Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met toewijding en knowhow is Annemarie Lindner erin geslaagd haar natuurcosmeticamerk tot een van de meest succesvolle in Duitsland en de rest van de wereld te maken. Ze noemde het Annemarie Börlind - een naam die altijd heeft gestaan voor kwaliteit en ervaring.

Meer info

Annemarie Börlind producten goedkoop kopen

Meer info +

Annemarie Börlind Producten - met de kracht van de natuur

Het waren haar eigen huidproblemen die Annemarie Lindner er in de jaren vijftig toe brachten een opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen. Haar doel: natuurlijke cosmetica produceren en verkopen om andere vrouwen met soortgelijke problemen te helpen. Ze slaagt er op indrukwekkende wijze in een internationaal cosmeticabedrijf op te bouwen dat de pioniersgeest van de oprichtster altijd heeft behouden en zich richt op de kracht van natuurlijke ingrediënten. Iedereen die dat wil, kan de Annemarie Börlind producten online ontdekken en zijn eigen huidproblemen bestrijden.

Een schoonheidsspecialiste toont pioniersgeest

"Wat ik niet kan eten, smeer ik ook niet op mijn huid", zou oprichtster en cosmeticapionier Annemarie Lindner ooit hebben gezegd. En de opgeleide schoonheidsspecialiste heeft zich altijd aan dit motto gehouden. Een paar jaar na het einde van de oorlog leerde Annemarie Lindner het vak en begon haar eigen natuurlijke cosmetica te produceren toen ze nog in de DDR zat. Na haar vlucht uit de DDR richtte Annemarie Lindner samen met haar man Hermann Börner in Calw in het Zwarte Woud het bedrijf Börlind Gesellschaft mbH op. De bedrijfsnaam is een combinatie van de achternamen van de echtgenoten. Binnen enkele jaren slaagt het bedrijf erin de merken Annemarie Börlind en Dado Sens stevig op de Duitse, Europese en later ook internationale markt te vestigen.

Annemarie Börlind producten staan zonder uitzondering voor hoogwaardige natuurlijke cosmetica, die al sinds de jaren zeventig worden geproduceerd met het zachte water uit de eigen diepe bron. Het assortiment omvat nu een grote verscheidenheid aan Annemarie Börlind producten voor gezicht, lichaam en haar. Er zijn ook cosmetica, zonnebescherming en Annemarie Börlind producten voor mannen. Dankzij jarenlange knowhow en uitgebreid onderzoek slaat het merk nieuwe wegen in - zoals de veganistische Annemarie Börlind producten bewijzen. In het hele assortiment bewaart het bedrijf een evenwicht tussen uiterst effectieve formules, duurzame productie en innovatie. Overigens kunt u Annemarie Börlind producten tegen lage prijzen bestellen in onze online shop.

Annemarie Börlind Producten van top tot teen

Van de verschillende systeemverzorgingslijnen voor het gezicht tot de lichaamsverzorgingsproducten en veganistische producten: Het assortiment van het merk biedt voor bijna elk huidprobleem, elke zorg en elke klant de juiste oplossing.

In de gezichtsverzorging richt het merk zich op systeemverzorging voor verschillende huidtypen en aanvullende producten voor speciale verzorging. Van vochtarme tot rijpere huid: iedereen kan hier de juiste huidverzorgingslijn vinden - waaronder de volgende Annemarie Börlind producten, die online te koop zijn:

- Zuiverende verzorging voor de onzuivere huid: werkt verhelderend en beschermt tegelijkertijd tegen uitdroging. Precies goed tegen puistjes, mee-eters en onzuiverheden.

- Energynature voor de normale tot droge huid: Deze Annemarie Börlind producten zorgen voor elasticiteit, hydrateren en verminderen de eerste tekenen van veroudering. Ideaal voor de huid vanaf 20 jaar.

- Rose Dew voor rimpels en droge huid: De producten verminderen het gevoel van spanning in de huid, maken de eerste rimpels als gevolg van droogte glad en stimuleren de collageenvorming.

- ZZ Sensitive voor de gevoelige huid: Of deze nu jonger is of behoefte heeft aan regeneratie - met deze verzorgingslijn wordt de gevoelige huid gekalmeerd, verzorgd en optimaal ondersteund.

Voor lichaams- en haarverzorging biedt Annemarie Börlind rijke en verfrissende producten - zoals de hydraterende douche-emulsie met mango of Body Lind Fresh met een heerlijk pittige geur. Naast bodylotion, douchegel en lichaamsolie is er ook lipverzorging en handcrème. Haarverzorging is afgestemd op verschillende behoeften - meer volume, haar dat hersteld moet worden of droog haar, shampoo, conditioner en kuur.

De cosmetische producten bevatten geselecteerde ingrediënten uit de natuur die de individuele schoonheid benadrukken. Dit maakt de cosmetica bijzonder voedend en compatibel - zelfs voor de gevoelige huid. Ook de afwezigheid van parabenen en siliconen komt de huid ten goede. Foundation, poeder, blush, concealer, mascara, oogschaduw, eyeliner: het cosmetica-assortiment omvat alle benodigdheden voor dagelijkse of speciale make-up.

Natuurlijk biedt Annemarie Börlind ook producten voor mannen. Naast douchegel en shampoo hebben mannen voedende producten nodig voor het scheren. Een goede scheerschuim hoort tegenwoordig net zo goed bij het scheren als een voedende after shave gel of balsem en een rijke huidverzorgingscrème om te voorkomen dat de huid uitdroogt tijdens het scheren. De Annemarie Börlind verzorgingslijn voor mannen is verrijkt met een extra portie verzorging om de door het scheren belaste huid te voeden - inclusief een anti-aging complex.

De zon is goed voor de mens, maar kan de huid grote schade toebrengen als je je niet goed beschermt. Annemarie Börlind vertrouwt in haar zonverzorging op een waardevol duindoorncomplex en vitamine E voor een gezonde celvernieuwing. Voor verzorging en vocht na het zonnen is er de bijpassende aftersunlijn met aloë vera en kruidencomplex tegen spanning, droogte en roodheid.

Veganistische Annemarie Börlind producten

De hoogtepunten in het assortiment zijn zeker de veganistische Annemarie Börlind producten, die niet specifiek beperkt zijn tot één huidverzorgingslijn, maar overal te vinden zijn. Tot de veganistische producten behoren het 2-in-1 Black Mask, de Energynature verfrissende reinigingsgel, de anti-aging revitaliser en de aftersunverzorging.

Gecertificeerde natuurlijke verzorging en cosmetica

Bij de productie van Annemarie Börlind producten ligt de nadruk op natuurlijke ingrediënten. Het bedrijf waarborgt deze zelf opgelegde kwaliteitsstandaard onder andere in de vorm van certificaten. Sinds 1965 is Annemarie Börlind leverancier van "neuform" en voldoet daarmee aan de kwaliteitsrichtlijnen voor gezondheidsvoedingsproducten. Daarnaast heeft het hele bedrijf een kwaliteitscontrole ondergaan, omdat de grondhouding en filosofie ook natuurlijk en duurzaam moet zijn. Zo is het bedrijf nu gecertificeerd door CSE (Certified Sustainable Economics) en geldt daarmee als een ecologisch, sociaal geïntegreerd en kwaliteitsgericht bedrijf.

Bovendien werd Annemarie Börlind in 2016 gecertificeerd als klimaatneutraal bedrijf. Het bedrijf uit het Zwarte Woud compenseerde de uitstoot van broeikasgassen die het zelf produceerde door een klimaatbeschermingsproject te ondersteunen.

Annemarie Börlind Koop producten goedkoop

Als u Annemarie Börlind producten wilt kopen, hebt u beslist een goede keuze gemaakt - voor zeer effectieve verzorging, voor natuurlijke cosmetica, voor een bedrijf dat zich inzet voor het milieu en de bescherming van het klimaat. Ons assortiment biedt een verscheidenheid aan de efficiënte producten, die door de speciale ingrediënten niet alleen geschikt zijn voor de gevoelige huid, maar ook voor alle huidtypes. De hoogwaardige natuurlijke verzorging en cosmetica zijn ook een geliefd cadeau voor de hele familie, vrienden of anderen. Zelfs het mannelijk geslacht wordt niet verwaarloosd dankzij de speciale producten. Kijk nu rond en bestel direct.

Gezichtsverzorging +

Waardevolle natuurlijke ingrediënten helpen de Annemarie Börlind gezichtsverzorging zeer doeltreffend te zijn. Welk huidtype u ook heeft, het traditionele Duitse bedrijf biedt de juiste oplossing.

Annemarie Börlind Gezichtsverzorging - bewezen effectieve natuurlijke cosmetica

Al meer dan 50 jaar vertrouwt Annemarie Börlind op de kracht van de natuur - en daarmee op tal van klanten die regelmatig gebruik maken van de aantoonbaar effectieve Annemarie Börlind gezichtsverzorging. Of het nu gaat om een droge huid, de eerste tekenen van veroudering of om het behoud van een jeugdige veerkracht: met elke systeemverzorgingslijn en met de speciale verzorgingsproducten voldoet het bedrijf aan een specifiek huidprobleem. Het beste van alles is dat de Annemarie Börlind gezichtsverzorging bijzonder zacht is, omdat deze puur plantaardig is en in sommige gevallen zelfs veganistisch. Het ontdekken van Annemarie Börlind gelaatsverzorging online is ook zeer eenvoudig.

Hoogwaardige Annemarie Börlind gezichtsverzorging voor elk huidtype

In de loop der jaren is een aanzienlijk assortiment efficiënte gezichtsverzorgingsproducten ontstaan, die onder andere tegemoetkomen aan de behoeften van vrouwen en mannen, maar ook voldoen aan bijzondere sociaal-ecologische eisen - zoals bijvoorbeeld blijkt uit de veganistische verzorgingsproducten. Het verzorgingsconcept is gebaseerd op systeemverzorgingslijnen voor verschillende huidtypen en zorgen en op aanvullende speciale zorg.

Van normaal tot onzuiver, van droog tot nood aan regeneratie, van gestrest tot veeleisend: Annemarie Börlind gezichtsverzorging dekt bijna alle huidtypes. Elke systeemverzorgingslijn is gebaseerd op een unieke formulering met natuurlijke stoffen. Ze hebben echter allemaal het diepe bronwater uit de eigen bron van het bedrijf gemeen, dat in de jaren zeventig van de vorige eeuw werd aangeboord. Elke verzorgingslijn biedt producten voor de reiniging en vervolgverzorging die elke dag kunnen worden gebruikt.

De extra verzorgingsproducten worden gebruikt wanneer de huid bijzonder geïrriteerd is of een extra portie verzorging nodig heeft - bijvoorbeeld na het zonnebaden of door de droge verwarmingslucht in de winter. Versterkende maskers, serums, verzorgingsbehandelingen en intensieve concentraten zijn dan precies goed.

Dankzij het internet hoeft u geen lange afstanden af te leggen om aan hoogwaardige producten te komen - u kunt Annemarie Börlind gezichtsverzorging goedkoop en gemakkelijk bestellen.

De systeemzorglijnen van Annemarie Börlind gezichtsverzorging

- Zuiverende Verzorging voor de jonge, onzuivere huid met antibacteriële werking, aloë vera om te kalmeren en te hydrateren. De teint ziet er helderder en frisser uit, onzuiverheden worden voorkomen.

- Rozendauw voor een droge huid die tegelijkertijd moet worden opgehelderd en verzorgd. Kostbaar rozenwater zorgt voor vocht, rijke voedingsstoffen en geeft een zacht huidgevoel.

- Energie voor een normale tot droge huid die meer stuiteren nodig heeft. Ideaal om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan - voor de huid vanaf 20 jaar.

- Combinatiehuid tegen vette huid en grote poriën. De ideale balans tussen opheldering, vocht en verzorging.

- ZZ Sensitive voor de gevoelige, gestresste huid die kalmerend en regenererend moet werken. Pre- en probiotische werkstoffen brengen de huid weer in balans.

- Aquanature heeft de vochtarme huid nodig, die al de neiging heeft om de eerste rimpels te krijgen. Vooral de huid vanaf 30 jaar heeft de rijke verzorging nodig, omdat het watergehalte in het lichaam afneemt.

- Regeneratie voor de huid die behoefte heeft aan regeneratie, die verlangt naar nieuwe vitaliteit en veerkracht. De eerste tekenen van veroudering kunnen worden geëlimineerd, de huid ziet er frisser en elastischer uit.

- System Absolute is de verzorging voor de veeleisende huid boven de 40, die al enige tekenen van veroudering vertoont. Een speciaal algenextract stimuleert de vorming van collageen en elasthaan, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.

- Naturroyale bevat uitstekende ingrediënten uit de natuur die de celvernieuwing en -regeneratie stimuleren. Een bioliftcomplex met witte truffel zorgt voor een natuurlijke huidverstrakking - al na korte tijd.

Natuurlijk kunt u de gehele selectie van Annemarie Börlind gezichtsverzorging online kopen.

Natuurlijke verzorging voor mannen

Hebben echte mannen geen zorg nodig voor hun huid? Fout, want ook de mannenhuid wil verzorgd worden - vooral voor en na het scheren, maar ook elke dag. Aangezien de natuurlijke verzorging van Annemarie Börlind geen dierlijke extracten bevat en vrij is van siliconen en parabenen, is deze bijzonder zacht. Dit komt de gevoelige huid in het algemeen ten goede, die mannen ook kunnen hebben. Tegelijkertijd is een zachte gezichtsverzorging na het scheren bijzonder waardevol. Het kalmeert de gestresste huid, minimaliseert roodheid en biedt voldoende zorg om de huid te beschermen tegen uitdroging. Annemarie Börlind biedt de belangrijkste scheerverzorgingsproducten voor mannen, zoals scheerschuim, aftershavegel, aftershavebalsem, evenals douchegel en gezichtsverzorging.

Annemarie Börlind Koop gezichtsverzorging - vanuit het comfort van uw eigen huis

Of het nu gaat om een vrouw of een man, jong of volwassen: Annemarie Börlind heeft erkend dat de natuur haar kracht kan ontketenen op verschillende leeftijden en bij verschillende huidproblemen. Onze onlineshop biedt een goede selectie van hoogwaardige gezichtsverzorging uit het Zwarte Woud. Als u wilt, kunt u vrij ongecompliceerd rondkijken en de gecertificeerde Annemarie Börlind gezichtsverzorging goedkoop kopen.

Lichaamsverzorging +

Zuiver plantaardige ingrediënten geven de Annemarie Börlind lichaamsverzorging haar overtuigende werking. Het huis voor natuurlijke cosmetica, opgericht in de jaren 1950, is altijd bekend geweest om zijn compatibele en hoogwaardige verzorgingsproducten.

Annemarie Börlind Bodylotion - voor een gladde, mooie huid

Als het gaat om regelmatige huidverzorging, mag je het lichaam niet vergeten. Want ook de huid op de armen, benen, buik en borst heeft voldoende vocht en verzorging nodig om er mooi en gezond uit te zien. De bodylotion van Annemarie Börlind is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, bevat geen dierlijke extracten en is bijzonder huidvriendelijk. Hierdoor is de lichaamsverzorging van het Duitse natuurcosmeticabedrijf ook ideaal voor mensen met een gevoelige, tere huid.

Als je in onze online shop rondkijkt, kun je de Annemarie Börlind bodylotion online ontdekken of je Annemarie Börlind bodylotion direct online kopen.

Annemarie Börlind Bodylotion voor intensieve verzorging

Hoe beter de huid wordt voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen en vitamines, hoe mooier en vitaler ze eruitziet. Het bedrijf uit het Zwarte Woud is volledig toegewijd aan de productie van hoogwaardige natuurlijke verzorgingsproducten - ook voor lichaamsverzorging. Annemarie Börlind De bodylotion is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en waardevolle plantenoliën voor een langdurige verzorging van de huid. Ingrediënten zoals aloë vera en echinacea voorzien de huid van vocht, waardoor deze er voller en vitaler uitziet. Het bindweefsel wordt versterkt en de huid voelt in balans.

Het assortiment Annemarie Börlind omvat verschillende bodylotions voor intensieve verzorging:

- Lichaamsverzorging: Bevat bodylotions en -oliën op basis van een efficiënt lindebloesemextract dat de huid langdurig hydrateert en zacht laat aanvoelen. Onder andere macadamianootolie en arganolie verzorgen de huid langdurig en versterken de huidbarrière. De lichte, frisse textuur wordt snel opgenomen.

- Body Lind Fresh: Met deze bodylotion geniet je niet alleen van langdurige hydratatie, maar ook van de heerlijk fruitig-frisse geur. Een waardevol complex van vijgenextract en verschillende oliën zorgt voor een zacht huidgevoel en een verbeterde huidbeschermende functie.

Als je nieuwsgierig bent, kun je de Annemarie Börlind bodylotion direct in onze online shop kopen.

Vegan bodylotion van Annemarie Börlind

Het bedrijf besteedt veel aandacht aan puur plantaardige ingrediënten, gebruikt geen dierlijke extracten en biedt zelfs veganistische verzorging. Een deel van de Annemarie Börlind bodylotion is ook veganistisch - bijvoorbeeld de Body Lind Lotion en de Body Lind Fresh Lotion. De aromaverzorging van de Anne Lind lijn is niet expliciet gelabeld als veganistisch, maar is vrij van conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen en aardolieproducten. Verder bevat de lijn geen siliconen of synthetische geurstoffen. De bodylotion van Anne Lind is gemaakt van puur plantaardige oliën en actieve ingrediënten. Dit betekent dat de bodylotion voldoet aan de richtlijnen voor natuurlijke cosmetica van de Federale Vereniging van Industriële en Commerciële Ondernemingen voor Cosmetische Producten.

Annemarie Börlind Bestel bodylotion online tegen een geweldige prijs

Een mooie verzorgde en gezonde huid kan zo eenvoudig zijn - met de Annemarie Börlind verzorging voor het lichaam. Niet alleen mensen met een gevoelige en tere huid hebben baat bij de bodylotion zonder kunstmatige toevoegingen, maar ook elk ander huidtype. Het leuke is: de producten zijn ook altijd een goede keuze voor een klein cadeautje of een cadeautje om iemand blij te maken! Onze online shop biedt een veelzijdige selectie, en omdat we onze goede inkoopprijzen direct aan onze klanten doorgeven, kunnen ze bij ons Annemarie Börlind bodylotion kopen tegen een lage prijs.

Make-up +

Make-up kan soms meer doen dan "alleen" verfraaien. Poeders, foundations en concealers van het natuurcosmeticabedrijf Annemarie Börlind, bijvoorbeeld, hebben voedende eigenschappen en zijn bovendien zacht voor de huid.

Natuurlijk mooie teint met Annemarie Börlind make-up

De perfecte gloed is een van de meest begeerde schoonheidsidealen van de laatste jaren: wie die heeft, straalt een gezonde frisheid uit. Voor wie dat nog niet heeft, biedt de exclusieve make-up van Annemarie Börlind verfijnde hulpjes op weg naar een droomteint. Want de hoogwaardige producten geven elk huidtype precies wat het nodig heeft om van binnenuit te stralen. Een matte poederlook was gisteren. Vandaag de dag wil de huid grondig gehydrateerd zijn - en dat ook laten zien.

Eersteklas ingrediënten in innovatieve formules toveren in een handomdraai een frisse uitstraling op het gezicht. Of het nu gaat om de geraffineerde combinatie van goed dekkende foundation met concealer, blush en contouring of de discrete lichtheid van getinte dagcrème met een vleugje blush: Annemarie Börlind Make-up combineert de kracht van de natuur met een veelzijdige verscheidenheid aan producten. Zo kan de individuele look optimaal worden afgestemd op de betreffende gelegenheid en blijft deze altijd volkomen natuurlijk.

Natuurlijke cosmetica met traditie

De gerenommeerde fabrikant van exclusieve natuurlijke cosmetica kijkt terug op een weelderige schat aan ervaring van meer dan 50 jaar. Het begon allemaal in 1959 toen de schoonheidsspecialiste Annemarie Lindner haar eigen huidproblemen genas met natuurlijke werkstoffen. Samen met haar partner Hermann Börner richtte zij in het Zwarte Woud het inmiddels wereldberoemde bedrijf Annemarie Börlind op. De gecertificeerde natuurlijke cosmetica van het merk won al snel internationale populariteit, vooral door de systeemverzorging bestaande uit reiniging, versteviging, nachtverzorging en dagbescherming.

De zuiverheid van de gebruikte stoffen is wat het bedrijf onderscheidt. Alle plantenextracten zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. De fabrikanten gebruiken geen minerale oliën, siliconen of genetisch gemodificeerde grondstoffen. Het met veel plezier gebruikte diepe bronwater daarentegen komt uit een eigen bron direct op het bedrijfsterrein. Sociale betrokkenheid en bewuste duurzaamheid door nadrukkelijk zorgvuldig om te gaan met milieubronnen ronden de sympathieke uitstraling van Annemarie Börlind af. Daarnaast wordt er strikt afgezien van dierproeven en grondstoffen die door middel van dierproeven zijn verkregen.

Deze volledige zuiverheid van de producten van Annemarie Börlind komt tot uiting in een make-up die tegelijkertijd verhult en verzorgt. Op deze manier benadrukken de verschillende productlijnen de natuurlijke schoonheid in plaats van deze te verdoezelen. Voor de uitstekende prestaties van haar cosmetica werd de oprichtster van het bedrijf kort voor haar 85e verjaardag in 2005 in New York zelfs geëerd met de Oscar van de natuurcosmetica-industrie, de Natural Legacy Award.

De juiste make-up voor elke huid

Foundation is de basis van een mooie teint. Wie meer nodig heeft dan een lichte dagcrème met een kleurtje, moet een goede foundation gebruiken. Het huidtype bepaalt welk product de beste keuze is. Wie hoogwaardige Annemarie Börlind make-up wil kopen, vindt zowel hydraterende make-up voor de droge huid als anti-aging make-up die voldoet aan de behoeften van de rijpere huid. Voor de vette en gemengde huid is er compacte make-up met blijvende matterende eigenschappen.

Vochtopmaak

Dankzij hyaluronzuur hydrateert de Annemarie Börlind make-up effectief en blijft hij de hele dag zitten. De Annemarie Börlind make-up is online verkrijgbaar in zes tinten van honing tot brons. Dankzij de keuze uit koele of warme ondertonen is de foundation precies af te stemmen op je eigen teint. Hierdoor ziet het resultaat er nog natuurlijker uit. Lichtreflecterende pigmenten egaliseren de teint op subtiele wijze en zorgen bovendien voor de gewenste gloed. Bovendien blijkt de make-up Annemarie Börlind goed te zijn voor de schoonheid van morgen: omdat het algenextract dat het bevat de celcommunicatie in de opperhuid stimuleert. Dit stimuleert de celvernieuwing - voor een gelijkmatig stralend uiterlijk.

Annemarie Börlind Make-up Anti-Aging

De anti-aging make-up in verschillende tinten is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. Zowel de eerste zachte als de intensieve tekenen van veroudering kunnen hiermee betrouwbaar worden geminimaliseerd. De goed dekkende foundation vermindert kraaienpootjes, expressielijntjes en pigmentvlekken binnen enkele seconden. Waardevolle essences voeden de huid de hele dag lang, bijna als een extra vochtinbrenger. Deze mix van superieure dekking en verwennende ingrediënten zorgt voor een jeugdige frisheid - puur of als langdurige basis voor andere Annemarie Börlind make-up producten.

Compacte make-up

Poeder make-up blijkt een echte allrounder te zijn. Droog aangebracht, egaliseert het de teint en matteert het gedurende meerdere uren. De kleuren kunnen met elkaar worden gecombineerd of afzonderlijk worden aangebracht als gerichte contourtinten.

Zodra de basis is gecreëerd met een vlekkeloze foundation, geven de volgende highlights uit het make-up palet Annemarie Börlind het gezicht dimensie en uitstraling:

-Concealer met lichtreflecterende pigmenten perfectioneert de look. De concealer egaliseert specifiek kleuroneffenheden. Ideaal voor de oogcontouren.

-De unieke losse Annemarie Börlind poeder met hydraterend hyaluronzuur in kleine silica bolletjes is bijzonder populair.

- Annemarie Börlind Rouge voor een extra frisse noot: verschillende kleuren met zachte glans intensiveren de vitale gloed.

-Bronzend compact poeder tovert een licht zomers kleurtje op het gezicht of kan eventueel worden gebruikt voor zachte contouring.

Gewoon mooiere make-up

De juiste make-up routine zorgt voor een verzorgde look - ook als het snel moet. Kies gewoon de make-up die het best bij uw type Annemarie Börlind past. Breng na de dagverzorging - en een stevige zonnebrandcrème - naar behoefte foundation aan op specifieke zones of op het hele gezicht. Breng een licht vleugje concealer aan op oneffenheden en over oogschaduw. Fixeer het resultaat nu bij voorkeur met een los poeder of een fijn compact poeder voor nog meer dekking. Zo blijft de make-up de hele dag zitten. Een beetje blush brengt onmiddellijke levendigheid in het gezicht. Gewoon op het hoogste punt van de wangen aanbrengen. Als u wilt, kunt u ook Bronzing Powder en Highlighter gebruiken om de vorm van het gezicht te modelleren en stralende accenten aan te brengen. Voor meer kleur op het gezicht wordt bronzer aangebracht op alle delen van het gezicht die als eerste bruin worden, zelfs na het zonnebaden. Aangebracht onder de jukbeenderen helpt het bronzingpoeder de wangen prominenter te doen uitkomen.

Annemarie Börlind Make-up onderstreept de natuurlijke schoonheid

Pure schoonheid die er onbedoeld en natuurlijk uitziet, is het meest geklede accessoire. Het is bewezen dat het vertrouwen wekt, je aantrekkelijk maakt en altijd onvoorstelbare mogelijkheden opent. De basis hiervoor is een verzorgde, egale en stralende teint. Dit kan worden bereikt met de exquise Annemarie Börlind make-up tegen een lage prijs en elke dag opnieuw aangebracht, in veelzijdige variaties van discreet tot intensief.

Ogen +

De huid rond de ogen is zeer dun en gevoelig. Daarom is oogmake-up zoals oogschaduw of eyeliner van Annemarie Börlind ook zo samengesteld dat ze bijzonder zacht is voor de huid.

Annemarie Börlind Oogschaduw en oogmake-up voor stralende momenten

Een blik zegt meer dan duizend woorden. Niet voor niets zijn er al sinds de oudheid talloze schoonheidsmiddelen om de expressie van de ogen te intensiveren. De moderne tijd vraagt echter nog meer van hoogwaardige oogmake-up dan alleen dramatische effecten. De producten moeten ook scoren op het vlak van ingrediënten en compatibiliteit, ze komen immers in contact met een bijzonder gevoelig gebied. Annemarie Börlind Oogschaduw kopen betekent dus ook letten op optimaal draagcomfort. De veeleisende bedrijfsfilosofie zorgt voor eersteklas producten die het bekijken meer dan waard zijn.

Schoonheid in harmonie met de natuur

Als u besluit de kostbare Annemarie Börlind oogschaduw tegen een redelijke prijs te bestellen, besluit u ook verantwoordelijkheid te nemen. Het bedrijf uit het Zwarte Woud, dat sinds 1959 bestaat, staat voor een bewuste omgang met natuurlijke hulpbronnen. Bovendien zijn alle producten volledig vrij van dierenleed en bevatten ze geen problematische ingrediënten zoals minerale oliën of siliconen.

De veganistische Annemarie Börlind oogschaduwen zijn ook geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Voedende jojoba-olie laat de kleurpigmenten soepel over de tere huidgebieden glijden. Het veelzijdige kleurenspectrum omvat zowel gedempte nude tinten als enkele kleurrijke highlights en rokerige nuances. Allemaal zorgen ze voor een bijzonder natuurlijke look.

De Annemarie Börlind eyeliner maakt de wimperlijn in een handomdraai voller. Een delicaat lijntje is voldoende, en dankzij de ultrafijne punt kunnen zelfs onervaren handen het doen. Voor een dramatisch effect tekent de vloeibare liner expressieve kattenogen met een klassieke wing. De complete look wordt afgerond met Annemarie Börlind mascara. Het perfect scheidende borsteltje van de Precision & Care mascara maakt het bijzonder natuurlijk. De Long Lasting Volume Mascara bouwt intense volheid op dankzij een film van cellulosevezels die urenlang blijft zitten.

Annemarie Börlind Oogschaduw correct aanbrengen

De zachte tinten uit de Annemarie Börlind oogschaduwlijn zijn uiterst gemakkelijk aan te brengen, zelfs voor beginners. Toch is de juiste toepassing cruciaal voor het resultaat. Tip: Houd altijd een schoon oogschaduwpenseel of -sponsje klaar, zodat je de kleuren goed kunt mengen. Zo krijgen harde randjes geen kans en ziet het resultaat eruit alsof het door een professional is gemaakt. Terwijl lichte tinten het beweeglijke bovenooglid en eventueel ook onder de wenkbrauw accentueren, moet de ooglidplooi worden opgevuld met een donkerdere tint. Dit creëert verleidelijke diepte. Het is daarom belangrijk om minstens twee van de Annemarie Börlind oogschaduwen te kopen: een tint naar keuze en een bijpassende donkere tint voor meer dimensie.

Met alle liefde voor oogschaduw mag je de wenkbrauwen zeker niet vergeten! Ze omlijsten de blik en brengen echt die bepaalde sprankeling naar voren. Het praktische wenkbrauwpotlood Annemarie Börlind wordt geleverd met een langhoudende kleur en een kammetje. Hiermee kam je de wenkbrauwen in vorm voordat je de kleur aanbrengt. Als je de haartjes weer uitkamt als de kleur al is aangebracht, krijg je een bijzonder zacht resultaat.

Ogen open als het gaat om oogschaduw en co.

Met waterige, geïrriteerde ogen komt de mooiste oogmake-up niet meer tot zijn recht. Annemarie Börlind Oogschaduw, mascara en liner met hun zachte formule zorgen er daarom voor dat het oog goed aanvoelt. Zodat het van binnenuit kan stralen. Voor een extra portie uiterlijke glans koop je nu exclusieve Annemarie Börlind oogschaduw online in een sensationele selectie kleuren! Soms tellen momenten immers.

Lippen +

Als je van je lippen houdt, verzorg je ze. Met Annemarie Börlind lipmake-up kun je ze ook in dezelfde stap verfraaien. De hoogwaardige natuurlijke cosmetica zijn verrijkt met waardevolle ingrediënten die echt verwennen.

Natuurlijke kussende mond met Annemarie Börlind lippenstift

Sinds mensenheugenis zijn vrouwenlippen een symbool van sensualiteit, verleiding en aantrekkelijkheid. Ook in het moderne dagelijkse leven helpt een fruitige lipkleur om in een handomdraai een gezonde frisheid in het gezicht te toveren. De frisheidskick is vooral succesvol wanneer de producten verrijkt zijn met talrijke natuurlijke verzorgingsstoffen, zoals bij de hoogwaardige Annemarie Börlind lippenstift. Zo blijven de lippen er ook na het verwijderen van de make-up geweldig uitzien. Voor de perfecte kusbare mond zijn echter wel wat meer stappen nodig dan alleen het kopen van een Annemarie Börlind lippenstift: Optimale resultaten worden bereikt met regelmatige verzorging. Een lipliner geeft ook meer houvast en definitie aan de vorm van de lippen.

Luxueuze lip make-up op ecologisch

Wie online of ter plaatse Annemarie Börlind lippenstift koopt, krijgt eersteklas lipproducten van hoogwaardige, natuurlijke cosmeticakwaliteit. Het assortiment van het in 1959 opgerichte merk uit het Zwarte Woud omvat:

-crème lippenstift

-matte lipstick

-passende lipliner

-glinsterende lipgloss

Alle fijne lipproducten zijn meestal glutenvrij, zodat ook gevoelige mensen ze zonder aarzeling kunnen gebruiken. De filosofie van het bedrijf is daarentegen doordacht. Zo leidt het gebruik van natuuridentieke ingrediënten tot een zorgvuldig gebruik van bedreigde hulpbronnen. Bovendien worden in de producten geen stoffen gebruikt die op dieren zijn getest. Natuurlijk gebruikt Annemarie Börlind sowieso geen parabenen, siliconen of minerale oliën.

Het gemerkte lindeblad, dat al tientallen jaren als bedrijfslogo dient, staat ook voor harmonie met de natuur. Het staat ook op elke Annemarie Börlind lippenstift. De elegante zwart-gouden verpakking straalt pure elegantie uit. Vochtbindend hyaluronzuur en krachtige minerale kleurpigmenten maken de lipstick met romige finish tot de perfecte allrounder. De matte Long Lasting-variant droogt de lippen niet uit, zelfs niet bij een urenlange kleurenpracht. Een weelderige kleurselectie nodigt u uit om de Annemarie Börlind lipstick te kopen voor een geweldige prijs in verschillende boeiende tinten.

Make-up lippen met Annemarie Börlind

Teken eerst de lipcontour met een goed geslepen Annemarie Börlind lipliner. Begin met het hart van de lip te benadrukken met een groot kruis. Trek van daaruit een nauwkeurig lijntje naar links en rechts. Als je meer visueel volume wilt creëren, breng je de lipliner een paar millimeter boven de eigenlijke lipcontour aan. Begin ook voor de onderlip in het midden en trek een lijntje naar links en rechts. Vervaag nu gewoon de overtollige kleur van de liner in de richting van de lip met een sponsje of een lippenseel.

Breng de bijpassende Annemarie Börlind lippenstift aan. Ook hier raden wij aan van binnen naar buiten aan te brengen. Tip: kleur vooral bij sterke tinten de mondhoeken even precies in. Na de Annemarie Börlind lippenstift kan een aanvullende lipgloss glanzende accenten zetten. Breng discreet in het midden of over de hele lippen aan en geniet van een volumineuze kusbare mond. Als u van discreet houdt, brengt u de gloss gewoon op de zuivere lippen aan.

Annemarie Börlind combineert natuurlijkheid en glamour

Met de volle kracht van de natuur leggen de ecologische cosmetica van het traditionele merk de nadruk op natuurlijke schoonheid. Of het nu gaat om Annemarie Börlind lippenstift, lipgloss of andere decoratieve cosmetica: de producten zetten hun drager glamoureus in scène met voedende ingrediënten en sterke kleuren. Goed verzorgde lippen zijn immers als het visitekaartje dat het gezicht bij de eerste indruk onthult.

Herenverzorging +

De man van vandaag wil ook goed verzorgd zijn. Of het nu gaat om scheren of douchen, Annemarie Börlind mannenverzorging ondersteunt hem met waardevolle ingrediënten uit de natuur.

Annemarie Börlind Mannenverzorging voor een vitale, frisse look

Natuurlijke cosmetica is alleen voor vrouwen? Fout. Natuurlijk hebben ook mannen intensieve verzorging nodig, zodat hun huid er vitaal en verzorgd uitziet. Annemarie Börlind vertrouwt op een speciaal verzorgingssysteem dat rekening houdt met de behoeften van de mannenhuid, maar tegelijkertijd ongecompliceerd en zeer effectief is.

Als je wilt, kun je het hele assortiment Annemarie Börlind mannenverzorging online ontdekken en de strijd aanbinden met een vermoeide of door scheren geteisterde huid.

Annemarie Börlind Mannenverzorging met frisheidskick en anti-verouderingscomplex

Het assortiment van Annemarie Börlind omvat al enkele jaren verschillende producten voor de mannenhuid. Hoewel het assortiment niet zo veelzijdig is als dat voor vrouwen, biedt het de nodige verzorging voor de moderne man. De focus ligt op het gezicht - vooral op scheren. Dat vraagt veel van de gezichtshuid - met scherpe mesjes en aftershave lotions. De Annemarie Börlind mannenverzorging is bijzonder mild en rijk aan vocht om de door het scheren belaste huid snel te kalmeren en te beschermen tegen uitdroging tijdens het scheren. Dit gebeurt onder andere met behulp van de volgende producten:

- Scheerschuim voor een zachte scheerbeurt

- After Shave Balsem voor frisheid en kalmte

- After Shave Gel tegen rode huid

- Baardolie

De huidverzorgings- en oogcrème is niet alleen geschikt direct na het scheren, maar ook voor de dagelijkse verzorging. Het zorgt voor een stevige, vitaal uitziende huid en geeft een aangenaam gevoel aan de huid. Het anti-aging complex met aloë vera, dat ook in alle producten van Annemarie Börlind Men's Care zit, zorgt voor langdurige hydratatie en natuurlijke regeneratie. De verzorgende crème kan ook naast de gel en balsem worden aangebracht.

De 2-1 gezichts- en lichaamsreinigingsgel maakt het FOR MEN-assortiment compleet. Het reinigt mild en revitaliseert met een aangename frisheidskick. Als je zin hebt in deze vroege ochtendervaring, kun je de verzorgingslijn voor mannen direct online kopen in onze winkel op Annemarie Börlind.

Mild water uit de eigen bron van het bedrijf

Een goede reden om de Annemarie Börlind mannenverzorging te kopen: De FOR MEN-producten maken ook gebruik van het eigen diepe bronwater van het bedrijf. De bron werd in de jaren 1970 aangeboord op het bedrijfsterrein in het Zwarte Woud en biedt bijzonder zacht bronwater. Tot op de dag van vandaag wordt alleen dit zachte water gebruikt voor de productie. Het water komt uit de rode zandsteenlagen van het noordelijke Zwarte Woud op een diepte van 165 meter. Het water wordt niet gechloreerd en is van nature puur en helder. Zowel in de Annemarie Börlind verzorgingsproducten voor mannen als in de andere artikelen wordt het diepe bronwater gebruikt om het huidoppervlak te hydrateren.

Annemarie Börlind Bestel Herenverzorging voor een geweldige prijs

Of je de Annemarie Börlind mannenverzorging nu voor jezelf koopt of als cadeau: Het is zeker een goede keuze. De verzorgingsproducten zijn van natuurlijke oorsprong, bijzonder mild en niet alleen geschikt voor de gevoelige huid. Tegelijkertijd ervaar je een geweldige geurbeleving die geheel zonder synthetische stoffen is geproduceerd. Als je het met eigen ogen wilt zien, kun je de Annemarie Börlind verzorgingsproducten voor mannen kopen voor een geweldige prijs. Onze online shop biedt een mooie selectie verzorgingsproducten voor mannen tegen aantrekkelijke prijzen, omdat we onze gunstige inkoopvoorwaarden rechtstreeks aan onze klanten doorgeven.

Zonbescherming +

Het is bekend dat UV-licht de huid beschadigt. Het veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering en kan zelfs huidkanker veroorzaken. Dus als u wilt genieten van een duik in de zon, moet u het niet doen zonder zonbescherming zoals die van Annemarie Börlind.

Annemarie Börlind Zonnebescherming voor het hele gezin

Veel mensen genieten van de verwarmende kracht van de zon. Ze geeft energie en leven - maar alleen met de juiste bescherming. De zonnebrandcrème Annemarie Börlind is geschikt voor het hele gezin - van baby's tot senioren. Het heeft een belangrijke UV-bescherming en hydrateert en zorgt tegelijkertijd voor een gezonde celactiviteit. Wat zijn precies de producten in het zonverzorgingsassortiment? Ontdek Annemarie Börlind zonverzorging nu online en vind de juiste producten voor je volgende zonnige dag!

Voor en na het zonnebaden: Annemarie Börlind Zonnebrandcrème

Natuurlijk heeft de huid voldoende bescherming nodig, vooral als ze in de zon is, zodat UV-stralen haar op korte of lange termijn niet kunnen beschadigen. Zelfs als zonnebrand wordt voorkomen, kan overmatig en onbeschermd zonnebaden leiden tot vroegtijdige door licht veroorzaakte huidveroudering. Daarom vind je in het assortiment van Annemarie Börlind niet alleen eenvoudige zonbescherming, maar ook speciale antiverouderingszonbescherming met vitamine E tegen vroegtijdige huidveroudering.

Voor de huid met veel UV-straling of een huid die gevoelig is voor zonneallergie heeft het merk een speciale zonnecrème ontwikkeld met een hoge beschermingsfactor en actieve cel- en DNA-bescherming: De DNA-Protect zonnecrème. Andere Annemarie Börlind zonbeschermingsproducten zijn:

- Zonnebrandcrème met SPF 20 en SPF 30

- Zonnebrandspray met SPF 20, Sun Sport Spray met verkoelend effect, Sun Care Lipstick

- Antiverouderingscrèmes voor de zon met SPF 15, 30 en 50, evenals DNS-Protect Zonnecrème SPF 30

- Zelfbruinende crème, lichaamsolie en after sun lotion

Wie de zonnebrandcrème Annemarie Börlind wil kopen, heeft een zeer goede keuze gemaakt. Niet alleen de geselecteerde ingrediënten maken de zonnecrèmes en -sprays waardevol. Tegelijkertijd zijn de zachte formuleringen bijzonder huidvriendelijk. Dit maakt de zonnebrandcrème Annemarie Börlind ideaal voor baby's en kleine kinderen, maar ook voor alle andere mensen met een gevoelige, tere huid. Het geheim is een mild duindoorncomplex met vitamine E, dat zorgt voor een gezonde celactiviteit, en panthenol, dat al hydrateert tijdens het zonnebaden.

Goed voor huid en milieu

Veel consumenten letten niet alleen op de juiste verzorging van zonnebrandcrèmes en andere producten, maar hechten ook steeds meer belang aan duurzame en milieuvriendelijke productiemethoden. Annemarie Börlind heeft zich ten doel gesteld natuurlijke cosmetica van hoge kwaliteit te produceren onder socio-ecologische omstandigheden. Daarom wordt het bedrijf regelmatig gecontroleerd en gecertificeerd door verschillende verenigingen.

Het bedrijf heeft momenteel onder andere het CSE-certificaat (Certified Sustainable Economics), dat alle socio-ecologische activiteiten onafhankelijk verifieert. Het bedrijf heeft ook het certificaat "Good Manufacturing Practice", dat de gebieden test die de productkwaliteit beïnvloeden. Daarnaast werd Börlind GmbH in 2016 gecertificeerd als klimaatneutraal bedrijf. De geproduceerde broeikasgassen werden gecompenseerd door een klimaatbeschermingsproject te ondersteunen.

Annemarie Börlind Zonnebescherming online kopen

Jezelf en je gezin beschermen tegen gevaarlijke UV-straling kan heel eenvoudig zijn: Met een bestelling in onze online shop. Als je bij ons op Annemarie Börlind goedkope zonnebrandcrème bestelt, krijg je de producten direct thuisbezorgd - ongecompliceerd en handig, en wanneer je de volgende zonnebrandcrème nodig hebt. Omdat we onze lage inkoopprijzen direct aan onze klanten doorgeven, kun je Annemarie Börlind zonnebrandcrème goedkoop kopen. Gewoon bladeren, bestellen en genieten!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

5 69
toepassen