Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 58
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De producten van Dr. Hauschka zijn echte klassiekers op het gebied van natuurlijke cosmetica. De antroposoof richtte zijn bedrijf op in de jaren 1930. Na de Tweede Wereldoorlog herrees het bedrijf uit de puinhopen en werd het een wereldwijd erkende pionier in zijn sector.

Meer info

Koop Dr. Hauschka producten tegen een voordelige prijs

Meer info +

Dr. Hauschka - Een succesverhaal met historische obstakels

Dr. Hauschka care heeft zich met succes staande gehouden tegenover concurrenten in de natuurlijke cosmeticasector. WALA Heilmittel GmbH produceert sinds 1935 cosmetica van natuurlijke producten. Aan de lichaamsverzorgingsproducten worden strenge eisen gesteld. Voor natuurlijke cosmetica leidt het bedrijf natuurcosmetici op die bekend zijn met de ingrediënten en hun verschillende werkingsmechanismen. Naast verzorgingsproducten biedt Dr. Hauschka ook medische producten.

Het duurde even voordat het merk Dr. Hauschka cosmetica en huidverzorgingsproducten aan zijn assortiment toevoegde. In 1935 ontwikkelde Hauschka een proces waarmee natuurlijke medicijnen konden worden geproduceerd zonder alcohol als conserveringsmiddel. Dit werd enthousiast ontvangen en de vraag nam toe, wat leidde tot de opening van het eerste filiaal in Ludwigsburg. Daarna volgden vestigingen in Wenen en Londen. Als antroposoof werd de oprichter door de nationaalsocialisten vervolgd en zelfs een jaar gevangen gezet. Zijn vrouw Margarethe Stavenhagen en Hauschka kregen het bevel om de productie van de producten te staken, wat ze in 1941 ook deden. Het bedrijf werd in 1947 weer opgericht. Sinds 1950 is het hoofdkantoor gevestigd in Bad Boll. De belangrijkste focus van alle Dr. Hauschka producten is om de huid gezond te houden. Er worden geen synthetische chemische emulgatoren gebruikt en de aangenaam geurende creaties zijn gemaakt van natuurlijke essentiële oliën.

Uitgebreid assortiment huidverzorgingsproducten van Hauschka

De producten van Dr. Hauschka omvatten complete huidverzorgingslijnen op basis van plantenextracten. Het assortiment strekt zich uit van decoratieve cosmetica tot medische verzorging. De afzonderlijke huidverzorgingsproducten zijn geschikt voor alle huidtypen. Er zijn natuurlijke huidverzorgingsproducten verkrijgbaar die de huid eerst reinigen, dan versterken en ten slotte voeden. Dr. Hauschka biedt ook natuurlijke cosmetica voor nachtverzorging. Klanten kunnen de producten niet alleen afzonderlijk kopen, maar Dr. Hauschka huidverzorging ook als set. Als je Dr. Hauschka verzorgingsproducten tegen een gunstige prijs wilt kopen, moet je letten op speciale aanbiedingen.

De cosmetische producten werden pas later aan het WALA-assortiment toegevoegd

Rudolf Hauschka had al het idee voor een cosmeticalijn toen hij de estheticus Elisabeth Sigmund ontmoette. Samen met de medicinale productexperts van WALA ontwikkelde zij mengsels op basis van natuurlijke stoffen voor gezichtsverzorging en crèmes. Ze creëerden ook interessante geurmengsels. De eerste cosmetische producten van Dr. Hauschka Kosmetik werden in 1967 verkocht. Het bedrijf bleef trouw aan zijn beleid om op de natuur gebaseerde producten zonder kunstmatige toevoegingen te produceren. In 1999 bracht het bedrijf eindelijk nog meer huidverzorgingslijnen op de markt en in 2009 werd het assortiment uitgebreid met medische cosmetica met Dr. Hauschka Med.

Eenvoudige ontwerpen op Dr. Hauschka producten

De huidverzorgingsproducten van Hauschka zijn heel eenvoudig gehouden. Er staan alleen afbeeldingen van planten of bloemen op de productverpakkingen. Verder staan er alleen eenvoudige letters op met de merk- en productnaam. Er zijn geen uitgebreide versieringen of decoraties en de huidverzorgingsproducten zijn gewoon verkrijgbaar in tubes of andere verpakkingen die praktisch in gebruik zijn.

Bodybalsem met rozenextracten

De afzonderlijke ingrediënten in de producten van Hauschka zijn zorgvuldig gekozen en voldoen altijd aan de hoogste criteria. Er zijn meer dan 20.000 soorten rozen in alle kleuren en vormen. Een roos bestaat uit tegenstellingen en vult elkaar toch perfect aan. Van de essentiële oliën in rozen wordt gezegd dat ze je meevoeren naar een droomwereld. Dit zou je helpen om sterker en energieker te worden. Als de roos wordt gecombineerd met amandelolie als olie-extract, wordt de kwaliteit van de roos verborgen. De harmoniserende en verkwikkende aspecten komen tot uiting in waterige samenstellingen.

WALA medicinale plantentuin voor hoogwaardige verzorging

De geneeskrachtige plantentuin van WALA ligt aan de rand van de Schwäbische Alb. Hier verzorgen tuiniers de verschillende planten die er volgens de biodynamische methode van Rudolf Steiner worden gekweekt. Ze worden op 4,5 hectare gekweekt, geoogst en vervolgens gebruikt voor de producten. In totaal worden er meer dan 150 verschillende medicinale planten gekweekt. Het drogen van de oogst, wat nodig is voor verdere verwerking, vindt plaats in het medicijnhuis van de WALA Garden. Met behulp van een condensatieproces wordt de warme en vochtige lucht afgekoeld tot onder het dauwpunt om te drogen. Hierdoor condenseert het water uit de planten en na korte tijd worden ze voorzichtig gedroogd.

Mangoboter door Dr. Hauschka

Lange tijd was het niet mogelijk om mango als boter te gebruiken. Na intensief onderzoek is het de experts van Hauschka nu wel gelukt. In een testfase waren de eerste resultaten overtuigend. Dr. Hauschka producten zijn natuurlijk gemaakt met biologische mangoboter. Deze is niet zo goedkoop, maar de kwaliteit is overtuigend. De boter wordt gemaakt van de pit van de vrucht, heeft een voedende werking en geeft producten die het bevatten een delicate consistentie.

Verzorging in drie stappen

Als je online zoekt naar Dr. Hauschka verzorging, zul je snel merken dat verzorgingsproducten vaak in sets worden aangeboden of dat het gebruik van individuele items in combinatie met andere producten wordt aanbevolen. Dit heeft te maken met het feit dat Dr. Hauschka huidverzorging altijd zo is samengesteld dat het de huid gedurende de dag optimaal hydrateert. Overdag raden we aan om een face wash crème of melk te gebruiken om de huid te reinigen en vervolgens een dagcrème aan te brengen. Make-up cosmetica is samengesteld met voedende ingrediënten en wordt ondersteund door extracten van geneeskrachtige planten. De Dr. Hauschka nachtcrème is olievrij omdat de huid 's nachts moet regenereren en ademen. Versterkende en revitaliserende producten zijn ideaal om de huid in dit proces te ondersteunen.

WALA Heilmittel GmbH steunt Burkina Faso

WALA Heilmittel GmbH ondersteunt een karitéboterproject in Burkina Faso. Vrouwen die daar wonen produceren karitéboter volgens een traditioneel recept met ingrediënten uit een beschermd, gecertificeerd biologisch verzamelgebied. De dorpen krijgen uitgebreid lokaal advies en financiële steun. WALA Heilmittel GmbH ondersteunt deze ontwikkeling door sinds 2001 regelmatig karitéboter te kopen en bovengemiddelde prijzen te betalen.

Hoe komt u aan uw Dr. Hauschka verzorgingsproducten?

Hauschka huidverzorgingsproducten kunnen gemakkelijk online worden gekocht. Je hoeft geen uren te zoeken in een online winkel en prijzen of kortingsacties kun je direct bekijken. Als je niet overtuigd bent van de kwaliteit van Dr. Hauschka huidverzorging, hoef je in eerste instantie geen geld uit te geven, maar kun je gratis samples aanvragen en testen. De huidverzorging is zeer geschikt voor gevoelige huidtypes omdat het vrij is van synthetische toevoegingen. Dr. Hauschka huidverzorging kan goedkoop worden gekocht en kopers merken al snel dat deze producten erg voordelig zijn en dat de hoge kwaliteit de prijzen rechtvaardigt.

Gezichtsverzorging +

De gezichtsverzorging van Dr. Hauschka reinigt en verzorgt je huid met natuurlijke werkstoffen. De waardevolle ingrediënten worden voorzichtig verwerkt volgens antroposofische principes. Dit principe geeft Dr. Hauschka gezichtsverzorging haar gezonde kracht.

Make-up en gezichtsverzorging worden gecombineerd bij Dr. Hauschka

Het gezicht wordt blootgesteld aan extreme belastingen. Brandende zon of ijzige sneeuw zijn een uitdaging voor de huid. Het gezicht is onbeschermd en meestal niet gekleed. Dr. Hauschka gezichtsverzorging is ontworpen om aan de zware eisen van het dagelijks leven te voldoen. Iedereen die Dr. Hauschka gezichtsverzorging wil kopen, weet dat de producten de huid reinigen, versterken en verzorgen. Decoratieve cosmetica van het bedrijf bevat ook voedende toevoegingen die een gezonde teint bevorderen. Dr. Hauschka cosmetica bevatten over het algemeen geen toevoegingen die schadelijk kunnen zijn voor de huid.

Een andere benadering

Aangezien Rudolf Hauschka een aanhanger van de antroposofie was, is het geen wonder dat de producten van zijn bedrijf nog steeds veel van de principes van deze denkschool volgen. Maar het was niet alleen Rudolf Steiner die het merk beïnvloedde: van 1962 tot haar dood in 2013 was Dr. Elisabeth Sigmund een drijvende kracht achter Dr. Hauschka. Na experimenten op haar eigen gezicht was de pionier de eerste die aanraadde om 's avonds alleen olievrije verzorgingsproducten te gebruiken, omdat de huid 's nachts regenereert en deze processen vrij moeten kunnen verlopen. Ze verwerpt de populaire exfolianten volledig.

De juiste huidverzorging voor elk type

Om de ideale crème te vinden, is het belangrijk om je eigen huidtype te kennen. De dagcrème van Melissa is bijvoorbeeld zeer geschikt voor de gemengde huid. Het hydrateert de huid op de juiste manier. Kweepeer dagcrème geeft de huid een fris gevoel. Dit is ideaal op stressvolle dagen. De gezichtsolie is geschikt voor de vette huid en herstelt de balans. De reinigingsmelk zorgt voor een diepe reiniging van de poriën en verwijdert make-upresten van gezicht en hals. Om de effectiviteit te vergroten, is het aan te raden om het gezicht voor gebruik te wassen met warm water. Hierdoor worden de poriën geopend en kunnen de actieve ingrediënten van de gezichtsreiniger dieper in de huid doordringen.

Jonge mensen met een problematische huid vinden de juiste verzorging met de Intensive Clarifying Treatment tot 25 jaar. Dit betekent dat zowel jongere als oudere mensen geschikte Dr. Hauschka gezichtsverzorging kunnen kopen tegen een gunstige prijs. De Regenererende Dagcrème geeft de huid een oppepper en strijkt rimpels glad. Deze crème is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Er is een heel assortiment make-up producten als aanvulling op de huidverzorgingslotions. De getinte dagcrèmes laten de huid er egaal uitzien en geven haar een zachte kleur. Om te voorkomen dat de huid uitdroogt of gestrest raakt, bevatten ze ook waardevolle vochtinbrengers. Probleemzones kunnen worden gecamoufleerd met een concealer en het gezicht ziet er egaal en gevoed uit. Lipgoud geeft de lippen volheid en een stralende glans voor een gezonde look en maakt ze soepel.

Dr. Hauschka gezichtsverzorging online kopen is kinderspel

Dr. Hauschka gezichtsverzorging online vinden is kinderspel. Dr. Hauschka gezichtsverzorging is geschikt voor de normale, droge of gevoelige huid, de gecombineerde huid, de vette huid en de rijpere huid. Dr. Hauschka gezichtsverzorging is goedkoop bij spaarzaam gebruik. De meeste medicinale planten die worden gebruikt komen uit de eigen WALA-tuin van het bedrijf. Bovendien gebruikt het bedrijf geen dierproeven of schadelijke additieven. Vergeleken met andere cosmeticabedrijven zijn de productieprocessen daarom iets complexer. Dr Hauschke care is overtuigend sinds 1967 en verzorgt de huid op een natuurlijke manier.Wie zijn huid wil verwennen en een zachte en gevoede huid wil die subtiel naar verschillende geuren ruikt, is bij Dr. Hauschka natuurcosmetica in goede handen.

Lichaamsverzorging +

De natuurlijke lichaamsverzorging van Dr. Hauschka maakt indruk door de hoge effectiviteit en zachte productiemethoden. Dr. Hauschka lichaamsverzorging wordt geproduceerd volgens de biodynamische methode van Rudolf Steiner met behulp van geneeskrachtige kruiden, waarvan sommige van eigen bodem.

Dr. Hauschka lichaamsverzorging van top tot teen

Dr. Hauschka producten voeden en verzorgen de huid volledig. Dr. Hauschka lichaamsverzorging wordt onderworpen aan strenge controles en er worden geen schadelijke additieven gebruikt bij de productie. Dr. Hauschka lichaamsverzorging kan online gekocht worden tegen voordelige prijzen. Voor veel lichaamsverzorgingsproducten zijn gratis proefverpakkingen beschikbaar, zodat klanten alleen betalen voor datgene waarvan ze echt overtuigd zijn. De producten in deze natuurlijke cosmeticalijn zijn ontworpen als aanvulling op reiniging, tonifiëring en verzorging. De huideigen activiteit wordt gestimuleerd door de geselecteerde extracten. Dit helpt de huid haar natuurlijke balans te hervinden.

De productlijnen voor lichaamsverzorging van Dr. Hauschka bestrijken het hele lichaam. Speciaal ontwikkelde producten voor handverzorging, voor het vitaliseren en verzorgen van benen en voeten en voor het haar zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Als je Dr. Hauschka lichaamsverzorging online wilt kopen, kun je vooraf informatie inwinnen over de ingrediënten. Het bedrijf is ook erg transparant over de productieprocessen, waardoor het voor iedereen makkelijk is om precies te weten waar de verzorgingsproducten vandaan komen.

Dit is vooral waar omdat veel ingrediënten afkomstig zijn van planten die in de eigen medicinale kruidentuin van het bedrijf worden gekweekt. De tuiniers van WALA kweken meer dan 150 verschillende geneeskrachtige kruiden en planten op het terrein in de Schwäbische Alb. Maar liefst 4,5 hectare wordt verbouwd volgens de biologisch-dynamische methode. Deze is bedacht door de grondlegger van de antroposofie, Rudolf Steiner. Rudolf Hauschka werd door hem geïnspireerd om een nieuwe productiemethode te ontwikkelen, dus het was niet meer dan logisch dat de oorspronkelijke ingrediënten ook volgens de principes van de Oostenrijker werden verkregen.

Roos, amandel, citroengras of lavendel voor lichaamsverzorging?

Elk lichaamsverzorgingsproduct in het Dr. Hauschka programma is vrij van schadelijke additieven. Douchegels en badtoevoegingen zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, waaruit je naar eigen smaak kunt kiezen. Van sommige geneeskrachtige kruiden wordt gezegd dat ze verschillende effecten hebben. Citroen citroengras douchebalsem wordt bijvoorbeeld gebruikt om de dag fris en energiek te beginnen, terwijl lavendel sandelhout douchebalsem je helpt af te koelen aan het einde van de dag. In het wind- en weerbad zorgen sparrennaalden ervoor dat je vrijer kunt ademen en een badtoevoeging van rozenextracten ondersteunt een positief gevoel van welzijn. De neem hair oil treatment voedt en versterkt het haar intensief. Vooral degenen die waarde hechten aan het gebruik van verzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen kunnen "hun" product vinden tussen de vele beschikbare Dr. Hauschka assortimenten.

Koop Dr. Hauschka lichaamsverzorging en overtuig jezelf van de kwaliteit

Bij de vervaardiging van de afzonderlijke producten wordt zorgvuldig aandacht besteed aan zachte en milieuvriendelijke processen. Sinds de oprichting van het bedrijf stelt WALA Heilmittel GmbH de hoogste eisen aan de kwaliteit van haar producten. Je hoeft niet uren te zoeken om ze te kopen. Dr. Hauschka lichaamsverzorging kan online worden gekocht. Het is mogelijk om Dr. Hauschka lichaamsverzorging tegen een gunstige prijs te kopen. We raden aan om de lichaamsverzorgingsproducten als set te bestellen. Eenmaal gekocht, zullen de geselecteerde producten snel op je plank liggen en je huid ondersteunen in de dagelijkse verzorging.

Make-up +

Make-up van Dr. Hauschka is ook gebaseerd op de antroposofische principes van Rudolf Steiner. De natuurlijke cosmetica geeft de huid een fijne, natuurlijke uitstraling. Dr. Hauschka make-up heeft ook hydraterende eigenschappen.

Dr. Hauschka make-up is gecertificeerde natuurlijke cosmetica

Het bijzondere aan het make-up assortiment van Dr. Hauschka is niet alleen de hoge kwaliteit en langdurige duurzaamheid. Het zijn eerder de natuurlijke minerale pigmenten die de individuele schoonheid van een vrouw op lange termijn benadrukken. De consistentie is uitstekend en dankzij deze delicate textuur is je huid gewoon stralender. De fijnste lijntjes, roodheid of huidimperfecties worden discreet verborgen - en het voelt gewoon goed om make-up producten van Dr. Hauschka te dragen.

Koop Dr. Hauschka make-up en geniet van het luxe huidgevoel

Het merk Dr. Hauschka heeft zich altijd gericht op waardevolle natuurlijke remedies en schoonheidsproducten. In de beginjaren, vanaf ongeveer 1935, was het WALA Heilmittel GmbH die dit onderwerp intensief onderzocht en herhaaldelijk preparaten ontwikkelde die tegemoet kwamen aan de welzijns- en schoonheidsbehoeften van veeleisende gebruikers. Hoewel er in de jaren 1930 - in tegenstelling tot nu - nauwelijks aandacht was voor natuurlijke producten, was het bedrijf succesvol. Het door Dr. Rudolf Hauschka ontwikkelde proces werd al snel gebruikt om natuurlijke geneesmiddelen te produceren zonder alcohol als conserveringsmiddel. Dr. Hauschka en WALA gingen een partnerschap aan en openden al snel vestigingen, niet alleen in Duitsland, maar ook in Wenen en Londen. Het duurde niet lang voordat Dr. Hauschka een eigen cosmeticalijn lanceerde om het uitgebreide assortiment medicijnen op een verfijnde manier aan te vullen. Het doel was dus niet alleen om het lichaam gezond te houden, maar ook om zich te richten op het gezond houden van de huid. Daarom is Dr. Hauschka make-up weer een hoogtepunt uit de schoot van Moeder Natuur.

Koop Dr. Hauschka make-up tegen een gunstige prijs - het is het waard

Dr. Hauschka make-up bevat geen synthetische geur- of kleurstoffen en ook geen conserveringsmiddelen. Het hele assortiment Dr. Hauschka make-up natuurlijke cosmetica is gecertificeerd volgens het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica "Natrue". Wat het Dr. Hauschka make-up assortiment zo bijzonder maakt, is dat het letterlijk de innerlijke en uiterlijke schoonheid van een vrouw laat stralen. Het doel is niet om oneffenheden te verdoezelen, maar om ze op een natuurlijke manier te verbergen en de huid te voeden met waardevolle ingrediënten. De Dr. Hauschka make-up poeder, concealer en foundation geven elke huid een harmonieuze balans - aangepast aan het individuele huidtype. Macadamianootolie en granaatappelessences beschermen en regenereren de opperhuid. De Dr. Hauschka producten bevatten ook biologisch-dynamisch geteelde nierwikke, rozenwas en vele andere essences. De lichte textuur van de voedende schoonheidsproducten zorgt voor een fijne, gelijkmatige applicatie die lang blijft zitten. Iedereen die Dr. Hauschka make-up online heeft gekocht en geprobeerd, zal zich realiseren dat dit prachtige producten zijn waarvan de samenstelling is geïnspireerd op geselecteerde geneeskrachtige planten. Daarnaast helpen de fascinerende kleurwerelden om de vrouwelijke individualiteit op een nog aantrekkelijkere en natuurlijkere manier in het juiste licht te zetten en worden de meeste grondstoffen gekenmerkt door hun biologisch-dynamische winning. Het bedrijf Dr. Hauschka kweekt de waardevolle medicinale planten in zijn eigen medicinale plantentuin en op een Demeter boerderij. Volgens eeuwenoude tradities worden veel van de natuurlijke schatten bij zonsopgang geoogst, omdat zelfs de oude nonnen wisten dat op deze manier de volledige natuurlijke kracht van de kruiden behouden blijft. En juist die kracht kan zich positief ontvouwen in de producten.

Bestel Dr. Hauschka make-up voordelig en ervaar de volle kracht van Moeder Natuur

De gezondheids- en schoonheidsbewuste vrouw van vandaag doet er goed aan om Dr. Hauschka make-up online te kopen. Geselecteerde kleuren en exquise kruidenessences brengen de natuurlijke schoonheid van een vrouw stijlvol in beeld. Op deze manier combineert Dr. Hauschka schoonheid, gezondheid en welzijn op een uiterst luxueuze manier.

Accessoires +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten