Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Mondial 1908

Mondial 1908 - traditionelle Herrenpflege aus Florenz

Seit mehr als 100 Jahren steht der Name Mondial 1908 für herausragende Pflegeprodukte für Herren. Nach wie vor dient dem florentinischen Unternehmen seine Heimatstadt als Inspiration.
Mondial 1908

Tradition und Qualitätsbewusstein

Die Unternehmensgeschichte beginnt mit Rasierpinseln. Bis heute sind hochwertige Pinsel ein Grundpfeiler von Mondial 1908.
Mondial 1908

Parfums für den Mann mit Stil

Der Mann von Welt ist perfekt gepflegt, egal ob mit Bart oder ohne. Dazu gehört ein stilvoller Herrenduft, weiß auch Mondial 1908.
Mondial 1908

Antica Barberia - mehr als nur Bartpflege

Mit der Reihe Antica Barberia bringt Mondial 1908 nicht nur hochklassige Bartpflege an den Mann, sondern gibt seinem Bad auch den Charme eines klassischen Barbiersalons.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Italiaanse bedrijf Mondial 1908 is gespecialiseerd in glad maar comfortabel scheren. Het traditionele bedrijf haalt zijn inspiratie uit het prachtige Florence.

Meer info

Koop Mondial 1908 producten tegen een gunstige prijs

Meer info +

Mondial 1908 producten: Uitstekende kwaliteit en Italiaans design

Mondial 1908 is het merk voor mannen die houden van exclusieve scheerverzorgingsproducten en uitzonderlijke geuren. Het traditionele Italiaanse merk maakt indruk met hoogwaardige materialen en uitstekende grondstoffen. De producten van Mondial 1908 bieden mannen de mogelijkheid om thuis een scheerervaring te beleven die net zo aangenaam is als in een kapperszaak. Mondial 1908 producten worden gekocht door mannen die hun huid en baard willen verzorgen met de beste producten. Het Italiaanse design van de cosmeticaproducten speelt hierbij een niet onbelangrijke rol, want ze zijn altijd een genot om naar te kijken. De geselecteerde geuren van Mondial 1908 benadrukken de claim om producten te maken voor heren met smaak.

Het resultaat van vakmanschap

Zoals de naam Mondial 1908 al doet vermoeden, bestaat het bedrijf al sinds 1908, toen een man met de hand scheerkwasten begon te maken. Zijn passie voor lichaamsverzorging en scheren leidde hem naar ware meesterschap; elke scheerkwast is uniek. Zijn rijke klanten waardeerden de exclusiviteit en kwaliteit van zijn werk. Al snel begon hij scheermessen te produceren met handvatten van kostbare houtsoorten. Ook dit doet hij met precisie en grote vaardigheid. Hij geeft het ambacht door aan zijn zoon. Uiteindelijk fuseerde het bedrijf met een ander bedrijf dat uitzonderlijke zepen en scheercrèmes produceert.

De producten van Mondial 1908 worden momenteel gemaakt door de vierde generatie. Ze maken indruk met hun ongewoon hoge kwaliteit. In onze online shop kunnen liefhebbers van hoogwaardige lichaamsverzorging Mondial 1908 producten kopen tegen voordelige prijzen. Luxe zepen, douchegels, scheercrèmes en aftershaves, gecombineerd met accessoires van hoge kwaliteit, laten de man van zijn mooiste kant zien. Een bijzonder hoogtepunt is het Mondial 1908 Antica Barberia assortiment, dat uitgebreide verzorging voor klassieke baarden en snorren op het hoogste niveau belooft.

Mondial 1908 is gevestigd in het centrum van Florence, een stad vol buitengewone architectuur en kunstschatten, en laat zich nog steeds inspireren door de schoonheid van de stad en haar inwoners. Dit is ook de basis voor de tweede pijler van het bedrijf: parfum. In samenwerking met bekende parfumeurs wil het bedrijf geuren creëren met een sterk karakter en verfijning. Dit maakt de producten van Mondial 1908 geschikt voor alle mannen die schoonheid en kwaliteit willen combineren. De exclusieve collecties zijn het resultaat van een combinatie van kennis over generaties en enorme kwaliteitsnormen. Net als bij het scheergerei, vinden alleen de zuiverste grondstoffen hun weg naar de parfums en aftershaves van Mondial. Dit resulteert in unieke geuren met een tijdloos elegant karakter. Of het nu gaat om de vriendelijke, frisse houtachtige geur van Mondial 1908 Axolute of Mondial 1908 Antica Barberia Original Talc, die je met zijn kruidige, poederige geur rechtstreeks naar een kapperszaak brengt: de parfums van het merk laten je altijd achter met een gevoel van Italiaanse elegantie.

Elk stuk is een meesterwerk

Mondial 1908 scheerkwasten zijn absolute meesterwerken van vakmanschap. Na meer dan honderd jaar ervaring in de productie van scheerkwasten vloeit deze kennis in elke scheerkwast van Mondial 1908. Tot op de dag van vandaag is elke kwast een handgemaakt meesterwerk dat een passie voor schoonheid, functionaliteit en design combineert. De haren van de kwasten zijn gemaakt van puur dassenhaar. Als je online zoekt naar Mondial 1908 producten, vind je zes verschillende soorten dassenharen kwasten, die niet alleen verschillen in kleur maar ook in functie. De Mondial 1908 Scheerkwast Super Badger masseert de huid tijdens het aanbrengen van de scheercrème en is geschikt voor de normale tot gevoelige huid. Black Badger daarentegen heeft de neiging om het scheerschuim te vormen op een sterkere, minder gevoelige huid - en kan het beste gebruikt worden met crèmes in tubes, niet met een harde schaal. Een diervriendelijke versie is de Mondial 1908 Ecosilvertip scheerkwast, die gemaakt is van synthetische crexvezels en in slechts enkele ogenblikken een romig schuim creëert.

Alles voor de beste verzorging, net als bij de kapper

Als je van je dagelijkse scheerbeurt een verzorgend ritueel wilt maken, zijn de scheermesjes en verzorgingsproducten van Mondial 1908 het perfecte uitgangspunt. Kalmerende scheercrèmes met de juiste scheerkwast bereiden de huid perfect voor op het contact met het scheermes. Scheerolie, scheercrème en scheerschuim zijn verkrijgbaar in vele aantrekkelijke variaties. Zo vindt elke man de beste manier om zijn scheerbeurt voor te bereiden en te verzorgen. Natuurlijk biedt Mondial 1908 ook baardverzorgingsproducten zoals baardcrème, baardwax en baardshampoo. Na het scheren kalmeren de hydraterende en verfrissende producten van Mondial 1908 de huid. After shave gel verwent de huid met extra vocht, terwijl de after shave lotion een bloedstelpende en adstringerende werking heeft.

Wie houdt van de geuren van scheercrème en aftershave kan ze ook vinden als eau de toilette of lichte eau de cologne. De producten van Mondial 1908 zorgen er niet alleen voor dat je je mooi en verzorgd voelt, ze dragen hier ook aanzienlijk aan bij. De hoogwaardige ingrediënten voeden de huid en de fijne geuren verrukken de geest. Je kunt Mondial 1908 producten online kopen in onze shop.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten