Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

8 111
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De oprichter van het merk Clarins studeerde oorspronkelijk geneeskunde en richtte het cosmeticamerk op omdat schoonheid in zijn ogen gekoppeld is aan gezondheid. De producten van Clarins voldoen ook vandaag nog aan het motto "schoonheid door welzijn".

Meer info

Koop Clarins Cosmetics goedkoop

Meer info +

Clarins - Cosmetica die meer willen bieden

Het merk Clarins staat voor het tonen van de eigen schoonheid van vrouwen en hen te steunen in het nastreven daarvan. De oprichter, Jacques Courtin, is al sinds de jaren 1950 de drijvende kracht achter deze doelstellingen en heeft een rol gespeeld in de drastische verandering van de manier waarop wij tegen het vrouwenlichaam aankijken en het associëren ervan met vrijheid. De geschiedenis van het bedrijf begint met de opening van een schoonheidssalon waar Courtin zelf plantenextracten mengt in crèmes en oliën, altijd op zoek naar de perfecte actieve formule. In de loop der tijd is dit eerste instituut Clarins uitgegroeid tot een enorme onderneming, en u kunt Clarins cosmetica ook online kopen. Clarins producten bieden optimale verzorging voor de uiteenlopende behoeften van verschillende huidtypes en worden voortdurend verder ontwikkeld: Intussen worden meer dan 250 plantaardige ingrediënten gebruikt bij de ontwikkeling ervan.

Een ongewone naamgenoot

Het Franse cosmeticabedrijf Clarins dankt zijn naam aan de sentimentaliteit van zijn stichter Jacques Courtin. Lang voor de ontwikkeling van Clarins cosmetica, nam hij op 14-jarige leeftijd deel aan een toneelstuk dat zich afspeelde in Rome ten tijde van de genadeloze vervolging van de christenen en dat handelde over de wrede arenagevechten. De slaaf die Courtin uitbeeldt, Clarins, is verantwoordelijk voor het voederen van de leeuwen. Dit mag niet te uitbundig zijn, zodat de dieren - geplaagd door honger - de veroordeelde christenen aanvallen en hen aan stukken scheuren. Maar Clarins laat de leeuwen elke dag hun buik vol eten, daarom zijn ze niet in de stemming om in de arena te vechten. Als straf voor zijn koppigheid sluiten de Romeinen de slaaf op bij de katachtigen, die echter hun weldoener niet willen bespringen. Zo wordt Clarins gevierd door het publiek en uitgeroepen tot held.

Jacques Courtin wordt dus Jacques Courtin- Clarins, en de schoonheidssalon die op 15.03.1954 werd geopend, krijgt de naam Clarins. De cosmetica uit Neuilly-sur-Seine in Frankrijk steunt op natuurlijke ingrediënten en groeit uit tot een wereldwijd erkende cosmeticagroep. Onder leiding van Christian Courtin- Clarins, de zoon van de stichter, blijft het bedrijf de nadruk leggen op de formulering van Clarins producten met plantenextracten, zodanig dat ze zowel de schoonheid van de huid als haar gezondheid bevorderen.

Clarins Cosmetica verzorging van top tot teen

Als u in de online winkel op zoek bent naar Clarins cosmetica, vindt u een rijke keuze aan producten die vrouwen en mannen een even eenvoudige als natuurlijke huidverzorging bieden. Clarins producten zijn te vinden in de rubrieken:

Gezichtsbehandeling:

De producten van de Hydra-Essentiel serie voorzien de huid niet alleen van vocht, maar helpen haar ook dit vocht op te slaan. Met behulp van de Goetheplant wordt de huideigen productie van het "waterreservoir" hyaluronzuur gestimuleerd, en extracten van Callicarpa zorgen voor een mooie, gezonde uitstraling.

oDe anti-verouderingslijn Multi-Intensief van Clarins is gebaseerd op actieve bestanddelen van de bekende sheanoot, ribwort, cistus of haronga boom. Zij hebben een verstevigend effect, maken de huid van 50 soepel, werken in op de oorzaken van pigmentvlekken en hebben een stimulerend effect op de activiteit van de huidcellen. De huid ziet er verfrist uit en de teint is evenwichtiger.

Voor vrouwen van 40 jaar en ouder heeft de Extra-Firming Clarins cosmetica een gunstige invloed op de huid. Kangoeroebloem geeft nieuwe elasticiteit, die wordt ondersteund door extracten van de bloesemplant Mitracarpus. Actieve ingrediënten uit de woestijn dadel zorgen voor een egale teint. Het anti-vervuilingscomplex beschermt de huid tegen schadelijke invloeden waaraan zij in het dagelijks leven wordt blootgesteld.

oThe Clarins Multi-Active range is gericht op vrouwen boven de 30. Extracten van de wilde wever geven een jeugdigere uitstraling, en het Clarins Anti-Pollution Complex beschermt de huid ook tegen de schadelijke effecten van dagelijkse omgevingsstress. Met een licht plumping effect worden de eerste rimpels bestreden.

Lichaamsverzorging: Deze Clarins producten bevatten bijvoorbeeld rozemarijn, hazelnoot en extracten van haver en Aziatisch duinkruid. De plantaardige actieve ingrediënten beschermen de huid tegen vrije radicalen, herstellen de huidcellen, hydrateren, maken de huid voller en zijn zacht voor de huid.

Make-up: Clarins Cosmetics bevat ook voedende stoffen en gebruikt onder meer extract van rode algen of maakt een poeder van roze opaal. De natuurlijke actieve bestanddelen voorzien de huidcellen van voldoende vocht en vullen kleine rimpels op, zodat de teint er gladder en steviger uitziet.

Mannenverzorging: De formules voor Clarins Men bevatten essences van Chinese gember, blauwe distel uit de Alpen, witte thee en bittere sinaasappel. De natuurlijke actieve bestanddelen verzachten huidirritaties, weren vrije radicalen en stimuleren het herstellend vermogen van de huid.

Bescherming tegen de zon: Clarins producten die bescherming bieden tegen de zon, ondersteunen hun werking met extracten van aloë vera, de senna-plant en de essence van kiwi. Zij compenseren het verlies aan vocht, bieden bescherming tegen UV-straling en voorzien de huidcellen van voedingsstoffen.

Hoogwaardige producten en sociaal engagement

Sinds de oprichting zijn de schoonheidsbehoeften van vrouwen - en ook mannen - voor de luxecosmeticagroep meer dan alleen een bedrijfsdoel. Het bedrijf richt zich niet alleen op uiterlijke schoonheid, maar wil het leven van mensen zelf mooier maken. Clarins ziet het als zijn plicht om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

Volgens de zonen van de oprichter heeft Clarins zich ten doel gesteld de levensomstandigheden en de vooruitzichten van kinderen te verbeteren en de natuur te beschermen. De groep werkt daarom samen met verschillende liefdadigheidsorganisaties. Hiertoe behoren de liefdadigheidsinstelling FEED, die maaltijden uitdeelt aan kinderen in de armste landen en zich inzet voor hun onderwijs, en de organisatie Jardins du Monde, die zich inzet voor het behoud van de biodiversiteit van planten. Omdat het bedrijf schoonheid en welzijn wil combineren, steunt Clarins ook de projecten Belle & Bien en Etincelle, die vrouwen met kanker helpen en hen mentale kracht geven.

Producten als merkambassadeurs

Clarins cosmetica kopen betekent producten kopen die gezondheid en schoonheid op een bijzondere manier harmoniseren en op een vernieuwende manier steunen op natuurlijke ingrediënten die met respect voor de ecosystemen en de biodiversiteit van de natuur zijn verkregen. "Mijn producten zijn mijn beste ambassadeurs." Dit krachtige citaat van oprichter Jacques Courtin- Clarins onthult de filosofie van de groep, die vandaag nog steeds wordt gevolgd. Trouw aan het concept van het bedrijf zijn testmonsters van Clarins cosmetica online te bestellen en gratis verkrijgbaar in speciaalzaken. Consumenten kunnen zo te weten komen welke producten aan de behoeften van hun huidtype voldoen door ze uit te testen, waardoor verkeerde aankopen worden voorkomen. Clarins producten zijn van hoge kwaliteit en verwennen de huid op verschillende manieren. Tegelijkertijd kan Clarins cosmetica tegen een redelijke prijs worden gekocht.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Clarins met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 24 klant adviezen
Commentaar van Upother
Clarins Men Handcream

Trekt snel in en verzorgt mannenhanden. Aangename geur, gemakkelijk in te smeren en laat geen vet gevoel achter. Kleine hoeveelheid is al genoeg.

Commentaar van Loye1989
Topproduct!

Ik ben met dit product erg tevreden en gebruik het al een tijdje. Ik beveel het graag verder aan. Helaas is het niet overal te koop en was ik erg blij het bij easy cosmetic te kunnen kopen voor een prima prijs!

Commentaar van Cervent72
Beste voetencreme

Ik gebruik deze creme al veel jaren omdat er geen betere voeteerde is. Maakt de voeten heel zacht, trekt meteen in en gaat eeltvorming tegen. Zuinig in het gebruik.

Verzorging +

Het Franse cosmeticabedrijf Clarins ontwikkelt verzorgingsreeksen die schoonheid en gezondheid combineren. De glans en de veerkracht van de huid moeten behouden blijven, de huid moet verwend worden en zo een harmonieus gevoel van welzijn creëren.

Clarins Care - tijdloze schoonheid uit Frankrijk

Natuurlijke ingrediënten, getest in het laboratorium en verfijnd - dat is wat veel fabrikanten aanprijzen. Maar wat spreekt voor Clarins huidverzorging? In feite, zijn er enkele argumenten. Clarins Care is tijdloos, maar het bedrijf staat niet stil en is voortdurend in ontwikkeling. Schoonheid, gezondheid en welzijn zijn tijdloze waarden. Maar misschien ligt de charme van het merk ook in het feit dat het nog steeds een familiebedrijf is. Respectvolle behandeling van de natuur en productie in overeenstemming met de tijdloze waarden van het bedrijf suggereren veiligheid en vertrouwen. Het onderzoek op Clarins gaat door voor gezichtsverzorging, voor Clarins anti-verouderingsverzorging en vele andere producten. Vandaag de dag gebruikt Clarins meer dan 250 plantenextracten. En het aantal groeit. Op Clarins weten ze ook dat er altijd ruimte is voor verbetering. En dat is waar het merk aan werkt. Permanente innovaties maken deel uit van het concept van het merk. En omdat de waardevolle plantaardige ingrediënten alleen kunnen worden verkregen in een respectvolle relatie met mens en natuur, zet Clarins zich juist hiervoor in.

Clarins Huidverzorging - een succesverhaal sinds 1954

Jacques Courtin- Clarins opende zijn eerste schoonheidsinstituut in Parijs in 1954: in de Rue Tronchet lag de nadruk volledig op de schoonheid van de vrouw. Het eerste cosmetische product wordt in 1962 door Clarins op de markt gebracht: een body shaping crème met de welluidende naam Masvelt is bedoeld om de contouren van het lichaam te accentueren en cellulitis weg te werken. Vanaf 1968 verpakt Clarins een klantenkaart voor huidverzorging en verkoopt oliën gemaakt van 100 procent plantenextract in parfumerieën. 20 jaar na de oprichting van het bedrijf, in 1974, neemt Jacques Courtin- Clarins Christian Courtin- Clarins op in het familiebedrijf. In meer dan 130 landen is Christian Courtin- Clarins de contactpersoon voor Clarins gezichtsverzorging en andere producten van de fabrikant.

Uiteindelijk, in 1990, wordt Clarins nummer 1 in high-end huidverzorgingsproducten met verzorging en cosmetica. Het merk behoudt deze positie tot vandaag. Maar het jaar is ook om een andere reden een bijzonder jaar voor Clarins: Dr. Olivier Courtin- Clarins treedt toe tot het bedrijf. Amper een jaar later lanceert de fabrikant zijn eerste make-upcollectie. De producten zijn ontworpen om vervuiling tegen te gaan en de natuurlijke schoonheid van elke vrouw te versterken. En het merk blijft niet op zijn lauweren rusten: sinds 2002 heeft Clarins een eigen verzorgingslijn voor mannen in het programma, en in 2010 treden de dochters van Christian en Olivier Courtin- Clarins toe tot de Raad van Commissarissen: met Virginie, Claire, Prisca en Jenna wordt Clarins vrouwelijker. En vandaag? Tot op de dag van vandaag staat Clarins voor gezichtsverzorging, huidverzorging en anti-aging producten van de hoogste kwaliteit!

Clarins Verzorgingsproducten: 60 jaar topproducten

Van de lichaamsverzorgingsolie Huile "Tonic" over het Double Serum en de Masvelt Body Shaping Cream of de lippenbalsem Hydra-Essentiel Baume Lèvres Réparateur tot verzorgingsproducten voor handen en nagels: Clarins is veelzijdig. Het merk heeft in zijn meer dan 60-jarig bestaan legendarische huidverzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, make-up en meer gecreëerd. De meeste producten worden vandaag de dag nog steeds gemaakt. De productlijn evolueert en verbetert voortdurend. Clarins heeft geleerd de klanten en latere klanten steeds beter te begrijpen en nieuwe actieve ingrediënten te gebruiken om hun doel te bereiken.

Revolutie à la Clarins

Wie online op zoek gaat naar Clarins verzorging, zal toch eerst het Clarins Double Serum vinden. Het is misschien wel het meest opwindende product van Clarins in anti-aging verzorging en weet al meer dan 35 jaar te inspireren. In 1985 vroeg Jacques Courtin- Clarins zijn scheikundige Lionel de Benetti om alle actieve stoffen tegen huidveroudering in één enkel product te combineren. Het probleem is dat sommige actieve bestanddelen in water oplosbaar en lipofoob zijn, d.w.z. dat zij niet in olie kunnen worden opgelost, terwijl het voor andere juist andersom is. Water of olie, wat te doen, hoe de twee tegenpolen te verenigen? De oplossing? Het Double Serum wordt gewoon verkocht in twee verschillende flacons: een waterige oplossing en een olieachtige oplossing. Klanten kunnen de twee serums gewoon morsen en mengen alvorens ze aan te brengen. Na enige tijd scheiden de twee vloeistoffen zich weer, helemaal vanzelf. En zo is het legendarische Dubbel Serum geboren! In de twee flacons komen op dat moment 18 zeer effectieve ingrediënten samen, die allemaal bekend staan om hun huidverjongende werking.

Evolutie à la Clarins

Het dubbele serum bestaat vandaag de dag nog steeds. In de achtste generatie heeft het serum nu 20 actieve bestanddelen en een booster gekregen. Clarins Online verzorging kopen is de gemakkelijke oplossing - hoe past een complex product als het Double Serum in dit concept? Natuurlijk mengen de dames van vandaag hun Dubbel Serum niet meer zelf. Twee flessen waarvan de inhoud nog moet worden gemengd, zijn eenvoudigweg onpraktisch en passen niet in een tijdperk waarin producten zo gemakkelijk mogelijk moeten kunnen worden gehanteerd. Een fles met twee afzonderlijke binnendelen, elk met een eigen pomp, scheidt de twee vloeistoffen. Alleen als ze geschud en aangebracht worden, vermengen ze zich. Hierdoor blijft het perfecte evenwicht tussen de afzonderlijke actieve bestanddelen bewaard. Dit is precies in overeenstemming met de filosofie van Clarins: zelfs zeer goede producten kunnen altijd verbeterd worden, en Clarins care kopen is vandaag nog even leuk als 40 jaar geleden!

Luxueuze huidverzorging uit Parijs

De lange ervaring met planten, de respectvolle behandeling van de natuur en het eigen onderzoek: dit komt samen op Clarins in de anti-aging verzorging, in de zonverzorgingsproducten, in de make-up en in alle andere productlijnen, en zo is Clarins vandaag de dag nog steeds nummer 1. Clarins care is gunstig voor iedereen die waarde hecht aan hoogwaardige producten. De producten zijn natuurlijk, goed doordacht en voelen in alle opzichten goed aan. De toepassing is aangenaam en niet te veeleisend in het dagelijks leven. Want ook dat is in de loop der tijd veranderd: Vrouwen willen wel tijd met zichzelf en voor zichzelf doorbrengen, zich intensief aan de zorg wijden; maar dat mag niet alles bepalen - de toepassing moet tussen gezin, werk en vrienden zonder stress haalbaar zijn. En dat is waar Clarins voor staat: Het gaat altijd om de vrouw, nooit om de verwachtingen van de maatschappij. De producten moeten je uitnodigen om je goed te voelen, en bovendien kun je Clarins verzorging goedkoop kopen.

Make-up +

De make-upproducten van Clarins overtuigen door comfortabele texturen en voedende werkstoffen van plantaardige oorsprong die de huid aangenaam laten aanvoelen en zorgen voor een perfecte teint zonder er stijf of maskerachtig uit te zien.

Clarins Make-up voor de perfecte look

Het Franse familiebedrijf Clarins staat bekend om zijn gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten, hoogwaardige afwerking en aangenaam te gebruiken huidverzorging. En ook de make-up producten van Europa's grootste fabrikant, van Clarins foundation tot Clarins blush en Clarins poeder tot Clarins concealer, voldoen aan hoge eisen. De aangename textuur van de producten is gemakkelijk aan te brengen. Voedende werkstoffen geven de huid een natuurlijk mooi, jeugdig uiterlijk. De huid voelt altijd aangenaam aan, zelfs onder make-up. Dit wordt bereikt door Clarins Make-up met puur plantaardige, natuurlijke ingrediënten. De teint ziet er niet alleen perfect uit, maar ook heel natuurlijk. Het stijve uiterlijk dat aan een masker doet denken en dat bij andere producten voorkomt, bestaat niet bij Clarins. In plaats daarvan ziet de goed verzorgde huid er egaal en glad uit.

Make-up plus verzorging - al lang niet meer vanzelfsprekend

Wanneer Clarins voedende werkstoffen verwerkt in make-up die het uiterlijk van de huid verbeteren, is dat niet vanzelfsprekend. Want foundation, poeder en concealer hebben traditioneel tot taak oneffenheden en roodheden te verdoezelen. Hoewel Clarins foundation dit doel net zo goed dient, bevat het ook door Clarins ontwikkelde formules die zijn ontworpen om juist deze roodheden te verlichten en de huid te kalmeren. Clarins Powder droogt de huid niet uit, maar ligt fijn en zacht op de huid, bindt vocht en houdt verontreinigende stoffen weg van de huid. Hetzelfde geldt voor Clarins Rouge: de mooie highlights op de wangen doen geen afbreuk aan de teint, maar laten deze er de volgende dag nog mooi en egaal uitzien, zelfs als de Clarins Rouge dan niet meer gedragen wordt.

Schoonheid komt van binnenuit - Clarins helpt pas daarna

Uitgelezen grondstoffen, een zorgvuldige samenstelling van ingrediënten en respect voor de schoonheid van de natuur maken het mogelijk. Clarins respecteert niet alleen de schoonheid van de natuur in de zin van een respectvol gebruik van de hulpbronnen, maar ook de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Ze moeten deze natuurlijke schoonheid tot bloei brengen met Clarins make-up! Vanaf het allereerste begin heeft Jacques Courtin- Clarins zijn producten ontwikkeld met de wensen van zijn gebruikers in het achterhoofd. En dit is wat het merk doet, zelfs in tijden waarin je Clarins make-up online kunt kopen.

Hoogwaardige plantenextracten, natuurlijke actieve ingrediënten voor huidverzorging - en waar komen de ingrediënten van de make-up vandaan? Kun je Clarins make-up goedkoop kopen en toch een schoon geweten hebben? Dat kan je niet alleen, je zou het moeten doen! Omdat ware schoonheid van binnenuit komt! Zij die in vrede zijn met zichzelf stralen deze tevredenheid uit en lijken harmonieus mooi. Make-up van Clarins helpt maar een beetje. De producten bereiken dit door de poriën te verfijnen en de beschermende barrière van de hoornlaag te versterken. Clarins steunt eerlijke handel en voert actie tegen sociale uitbuiting van gemarginaliseerde groepen - bij de aankoop van grondstoffen! De verschillende make-upproducten van het Franse familiebedrijf zijn dus een en al goedheid. Clarins Make-up is goedkoop en goed!

De natuur als apothekerskast

Wie online op zoek gaat naar Clarins make-up zal het snel weten: problematische extracten en planten die risico's inhouden, gaan absoluut niet in de make-up op Clarins. Maar wat mag er in?

De Clarins Foundation Milky Boost bevat bijvoorbeeld kiwi-extract. Dit wordt verondersteld een activerend effect te hebben. De make-up melk geeft de huid een stralend frisse teint. De BB Skin Detox Fluid is verfijnd met aloë vera voor een extra dosis vocht. Maar niet alleen de Clarins Foundation bevat extracten van deze fijne plant. De Clarins Instant Concealer dekt snel met name schaduwen onder de ogen en voorziet de huid dankzij aloë vera van extra vocht om haar een frisse uitstraling te geven. De Clarins Everlasting Concealer maakt niet alleen indruk met zijn hoge dekking, maar verzorgt de huid ook met haversuiker, paardenkastanje en quinoa. Dit zijn de crèmes en lotions die niet alleen bedekken, maar ook een voedende werking hebben.

Maar hoe zit het met poeder en blush? Normaal gesproken worden deze producten zeer spaarzaam toegepast. Kunnen de fijne poeders überhaupt een verzorgend effect hebben? In het kort - ja, Clarins poeders kunnen. De Mineral Compact Powder Ever Matte, bijvoorbeeld, bevat voedend Tanaka-poeder om te voorkomen dat de huid uitdroogt, ondanks het matterende effect. Clarins Multi-Eclat Powder maakt gebruik van de theeplant Camellia Sinensis om de huid een natuurlijk stralende teint te geven. De hazelnootolie in de Clarins Rouge Joli Rouge heeft een positieve invloed op het draagcomfort van de blush. Het smelt op de huid en overtuigt door zijn lange houdbaarheid.

Voor de fixatie van de Fix' make-up vertrouwt Clarins op pompelmoes- en rozenwater: zij zorgen voor vocht en houden het in de huid. Tegelijkertijd verhelderen ze de huid, waardoor deze er zachter en jeugdiger uitziet.

Speciale additieven voor dagelijkse verzorging

Clarins Primers, poeders, concealers en foundations zijn ontworpen om de huid te verzorgen en de schoonheid van elk gezicht te verbeteren. Clarins Make-up heeft een aangename textuur en is zeer aangenaam uit te smeren met de vingers of met eenvoudige hulpmiddelen. De romige en vloeibare producten smelten samen met de huid, geven haar een prachtige natuurlijke uitstraling en maken haar egaal.

Planten, edelstenen, helende aarde: Het beste uit de natuur!

Aloë vera, zonnebloemen, rozen, grapefruit en nog veel meer: ze doen allemaal hun best om Clarins make-up nog doeltreffender te maken. Merke gebruikt echter niet alleen plantenextracten voor haar producten: De make-up krijgt een delicate glans van roze opaal, bijvoorbeeld. Clarins probeert zijn bestaande producten voortdurend verder te verbeteren, waarbij niet alleen een beroep wordt gedaan op plantaardige maar ook op minerale ingrediënten. Dat blijkt wel uit de keuze van de ingrediënten: als u hoge eisen stelt aan uw make-up, moet u Clarins make-up kopen en uitproberen.

Ogen +

Het motto voor de oogcosmetica van Clarins is eenvoudig maar doeltreffend: natuurlijke schoonheid voor elke vrouw. Met de producten kan elke vrouw haar eigen look creëren die de oogzone benadrukt en er toch natuurlijk uitziet.

De perfecte ooglook met Clarins oogmake-up

De ziel wordt weerspiegeld in de ogen, zeggen ze. Met Clarins oogmake-up brengt elke vrouw haar ogen perfect uit. Met het ruime assortiment van Clarins oogschaduw, mascara en eyeliners kunnen vrouwen hun oogmake-up afstemmen op hun eigen individuele schoonheid. Een wenkbrauwpotlood van Clarins vormt hiervoor de perfecte omlijsting - want niets laat de ogen zo mooi stralen als dikke, perfect gelijkmatige wenkbrauwen!

Van Clarins oogschaduw tot demake-up, alles is beschikbaar

Wie Clarins oogschaduw online zoekt, vindt het als palet en per stuk. Voor het Eye Quartet Palette hebben de productspecialisten van Clarins vier kleuren in bijpassende sets samengesteld. Zowel liefhebbers van een eerder zachte look in nude-tinten als liefhebbers van een opwindend gekleurde oogopslag vinden hier kleine praktische hulpjes om hun make-up mee te creëren. De individueel verkrijgbare Clarins oogschaduws, die eenvoudigweg Ombre worden genoemd, bieden een selectie kleuren in drie verschillende afwerkingen. Ombre Sparkle glinstert, terwijl de kleuren in de Ombre Satin-collectie een zachte glans hebben. De reeks wordt gecompleteerd door de matte kleuren in Ombre Velvet. De oogschaduw heeft een aangename consistentie, is zacht en licht op de huid en is gemakkelijk aan te brengen. Toch kun je Clarins oogschaduw goedkoop kopen.

De populairste Clarins eyeliner is waarschijnlijk de 3-Dot Liner. Met behulp van de verfijnde, driepuntige applicator kunnen de ruimtes tussen de wimpers worden bereikt en gekleurd. Het "Be Long Lash" complex zou de wimpers extra verlengen en versterken. De Clarins Eyeliner Waterproof Pencil is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een spannende uitstraling. Het potlood kan nauwkeurig worden aangebracht en vervolgens met het sponsje worden geblend.

Het effect van het wenkbrauwpotlood Clarins is al even indrukwekkend. Met de Crayon Sourcils zien de wenkbrauwen er volledig egaal en duidelijk gedefinieerd uit. Het potlood vlekt niet en gaat bijzonder lang mee.

Mascara is vaak een beetje problematisch. Want om de ogen perfect te benadrukken, moeten de wimpers naar boven gebogen zijn. De meeste vrouwen gebruiken hiervoor een wimperkruller of andere hulpmiddelen. Als er ook mascara wordt aangebracht, kan dit leiden tot droge, broze wimpers. Het haar verliest zijn elasticiteit en wordt kort en broos. Maar Clarins mascara is ontworpen om de tere wimpers te voeden. Vanaf het allereerste begin heeft het merk vertrouwd op producten met natuurlijke ingrediënten. Deze worden ook gebruikt in Clarins Mascara. Rozenbloesemwas in Wonder Perfect Mascara 4D, bijvoorbeeld, ondersteunt de krul van de wimpers en laat ze dikker lijken. De Double Fix' Mascara wordt ook geleverd met een top coat.

Met de bijpassende oogmake-up remover uit het gamma Clarins Démaquillant kunnen zelfs waterproof producten gemakkelijk worden verwijderd. Extracten van de korenbloem kalmeren de huid.

Clarins Koop oogschaduw en doe er goed mee

Het zijn de natuurlijke, plantaardige ingrediënten die de oogschaduw, mascara en andere producten van Clarins zo verzorgend maken. Clarins weet wat wij mensen de natuur verschuldigd zijn en werkt samen met milieubeschermingsorganisaties, waaronder herbebossingsprojecten in het Braziliaanse regenwoud. Op die manier draagt de fabrikant bij tot het behoud van de natuur.

Christian Courtin- Clarins en Tristan Lecomte hebben samen het Leeds of Beauty programma opgezet. Het initiatief heeft tot doel de biodiversiteit over de hele wereld in stand te houden - in samenwerking met de plaatselijke bevolking. Het bedrijf is betrokken bij projecten in China, Indonesië, Thailand, Peru, de VS, Frankrijk, Spanje en vele andere landen.

Cosmetische producten voor de Franse levensstijl

Slechts weinigen weten dat de oprichter van het merk Clarins, Jacques Courtin- Clarins, eigenlijk niet Clarins heet. Als tiener speelt hij in een toneelstuk op school een Romeinse slaaf die ten tijde van de christenvervolging de leeuwen van het circus te eten geeft. Clarins voedt de dieren echter zo goed, dat ze weigeren de mensen in de arena aan te vallen. Clarins komt uit de schikking als een stralende held - en Courtins voegt Clarins toe aan zijn eigen naam en gebruikt die voor zijn cosmeticamerk wanneer hij dat in 1954 opricht.

Tegenwoordig kun je oogmake-up online kopen, zoals een Clarins oogschaduw. De producten maken indruk met hun hoogwaardige formuleringen op basis van natuurlijke ingrediënten. Daarbij kan men Clarins oogschaduw goedkoop kopen.

Lippen +

Om zijn veeleisende klanten wereldwijd te voorzien van hoogwaardige lipcosmetica, biedt het Franse luxelabel lipsticks en lipglosses aan met een aangenaam gevoel, prachtige kleuren en een rijke verzorging.

Clarins Lippenstift: Schoonheid die verzorgt

Prachtige intense kleuren, een betoverende glans en duidelijk afgebakende vormen: Mooie lippen zijn een blikvanger. Maar heel weinig vrouwen zijn er van nature mee gezegend. Clarins biedt luxueuze lipsticks, lipglosses en lipliners die de natuurlijke schoonheid van goed gevormde lippen onderstrepen en de hele dag aangenaam aanvoelen. Voedende ingrediënten houden de huid soepel en gehydrateerd. Daarvoor wordt gezorgd door plantenextracten die op milde wijze worden geëxtraheerd en vakkundig worden gecombineerd.

Pure verleiding: volle, zachte lippen!

Lippenstift is niet alles: voor perfecte, verleidelijke lippen zijn meerdere stappen met verschillende hulpmiddelen nodig. Clarins Lippenstift is slechts één onderdeel van een intensieve lipverzorging. Het geeft de kleur. Clarins Lipgloss zorgt voor een verleidelijke glans. De duidelijke, gedefinieerde contouren worden getekend door Clarins Lipliner. In alle drie de categorieën biedt Clarins talrijke producten die naar wens met elkaar kunnen worden gecombineerd. Een lichte teint en heldere lippen zijn net zo goed mogelijk als de delicate nude-look, die zo onschuldig overkomt. Clarins staat voor luxueuze lipverzorging en make-up die de huid op natuurlijke wijze verzorgt.

Clarins Lippenstift voor felle kleuren

Joli Rouge, dit is de naam van de Clarins lippenstift die als eerste online te vinden is. De lijn is meer precies onderverdeeld in de klassieke Joli Rouge, Joli Rouge Lacquer, Briljant of Fluweel. Alle varianten hebben sieren tinten gemeen die, afhankelijk van de versie, intens stralen, zacht glanzen of krachtige signalen afgeven. Wat heeft een vrouw meer nodig dan luxueus opgemaakte, goed verzorgde lippen? Maar de schitterende tinten zijn slechts één kant van de Clarins lipstick, die tegelijkertijd de gevoelige huid van de lippen langdurig hydrateert en gladstrijkt. Verantwoordelijk voor deze geweldige lipverzorging zijn de natuurlijke ingrediënten waarmee Clarins werkt. Parelmoerdeeltjes zorgen voor de glans, mangopittenolie houdt de lippen soepel.

Mijn Clarins Lip Gloss geeft de lippen een schitterende finish. De sterk glinsterende gel ligt licht op de lippen en laat ze verleidelijk glanzen. Wie op zoek is naar een zachtere Clarins lipgloss kan de Natural Lip Perfector proberen. De lippen zien er vol en zacht uit en smaken licht naar aardbeien. Sheaboter maakt van de Clarins lipgloss een klein verzorgingspakketje.

Clarins noemt zijn lipliner Crayon. Joli Rouge Crayon is meer dan alleen een contourpotlood. Het kan ook op de hele lippen worden aangebracht, waar het een matte finish geeft. De Clarins Lipgliner Crayon Lèvres is ook grensverleggend. Dit contourpotlood is gekozen op basis van de huidskleur van de drager, vandaar dat het in een bijpassend spectrum wordt geleverd. Met jojobaolie verzorgt het contourpotlood de lippen.

Gewoon online kan je goedkoop Clarins lippenstift kopen

Geschikt voor alle huidtypes, natuurlijke en zeer voedende ingrediënten, heerlijk comfortabel in gebruik: er zijn vele redenen om Clarins lippenstift te kopen. En zelfs voor gevoelige lippen is Clarins lippenstift gunstig, omdat de plantaardige oliën de huid langdurig van vocht voorzien. De lippen blijven gevoed en soepel. En als dat nog niet genoeg verzorging is, biedt Clarins naast de lippenstift ook lipverzorgende oliën die de huid voeden. Jojoba, hazelnoot en macadamia-olie zijn ware verzorgingswondertjes voor de lippen! Sommige edities van Clarins lippenstift zijn alleen online te koop. Hier is de keuze aan verschillende producten groter, zodat voor elke vrouw de individueel geschikte lipverzorging beschikbaar is. Clarins maakt het mogelijk.

Herenverzorging +

De luxegroep Clarins heeft zich tot doel gesteld de verzorgingsproducten voor mannen van Clarins aan te passen aan de behoeften van de mannelijke huid en de schoonheidszorgen van mannen evenzeer ter harte te nemen en te respecteren als die van vrouwen.

Clarins noemt de verzorging van mannen toepasselijk Clarins Men

Lange tijd was de luxueuze verzorging van Clarins voorbehouden aan dames alleen. Maar mannen willen net zo goed een verzorgde gezichtshuid, een doeltreffende anti-verouderingsverzorging en een gezonde huid. De Clarins mannenzorg dicht deze kloof. De huidverzorgingsproducten voor mannen zijn speciaal samengesteld om aan de behoeften van de mannelijke huid te voldoen. Ze bevatten doeltreffende ingrediënten, zijn comfortabel in gebruik en respecteren de natuur. Clarins Men bevat niet zo veel producten als de verzorgingsserie voor de dames, maar het Franse bedrijf houdt toch rekening met alle toepassingsbehoeften: van gezichtsverzorging tot speciale toepassingen voor de handen tot bodylotions en scheerverzorging, alles is verkrijgbaar.

Clarins - een succesverhaal

Het succesverhaal van het merk Clarins begon in 1954, toen oprichter Jacques Courtin- Clarins zijn eerste schoonheidssalon opende in Parijs. In het begin ging het er natuurlijk om de dames te steunen in hun zorg voor hun uiterlijk - maar zij probeerden ook een evenwicht te bewaren met hun innerlijk welzijn. Clarins Mannenzorg bestond toen nog niet. Geselecteerde ingrediënten, intelligent ontworpen verpakkingen voor nog meer gebruiksgemak en vooral respect voor de wensen van de vrouwelijke klanten hebben de producten van Clarins vanaf het begin gekenmerkt. Het bedrijf bleef trouw aan dit concept toen Clarins de mannenverzorging voor zichzelf ontdekte. Op één punt na: het gaat natuurlijk niet om de behoeften en wensen van de dames, de mannen staan centraal op Clarins mannenzorg!

Clarins Koop mannenverzorging en voel je overal goed bij

De mannenverzorging uit het assortiment van het Franse merk kan grofweg worden onderverdeeld in vijf categorieën: Clarins biedt mannen producten voor reiniging, een reeks verzorgingsproducten rond scheren, hydratatie en anti-age en lichaamsverzorging. De series zijn niet duidelijk van elkaar te onderscheiden, omdat na het scheren natuurlijk een vochtinbrengende crème kan worden gebruikt, of de cleanser een anti-aging ingrediënt bevat. Zoals gewoonlijk vertrouwt Clarins hoofdzakelijk op natuurlijke actieve bestanddelen.

Zeepkruid mag zijn doeltreffendheid ontplooien in diverse peelings en reinigingsgels. Bisongrass voedt de huid, terwijl galangal haar revitaliseert. Ook de mannenhuid veroudert en heeft hulp nodig: provitamine B12 versterkt de hoornlaag van de huid in de verzorgingsproducten voor mannen en helpt zo bij de regeneratie. Na het scheren heeft de huid verzorging en vocht nodig, want ze is enigszins aangetast en kan neigen naar roodheid. Lichte verwondingen moeten verzorgd worden. Clarins Mannenverzorging is weldadig na het scheren, want marula-olie en sheaboter versterken de vochtbinding in de huid en zorgen zo voor voldoende vocht. Als het wat meer celvernieuwing moet zijn, biedt een anti-verouderingsproduct zich aan. Clarins werkt hier met Jambù. De plantenextracten werken in op de dichtheid van de huid en zorgen zo voor een soort opvulling die kleine rimpels doet verdwijnen.

Eenvoudig maar slim ontwerp

Als u nu glamoureuze verpakkingen en uitgebreide verzorgingsproducten verwacht, vergist u zich: de mannenverzorging van Clarins is ontworpen om functioneel te zijn. Eenvoudige flessen, tubes en spuitbussen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Hier gaat het niet om het bijzondere, om de grote inspanning. Clarins hecht waarde aan welzijn. Het kleurenschema is dienovereenkomstig eenvoudig, met wit, blauw, zilver en groen als dominerende kleuren. Met één uitzondering: wie zijn huid meer energie wil geven, moet de rode Clarins Men's Care Energisant overwegen.

Groot charisma en innerlijke schoonheid

Clarins men's care is online beschikbaar in een grote selectie, hier kunt u de Clarins men's care goedkoop kopen. Clarins hecht er belang aan dat elke huid het individueel geschikte verzorgingsproduct krijgt. Wat de huid nodig heeft, wordt niet alleen bepaald door het geslacht en het huidtype, maar ook door de levensstijl. De verzorgingsproducten van Clarins geven mannen een goed gevoel. Veel ingrediënten hebben een frisse en verkwikkende werking, zodat het zelfbeeld langzaam ten goede verandert - en de innerlijke schoonheid naar voren komt. Koop Clarins mannenverzorging online en doe iets goeds voor jezelf!

Zon +

In de zonverzorgingsproducten heeft Clarins zich geconcentreerd op het evenwicht tussen welzijn en gezondheid. De zuiver biologische werkstoffen beschermen de huid niet alleen tegen zonnestralen, maar voorzien haar ook van vitaminen en het nodige vocht.

Clarins Zonnecrème - bescherming tegen de zon en verzorging van de huid in één

In de eerste plaats is de zon belangrijk voor uw gezondheid: alleen met behulp van zonlicht kan voldoende vitamine D in de huid worden gevormd, want daarvoor heeft de huid UV-straling nodig. Maar uitgerekend dit is schadelijk voor de huid als je er te veel van binnenkrijgt. UV-straling dringt diep door in de huidlagen en remt het regeneratievermogen van de cellen via chemische processen die daar in gang worden gezet. Vroegtijdige huidveroudering is het gevolg. In het ergste geval wordt het genetisch materiaal in de cellen beschadigd. Het gevolg is huidkanker, die fataal kan zijn. Clarins Zonbescherming probeert het evenwicht te vinden tussen welzijn en gezondheid, met de Clarins zonnecrème moet enerzijds de huid beschermd worden, anderzijds moet het lichaam voorzien worden van het belangrijke licht.

Meer dan alleen zonnebrandcrème: Clarins Aftersunverzorging en zelfbruiner

Je kunt Clarins zonnebrandcrème snel online kopen, maar daar moet het niet bij blijven: zonverzorging is meer dan alleen een crème met een beschermingsfactor. Want ook na het zonnebaden heeft de huid verzorging nodig en wil zij voorzien worden van voedingsstoffen en. En wat als de zon niet zo intens schijnt als je zou willen? Niemand hoeft bleek door het leven te gaan - Clarins zelfbruiner draagt het zomerse kleurtje het hele jaar door!

Hydratatie, bescherming en natuurlijke bruining

In de vorm van een crème, lotion of gel: Clarins zonnebrandcrème beschermt tegen UV-A- en UV-B-straling. Met een lichte beschermingsfactor van 15 is de huid al een hele tijd beschermd. Als u de hele dag buiten wilt zijn, zelden in de schaduw bent of gevoelig bent, zijn SPF 30 of SPF 50+ de juiste keuze. Bovendien hydrateert de zonverzorging van Clarins de huid. Sun Spray wat Eau-en-Brume Solaire is bijzonder comfortabel aan te brengen en uit te smeren. De Fluide Solaire Minéral bevat minerale UV-filters die een fijne film op de huid vormen en de schadelijke straling onmiddellijk na het aanbrengen weerkaatsen.

Na uitgebreid zonnebaden is de huid vaak licht geïrriteerd en droog. Als het erg warm is, tast het zoute zweet de huid extra aan. Clarins De aftersunverzorging zoals Baume Apaisant Aprés Soleil vermindert deze effecten. Intensieve hydraterende verzorging kalmeert de huid na het zonnebaden. Je hoeft niet bang te zijn voor vroegtijdige huidveroudering. En de aftersunverzorging is ook in een ander opzicht gunstig als aanvulling op de zonnecrème Clarins: de bruine kleur blijft gewoon langer behouden met een goed verzorgde en gehydrateerde huid. Zonnebloem-, watermeloen- en sheaboter verkoelen de huid en voorzien haar van vocht.

Een bijzonderheid onder de zonbeschermingsproducten van Clarins zijn de zelfbruiners Clarins. Zij zorgen ervoor dat de zomerse teint op de goed verzorgde huid het hele jaar door behouden blijft.

Speciale verzorging: Clarins Zonnebrandcrème

Als u online zoekt naar Clarins zonnebrandcrème, vindt u producten voor zonbescherming die een duidelijke kleurcode hebben: De zonne-gele verpakking staat voor bescherming tegen de zon. De zonbeschermingsfactor is hier het belangrijkste gegeven, hoe hoger het getal, hoe meer bescherming het product biedt. In turkoois en wit, Clarins biedt after-sun verzorging. Hier gaat het niet meer om de zonbeschermingsfactor, maar om voldoende vocht. De huid wordt gekalmeerd na het zonnebaden. De producten worden aangevuld met Clarins zelfbruiner. In goudbruine tubes en flesjes doet de serie onmiddellijk denken aan een gebruinde huid en oogt toch elegant. U kunt dus meer kopen dan alleen Clarins zonnebrandcrème en meteen denken aan de verzorging na het zonnebaden!

En de gewone gezichtsbehandeling?

Wat als de huid bijzonder gevoelig is? Als het die ene gezichtsverzorging moet zijn, worden andere producten dan niet getolereerd? Clarins heeft hier ook voor gezorgd. Het zelfbruinend concentraat kan worden gemengd met de normale gezichtsverzorging en zorgt zo voor een gezonde teint. Niemand hoeft zijn lievelingscrème op te geven alleen maar omdat zijn teint een beetje meer getonifieerd moet lijken. De Clarins Self Tanning Concentrate, in een kleine hoeveelheid van slechts drie druppels, maakt al een prachtige make-up van de gebruikelijke gezichtsverzorging. Idealiter wordt het tegen het einde van de zomer aangebracht: op die manier blijft de delicate bruine kleur het hele jaar door behouden door uw normale gezichtsverzorging. En u kunt de zelfbruinende lotion net als een zonnebrandcrème van Clarins kopen tegen een lage prijs!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten