Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Clarins

Clarins kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Clarins Cosmetica - de beste keuze voor elke gelegenheid

Het merk Clarins staat voor het voldoen aan de schoonheidsambities van vrouwen en het tonen van hun eigen schoonheid. De oprichter, Jacques Courtin, zette deze zorgen al in de jaren vijftig van de vorige eeuw voort en speelde een rol in de drastische verandering in de perceptie van het vrouwelijk lichaam, die vanaf dat moment met de vrijheid werd geassocieerd. De geschiedenis van het bedrijf begint met de opening van een schoonheidssalon waar Courtin zelf plantenextracten mengt tot crèmes en oliën, altijd op zoek naar het perfecte effect. Het eerste Clarins instituut is in de loop der tijd uitgegroeid tot een groot bedrijf. De producten van Clarins Kosmetik zijn online te koop tegen lage prijzen, bieden optimale verzorging voor de verschillende huidtypes, worden voortdurend verder ontwikkeld en bestaan uit meer dan 250 kruideningrediënten.

De Franse cosmeticagroep Clarins uit Neuilly-sur-Seine dankt haar naam aan de sentimentaliteit van haar oprichter Jacques Courtin. Op 14-jarige leeftijd nam hij deel aan een toneelstuk dat in Rome plaatsvond ten tijde van de genadeloze vervolging van christenen en dat ging over de wrede arenagevechten. Jacques Courtin belichaamde de slaaf Clarins die verantwoordelijk was voor de magere voeding van de leeuwen, zodat zij - geplaagd door honger - de veroordeelde christenen zouden aanvallen en verscheuren. De leeuwen waren het Clarins echter elke dag beu, wat betekende dat ze niet bereid waren om in de arena te vechten. Om zijn inflexibiliteit te straffen, sloten de Romeinen de slaaf op voor de roofzuchtige katten. Tegen de verwachting in sprongen de leeuwen niet op hun weldoener in, waarna Clarins het publiek hun helden vierde en hen tot helden benoemde. Diep geroerd door de plot, besloot Courtin zijn toekomstige onderneming een naam te geven ter ere van het goedhartige karakter Clarins en zijn naam voor de rest van zijn leven aan hem te hangen.

Op 15.03.1954 opende hij een schoonheidssalon, die de schoonheidsbezwaren van vrouwen ter harte nam, zuiver biologische ingrediënten gebruikte en uitgroeide tot een wereldwijd erkend cosmeticabedrijf. Jacques Courtin werd Jacques Courtin Jacques Courtin..Clarins . Onder leiding van Christian CourtinClarins , de zoon van de oprichter van de Clarins cosmetica, zet het bedrijf zich vandaag de dag nog steeds in om zijn Clarins cosmetische producten te verrijken met plantenextracten die zowel de schoonheid van de huid als de gezondheid bevorderen. Het merk Clarins biedt een rijk aanbod aan cosmetische producten online te koop aan. Clarins Cosmetische artikelen - ongeacht de doelgroep en het beoogde gebruik - bestaan uit meer dan 250 actieve plantaardige ingrediënten en omvatten de gezichts- en lichaamsverzorging, make-up, mannenverzorging en zonnebescherming.

Serie gezichtsverzorging van Clarins cosmetica

De Multi-Hydratante lijn bevat extracten van Katafray verkregen uit de bast van de Madagaskische boom, luzernescheuten en lijsterbessen. Deze puur organische ingrediënten versterken de bovenste laag van de huid, helpen zich te verdedigen tegen vrije radicalen, brengen het vochtgehalte van de huid in evenwicht, stimuleren de regeneratie van de huidcellen en stimuleren de bloedsomloop.

De actieve bestanddelen van de Multi-Intensieve Clarins cosmetische producten worden geëxtraheerd uit de essentie van de kaki vijg en de worteluittreksels van de Chinese plant Pueraria lobata. Ze hebben een dempende werking, maken de huid soepel en hebben een stimulerend effect op de activiteit van de huidcellen.

De artikelen in de Clarins Multi-Active serie bestaan uit extracten van de Wilde Weberkarde distel, de Californische papaver en de Myrothamnus plant. Bij het gebruik van de huidverzorgingslijn beschermen de plantenextracten de huidbarrière tegen de penetratie van bacteriën, ontwikkelen ze een huidversterkend effect en versterken ze de glans van de huid.

De Multi-Régénérante Clarins cosmetische producten zijn samengesteld uit extracten van de hibiscusplant, Damascusroos, groene banaan, karitéboter en meer. De biologische werkzame stoffen voorzien de huid van voldoende vocht, hebben een revitaliserende werking en bevorderen de vorming van collageen.

De lichaamsverzorgingssector van Clarins cosmetica

De Clarins producten bevatten rozemarijn, hazelnoot en haver en Aziatische water navelextracten. De biologische actieve bestanddelen beschermen de hoornlaag tegen agressieve zuurstofverbindingen, herstellen de huidcellen, zorgen voor vocht, hebben een dempende werking en zijn vriendelijk voor de huid.

Clarins Cosmetische make-up is wijd verspreid

De Soins Eclat lippenbalsem Soins Eclat Joli Baume, de Foundation Skin Illusion SPF 10, het Foundation kwastje Pinceau Fond de Teint en het oogschaduwkwartet Ombre Minérale 4 Couleurs maken deel uit van de make-up serie. De make-up artikelen bestaan bijvoorbeeld uit rode algenextract of roze opaalpoeder. Deze natuurlijke actieve bestanddelen voorzien de huidcellen van voldoende vocht en vullen kleine rimpels op, zodat de huid er gelijkmatiger en steviger uitziet.

Er is ook zorg voor de mannen...

De essenties van Chinese gember, blauwe alpendistel, witte thee en bittere sinaasappel zitten in de Clarins mannenproducten. De natuurlijke actieve bestanddelen verzachten huidirritaties, stoten vrije radicalen af en stimuleren het regenererende vermogen van de huid.

Zonnebescherming is ook Clarins belangrijk

Clarins Cosmetische producten die bescherming bieden tegen de zonnestralen zijn de zonnecrème Anti-Rides Visage voor het gezicht UVA/UVB 50+, de zonnecrème Confort voor het lichaam UVA/UVB 20. Ze bevatten extracten van aloë vera, sennaplant en kiwi-extracten die het vochtverlies compenseren, bescherming bieden tegen UV-stralen en de huidcellen van voedingsstoffen voorzien.

Hoogwaardige producten en maatschappelijke betrokkenheid

Sinds de oprichting heeft de Clarins luxe-cosmeticagroep ingespeeld op de schoonheidsbehoeften van vrouwen en tegelijkertijd hun schoonheid versterkt. Benadrukt moet worden dat het Clarins cosmeticabedrijf zich niet alleen richt op uiterlijke schoonheid, maar ook het leven van mensen mooier wil maken. Het merk Clarins zet zich in om een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Volgens de zonen van de oprichter is het doel van Clarins cosmetica het verbeteren van de leefomstandigheden en perspectieven van kinderen en het beschermen van de natuur. De Groep werkt daarom samen met verschillende goede doelen.

Zo is er de FEED-organisatie, die maaltijden verdeelt onder kinderen in de armste landen en vecht voor hun opleiding, en de Jardins du Monde, die zich inzet voor het behoud van de biodiversiteit van de planten en speciale tuinen aanlegt om de gemeenschappen die van de beschaving zijn afgesneden toegang te geven tot medicinale planten. Omdat het bedrijf de combinatie van schoonheid en welzijn voorstaat, steunt Clarins Kosmetik ook de projecten Belle&Bien en Etincielle, die vrouwen met kanker ondersteunen en hun mentale kracht geven.

Er worden ook prijzen uitgereikt

Het is de moeite waard om Clarins cosmetica te kopen. Het combineert de aspecten gezondheid en schoonheid op een bijzondere manier en richt zich op innovatie. Ze worden bij voorkeur geproduceerd met biologische ingrediënten, die worden verkregen met inachtneming van de ecosystemen en de biodiversiteit van de natuur. Het krachtige citaat van de oprichter Jacques Courtin - "MijnClarins producten zijn mijn beste ambassadeurs" - geeft de filosofie van de groep weer, die tot op de dag van vandaag wordt gevolgd. Het bedrijf biedt zijn klanten een unieke service. Trouw aan het bedrijfsconcept kunnen testmonsters van Clarins cosmetica online worden besteld of gratis worden verkregen bij de vakhandel. Door te testen welke producten aan de behoeften van hun huidtype voldoen en zo verkeerde aankopen te voorkomen, kunnen consumenten erachter komen welke producten aan de behoeften van hun huidtype voldoen.

Clarins Cosmetica garanderen producten van hoge kwaliteit, die hun effectieve werking op de huid ontplooien en betaalbaar zijn. Met de toekenning van prijzen zoals de Prix de la Femme Dynamisante, die voor het eerst werd uitgereikt aan sociaal geëngageerde vrouwen in 1996, of de Prix Clarins Men Environnement for engagement voor milieubescherming (vanaf 2004), neemt het Franse bedrijf een sociaal-politieke positie in. Sinds 2008 biedt het merk Kibio ook Clarins biologische schoonheidsverzorging aan.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Clarins met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 43 klant adviezen
Commentaar van Upother
Clarins Men Handcream

Trekt snel in en verzorgt mannenhanden. Aangename geur, gemakkelijk in te smeren en laat geen vet gevoel achter. Kleine hoeveelheid is al genoeg.

Commentaar van Loye1989
Topproduct!

Ik ben met dit product erg tevreden en gebruik het al een tijdje. Ik beveel het graag verder aan. Helaas is het niet overal te koop en was ik erg blij het bij easy cosmetic te kunnen kopen voor een prima prijs!

Commentaar van Benjoysillon1983
Aan te bevelen

Heel hydraterend, ook goed voor tussendoor bij droge verwarmingslucht. Ondanks een gevoelige huid zeer goed te verdragen. Zeer zuinig in het gebruik. Gebruik hem met mijn handen en niet met een pad.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 111
toepassen
vandaag tot-52%1