Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Annemarie Börlind

Annemarie Börlind kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Annemarie Börlind Producten - met de kracht van de natuur

Het waren haar eigen huidproblemen die Annemarie Lindner er in de jaren vijftig toe aanzetten om als schoonheidsspecialiste in de leer te gaan. Hun doel: natuurlijke cosmetica produceren en verkopen om andere vrouwen met soortgelijke problemen te helpen. Ze slaagt er op indrukwekkende wijze in om een internationale cosmeticagroep op te bouwen die altijd de pioniersgeest van haar oprichter heeft behouden en zich richt op de kracht van natuurlijke ingrediënten. Als u wilt, kunt u de Annemarie Börlind producten op elk moment online ontdekken en de oorlog verklaren aan uw eigen huidproblemen.

Een schoonheidsspecialiste bewijst een pioniersgeest....

"Wat niet gegeten kan worden, doe ik niet op mijn huid", zegt de oprichter en cosmeticapionier van het bedrijf Annemarie Lindner ooit. En de geschoolde schoonheidsspecialiste heeft zich altijd aan dit motto gehouden. Een paar jaar na het einde van de oorlog leert Annemarie Lindner het vak en begint ze haar eigen natuurlijke cosmetica te maken in de DDR. Na haar vlucht uit de DDR richtten Annemarie Lindner en haar man Hermann Börner Börlind Gesellschaft mbH op in Calw in het Zwarte Woud. De bedrijfsnaam is een samenstelling van de familienamen van de echtgenoten. Binnen enkele jaren slaagde het bedrijf erin om de merken Annemarie Börlind en Dado Sens stevig te verankeren in de Duitse, Europese en later ook internationale markten.

Annemarie Börlind Producten staan zonder uitzondering voor hoogwaardige natuurlijke cosmetica, die sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw worden geproduceerd met zacht water uit de eigen diepwaterbronnen van het bedrijf. Ondertussen omvat het assortiment de meest uiteenlopende Annemarie Börlind producten voor gezicht, lichaam en haar. Er zijn ook cosmetica, zonnebescherming en Annemarie Börlind producten voor mannen. Dankzij jarenlange knowhow en uitgebreid onderzoek is het ook mogelijk om nieuwe wegen in te slaan - zoals de veganistische Annemarie Börlind producten bewijzen. Over het gehele productassortiment heen slaagt het bedrijf erin de balans te bewaren tussen zeer effectieve formuleringen, duurzame productie en innovatie. In onze onlineshop Annemarie Börlind kunnen producten overigens goedkoop besteld worden.

Annemarie Börlind Producten van top tot teen

Te beginnen met de verschillende systeemverzorgingslijnen voor het gezicht, van lichaamsverzorgingsproducten tot veganistische producten: Het assortiment van het merk biedt voor bijna elk huidprobleem, elke zorg en elke klant de juiste oplossing.

In de gelaatsverzorging richt het merk zich op systeemverzorging voor verschillende huidtypen en aanvullende producten voor speciale verzorging. Van uitgedroogde tot rijpere huid: iedereen vindt hier de juiste verzorgingslijn - inclusief de volgende Annemarie Börlind producten, die u online kunt kopen:

-Zuiverende verzorging voor de onzuivere huid: Het verheldert en beschermt tegelijkertijd tegen uitdroging. Precies het ding voor puistjes, mee-eters en onzuiverheden.

-Energie voor de normale tot droge huid: Deze Annemarie Börlind producten zorgen voor elasticiteit, hydrateren en verminderen de eerste tekenen van veroudering. Ideaal voor de huid van 20 jaar en ouder.

-Palissander voor rimpels en een droge huid: De producten verminderen het gevoel van spanning in de huid, maken de eerste rimpels gladder door uitdroging en stimuleren de vorming van collageen.

-ZZZ Gevoelig voor de gevoelige huid: Of het nu gaat om een jongere of een regeneratiegevoelige huid - de gevoelige huid wordt gekalmeerd, verzorgd en optimaal ondersteund met deze verzorgingslijn.

Voor de verzorging van lichaam en haar zijn er Annemarie Börlind rijke en verfrissende producten - zoals de hydraterende douche-emulsie met mango of Body Lind Fresh met een heerlijk pittige geur. Naast bodylotion, douchegel en lichaamsolie is er ook lippenverzorging en handcrème. Haarverzorging is afgestemd op verschillende behoeften - meer volume, haar dat moet worden gerepareerd of gedroogd, shampoo, conditioner en kuur.

De cosmetische producten bevatten geselecteerde ingrediënten uit de natuur, die de individuele schoonheid onderstrepen. Dit maakt de cosmetica bijzonder zorgzaam en compatibel - zelfs voor de gevoelige huid. De afwezigheid van parabenen en siliconen komt ook de huid ten goede. Foundation, poeder, rouge, concealer, concealer, concealer, mascara, oogschaduw, eyeliner: het cosmetische assortiment omvat alles wat belangrijk is voor de dagelijkse of speciale make-up.

Natuurlijk biedt het ook Annemarie Börlind producten aan voor de man. Naast douchegel en shampoo heeft dit product vooral verzorgende producten nodig voor het scheren. Vandaag de dag is een goed scheerschuim evenzeer een onderdeel van het scheren als een voedende After Shave Gel of Balsem en een rijke verzorgingscrème zodat de huid na het scheren niet uitdroogt. De verzorgingslijn Annemarie Börlind voor mannen is verrijkt met een extra portie verzorging voor de verzorging van een beschadigde huid - inclusief een anti-aging complex.

De zon is goed voor mensen, maar kan grote schade aan de huid veroorzaken als je jezelf niet goed beschermt. Het zonneproduct Annemarie Börlind is afhankelijk van een waardevol duindoorncomplex en vitamine E voor een gezonde celvernieuwing. Voor verzorging en vocht na het zonnebaden is er de bijpassende After Sun lijn met aloë vera en kruidencomplex tegen spanning, droogte en roodheid.

Veganistische Annemarie Börlind producten

Tot de hoogtepunten in het assortiment behoren zeker de veganistische Annemarie Börlind producten, die niet beperkt zijn tot één zorglijn, maar overal te vinden zijn. Veganistisch zijn onder andere het 2-in-1 Black Mask, de Energynature verfrissende reinigingsgel, de Anti-Aging Revitalizer en de After Sun Care.

Gecertificeerde natuurlijke verzorging en cosmetica

Bij de productie van de Annemarie Börlind producten staan de natuurlijke ingrediënten centraal. Het bedrijf verzekert zich onder andere door middel van certificaten van deze zelfopgelegde kwaliteitsnorm. Sinds 1965 is "neuform" een Annemarie Börlind leverancier en voldoet daarmee aan de kwaliteitsrichtlijnen voor hervormingsproducten. Daarnaast heeft het hele bedrijf de kwaliteitscontrole op zich genomen, omdat de grondhouding en filosofie ook natuurlijk en duurzaam moeten zijn. Tegenwoordig is het bedrijf gecertificeerd door CSE (Certified Sustainable Economics) en is het dus een ecologisch, sociaal geïntegreerd en kwaliteitsgericht bedrijf.

Bovendien werd Annemarie Börlind 2016 gecertificeerd als klimaatneutraal bedrijf. Het bedrijf uit het Zwarte Woud heeft zijn eigen broeikasgasemissies gecompenseerd door een klimaatbeschermingsproject te ondersteunen.

Annemarie Börlind Producten goedkoop kopen

Wie Annemarie Börlind producten wil kopen, heeft zeker een goede keuze gemaakt - voor een zeer effectieve verzorging, voor natuurlijke cosmetica, voor een bedrijf dat zich inzet voor het milieu en klimaatbescherming. Ons assortiment biedt een verscheidenheid aan efficiënte producten die door hun speciale ingrediënten niet alleen geschikt zijn voor de gevoelige huid, maar ook voor alle huidtypes. De hoogwaardige natuurlijke verzorging en cosmetica zijn ook een populair geschenk voor de moeder, zus, vriendin of een ander persoon. Dankzij speciale producten wordt ook het mannelijke geslacht niet verwaarloosd. Neem nu een kijkje en bestel direct.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Annemarie Börlind met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Theith1982 van 03. november 2014
Gelukkig

Dankzij het pompje is de gel eenvoudig te doseren. Zo huid de tube lekker lang. Mijn gevoelige huid wordt na het scheren heel goed gekalmeerd.

Commentaar Wered1986 van 10. oktober 2014
Klasse product, verzorging zonder compromis!

Deze intensief verzorgende creme heb ik al de tweede keer besteld en het is een echte aanrader. Vroeger gebruikte ik alleen producten uit de supermarkt maar dit is een heel ander verhaal.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 75
toepassen
vandaag tot-28%1