, glazen, tapijten en bedlinnen zijn nu op grote schaal verkrijgbaar op de markt. Het merk Mexx biedt een concept dat soms een beetje eenvoudig is, maar altijd jeugdig en licht, dat het hele dagelijkse leven begeleidt. Mexx Parfum is verkrijgbaar in de ongeveer 100 winkels van het merk, meer dan 300 franchises, warenhuizen, warenhuizen, ketens en speciaalzaken. Mexx Het online zoeken naar parfum garandeert de grootste selectie van verschillende geuren en bijbehorende cosmetische producten.

Mexx maakt een onderscheid tussen geuren voor mannen en voor vrouwen, die, op enkele uitzonderingen na, zijn ontworpen als windgeuren. Sinds enkele jaren publiceert Mexx Parfum elke zomer een reeks cosmetica voor mannen en vrouwen, gebaseerd op een parfum met een zomers thema en waarvan de geur geïntegreerd is in andere cosmetica zoals aftershave, douchegels en meer.

Partner - omdat het begon met een kus

Mexx Parfum is tot op de dag van vandaag bijna zonder uitzondering opgevat als partnergeur. Elke collectie bestaat uit een geur voor haar en een geur voor hem. Het merk dankt zijn succes nog steeds aan de fusie van een mannen- en een vrouwenlabel en de jarenlange loyaliteit aan het concept lijkt vruchten af te werpen.

De geuren voor hem en haar zijn altijd zelfbewust, een beetje sensueel en zeer stijlvol. De composities van frisse en zware, fruitige en houtachtige geuren lijken soms een beetje ongewoon, maar het merk werkt altijd met ingrediënten van zeer hoge kwaliteit. Creatieve en innovatieve parfums zijn de specialiteit van de stadMexx , zodat vooral jonge mensen in de stad zich kunnen identificeren met de geuren. Mexx Parfum straalt een stijlvolle elegantie uit die goed is afgestemd op de modecollecties van het label.

Het is precies deze modieuze elegantie die wordt overgebracht door de eenvoudige flacons van het merk. Mexx Tussen 2000 en 2017 werden 53 parfums gelanceerd en alle parfums van de divisie in 2000 zijn nog steeds online beschikbaar. Het bedrijf Mexx denkt ook na over hoe parfums worden gebruikt en waargenomen. Elke geur wordt meestal geleverd met een deodorant spray en een douchegel in een set. Soms zijn er ook speciale eigenschappen, bijvoorbeeld een bodylotion, een body nevel of een after shave spray.

Aan de slag: Mexx Man, Mexx Vrouw.

De eerste twee Mexx parfums waren Mexx Man en Mexx Vrouw. Mexx Het is ontworpen voor moderne en vastberaden mannen die zich kunnen identificeren met een onderscheidende en levendige geur. De samenstelling bestaat uit mandarijn, basilicum, salie en ananas in de topnoot, later varen, jasmijn, spar en geranium vermengen zich met elkaar. Het geheel zit op een basis van leer, eikenmos, sandelhout en cederhout. De geur is zeer rond op zich.

Mexx De vrouw daarentegen is vrouwelijk, dominant en zelfverzekerd. In de topnoot staan bergamot en citroen en cassis. Het hart is daarentegen nogal bloemig, met viooltjes en jasmijn in combinatie met rozen, cederhout, ambergrijs en sandelhout. De verbindende elementen met de geur van de mannengeur zijn duidelijk zichtbaar. Het Mexx parfumpaar Mexx Man en Mexx Vrouw vormde de basis voor het succes van de cosmetica-branche in 2000.

Het laatste paar geuren tot nu toe, Mexx Black Man en Mexx Black Woman, sluiten weer aan bij dit succes en in de naamgeving tonen ze sociaal en politiek bewustzijn. Mexx Black Man is houtachtig en aromatisch, minder bloemig. De geur wordt als extreem mannelijk ervaren en de topnoot bestaat uit mandarijn, peper en aqua. In de kernnoot is waterlelie toegevoegd, de basis bestaat uit amber, patchoeli en sandelhout. De dynamische, sensuele en toch frisse geur kan zowel professioneel als privé goed gebruikt worden.

Mexx Zwarte vrouw komt overeen met fresia, gember en pioenroos in de topnoot, abrikoos, peer en lychee in de hartnoot. De basis is sandelhout, vanille en cederhout. Ook hier is sandelhout het verbindende element, waardoor de bloemige, zeer fruitige geur van vrouwen de neiging heeft om in een serieuze richting te gaan. Deze geur is ook sensueel en verleidelijk, maar kan niet alleen in de particuliere sector worden gebruikt.

De windgeuren van Mexx parfum kunnen worden verdeeld in twee grote groepen: Aan de ene kant zijn er de verkwikkende en zeer frisse geuren, namelijk Energizing, Fresh en Ice Touch. Aquatische noten, een vleugje zeewind en een minimalistisch design overheersen.

De windgeuren City Breeze, Life Is Now, Black en Pure zijn daarentegen klassieker en zelfverzekerder. Deze geuren zijn bloemig tot fruitig, lijken warmer en gaan in de mannelijke geuren al in het kruidige gebied. Er is hier ook een beetje frisheid in het water, maar de houtnoten zijn dominant, vooral sandelhout en cederhout. De geuren spreken in het bijzonder een volwassen clientèle in de stad aan die jong gebleven is en een zeer dynamische levensstijl koestert. Cocktail Summer, de zomergeur voor mannen in 2017, kan hier ook worden ondergebracht. De partnergeur Look Up Now valt ook in deze categorie.

Eenvoudige flacons en grote parfumeurs

De flessen Mexx van het merk zijn meestal plat en vierkant, zelden ovaal of rond. Het transparante, kleurloze glas wordt ontworpen door het gekleurde parfum dat het bevat of door een gekleurd etiket aan één zijde van de fles. Meer heeft het niet nodig: het merk doet het zonder opvallende flesvormen. Echter, in sommige parfumcomposities zijn de flessen vrij fantasierijk gekleurd.

Mexx Parfum wordt altijd gemaakt met de vinger aan de pols van de tijd, waar de huidige trends te zien zijn. Overigens wordt Mexx parfum momenteel op de markt gebracht door de Coty geurgroep. Vooral bij modemerken is het heel gebruikelijk dat de afzonderlijke filialen van een merk in licentie worden gegeven door gespecialiseerde bedrijven.

De gezichten voor de campagnes van Mexx Parfum waren Nadia del Dò, James Blunt en andere beroemdheden.

Dynamiek, zelfvertrouwen, eenvoudige elegantie: Mexx Parfum is thuis in de stad

Mexx Het is normaal om goedkoop parfum te kunnen kopen, omdat het merk bekend staat om zijn lage prijzen. Als u op zoek bent naar een geschenk, vindt u Mexx parfum goedkoop in cadeausets die meestal bestaan uit een eau de toilette en een douchegel.

Of het nu gaat om Mexx Man of Ice Touch Woman, Pure of City Breeze, de cadeausets van Mexx Parfum zijn goedkoop om online te kopen. Speciale functies zoals aftershave, bodylotion en body nevel zijn ook online beschikbaar, zelfs als lokale retailers deze producten niet verkopen. U kunt ook Mexx parfum kopen op het internet dat al vele jaren op de markt is.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Mexx met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Ackelvel
Top!

Ik heb deze eau de toilette al langer. Ik vind hem heerlijk omdat het heerlijk fris ruikt en een fijne, niet te opdringerige geur heeft. Een geur voor iedere dag en elke gelegenheid.

Commentaar van Hiseliscrion
Heerlijk parfum voor iedere dag

Mexx Man is een heerlijk parfum voor dagelijks gebruik. Het ruikt zeer aangenaam zonder opdringerig te zijn. De 75 ml verpakking is de ideale grootte.

Commentaar van Coused
Mexx Black Woman

Ik vind de geuren van Mexx heerlijk. Ik draag ook vaak kleren van Mexx en baal er van dat het bedrijf onlangs failliet is gegaan. Ik hoop dat deze geur wel langer blijft.

Damesparfum +

Modern, betaalbaar en altijd expressief zijn de damesgeuren van het Nederlandse modelabel. Sinds het midden van de jaren negentig heeft Mexx regelmatig nieuwe parfums uitgebracht voor de vrouw van de 21e eeuw.

Mexx Parfum voor dames: Sensuele, fruitige geuren met frisse of houtachtige noten

Mexx De geuren van vrouwen zijn talrijk en kunnen nauwelijks in alle kortheid worden beschreven. Het merk Mexx gaat terug op de ontwerper Rattan Chadha, die in 1980 zijn modelabel Moustache en Emanuelle in Nederland oprichtte. Op een gegeven moment werden ze samengevoegd, M werd M voor Moustache en E voor Emanuelle en twee kusjesMexx .

De eerste parfumcollectie Mexx werd gelanceerd in 2000, de partnergeur Mexx Woman and Mexx Man is vandaag de dag nog steeds verkrijgbaar. Het gezicht van de campagne is Nadia del Dò. Mexx Parfum voor vrouwen is altijd stijlvol en stedelijk. De bijna jeugdige frisse geuren met hun fruitige tot houtachtige hints liggen dicht bij de polsslag van de tijd, het merk brengt elke zomer een nieuwe windgeur uit. De bekendste geuren voor vrouwen zijn onder andere Life Is Now, Pure, Black en Energizing.

Mexx Parfum voor dames is goedkoop in een setje

Het merk Mexx slaagt er niet alleen in om op modieuze wijze jongeren in de steden te raken. De geuren zijn ook zelfverzekerd, een beetje speels en zeer jeugdig. De geuren van de vrouwen hebben frisse noten, waarmee ze gebaseerd zijn op de overeenkomstige mannengeur, of ze tonen een houtachtige tot kruidige basis van muskus of sandelhout, die ook terug te vinden is in de partnergeur voor hem.

Het spreekt voor zich dat een dame dit parfum niet individueel draagt, maar graag een passend geparfumeerd cosmetisch assortiment heeft. Mexx Parfum voor vrouwen heeft altijd een douchegel bij zich die in de geur past. Voor veel van de geuren is er ook een lichaamsmist of bodylotion, soms een lichte eau de toilette of deodorant.

Als u een Mexx parfum voor dames wilt kopen en weggeven, is het verstandig om de betreffende sets te gebruiken. Het bevat zowel de douchegel als een kleinere hoeveelheid van de bijpassende damesgeur. De sets worden regelmatig samen met de geuren op de markt gebracht en zijn beschikbaar voor alle geurcreaties.

De partnergeur Pure, die de Britse zanger James Blunt als merkambassadeur kon promoten, werd in 2012 zeer succesvol en bekend. In 2015 werd Mexx Life Is Now, een nieuwe geur voor de wind, gelanceerd: de campagne werd geschoten door Sven Jacobsen voor Grey London.

Sterke geuren van geweldige parfumeurs

Mexx werkt voor zijn geurcreaties steeds weer samen met verschillende parfumeurs. De vrouwengeur Mexx Woman, bijvoorbeeld, is een Mexx geur voor vrouwen ontworpen door Fabrice Pellegrin met zijn voorkeur voor natuurlijke grondstoffen en hoogwaardige ingrediënten.

Er is weinig informatie over met welke Mexx vrouwenparfum het merk met welke parfumeur heeft samengewerkt. Er verschijnen echter steeds weer twee namen: Benoist Lapouza en Nathalie Lorson. De twee zijn Mexx verantwoordelijk voor meer dan één vrouwengeur.

Het is echter niet zo dat het merk Mexx individuele parfumeurs onder contract heeft. De parfumeurs werken freelance of onder de paraplu van een bedrijf dat parfumcreaties verkoopt - de individuele merken bestellen dan geuren volgens hun ideeën. Het is daarom heel gebruikelijk dat de verschillende geuren van een merk door verschillende parfumeurs zijn gemaakt. Het bijzondere aan Mexx elke vrouwengeur is dat het of het werk is van een groot parfumeur, een beroemd model of een hippe fotograaf.

Mexx Parfum voor vrouwen online kopen - vanwege het grote aanbod

Er zijn niet veel parfums die elk jaar echt opvallen bij de ongeveer 500 producties wereldwijd. En alleen degenen die een goede verkoop vinden, zullen nog steeds worden geproduceerd. Mexx heeft een aantal parfums voor vrouwen in het assortiment die al vele jaren tot de standaarduitrusting in de gespecialiseerde handel behoren. Maar er zijn er ook enkele die niet meer overal verkrijgbaar zijn.

Als u waarde hecht aan een grote selectie en een bepaald Mexx parfum voor vrouwen tegen een lage prijs wilt kopen, moet Mexx u online parfum voor vrouwen kopen, omdat de ervaring leert dat dit de plek is waar de selectie het grootst is, en ook de speciale componenten van de parfumserie zoals Body Mist en Deodorant zijn beschikbaar.

Herenparfum +

Net als de damesparfums behoren ook de creaties voor mannen tot de meest gewilde op de parfummarkt. Mexx besteedt altijd aandacht aan draagbaarheid, moderniteit en frisheid bij het creëren van nieuwe geuren voor mannen.

Mexx Geur voor mannen - frisse, eenvoudige geuren en sensuele kruidige parfums voor mannen

Mexx Mannengeur is eigenlijk altijd een tegenhanger van een vrouwengeur met dezelfde naam. Want Mexx brengt nog steeds de seksen en Twindüfte samen op de markt. De geuren zijn goed gecoördineerd, als de Mexx mannengeur sandelhout in de basis heeft, is dit meestal ook het geval met de overeenkomstige vrouwengeur.

De geuren van het merk kunnen grofweg worden onderverdeeld in twee categorieën: Ze zijn of jeugdig en fris, of ze zijn sensueel-masculair tot pittig. Soms komen vrij ongebruikelijke boeketten samen, maar de ervaring heeft geleerd dat ze succesvol zijn. De Mexx eerste mannengeur kwam in 2000 Mexx op de markt. De geur wordt nog steeds geproduceerd. Sindsdien heeft Mexx elke zomer een windgeur geproduceerd die zich op de markt goed heeft weten te handhaven.

Frisse aquatische noten tegen klassieke kruidigheid

Fris, Ice Touch en Energizing zijn de bekendste geuren voor mannen met een vrij fris imago. Hier komen lichte, bloemige noten van jasmijn en geranium samen en zijn ingesteld op aquatische noten, fruit zoals appel of mandarijn zijn te vinden in de hartnoot. De basis voor deze frisse geuren is ook deels vrij aards: naast sandelhout wordt er ook steeds weer ceder- of tonkaboon gebruikt in de Mexx mannengeur.

Geuren zoals Zwart, Life Is Now of Pure, daarentegen, lijken heel anders te zijn. We hebben het hier over klassieke geuren die opgaan in de genderrollen, maar tegelijkertijd de partnergeur opnieuw aanhalen. Hier overheersen sterke, mannelijke tonen, de basis is kruidig en houtachtig. Life Is Now gebruikt bijvoorbeeld ook lavendel, fresia en patcouli in de hartnoten van de mannengeur. Het bevat echter ook verse zeebries en de sandelhouten basis relativeert de eerder zoete banden. De topnoot met appel, bergamot, kardemom en ananas is toch al vrij levendig en geslachtsneutraal.

Eenvoudige ontwerpen voor elegante geuren

Mexx De mannengeur is niet opvallend. Het maakt niet uit wat voor geur het ook is: Elk van de vele creaties kan zowel privé als professioneel gedragen worden zonder onaangename aandacht te trekken. De geuren passen in een stedelijke omgeving en spreken vooral jonge mannen aan, die hun leven met zelfvertrouwen en verve vormgeven. Moderne elegantie, lichte levensvreugde en de bewustwording om precies op de juiste plaats te zijn, zijn wat de geuren gemeen hebben.

Dit komt ook tot uiting in het ontwerp van de flessen: hoekige, eenvoudige flessen van meestal transparant glas waarin de gekleurde parfums zichtbaar zijn. Er zijn slechts enkele uitzonderingen: Mexx Zwart wordt geleverd in een zwarte fles, Life Is Now is asymmetrisch bedrukt met een blauw label. Mexx Het kopen van een mannengeur is altijd een beetje verbonden met de levenshouding en de tijdgeest.

Mexx Herengeur online in een grote selectie van de mannengeur

Ook al komen de herencollecties Mexx steeds weer in de vakhandel en houden ze zich daar lang staande: nooit zijn alle parfumcreaties verkrijgbaar. Als u een bepaalde Mexx mannengeur voor een goede prijs wilt kopen, vindt u deze op het internet. Mexx Om online mannengeur te kopen is daarom aan te bevelen, want hier is de selectie gewoon de grootste. U kunt ook geuren vinden die zeldzamer zijn geworden, cadeausets die niet altijd beschikbaar zijn en cosmetica die bij de geur horen, zoals aftershave of deodorant.

In de regel is de Mexx geur voor mannen goedkoop - het merk wordt wereldwijd verkocht en heeft een zekere mate van herkenning bereikt, maar is nog steeds betaalbaar.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.