Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tangle Teezer heeft de haarwereld stormenderhand veroverd: de innovatieve borstels uit het Verenigd Koninkrijk ontwarren zelfs het meest weerbarstige haar zacht, grondig en vooral pijnloos.

Meer info

Tangle Teezer borstels

Meer info +

Tangle Teezer borstel - revolutionair hulpmiddel voor mooi haar

Haarborstels waren gisteren: Vandaag is er Tangle Teezer. De ongewone borstels met de korte, zeer flexibele plastic haren zijn ongelooflijk goed in het betrouwbaar ontwarren van zelfs zeer warrig haar - volledig pijnloos. De Tangle Teezer borstel is verkrijgbaar in verschillende versies, die elk geschikt zijn voor een heel specifiek haarprobleem of een heel specifieke levenssituatie. Van de Tangle Teezer voor krullen en de slanke borstel voor op reis tot speciale oplossingen voor nat of vochtig haar, de fabrikant heeft alles in zijn assortiment. Het is echter niet zo gemakkelijk om een Tangle Teezer borstel te kopen bij de plaatselijke drogist: De borstels zijn daar meestal niet verkrijgbaar.

Tangle Teezer borstel - het origineel

Haarverzorging is complex. Haar moet ontklit, verzorgd, geföhnd en gestyled worden. Allemaal met één borstel? Niet mogelijk. Tangle Teezer is ervan overtuigd dat elke afzonderlijke stap een andere borstel vereist en dat het type borstel ook afhankelijk is van het haar. In de eerste stap, het ontwarren, wordt het haar verzorgd. De klieren in de hoofdhuid produceren voortdurend talg dat het haar smeert en glad maakt. Een goede borstel begint bij de hoofdhuid en strijkt gelijkmatig door het haar van boven naar beneden. Toen oma ooit zei dat 100 borstelbewegingen 's ochtends je haar zouden laten glanzen, had ze helemaal gelijk: de 100 borstelbewegingen zijn meestal niet nodig om het haar te ontwarren. Ze zijn er om het haar glad te houden. Hiervoor heb je echter een haarborstel nodig die de talg gelijkmatig door het haar verdeelt en zachtjes inmasseert.

De Tangle Teezer borstel doet precies dat. De kunststof borstelharen zijn afgerond en lichtjes hol, zodat de haren de hoofdhuid zachtjes masseren met gelijkmatige druk van de hele hand op de achterkant van de borstel. Dit stimuleert de bloedsomloop en dus een gezonde haargroei. Zonder handvat en met een handig ontwerp ligt de Tangle Teezer borstel perfect in de hand. Het origineel ontklit volledig pijnloos dankzij de verschillende lengtes en flexibiliteit van de borstelharen en is daarom bijzonder geschikt voor kinderen. Andere, iets aangepaste vormen zijn de Salon Elite, Thick and Curly en Compact Styler borstels. Je kunt ook de juiste Tangle Teezer borstel voor föhnen en afwerken vinden in de online shop. Deze versies hebben echter een handvat.

Fans van beroemdheden

Salma Hayek is er vast van overtuigd dat geen enkele haarborstel in de buurt komt van de Tangle Teezer borstel. Voor haar is één ding zeker: haar dochter is dol op de borstel en zelfs haar eigen krullende haar kan er zachtjes en snel mee ontklit worden. Het is niet bekend of de Hollywoodster de Tangle Teezer borstel online koopt. Feit is wel dat de innovatieve borstels al positief zijn beoordeeld in tal van vrouwenbladen, waaronder Cosmopolitan, Freundin, Elle en Joy.

De website van de fabrikant waarschuwt echter ook dat het online kopen van een Tangle Teezer-borstel extreem goedkoop kan zijn. Voorzichtigheid is geboden, want er zijn vervalsingen in omloop. De originele Tangle Teezer kwast komt altijd uit Groot-Brittannië, nooit uit China, en bovenal is het logo altijd zichtbaar op de verpakking. Uiteraard is de productinformatie ook vrij van spelfouten.

Online verkrijgbaar in elke variant

De Tangle Teezer kwast goedkoop online kopen hoeft geen fout te zijn. Ondanks de waarschuwingen van de fabrikant, die je natuurlijk serieus moet nemen, kun je de Tangle Teezer kwast goedkoop kopen. Zelfs het originele ontwerp, waarop meerdere patenten zijn geregistreerd, is niet zo duur. Maar eerst en vooral spreekt één ding in het voordeel van de online shop: de selectie is gewoon onverslaanbaar.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten