Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het is niet Kick it like Beckham, maar Smell like Beckham, dankzij de sportieve geuren die de naam dragen van de voormalige Engelse profvoetballer. Natuurlijk promoot David Beckham zijn parfums persoonlijk.

Meer info

Koop David Beckham Parfum goedkoop

Meer info +

Voetbalster, stijlicoon en mannengeuren ver verwijderd van conventies: David Beckham Parfum

De geuren van mannen zijn onderscheidend en de taart- en verzorgingsreeksen voor hem eerder minimalistisch in termen van productkeuze. Lange tijd werd dit als de norm beschouwd - niet bij David Beckham. De Engelse allrounder houdt van parfum om de normen te doorbreken. Mannelijk en streng is de geur van David Beckham voor mannen, die zowel privé als in het dagelijkse beroepsleven kan worden gedragen. David Beckham Parfum toont gewoon karakter. In het voetbal staat David Beckham voor precisie, indrukwekkende techniek en stijl. En dat is precies waar het label David Beckham voor staat. Modieuze extravagantie doordringt de stijlen van de voetbalster en heeft al zijn stempel gedrukt op een hele generatie mannen. De parfums van het label passen perfect in het plaatje, ze zijn fris en deels een beetje houtachtig, maar in principe zeer divers en gevarieerd. Geen enkele geur mist een energieke, sportieve noot, ook al is elk parfum anders en worden er voortdurend nieuwe geuren toegevoegd. Alle zorgseries hebben gemeen dat de nuances van kalk en munt niet verborgen kunnen worden. Deodorants, aftershaves en douchegels bieden bescherming en verzorging die passen bij de geuren.

David Beckham Parfum online in grote selectie

De voormalige Engelse voetballer David Beckham is nu vooral een investeerder. Geboren in 1975 als David Robert Joseph Beckham, werd hij in 2004 door Pelé uitgeroepen tot een van de 125 beste levende voetballers ter wereld en is al lang buiten het veld bekend. Hij was een van de meest invloedrijke persoonlijkheden ter wereld in 2004, volgens het Amerikaanse Time Magazine, en is nog steeds een van de meest succesvolle reclamefiguren wereldwijd. Dus waarom niet je eigen parfumlijn maken, je eigen label opzetten? Aan de voorwaarden voor naamsbekendheid is in ieder geval voldaan en er is nauwelijks een andere naam zo invloedrijk als David Beckham in termen van stijl en mode. Nadat de voetballer meerdere malen als tweede in de World Player of the Year poll was bevestigd, speelde hij in verschillende World Cups en was hij zes jaar lang kapitein van het Engelse nationale elftal. Pas aan het einde van het seizoen 2012/13 heeft hij zijn actieve carrière beëindigd. Zijn privéleven heeft ook gevolgen voor het publiek: Getrouwd met Victoria Beckham en altijd in de schijnwerpers met zijn vier kinderen, woont de familie sinds 2008 in Los Angeles. David Beckham werkt sinds 2012 samen met H&M en brengt onder zijn naam een ondergoedcollectie op de markt. Met 20 tatoeages, steeds wisselende kapsels en het eerste mannelijke covermodel van de Britse Elle, is de speler al tijdens zijn leven een legende. Elke geur van David Beckham mannen is zo opvallend, opvallend mannelijk en toch onconventioneel als zijn leven.

Een groeiend repertoire

Sportief-energetisch, fris en aromatisch, elk David Beckham parfum is te danken aan de altijd aanwezige citrusnoten en nuances van munt. David Beckham heeft nu een aantal zorglijnen op de markt gebracht en voor elk product is er een bijpassend David Beckham-parfum. De Beyond lijn is zeer elegant. Hier overheersen houtachtige indrukken, verse kruiden glinsteren hier door.

Beyond is een van de populairste parfums van David Beckham. Mojito, kardemom en grapefruit zijn waarneembaar in de topnoot, met patchoeli en leer eronder. Droge houtachtige geuren resoneren zeer discreet. In de Eau de Toilette Beyond Forever zijn echter vetivergras en enkele viooltjes toegevoegd, waardoor de geur er iets anders uitziet. Zowel Beyond als Beyond Forever zijn expressief en uiterst mannelijk.

Aan de andere kant lijkt David Beckham Classic weer erg casual te zijn. Het parfum draagt ook de typische stijlelementen van de Engelsman, maar het ziet er veel eleganter uit. Hier komen Texas cederhout en amberhout samen met een mengsel van cipres en nootmuskaat. Het David Beckham parfum wordt aangevuld met een aftershave. Classic Blue begint met de Classic geur, maar ontwikkelt deze verder. De topnoot bevat ook fruitige citrusnoten, maar de hartnoot wordt gevormd door geranium, nootmuskaat, salie en appel. Deze David Beckham mannengeur is nog zelfverzekerder en er is ook een bijpassende aftershave. David Beckham heeft het Classic Touch parfum gecreëerd als derde variant van het Classic thema. Het meest opvallende kenmerk van deze geur is de iris, die zelden wordt gebruikt, vooral voor mannengeuren. Het is zeer evenwichtig en kan worden aangevuld met de bijpassende deodorant.

Een beetje ouder is de David Beckham Instinct lijn. De eerste geur van deze voetballer is dynamisch en sprankelend, met een aanval van mandarijn en oranje en een hart van pimento, kardemom en steranijs. Dan verschijnen Haïti Vertiver en wit amber sensueel. De contrasterende noten van deze geur vormen samen een harmonieus parfum, aangevuld met een aftershave. David Beckham heeft de mannengeur ontwikkeld tot Instinct Sport en sandelhout en kasjmier zijn nog energieker. Koop David Beckham Parfum online, want alleen de hele bandbreedte is aanwezig.

Met David Beckham Homme heeft de voetbalster een extreem mannelijke lijn op de markt gebracht en met de Respect geurserie spreekt hij de moderne gentleman aan. Watermeloen en grapefruit komen hier samen met houtachtige noten, het parfum wordt aangevuld met een aftershave, een deodorant en een douchegel om een huidverzorgingslijn te vormen.

Zoals de geur, zoals de verpakking

Natuurlijk kan stijlicoon David Beckham zijn parfum niet zomaar in een eenvoudige glazen fles serveren. De verschillende geuren zijn verkrijgbaar in bijpassende en individueel vormgegeven verpakkingen. De verschillende flessen van David Beckham zijn zichtbaar in de online shop: de Respect-lijn heeft bijvoorbeeld gekleurd glas met accenten, terwijl Classic (de naam zegt het al) wordt verkocht in een zeer klassieke cilindrische fles. Bij Classic Blue heeft het glas een lichtblauwe toets en is de sluiting blauw. Bij Beyond is het glas gerookt en versierd met glazen studs die een landschap suggereren. Het concept van de verpakking is afgestemd op de individuele geuren: Dit was niet overdreven en ook niet te zorgvuldig ontworpen. Stijl is stijl, en David Beckham heeft het gewoon.

Een man als veranderend marketingconcept

Bij David Beckham is het moeilijk om de voetballer van het ondergoedmodel te scheiden en het label van de persoon los te maken. David Beckham is zeer aanwezig in de media, en de indrukwekkende lichaamsbouw van de atleet is altijd aantrekkelijk geënsceneerd. Toen hij een paar jaar geleden de straat op liep voor een H&M-reclamecampagne met alleen onderbroeken, was het net zo coherent en compatibel met de persoon en zijn carrière als David Beckham's naakte torso in de parfumreclame. Deze reclamecampagnes hebben geen verhaal nodig, David Beckham "is" eenvoudig, en dat is genoeg. David Beckham Parfum kopen dienovereenkomstig ook heren, die belang hechten aan een gestresseerde lichamelijkheid en indruk willen maken. David Beckham Parfum is goedkoop te koop in online winkels, want niet alleen is de selectie hier de grootste, maar de prijs is ook lager dan in lokale speciaalzaken. Gedetailleerde discussies of kortingen maken de aankoop van David Beckham Parfum goedkoop en aangenaam. De respectievelijke reclamespots voor de parfums zijn ook beschikbaar op het net - dit maakt dat u één of twee geuren wilt hebben.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor David Beckham met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Tioncer1975
Beckham live

Schokkend gunstig en een heerlijke geur. Net alsof je David Beckham de hand hebt geschud. Sensueel, oriëntaals, licht zoet-mannelijk. Gewoon verleidelijk.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.