Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds 1979 staat Nexxus voor innovatieve haarverzorging die specifiek is afgestemd op de proteïnestructuur van verschillende haartypes. Nexxus shampoo, conditioner, behandelingen en maskers geven het haar de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond en soepel te worden en te blijven.

Meer info

Nexxus haarverzorging kopen tegen een voordelige prijs

Meer info +

Nexxus haarverzorging: voor onweerstaanbaar gezond haar

Nexxus haarverzorging staat voor producten van hoge kwaliteit zonder compromissen. Het traditionele merk uit de VS biedt een breed assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten. De "Godfather of Hair" Jheri Redding, een legende onder haarstylisten en haarverzorgingsontwikkelaars, richtte het label op in 1979. Nexxus staat bekend om zijn wetenschappelijk ontwikkelde formules. De focus ligt op de verschillende haartypes en hoe ze verschillen in hun proteïnestructuur. Nexxus begint hier en verwent het haar met de voedingsstoffen die het nodig heeft. Naast proteïnen zorgen voedende ingrediënten voor soepelheid. Nexxus gebruikt ingrediënten die niet gebruikt worden in conventionele haarverzorgingsproducten. Het merk geeft hiermee het goede voorbeeld door nieuwe wegen in te slaan om de beste resultaten te bereiken. Als je gezond en sterk haar wilt, kun je de Nexxus shampoo online kopen in onze shop. De producten voeden het haar zodra het gewassen is en geven het terug wat agressieve styling en schadelijke milieu-invloeden wegnemen.

De Godfather van het haar

Jheri Redding is niet alleen de oprichter van het merk, maar ontwikkelt Nexxus haarverzorging ook zelf. De industrie roemt hem als de uitvinder van de moderne conditioner. Redding werd in 1907 geboren in Chicago. In zijn jonge jaren gaf hij les in scheikunde en werkte hij als kapper, maar hij vond de verzorgingsproducten waarmee hij zijn klanten behandelde niet prettig. De chemicus begon in zijn keuken te experimenteren met verschillende additieven en ingrediënten. Zijn eigen producten leverden hem de bijnaam "Godfather of Hair" op en hij begon in 1956 met de verkoop van een haarconditioner met zijn eerste bedrijf.

Het succes van Jheri Redding was niet te stoppen. Naast de conditioner ontwikkelde hij ook een permanent golvend product waarmee de naar hem genoemde "Jheri Curls" werden gecreëerd. Hij richtte ook drie andere haarverzorgingsbedrijven op, het meest recent Nexxus in 1979. Volgens Redding staat de merknaam voor "Nature and Earth United With Science" - de combinatie van natuur, aarde en wetenschap. Binnen een paar jaar werd Nexxus haarverzorging steeds populairder en leidde het bedrijf naar de top van de markt. Na de dood van Redding werd het bedrijf voortgezet door zijn kinderen. Nexxus is nu onderdeel van Unilever. Tot op de dag van vandaag creëert het Nexxus team hoogwaardige haarverzorgingsproducten op basis van wetenschappelijke experimenten met natuurlijke ingrediënten. Nexxus haarverzorging richt zich op de proteïnestructuur van verschillende haartypes. Daarom gebruiken de specialisten proteïnen in hun producten die zijn afgestemd op de haarstructuur. Zijdeproteïne, keratine en elastine werken samen met marula olie, zwarte rijst, quinoa en groene kaviaar (zeedruiven van de Caulerpa alg).

De belangrijkste Nexxus producten

Als je online zoekt naar Nexxus shampoo, vind je een hele reeks haarverzorgingsproducten - shampoos, conditioners, behandelingen en haarmaskers, maar ook stylingproducten.

-Een spray met volle kracht: De Leave-in Lightweight Prep & Protect Hairspray transformeert weerbarstig haar in een weelde van zijdezachte gladheid. De spray helpt het vocht in het haar vast te houden, verhoogt de doorkambaarheid en biedt effectieve bescherming tegen beschadiging door hitte. Met een complex van elastine en hyaluronzuur wordt het haar gevoed zonder het te verzwaren. De spray wordt na het wassen op handdoekdroog haar gesprayd. Daarna stylen zoals gewoonlijk.

-Als je wilt dat het diep inwerkt, gebruik dan de Nexxus Scalp Inergy Gentle Exfoliating Scalp Scrub. Het product bevat geen sulfaten of parabenen en hydrateert het haar intensief met elastine. De scrub brengt de hoofdhuid weer in balans. De hoofdhuid wordt zachtjes geëxfolieerd zodat het haar zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt.

-De Nexxus Shampoo Therappe is een van de klassiekers van het merk. Het voedt droog haar tijdens het wassen met groene kaviaar en een proteïnecomplex. Het haar wordt tot 24 uur lang gehydrateerd en de siliconenvrije formule geeft het haar een gezonde en verzorgde uitstraling, net als na een bezoek aan de kapsalon. De shampoo geeft veerkracht aan de manen en sluit vocht in het haar in.

-De Nexxus Conditioner Curl Define for Curly Hair is speciaal ontwikkeld voor krullend en pluizig haar. Krullend haar heeft een andere proteïnestructuur dan steil haar. Nexxus Conditioner maakt gebruik van de kracht van zijdeproteïne om krullen hun veerkracht en souplesse terug te geven. Marula olie voedt en beschermt het haar tegen beschadiging. De conditioner maakt warrige krullen handelbaar en zorgt voor gedefinieerd haar. De conditioner won de Best of Beauty Allure Award in 2021.

-De Nexxus Shampoo Clean and Pure Nourishing Hair Detox verwijdert vuildeeltjes en onzuiverheden uit het haar. De sulfaatvrije formule gebruikt elastine en zeemineralen om de natuurlijke glans van het haar te herstellen. Zonder siliconen, bleekmiddelen en parabenen voedt de shampoo het haar en ontvouwt het zijn detox effect. Nexxus Shampoo heeft een gunstig effect op alle haartypes en laat het haar eruit zien zoals na een bezoek aan de kapper.

-Haar raakt na verloop van tijd beschadigd door wrijving, styling en milieu-invloeden. De Nexxus Conditioner Keraphix Keratin Protein for Damaged Hair is beschikbaar voor herstel. Keratine en zwarte rijst vormen de bouwstenen die beschadigd haar weer opbouwen. De conditioner dringt diep door in de haarstructuur en geeft het haar een gevoed gevoel. Zelfs ernstig beschadigd haar wordt hersteld en bestand gemaakt tegen toekomstige schade. Een glanzende volheid van zijdezacht haar blijft.

In onze online shop kunnen niet alleen haarverzorgingsliefhebbers hun Nexxus shampoo voordelig kopen.

Het draait allemaal om de ingrediënten

Om het beste uit de Nexxus producten te halen, gebruiken de ontwikkelaars hoogwaardige verzorgingsformules. Een van de wonderingrediënten in Nexxus shampoo is zwarte rijst. De chemici van Nexxus hebben ontdekt dat haar in het dagelijks leven vooral het aminozuur glutaminezuur verliest. Glutaminezuur komt veel voor in zwarte rijst en wordt gebruikt in de Keraphix verzorgingslijn. De zeedruiven van de Caulerpa alg staan bekend als groene kaviaar. Het wordt gewaardeerd om zijn antiverouderingseigenschappen, omdat het waardevolle aminozuren, sporenelementen, mineralen, vitaminen, polyfenolen en flavonoïden uit de zee absorbeert. In Nexxus Conditioner Humectress Ultimate Moisture voedt groene kaviaar droog haar. Violette pigmenten zijn ook een van de geheime wapens van Nexxus. Ze helpen lelijke geeltinten in platinablond, gebleekt en zilverkleurig haar tegen te gaan. De pigmenten worden gebruikt in Blonde Assure Purple Shampoo en de bijpassende conditioner. Om jouw persoonlijke Nexxus haarverzorging te vinden, biedt het merk een haaranalyse aan op haar website. Nexxus laat de resultaten van haarverzorging met haar producten zien op Instagram en YouTube.

Gezond, glanzend haar

Met haar unieke verzorgingsformules zorgt Nexxus voor gezond, sterk haar met een zijdeachtige glans. Vrienden van de haarverzorgingsroutine komen aan hun trekken met Nexxus. Het merk met zijn wetenschappelijk uitgekiende formules staat ook voor iets goeds doen voor jezelf en je haar. Kroeshaar, krullend haar, blond haar, beschadigd haar of normaal haar - Nexxus is klaar voor de uitdaging. Nexxus haarverzorging geeft je haar de voedingsstoffen en bouwstenen die het nodig heeft voor een onweerstaanbaar gezonde en soepele haardos die ieders aandacht trekt. Koop je gepersonaliseerde Nexxus shampoo in onze Nexxus online shop en haal de luxe van rijke verzorging en een persoonlijk moment in huis!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten