Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

8 111
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De oprichter van het merk Clarins studeerde oorspronkelijk geneeskunde en richtte het cosmeticalabel op omdat schoonheid in zijn ogen verbonden is met gezondheid. De producten van Clarins voldoen vandaag de dag nog steeds aan het motto "Schoonheid door welzijn".

Meer info

Clarins cosmetica goedkoop kopen

Meer info +

Clarins - cosmetica die meer wil bieden

Het merk Clarins staat voor vrouwen hun eigen schoonheid laten zien en hen steunen in hun zoektocht daarnaar. De oprichter, Jacques Courtin, zet zich hier al sinds de jaren 1950 voor in en heeft een rol gespeeld in het drastisch veranderen van de manier waarop vrouwen naar hun lichaam kijken en het associëren met vrijheid. De geschiedenis van het bedrijf begint met de opening van een schoonheidssalon waar Courtin zelf plantenextracten mengt in crèmes en oliën, altijd op zoek naar de perfecte formule. In de loop der tijd is dit eerste Clarins instituut uitgegroeid tot een enorm bedrijf, en Clarins cosmetica kan ook online gekocht worden. Clarins producten bieden optimale verzorging voor de verschillende behoeften van verschillende huidtypes en worden voortdurend verder ontwikkeld: Er worden nu meer dan 250 plantaardige ingrediënten gebruikt bij de ontwikkeling.

Een ongewone naamgenoot

Het Franse cosmeticabedrijf Clarins dankt zijn naam aan de sentimentaliteit van oprichter Jacques Courtin. Lang voor de ontwikkeling van Clarins cosmetica was hij op 14-jarige leeftijd betrokken bij een toneelstuk dat zich afspeelde in Rome ten tijde van de genadeloze vervolging van christenen en over de wrede arena gevechten. De slaaf Clarins, gespeeld door Courtin, is verantwoordelijk voor het voeren van de leeuwen. Dit mag niet te uitbundig zijn, zodat de dieren - geplaagd door honger - de veroordeelde christenen aanvallen en verscheuren. Maar Clarins laat de leeuwen zich elke dag volvreten, waardoor ze geen zin hebben om in de arena te vechten. Als straf voor zijn onverzettelijke gedrag sluiten de Romeinen de slaaf op bij de roofkatten, die niet bereid zijn hun weldoener te bespringen. Clarins wordt gevierd door het publiek en uitgeroepen tot held.

Jacques Courtin werd Jacques Courtin- Clarins, en de schoonheidssalon die op 15 maart 1954 werd geopend, kreeg de naam Clarins. Het cosmeticabedrijf uit Neuilly-sur-Seine in Frankrijk richt zich op natuurlijke ingrediënten en groeit uit tot een wereldwijd erkende cosmeticagroep. Onder leiding van Christian Courtin- Clarins, de zoon van de oprichter, blijft het bedrijf het belang benadrukken van het formuleren van Clarins producten met plantenextracten op zo'n manier dat ze zowel de schoonheid als de gezondheid van de huid bevorderen.

Clarins cosmetica verzorging van top tot teen

Wie op zoek is naar Clarins cosmetica in de online shop vindt een ruime keuze aan producten die vrouwen en mannen voorzien van eenvoudige en natuurlijke huidverzorging. Clarins producten zijn te vinden in de rubrieken:

-Gezichtsverzorging:

oDe producten uit de Hydra-Essentiel lijn voorzien de huid niet alleen van vocht, maar helpen deze ook om vocht vast te houden. Met behulp van de Goethe-plant wordt de huideigen productie van het "waterreservoir" hyaluronzuur gestimuleerd en Callicarpa-extracten zorgen voor een mooie, gezonde uitstraling.

oDe Clarins Multi-Intensive anti-ageing lijn is gebaseerd op actieve ingrediënten van de bekende sheanoot, ribblad weegbree, rockrose en haronga boom. Ze hebben een verstevigend effect, maken de huid soepel vanaf 50 jaar, werken in op de oorzaken van pigmentatie en stimuleren de activiteit van de huidcellen. De huid ziet er frisser uit en de teint egaler.

oVoor vrouwen boven de 40 hebben de Extra-Verstevigende Clarins cosmetica een gunstig effect op de huid. Kangoeroebloem zorgt voor nieuwe elasticiteit, die wordt ondersteund door extracten van de rode plant Mitracarpus. Actieve ingrediënten uit de woestijn dadel zorgen voor een egale teint. Het anti-vervuilingscomplex beschermt de huid tegen de schadelijke invloeden waaraan ze in het dagelijks leven wordt blootgesteld.

oDe Clarins Multi-Active lijn is gericht op vrouwen boven de 30: extracten van de wilde weverkaarde geven de huid een jeugdigere uitstraling en het Clarins Anti-Pollution Complex beschermt de huid tegen de schadelijke invloeden van de dagelijkse milieuvervuiling. De eerste rimpels worden bestreden met een licht plumping effect.

-Lichaamsverzorging: Deze Clarins producten bevatten onder andere rozemarijn, hazelnoot en extracten van haver en Aziatische waternavel. De plantaardige actieve ingrediënten beschermen de huid tegen vrije radicalen, herstellen de huidcellen, hydrateren, maken de huid voller en zijn zacht voor de huid.

-Make-up: Clarins cosmetica bevat ook hier voedende stoffen, waaronder extract van rode algen en een poeder gemaakt van roze opaal. De natuurlijke actieve ingrediënten voorzien de huidcellen van voldoende vocht en vullen kleine rimpeltjes op, zodat de huid er gladder en steviger uitziet.

-Mannenverzorging: De formules voor Clarins Men bevatten essences van Chinese gember, blauwe alpiene distel, witte thee en bittere sinaasappel. De natuurlijke actieve ingrediënten kalmeren huidirritaties, weren vrije radicalen af en stimuleren het herstellend vermogen van de huid.

-Bescherming tegen de zon: Clarins producten die bescherming tegen de zon bieden, ondersteunen hun werking met extracten van aloë vera, senna en de essentie van kiwi. Ze compenseren het vochtverlies, bieden bescherming tegen UV-straling en voorzien de huidcellen van voedingsstoffen.

Hoogwaardige producten en sociale betrokkenheid

Sinds de oprichting heeft de luxe cosmeticagroep zich gericht op de schoonheidsbehoeften van vrouwen - en ook mannen - als meer dan alleen een bedrijfsdoel. Het bedrijf richt zich niet alleen op uiterlijke schoonheid, maar wil ook het leven van mensen mooier maken. Clarins ziet het als haar plicht om een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Volgens de zonen van de oprichter heeft Clarins zich ten doel gesteld om de leefomstandigheden en vooruitzichten van kinderen te verbeteren en de natuur te beschermen. Het bedrijf werkt daarom samen met verschillende liefdadigheidsorganisaties. Dit zijn bijvoorbeeld de liefdadigheidsorganisatie FEED, die maaltijden uitdeelt aan kinderen in de armste landen en campagne voert voor hun onderwijs, en de organisatie Jardins du Monde, die campagne voert voor het behoud van de biodiversiteit van planten. Omdat het bedrijf voorstander is van het combineren van schoonheid en welzijn, steunt Clarins ook de projecten Belle & Bien en Etincelle, die steun en mentale kracht bieden aan vrouwen die lijden aan kanker.

Producten als merkambassadeurs

Het kopen van Clarins cosmetica betekent het kopen van producten die gezondheid en schoonheid op een speciale manier harmoniseren en natuurlijke ingrediënten op een innovatieve manier gebruiken, die worden verkregen met respect voor ecosystemen en de biodiversiteit van de natuur. "Mijn producten zijn mijn beste ambassadeurs." Dit veelzeggende citaat van oprichter Jacques Courtin-Clarins onthult de filosofie van het bedrijf, die vandaag de dag nog steeds wordt nageleefd. Trouw aan het bedrijfsconcept zijn proefmonsters van Clarins cosmetica online en gratis te bestellen bij de vakhandel. Consumenten kunnen zo ontdekken welke producten voldoen aan de behoeften van hun huidtype door ze uit te proberen en zo een verkeerde aankoop vermijden. Clarins producten zijn van hoge kwaliteit en verwennen de huid op verschillende manieren. Clarins cosmetica is verkrijgbaar tegen voordelige prijzen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Clarins met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 23 klant adviezen
Commentaar van Upother
Clarins Men Handcream

Trekt snel in en verzorgt mannenhanden. Aangename geur, gemakkelijk in te smeren en laat geen vet gevoel achter. Kleine hoeveelheid is al genoeg.

Commentaar van Cervent72
Beste voetencreme

Ik gebruik deze creme al veel jaren omdat er geen betere voeteerde is. Maakt de voeten heel zacht, trekt meteen in en gaat eeltvorming tegen. Zuinig in het gebruik.

Commentaar van Sobsed
Clarins Eau des Jardins Eau de Soin

Heerlijk frisse spray. De geur is echt heel ergg lekker en geeft mij meteen goede zin. Ik gebruik hem over mijn hele lichaam.

Verzorging +

Het Franse cosmeticabedrijf Clarins ontwikkelt huidverzorgingslijnen die schoonheid en gezondheid combineren. Het doel is om de huid stralend en elastisch te houden, de huid te verwennen en een harmonieus gevoel van welzijn te creëren.

Clarins care - tijdloze schoonheid uit Frankrijk

Natuurlijke ingrediënten, in het laboratorium getest en verfijnd - dat is hoe veel fabrikanten hun producten aanprijzen. Maar wat zijn de argumenten voor Clarins huidverzorging? Er zijn eigenlijk een paar argumenten vóór. Clarins skincare is tijdloos, maar het bedrijf staat niet stil en is voortdurend in ontwikkeling. Schoonheid, gezondheid en welzijn zijn tijdloze waarden. Maar misschien ligt de charme van het merk ook in het feit dat het nog steeds door een familie wordt gerund. Een respectvolle benadering van de natuur en productie in lijn met de tijdloze waarden van het bedrijf suggereren veiligheid en vertrouwen. Clarins blijft onderzoek doen naar gezichtsverzorging, Clarins anti-ageing verzorging en vele andere producten. Clarins gebruikt momenteel meer dan 250 plantenextracten. En dat aantal groeit. Clarins weet ook dat er altijd ruimte is voor verbetering. En daar werkt het merk aan. Constante innovatie is onderdeel van het concept van het merk. En omdat de waardevolle plantaardige ingrediënten alleen verkregen kunnen worden in een respectvolle relatie met mens en natuur, zet Clarins zich daarvoor in.

Clarins huidverzorging - een succesverhaal sinds 1954

Jacques Courtin- Clarins opende in 1954 zijn eerste schoonheidsinstituut in Parijs: in de Rue Tronchet richtte het bedrijf zich volledig op de schoonheid van vrouwen. Clarins bracht het eerste cosmeticaproduct op de markt in 1962: een body shaping crème met de welluidende naam Masvelt was ontworpen om de contouren van het lichaam te benadrukken en cellulitis te verwijderen. Vanaf 1968 verpakt Clarins een klantenkaart voor huidverzorging en verkoopt het in parfumerieën oliën die voor 100 procent uit plantenextracten bestaan. 20 jaar na de oprichting van het bedrijf, in 1974, nam Jacques Courtin-Clarins Christian Courtin-Clarins op in het familiebedrijf. Christian Courtin- Clarins is de contactpersoon voor Clarins gezichtsverzorging en andere producten van de fabrikant in meer dan 130 landen.

In 1990 wordt Clarins eindelijk de nummer 1 in high-end huidverzorgingsproducten met huidverzorging en cosmetica. Het merk heeft deze positie vandaag de dag nog steeds. Dit jaar is echter ook om een andere reden een bijzonder jaar voor Clarins: Dr. Olivier Courtin-Clarins treedt in dienst bij het bedrijf. Slechts een jaar later brengt de fabrikant zijn eerste make-upcollectie op de markt. De producten zijn ontworpen om milieuvervuiling tegen te gaan en de natuurlijke schoonheid van elke vrouw te benadrukken. En het merk blijft niet op zijn lauweren rusten: Clarins heeft al sinds 2002 een eigen huidverzorgingslijn voor mannen in het programma en in 2010 treden de dochters van Christian en Olivier Courtin-Clarins toe tot de Raad van Commissarissen: Clarins wordt vrouwelijker met Virginie, Claire, Prisca en Jenna. En vandaag? Tot op de dag van vandaag staat Clarins voor gezichtsverzorging, huidverzorging en antiverouderingsproducten van de hoogste kwaliteit!

Clarins huidverzorgingsproducten: 60 jaar topproducten

Van de Huile "Tonic" lichaamsverzorgingsolie tot het Double Serum en de Masvelt Body Shaping Cream of de Hydra-Essentiel Baume Lèvres Réparateur lippenbalsem tot verzorgingsproducten voor handen en nagels: Clarins is veelzijdig. In de ruim 60 jaar van zijn bestaan heeft het merk legendarische huidverzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, make-up en nog veel meer gecreëerd. De meeste producten worden vandaag de dag nog steeds gemaakt. Het assortiment wordt voortdurend ontwikkeld en verbeterd. Clarins heeft geleerd zijn klanten steeds beter te begrijpen en nieuwe actieve ingrediënten te gebruiken om zijn doelen te bereiken.

Revolutie à la Clarins

Wie online op zoek gaat naar Clarins huidverzorging komt nog steeds als eerste uit bij het Clarins Double Serum. Het is misschien wel Clarins 's meest opwindende product op het gebied van anti-aging huidverzorging en inspireert al meer dan 35 jaar. In 1985 vroeg Jacques Courtin-Clarins zijn chemicus Lionel de Benetti om alle werkzame stoffen tegen huidveroudering te combineren in één product. Het probleem is dat sommige van de actieve ingrediënten in water oplosbaar en lipofoob zijn, d.w.z. dat ze niet in olie kunnen worden opgelost, terwijl het tegenovergestelde geldt voor andere. Water of olie, wat te doen, hoe de twee tegenpolen te combineren? De oplossing? Het Double Serum wordt simpelweg verkocht in twee verschillende flessen: een waterige oplossing en een olieachtige oplossing. Klanten kunnen de twee serums eenvoudig morsen en mengen voordat ze worden aangebracht. Na een tijdje scheiden de twee vloeistoffen vanzelf weer. En zo is het legendarische Double Serum geboren! 18 zeer effectieve ingrediënten komen samen in de twee flesjes, allemaal bekend om hun huidverjongende werking.

Evolutie à la Clarins

Het Double Serum bestaat vandaag de dag nog steeds. Het serum is nu aan zijn achtste generatie toe en bevat nu 20 actieve ingrediënten en een booster. Clarins huidverzorging online kopen is de handige oplossing - dus hoe past een complex product als het Double Serum in het concept? Natuurlijk mengen dames hun Double Serum niet meer zelf. Twee flesjes waarvan de inhoud nog gemengd moet worden zijn gewoon onpraktisch en passen niet in een tijdperk waarin producten zo makkelijk mogelijk in gebruik moeten zijn. Een flesje met twee aparte binnendelen, elk met een eigen pompje, scheidt de twee vloeistoffen. Ze mengen alleen wanneer ze worden geschud en aangebracht. Zo blijft de perfecte balans tussen de afzonderlijke actieve ingrediënten behouden. Dit is precies in lijn met de filosofie van Clarins: zelfs zeer goede producten kunnen altijd worden verbeterd, en het kopen van Clarins huidverzorging is vandaag de dag nog net zo'n plezier als 40 jaar geleden!

Luxe huidverzorging uit Parijs

Clarins's jarenlange ervaring met planten, de respectvolle benadering van de natuur en eigen onderzoek: dit alles komt samen in de anti-aging huidverzorging, zonverzorgingsproducten, make-up en alle andere productlijnen, waardoor Clarins tot op de dag van vandaag nummer 1 is. Clarins huidverzorging is betaalbaar voor iedereen die waarde hecht aan producten van hoge kwaliteit. De producten zijn natuurlijk, doordacht en voelen in alle opzichten goed aan. Ze zijn prettig in gebruik en niet te veeleisend in het dagelijks leven. Want ook dat is in de loop der tijd veranderd: Vrouwen willen tijd met zichzelf en voor zichzelf doorbrengen, zich intensief met huidverzorging bezighouden

Make-up +

De make-upproducten van Clarins overtuigen door comfortabele texturen en voedende werkstoffen van plantaardige oorsprong die de huid aangenaam laten aanvoelen en zorgen voor een perfecte teint zonder er stijf of maskerachtig uit te zien.

Clarins make-up voor de perfecte look

Het Franse familiebedrijf Clarins staat bekend om het gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten, hoogwaardige afwerking en gemakkelijk te gebruiken huidverzorging. De make-up producten van Europa's toonaangevende fabrikant, van Clarins foundation, Clarins blusher en Clarins poeder tot Clarins concealer, voldoen ook aan de hoogste eisen. De aangename texturen van de producten zijn gemakkelijk aan te brengen. Voedende actieve ingrediënten geven de huid een natuurlijk mooie, jeugdige uitstraling. De huid voelt altijd comfortabel aan, zelfs onder make-up. Clarins make-up bereikt dit met puur plantaardige, natuurlijke ingrediënten. De teint ziet er niet alleen perfect uit, maar ook heel natuurlijk. Clarins make-up heeft niet de stugge, maskerachtige uitstraling van andere producten. In plaats daarvan ziet de gevoede huid er egaal en glad uit.

Make-up plus huidverzorging - geen vanzelfsprekendheid voor lange tijd

Wanneer Clarins voedende actieve ingrediënten in haar make-up gebruikt om het uiterlijk van de huid te verbeteren, is dit niet vanzelfsprekend. Foundation, poeder en concealer hebben traditioneel als taak om imperfecties en roodheid te verdoezelen. Hoewel Clarins Foundation net zo goed aan dit doel voldoet, bevat het ook door Clarins ontwikkelde formules die zijn ontworpen om roodheid te verlichten en de huid te kalmeren. Clarins Powder droogt de huid niet uit, maar ligt subtiel en zacht op de huid, bindt vocht en houdt vervuilende stoffen weg van de huid. Hetzelfde geldt voor Clarins blusher: de mooie highlights op de wangen beschadigen de teint niet, maar laten deze er de volgende dag nog mooi en egaal uitzien, zelfs als de Clarins blusher niet meer gedragen wordt.

Schoonheid komt van binnenuit - Clarins helpt alleen daarna

Geselecteerde grondstoffen, een zorgvuldige samenstelling van ingrediënten en respect voor de schoonheid van de natuur maken het mogelijk. Clarins respecteert echter niet alleen de schoonheid van de natuur in termen van respectvol gebruik van grondstoffen, maar ook de natuurlijke schoonheid van vrouwen. Clarins make-up is ontworpen om deze natuurlijke schoonheid te laten bloeien! Jacques Courtin- Clarins heeft zijn producten altijd ontwikkeld met de wensen van de gebruikers in het achterhoofd. En dat doet het merk nog steeds, zelfs in een tijd waarin je Clarins make-up online kunt kopen.

Hoogwaardige plantenextracten, natuurlijke actieve ingrediënten voor huidverzorging - en waar komen de make-up ingrediënten vandaan? Kun je Clarins make-up goedkoop kopen en toch een schoon geweten hebben? Dat kun je niet alleen, je zou het ook moeten doen! Want echte schoonheid komt van binnenuit! Wie in vrede is met zichzelf straalt deze tevredenheid uit en ziet er harmonieus mooi uit. Make-up van Clarins helpt maar een klein beetje. De producten bereiken dit door de poriën te verfijnen en de beschermende barrière van de hoornlaag te versterken. Clarins steunt eerlijke handel en voert actie tegen de sociale uitbuiting van gemarginaliseerde groepen - bij de inkoop van grondstoffen! De verschillende make-up producten van het Franse familiebedrijf zijn dus een allround goede zaak. Clarins make-up is goedkoop en goed!

De natuur als apothekerskast

Wie online op zoek gaat naar Clarins make-up, merkt al snel dat er in Clarins make-up nooit problematische extracten en bedreigde planten worden gebruikt. Maar wat mag er dan wel in zitten?

De Clarins Milky Boost foundation bevat bijvoorbeeld kiwi-extract. Dit zou een activerende werking hebben. De make-upmelk geeft de huid een stralend frisse teint. De BB Skin Detox Fluid is verrijkt met aloë vera voor een extra portie vocht. Maar niet alleen Clarins Foundation bevat extracten van deze fijne plant. De Clarins Instant Concealer bedekt snel schaduwen onder met name de ogen en voorziet de huid van extra vocht dankzij aloë vera voor een frisse uitstraling. De Clarins Everlasting Concealer maakt niet alleen indruk met zijn hoge dekking, maar voedt de huid ook met haversuiker, paardenkastanje en quinoa. Dit zijn de crèmes en lotions die niet alleen camoufleren, maar ook hydrateren.

Maar hoe zit het met poeder en blusher? Deze producten worden normaal gesproken heel spaarzaam aangebracht. Kunnen de fijne poeders überhaupt een hydraterend effect hebben? In het kort - ja, Clarins poeders kunnen dat. De Ever Matte Mineral Compact Powder bevat bijvoorbeeld voedend Tanaka poeder om te voorkomen dat de huid uitdroogt ondanks het matterende effect. Clarins Multi-Eclat Powder maakt gebruik van de Camellia Sinensis theeplant om de huid een natuurlijk stralende teint te geven. De hazelnootolie in Clarins Rouge Joli Rouge heeft een positief effect op het comfort van de blush. Hij versmelt met de huid en blijft lang zitten.

Clarins gebruikt grapefruit- en rozenwater voor het fixeren van de make-up van Fix: ze hydrateren de huid en houden haar gehydrateerd. Tegelijkertijd verhelderen ze de huid, waardoor deze er zachter en jeugdiger uitziet.

Speciale additieven voor dagelijkse verzorging

Clarins primers, poeders, concealers en foundations zijn ontworpen om de huid te verzorgen en de schoonheid van elk gezicht te benadrukken. Clarins make-up heeft een aangename textuur en is gemakkelijk aan te brengen met je vingers of met eenvoudige hulpmiddelen. De crèmige en vloeibare producten smelten samen met de huid en geven haar een prachtige natuurlijke uitstraling en maken haar egaal.

Planten, edelstenen, helende aarden: Het beste uit de natuur!

Aloë vera, zonnebloemen, rozen, grapefruit en nog veel meer: ze doen allemaal hun best om de make-up van Clarins nog effectiever te maken. Merke gebruikt echter niet alleen plantenextracten voor haar producten: De make-up krijgt bijvoorbeeld een delicate glans van roze opaal. Clarins streeft er voortdurend naar om de bestaande producten verder te verbeteren, door niet alleen gebruik te maken van plantaardige ingrediënten, maar ook van minerale ingrediënten. De selectie van ingrediënten laat zien dat iedereen die hoge verwachtingen heeft van zijn make-up Clarins make-up zou moeten kopen en uitproberen.

Ogen +

Het motto voor de oogcosmeticaproducten van Clarins is simpel maar doeltreffend: natuurlijke schoonheid voor elke vrouw. Met de producten kan elke vrouw haar eigen look creëren die de oogzone benadrukt en er toch natuurlijk uitziet.

De perfecte ooglook met Clarins oogmake-up

Er wordt gezegd dat de ziel wordt weerspiegeld in de ogen. Met Clarins oogmake-up kan elke vrouw het beste in haar ogen naar boven halen. Met het brede assortiment Clarins oogschaduw, mascara en eyeliner kunnen vrouwen hun oogmake-up aanpassen aan hun eigen schoonheid. Een Clarins wenkbrauwpotlood biedt hiervoor de perfecte omlijsting - want niets laat ogen zo mooi stralen als dikke, perfect gelijkmatige wenkbrauwen!

Van Clarins oogschaduw tot make-up, alles is verkrijgbaar

Als je online zoekt naar Clarins oogschaduw, vind je het als palet en los. Voor het Eye Quartet Palette hebben de productspecialisten van Clarins vier kleuren in bijpassende sets samengesteld. Vrienden van een zachtere look in nude tinten en fans van een spannende kleurrijke ooglook vinden hier praktische hulpjes om hun make-up mee te creëren. De afzonderlijk verkrijgbare Clarins oogschaduws, die simpelweg Ombre heten, bieden een selectie kleuren in drie verschillende afwerkingen. Ombre Sparkle schittert, terwijl de kleuren in de Ombre Satin-collectie een zachte glans hebben. Het assortiment wordt gecompleteerd door de matte kleuren in Ombre Velvet. De oogschaduws hebben een aangename consistentie, zijn zacht en licht op de huid en zijn gemakkelijk aan te brengen. Toch kun je Clarins oogschaduw kopen tegen voordelige prijzen.

De populairste Clarins eyeliner is waarschijnlijk de 3-Dot Liner. Met behulp van de ingenieuze applicator met drie puntjes kunnen de ruimtes tussen de wimpers worden bereikt en gekleurd. Het "Be Long Lash" complex dat erin zit, is ontworpen om de wimpers te verlengen en te versterken. Het Clarins Eyeliner Waterproof Potlood is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een spannende look. Het potlood kan precies worden aangebracht en vervolgens worden geblend met het sponsje.

Het effect van het Clarins wenkbrauwpotlood is net zo indrukwekkend. Met de Crayon Sourcils zien de wenkbrauwen er helemaal egaal en duidelijk gedefinieerd uit. Het potlood vlekt niet en gaat bijzonder lang mee.

Mascara is vaak een beetje problematisch. Om de ogen perfect te benadrukken, moeten de wimpers omhoog worden gekruld. De meeste vrouwen gebruiken hiervoor wimperkrullers of andere hulpmiddelen. Als er ook mascara wordt aangebracht, kan dit leiden tot droge, broze wimpers. De haartjes verliezen hun elasticiteit en worden kort en broos. Clarins mascara is echter ontworpen om de tere wimpers te verzorgen. Vanaf het begin heeft het merk zich gericht op producten met natuurlijke ingrediënten. Deze worden ook gebruikt in Clarins mascara. Rozenbloesemwas in Wonder Perfect Mascara 4D ondersteunt bijvoorbeeld de krul van de wimpers en laat ze dikker lijken. De Double Fix' mascara wordt ook geleverd met een top coat.

Met de bijpassende oogmake-up remover uit de Clarins Démaquillant lijn kunnen waterproof producten ook gemakkelijk worden verwijderd. Korenbloemextracten kalmeren de huid.

Clarins oogschaduw kopen en er goed mee doen

Het zijn de natuurlijke, plantaardige ingrediënten die Clarins oogschaduw, mascara en andere producten zo voedend maken. Clarins weet wat wij mensen aan de natuur te danken hebben en werkt samen met milieubeschermingsorganisaties, waaronder herbebossingsprojecten in het Braziliaanse regenwoud. Op deze manier draagt de fabrikant bij aan het behoud van de natuur.

Christian Courtin- Clarins en Tristan Lecomte hebben samen het Leeds of Beauty-programma opgezet. Het initiatief dient om de biodiversiteit over de hele wereld te behouden - in samenwerking met de lokale bevolking. Het bedrijf is betrokken bij projecten in China, Indonesië, Thailand, Peru, de VS, Frankrijk, Spanje en vele andere landen.

Cosmetische producten voor de Franse levensstijl

Weinig mensen realiseren zich dat de oprichter van het merk Clarins, Jacques Courtin- Clarins, eigenlijk niet Clarins heet. Als tiener speelde hij een Romeinse slaaf in een schooltoneelstuk die de leeuwen van het circus voerde tijdens de vervolging van christenen. Clarins voert de dieren echter zo goed dat ze de mensen in de arena niet willen aanvallen. Clarins komt uit de schikking tevoorschijn als een stralende held - en Courtins voegt Clarins toe aan zijn eigen naam en gebruikt het voor zijn cosmeticamerk als hij dat in 1954 opricht.

Tegenwoordig kun je oogmake-up zoals Clarins oogschaduw online kopen. De producten maken indruk met hun hoogwaardige formuleringen gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Je kunt Clarins oogschaduw kopen tegen een voordelige prijs.

Lippen +

Om zijn veeleisende klanten wereldwijd te voorzien van hoogwaardige lipcosmetica, biedt het Franse luxelabel lipsticks en lipglosses met een aangenaam gevoel, prachtige kleuren en een rijke verzorging.

Clarins lippenstift: schoonheid die zorgt

Prachtige intense kleuren, een verleidelijke glans en duidelijk gedefinieerde vormen: Mooie lippen zijn een blikvanger. Maar weinig vrouwen zijn er van nature mee gezegend. Clarins biedt luxe lipsticks, lipglosses en lipliners die de natuurlijke schoonheid van goed gevormde lippen benadrukken en de hele dag prettig aanvoelen. Voedende ingrediënten houden de huid soepel en gehydrateerd. Hiervoor zorgen plantenextracten die zorgvuldig worden gewonnen en vakkundig worden gecombineerd.

Pure verleiding: volle, zachte lippen!

Lippenstift is niet alles: perfecte, verleidelijke lippen vereisen meerdere stappen met verschillende hulpmiddelen. Clarins lippenstift is slechts één onderdeel van een intensieve lipverzorging. Het geeft de kleur. Clarins lipgloss zorgt voor een verleidelijke glans. De Clarins lipliner tekent duidelijke, gedefinieerde contouren. In alle drie de categorieën biedt Clarins tal van producten die naar wens met elkaar gecombineerd kunnen worden. Lichte teint en felgekleurde lippen zijn net zo goed mogelijk als de delicate nude look die zo onschuldig oogt. Clarins staat voor luxe lipverzorging en make-up die de huid op natuurlijke wijze verzorgt.

Clarins lippenstift voor levendige kleuren

Joli Rouge is de naam van de Clarins lipstick die als eerste online te vinden is. De lijn is onderverdeeld in de klassieke Joli Rouge, Joli Rouge Lacquer, Brilliant of Velvet. Alle varianten hebben decoratieve kleuren gemeen die, afhankelijk van de uitvoering, intens glanzen, zacht glinsteren of krachtige signalen afgeven. Wat heeft een vrouw meer nodig dan luxueus opgemaakte, verzorgde lippen? De schitterende kleuren zijn echter maar één kant van Clarins lippenstift, die ook zorgt voor langdurige hydratatie en soepele verzorging van de gevoelige huid van de lippen. De natuurlijke ingrediënten die Clarins gebruikt zijn verantwoordelijk voor deze geweldige lipverzorging. Parelmoerdeeltjes zorgen voor de glans, terwijl mangopittenolie de lippen soepel houdt.

Mijn Clarins Lip Gloss geeft de lippen een schitterende finish. De sterk glinsterende gel ligt licht op de lippen en geeft ze een verleidelijke glans. Als je op zoek bent naar een iets zachtere Clarins lipgloss, moet je de Natural Lip Perfector proberen. De lippen zien er vol en glad uit en hebben een lichte aardbeiensmaak. Sheaboter maakt de Clarins lipgloss tot een klein verzorgend pakketje.

Clarins noemt zijn lipliner Crayon. Joli Rouge Crayon is meer dan alleen een lipliner. Het kan ook worden aangebracht op de hele lippen, waar het zorgt voor een matte finish. De Clarins Lipgliner Crayon Lèvres is ook nieuw. Dit contourpotlood is geselecteerd op basis van de huidskleur van de drager en is daarom verkrijgbaar in een bijpassend spectrum. Het contourpotlood voedt de lippen met jojoba-olie.

Je kunt Clarins lippenstift goedkoop online kopen

Geschikt voor alle huidtypes, natuurlijke en zeer voedende ingrediënten, zeer handig in gebruik: er zijn veel redenen om Clarins lippenstift te kopen. En Clarins lippenstift is zelfs goed voor gevoelige lippen, want de plantaardige oliën hydrateren de huid langdurig. De lippen blijven gevoed en soepel. En als dat nog niet genoeg verzorging is, biedt Clarins bij de lippenstift ook verzorgende lipoliën die de huid voeden. Jojoba-, hazelnoot- en macadamiaolie zijn ware verzorgingswonderen voor de lippen! Sommige edities van Clarins lippenstift zijn alleen online te koop. Hier is de selectie van verschillende producten groter, zodat elke vrouw de lipverzorging kan vinden die bij haar past. Clarins maakt het mogelijk.

Herenverzorging +

De luxegroep Clarins heeft zich ten doel gesteld om de mannenverzorgingsproducten van Clarins aan te passen aan de behoeften van de mannenhuid en de schoonheidszorgen van mannen ter harte te nemen en net zo te respecteren als die van vrouwen.

Clarins noemt de huidverzorging voor mannen toepasselijk Clarins Men

Lange tijd was de luxe huidverzorging van Clarins uitsluitend voorbehouden aan vrouwen. Maar ook mannen willen een verzorgde gezichtshuid, effectieve anti-aging verzorging en een gezonde huid. Clarins huidverzorging voor mannen dicht dit gat. De huidverzorgingsproducten voor mannen zijn speciaal afgestemd op de behoeften van de mannenhuid en bevatten effectieve ingrediënten, zijn prettig in gebruik en respecteren de natuur. Hoewel Clarins Men niet zoveel producten bevat als de huidverzorgingslijnen voor vrouwen, houdt het Franse bedrijf rekening met alle toepassingsbehoeften: van gezichtsverzorging en speciale toepassingen voor de handen tot bodylotions en scheerverzorging, alles is verkrijgbaar.

Clarins - een succesverhaal

Het succesverhaal van het merk Clarins begon in 1954, toen oprichter Jacques Courtin-Clarins zijn eerste schoonheidssalon opende in Parijs. Het oorspronkelijke doel was natuurlijk om vrouwen te helpen hun uiterlijk te verzorgen, maar het bedrijf probeerde ook een balans te vinden met hun innerlijke welzijn. Clarins huidverzorging voor mannen bestond toen nog niet. Geselecteerde ingrediënten, slim ontworpen verpakkingen voor nog meer gebruiksgemak en vooral respect voor de wensen van de klant kenmerken de Clarins producten vanaf het allereerste begin. Het bedrijf bleef trouw aan dit concept toen Clarins de mannenverzorging ontdekte. Op één punt na: het gaat natuurlijk niet om de behoeften en wensen van de dames, de mannen staan centraal bij Clarins men's grooming!

Koop Clarins mannenverzorging en voel je goed in je vel

Het assortiment mannenverzorging van het Franse merk is grofweg onder te verdelen in vijf categorieën: Clarins biedt mannen producten voor het reinigen, een assortiment verzorgingsproducten voor het scheren, hydraterende verzorging en anti-age en lichaamsverzorging. De assortimenten zijn niet duidelijk van elkaar te onderscheiden, want een vochtinbrengende crème kan natuurlijk ook na het scheren worden gebruikt, of de cleanser kan een antiverouderingsingrediënt bevatten. Zoals gebruikelijk vertrouwt Clarins voornamelijk op natuurlijke actieve ingrediënten.

Zeepkruid kan worden gebruikt in verschillende scrubs en reinigingsgels. Bizongras voedt de huid, galangal revitaliseert de huid. Ook de mannenhuid veroudert en heeft hulp nodig: provitamine B12 in verzorgingsproducten voor mannen versterkt de hoornlaag van de huid en helpt zo bij de regeneratie. Na het scheren heeft de huid verzorging en hydratatie nodig omdat ze enigszins beschadigd is en rood kan worden. Lichte wondjes moeten worden behandeld. Clarins mannenverzorging is heilzaam na het scheren, omdat marulaolie en sheaboter het vochtbindend vermogen van de huid versterken en zo zorgen voor voldoende vocht. Als je wat meer celvernieuwing wilt, is een antiverouderingsproduct een goede keuze. Clarins werkt hier samen met Jambù. De plantenextracten werken in op de dichtheid van de huid en zorgen zo voor een soort plumping effect waardoor kleine rimpeltjes verdwijnen.

Eenvoudig maar slim ontwerp

Wie glamoureuze verpakkingen en uitgebreide huidverzorgingsproducten verwacht, heeft het mis: de mannenhuidverzorging van Clarins is ontworpen om functioneel te zijn. Eenvoudige flessen, tubes en spuitbussen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Het gaat niet om iets speciaals of uitgebreid. Clarins legt de nadruk op welzijn. Het kleurenschema is dienovereenkomstig eenvoudig, met wit, blauw, zilver en groen als overheersende kleuren. Met één uitzondering: als je je huid energie wilt geven, kun je het rode Clarins Energisant verzorgingsproduct voor mannen overwegen.

Geweldige uitstraling en innerlijke schoonheid

Clarins heren huidverzorging is online verkrijgbaar in een groot assortiment, hier kun je Clarins heren huidverzorging kopen tegen een voordelige prijs. Clarins hecht er veel waarde aan dat elke huid het juiste verzorgingsproduct krijgt voor haar individuele behoeften. Wat de huid nodig heeft wordt niet alleen bepaald door geslacht en huidtype, maar ook door levensstijl. Clarins huidverzorgingsproducten geven mannen een goed gevoel. Veel ingrediënten hebben een fris en revitaliserend effect, waardoor je zelfbeeld langzaam ten goede verandert - en je innerlijke schoonheid zichtbaar wordt. Koop Clarins huidverzorging voor mannen online en doe iets goeds voor jezelf!

Zon +

Clarins heeft zich in haar zonverzorgingsproducten gericht op de balans tussen welzijn en gezondheid. De puur biologische actieve ingrediënten beschermen niet alleen tegen zonnestralen, maar voorzien de huid ook van vitaminen en het nodige vocht.

zonnebrandcrème Clarins - zonbescherming en huidverzorging in één

Eerst en vooral is de zon belangrijk voor onze gezondheid: voldoende vitamine D kan alleen in de huid worden aangemaakt met behulp van zonlicht, omdat voor dit proces UV-straling nodig is. Maar juist deze straling beschadigt de huid als je er te veel van krijgt. UV-straling dringt diep door in de huidlagen en remt het vermogen van de cellen om te regenereren via chemische processen die daar in gang worden gezet. Voortijdige huidveroudering is het gevolg. In het ergste geval wordt het genetisch materiaal in de cellen beschadigd. Het gevolg hiervan is huidkanker, wat dodelijk kan zijn. Clarins zonbescherming probeert een evenwicht te vinden tussen welzijn en gezondheid, met Clarins zonnecrème die enerzijds de huid beschermt en anderzijds het lichaam voorziet van belangrijk licht.

Meer dan alleen zonnecrème: Clarins aftersun en zelfbruiner

Je kunt Clarins zonnebrandcrème snel online kopen, maar dat is niet genoeg: zonverzorging is meer dan alleen een crème met een zonbeschermingsfactor. Want zelfs na het zonnebaden heeft de huid verzorging nodig en moet ze gevoed en gehydrateerd worden. En wat als de zon niet zo fel schijnt als je zou willen? Niemand hoeft bleek door het leven te gaan - met de zelfbruiners van Clarins blijf je het hele jaar door bruin!

Hydratatie, bescherming en een natuurlijke bruine teint

Als crème, lotion of gel: Clarins zonnebrandcrème beschermt tegen UV-A- en UV-B-straling. Met een lichte beschermingsfactor van 15 is de huid een hele tijd beschermd. Als je de hele dag buiten wilt doorbrengen, zelden in de schaduw bent of gevoelig bent, zijn SPF 30 of SPF 50 de juiste keuze. Zonverzorging van Clarins hydrateert de huid ook. Zonnespray was Eau-en-Brume Solaire is bijzonder gemakkelijk aan te brengen en uit te smeren. De Fluid Solaire Minéral bevat minerale UV-filters die een fijn laagje op de huid vormen en de schadelijke stralen direct na het aanbrengen weerkaatsen.

Na uitgebreid zonnebaden is de huid vaak licht geïrriteerd en droog. Als het erg warm is, tast ook het zoute zweet de huid aan. Clarins aftersunverzorging zoals Baume Apaisant Aprés Soleil verlicht deze effecten. Intensieve hydraterende verzorging verzacht de huid na het zonnebaden. Je hoeft niet bang te zijn voor vroegtijdige huidveroudering. En de aftersunverzorging is ook in andere opzichten gunstig als aanvulling op de Clarins zonnecrème: de bruine teint houdt gewoon langer als de huid goed verzorgd en gehydrateerd is. Zonnebloem-, watermeloen- en sheaboter koelen de huid en hydrateren haar.

De zelfbruiners van Clarins zijn een specialiteit onder de zonbeschermingsproducten van Clarins. Ze zorgen ervoor dat het zomerse kleurtje het hele jaar door op de huid blijft zitten.

Speciale verzorging: Clarins zonnecrème

Wie Clarins zonnecrème online zoekt, vindt zonbeschermingsproducten met een duidelijke kleurcode: De zonne-gele verpakking staat voor zonbescherming. De zonbeschermingsfactor is hierbij de belangrijkste informatie; hoe hoger het getal, hoe meer bescherming het product biedt. Clarins biedt aftersunverzorging in turquoise en wit. Hierbij gaat het niet langer om de beschermingsfactor, maar om hydratatie. De huid wordt gekalmeerd na het zonnebaden. De producten worden aangevuld met Clarins zelfbruiners. In goudbruine tubes en flesjes doet het assortiment meteen denken aan een gebruinde huid en ziet het er toch elegant uit. Je kunt dus meer kopen dan alleen Clarins zonnebrandcrème en meteen aan je nazorg denken!

En hoe zit het met normale gezichtsverzorging?

Wat als je huid bijzonder gevoelig is? Wat als het één gezichtsverzorgingsproduct moet zijn, maar andere producten niet worden verdragen? Ook daar heeft Clarins rekening mee gehouden. Het zelfbruinende concentraat kan worden gemengd met normale gezichtsverzorging voor een gezonde teint. Niemand hoeft het zonder zijn favoriete crème te stellen, alleen maar omdat de teint er wat stralender uit moet zien. Met slechts drie druppels verandert het Clarins zelfbruinend concentraat je gebruikelijke gezichtsverzorging in een prachtige make-up. Het is ideaal om tegen het einde van de zomer te gebruiken: zo blijft de tere bruine teint het hele jaar door intact, bovenop je normale gezichtsverzorging. En de zelfbruiners zijn te koop tegen een voordelige prijs, net als een Clarins zonnecrème!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten