Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bond No. 9 vangt de geur van de Big Apple. De parfums van het in NoHo gevestigde label zijn genoemd naar straten en belangrijke plaatsen in de metropool. Een parfum van Bond No. 9 is net zo kleurrijk, veelzijdig en uniek als New York zelf

Meer info

Koop Bond No. 9 Parfum goedkoop

Meer info +

Bond No. 9 - Perfume from the Big Apple

Een Bond No. 9 parfum staat helemaal in het teken van New York City en de vijf stadsdelen. De imposante en veelzijdige metropool is de thuisbasis van de labels, dus het is geen verrassing dat een Bond No. 9 parfum bepaalde aspecten van de stad zou willen vastleggen en weerspiegelen. New York wordt vaak beschouwd als de wereldhoofdstad en is niet alleen het hart van de internationale financiële markt, maar ook een bolwerk van de Amerikaanse media en een wereldstad van kunst en cultuur. Met zijn ontelbare bezienswaardigheden is de stad met de bijnaam "The Big Apple" een magneet voor miljoenen bezoekers uit de hele wereld, het centrum van talrijke beroemde verhalen en een plaats waar trends en innovaties worden geboren. Een parfum kopen op Bond No. 9 betekent er deel van uitmaken - op een olfactorische manier.

Een Franse vrouw verovert de stad

De oprichter van Bond. No 9 oprichtster Laurice Rahmé voelt zich ook enorm aangetrokken tot de stad. De ondernemer is geboren en opgegroeid in Parijs. Na te zijn afgestudeerd aan de Université de Vincennes, studeerde zij kunstgeschiedenis aan de École du Louvre in Parijs en opende uiteindelijk haar eigen antiekwinkel in Parijs.

Haar loopbaan in de cosmetica-industrie begon in de jaren 1970 toen L'Oréal haar aanwierf om de activiteiten in het Midden-Oosten van haar dochtermerk Lancôme te ondersteunen. Aan het eind van het decennium wordt ze uiteindelijk naar New York geroepen om van daaruit Lancôme op de Amerikaanse markt te vestigen.

Deze ervaringen brengen haar in contact met parfumeur Annick Goutal. Haar label is op dat moment slechts een kleine boetiek in Parijs, maar met Rahmé aan het hoofd van de Amerikaanse activiteiten, kan het nichemerk niet alleen wereldwijd voet aan de grond krijgen, maar ook succes vieren. De tijd bij Annick Goutal en de samenwerking met het parfumicoon zijn vormend voor Rahmé, die voortaan niet meer weg te slaan is uit de wereld van de parfums, ook al zal het nog even duren voor het eerste parfum Bond No. 9 verkrijgbaar is.

Eerst nam zij de exclusieve distributie van de nicheparfums van Creed in de Verenigde Staten over met haar bedrijf Laurice & Co. Onderdeel van haar strategie is een winkel in Bond Street in New York, die uiteindelijk de inspiratie vormt voor de naam van haar eigen parfumlabel in 2003: Bond No. 9 New York.

Het label begint met een reeks "buurtgeuren" - geuren die bedoeld zijn om specifieke buurten en hun charisma te vertegenwoordigen. Het recept brengt zowel snel als blijvend succes. Tot op de dag van vandaag wordt een parfum van Bond No. 9 niet alleen beschouwd als een ambassadeur van de stad, maar wordt het ook zeer gewaardeerd door klanten en in de industrie, en hebben de geuren verschillende prijzen gewonnen.

Laurice Rahmé ontving zelf de "Beauty / Fragrance Entrepreneur Rising Star Award" van Fashion Group International (FGI) in 2006 en werd uitgeroepen tot "Innovator of the Year" door Cosmetic Executive Women (CEW) in 2012.

Van de metropool, voor de hele wereld - Bond No. 9 Parfum

Bond No. 9 New York heeft sinds zijn oprichting meer dan 100 parfums uitgebracht en blijft verrassen met verfijnde parfums, geurkaarsen en accessoires. Als u online naar parfum zoekt op Bond No. 9, vindt u zowel nicheparfums als parfums voor vrouwen, mannen en uniseksgeuren die in grotere oplagen worden uitgegeven. Het label werkt met parfumeurs als Laurent Le Guernec, Maurice Roucel, Michel Almairac en Vera Vanore. Robertet in Grasse en International Flavors & Fragrances werken ook aan de geuren.

De kern van het merk Bond No. 9 is parfum gewijd aan individuele buurten. De "buurtgeuren" zijn gewijd aan een plein, een strand of een thema in New York City of de staat New York en geven de kenmerken weer van de respectieve locatie in New York's Uptown, Midtown, Downtown en NY Beaches.

Uptown Fragances bevat het Bond No. 9 parfum Madison Avenue. Het damesparfum is fruitig en zoet en is een eerbetoon aan de beroemde straat aan de Upper East Side. In overeenstemming met de flair van de shopping mile, is hier minder consideratie en een zelfverzekerder voorkomen geboden. Een geur die zich niet wil of hoeft te verstoppen!

De Midtown geur Sutton Place is totaal anders. Het parfum Bond No. 9 betovert met een kruidig-frisse noot in een bijpassend met leer bekleed flesje. Sutton Place wordt beschouwd als een bolwerk van VN-diplomaten, dus de mannengeur heeft een klassieke en rustige uitstraling.

Downtown wordt niet alleen bezongen door Petula Clark, menig parfum van Bond No. 9 beschrijft de magie van het beroemdste deel van de stad. Van Lafayette Street tot Greenwich Village, van Tribeca tot Wall Street, een breed spectrum is vertegenwoordigd. Aan Downtown wordt ook een Bond No. 9 signatuurgeur toegeschreven. Met zijn bloemig-oriëntaalse noot heeft het parfum Bond No. 9 een meer dan gunstige uitwerking op het charisma van zowel drager als ontvanger. Slechts vier geurnoten worden gebruikt om een polariserende geur te creëren die misschien juist daarom het merk goed vertegenwoordigt.

Tot slot, de New York Beaches vertegenwoordigt Governors Island, onder andere. Het parfum Bond No. 9 is opgedragen aan het kleine eiland dat voor de zuidpunt van Manhattan ligt. De voormalige militaire basis is nu een nationaal monument en park. Het houtachtige, kruidige uniseksparfum wil de geur van de bomen daar vangen, waardoor een geur ontstaat die uitnodigt om even stil te staan.

De Andy Warhol-geurlijn volgt een andere aanpak, met parfums gewijd aan de kunstenaar, filmmaker, uitgever en medeoprichter van de Amerikaanse Pop Art, die tussen 2007 en 2013 verschenen. De collectie is tot stand gekomen in samenwerking met de Andy Warhol Foundation for Visual Arts en heeft flacons waarvan de ontwerpen zijn gebaseerd op zijn kunstwerken.

In 2011 wordt de gelimiteerde collectie I Love New York gelanceerd, waarin de hele staat New York en zijn facetten worden gevierd met zijn speciale parfums. De collectie omvat bijvoorbeeld het parfum Bond No. 9 For Earth Day en het parfum For Marriage Equality.

U kunt nog veel meer geuren van dit label vinden in onze Bond No. 9 online shop. Ook de Bond No. 9 Dubai Collection, die aansluit bij Rahmé's ervaringen in het Midden-Oosten.

Een karakteristieke flacon in creatieve variatie

Als bijzonderheid vult Bond No. 9 elk parfum af in een flacon met een geometrisch ontwerp dat doet denken aan een ster. De meeste varianten hebben een platte, ovale dop bovenop. Spring Fling en zijn flankers of Hudson Yards vallen op met een bloem als kap, terwijl SoHo een piramidale top heeft.

Het decoratieve ontwerp van de flacon is individueel. Kleurrijk, flitsend, levendig, artistiek of stijlvol elegant, het ontwerp van elke flacon thematiseert de bijzonderheden van de respectieve locatie, het karakter van de geur en de uitvoerende kunsten in hun oneindige diversiteit.

Afhankelijk van het thema zijn de flacons uitgevoerd in helder glas, maar ook in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Motieven, patronen, belettering en decoratieve elementen zoals strikken of Swarovski-kristallen zenden duidelijke signalen uit. Het eerste "digitale" Bond No. 9 parfum, HTTP://WWW.BONDNO9.COM, heeft zelfs een QR-code op zijn felgroene flesje.

Bond No. 9 Parfum - trendy, artistiek en sfeervol

Bond No. 9 presenteert parfums gebaseerd op de kosmopolitische metropool New York City. Uit de kenmerkende flacons ontvouwen zich unieke geuren die iedereen die ze waarneemt meeslepen in het pulserende leven van de nooit slapende stad New York met al haar fascinatie en bijzonderheden. Als u een Bond No. 9 parfum online wilt kopen, vindt u in onze winkel luxueuze geuren die de zintuigen betoveren met composities die even werelds als stijlvol zijn, en koop uw persoonlijke Bond No. 9 parfum goedkoop. Een speciaal soort geurbeleving dat ook een geweldig cadeau is!

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bond No. 9 met vier sterren of meer
4,4 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Semandowns
Bond No. 9 Wall Street

Bond Wall Street... moet wel voor succesvolle mannen zijn. Of mannen die dar graag willen worden zoals ik. Niet iets voor jongetjes, meer voor echte mannen.

Commentaar van Ondritted
Bond No. 9 Bleecker Street

Een zoete geur die op cupcakes is gebaseerd. Fruitige nuances van cassis en besef. Unisex geur met pittige accenten van tijm.

Commentaar van Dresseppy
Geur valt tegen

Flacon en verpakking zijn zeer mooi en de prijs is hoogwaardig. De geur is niet wat ik me er van had voorgesteld. Te opdringerig en muf.

Unisex-Parfum +

In No. 9 Bond Street in het hippe Greenwich Village worden naast creaties voor vrouwen en mannen ook uniseksgeuren gecreëerd, zoals Bleecker Street, Coney Island of Chinatown. Deze zijn kleurrijk, veelzijdig en altijd verrassend.

Bond No. 9 Unisex parfum - net zo veelgelaagd als New York City zelf

De creaties van Bond No. 9 zijn veelzijdig, origineel en creatief. Uptown, Midtown en Downtown tot aan de NY Beaches worden door het niche label in stijlbewuste geuren gegoten, die soms luid, soms rustig, soms eenvoudig, soms complex vertellen over het leven in de metropool. Zowel beroemde als beruchte locaties, juweeltjes en geheime plaatsen worden door Bond No. 9 gewijd aan unieke parfums die een gunstige invloed hebben op het humeur en het uiterlijk van hun dragers. In onze online shop kunt u het uniseks parfum Bond No. 9 kopen dat het best uw favoriete stadsdeel of een bijbehorende levenshouding vertegenwoordigt.

Bond No. 9 Unisex parfum uit de "five boroughs" - en verder

De mooiste plekjes, bijzondere straten, trendy locaties en instellingen in en rond New York City met al hun hoogtepunten: Bijna elke Bond No. 9 uniseks geur van Tribeca tot Coney Island tot Off-Broadway is gecreëerd als een eerbetoon aan de metropool. De geuren zijn een olfactorische openbaring van de stad en maken het mogelijk New York City met al zijn contrasten, al zijn schoonheid, de fantastische stedelijke en natuurlijke landschappen, trends, werelden, culturen en het culturele aanbod met de zintuigen waar te nemen en een opwindende olfactorische reis te beginnen:

- Bond No. 9 NoMad staat voor alle vrije geesten die rondspoken in de Big Apple. Peer, roos, zwarte bes en kweepeer worden gecombineerd met viooltjesblad, amber, vanille en kostbare oud om een fruitig, luxueus parfum te creëren dat sensueel en toch sterk is.

Lafayette Street is een zeer mannelijke Bond No. 9 unisex geur - ook al zou je dat op het eerste gezicht niet denken. Bergamot en koriander, tonkaboon en ambergris, maar ook ambroxan en droge houtsoorten lijken vrij klassiek. Deze noten worden zoet gecompenseerd door bloemige akkoorden, appel en vanille, waardoor een uniseks geur ontstaat die duidelijk zegt wat hij wil zonder onvriendelijk te worden.

- Bond No. 9 wijdt een uniseks parfum aan Greenwich Village dat de neus streelt met een fruitig-zoete maar frisse melange van lychee, mandarijn, zwarte bes en perzik. Pioenroos, waterlelie en jasmijn zorgen voor een bloemig akkoord, aangevuld met vanille en praline. Patchoeli, ambroxan en eikenmos fungeren als een aardende basis in de geur zonder klassiek verloop.

De Dubai Collectie bevat ook veel uniseks parfums ( Bond No. 9 ). De geuren in de collectie zijn geïnspireerd op de ervaringen uit het Midden-Oosten van de oprichtster van het bedrijf, Laurice Rahmé.

Creatieve geesten creëren creatieve geuren

Als u online zoekt naar Bond No. 9 unisex parfum, zult u ook de getalenteerde "neuzen" ontdekken die deze geuren hebben gecreëerd. Daartoe behoren bekende parfumfabrikanten zoals Robertet of IFF, maar ook individuele parfumeurs. Menig Bond No. 9 uniseks parfum is bijvoorbeeld gecreëerd door de Franse parfumeur Laurent Le Guernec. Zijn creaties omvatten Montauk, Astor Place, Brooklyn en Queens. De bekroonde parfumeur David Apel - winnaar van de Young Perfumer Award van de American Society of Perfumers - is naast Bond No. 9 Wall Street ook verantwoordelijk voor het uniseks parfum Bleecker Street ( Bond No. 9 ). Maurice Roucel, winnaar van de Prix François Coty parfumeur, creëerde het parfum New Haarlem. De Fransman Michel Almairac, die uit de parfumhoofdstad Grasse komt, ontwikkelde onder meer The Scent of Peace en Fire Island.

Een unisex parfum Bond No. 9 onderscheidt zich van de massa

Vrouwen, mannen en alle anderen vinden bij het New Yorkse merk een verscheidenheid aan unieke NYC geuren. De kosmopolitische stad New York City staat voor vele fantastische, innovatieve, iconische en trendy dingen en straalt een unieke charme uit waarmee mensen zich overal kunnen identificeren. In onze winkel kunt u deze selectie bekijken en uw unisex parfum van Bond No. 9 tegen een geweldige prijs kopen. Met hun luxueuze en verrukkelijke aroma's inspireren en bezielen de parfums op wonderlijke wijze en strelen zij de huid, de zintuigen en de individualiteit van de draagster. Bond No. 9 Koop Unisex parfum online en ervaar het New York gevoel!

Damesparfum +

Je zou kunnen zeggen dat New York een afspiegeling is van de moderne vrouw. Altijd anders, veelgelaagd, nooit stilstaand. Creaties zoals Bryant Park, Madison Avenue of Washington Square getuigen van deze rijkdom aan facetten.

Bond No. 9 - Vrouwenparfum in grote stadskoorts

Of het nu Uptown, Midtown, Downtown, NY Beaches of een thema-parfum is: Het merk Bond No. 9 weet de vele facetten van New York stijlvol te vangen in contrasterende, complexe en extravagante geurcomposities. Een even imposant, elegant als fantastisch vrouwelijk New York Bond No. 9 parfum kleedt de dames die het dragen en omringt hen met een bijzonder aura en een sterke aantrekkingskracht. Als u een Bond No. 9 parfum voor vrouwen tegen een lage prijs wilt kopen, kunt u rondkijken in onze winkel. Hier kunt u uw eigen Bond No. 9 parfum voor vrouwen online kopen en u laten inspireren door haar geraffineerde geurverhaal!

Uptown, Downtown, New York overal!

Het merk New York biedt vele aantrekkelijke parfums voor vrouwen die zich willen hullen in buitengewone, mooie en luxueuze geuren. De geurcomposities worden gekenmerkt door complexe en rijke boeketten waarmee een damesparfum Bond No. 9 het charisma van de draagster gunstig beïnvloedt en een metropolitaan zelfbeeld uitdraagt.

Als je online zoekt naar Bond No. 9 damesparfum, vind je geuren als New York Nights, Bryant Park, Lexington Avenue of Madison Avenue op de lijst van populairste damesparfums van het label.

Een voorbeeld van een heerlijk bloemige, frisse geur is Bond No. 9 Park Avenue. Een subtiele, lichtzoete melange van frisse, heerlijk geurende bloemen die gewichtloos door de lucht zweeft als een vleugje goede thee. Laurent le Guernec creëerde een boeket van mimosa, kamille en citroen, met narcis en roos in het hart, gedragen door ebbenhout, muskus en vanille.

2013 markeert de tiende verjaardag van Bond No. 9 met het damesparfum Perfumista Avenue. Een kruidig en bloemig parfum dat de levendigheid en elegantie van de Upper East Side, het culturele aanbod van de Upper West Side en de energie en dynamiek van het stadscentrum uitstraalt met een prachtige sillage en vrouwelijke rozennoten. De compositie is opgebouwd uit kruidige topnoten van davana, nootmuskaat, saffraan en pruim, bloemige hartnoten van rozenolie, rozenwater, pioenroos en jasmijn en basisnoten van patchoeli, sensuele muskus, amber en mate. Een heerlijke geur voor aantrekkelijke, zelfverzekerde en verfijnde vrouwen die zich identificeren met de stijl van New York.

Andere Bond No. 9 parfums voor vrouwen die vrouwen graag kopen en dragen zijn het bloemige, fantasierijke Broadway Nite of de geurcreaties Washington Square, So New York of Nuits de NoHo.

Handtekeningenflacons met kleine en grote speciale kenmerken

Bond No. 9 Damesparfums in de bekende kenmerkende flacons, die doen denken aan een ster en die, afhankelijk van het parfum, karakteristieke kenmerken krijgen die het parfum en de wijk of stemming die het vertegenwoordigt, visualiseren. Met hun artistieke, creatieve, edele of zelfs originele ontwerpen zijn de flacons een hoogtepunt op zich. Of het nu gaat om kristalhelder glas, felle kleuren of versierd met decoratieve elementen, de flacons zijn een lust voor het oog en zetten vrolijk de sfeer voor de beleving van hun geur.

Vind uw parfum voor vrouwen met Bond No. 9

Bond No. 9 opent een veelzijdige verscheidenheid aan parfums voor vrouwen die hen niet alleen de stad New York laten beleven met heerlijk gecomponeerde geuren, maar ook de zintuigen strelen en mooie gedachten inspireren. De geuren benadrukken hun eigen vrouwelijkheid en de individuele persoonlijkheid van hun draagsters. Vrouwen die New Yorkse flair willen spuiten en ervaren, kunnen hun heel persoonlijke Bond No. 9 damesparfum kopen in onze online shop!

Herenparfum +

Van Brooklyn tot Manhattan en van Queens tot Staten Island: New York City is een stad met een ongelooflijke diversiteit en uitgestrektheid. Deze worden duidelijk vertegenwoordigd door de mannengeuren van Bond No. 9.

Bond No. 9 - Parfum voor de heer van de wereld

Als u online zoekt naar Bond No. 9 herenparfum, vindt u een hele reeks geuren die de bijzonderheden van New Yorkse plaatsen en het stedelijke leven van de kosmopolitische stad met al zijn facetten willen weergeven. Bond No. 9 Mannenparfum kopen voor mannen die de flair van de metropool willen uitstralen. In het gevarieerde assortiment van het label vindt iedereen een geur die bij zijn of haar karakter past. Door zijn sillage is een mannenparfum Bond No. 9 vaak een manier om zich uit te drukken en de eigen levenshouding te onderstrepen.

Van Wall Street tot Greenwich Village

Bond No. 9 biedt mannenparfums zoals Chez Bond, dat de geest verheft met een eerder kalme, frisgroene sillage, of het houtachtig-groene Bond No. 9 Riverside Drive, dat exotische fruitigheid uitstraalt. Een mannenparfum van Bond No. 9 kun je niet altijd goedkoop kopen, maar wie in onze online winkel rondkijkt, vindt in zijn parfum de opwindende sfeer van New York City.

De eerder genoemde Bond No. 9 herengeur Chez Bond giet de stad New York en haar eigen mannelijkheid in een parfum: volledig cool, sterk, pittig, ronduit brutaal, maar met een zacht, verleidelijk karakter. Chez Bond is een frisse groene geur met een mannelijk boeket van bruisende citrus, groene bladeren, kruidenthee, viooltjes, vetiver, cederhout en sandelhout. De mannengeur is een fantastische compositie van de parfumfabrikant Robertet uit Grasse, Frankrijk.

Het New Yorkse luxemerk presenteert met Sutton Place een klassiek Bond No. 9 mannenparfum. De pittig-frisse melange viert de kleine, rustige en serene enclave als woonwijk van de VN-diplomaten - traditioneel eerder mannen. De architectuur rond Sutton Place en haar verleidelijke charme waren ook inspiratiebronnen voor het parfum. Frisheid, elegantie en leeraroma's kenmerken de edele geur. Het boeket combineert bergamot, zwarte bessen, ananas, jasmijn en lelie met patchouli, amber, muskus en leer.

De Bond No. 9 herengeur Riverside Drive presenteert zich als een mannelijk parfum van New Yorks Uptown. De geur associeert koele, casual indie stijl met een vleugje van de Hudson River Sloop Clearwater. De sloep Clearwater is onderweg voor de naar haar genoemde milieuorganisatie. Folkzanger Pete Seeger bedacht het om reclame te maken voor de bescherming van de Hudson-rivier. Het herenparfum Bond No. 9 is een hout-groene klassieker met moderne aquatische akkoorden en hints van exotisch fruit die de geur een koele frisheid geven. Parfumeur Maurice Roucel combineert de noten met ananas, basilicum en sandelhout tot een ongewoon kunstwerkje.

Flacons als pronkstukken

De herengeuren worden gepresenteerd in stijlvolle glazen flacons, die uiteraard de typische vorm van een Bond No. 9 flacon hebben. Eenvoudige elegantie wordt vooral getoond door de verpakkingen van helder glas, waardoor het licht in al zijn facetten schijnt en het Bond No. 9 herenparfum binnenin goed tot zijn recht komt. In overeenstemming met de artistieke metropool New York hebben veel flacons een opvallend decoratief ontwerp om het karakter van de geur verder te benadrukken. Sutton Place, bijvoorbeeld, draagt een donkerbruine leren jas met gouden letters. De Scent of Peace for Him draagt een diep, elegant blauw en een zwart strikje aan de kraag. Kunstig of elegant, een Bond No. 9 parfum voor mannen inspireert ook als decoratie.

Als u online een mannenparfum wilt kopen op Bond No. 9, neem dan een kijkje in onze winkel - hier vindt u de juiste New York Scent voor u!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.