Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Van Nederland tot de wereld: Mexx inspireert niet alleen met draagbare maar ook met chique mode. Geuren zoals Ice Touch of de zomeredities hebben sinds 1996 hun weg gevonden naar talloze badkamers.

Meer info

koop Mexx parfum goedkoop

Meer info +

Mexx - Parfum ontmoet mode ontmoet accessoires. Voor hem en haar.

Toen Rattan Chadha in 1980 in Nederland het mannenlabel Moustache oprichtte en dit in 1986 samenvoegde met het vrouwenlabel Emanuelle, had hij zich nooit het internationale succes van Mexx kunnen voorstellen. De naam van het merk Mexx bestaat nog steeds uit de eerste letters van de oorspronkelijke modelabels "M" en "E" en twee "XX", die kusjes symboliseren.

Mode is echter meer dan dat geworden: Mexx parfum en accessoires, brillen, tapijten en beddengoed zijn nu overal verkrijgbaar op de markt. Het merk Mexx biedt een soms eenvoudig, maar altijd jeugdig en licht concept dat je vergezelt in je dagelijkse leven. Mexx parfum is verkrijgbaar in de ongeveer 100 eigen winkels van het merk, in meer dan 300 franchisewinkels, warenhuizen, ketens en speciaalzaken. Online zoeken naar Mexx parfum garandeert de grootste selectie van verschillende geuren en de bijbehorende cosmetische producten.

Mexx maakt onderscheid tussen geuren voor mannen en voor vrouwen, die op enkele uitzonderingen na als tweelinggeuren zijn ontworpen. Sinds enkele jaren lanceert Mexx Parfum elke zomer een cosmeticalijn voor mannen en een voor vrouwen, die is gebaseerd op een parfum met een zomerthema en waarvan de geur wordt verwerkt in andere cosmetica zoals aftershave, douchegels en meer.

Partners - omdat het allemaal begon met een kus

Mexx parfum is nog steeds bijna zonder uitzondering ontworpen als partnergeur. Elke collectie bestaat uit een geur voor haar en een geur voor hem. Het merk haalt zijn succes nog steeds uit de fusie van een mannen- en een vrouwenlabel, en de jarenlange loyaliteit aan het concept lijkt zijn vruchten af te werpen.

De geuren voor hem en haar zijn altijd zelfverzekerd, een beetje sensueel en zeer stijlvol. De composities van frisse en zware, fruitige en houtachtige geuren lijken soms wat ongewoon, maar het merk werkt altijd met ingrediënten van zeer hoge kwaliteit. Creatieve en innovatieve parfums zijn de specialiteit van Mexx, zodat vooral jongeren in de stad zich kunnen identificeren met de geuren. Mexx parfum straalt altijd een stijlvolle elegantie uit die goed aansluit bij de modecollecties van het label.

Het is precies deze modieuze elegantie die de eenvoudige flacons van het merk uitstralen. Mexx lanceerde 53 geuren tussen 2000 en 2017, en alle geuren vanaf de geboorte van de divisie in 2000 zijn nog steeds online verkrijgbaar. Mexx is bezorgd over hoe de geuren worden gebruikt en waargenomen. Elke geur wordt meestal geleverd met een deodorantverstuiver en een douchegel in een set. Soms zijn er ook specialiteiten, zoals een bodylotion, een bodymist of een aftershave spray.

Aan de slag: Mexx Man, Mexx Woman

De eerste twee Mexx geuren waren Mexx Man en Mexx Woman. Mexx Man is ontworpen voor moderne en vastberaden mannen die zich kunnen identificeren met een opvallende en levendige geur. De topnoten van de compositie bestaan uit mandarijn, basilicum, salie en ananas, gevolgd door varen, jasmijn, spar en geranium. Het geheel rust op een basis van leer, eikenmos, sandelhout en cederhout. De geur is erg rond.

Mexx Woman daarentegen is vrouwelijk, dominant en zelfverzekerd. De topnoten zijn bergamot, citroen en cassis. De hartnoot is meer bloemig en combineert viooltjes en jasmijn met roos, cederhout, amber en sandelhout. De verbindende elementen met de mannengeur zijn duidelijk. Het Mexx parfumpaar Mexx Man en Mexx Woman vormde de basis voor het succes van de cosmeticatak in 2000.

Het nieuwste paar geuren, Mexx Black Man en Mexx Black Woman, bouwt voort op dit succes en toont sociaal en politiek bewustzijn in de naamgeving. Mexx Black Man is houtachtig en aromatisch, minder bloemig. De geur wordt ervaren als extreem mannelijk en heeft topnoten van mandarijn, peper en aqua. Waterlelie wordt toegevoegd in de hartnoot en de basis bestaat uit amber, patchoeli en sandelhout. Deze dynamische, sensuele en toch frisse geur kan zowel professioneel als privé worden gebruikt.

Dit komt overeen met Mexx Black Woman met fresia, gember en pioenroos in de topnoot, abrikoos, peer en lychee in de hartnoot. Sandelhout, vanille en cederhout vormen de basis. Ook hier is sandelhout het verbindende element dat deze bloemige, zeer fruitige damesgeur een serieus tintje geeft. Deze geur is ook sensueel en verleidelijk, maar is niet alleen geschikt voor privégebruik.

De geuren van Mexx Parfum kunnen worden onderverdeeld in twee grote groepen: Enerzijds zijn er de verkwikkende en zeer frisse geuren, namelijk Energising, Fresh en Ice Touch. Aquatische noten, een vleugje zeebries en minimalistisch design voeren hier de boventoon.

De tweelinggeuren City Breeze, Life Is Now, Black en Pure zijn daarentegen klassieker en zeer zelfverzekerd. Deze geuren variëren van bloemig tot fruitig, hebben een warmer effect en de mannelijke geuren zitten al in het kruidige bereik. Er is hier ook een beetje aquatische frisheid, maar de houtachtige noten overheersen, vooral sandelhout en cederhout. De geuren zijn vooral aantrekkelijk voor een volwassen klantenkring in de stad die jong van geest is en een zeer dynamische levensstijl cultiveert. Cocktail Summer, de zomergeur voor mannen in 2017, is hier ook te vinden. De partnergeur Look Up Now valt ook in deze categorie.

Eenvoudige flacons en geweldige parfumeurs

De flacons van het merk Mexx zijn meestal plat en vierkant, zelden ovaal of rond. Het transparante, kleurloze glas is versierd met het gekleurde parfum dat erin zit of met een gekleurd etiket aan één kant van de flacon. Meer is er niet nodig: het merk redt het zonder opvallende flesvormen. De flacons van sommige geurcomposities zijn echter fantasierijk gekleurd.

Mexx parfum wordt altijd gecreëerd met de vinger aan de pols van de tijd en weerspiegelt de huidige trends. Wat populair is in de stad wordt weerspiegeld in de naam, de flacon en de geurbeleving van het betreffende parfum. Mexx werkt samen met de parfumeurs Benoist Lapouza en Nathalie Lorson. Overigens wordt Mexx parfum momenteel gedistribueerd door de parfumgroep Coty. Vooral bij modemerken is het heel gebruikelijk dat de afzonderlijke takken van een merk onder licentie worden overgenomen door gespecialiseerde bedrijven.

Naast Nadia del Dò waren James Blunt en andere beroemdheden het gezicht van de Mexx parfumcampagnes.

Dynamiek, zelfvertrouwen, eenvoudige elegantie: Mexx parfum is thuis in de stad

Het is normaal om Mexx parfum goedkoop te kunnen kopen, want het merk staat erom bekend de prijzen binnen de perken te houden. Als je op zoek bent naar een cadeau, dan is Mexx parfum ook verkrijgbaar in cadeausets, die meestal bestaan uit een eau de toilette en een douchegel.

Of het nu gaat om Mexx Man of Ice Touch Woman, Pure of City Breeze: je kunt Mexx parfum cadeausets online kopen tegen voordelige prijzen. Specialiteiten zoals aftershave, bodylotion en bodymist zijn ook online verkrijgbaar, zelfs als lokale retailers deze producten niet op voorraad hebben. Je kunt ook Mexx parfum online kopen, dat al vele jaren op de markt is.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Mexx met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Ackelvel
Top!

Ik heb deze eau de toilette al langer. Ik vind hem heerlijk omdat het heerlijk fris ruikt en een fijne, niet te opdringerige geur heeft. Een geur voor iedere dag en elke gelegenheid.

Commentaar van Hiseliscrion
Heerlijk parfum voor iedere dag

Mexx Man is een heerlijk parfum voor dagelijks gebruik. Het ruikt zeer aangenaam zonder opdringerig te zijn. De 75 ml verpakking is de ideale grootte.

Commentaar van Coused
Mexx Black Woman

Ik vind de geuren van Mexx heerlijk. Ik draag ook vaak kleren van Mexx en baal er van dat het bedrijf onlangs failliet is gegaan. Ik hoop dat deze geur wel langer blijft.

Damesparfum +

De damesgeuren van het Nederlandse modelabel zijn modern, betaalbaar en altijd expressief. Mexx brengt sinds het midden van de jaren negentig regelmatig nieuwe parfums uit voor vrouwen van de 21e eeuw.

Mexx parfum voor vrouwen: Sensuele, fruitige geuren met frisse of houtachtige noten

Mexx geuren voor vrouwen zijn divers en kunnen nauwelijks in een notendop worden beschreven. Het merk Mexx gaat terug tot de ontwerper Rattan Chadha, die in 1980 in Nederland zijn modelabels Moustache en Emanuelle oprichtte. Op een gegeven moment werden ze samengevoegd en M voor Moustache en E voor Emanuelle en twee kussen werd Mexx.

De eerste Mexx parfumcollectie werd gelanceerd in 2000 en de partnergeuren Mexx Woman en Mexx Man zijn vandaag de dag nog steeds verkrijgbaar. Het gezicht van de campagne is Nadia del Dò. Mexx parfum voor vrouwen is altijd stijlvol en urban. De bijna jeugdig frisse geuren met hun fruitige tot houtachtige noten zijn bij de tijd en het merk lanceert elke zomer een nieuwe geur. De bekendste geuren voor vrouwen zijn Life Is Now, Pure, Black en Energising.

Mexx parfum voor vrouwen is betaalbaar in een set

Het merk Mexx weet niet alleen qua mode een snaar te raken bij jongeren in de steden. De geuren zijn ook zelfverzekerd, een beetje speels en heel jeugdig. De vrouwengeuren hebben ofwel frisse noten, waarmee ze gebaseerd zijn op de overeenkomstige mannengeur, of ze hebben een houtachtige tot kruidige basis van muskus of sandelhout, die ook terug te vinden is in de partnergeur voor hem.

Het spreekt voor zich dat een dame dit parfum niet alleen draagt, maar graag een bijpassende geparfumeerde cosmeticalijn heeft. Mexx parfum voor vrouwen wordt altijd geleverd met een douchegel die bij de geur past. Voor veel geuren is er ook een bodymist of bodylotion, soms ook een lichte eau de toilette of een deodorant.

Als je een Mexx parfum voor vrouwen wilt kopen en cadeau wilt geven, zijn de bijbehorende sets een goede keuze. Ze bevatten zowel de douchegel als een kleine hoeveelheid van de bijbehorende damesgeur. De sets worden regelmatig samen met de geuren op de markt gebracht en zijn verkrijgbaar voor alle geurcreaties.

Overigens werd de partnergeur Pure, die de Britse zanger James Blunt als merkambassadeur mocht promoten, in 2012 zeer succesvol en bekend. In 2015 maakte Mexx een grote sprong voorwaarts met de tweelinggeur Life Is Now: de campagne werd geschoten door Sven Jacobsen voor Grey London.

Sterke geuren van grote parfumeurs

Mexx werkt herhaaldelijk samen met verschillende parfumeurs voor zijn geurcreaties. De vrouwengeur Mexx Woman, bijvoorbeeld, is een Mexx parfum voor vrouwen dat is ontworpen door Fabrice Pellegrin met zijn voorkeur voor natuurlijke grondstoffen en hoogwaardige ingrediënten.

Er is weinig informatie over met welke Mexx parfum voor vrouwen parfumeur het merk heeft samengewerkt. Twee namen blijven echter opduiken: Benoist Lapouza en Nathalie Lorson. De twee zijn verantwoordelijk voor meer dan één vrouwengeur bij Mexx.

Het is echter niet zo dat het merk Mexx individuele parfumeurs onder contract heeft. De parfumeurs werken freelance of onder de paraplu van een bedrijf dat geurcreaties verkoopt - waar de individuele merken dan geuren bestellen volgens hun eigen ideeën. Het is daarom heel gebruikelijk dat de verschillende geuren van een merk door verschillende parfumeurs worden gecreëerd. Wat elke individuele Mexx damesgeur echter speciaal maakt, is dat er ofwel een geweldige parfumeur, een bekend model of een trendy fotograaf achter zit.

Koop Mexx parfum voor vrouwen online - vanwege het grote aanbod

Niet veel parfums slagen erin om echt op te vallen tussen de ongeveer 500 die elk jaar wereldwijd worden geproduceerd. En alleen de goed verkopende parfums blijven geproduceerd worden. Mexx heeft een aantal damesparfums in het assortiment die al jaren tot de standaarduitrusting van de vakhandel behoren. Er zijn er echter ook die niet meer overal verkrijgbaar zijn.

Als je waarde hecht aan een grote selectie en een bepaald Mexx parfum voor vrouwen tegen een gunstige prijs wilt kopen, kun je het beste Mexx parfum voor vrouwen online kopen, omdat de ervaring leert dat de selectie daar het grootst is en de speciale onderdelen van de geurlijnen, zoals body mist en deodorant, ook verkrijgbaar zijn.

Herenparfum +

Net als de geuren voor vrouwen, behoren ook de creaties voor mannen tot de meest gewilde op de parfummarkt. Mexx besteedt altijd aandacht aan draagbaarheid, moderniteit en frisheid bij het creëren van nieuwe mannengeuren.

Mexx parfum voor mannen - frisse, eenvoudige geuren en sensuele, kruidige parfums

Mexx parfum voor mannen is eigenlijk altijd een tegenhanger van een parfum met dezelfde naam voor vrouwen. Dit komt omdat Mexx de seksen blijft samenbrengen en twee geuren op de markt brengt. De geuren zijn goed op elkaar afgestemd, dus als de Mexx mannengeur sandelhout in de basis heeft, is dat meestal ook het geval bij de corresponderende vrouwengeur.

De geuren van het merk kunnen grofweg in twee categorieën worden verdeeld: Ze zijn of jeugdig en fris, of ze zijn sensueel-masculien tot kruidig. Dit resulteert soms in vrij ongebruikelijke boeketten, maar de ervaring leert dat ze succesvol zijn. Mexx Man was de eerste Mexx mannengeur die in 2000 op de markt kwam. De geur wordt nog steeds geproduceerd. Sindsdien is Mexx erin geslaagd om elke zomer een nieuwe geur uit te brengen, die het stuk voor stuk goed heeft gedaan op de markt.

Frisse aquatische noten tegenover klassieke kruiden

Fresh, Ice Touch en Energising zijn de bekendste geuren voor mannen met een nogal fris imago. Hier worden lichte, bloemige noten van jasmijn en geranium gecombineerd met aquatische noten, terwijl fruit zoals appel of mandarijn in de hartnoot te vinden is. De basis van deze frisse geuren is in sommige gevallen ook vrij aards: naast sandelhout worden vaak ceder of tonkaboon gebruikt in de Mexx herengeur.

Geuren als Black, Life Is Now of Pure hebben daarentegen een heel ander gevoel. Dit zijn klassieke geuren die opgaan in de genderrollen, maar tegelijkertijd de partnergeur aanhalen. Sterke, mannelijke noten overheersen hier, terwijl de basis kruidig en houtachtig is. Life Is Now gebruikt bijvoorbeeld ook lavendel, fresia en patcouli in de hartnoten van de mannengeur. Het bevat echter ook een frisse zeebries en de sandelhoutbasis relativeert de nogal zoete noten. De topnoten van appel, bergamot, kardemom en ananas zijn sowieso vrij levendig en genderneutraal.

Eenvoudige ontwerpen voor elegante geuren

Mexx herengeur is niet flashy. Welke geur het ook is: Elk van de inmiddels behoorlijk talrijke creaties kan zowel privé als zakelijk worden gedragen zonder onaangenaam op te vallen. De geuren passen in een stedelijke omgeving en spreken vooral jongere mannen aan die hun leven leiden met zelfvertrouwen en kracht. Moderne elegantie, gemakkelijke levensvreugde en het besef precies op de juiste plek te zijn, dat zijn de gemeenschappelijke kenmerken van de geuren.

Het ontwerp van de flacons komt hier ook mee overeen: hoekige, eenvoudige flacons van meestal transparant glas, waarin de gekleurde parfums zichtbaar zijn. Er zijn maar een paar uitzonderingen: Mexx Black zit in een zwarte flacon, Life Is Now is asymmetrisch bedrukt met een blauw etiket. Mexx herengeur kopen is altijd een beetje verbonden met de levenshouding en de tijdgeest.

Mexx herengeur online in een grote selectie

Hoewel de mannencollecties van Mexx altijd de gespecialiseerde handel halen en daar heel lang standhouden, zijn nooit alle geurcreaties verkrijgbaar. Als je een bepaalde Mexx herengeur tegen een gunstige prijs wilt kopen, is de kans groot dat je die op internet vindt. Mexx herengeur online kopen is daarom aan te raden, want het aanbod is hier simpelweg het grootst. Zeldzamere geuren, cadeausets die niet altijd verkrijgbaar zijn en cosmetica die bij de geur passen, zoals aftershave of deodorant, kun je hier ook vinden.

In de regel zijn Mexx herengeuren redelijk geprijsd - het merk wordt wereldwijd gedistribueerd en heeft een zekere mate van bekendheid bereikt, maar is nog steeds betaalbaar.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten