Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Declaré

Declaré kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Declaré Zwitserland - hoogwaardige producten voor de gevoelige huid

Schoonheid, effectiviteit en verdraagzaamheid zijn de drie attributen waarmee de oprichter en manager Karl J. Troll zijn bedrijf Declaré Zwitserland beschrijft. De cosmetische en verzorgingsproducten zijn speciaal afgestemd op de behoeften van de gevoelige en gevoelige huid. Dit is een hele uitdaging, want het gevoelige huidtype is niet gemakkelijk. Dankzij meer dan 40 jaar knowhow, innovatie en passie is het bedrijf in staat om hoogwaardige Declaré producten te produceren die luxe beloven voor de gevoelige huid.

Een cosmetische prestatie van het uitgebreide onderzoek is het src-complex, dat individuele tekorten in de huid compenseert op basis van plantaardige actieve bestanddelen, de huid versterkt en merkbaar helderder maakt. Irritaties worden verminderd en de teint kan weer uitstralen. Ontdek nu de hele wereld van Declaré producten online!

Declaré Zwitserland - uit verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van onze klanten

Karl J. Troll besluit in 1979 het bedrijf Declaré Zwitserland op te richten en 's werelds eerste cosmetische lijn voor de gevoelige huid te ontwikkelen. Tegenwoordig is het bedrijf marktleider op dit productgebied. En tot op de dag van vandaag is Declaré Zwitserland volledig toegewijd aan zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van zijn klanten om tegemoet te komen aan de speciale behoeften van gevoelige huidtypes en om te handelen in overeenstemming met de oorspronkelijke Latijnse betekenis van de merknaam. "We leven de oorsprong van onze naam met overtuiging.... Openbaarmaking, verklaring, eerlijk en verantwoordelijk - Declaré is niet alleen een pure merknaam, maar het belichaamt ook onze filosofie en de standaard van ons denken en handelen", zegt de oprichter van het bedrijf.

Het bedrijf wordt al meer dan 40 jaar onderscheiden met hoogwaardige Declaré producten, cosmetica, onderzoek en innovatie - waaronder de Spa Diamond Award in 2010 en 2013. Dit bevestigt niet alleen de prestaties van het bedrijf tot nu toe, maar motiveert het bedrijf ook om verdere productlijnen te ontwikkelen - bijvoorbeeld Declaré producten voor de mannenhuid. Het Declaré Zwitserse productassortiment omvat nu ook verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, voor vrouwen en mannen en zonnebescherming. Van producten voor meer vocht tot anti-aging, het merk dekt een breed scala aan huidbehoeften - allemaal afgestemd op de gevoelige huid. De Declaré producten worden optimaal verdragen, gemaakt van huididentieke stoffen in harmonieuze formuleringen. Het bedrijf besteedt bijzondere aandacht aan de huidverdraagzaamheid als het gaat om de geuren die het bevat, die belangrijk zijn voor een productbeleving.

Declaré Producten voor gelaats-, lichaams- en zonnebescherming

In de loop der jaren is een aanzienlijk productassortiment ontwikkeld dat aan een groot aantal verschillende huidbehoeften voldoet - of het nu gaat om gezichtsverzorging, reiniging of voor handen en lichaam. Hier is een overzicht van de Declaré producten:

Gezichtsverzorging van Declaré

Voor de reiniging en verzorging van het gezicht bieden wij Declaré verschillende producten en lijnen aan - bijvoorbeeld voor een sterk gestresste huid met irritaties, voor een droge huid of tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Een bijzonder kenmerk van het assortiment is de geurvrije verzorging, omdat vooral de gevoelige huid zeer gevoelig kan reageren op parfums en geuren in verzorgingsproducten. Maar SOS huidverzorging heeft ook zijn voordelen. Het heeft een onmiddellijk kalmerend effect en minimaliseert roodheid - of het nu gaat om een vloeibare, crème-, masker- of milde reiniging.

Een van de topverkopers op het gebied van gezichtsreiniging en -verzorging:

-Multi Lift Serum, Nachtelijk Essentieel Serum & Power Duo Oil+Serum

-Ocean's Best with the Power of the Sea, Multi Lift for Defined Contours (Meervoudige lift voor gedefinieerde contouren)

-Detox Nachtcrème voor ontgifting 's nachts, Reinigingspoeder voor een milde reiniging

Declaré Producten voor het lichaam

De lichaamsverzorgingsproducten omvatten voornamelijk bodylotion, douchegel, deodorant, evenals lichaamsvellen en handcrème. Elke verzorgingslijn is afgestemd op een specifiek huidprobleem - of het nu gaat om de verwenverzorging met Silky Soft Body Cream met vitamine E en kokosolie of voor een stevige huid met Cellu Body Contour met een actief complex van gember, alpenballenbloem en cafeïne. Ben je nieuwsgierig geworden? Koop dan nu de juiste Declaré producten online!

Bescherming tegen de zon voor de gevoelige huid

Baden in de zon kan al een zware last zijn voor de gevoelige huid en kan leiden tot roodheid en irritatie van de huid of zelfs een allergische reactie. Zonnebescherming is daarom vooral belangrijk als u een gevoelige huid heeft. De huid kan echter al reageren op geïrriteerde geparfumeerde zonverzorging. Declaré heeft een zonverzorging ontwikkeld die gebaseerd is op waardevolle actieve bestanddelen uit de natuur en de gevoelige huid zachtjes beschermt tegen zonnebrand. Voor de juiste verzorging bij zonnebrand is er de After Sun lijn met verkoelende en verzorgende ingrediënten. Een belangrijk onderdeel is het src-complex, dat de huidbarrière verbetert, de gevoeligheid vermindert en het welzijn bevordert. Tegelijkertijd beschermt het tegen celbeschadiging en vroegtijdige huidveroudering door de zon. Koop de Declaré producten nu direct!

Declaré Producten voor mannen

Steeds meer mannen maken gebruik van verschillende producten voor een fris en verzorgd uiterlijk. Scheren is een van de belangrijkste technieken omdat het veel van de mannenhuid vraagt. Bladen en aftershave laten ze drogen en irriteren. Het gevoelige huidtype heeft speciale producten nodig voor de voorbereiding en verzorging. Naast scheerproducten biedt het bedrijf ook Declaré andere mannenverzorgingsproducten aan, zoals oog- en vochtverzorging, lichaamsverzorging, deodorant en anti-aging producten.

De topverkopers in de mannenzorg zijn dat wel:

-Dagelijkse energie Oogfluïderoller voor de ogen - Aanrollen van oogvocht

-Dagelijkse energiecrème Sportief

-Vitamineraal na het scheren Kalmerend concentraat

Declaré Producten: Het wonderwapen SRC...

Of het nu gaat om invloeden van buitenaf die de huid gericht irriteren of om een verstoring van de interne onbalans: Veel vrouwen en ook mannen classificeren hun huid als gevoelig. De innovatieve Sensitivity Reducing Complex technologie - kortweg src-complex - is ontwikkeld om de gevoeligheid van de huid te verbeteren en haar weerstand te versterken, zodat de huid minder gevoelig is voor irritaties en andere tekenen van stress. Dit helpt op zijn beurt om de teint stralender te maken en de gebruiker zich comfortabeler te voelen wanneer de huid minder gestrest is.

Het geheim van het src-complex is de harmonieuze formulering, die de afzonderlijke ingrediënten perfect in balans brengt. Dit brengt ook de huid weer in balans - al naar gelang de zorg die er bestaat. En met welke problemen de huid ook te kampen heeft, alle Declaré producten herstellen dit evenwicht.

Declaré Bestel producten goedkoop

Wie Declaré producten wil kopen, kiest altijd voor een ongeëvenaarde kwaliteitszorg. De producten zijn zacht voor de huid, verzachtend en verzorgend. Dit betekent dat zelfs de gevoelige huid niet zonder vocht, anti-aging effecten of een grondige reiniging hoeft te gaan. Wij bieden een breed scala aan Declaré producten in onze online shop. Neem nu een kijkje en bestel de hoge kwaliteit uit Zwitserland gemakkelijk online.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Declaré met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Auntrand
Declaré Age Control Cellular Action Ampoule 2,5ml

Een heel intensieve verzorging uit de Age Control Serie. De Cellular Action Ampoule beschermt en stimuleert de huid. Vanaf 40 jaar.

Commentaar van Magas1986
Perfecte verzorging

Dit is een heel fijne en zeer goed verzorgende nachtcrime. Zeer hydraterend en voedend voor de huid. Alles wat mijn huidje nodig heeft zit hier in.

Commentaar van Loges1980
Prima verzorging

Een prima verzorging voor de jeugdige huid. Aanbevolen door een cosmetica-assistente bij Douglas. Vond het erg duur en heb het toen bij jullie goedkoper gekocht.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
3 147
toepassen
vandaag tot-41%1