Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aziatische vrouwen worden beschouwd als experts in gezichtsverzorging. Verzorging en cosmetica uit Korea hebben een speciale cultstatus bereikt. Het wordt beschouwd als volwassen, zeer doeltreffend en combineert traditie met innovatie. De It's Skin producten pakken alle problemen en behoeften van de huid aan.

Meer info

It's Skin kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Koreaanse Cultus Cosmetica

De huid is niet alleen het grootste orgaan van de mens, het is ook een spiegel van emoties. Je bloost van verlegenheid. Als u verliefd bent, straalt uw huid en 's morgens, als u uitgerust bent, ziet uw huid er veel frisser uit dan 's avonds na een stressvolle dag. Daarom is het Koreaanse cultmerk It's Skin, zoals de naam al aangeeft, gewijd aan alle huidproblemen. It's Skin producten zijn volledig gewijd aan een mooie en gezonde huid en zijn zeer effectief. Om dit te bereiken worden It's Skin-producten ontwikkeld in overeenstemming met de traditionele Aziatische geneeskunde en in samenwerking met moderne dermatologen en cosmetici. Het resultaat is dat It's Skin aanbiedingen een absolute cultus zijn, niet alleen in Korea of Azië. It's Skin-producten zijn in cosmetische ateliers over de hele wereld gewild. Tot nu toe kon je It's Skin-producten alleen online bestellen, en alleen in Azië of Amerika. Maar ondertussen zijn de buitengewone It's Skin-producten ook in Europa verkrijgbaar.

De unieke oplossing voor de huid

It's Skin biedt de oplossing voor meerdere huidproblemen. Van een droge of gestresste huid tot een zonnebrandcrème of een te verlichten huid. De It's Skin-producten hebben een hele reeks oplossingen klaarstaan. Het Koreaanse label gebruikt hiervoor een grote verscheidenheid aan ingrediënten. Hieronder vallen ook dierlijke producten, die onder andere uit slakken worden verkregen. Natuurlijk zijn dit geen slakken die in de natuur worden verzameld, maar speciaal gefokte dieren. It's Skin heeft de verschillende problemen van de huid bestudeerd, waaronder rimpels en bleke, bleke huid door gebrek aan voedingsstoffen, en heeft klinische oplossingen ontwikkeld. In Korea zijn It's Skin-producten al lang een cultusartikel en verkopen miljoenen exemplaren. In Europa waren It's Skin-producten lange tijd niet te koop, maar men moest de lange reis naar Azië accepteren als men zich hier door It's Skin wilde laten verwennen. Maar nu kunt u eindelijk de uitstekende en felbegeerde It's Skin-producten kopen voor een goede prijs.

De meest populaire It's Skin-producten worden gebruikt voor huidverzorging, het tegengaan en voorkomen van tekenen van veroudering en, natuurlijk, bescherming tegen de zon. Het uitgebreide assortiment van de huid omvat ook producten voor de ogen, lippen, teint en huidverzorging.

It'S Skin Power 10 Formula - In deze lijn is er een speciaal, zeer verrijkt serum voor elk huidprobleem.

Het is de Hyaluronzuur hydraterende huid toner - Verrijkt met hyaluronzuur, de emulsie scherpt de huid aan en voorziet haar van veel vocht. Tegelijkertijd worden de poriën gereinigd en verkleind.

Het is Skin Prestige - De huid wordt versterkt, gehydrateerd en gevoed met gezuiverd slakkenslijm en rode ginseng.

It'S Skin Shea Butter Wrinkle Cream - De kostbare oliën en ingrediënten van Shea Butter verminderen kleine rimpels terwijl de huid goed verzorgd wordt.

It's Skin Masks - Maskers voor verschillende huidbehoeften zorgen voor vocht, voedingsstoffen, reinigen en voeden.

It's Skin MangoWhite - De MangoWhite lijn bevat crèmes, lotions, reinigingsdoekjes en schuim, allemaal verrijkt met de verfrissende extracten van tropisch fruit.

It's Skin BN Line - De BN-lijn van It's Skin-producten is verrijkt met onder andere 31% sliknestextracten, die de huid op een gezonde manier laten stralen en lichter maken.

Het is huidcollageen voeding - Serum, toner, emulsie en crème, verrijkt met collageen van zeevissen, verminderen de tekenen van huidveroudering, scherpen de huid aan en verminderen rimpels en verkleuringen van de huid.

Veel van de ingrediënten van It's Skin-producten zijn ook bekend in de westerse schoonheidsindustrie, maar andere ingrediënten zoals collageen uit vis, slakkennestextracten of slakkenslijm lijken te moeten wennen. Slakkenslijm heeft een natuurlijk regenererend vermogen en een beschermende functie die kan worden overgedragen op de menselijke huid. Maritiem collageen, dat wordt verkregen uit vis, wordt nog gemakkelijker opgenomen door de huid en is tegelijkertijd een natuurlijke vochtinbrengende crème. Zwaluwstaartnesten daarentegen hebben een licht blekend effect, dat vooral wordt gebruikt voor huidverlichtingsproducten. Hun unieke effect op de huid wordt aangevuld met de waardevolle essences van exotische vruchten, geselecteerde theeën of aloë vera. Alle It's Skin-producten zijn dermatologisch getest en uitgebreid getest. Hun doeltreffendheid wordt dus getest, wat de reden is waarom Koreaanse huidverzorging en cosmetische producten zo ongelooflijk populair zijn. In eerste instantie slechts een geheime tip onder schoonheidsbloggers, meer en meer mensen willen It's Skin-producten online kopen. Wat u ook nodig heeft voor uw eigen huidverzorging, It's Skin heeft de juiste oplossing voor elk probleem dankzij het brede assortiment speciaal ontworpen producten. Rimpels, tekenen van stress, droge of vermoeide huid behoren al snel tot het verleden.

Concentratie en oplossing

It's Skin producten zijn niet allrounders. Zij concentreren zich op het betreffende probleem en bieden daarvoor de optimale oplossing. De lotions, crèmes en toners zijn dus echt effectief, wat bijdraagt aan hun snel groeiende roem en populariteit. Ook de deels zeer edele verpakkingen van de verschillende producten spreken voor het Koreaanse merk. Nergens anders ter wereld is schoonheid zo belangrijk als in Korea, dus het is niet verwonderlijk dat een van de meest succesvolle cosmetische assortimenten ter wereld uit het Verre Oosten komt. Langdurige ontwikkelingsfasen leiden tot een bewezen effectiviteit van de verschillende aanbiedingen, waarbij dierlijke ingrediënten in de minderheid zijn. It's Skin producten zijn voornamelijk gebaseerd op plantaardige actieve ingrediënten, die hier en daar worden aangevuld met de speciale dierlijke producten. Bij de winning van de betreffende stoffen werkt het bedrijf niet alleen schoon, maar ook op een bijzonder duurzame manier om het milieu en de natuurlijke hulpbronnen te beschermen.

Eenvoudig en effectief

Iedereen die ooit It's Skin heeft getest is absoluut overtuigd van de effectiviteit van de verschillende producten. It's Skin wordt al lang beschouwd als een geheime tip, maar met de sterke aanwezigheid in Europese online shops worden de talrijke oplossingen voor de verschillende huidproblemen steeds bekender en populairder. Als u de It's Skin-producten tegen een redelijke prijs kunt krijgen, is dat een reden te meer om er snel toegang toe te krijgen. Omdat de It's Skin-lijnen elkaar aanvullen, kunnen ze ook zonder aarzelen met elkaar worden gemengd, zodat u alles van één merk kunt samenstellen naar uw eigen wensen en behoeften. De grote selectie van It's Skin in de online shop maakt het mogelijk.

Verzorging +

Met welke huidproblemen u ook kampt, It's Skin biedt voor elke behoefte de juiste verzorgingsoplossing. Het Koreaanse cosmeticabedrijf combineert eeuwenoude tradities met de nieuwste onderzoeksresultaten.

Het andere merk, It's Skin uit Korea

It's Skin Huidverzorgingsproducten zijn al jaren populair en gewild in Korea. Iedereen die ooit heeft genoten van de voordelen van de It's Skin zorg in Korea weet hoe buitengewoon goed de producten zijn. De reden hiervoor ligt in de oplossingsaanpak van het label. U concentreert zich gewoon op een probleem, creëert er een oplossing voor en heeft zulke efficiënte producten, zoals de It's Skin aanbiedingen bewijzen. Er is een product tegen een droge huid, een product tegen gestreste huid, een product tegen rimpels of lelijke vlekken door huidveroudering, om maar een paar voorbeelden te noemen. Voor de huid, de ogen, de lippen en de teint is er altijd de perfecte verzorgingslijn, alles van één merk: It's Skin ..... Deze redenen maken de It's Skin verpleging ook voor West-Europa steeds interessanter. Echter, er was tot nu toe de It's Skin zorg alleen online te kopen. En alleen uit Azië of Amerika. De vraag naar It's Skin zorg neemt echter enorm toe, omdat steeds meer mensen enthousiast zijn over de bewezen effectiviteit.

Een andere aanpak voor meer effectiviteit

Wie It's Skin naar de verzorging kijkt, ontdekt al snel dat er ongelooflijk veel verschillende producten beschikbaar zijn. Dit is te wijten aan het feit dat er verschillende lijnen zijn gewijd aan het uiterlijk van de huid. In plaats van matig effectieve producten te ontwikkelen die zoveel mogelijk problemen in een lotion, crème of emulsie aanpakken, concentreren de Koreanen zich liever op de individuele oplossingen, met enorm succes. Daarom hebben steeds meer beautybloggers het over It's Skin huidverzorging, die nu ook in Duitsland verkrijgbaar is. De ingrediënten van de huidverzorgingsproducten It's Skin zijn ook het bijzondere kenmerk van de huidverzorgingsproducten. Natuurlijk bevatten de Koreaanse cultcosmetica ook de gebruikelijke plantaardige ingrediënten van gist, exotisch fruit, aloë vera, diverse theeën of algen. Maar Koreanen gebruiken ook een klein percentage dierlijke producten zoals collageen van zeevissen, een natuurlijk bevochtigingsmiddel.

In het begin mag je de wenkbrauwen fronsen, maar de Koreaanse cosmetische lijn combineert drie belangrijke bronnen van invloed: Dermatologen, klassieke Aziatische geneeskunde en cosmetica en moderne cosmetica. It's Skin ontwikkelt de zorg in de interactie tussen de drie, die het helpt om de buitengewone effectiviteit en populariteit. Er is immers It's Skin zorg voor het hele gezin. Het It's Skin omvat ook producten voor lichaamsverzorging, huidreiniging en gezichtsverzorging.

Cookie & Hand Cream - De geur van aardbeien of munt vergezelt de uitstekende handcrème die de gestresste huid hydrateert.

Self Care - Het wordt vaak verwaarloosd, maar niet in It's Skin . De effectieve peeling voor de voeten verwijdert het hoornvlies en laat niets dan een zachte huid achter, zelfs op de voeten.

De Fresh - Body Lotion en Body Wash, die niet alleen de geur van mojito, rozen of honing, maar ook hun actieve ingrediënten afgeven, biedt The Fresh serie.

Reinigend schuim - Zacht schuim reinigt de gezichtshuid met extracten van mango, bananen, eieren, groene thee, vijf theeën, kruiden, fruit of slakkenextract en citroenen.

Aloë - Deze serie van It's Skin gewijd aan de ontspanning van de huid, daarom is er Relaxing Toner, Emulsie, Serum, Crème en ook een ontspannende gezichtsspray.

Kaviaar - De verkwikkende en verfrissende werking van kaviaar op de huid is welbekend, daarom wordt kaviaar in de kaviaarlijn twee keer door It's Skin kaviaar gebruikt voor nog meer effectiviteit.

Groene Thee - Alles in het assortiment Groene Thee is ontworpen om de huid te hydrateren, van het masker en de reinigingsolie tot de crème en het serum.

MangoWhite - MangoWhite is een rijke lichaamsverzorgingslijn die de huid voorziet van duurzame voedingsstoffen, of het nu gaat om de peeling, reinigingsschuim of lichaamscrème.

Prestige - De luxelijn is verrijkt met EGF, een huidgroeifactor, en slakkenextract, dat niet alleen de huid verjongt maar ook de productie van huidcellen stimuleert.

Het Versmaskerblad - avocado, tea tree, aloë, bosbessen, honing, rozen, granaatappel, bamboe en wortelen. Dit zijn de natuurlijke kruidenbestanddelen van de verfrissende, ontspannende en zorgzame maskers.

Gezichtsverzorging - Het assortiment gezichtsverzorging omvat It's Skin zonnebescherming, effectieve anti-rimpel serums en hydraterende maskers.

Hyaluronzuur - Hyaluronzuur is al lang bekend en wordt vaak gebruikt in de schoonheidsverzorging. Het verstevigt de huid en zorgt ervoor dat ze er jeugdig fris uitziet, zoals in deze gecoördineerde serie.

Voor sommigen kan het verrassend zijn, maar niet alleen in Azië zijn slakken al eeuwenlang onderdeel van de schoonheidsverzorging. De doeltreffendheid van slakkenslijm bij het regenereren en verjongen van de huid is inderdaad dermatologisch bewezen en bevestigd door de Universiteit van Seoul. Ook zeer exotisch is het gebruik van zwaluwnest-extracten, die ouderdomsvlekken effectief verwijderen, bijvoorbeeld dankzij de blekende werking.

Gemakkelijk herkenbaar

De verschillende It's Skin zorglijnen zijn gemakkelijk te herkennen. Elke lijn heeft zijn eigen kleur en met de Prestige lijn ook ongewone kroezen. Wie besloten heeft de It's Skin zorg aan te schaffen en uit te proberen, zal er snel achter komen hoeveel belang de Koreanen hechten aan een totaalconcept. Dit betekent echter niet dat extreem dure verpakkingen producten onnodig duurder maken. Integendeel, de hoogwaardige producten van It's Skin zorg zijn goedkoop in aanschaf. Dit maakt het nog gemakkelijker om te kiezen voor Koreaanse cosmetica met de cult factor. Steeds meer beautybloggers en fashionista's kiezen voor It's Skin zorg omdat ze absoluut overtuigd zijn van de effectiviteit ervan.

Bestel de It's Skin zorg eenvoudigweg online

Ondanks de groeiende populariteit van de It's Skin zorg is deze nog steeds niet overal beschikbaar. Hoe goed dat u de It's Skin zorg ook heel eenvoudig in de online shop kunt bestellen. Het grote assortiment, dat gericht is op de jonge en gevoelige huid, maar ook op de gestresste huid of de huid die al de eerste tekenen van veroudering vertoont, maakt het gemakkelijk om de juiste It's Skin verzorging voor jezelf te vinden. Voor een deel is de It's Skin zorg erg goedkoop te krijgen, wat ook spreekt voor de cosmetica uit Korea. Als je ze nog niet kent, moet je ze zeker uitproberen en je laten overtuigen.

Power 10 Formula +

Met de Power 10 Formula biedt het Koreaanse cosmeticamerk It's Skin een zeer effectieve huidverzorging. Elk van de sterk geconcentreerde vloeistoffen is afgestemd op een specifiek probleem of huidtype. Dit garandeert gerichte en bijzonder doeltreffende zorg.

Koreaanse cosmetica die de huid begrijpen

Wanneer state-of-the-art technologie en een millennia oud begrip van schoonheid en schoonheidsproducten samenkomen, komen producten van It's Skin. Het label is zo succesvol omdat de lijnen zich elk op één probleem van de huid richten, in plaats van dat men zonder succes een oplossing voor alles probeert te vinden. Zo biedt Power 10 Formula sterk verrijkte vloeistoffen voor elk huidprobleem, van droge en onzuivere huid tot de tekenen van huidveroudering zoals vlekken en rimpels. Het is bekend It's Skin dat de huidcellen elke 28 dagen regenereren en hiervoor is de It's Skin Power 10 Formula ontwikkeld. Gelukkig hoeft u niet meer naar Azië te reizen om de It's Skin Power 10 Formule te kopen.

Dermatologisch getest en bewezen effectiviteit

Geselecteerde ingrediënten, waarvan de hoge concentratie de best mogelijke effectiviteit bereikt, leveren het gewenste resultaat. Of u nu uw huid wilt reinigen met It's Skin Power 10 of een speciale frisheidskick wilt geven, het It's Skin Power 10 Formula-assortiment heeft voor elke behoefte het juiste product. Deze speciale serie helpt de huid te herstellen, te regenereren en een jeugdige glans te krijgen.

Power 10 Formula - Cleansing Foam bevrijdt de huid zacht en grondig van make-upresten en onzuiverheden. Bovendien bevat het reinigingsschuim geen siliconen, minerale oliën of parabenen, maar is het verrijkt met extracten van groene thee, gist, abrikozenboom en Japans abrikozen- en ginkgowater.

Power 10 Formula - Effector: Speciaal op de huid afgestemde formules zorgen voor intelligente voedingsstoffen en vochtserums. Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt.

Power 10 Formula - Mask Sheet: Dankzij de microfijne doeken liggen de maskers direct op het gezicht, zodat de werkzame stoffen snel en diep kunnen doordringen.

Power 10 Formula - One Shot Cream biedt een symbiose van Chinese jeneverbes, sneeuwlotus en mosvaren in combinatie met de It's Skin gepatenteerde Power Protection Formula.

Perfecte huidverzorging kan zo gemakkelijk zijn

Omdat de It's Skin Power 10 Formula ook online beschikbaar is, is het heel eenvoudig geworden om de perfecte huidverzorging voor jezelf samen te stellen. De vederlichte texturen van de Power 10 Formula-serie zijn ontworpen voor tien verschillende huidtypen. Om uw huid perfect te verzorgen, hoeft u alleen maar de juiste kleurcodes met elkaar te combineren en heeft u direct de ideale huidverzorging voor een droge huid, tegen grote poriën, voor een gestreste huid of zelfs voor tekenen van vermoeidheid als gevolg van stress. De huid wordt nog beter verzorgd als je bijvoorbeeld een druppel van het betreffende serum aan de One Shot Cream toevoegt.

It's Skin Power 10-formule is goedkoop

Als je de Power 10 Formule wilt hebben, is het nu echt makkelijk. Omdat de It's Skin Power 10 Formule niet meer besteld hoeft te worden in Azië. Het grote aanbod en de lage prijzen spreken voor het online bestellen van de It's Skin Power 10 Formula. Natuurlijk kunt u zich ook informeren over de verschillende It's Skin Power 10 Formula producten in de online shop. Dus als u de It's Skin Power 10 Formula voor een lage prijs wilt kopen, kunt u het risico nemen. De hoge kwaliteit van de cosmetica en de zorg uit Korea overtuigt niet alleen bloggers en fashionista's, het overtuigt gewoon iedereen.

Make-up +

Natuurlijk omvat het assortiment van het Koreaanse merk It's Skin ook make-up. De producten, die ook geschikt zijn voor de gevoelige huid, zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen van de universiteit van Seoel. Dit resulteert in cosmetica die licht en toch perfectionerend is.

Cosmetica en make-up van het cultmerk

It's Skin Het grote Koreaanse cosmeticamerk wordt ook in dit land steeds populairder en bekender. Wat echter niet zo bekend is, is het feit dat er It's Skin ook een eersteklas make-up is. Het merk It's Skin is gewijd aan niets anders dan de gezondheid en de schoonheid van de huid, waaronder natuurlijk ook make-up, zoals bij het cultmerk uit Korea. Op basis van natuurlijke en bijzonder goed verdragen ingrediënten is de It's Skin make-up niet alleen goedkoop. Het is ook geschikt voor bijna elk huidtype en overtuigt door zijn expressieve kleuren en vederlichte formules en texturen. Het is zo leuk dat je hier voor zo weinig It's Skin make-up kunt kopen.

Een gerichte ontwikkeling voor kleur en verzorging

Wie besluit It's Skin make-up te kopen, profiteert van het werk van de dermatologen van de Universiteit van Seoul. Samen met cosmetici wordt de make-up It's Skin ontwikkeld en getest op compatibiliteit. Tests zijn er soms nog strenger dan in Duitsland, omdat in Korea extreem belang wordt gehecht aan een onberispelijk uiterlijk. De bijzonder hoge kwaliteit maakt de make-up niet duur, integendeel, de It's Skin make-up is zeer goedkoop te krijgen.

It's Skin Lip Balm - De lippenbalsem van It's Skin Lip Balm - De lippenbalsem van Lip Balm wordt geleverd in de vorm van heerlijke macarons. Vruitextracten, vitaminederivaten en verzorgende essences verwennen de lippen volledig zonder parabenen, ftalaten en sulfaten.

It's Skin Lipgloss - De Lipgloss Aqua Gel Tint met zijn innovatieve gelstructuur op waterbasis is verkrijgbaar in vele mooie kleuren. Het laat je lippen urenlang stralen en smaakt heerlijk fruitig.

It's Skin Ogen - Oogschaduw van It's Skin inspireert door de zorgzame consistentie en de geweldige kleuren.

It's Skin Mascara - geeft de wimpers een mooi volume en een mooie krul.

It's Skin Complexion Make-up - Het Top Professional Pop Up Cushion Moisture assortiment biedt vloeibare make-up in een kussen dat niet alleen de huid een frisse gloed geeft, maar ook langdurige hydratatie.

Mooi om te bijten of het oog wil meer

It's Skin Ook cosmetische producten zoals de lippenbalsem uit het It's Skin Make-up assortiment vallen op door hun mooie uitstraling. In de vorm van Franse koekjes, macarons, inspireren de zorgzame lippenbalsems, ook al zijn ze niet om te eten. Met zo'n mooi pakket is het nog leuker om voor jezelf te zorgen. Het is het doel van It's Skin make-up om de huid te verfraaien en tegelijkertijd te verzorgen. Geen wonder dus dat veel beautybloggers en beïnvloeders zich steeds meer met cosmetica en make-up uit Korea bezighouden.

It's Skin Make-up online kopen

Als u de hoogwaardige en toch goedkope make-up en de geweldige cosmetische producten niet ter plaatse krijgt, kunt u de It's Skin make-up ook online bestellen. Het aanbod is enorm en de prijzen nog goedkoper. Zo kan men comfortabel een stukje van de glamour van het Verre Oosten krijgen. Bovendien overtuigt de make-up ook door haar zuinigheid, bijvoorbeeld door de lipgloss Aqua Gel Tint alleen in het midden van de lippen aan te brengen, de lippen op elkaar te drukken en de glans met haar ongelooflijke glans op de lippen te laten glanzen. It's Skin Make-up is van hoge kwaliteit, economisch en goedkoop, dus wat wilt u nog meer?

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.