Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tangle Teezer heeft de haarwereld stormenderhand veroverd: de innovatieve borstels uit Groot-Brittannië ontklitten zelfs het meest weerbarstige haar zacht, grondig en vooral pijnloos.

Meer info

Tangle Teezer Borstels

Meer info +

Tangle Teezer Brush - revolutionair hulpmiddel voor mooi haar

Haarborstels waren gisteren: Vandaag hebben we Tangle Teezer. De ongebruikelijke borstels met korte, zeer flexibele kunststof haren zijn ongelooflijk goed in het betrouwbaar ontkoppelen van zelfs zeer verward haar - volledig pijnloos. De Tangle Teezer Brush is verkrijgbaar in verschillende designs, die elk geschikt zijn voor een specifiek haarprobleem of levenssituatie. Van de Tangle Teezer voor krullen over de slanke borstel voor onderweg tot speciale oplossingen voor nat of vochtig haar: de fabrikant heeft alles in huis. Het is echter niet zo gemakkelijk om een Tangle Teezer borstel te kopen bij de plaatselijke drogisterij: De borstels zijn daar meestal niet verkrijgbaar.

Haak Teezer borstel - de originele

Haarverzorging is complex. Het haar moet ontward, verzorgd, geblazen en gekamd zijn. Alles met één borstel? Dat kan ik niet. Tangle Teezer is ervan overtuigd dat elke stap een andere borstel vereist en dat het type borstel afhankelijk is van het haar. In de eerste stap, ontrafelen, wordt het haar verzorgd. De klieren in de hoofdhuid produceren permanent talg, dat het haar oliën en gladder maakt. Een goede borstel wordt op de hoofdhuid aangebracht en strijkt gelijkmatig van boven naar beneden door het haar. Toen oma ooit zei dat 100 penseelstreken in de ochtend het haar zouden laten glanzen, was er iets aan de hand: de 100 penseelstreken zijn meestal niet nodig om het haar te ontknopen. Ze zijn er om het haar soepel te verzorgen. Hiervoor heb je echter een haarborstel nodig die het talg fijn in het haar verdeelt en zachtjes masseert.

De Tangle Teezer Brush doet dat. De kunststof haren zijn afgerond en licht hol zodat de haren de hoofdhuid zachtjes masseren met gelijkmatige druk van de hele hand op de achterkant van de borstel. Dit stimuleert de bloedsomloop en daarmee een gezonde haargroei. Zonder handvat en ontworpen om handig te zijn, past de Tangle Teezer Brush gewoon perfect in je hand. De originele unknots zijn door de verschillende lengtes en flexibiliteit van de borstelharen volledig pijnloos en daarom vooral geschikt voor kinderen. Andere licht gewijzigde vormen zijn de Salon Elite, de Thick and Curly en Compact Styler borstels. Voor föhnen en afwerking kunt u ook de bijpassende Tangle Teezer borstel vinden in onze online shop. Deze versies hebben dan wel een handvat.

Vierwaardigheids fans

Salma Hayek is er vast van overtuigd dat geen haarborstel de Tangle Teezer borstel kan bereiken. Eén ding is voor haar zeker: haar dochter houdt van het penseel, en zelfs haar eigen krullende haar kan zachtjes en snel worden ontward. Of de Hollywoodster de Tangle Teezer borstel online koopt, is niet bekend. Feit is echter dat de innovatieve borstels al positieve recensies hebben gekregen in tal van damesbladen, waaronder Kosmopolitan, Freundin, Elle en Joy.

De website van de fabrikant waarschuwt echter ook: het online kopen van een Tangle Teezer borstel kan erg goedkoop zijn. Dan is voorzichtigheid geboden, want er zijn vervalsingen in omloop. De originele Tangle Teezer borstel komt altijd uit Groot-Brittannië, nooit uit China, en vooral het logo is altijd op de verpakking te zien. Uiteraard is de productinformatie ook vrij van spelfouten.

Online beschikbaar in elke versie

De Tangle Teezer Brush goedkoop op internet kopen hoeft geen fout te zijn. Ondanks de waarschuwingen van de fabrikant, die natuurlijk serieus genomen moeten worden, is de Tangle Teezer borstel goedkoop te koop. Want zelfs in het origineel is het model dat voor meerdere patenten is geregistreerd niet zo duur. Maar eerst en vooral spreekt één ding voor de online shop: De selectie is simpelweg onverslaanbaar.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.