Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met op de natuur gebaseerde formules verwent Maria Nila haarverzorging niet alleen het haar en de hoofdhuid, maar ook het milieu. De veganistische producten van het Zweedse bedrijf zijn gebaseerd op de kennis van Maria Nila.

Meer info

Koop Maria Nila producten tegen een voordelige prijs

Meer info +

Maria Nila: Oma's schatten voor mooi haar

Maria Nila producten zijn natuurlijk, veganistisch en ontwikkeld met de liefde van een kleindochter. Het Zweedse cosmeticalabel combineert de kruidenwijsheid van haar naamgeefster Maria Nila met de natuurliefhebbende cosmetica-interesses van haar kleindochter. Iedereen die Maria Nila ontdekt in de online shop zal meteen onder de indruk zijn van de delicate, prachtige presentatie van de producten. Alles wat met zoveel aandacht voor detail is ontworpen, moet wel heel goed zijn voor het haar! In feite zijn de producten van Maria Nila goed voor je eigen haar, duurzaam voor de planeet en perfect om cadeau te geven. Het is geen loze belofte in de bedrijfsfilosofie dat de liefde voor de natuur wordt weerspiegeld in de zorgvuldige productie van hoogwaardige haarcosmetica. Maria Nila biedt zachte serums en maskers, geurende shampoos, conditioners en stylinghulpmiddelen op basis van exquise natuurlijke cosmetica die de dagelijkse haarverzorging veranderen in een vakantie in een Zweeds sprookjesbos. De volgende tekst legt uit welke ingrediënten worden gebruikt, waarom je Maria Nila producten ook voor vrienden kunt kopen en waarom zachtheid het belangrijkste is.

Wijsheid geeft schoonheid

Ze zijn geschikt voor alle haartypes en geven precies de glans die gezond haar hoort uit te stralen: Maria Nila producten zijn nu een trend geworden. Het merk zelf bestaat al meer dan 40 jaar - de naamgeefster Maria Nila levert al meer dan 40 jaar ideeën voor natuurlijke haarcosmetica gebaseerd op haar kennis van geneeskrachtige kruiden. In 1999 bottelde haar kleindochter de wijsheid van haar oma en richtte het merk Maria Nila op. Onder de naam van de kruidenvrouw ontwikkelde zich een label dat zijn gelijke niet kent: Maria Nila producten zijn goedkoop in aanschaf en laten ook het haar van Hollywoodsterren stralen.

De triomf van Maria Nila producten gaat hand in hand met het steeds grotere bewustzijn van flora en fauna die het waard zijn om beschermd te worden. Maria Nila haarverzorging wordt niet alleen dierproefvrij geproduceerd, ook de verpakkingen en handelsroutes zijn gecertificeerd door dierenwelzijnsorganisaties. De shampoos en andere Maria Nila producten zijn ook natuurlijk en zacht genoeg om er in theorie je eigen viervoeter mee te wassen! De afwezigheid van parabenen, sulfaten en andere chemische toevoegingen maakt de effectieve haartemmer de ideale dagelijkse metgezel in badkamers met een groen geweten.

Bloemrijk, kleurrijk, comfortabel!

Wie online op zoek gaat naar Maria Nila producten wordt verwend: elke shampoo is prachtig en liefdevol ontworpen. Dankzij de inventieve pompdispensersystemen zijn de flessen niet alleen erg zuinig en voorkomen ze plastic afval, maar zijn ze ook gemakkelijk in gebruik. De delicate pastelkleuren van de verpakking verwijzen naar de zachte geuren van de inhoud. Deze assortimenten vormen de kern van de Maria Nila producten:

-Care & Style: de kleurbeschermende verzorgingsseries zijn geschikt voor alle haartypes en spelen in op individuele haarbehoeften in zes verschillende lijnen.

oLuminous Color is de lijn voor gekleurd haar. De producten geven glans en beschermen de kleurbriljantie. De haarstructuur wordt versterkt en opgebouwd. Maria Nila producten uit deze lijn zijn verkrijgbaar als shampoo, conditioner, masker en lotion voor optimale verzorging.

oSheer Silver is de variant voor blond haar. Bramenextracten en violette pigmenten neutraliseren gouden tinten voor een klassieke ijsblonde kleur.

oStructure Repair is geschikt voor beschadigd haar. De bijzonder zachte formule hydrateert en herstelt haarschade veroorzaakt door chemische behandelingen of zonnebrand.

oPure Volume geeft fijn haar meer body. Deze Maria Nila producten voegen substantie toe en zorgen voor meer volume zonder het haar plat te maken.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten