Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds 1979 staat Nexxus voor innovatieve haarverzorging die specifiek is afgestemd op de proteïnestructuur van verschillende haartypes. Nexxus shampoos, conditioners, behandelingen en maskers geven het haar de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond en soepel te worden en te blijven.

Meer info

Koop Nexxus Haarverzorging tegen een geweldige prijs

Meer info +

Nexxus Haarverzorging: voor onweerstaanbaar gezond haar

Nexxus haarverzorging staat voor hoogwaardige producten zonder compromissen. Het traditionele merk uit de VS biedt een breed assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten. De "Godfather of Hair" Jheri Redding, een legende onder haarstylisten en haarverzorgingsontwikkelaars, richtte het label op in 1979. Nexxus staat bekend om zijn wetenschappelijk ontwikkelde formules. De nadruk ligt op de verschillende haartypes en hoe ze verschillen in hun eiwitstructuur. Nexxus begint hier en verwent het haar met de voedingsstoffen die het nodig heeft. Naast eiwitten zorgen voedende ingrediënten voor soepelheid. Nexxus gebruikt ingrediënten die niet gebruikt worden in conventionele haarverzorgingsproducten. Op die manier geeft het merk het voorbeeld om nieuwe wegen in te slaan om de beste resultaten te bereiken. Als u gezond en sterk haar wilt, kunt u uw Nexxus shampoo online kopen in onze winkel. De producten voeden het haar al tijdens het wassen en geven het terug wat agressieve styling en schadelijke milieu-invloeden wegnemen.

De Godfather van het haar

Jheri Redding is niet alleen de oprichter van het merk, maar ontwikkelt ook zelf Nexxus haarverzorging. De industrie viert hem als de uitvinder van de moderne conditioner. Redding werd geboren in Chicago in 1907. Hij geeft scheikunde in zijn jonge jaren en werkt als kapper, maar hij houdt niet van de verzorgingsproducten waarmee hij zijn klanten behandelt. De chemicus begint in zijn keuken te experimenteren met verschillende additieven en ingrediënten. Zijn eigen producten leveren hem de bijnaam "Godfather of Hair" op en in 1956 begint hij met zijn eerste bedrijf conditioner te verkopen.

Het succes van Jheri Redding is daarna niet meer te stoppen. Hij ontwikkelde onder meer een permanentproduct naast de conditioner om de naar hem genoemde "Jheri Curls" te creëren. Hij richtte ook drie andere haarverzorgingsbedrijven op, het laatste was Nexxus in 1979. Volgens Redding zou de merknaam staan voor "Nature and Earth United With Science" - de combinatie van natuur, aarde en wetenschap. Binnen enkele jaren wordt Nexxus haarverzorging steeds populairder en leidt het bedrijf naar de top van de markt. Na Redding's dood wordt het voortgezet door zijn kinderen. Nexxus maakt nu deel uit van Unilever. Tot op de dag van vandaag creëert het Nexxus team hoogwaardige haarverzorgingsproducten die het resultaat zijn van wetenschappelijke experimenten met natuurlijke ingrediënten. De eiwitstructuur van de verschillende haartypes staat centraal bij Nexxus haarverzorging, daarom gebruiken de specialisten eiwitten in hun producten die zijn afgestemd op de haarstructuur. Zijdeproteïne, keratine en elastine ontvouwen hun doeltreffendheid met marulaolie, zwarte rijst, quinoa en groene kaviaar (zeedruiven van de Caulerpa alg).

De belangrijkste producten van Nexxus

Als u online zoekt naar Nexxus Shampoo, vindt u een hele reeks haarverzorgingsproducten - niet alleen shampoos, maar ook conditioners, behandelingen en haarmaskers en stylingproducten.

-Een spray met volle kracht: De Leave-in Lightweight Prep & Protect Hairspray transformeert weerbarstig haar in een overvloed aan zijdezachte gladheid. De spray helpt vocht in het haar te sluiten, verhoogt de doorkambaarheid en biedt effectieve bescherming tegen hitteschade. Met een complex van elastine en hyaluronzuur wordt het haar gevoed zonder het te verzwaren. De spray wordt na het wassen op handdoekdroog haar aangebracht. Dan stijl zoals gewoonlijk.

-Wanneer het diep moet werken, komt de Nexxus haarverzorging Scalp Inergy Gentle Exfoliating Scalp Scrub tot zijn recht. Het product is vrij van sulfaten en parabenen en voedt het haar intensief met elastine. De scrub brengt de hoofdhuid weer in balans. De hoofdhuid wordt zachtjes geëxfolieerd zodat het haar zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt.

-Nexxus Shampoo Therappe is een van de klassiekers van het merk. Het voedt droog haar tijdens het wassen met groene kaviaar en een proteïnecomplex. Het haar wordt tot 24 uur lang gehydrateerd en de siliconenvrije formule geeft het haar een gezonde en verzorgde uitstraling, net als na een bezoek aan de kapper. De shampoo geeft vaart aan de manen en sluit vocht in het haar in.

-Nexxus Conditioner Curl Define for Curly Hair is speciaal ontwikkeld voor krullend en kroeshaar. Krullend haar heeft een andere eiwitstructuur dan steil haar. Nexxus Conditioner benut de kracht van zijdeproteïne om krullend haar weer veerkrachtig en zacht te maken. Marula olie verzorgt en beschermt het haar tegen beschadiging. De conditioner maakt verwarde krullen hanteerbaar en zorgt voor een gedefinieerde haardos. De conditioner won in 2021 de Best of Beauty Allure Award.

-Nexxus Shampoo Clean and Pure Nourishing Hair Detox bevrijdt het haar van vuildeeltjes en onzuiverheden. De sulfaatvrije formule gebruikt elastine en zeemineralen om de natuurlijke glans van het haar te herstellen. De shampoo is vrij van siliconen, bleekmiddelen en parabenen, voedt en ontketent zijn ontgiftende werking. Nexxus Shampoo werkt gunstig op alle haartypes en laat het haar eruit zien zoals na een bezoek aan de kapper.

-Haar wordt na verloop van tijd beschadigd door wrijving, styling en omgevingsfactoren. Voor herstel is er de Nexxus Conditioner Keraphix Keratin Protein for Damaged Hair. Keratine en zwarte rijst vormen de bouwstenen die gebroken haar weer opbouwen. De conditioner dringt diep door in de haarstructuur en geeft het haar een gevoed gevoel. Zelfs ernstig beschadigd haar wordt hersteld en is bestand tegen toekomstige schade. Er blijft een glanzende volheid van zijdeachtig haar over.

In onze online shop kunnen niet alleen liefhebbers van haarverzorging hun Nexxus shampoo kopen tegen een geweldige prijs.

Het hangt allemaal af van de ingrediënten

Om het beste uit de Nexxus producten te halen, gebruiken de ontwikkelaars hoogwaardige verzorgingsformules. Een van de wonderingrediënten in Nexxus shampoo is zwarte rijst. De chemici van Nexxus hebben ontdekt dat het haar in het dagelijks leven vooral het aminozuur glutaminezuur verliest. Glutaminezuur is overvloedig aanwezig in zwarte rijst en wordt gebruikt in het Keraphix verzorgingsassortiment. De zeedruiven van de Caulerpa algen staan bekend als groene kaviaar. Het wordt gewaardeerd om zijn antiverouderingseigenschappen omdat het waardevolle aminozuren, sporenelementen, mineralen, vitaminen, polyfenolen en flavonoïden uit de zee opneemt. In Nexxus Conditioner Humectress Ultimate Moisture voedt groene kaviaar droog haar. Violette pigmenten zijn ook een van de geheime wapens van Nexxus. Ze helpen tegen onaantrekkelijke gele zweem in platinablond, gebleekt en zilverkleurig haar. De pigmenten worden gebruikt in de Blonde Assure Purple Shampoo en de bijpassende Conditioner. Om uw persoonlijke Nexxus haarverzorging te vinden, biedt het merk op zijn homepage een haaranalyse aan. Op Instagram en YouTube toont Nexxus de resultaten van haarverzorging met haar producten.

Gezond, glanzend haar

Nexxus zorgt met haar unieke verzorgingsformules voor gezond, sterk haar met een zijdeachtige glans. Vrienden van de haarverzorgingsroutine komen aan hun trekken met Nexxus. Het merk met zijn wetenschappelijk uitgekiende formules staat ook voor iets goeds doen voor jezelf en je haar. Kroes, krullend, blond, beschadigd of normaal - Nexxus is voorbereid op de uitdaging. Nexxus haarverzorging geeft het haar de voedingsstoffen en bouwstenen die het nodig heeft voor een onweerstaanbaar gezonde en sluike haardos die bij iedereen in het oog springt. Koop uw individuele Nexxus shampoo in onze Nexxus online shop en neem de luxe van een rijke verzorging en een persoonlijk moment mee naar huis!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.