Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De producten van Dr. Hauschka zijn echte klassiekers op het gebied van natuurlijke cosmetica. De antroposoof stichtte zijn bedrijf in de jaren dertig. Na de Tweede Wereldoorlog herrees het bedrijf uit de puinhopen en werd het een wereldberoemde pionier op zijn gebied.

Meer info

Dr. Hauschka producten goedkoop kopen

Meer info +

Dr. Hauschka - Een succesverhaal met historische obstakels

Dr. Hauschka Pflege heeft zich met succes doen gelden tegenover concurrenten op het gebied van natuurlijke cosmetica. WALA Heilmittel GmbH produceert sinds 1935 cosmetica uit natuurlijke producten. Aan de lichaamsverzorgingsproducten worden strenge eisen gesteld. Voor natuurlijke cosmetica leidt het bedrijf natuurlijke schoonheidsspecialisten op die vertrouwd zijn met de ingrediënten en hun verschillende werkingswijzen. Naast de verzorgingsproducten zijn er ook medische artikelen verkrijgbaar bijDr. Hauschka

Het kostte het merk enige tijd om Dr. Hauschka cosmetica en verzorgingsproducten aan zijn assortiment toe te voegen. In 1935 ontwikkelde Hauschka een proces waarbij de natuurgeneeskunde zonder bewaaralcohol kon worden geproduceerd. Dit werd enthousiast ontvangen en de vraag nam toe, zodat de eerste vestiging in Ludwigsburg werd geopend. Daarna volgden vestigingen in Wenen en Londen. De stichter werd door de nationaal-socialisten als antroposofe vervolgd en zat zelfs een jaar lang in de gevangenis. Zijn vrouw Margarethe Stavenhagen en Hauschka zouden de productie van de producten stopzetten, en dat gebeurde in 1941. In 1947 vond de nieuwe stichting plaats. Sinds 1950 is het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd in Bad Boll. De belangrijkste focus van alle producten van Dr. Hauschka prinzipel is dat ze moeten bijdragen aan het gezond houden van de huid. Chemisch-synthetische emulgatoren worden niet gebruikt en de aangenaam ruikende geurcreaties worden gemaakt van natuurlijke etherische oliën.

Uitgebreid assortiment Hauschka-verzorgingsproducten

De producten van o.Dr. Hauschka a. complete verzorgingsreeksen op kruidenbasis. Het assortiment strekt zich uit van decoratieve cosmetica tot medische zorg. De individuele verzorgingsproducten zijn geschikt voor elk huidtype. Er zijn natuurlijke producten beschikbaar voor huidverzorging, die de huid eerst reinigen, vervolgens versterken en tenslotte verzorgen. Voor de nachtverzorging zijn er ook natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka . Klanten kunnen de artikelen niet alleen individueel kopen, maar ook in Dr. Hauschka een set. Als u Dr. Hauschka zorg wilt kopen tegen een lage prijs, moet u uitkijken voor speciale aanbiedingen.

Cosmetische producten zijn pas later aan het WALA-assortiment toegevoegd.

Rudolf Hauschka had al het idee voor een cosmetische lijn toen hij de schoonheidsspecialiste Elisabeth Sigmund ontmoette. Samen met de farmaceutische experts van WALA ontwikkelde zij mengsels op basis van natuurlijke stoffen voor gezichtsverzorging en crèmes. Ze creëerden ook interessante geurmengsels. In 1967 werden de eerste cosmetische producten verkocht door Dr. Hauschka Kosmetik. Het bedrijf bleef trouw aan de richtlijnen voor de productie van producten op natuurlijke basis zonder kunstmatige toevoegingen. In 1999 lanceerde het bedrijf eindelijk verdere zorgreeksen op de markt en in 2009 werd het assortiment uitgebreid met Dr. Hauschka Med, met medische cosmetica.

Eenvoudige ontwerpen op Dr. Hauschka producten

De verzorgingsproducten van Hauschka worden zeer eenvoudig gehouden. Op de productverpakking staan alleen foto's van planten of bloemen. Daarnaast staat er slechts een eenvoudige belettering met het merk en de productnaam op. Er is geen uitgebreide versiering of decoratie, en de verzorgingsproducten zijn ook verkrijgbaar in kokers of andere verpakkingen die praktisch te gebruiken zijn.

Lichaamsbalsem met rozenextracten

De afzonderlijke ingrediënten van Hauschka-producten zijn doordacht en voldoen altijd aan de hoogste criteria. Er zijn meer dan 20.000 soorten rozen in alle kleuren en vormen. Een roos bestaat uit contrasten en toch vullen ze elkaar perfect aan. De etherische oliën van rozen zijn bedoeld om je te vervoeren naar een rijk van dromen. Dit zou moeten helpen om sterker te worden en meer energie te hebben. Als de roos wordt gecombineerd met amandelolie als olie-extract, wordt de kwaliteit van de roos versluierd. In waterige samenstellingen komen de harmoniserende en versterkende aspecten tot uiting.

WALA-geneeskrachtige plantentuin voor hoogwaardige zorg

De medicinale kruidentuin van WALA ligt aan de rand van de Zwabische Alb. Hier verzorgen de tuiniers de verschillende planten die er groeien volgens de door Rudolf Steiner ontwikkelde biologisch-dynamische methode. Op 4,5 hectare worden ze verzorgd, geoogst en vervolgens gebruikt voor de producten. In totaal worden er meer dan 150 verschillende medicinale planten gekweekt. Het drogen van de oogst die nodig is voor de verdere verwerking vindt plaats in het medicijnhuis van de WALA-tuin. Een condensatieproces koelt de warme en vochtige lucht af tot onder het dauwpunt voor het drogen. Hierdoor condenseert het water uit de planten en worden ze na korte tijd zachtjes gedroogd.

Mangoboter door Dr. Hauschka

Lange tijd was het niet mogelijk om mango als boter te gebruiken. Na intensief onderzoek zijn de experts van Hauschka daarin geslaagd. In een testfase waren de eerste resultaten overtuigend. Dr. Hauschka De producten worden op natuurlijke wijze gemaakt met biologische mangoboter. Dit is niet zo goedkoop, maar de kwaliteit is overtuigend. De boter die uit de steen van de vrucht wordt geproduceerd, heeft een verzorgende werking en geeft producten die deze steen bevatten een delicate consistentie.

Verzorging in drie stappen

Wie online Dr. Hauschka zorg zoekt, zal al snel merken dat zorgproducten vaak in sets worden aangeboden of dat het gebruik van losse artikelen in combinatie met andere producten wordt aanbevolen. Dit komt omdat de Dr. Hauschka huidverzorgingsproducten altijd zo op elkaar zijn afgestemd dat ze de huid altijd de ideale verzorging bieden. Gedurende de dag is het aan te raden om een facewash crème of melk te gebruiken om de huid te reinigen en vervolgens een dagcrème aan te brengen. Cosmetische producten voor make-up worden verwerkt met verzorgende ingrediënten en worden ondersteund door extracten van medicinale planten. De Dr. Hauschka verzorging 's nachts is vetvrij, omdat de huid regenereert en 's nachts moet ademen. Hier zijn versterkende en revitaliserende producten ideaal om de huid in dit proces te ondersteunen.

WALA Heilmittel GmbH ondersteunt Burkina Faso

In Burkina Faso ondersteunt WALA Heilmittel GmbH een karitéboterproject. De vrouwen die er wonen produceren de karitéboter volgens een traditioneel recept met ingrediënten uit een beschermd, gecertificeerd biologisch verzamelgebied. De dorpen krijgen ter plaatse uitgebreid advies en financiële ondersteuning. WALA Heilmittel GmbH ondersteunt deze ontwikkeling door sinds 2001 regelmatig karitéboter te kopen en bovengemiddelde prijzen te betalen.

Hoe kom je aan je Dr. Hauschka zorg?

Hauschka-verzorgingsproducten kunnen gemakkelijk online worden gekocht. Bij het doorbladeren van een online shop zijn er geen urenlange ritten en kunnen prijzen of kortingsacties direct worden bekeken. Als u niet overtuigd bent van de kwaliteit van de Dr. Hauschka zorg, hoeft u in eerste instantie geen geld uit te geven, maar kunt u gratis monsters aanvragen en testen. De verzorging is zeer geschikt voor gevoelige huidtypen omdat deze vrij is van synthetische additieven. Dr. Hauschka Zorg kan goedkoop worden ingekocht, en kopers ontdekken al snel dat deze producten zeer zuinig zijn en dat de hoge kwaliteit de prijzen rechtvaardigt.

Gezichtsverzorging +

Met de gezichtsverzorging van Dr. Hauschka reinigt en verzorgt u uw huid op basis van natuurlijke werkstoffen. De waardevolle ingrediënten worden voorzichtig verwerkt volgens antroposofische principes. Dit principe geeft de gezichtsverzorging Dr. Hauschka haar gezonde kracht.

Make-up en gelaatsverzorging worden Dr. Hauschka gecombineerd bij

Het gezicht wordt blootgesteld aan sterke belastingen. Schitterende zon of ijskoude sneeuw zijn een uitdaging voor de huid. Het gezicht is onbeschermd en meestal ontkleed. Dr. Hauschka Gezichtsverzorging is ontworpen om te voldoen aan de zware eisen van het dagelijks leven. Wie gezichtsverzorging wil kopenDr. Hauschka , weet dat de producten de huid reinigen, versterken en verzorgen. Decoratieve cosmetica van het bedrijf bevatten ook verzorgende additieven die een gezond uiterlijk van de huid bevorderen. Over het algemeen Dr. Hauschka bevatten cosmetische producten geen additieven die schadelijk kunnen zijn voor de huid.

Een andere benadering

Omdat Rudolf Hauschka een volgeling van de antroposofie was, is het geen wonder dat de producten van zijn bedrijf nog steeds voldoen aan veel van de principes van deze stroming. Van 1962 tot haar dood in 2013 was Dr. Elisabeth Sigmund een drijvende kracht achter het bedrijfDr. Hauschka . Nadat ze het op haar eigen gezicht heeft geprobeerd, raadde de pionier als eerste aan om 's avonds alleen vetvrije verzorgingsproducten te gebruiken, omdat de huid zich 's nachts regenereert en deze processen vrij moeten verlopen. Ze verwerpt de populaire schillen volledig.

Voor elk type zorg de juiste verzorging

Om de ideale crème te vinden, is het belangrijk om uw huidtype te kennen. Melissa Dagcrème is bijvoorbeeld zeer geschikt voor de gecombineerde huid. Het voorziet de huid van de juiste verzorging. Quince Day Cream zorgt ervoor dat je huid fris aanvoelt. Dit is ideaal op stressvolle dagen. De gelaatsolie is geschikt voor de vette huid en herstelt het evenwicht. De reinigingsmelk reinigt diep in de poriën en verwijdert make-upresten van het gezicht en de hals. Om de doeltreffendheid te verhogen, wordt aanbevolen om het gezicht voor gebruik met warm water te wassen. Dit opent de poriën en de actieve bestanddelen van de gezichtsreiniging kunnen dieper in de huid doordringen.

Met de Intensieve Behandeling die tot 25 jonge mensen met een problematische huid verheldert, vindt u de juiste verzorging. Jongeren en ouderen kunnen zo de juiste Dr. Hauschka gezichtsverzorging kopen tegen een gunstige prijs. De Regeneration Day Cream geeft de huid wat drijfvermogen en maakt rimpels gladder. Deze crème is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Naast de verzorgingslotions is er een heel scala aan make-up producten. De getinte dagcrèmes zorgen ervoor dat de huid er gelijkmatig uitziet en een zachte tint krijgt. Om uitdroging of stress van de huid te voorkomen, bevatten ze ook waardevolle verzorgende stoffen. Probleemgebieden kunnen met een camouflagemiddel worden verborgen en het gezicht ziet er gelijkmatig en verzorgd uit. Lippengold geeft de lippen een volle en stralende glans voor een gezonde uitstraling en maakt ze soepel.

Dr. Hauschka Gelaatsverzorging online kopen is kinderspel

Dr. Hauschka Gelaatsverzorging online vinden is kinderspel. Dr. Hauschka Gezichtsverzorging is geschikt voor de normale, droge of gevoelige huid, gecombineerde huid, vette huid en voor de rijpere huid. Dr. Hauschka Gezichtsverzorging is goedkoop als het spaarzaam wordt gebruikt. De verwerkte medicinale planten komen uit de eigen WALA-tuin van het bedrijf. Bovendien onthoudt het bedrijf zich van dierproeven en schadelijke additieven. Vergeleken met andere cosmeticabedrijven zijn de productieprocessen daarom iets complexer dan bij andere cosmeticabedrijven. Dr. Hauschke Care overtuigt al sinds 1967 en verzorgt de huid op een natuurlijke manier. Als u uw huid wilt verwennen en een zachte en verzorgde huid wilt die discreet naar verschillende geuren ruikt, zijn natuurlijke Dr. Hauschka cosmetica de juiste keuze.

Lichaamsverzorging +

De natuurlijke lichaamsverzorging van Dr. Hauschka overtuigt door haar hoge effectiviteit en milde productiemethoden. De Dr. Hauschka lichaamsverzorging wordt geproduceerd volgens de biodynamische methode van Rudolf Steiner met deels zelf geteelde geneeskrachtige kruiden.

Dr. Hauschka lichaamsverzorging van top tot teen

De huid wordt Dr. Hauschka volledig gevoed en verzorgd met producten van De Dr. Hauschka lichaamsverzorging is onderworpen aan strenge controles en er worden geen schadelijke additieven gebruikt bij de productie. Dr. Hauschka Lichaamsverzorging kan online worden gekocht tegen een redelijke prijs. Voor veel lichaamsverzorgingsproducten zijn er gratis proefpakketten beschikbaar, zodat klanten alleen betalen voor datgene waar ze daadwerkelijk van overtuigd zijn. De producten van deze natuurlijke cosmetica zijn ontworpen om de reiniging, versterking en verzorging aan te vullen. De huideigen activiteit wordt ondersteund door de geselecteerde extracten. Dit helpt de huid om haar natuurlijke balans te herstellen.

De productlijnen van Dr. Hauschka zur Körperpflege beslaan het gehele lichaam. Speciaal ontwikkelde artikelen voor handverzorging, voor de vitalisering en verzorging van benen en voeten en voor het haar zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Als u online Dr. Hauschka lichaamsverzorging wilt kopen, kunt u vooraf goede informatie krijgen over de ingrediënten. Bovendien is het bedrijf zeer transparant over de productieprocessen, zodat iedereen gemakkelijk te weten kan komen waar zijn verzorgingsproducten precies vandaan komen.

Dit is vooral waar omdat veel van de ingrediënten worden gewonnen uit planten die in de eigen medicinale kruidentuin van het bedrijf worden gekweekt. De tuiniers van WALA kweken meer dan 150 verschillende geneeskrachtige kruiden en planten op de faciliteit in de Zwabische Alb. In totaal wordt 4,5 hectare bebouwd volgens de biodynamische methode. Dit is bedacht door de grondlegger van de antroposofie, Rudolf Steiner. Rudolf Hauschka werd door hem geïnspireerd om een nieuwe productiemethode te ontwikkelen, en het was dan ook niet meer dan normaal dat de originele materialen ook volgens de Oostenrijkse richtlijnen werden verkregen.

Roos, amandel, citroengras of lavendel voor lichaamsverzorging?

Elk verzorgingsproduct in het Dr. Hauschka assortiment is vrij van schadelijke toevoegingen. Douchegels of badadditieven zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, die naar smaak kunnen worden gekozen. Sommige van de medicinale kruiden die ze bevatten zouden verschillende effecten hebben. Lemon Lemongrass Shower Balm, bijvoorbeeld, wordt gebruikt om de dag fris en pittig te beginnen, terwijl Lavendel Sandelhout Shower Balm helpt om het te laten vervagen in vrede. Tijdens het baden in weer en wind helpen sparrennaalden om de ademhaling te vergemakkelijken en een badtoevoeging van rozenextracten ondersteunt een positief gevoel van welzijn. De Neem Hair Oil Treatment zorgt voor een intensieve verzorging en versterkt het haar. Vooral degenen die belang hechten aan het gebruik van verzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen kunnen "hun" product vinden tussen de vele beschikbare Dr. Hauschka series.

Dr. Hauschka Koop lichaamsverzorging en overtuig uzelf van de kwaliteit

Bij de vervaardiging van de afzonderlijke producten wordt aandacht besteed aan zachte en milieuvriendelijke processen. Sinds de oprichting van het bedrijf stelt WALA Heilmittel GmbH de hoogste eisen aan de kwaliteit van haar producten. Er zijn geen urenlange zoekacties nodig om ze te kopen. Dr. Hauschka Persoonlijke verzorgingsproducten kunnen online worden gekocht. Het is mogelijk om Dr. Hauschka lichaamsverzorging te kopen tegen een gunstige prijs. In het geval van lichaamsverzorgingsproducten is het raadzaam deze als set te bestellen. Na de aankoop staan de geselecteerde producten straks op uw eigen schap en ondersteunen ze uw huid bij de dagelijkse verzorging.

Make-up +

Make-up van Dr. Hauschka is ook gebaseerd op de antroposofische principes van Rudolf Steiner. De natuurlijke cosmetica geven de huid een fijne, natuurlijke glans. Dr. Hauschka Make-up heeft ook voedende eigenschappen.

Dr. Hauschka Make-up is gecertificeerde natuurlijke cosmetica

Het bijzondere van de Make-up serie Dr. Hauschka is niet alleen de hoge kwaliteit en de duurzame duurzaamheid. Het zijn veeleer de natuurlijke minerale pigmenten die de individuele schoonheid van de vrouw op duurzame wijze onderstrepen. De consistentie is uitstekend, en dankzij deze filigraanstructuur krijgt uw huid gewoon meer uitstraling. De fijnste lijntjes, roodheid of huidonvolmaaktheden worden discreet weggewerkt - en het voelt gewoon goed om make-upproducten van het huis Dr. Hauschka te dragen.

Dr. Hauschka Koop make-up en geniet van het luxueuze huidgevoel

Het merk Dr. Hauschka heeft zich altijd gericht op waardevolle remedies en schoonheidsproducten uit de natuur. In de beginjaren, vanaf ongeveer 1935, was het WALA Heilmittel GmbH die zich intensief met dit onderwerp bezighield en herhaaldelijk voorbereidingen ontwikkelde die tegemoet kwamen aan de welzijns- en schoonheidseisen van veeleisende gebruikers. Hoewel er in de jaren dertig van de vorige eeuw - in tegenstelling tot nu - nauwelijks aandacht was voor natuurproducten, was het bedrijf succesvol. Het duurde niet lang voordat het door Dr. Rudolf Hauschka ontwikkelde proces werd gebruikt voor de productie van natuurlijke geneesmiddelen zonder alcohol als conserveermiddel. Dr. Hauschka en WALA ging een samenwerking aan en opende al snel filialen, niet alleen in Duitsland maar ook in Wenen en Londen. Het duurde dan ook niet lang voordat Dr. Hauschka er een aparte cosmeticalijn werd gelanceerd om het uitgebreide gamma van geneesmiddelen op een gesofisticeerde manier aan te vullen. Het doel was niet alleen om het lichaam gezond te houden, maar ook om de huid gezond te houden. Dus Dr. Hauschka make-up is een ander hoogtepunt uit de boezem van Moeder Natuur.

Dr. Hauschka Goedkope make-up kopen - het is de moeite waard

Dr. Hauschka Make-up bevat geen synthetische geuren of kleurstoffen en er zijn ook geen conserveringsmiddelen. Zo is het hele Dr. Hauschka assortiment natuurlijke cosmetica gecertificeerd volgens het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica "Natrue". Het bijzondere aan de Dr. Hauschka make-up serie is dat het letterlijk zowel de innerlijke als de uiterlijke schoonheid van een vrouw laat schitteren. Het doel is niet om oneffenheden te verbergen, maar om ze op een natuurlijke manier te verbergen en de huid te verzorgen met kostbare ingrediënten. Zo geven de Dr. Hauschka Make-up Powder, Concealer en Foundation elke huid - individueel afgestemd op het individuele huidtype - een harmonieus evenwicht. Macadamianootolie of granaatappelextracten beschermen en regenereren de opperhuid. Daarnaast bevatten de Dr. Hauschka producten biologisch-dynamisch geteelde nierwikke, rozenwas en vele andere essences. De lichte textuur van de verzorgende schoonheidsproducten zorgt voor een fijne, gelijkmatige applicatie die lang meegaat. Iedereen die online make-up heeft gekocht Dr. Hauschka en het heeft uitgeprobeerd, zal merken dat dit uitstekende producten zijn waarvan de inhoudelijke samenstelling is geïnspireerd op geselecteerde medicinale planten. Bovendien dragen de fascinerende kleurwerelden ertoe bij dat de vrouwelijke individualiteit nog aantrekkelijker en natuurlijker in het juiste licht wordt gezet. Het bedrijf Dr. Hauschka kweekt de waardevolle medicinale planten in de eigen medicinale plantentuin en op een Demeter boerderij. Met het oog op oude tradities worden veel van de natuurlijke schatten bij dageraad geoogst, omdat zelfs de oude nonnen wisten dat op deze manier de volledige natuurlijke kracht van de kruiden behouden blijft. En het is precies deze kracht die zich positief kan ontvouwen in de producten.

Dr. Hauschka Bestel make-up goedkoop en ervaar de volle kracht van Moeder Natuur

Gezondheids- en schoonheidsbewuste vrouwen van vandaag de dag worden top geadviseerd om online make-up te kopenDr. Hauschka . Geselecteerde kleuren en exquise kruidenextracten brengen de natuurlijke schoonheid van de vrouw stijlvol in beeld. Zo worden Dr. Hauschka schoonheid, gezondheid en welzijn op een uiterst luxueuze manier gecombineerd.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 60
toepassen