Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aziatische vrouwen worden beschouwd als experts in gezichtsverzorging. Verzorging en cosmetica uit Korea hebben een cultstatus bereikt. Het wordt beschouwd als verfijnd, zeer effectief en combineert traditie met innovatie. De producten van It's Skin zijn gericht op alle huidproblemen en -behoeften.

Meer info

It's Skin goedkoop kopen

Meer info +

Koreaanse cultcosmetica

De huid is niet alleen het grootste orgaan van de mens, het is ook een spiegel van emoties. Je bloost uit schaamte. Als je verliefd bent, straalt je huid en 's ochtends, als je uitgerust bent, ziet je huid er veel frisser uit dan 's avonds na een stressvolle dag. Daarom richt het Koreaanse cultmerk It's Skin zich, zoals de naam al doet vermoeden, op alle huidproblemen. De producten van It's Skin zijn volledig gericht op een mooie en gezonde huid en zijn zeer effectief. Om dit te bereiken zijn de producten van It's Skin ontwikkeld in overeenstemming met de traditionele Aziatische geneeskunde en in samenwerking met moderne dermatologen en cosmetici. Het resultaat is dat It's Skin producten een absolute cult zijn, niet alleen in Korea of Azië. It's Skin producten zijn gewild in schoonheidssalons over de hele wereld. Tot nu toe konden It's Skin producten alleen online worden besteld, en alleen in Azië of Amerika. De buitengewone It's Skin producten zijn nu echter ook verkrijgbaar in Europa.

De unieke oplossing voor de huid

It's Skin biedt een oplossing voor een breed scala aan huidproblemen. Van een droge of gestreste huid tot bescherming tegen de zon of een huid die opgevrolijkt moet worden. De producten van It's Skin bieden een hele reeks oplossingen. Het Koreaanse label gebruikt een grote verscheidenheid aan ingrediënten. Dit zijn onder andere dierlijke producten, die onder andere uit slakken worden gehaald. Natuurlijk zijn dit geen slakken die in het wild zijn verzameld, maar speciaal gefokte dieren. It's Skin heeft gekeken naar de verschillende huidproblemen, waaronder rimpels en een bleke, doffe huid door een gebrek aan voedingsstoffen, en heeft klinische oplossingen ontwikkeld. In Korea zijn de producten van It's Skin al lange tijd een cultfavoriet en worden er miljoenen stuks van verkocht. Lange tijd waren de producten van It's Skin niet verkrijgbaar in Europa en moesten mensen de lange reis naar Azië maken als ze zich hier door It's Skin wilden laten verwennen. Maar nu kun je hier eindelijk de uitstekende en gewilde It's Skin producten kopen tegen een gunstige prijs.

De populairste It's Skin producten zijn voor huidverzorging, het bestrijden en voorkomen van tekenen van veroudering en natuurlijk zonbescherming. Het uitgebreide assortiment van It's Skin bevat ook producten voor de ogen, lippen, teint en huidverzorging.

It'S Skin Power 10 Formula - In deze lijn zit voor elk huidprobleem een speciaal, sterk verrijkt serum.

It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner - De emulsie, verrijkt met hyaluronzuur, maakt de huid strakker en voorziet haar van veel vocht. Tegelijkertijd worden de poriën gereinigd en geminimaliseerd.

It's Skin Prestige - De huid wordt versterkt, gehydrateerd en gevoed en strakker gemaakt met gezuiverd slakkenslijm en rode ginseng.

It'S Skin Shea Butter Wrinkle Cream - De kostbare oliën en ingrediënten van sheaboter verminderen fijne lijntjes en rimpels en bieden een uitstekende huidverzorging.

It's Skin Maskers - Maskers voor verschillende huidbehoeften hydrateren, voeden, reinigen en verzorgen.

It's Skin MangoWhite - De MangoWhite lijn bestaat uit crèmes, lotions, reinigingsdoekjes en schuim, allemaal verrijkt met de verfrissende extracten van de tropische vrucht.

It's Skin BN Line - De BN lijn van It's Skin producten is verrijkt met onder andere 31% Zwaluwnest extracten, die de huid een gezonde gloed geven en verhelderen.

It's Skin Collagen Nutrition - Serum, toner, emulsie en crème, verrijkt met collageen uit zeevis, verminderen de tekenen van veroudering, verstevigen de huid en verminderen rimpels en verkleuringen.

Veel van de ingrediënten in de producten van It's Skin zijn ook bekend in de westerse schoonheidsindustrie, maar andere ingrediënten zoals collageen uit vis, zwaluwnest-extracten of slakkenslijm lijken even wennen. Slakkenslijm heeft bijvoorbeeld een natuurlijke regenererende en beschermende functie die kan worden overgedragen op de menselijke huid. Zeecollageen, dat wordt verkregen uit vis, wordt nog gemakkelijker door de huid opgenomen en werkt ook als een natuurlijke vochtinbrenger. Zwaluwnesten hebben daarentegen een licht blekende werking, die vooral nuttig is in huidverlichtende producten. Hun unieke effect op de huid wordt aangevuld door de waardevolle essences van exotisch fruit, geselecteerde theesoorten of aloë vera. Alle It's Skin producten zijn dermatologisch getest en uitgebreid getest. Hun doeltreffendheid is dus geverifieerd en daarom zijn de Koreaanse huidverzorgings- en cosmeticaproducten zo ongelooflijk populair. Aanvankelijk alleen een insidertip onder beautybloggers, willen steeds meer mensen de producten van It's Skin online kopen. Wat je ook nodig hebt voor je eigen huidverzorging, It's Skin heeft voor elk probleem de juiste oplossing dankzij het brede assortiment speciaal samengestelde producten. Zo behoren rimpels, tekenen van stress, een droge of vermoeide huid binnenkort tot het verleden.

Concentratie en oplossing

It's Skin producten zijn geen alleskunners. Ze concentreren zich op het probleem in kwestie en bieden de optimale oplossing. De lotions, crèmes en toners zijn echt effectief en dat heeft bijgedragen aan hun snel groeiende populariteit. Ook de soms zeer elegante verpakking van de verschillende producten spreekt in het voordeel van het Koreaanse merk. Nergens ter wereld is schoonheid zo belangrijk als in Korea, dus het is niet verwonderlijk dat een van 's werelds meest succesvolle cosmeticalijnen nu uit dit land uit het Verre Oosten komt. Vele jaren van ontwikkeling hebben geleid tot de bewezen effectiviteit van de verschillende producten, waarin dierlijke ingrediënten zijn opgenomen, maar in de minderheid zijn. It's Skin producten zijn voornamelijk gebaseerd op plantaardige actieve ingrediënten, die hier en daar worden aangevuld met speciale dierlijke producten. Bij het winnen van de betreffende stoffen werkt het bedrijf niet alleen schoon, maar ook bijzonder duurzaam om het milieu en de natuurlijke hulpbronnen te beschermen.

Eenvoudig en effectief

Iedereen die It's Skin ooit heeft getest, is absoluut overtuigd van de effectiviteit van de verschillende producten. It's Skin is al lang een insidertip, maar door de sterke aanwezigheid in Europese online winkels worden de vele oplossingen voor verschillende huidproblemen steeds bekender en populairder. Als je de producten van It's Skin tegen een gunstige prijs kunt krijgen, is dat reden te meer om ze snel te kopen. Omdat de It's Skin lijnen elkaar aanvullen, kun je ze ook zonder aarzelen door elkaar gebruiken en alles van één merk combineren naar je eigen wensen en behoeften. Het grote aanbod van It's Skin in de online shop maakt dit mogelijk.

Verzorging +

Met welke huidproblemen je ook worstelt, It's Skin biedt de juiste huidverzorgingsoplossing voor elke behoefte. Het Koreaanse cosmeticabedrijf combineert eeuwenoude tradities met de nieuwste onderzoeksresultaten.

Het andere merk, It's Skin uit Korea

It's Skin huidverzorgingsproducten zijn al jaren populair en gewild in Korea. Iedereen die ooit heeft genoten van It's Skin huidverzorging in Korea weet hoe uitzonderlijk goed de producten zijn. De reden hiervoor ligt in de aanpak van het label. Ze focussen gewoon op een probleem, creëren er een oplossing voor en hebben zo zeer efficiënte producten, zoals het It's Skin assortiment bewijst. Er is een product tegen een droge huid, een product tegen een gestresste huid, een product tegen rimpels of lelijke vlekken door huidveroudering, om maar een paar voorbeelden te noemen. Er is de perfecte verzorgingslijn voor de huid, ogen, lippen en teint, allemaal van één merk: It's Skin. Deze redenen maken It's Skin huidverzorging ook voor West-Europa steeds interessanter. Voorheen was It's Skin skincare echter alleen online te koop. En alleen vanuit Azië of Amerika. De vraag naar It's Skin verzorging neemt echter enorm toe, omdat steeds meer mensen enthousiast raken over de bewezen effectiviteit.

Een andere aanpak voor meer effectiviteit

Als je een kijkje neemt bij It's Skin huidverzorging, zul je snel ontdekken dat er ongelooflijk veel verschillende producten verkrijgbaar zijn. Dit komt omdat er verschillende lijnen zijn voor verschillende huidtypes. In plaats van matig effectieve producten te ontwikkelen die zoveel mogelijk problemen aanpakken in één lotion, crème of emulsie, richten de Koreanen zich liever op individuele oplossingen, met enorm succes. Daarom hebben steeds meer beautybloggers het over de huidverzorging van It's Skin, die nu ook in Duitsland verkrijgbaar is. Het bijzondere aan It's Skin skincare zijn ook de ingrediënten in de huidverzorgingsproducten. Natuurlijk bevatten de Koreaanse cultcosmetica ook de gebruikelijke plantaardige ingrediënten zoals gist, exotische vruchten, aloë vera, verschillende theesoorten en algen. De Koreanen gebruiken echter ook een klein percentage dierlijke producten, zoals collageen uit zeevis, dat een natuurlijke vochtinbrenger is.

Je zult in eerste instantie misschien je wenkbrauwen fronsen, maar de Koreaanse cosmeticalijn combineert drie belangrijke invloedsbronnen: Dermatologen, klassieke Aziatische geneeskunde en cosmetica, en moderne cosmetica. It's Skin ontwikkelt zijn huidverzorgingsproducten door deze drie te combineren en dat maakt ze zo buitengewoon effectief en populair. Tot slot is It's Skin huidverzorging verkrijgbaar voor het hele gezin. It's Skin heeft ook producten voor lichaamsverzorging, huidreiniging en gezichtsverzorging.

Cookie & Handcrème - De geur van aardbeien of munt vergezelt de uitstekende handcrème, die de gestreste huid hydrateert.

Zelfverzorging - Vaak verwaarloosd, maar niet met It's Skin. De effectieve scrub voor de voeten verwijdert eelt en laat niets dan een zachte huid achter, zelfs op de voeten.

The Fresh - Body Lotion en Body Wash, die niet alleen de geur van mojito, rozen of honing verspreiden, maar ook hun actieve ingrediënten, maken deel uit van The Fresh lijn.

Cleansing Foam - Zacht schuim reinigt de gezichtshuid met extracten van mango, banaan, eieren, groene thee, vijf theesoorten, kruiden, fruit of zelfs slakkenextract en citroenen.

Aloë - Deze lijn van It's Skin is gericht op het ontspannen van de huid, dus er is een ontspannende toner, emulsie, serum, crème en ook een ontspannende gezichtsspray.

Kaviaar - Het revitaliserende en verfrissende effect van kaviaar op de huid is alom bekend, daarom wordt kaviaar twee keer gebruikt in It's Skin 's Caviar lijn voor nog meer effectiviteit.

Groene Thee - Alles in de Groene Thee lijn is ontworpen om de huid te hydrateren, van het masker tot de reinigingsolie, crème en serum.

MangoWhite - MangoWhite is een rijke lichaamsverzorgingslijn die de huid langdurig voedt, ongeacht of de scrub, het reinigingsschuim of de bodycrème wordt gebruikt.

Prestige - De luxe lijn is verrijkt met EGF, een huidgroeifactor, en slakkenextract, dat niet alleen de huid verjongt maar ook de aanmaak van huidcellen stimuleert.

The Fresh Mask Sheet - Avocado, tea tree, aloë, bosbes, honing, roos, granaatappel, bamboe en wortel. Dit zijn de natuurlijke plantaardige bestanddelen van de verfrissende, ontspannende en voedende maskers.

Gezichtsverzorging - Het gezichtsverzorgingsassortiment van It's Skin omvat zonbescherming, effectieve antirimpelserums en hydraterende maskers.

Hyaluronzuur - Hyaluronzuur is al heel lang bekend en wordt veel gebruikt in schoonheidsverzorging. Het maakt de huid strakker en laat haar er jeugdig fris uitzien, zoals in dit geharmoniseerde assortiment.

Het is misschien een verrassing voor sommigen, maar slakken maken al eeuwenlang deel uit van schoonheidsverzorging, en niet alleen in Azië. De effectiviteit van slakkenslijm bij het regenereren en verjongen van de huid is dermatologisch bewezen en bevestigd door de Universiteit van Seoul. Het gebruik van zwaluwnest-extracten is ook zeer exotisch en verwijdert bijvoorbeeld effectief ouderdomsvlekken dankzij het blekende effect.

Gemakkelijk herkenbaar

De verschillende lijnen van It's Skin care zijn gemakkelijk te herkennen. Elke lijn heeft zijn eigen kleur en, in het geval van de Prestige-lijn, unieke potjes. Wie It's Skin huidverzorging koopt en uitprobeert, merkt al snel hoeveel waarde de Koreanen hechten aan een totaalconcept. Dit betekent echter niet dat een extreem uitgebreide verpakking de producten onnodig duur maakt. Integendeel, de hoogwaardige It's Skin verzorgingsproducten zijn redelijk geprijsd. Dit maakt het nog makkelijker om te kiezen voor Koreaanse cosmetica met de cultfactor. Steeds meer beautybloggers en fashionista's kiezen voor It's Skin huidverzorging omdat ze absoluut overtuigd zijn van de effectiviteit.

It's Skin huidverzorging eenvoudig online bestellen

Ondanks de groeiende populariteit van It's Skin huidverzorging is het nog steeds niet overal verkrijgbaar. Wat fijn dat je It's Skin huidverzorging eenvoudig in de online shop kunt bestellen. Door het grote aanbod, gericht op zowel de jonge en gevoelige huid als de gestreste huid of de huid die al de eerste tekenen van veroudering vertoont, is het eenvoudig om de juiste It's Skin huidverzorging voor jou te vinden. Sommige van de It's Skin huidverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar tegen echt gunstige prijzen, wat ook in het voordeel spreekt van cosmetica uit Korea. Als je ze nog niet kent, moet je ze zeker uitproberen en het met eigen ogen zien.

Power 10 Formula +

Met Power 10 Formula biedt het Koreaanse cosmeticamerk It's Skin zeer effectieve huidverzorging. Elk van de sterk geconcentreerde vloeistoffen is afgestemd op een specifiek probleem of huidtype. Dit zorgt voor een gerichte en bijzonder effectieve verzorging.

Koreaanse cosmetica die de huid begrijpt

Wanneer geavanceerde technologie en een millennia oud begrip van schoonheid en schoonheidsproducten samenkomen, ontstaan de producten van It's Skin. Het label is zo succesvol omdat de lijnen zich richten op één huidprobleem tegelijk in plaats van tevergeefs te proberen voor alles een oplossing te vinden. De Power 10 Formula biedt sterk verrijkte vloeistoffen voor elk huidprobleem, van een droge en onzuivere huid tot de tekenen van huidveroudering zoals puistjes en rimpels. It's Skin weet dat huidcellen elke 28 dagen regenereren en heeft hiervoor de It's Skin Power 10 Formula ontwikkeld. Gelukkig hoef je niet meer naar Azië te reizen om de It's Skin Power 10 Formula te kopen.

Dermatologisch getest en bewezen doeltreffendheid

Geselecteerde ingrediënten, waarvan de hoge concentratie de best mogelijke effectiviteit bereikt, leveren de gewenste resultaten. Of je je huid nu wilt reinigen met It's Skin Power 10 of haar die speciale frisheidsboost wilt geven, de It's Skin Power 10 Formula-lijn heeft het juiste product voor elke behoefte. Deze speciale lijn helpt de huid te herstellen, regenereren en een jeugdige gloed terug te krijgen.

Power 10 Formula - Reinigingsschuim verwijdert make-upresten en onzuiverheden op milde en grondige wijze van de huid. Het reinigingsschuim bevat geen siliconen, minerale oliën of parabenen, maar is verrijkt met extracten van groene thee, gist, Amoer kurkboom en Japanse abrikoos en ginkgowater.

Power 10 Formula - Effector: Speciaal op de huid afgestemde formules bieden op intelligente wijze effectieve voedingsstoffen en hydraterende serums. Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt.

Power 10 Formula - Mask Sheet: Dankzij de microfijne vellen liggen de maskers direct op het gezicht zodat de actieve ingrediënten snel en diep kunnen intrekken.

Power 10 Formula - One Shot Cream biedt een symbiose van Chinese jeneverbes, sneeuwlotus en mosvaren in combinatie met de It's Skin gepatenteerde Power Protection formule.

Zo eenvoudig kan perfecte huidverzorging zijn

Sinds de It's Skin Power 10 Formula ook online te koop is, is het heel eenvoudig geworden om je eigen perfecte huidverzorgingsregime samen te stellen. De vederlichte texturen van de Power 10 Formula lijn zijn afgestemd op tien verschillende huidtypes. Om je huid perfect te verzorgen hoef je alleen maar de juiste kleurcodes met elkaar te combineren en je hebt meteen de perfecte huidverzorging voor een droge huid, tegen grove poriën, voor een gestreste huid of zelfs tekenen van vermoeidheid door stress. De huidverzorging wordt nog beter als je bijvoorbeeld een druppel van het desbetreffende serum toevoegt aan de One Shot Cream.

It's Skin Power 10 Formula is niet duur

Als je de Power 10 Formula wilt hebben, is het nu heel gemakkelijk. De It's Skin Power 10 Formula hoeft niet langer in Azië besteld te worden. Het grote aanbod en de lage prijzen pleiten ervoor om de It's Skin Power 10 Formula online te bestellen. Natuurlijk kun je ook rustig de tijd nemen om de verschillende It's Skin Power 10 Formula producten in de online shop te bekijken. Dus als je de It's Skin Power 10 Formula tegen een gunstige prijs wilt kopen, kun je dat met een gerust hart doen. De hoge kwaliteit van de cosmetica en huidverzorging uit Korea maakt niet alleen indruk op bloggers en fashionista's, maar op iedereen.

Make-up +

Natuurlijk bevat het assortiment van het Koreaanse merk It's Skin ook make-up. De producten, die ook geschikt zijn voor de gevoelige huid, zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen van de universiteit van Seoul. Het resultaat is cosmetica die licht en toch perfectionerend is.

Cosmetica en make-up van het cultmerk

It's Skin, het grote Koreaanse cosmeticamerk, wordt ook in dit land steeds populairder en bekender. Wat echter niet zo bekend is, is het feit dat It's Skin ook eersteklas make-up biedt. Het merk It's Skin richt zich op niets anders dan de gezondheid en schoonheid van de huid, en daar hoort natuurlijk ook make-up bij, zoals die van het cultmerk uit Korea. De make-up van It's Skin is gebaseerd op natuurlijke en bijzonder goed verdragen ingrediënten en is niet alleen betaalbaar. Het is ook geschikt voor bijna alle huidtypes en maakt indruk met zijn expressieve kleuren en vederlichte formules en texturen. Wat leuk dat je hier ook It's Skin make-up tegen een gunstige prijs kunt kopen.

Een gerichte ontwikkeling voor kleur en verzorging

Wie It's Skin make-up koopt, profiteert van het werk van dermatologen van de Universiteit van Seoul. It's Skin make-up wordt daar samen met cosmetici ontwikkeld en ook getest op compatibiliteit. De tests zijn daar soms nog strenger dan in Duitsland, omdat men in Korea veel waarde hecht aan een onberispelijk uiterlijk. De bijzonder hoge kwaliteit maakt de make-up echter niet duur - integendeel, It's Skin make-up is verkrijgbaar tegen zeer gunstige prijzen.

It's Skin lippenbalsem - De lippenbalsem van It's Skin heeft de vorm van heerlijke macarons. Fruitextracten, vitaminederivaten en voedende essences verwennen de lippen zonder parabenen, ftalaten of sulfaten.

It's Skin Lip Gloss - De Aqua Gel Tint lipgloss met zijn innovatieve geltextuur op waterbasis is verkrijgbaar in vele prachtige kleuren. Het laat de lippen urenlang glanzen en smaakt heerlijk fruitig.

It's Skin Eyes - Oogschaduw van It's Skin inspireert met zijn verzorgende consistentie en geweldige kleuren.

It's Skin Mascara - geeft de wimpers prachtig volume en een mooie krul.

It's Skin teint make-up - De Top Professional Pop up Cushion Moisture lijn biedt vloeibare make-up in een kussentje dat de huid niet alleen een frisse gloed geeft, maar ook langdurig hydrateert.

Mooi om in te bijten of het oog wil meer

It's Skin cosmetische producten zoals de lippenbalsem uit de It's Skin make-up lijn trekken ook de aandacht met hun mooie uiterlijk. In de vorm van Franse gebakjes, macarons, zijn de hydraterende lippenbalsems een genot, zelfs als ze niet om op te eten zijn. Zo'n mooie verpakking maakt hydrateren nog leuker. Het doel van It's Skin make-up is om de huid te verfraaien en tegelijkertijd te verzorgen. Geen wonder dus dat veel beautybloggers en influencers zich steeds meer richten op cosmetica en make-up uit Korea.

It's Skin make-up online kopen

Als je de hoogwaardige maar betaalbare make-up en geweldige cosmetische producten niet lokaal kunt krijgen, kun je It's Skin make-up ook online bestellen. Het aanbod is enorm en de prijzen zijn nog gunstiger. Je kunt dus gemakkelijk een stukje glamour uit het Verre Oosten halen. De make-up maakt ook indruk door zijn zuinigheid. Breng bijvoorbeeld de Aqua Gel Tint lipgloss alleen aan op het midden van de lippen, druk de lippen op elkaar en de gloss verspreidt zich over de lippen met zijn ongelooflijke glans. It's Skin make-up is van hoge kwaliteit, zuinig en betaalbaar, dus wat wil je nog meer?

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten