Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bond No. 9 vangt de geur van de Big Apple. De parfums van het label met NoHo als thuisbasis zijn vernoemd naar straten en belangrijke plekken in de metropool. Een Bond No. 9 parfum is net zo kleurrijk, veelzijdig en uniek als New York zelf.

Meer info

koop Bond No. 9 parfum goedkoop

Meer info +

Bond No. 9 - Parfum van de Big Apple

Een Bond No. 9 parfum draait om New York City en haar vijf stadsdelen. De imposante en veelzijdige metropool is de thuisstad van het label, dus het is niet verwonderlijk dat een Bond No. 9 parfum bepaalde aspecten van de stad wil vastleggen en weerspiegelen. New York wordt vaak beschouwd als de hoofdstad van de wereld en is niet alleen het hart van de internationale financiële markt, maar ook een centrum van de Amerikaanse media en een kosmopolitische stad van kunst en cultuur. Met zijn ontelbare bezienswaardigheden is de stad met de bijnaam The Big Apple een magneet voor miljoenen bezoekers van over de hele wereld, het centrum van talloze beroemde verhalen en een plek waar trends en innovaties worden geboren. Een Bond No. 9 parfum kopen betekent er deel van uitmaken - op een olfactorische manier.

Een Franse vrouw verovert de stad

De oprichtster van Bond. No 9, Laurice Rahmé, voelt zich ook enorm aangetrokken tot de stad. De onderneemster is geboren en opgegroeid in Parijs. Nadat ze afstudeerde aan de Université de Vincennes, studeerde ze kunstgeschiedenis aan de École du Louvre in Parijs en opende ze uiteindelijk haar eigen antiekwinkel in Parijs.

Haar carrière in de cosmetica-industrie begon in de jaren 1970 toen L'Oréal haar aanwierf om de activiteiten in het Midden-Oosten van haar dochtermerk Lancôme te ondersteunen. Aan het eind van het decennium werd ze uiteindelijk naar New York geroepen om van daaruit Lancôme op de Amerikaanse markt te introduceren.

Deze ervaring bracht haar in contact met parfumeur Annick Goutal. Haar label was op dat moment slechts een kleine boetiek in Parijs, maar met Rahmé als hoofd van de Amerikaanse activiteiten kon het nichemerk niet alleen wereldwijd voet aan de grond krijgen, maar ook succes vieren. De tijd bij Annick Goutal en de samenwerking met het parfumicoon waren vormend voor Rahmé, die vanaf dat moment niet meer weg te slaan was uit de wereld van geuren, ook al zou het nog even duren voordat het eerste Bond No. 9 parfum verkrijgbaar was.

Eerst nam ze met haar bedrijf Laurice & Co. de exclusieve distributie van de nichegeuren van Creed in de VS over. Onderdeel van haar strategie is ook een winkel in New York's Bond Street, wat uiteindelijk in 2003 de inspiratie vormt voor de naam van haar eigen parfumlabel: Bond No. 9 New York.

Het label begon met een serie "buurtgeuren" - geuren die bedoeld waren om bepaalde wijken en hun uitstraling te vertegenwoordigen. Het recept bracht snel en blijvend succes. Tot op de dag van vandaag wordt een Bond No. 9 parfum niet alleen beschouwd als een ambassadeur van de stad, maar wordt het ook zeer gewaardeerd door klanten en in de industrie, en hebben de geuren verschillende prijzen gewonnen.

Laurice Rahmé ontving zelf de "Beauty / Fragrance Entrepreneur Rising Star Award" van Fashion Group International (FGI) in 2006 en werd uitgeroepen tot "Innovator of the Year" door Cosmetic Executive Women (CEW) in 2012.

Vanuit de metropool, voor de hele wereld - Bond No. 9 parfum

Bond No. 9 New York heeft sinds de oprichting meer dan 100 geuren uitgebracht en blijft verrassen met verfijnde parfums, geurkaarsen en accessoires. Als je online zoekt naar Bond No. 9 parfum, vind je zowel niche parfums als grotere edities voor mannen, vrouwen en unisex geuren. Het label werkt samen met parfumeurs als Laurent Le Guernec, Maurice Roucel, Michel Almairac en Vera Vanore. Robertet in Grasse en International Flavors & Fragrances dragen ook bij aan de geuren.

De kern van het merk Bond No. 9 is parfum gewijd aan individuele buurten. De "buurtgeuren" zijn gewijd aan een plaats, een strand of een thema in New York City of de staat New York en weerspiegelen de kenmerken van de betreffende locatie in Uptown, Midtown, Downtown en de stranden van New York.

Tot de Uptown-geuren behoort het Bond No. 9-parfum Madison Avenue. Het damesparfum is fruitig en zoet en is een eerbetoon aan de beroemde straat in de Upper East Side. In overeenstemming met de flair van de winkelstraat is hier minder consideratie en meer zelfvertrouwen vereist. Een geur die zich niet wil of hoeft te verstoppen!

De geur Sutton Place in het centrum is compleet anders. Het Bond No. 9 parfum betovert met een kruidig-frisse noot in een bijpassende met leer beklede flacon. Sutton Place wordt beschouwd als een bolwerk van VN-diplomaten, en dus is de mannengeur klassiek en kalm.

Downtown wordt niet alleen bezongen door Petula Clark, menig Bond No. 9 parfum beschrijft de magie van het beroemdste deel van de stad. Van Lafayette Street tot Greenwich Village, van Tribeca tot Wall Street, een breed spectrum is vertegenwoordigd. Een Bond No. 9 signatuurgeur wordt ook toegeschreven aan Downtown. Met zijn bloemig-oriëntaalse noot heeft het Bond No. 9 parfum een meer dan gunstig effect op het charisma van dragers en draagsters. Slechts vier geurnoten zorgen voor een polariserende geur, en dat is misschien precies waarom het het merk zo goed vertegenwoordigt.

Tot slot worden de stranden van New York vertegenwoordigd door onder andere Governors Island. Het Bond No. 9 parfum is opgedragen aan het kleine eiland dat voor de zuidpunt van Manhattan ligt. De voormalige militaire basis is nu een nationaal monument en park. Het houtachtige, kruidige uniseks parfum probeert de geur van de bomen daar te vangen en creëert een geur die je uitnodigt om even stil te staan.

De Andy Warhol parfumlijn heeft een andere aanpak, met parfums gewijd aan de kunstenaar, filmmaker, uitgever en medeoprichter van de Amerikaanse popart die tussen 2007 en 2013 verschijnen. De collectie is gemaakt in samenwerking met de Andy Warhol Foundation for Visual Arts en heeft flacons waarvan de ontwerpen zijn gebaseerd op zijn kunstwerken.

In 2011 werd de limited edition collectie I Love New York gelanceerd, die de hele staat New York en haar vele facetten viert met haar speciale geuren. De collectie bevat bijvoorbeeld het Bond No. 9 parfum For Earth Day en het parfum For Marriage Equality.

Je kunt nog veel meer geuren van het label vinden in onze Bond No. 9 online shop. Inclusief de Bond No. 9 Dubai Collection, die put uit Rahme's ervaringen in het Midden-Oosten.

Een karakteristieke flacon met een creatieve twist

Als speciaal kenmerk vult Bond No. 9 elk parfum in een flacon met een geometrisch ontwerp dat doet denken aan een ster. De meeste varianten hebben een platte, ovale dop. Spring Fling en zijn flankers of Hudson Yards vallen op met een bloem als dop, terwijl SoHo een piramidale top heeft.

Het decoratieve ontwerp van de flacon is in alle gevallen uniek. Kleurrijk, flitsend, sprankelend, artistiek of stijlvol elegant, het ontwerp van elke flacon thematiseert de speciale kenmerken van de locatie in kwestie, het karakter van de geur en de oneindige variëteit van de podiumkunsten.

Afhankelijk van het thema worden de flacons ontworpen in helder glas, maar ook in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Motieven, patronen, belettering en decoratieve elementen zoals strikken of Swarovski-kristallen geven duidelijke signalen af. Het eerste "digitale" Bond No. 9 parfum, HTTP://WWW.BONDNO9.COM, heeft zelfs een QR-code op het felgroene flesje.

Bond No. 9 parfum - trendy, artistiek en sfeervol

Bond No. 9 presenteert geuren rond de wereldmetropool New York City. Unieke geuren ontvouwen zich uit de kenmerkende flacons en nemen iedereen die ze ervaart mee in het pulserende leven van de nooit slapende stad New York met al haar fascinatie en eigenaardigheden. Als je online een Bond No. 9 parfum wilt kopen, vind je in onze winkel luxe geuren die de zintuigen betoveren met composities die even geraffineerd als stijlvol zijn, en je kunt je persoonlijke Bond No. 9 parfum goedkoop kopen. Een heel bijzondere geurbeleving die ook als cadeau een mooi figuur slaat!

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bond No. 9 met vier sterren of meer
4,4 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Semandowns
Bond No. 9 Wall Street

Bond Wall Street... moet wel voor succesvolle mannen zijn. Of mannen die dar graag willen worden zoals ik. Niet iets voor jongetjes, meer voor echte mannen.

Commentaar van Ondritted
Bond No. 9 Bleecker Street

Een zoete geur die op cupcakes is gebaseerd. Fruitige nuances van cassis en besef. Unisex geur met pittige accenten van tijm.

Commentaar van Dresseppy
Geur valt tegen

Flacon en verpakking zijn zeer mooi en de prijs is hoogwaardig. De geur is niet wat ik me er van had voorgesteld. Te opdringerig en muf.

Unisexparfum +

Bij No. 9 Bond Street in het hippe Greenwich Village worden uniseks geuren zoals Bleecker Street, Coney Island en Chinatown gecreëerd naast geuren voor mannen en vrouwen. Deze zijn kleurrijk, veelzijdig en altijd verrassend.

Bond No. 9 unisex parfum - net zo gelaagd als New York zelf

De uniseks parfumcreaties van Bond No. 9 zijn veelzijdig, origineel en creatief. Van Uptown, Midtown en Downtown tot de stranden van NY, het nichelabel creëert stijlbewuste geuren die soms luid, soms rustig, soms eenvoudig, soms complex zijn en vertellen over het leven in de metropool. Bond No. 9 wijdt uniseks parfums aan beroemde en beruchte locaties, edelstenen en geheime plekken, die een gunstig effect hebben op de stemming en het uiterlijk van hun dragers. In onze online shop kun je het Bond No. 9 uniseks parfum kopen dat het beste jouw favoriete stadsdeel vertegenwoordigt of de levenshouding die ermee verbonden is.

Bond No. 9 unisex parfum van de "five boroughs" - en daarbuiten

De mooiste pleinen, bijzondere straten, trendy locaties en instellingen in en rond New York City met al hun hoogtepunten: Bijna elke Bond No. 9 unisex geur van Tribeca tot Coney Island tot Off-Broadway is gecreëerd als een eerbetoon aan de metropool. De geuren zijn een olfactorische openbaring van de stad en maken het mogelijk om New York City met al zijn contrasten, al zijn schoonheid, de fantastische stedelijke en natuurlijke landschappen, trends, werelden, culturen en culturele aanbod met de zintuigen waar te nemen en een spannende olfactorische reis te maken:

- Bond No. 9 NoMad staat voor alle vrije geesten die rondwaren in de Big Apple. Peer, roos, zwarte bes en kweepeer worden gecombineerd met viooltjesblad, amber, vanille en fijne oud om een fruitige, luxueuze geur te creëren die sensueel en toch krachtig is.

-Lafayette Street is een zeer mannelijke Bond No. 9 unisex geur - ook al zou je dat in eerste instantie misschien niet denken. Bergamot en koriander, tonkaboon en amber en ambroxan en droge houtsoorten hebben een klassiek effect. Deze noten worden zoet gecompenseerd door bloemenakkoorden, appel en vanille, waardoor een uniseks geur ontstaat die duidelijk zegt wat hij wil zonder onaardig te zijn.

- Bond No. 9 wijdt een uniseks parfum aan Greenwich Village dat de neus omhult met een fruitig-zoete maar frisse mix van lychee, mandarijn, zwarte bes en perzik. Pioenroos, waterlelie en jasmijn zorgen voor een bloemig akkoord, dat wordt aangevuld met vanille en praline. Patchouli, ambroxan en eikenmos fungeren als een basis in de geur zonder klassiek verloop.

De Dubai Collectie bevat ook menig unisex parfum van Bond No. 9. De geuren in de collectie zijn geïnspireerd op de ervaringen in het Midden-Oosten van oprichtster Laurice Rahmé.

Creatieve geesten creëren creatieve geuren

Als je online zoekt naar Bond No. 9 Unisexparfum, ontdek je ook de getalenteerde "neuzen" die deze geuren hebben gecreëerd. Dit zijn zowel gerenommeerde parfumfabrikanten zoals Robertet of IFF als individuele parfumeurs. De Franse parfumeur Laurent Le Guernec heeft bijvoorbeeld menig unisex Bond No. 9 parfum gecreëerd. Zijn creaties zijn onder andere Montauk, Astor Place, Brooklyn en Queens. De bekroonde parfumeur David Apel - winnaar van de Young Perfumer Award van de American Society of Perfumers - is naast Bond No. 9 Wall Street ook verantwoordelijk voor de Bond No. 9 unisex geur Bleecker Street. Maurice Roucel, winnaar van de Prix François Coty parfumprijs, creëerde de geur New Haarlem. Michel Almairac, een Fransman uit parfumhoofdstad Grasse, ontwikkelde onder andere The Scent of Peace en Fire Island.

Een unisex parfum van Bond No. 9 onderscheidt zich van de massa

Vrouwen, mannen en alle anderen vinden een verscheidenheid aan unieke NYC-geuren van het merk uit New York. De kosmopolitische stad New York City staat synoniem voor veel fantastische, innovatieve, iconische en trendy dingen en straalt een unieke charme uit waar mensen zich overal mee identificeren. In onze winkel kun je door deze selectie bladeren en je Bond No. 9 unisex parfum kopen tegen een voordelige prijs. Met hun luxueuze en heerlijke aroma's inspireren en stimuleren de parfums op wonderbaarlijke wijze en strelen ze de huid, zintuigen en individualiteit van de drager. Koop Bond No. 9 unisex parfum online en ervaar het New York gevoel!

Damesparfum +

Je zou kunnen zeggen dat New York een weerspiegeling is van de moderne vrouw. Altijd anders, gelaagd, nooit stilstaand. Creaties zoals Bryant Park, Madison Avenue en Washington Square getuigen van deze rijke diversiteit.

Bond No. 9 - Vrouwenparfum in grote stadskoorts

Of het nu gaat om uptown, midtown, downtown, de stranden van NY of een themaparfum: Het merk Bond No. 9 weet de vele facetten van New York stijlvol te vangen in contrasterende, complexe en extravagante geurcomposities. Een vrouwelijk New York Bond No. 9 parfum, even imposant, elegant en fantastisch, kleedt de vrouwen die het dragen en omringt hen met een speciale uitstraling en sterke allure. Als je een Bond No. 9 damesparfum wilt kopen tegen een voordelige prijs, kun je een kijkje nemen in onze winkel. Hier kun je online je eigen Bond No. 9 damesparfum kopen en je laten inspireren door het verfijnde geurverhaal!

Uptown, Downtown, New York all around!

Het merk New York biedt vele aantrekkelijke parfums voor vrouwen die zich willen hullen in buitengewone, mooie en luxueuze geuren. De geurcomposities worden gekenmerkt door complexe en rijke boeketten waarmee een Bond No. 9 damesparfum het charisma van de draagster gunstig beïnvloedt en een grootstedelijk zelfbeeld communiceert.

Als je online zoekt naar Bond No. 9 damesparfum, vind je geuren als New York Nights, Bryant Park, Lexington Avenue of Madison Avenue op de lijst van meest populaire damesgeuren van het label.

Een voorbeeld van een heerlijk bloemige, frisse geur is Bond No. 9 Park Avenue. Een subtiele, lichtzoete mix van frisse, heerlijk geurende bloemen die gewichtloos door de lucht zweeft als een vleugje goede thee. Laurent le Guernec heeft een boeket gecreëerd van mimosa, kamille en citroen, met narcis en rozen in het hart, ondersteund door ebbenhout, muskus en vanille.

In 2013 viert Bond No. 9 zijn tiende verjaardag met het damesparfum Perfumista Avenue. Een kruidig en bloemig parfum dat de levendigheid en elegantie van de Upper East Side, het culturele aanbod van de Upper West Side en de energie en dynamiek van het stadscentrum uitstraalt met een adembenemende sillage en vrouwelijke rozennoten. De compositie bestaat uit een kruidige topnoot van davana, nootmuskaat, saffraan en pruim, een bloemige hartnoot van rozenolie, rozenwater, pioenroos en jasmijn en een basisnoot van patchoeli, sensuele muskus, ambergris en mate. Een heerlijke geur voor aantrekkelijke, zelfbewuste en verfijnde vrouwen die zich identificeren met de New Yorkse stijl.

Andere Bond No. 9 parfums voor vrouwen die vrouwen graag kopen en dragen zijn het bloemige, fantasierijke Broadway Nite of de geurcreaties Washington Square, So New York of Nuits de NoHo.

Handtekening flacons met kleine en grote specialiteiten

Bond No. 9 bottelt vrouwenparfum in zijn bekende signatuur flacons, die doen denken aan een ster en, afhankelijk van de geur, karakteristieke kenmerken hebben die het parfum en de wijk of stemming die het vertegenwoordigt visualiseren. De flacons zelf zijn een hoogtepunt met hun artistieke, creatieve, elegante of originele ontwerpen. Kristalhelder glas, vrolijke kleuren of versierd met decoratieve elementen, de flacons zijn een lust voor het oog en bepalen op vrolijke wijze de sfeer voor de beleving van hun parfum.

Vind uw damesparfum bij Bond No. 9

Bond No. 9 biedt een veelzijdige variëteit aan damesparfums die je niet alleen de stad New York laten ervaren met heerlijk samengestelde geuren, maar ook de zintuigen strelen en inspireren tot mooie gedachten. De geuren benadrukken de vrouwelijkheid en individuele persoonlijkheid van hun draagsters. Vrouwen die de flair van New York willen opsnuiven en ervaren, kunnen hun eigen Bond No. 9 damesparfum kopen in onze online shop!

Herenparfum +

Van Brooklyn tot Manhattan en van Queens tot Staten Island: New York City is een stad van ongelooflijke diversiteit en uitgestrektheid. De mannengeuren van Bond No. 9 zijn hier een treffende weergave van.

Bond No. 9 - parfum voor de man van de wereld

Wie online op zoek gaat naar Bond No. 9 herenparfum, vindt een hele reeks geuren die de bijzonderheden van de locaties in New York en het stedelijke leven van de kosmopolitische stad met al zijn facetten willen vertegenwoordigen. Bond No. 9 herenparfum wordt gekocht door mannen die houden van de flair van de metropool en deze ook willen uitstralen. In het gevarieerde assortiment van het label vindt iedereen een geur die bij zijn of haar karakter past. Door de sillage is een Bond No. 9 parfum voor mannen vaak een manier om zichzelf uit te drukken en de eigen levenshouding te benadrukken.

Van Wall Street tot Greenwich Village

Bond No. 9 biedt mannengeuren aan zoals Chez Bond, dat de geest verheft met een eerder kalme, frisgroene sillage, of het houtachtig-groene Bond No. 9 Riverside Drive, dat exotische fruitigheid uitstraalt. Het is niet altijd mogelijk om een Bond No. 9 herenparfum tegen een gunstige prijs te kopen, maar als je een kijkje neemt in onze online shop, vind je een geur die je in de opwindende sfeer van New York City hult.

De eerder genoemde Bond No. 9 herengeur Chez Bond giet downtown New York City en haar eigen mannelijkheid in een parfum: helemaal cool, sterk, gedurfd, ronduit brutaal en toch met een zacht, verleidelijk karakter. Chez Bond is een frisgroen parfum met een mannelijk boeket van sprankelende citrusvruchten, groene bladeren, kruidenthee, viooltjesbladeren, vetiver, cederhout en sandelhout. De mannengeur is een fantastische compositie van parfumfabrikant Robertet uit Grasse, Frankrijk.

Het New Yorkse luxemerk presenteert met Sutton Place een klassieke Bond No. 9 herengeur. De kruidig-frisse melange viert de kleine, rustige en vrolijke enclave als woonwijk voor VN-diplomaten - traditioneel mannen. De architectuur rond Sutton Place en de aantrekkelijke charme vormden ook de inspiratie voor de geur. Frisheid, elegantie en leeraroma's kenmerken deze verfijnde geur. Het boeket combineert bergamot, zwarte bessen absolue, ananas, jasmijn en lelie met patchoeli, amber, muskus en leer.

De Bond No. 9 herengeur Riverside Drive is een mannelijke geur uit uptown New York. De geur wordt geassocieerd met de coole, casual indie stijl met een vleugje van de Hudson River sloep Clearwater. De sloep Clearwater vaart voor de milieuorganisatie die naar haar vernoemd is. Folkzanger Pete Seeger lanceerde het om de bescherming van de Hudson River te promoten. De Bond No. 9 herengeur is een houtachtig-groene klassieker met moderne aquatische akkoorden en een vleugje exotisch fruit die de geur een koele frisheid geven. Parfumeur Maurice Roucel combineert de noten met ananas, basilicum en sandelhout tot een ongewoon kunstwerkje.

Flacons als pronkstukken

De herengeuren worden gepresenteerd in stijlvolle glazen flacons, die natuurlijk de typische vorm van een Bond No. 9 flacon hebben. De flacons van helder glas, waardoor het licht in al zijn facetten glinstert en het Bond No. 9 mannenparfum binnenin goed tot zijn recht komt, zijn bijzonder elegant in hun eenvoud. In overeenstemming met de kunstmetropool New York hebben veel flacons een opvallend decoratief ontwerp om het karakter van de geur nog meer te benadrukken. Sutton Place draagt bijvoorbeeld een donkerbruine leren jas met gouden letters. The Scent of Peace for Him draagt een diepe, elegante blauwe kleur en een zwart strikje op de kraag. Kunstzinnig of elegant, een Bond No. 9 parfum voor mannen inspireert ook als decoratie.

Als je een Bond No. 9 herenparfum online wilt kopen, kijk dan eens rond in onze shop - hier vind je de juiste New York geur voor jou!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten