Geen resultaten resultaat: resultaten:
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Dr. Hauschka - Een succesverhaal met historische obstakels

Dr. Hauschka De zorg heeft zich met succes staande weten te houden ten opzichte van concurrenten op het gebied van natuurlijke cosmetica. WALA Heilmittel GmbH produceert sinds 1935 cosmetica uit natuurlijke producten. Lichaamsverzorgingsproducten zijn onderworpen aan strenge eisen. Voor natuurlijke cosmetica leidt het bedrijf natuurlijke cosmetici op die vertrouwd zijn met de ingrediënten en hun verschillende werkingsmechanismen. Naast de verzorgingsproducten zijn er ook medische artikelen Dr. Hauschka beschikbaar.

Het zal enige tijd duren voordat het merk Dr. Hauschka cosmetica en verzorgingsproducten in zijn assortiment heeft opgenomen. In 1935 ontwikkelde Hauschka een procédé waarmee de natuurgeneeskunde zonder conserveringsalcohol kon worden geproduceerd. Dit werd enthousiast aanvaard en de vraag nam toe, zodat de eerste vestiging in Ludwigsburg werd geopend. Dit werd gevolgd door filialen in Wenen en Londen. De stichter werd als antroposofist vervolgd door de nationaal-socialisten en werd zelfs een jaar gevangen gezet. Zijn vrouw Margarethe Stavenhagen en Hauschka zouden de productie van de producten staken, wat ook in 1941 gebeurde. In 1947 werd het bedrijf opnieuw opgericht. De hoofdvestiging van de onderneming is sinds 1950 in Bad Boll gevestigd. Op de voorgrond van alle producten staat dat ze in Dr. Hauschka principe moeten bijdragen aan de gezondheid van de huid. Er worden geen chemische synthetische emulgatoren gebruikt en de aangenaam ruikende geurcreaties worden gemaakt van natuurlijke etherische oliën.

Uitgebreid assortiment aan Hauschka-onderhoudsproducten

Tot de producten van het bedrijf Dr. Hauschka behoren complete, op planten gebaseerde zorgreeksen. Het assortiment strekt zich uit van decoratieve cosmetica tot medische zorg. De individuele verzorgingsproducten zijn geschikt voor elk huidtype. Voor de huidverzorging zijn natuurlijke producten beschikbaar, die de huid eerst reinigen, vervolgens versterken en tenslotte verzorgen. Voor de nachtverzorging zijn er ook natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka . Klanten kunnen de artikelen niet alleen individueel kopenDr. Hauschka , maar ook in een set. Wie Dr. Hauschka goedkoop zorg wil kopen, moet op zoek gaan naar acties.

Cosmetische producten werden pas later aan het WALA-assortiment toegevoegd.

Rudolf Hauschka had al het idee voor een cosmeticalijn toen hij de schoonheidsspecialiste Elisabeth Sigmund ontmoette. Samen met de farmaceutische experts van WALA ontwikkelde het bedrijf mengsels op basis van natuurlijke stoffen voor gezichtsverzorging en crèmes. Ze creëerden ook interessante geurmengsels. In 1967 werden de eerste cosmetische producten verkocht door Dr. Hauschka Kosmetik. Het bedrijf bleef trouw aan de richtlijnen voor de productie van natuurlijke producten zonder kunstmatige toevoegingen. In 1999 lanceerde het bedrijf eindelijk nieuwe zorgseries op de markt en in 2009 werd het Dr. Hauschka Med-gamma uitgebreid met medische cosmetica.

Eenvoudige ontwerpen op Dr. Hauschka producten

De verzorgingsproducten van Hauschka zijn zeer eenvoudig. Op de productverpakking staan alleen foto's van planten of bloemen. Anders staat er slechts een eenvoudige belettering met het merk en de productnaam op. Er is geen behoefte aan uitgebreide versiering of ornamentatie, en de verzorgingsproducten zijn ook verkrijgbaar in eenvoudige buizen of andere containers voor praktisch gebruik.

Lichaamsbalsem met rozenextracten

Bij Hauschka-producten zijn de afzonderlijke ingrediënten goed doordacht en voldoen ze altijd aan de hoogste criteria. Er zijn meer dan 20.000 soorten rozen in alle kleuren en vormen. Een roos bestaat uit contrasten en vult elkaar perfect aan. De etherische oliën van rozen zouden u meenemen naar een wereld van dromen. Dit zou moeten helpen om sterker te worden en meer energie te hebben. Als de roos wordt gecombineerd met amandelolie als olie-extract, wordt de kwaliteit van de roos verborgen. De harmoniserende en versterkende aspecten komen tot uiting in waterige composities.

WALA geneeskrachtige kruidentuin voor hoogwaardige verzorging

De medicinale kruidentuin van WALA ligt aan de rand van de Zwabische Alb. Hier zorgen de tuiniers volgens Rudolf Steiner met de biologisch-dynamische methode voor de verzorging van de verschillende planten die hier worden gekweekt. Op 4,5 hectare worden ze geteeld, geoogst en vervolgens gebruikt voor de producten. In totaal worden er meer dan 150 verschillende medicinale planten geteeld. Het drogen van de oogst die nodig is voor de verdere verwerking vindt plaats in het drugshuis van de WALA-tuin. De warme en vochtige lucht voor het drogen wordt door middel van een condensatieproces gekoeld tot onder het dauwpunt. Hierdoor condenseert het water van de planten en na korte tijd worden ze voorzichtig gedroogd.

Mangoboter door Dr. Hauschka

Lange tijd was het niet mogelijk om mango als boter te gebruiken. Hauschka's experts zijn er na intensief onderzoek in geslaagd om dit te doen. In een testfase waren de eerste resultaten overtuigend. Dr. Hauschka Producten worden op natuurlijke wijze gemaakt met biologische mangoboter. Dit is niet zo goedkoop, maar de kwaliteit is overtuigend. De boter uit de steen van de Frcuht heeft een verzorgende werking en geeft producten waarin het een delicate consistentie bevat.

Verzorging in drie stappen

Wie Dr. Hauschka online zorg zoekt, zal snel merken dat verzorgingsproducten vaak in sets worden aangeboden of dat het gebruik van individuele artikelen in combinatie met andere producten wordt aanbevolen. Dit komt doordat de Dr. Hauschka verzorging altijd zo is aangepast dat de huid altijd optimaal wordt verzorgd. Overdag wordt een wascrème of melk aanbevolen om de huid te reinigen en vervolgens een dagcrème aan te brengen. Cosmetische producten voor make-up worden verwerkt met verzorgende ingrediënten en worden ondersteund door extracten van medicinale planten. De Dr. Hauschka verzorging 's nachts is vetvrij, omdat de huid zich herstelt en 's nachts zou moeten ademen. Hier zijn versterkende en verkwikkende producten ideaal om de huid te ondersteunen.

WALA Heilmittel GmbH ondersteunt Burkina Faso.

WALA Heilmittel GmbH ondersteunt een shea butter project in Burkina Faso. De daar wonende vrouwen produceren de karitéboter volgens een traditioneel recept met ingrediënten uit een beschermd, gecertificeerd biologisch inzamelgebied. De dorpen worden ter plaatse uitgebreid geadviseerd en financieel ondersteund. WALA Heilmittel GmbH ondersteunt deze ontwikkeling door sinds 2001 regelmatig karitéboter aan te kopen en meer dan gemiddelde prijzen te betalen.

Hoe kom je aan je Dr. Hauschka zorg?

Hauschka-zorgproducten kunnen gemakkelijk online worden gekocht. Bij het zoeken in een online winkel is er geen urenlang lopen en kunnen prijzen of kortingsacties direct worden bekeken. Wie niet overtuigd is van de kwaliteit van de Dr. Hauschka zorg hoeft niet eerst geld uit te geven, maar kan gratis monsters aanvragen en testen. De verzorging is zeer geschikt voor gevoelige huidtypes omdat het vrij is van synthetische additieven. Dr. Hauschka De zorg kan goedkoop worden gekocht, en kopers realiseren zich al snel dat deze producten zeer zuinig zijn en de hoge kwaliteit rechtvaardigt de prijzen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
3 56
toepassen
vandaag tot-23%1