Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Voor pure luxe in huidverzorging staat Declaré. Het Zwitserse cosmetica-instituut is gevestigd aan de Bodensee, waar het producten ontwikkelt die niet alleen innovatief en doeltreffend zijn, maar vooral ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Meer info

Declaré producten goedkoop kopen

Meer info +

Declaré Zwitserland - hoogwaardige producten voor de gevoelige huid

Schoonheid, effectiviteit en verdraagzaamheid zijn de drie attributen waarmee de oprichter en manager Karl J. Troll zijn bedrijf Declaré Zwitserland beschrijft. De cosmetische en verzorgingsproducten zijn speciaal afgestemd op de behoeften van de gevoelige en gevoelige huid. Dit is een hele uitdaging, want het gevoelige huidtype is niet gemakkelijk. Dankzij meer dan 40 jaar knowhow, innovatie en passie is het bedrijf in staat om hoogwaardige Declaré producten te produceren die luxe beloven voor de gevoelige huid.

Een cosmetische prestatie van het uitgebreide onderzoek is het src-complex, dat individuele tekorten in de huid compenseert op basis van plantaardige actieve bestanddelen, de huid versterkt en merkbaar helderder maakt. Irritaties worden verminderd en de teint kan weer uitstralen. Ontdek nu de hele wereld van Declaré producten online!

Declaré Zwitserland - uit verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van onze klanten

Karl J. Troll besluit in 1979 het bedrijf Declaré Zwitserland op te richten en 's werelds eerste cosmetische lijn voor de gevoelige huid te ontwikkelen. Tegenwoordig is het bedrijf marktleider op dit productgebied. En tot op de dag van vandaag is Declaré Zwitserland volledig toegewijd aan zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van zijn klanten om tegemoet te komen aan de speciale behoeften van gevoelige huidtypes en om te handelen in overeenstemming met de oorspronkelijke Latijnse betekenis van de merknaam. "We leven de oorsprong van onze naam met overtuiging.... Openbaarmaking, verklaring, eerlijk en verantwoordelijk - Declaré is niet alleen een pure merknaam, maar het belichaamt ook onze filosofie en de standaard van ons denken en handelen", zegt de oprichter van het bedrijf.

Het bedrijf wordt al meer dan 40 jaar onderscheiden met hoogwaardige Declaré producten, cosmetica, onderzoek en innovatie - waaronder de Spa Diamond Award in 2010 en 2013. Dit bevestigt niet alleen de prestaties van het bedrijf tot nu toe, maar motiveert het bedrijf ook om verdere productlijnen te ontwikkelen - bijvoorbeeld Declaré producten voor de mannenhuid. Het Declaré Zwitserse productassortiment omvat nu ook verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, voor vrouwen en mannen en zonnebescherming. Van producten voor meer vocht tot anti-aging, het merk dekt een breed scala aan huidbehoeften - allemaal afgestemd op de gevoelige huid. De Declaré producten worden optimaal verdragen, gemaakt van huididentieke stoffen in harmonieuze formuleringen. Het bedrijf besteedt bijzondere aandacht aan de huidverdraagzaamheid als het gaat om de geuren die het bevat, die belangrijk zijn voor een productbeleving.

Declaré Producten voor gelaats-, lichaams- en zonnebescherming

In de loop der jaren is een aanzienlijk productassortiment ontwikkeld dat aan een groot aantal verschillende huidbehoeften voldoet - of het nu gaat om gezichtsverzorging, reiniging of voor handen en lichaam. Hier is een overzicht van de Declaré producten:

Gezichtsverzorging van Declaré

Voor de reiniging en verzorging van het gezicht bieden wij Declaré verschillende producten en lijnen aan - bijvoorbeeld voor een sterk gestresste huid met irritaties, voor een droge huid of tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Een bijzonder kenmerk van het assortiment is de geurvrije verzorging, omdat vooral de gevoelige huid zeer gevoelig kan reageren op parfums en geuren in verzorgingsproducten. Maar SOS huidverzorging heeft ook zijn voordelen. Het heeft een onmiddellijk kalmerend effect en minimaliseert roodheid - of het nu gaat om een vloeibare, crème-, masker- of milde reiniging.

Een van de topverkopers op het gebied van gezichtsreiniging en -verzorging:

-Multi Lift Serum, Nachtelijk Essentieel Serum & Power Duo Oil+Serum

-Ocean's Best with the Power of the Sea, Multi Lift for Defined Contours (Meervoudige lift voor gedefinieerde contouren)

-Detox Nachtcrème voor ontgifting 's nachts, Reinigingspoeder voor een milde reiniging

Declaré Producten voor het lichaam

De lichaamsverzorgingsproducten omvatten voornamelijk bodylotion, douchegel, deodorant, evenals lichaamsvellen en handcrème. Elke verzorgingslijn is afgestemd op een specifiek huidprobleem - of het nu gaat om de verwenverzorging met Silky Soft Body Cream met vitamine E en kokosolie of voor een stevige huid met Cellu Body Contour met een actief complex van gember, alpenballenbloem en cafeïne. Ben je nieuwsgierig geworden? Koop dan nu de juiste Declaré producten online!

Bescherming tegen de zon voor de gevoelige huid

Baden in de zon kan al een zware last zijn voor de gevoelige huid en kan leiden tot roodheid en irritatie van de huid of zelfs een allergische reactie. Zonnebescherming is daarom vooral belangrijk als u een gevoelige huid heeft. De huid kan echter al reageren op geïrriteerde geparfumeerde zonverzorging. Declaré heeft een zonverzorging ontwikkeld die gebaseerd is op waardevolle actieve bestanddelen uit de natuur en de gevoelige huid zachtjes beschermt tegen zonnebrand. Voor de juiste verzorging bij zonnebrand is er de After Sun lijn met verkoelende en verzorgende ingrediënten. Een belangrijk onderdeel is het src-complex, dat de huidbarrière verbetert, de gevoeligheid vermindert en het welzijn bevordert. Tegelijkertijd beschermt het tegen celbeschadiging en vroegtijdige huidveroudering door de zon. Koop de Declaré producten nu direct!

Declaré Producten voor mannen

Steeds meer mannen maken gebruik van verschillende producten voor een fris en verzorgd uiterlijk. Scheren is een van de belangrijkste technieken omdat het veel van de mannenhuid vraagt. Bladen en aftershave laten ze drogen en irriteren. Het gevoelige huidtype heeft speciale producten nodig voor de voorbereiding en verzorging. Naast scheerproducten biedt het bedrijf ook Declaré andere mannenverzorgingsproducten aan, zoals oog- en vochtverzorging, lichaamsverzorging, deodorant en anti-aging producten.

De topverkopers in de mannenzorg zijn dat wel:

-Dagelijkse energie Oogfluïderoller voor de ogen - Aanrollen van oogvocht

-Dagelijkse energiecrème Sportief

-Vitamineraal na het scheren Kalmerend concentraat

Declaré Producten: Het wonderwapen SRC...

Of het nu gaat om invloeden van buitenaf die de huid gericht irriteren of om een verstoring van de interne onbalans: Veel vrouwen en ook mannen classificeren hun huid als gevoelig. De innovatieve Sensitivity Reducing Complex technologie - kortweg src-complex - is ontwikkeld om de gevoeligheid van de huid te verbeteren en haar weerstand te versterken, zodat de huid minder gevoelig is voor irritaties en andere tekenen van stress. Dit helpt op zijn beurt om de teint stralender te maken en de gebruiker zich comfortabeler te voelen wanneer de huid minder gestrest is.

Het geheim van het src-complex is de harmonieuze formulering, die de afzonderlijke ingrediënten perfect in balans brengt. Dit brengt ook de huid weer in balans - al naar gelang de zorg die er bestaat. En met welke problemen de huid ook te kampen heeft, alle Declaré producten herstellen dit evenwicht.

Declaré Bestel producten goedkoop

Wie Declaré producten wil kopen, kiest altijd voor een ongeëvenaarde kwaliteitszorg. De producten zijn zacht voor de huid, verzachtend en verzorgend. Dit betekent dat zelfs de gevoelige huid niet zonder vocht, anti-aging effecten of een grondige reiniging hoeft te gaan. Wij bieden een breed scala aan Declaré producten in onze online shop. Neem nu een kijkje en bestel de hoge kwaliteit uit Zwitserland gemakkelijk online.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Declaré met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Auntrand
Declaré Age Control Cellular Action Ampoule 2,5ml

Een heel intensieve verzorging uit de Age Control Serie. De Cellular Action Ampoule beschermt en stimuleert de huid. Vanaf 40 jaar.

Commentaar van Magas1986
Perfecte verzorging

Dit is een heel fijne en zeer goed verzorgende nachtcrime. Zeer hydraterend en voedend voor de huid. Alles wat mijn huidje nodig heeft zit hier in.

Commentaar van Loges1980
Prima verzorging

Een prima verzorging voor de jeugdige huid. Aanbevolen door een cosmetica-assistente bij Douglas. Vond het erg duur en heb het toen bij jullie goedkoper gekocht.

Gezichtsverzorging +

De kern van de Declaré verzorging is het Sensitivity Reducing Complex. Deze formule, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, vermindert irritatie, versterkt de beschermende barrière en maakt de huid weerbaarder. Alleen de meest compatibele producten doorstaan de strenge tests van het Zwitserse bedrijf.

Declaré Gezichtsverzorging - vooral voor de gevoelige huid

Declaré Gezichtsverzorging: Dit is een hoogwaardige verzorging die speciaal is afgestemd op de behoeften van de gevoelige huid. De verschillende zorglijnen bevatten kennis en innovatie uit meer dan 40 jaar bedrijfsgeschiedenis, waarbij het bedrijf zich altijd heeft gecommitteerd Declaré aan verantwoordelijkheid tegenover zijn klanten. Het geheim van Declaré gelaatsverzorging is een perfect uitgebalanceerde samenstelling met waardevolle actieve bestanddelen zoals het src-complex van het bedrijf zelf. Ongeacht wat de klant zich zorgen maakt, herstellen alle Declaré gezichtsverzorgingsproducten het evenwicht van de huid, compenseren tekorten en versterken de weerstand van de huid. Ontdek Declaré nu online de gezichtsverzorging!

De hoogtepunten van de Declaré gezichtsverzorging

Voor elke zorg, voor verschillende reinigings- en verzorgingsgebieden is het juiste product beschikbaarDeclaré : of het nu gaat om een droge, gestresste, slappe of vermoeide huid - alle gebieden zijn voorzien van de veelzijdige gezichtsverzorgingslijn. Hier zijn enkele verzorgingslijnen in één oogopslag en hun effect op de gevoelige huid:

Soft Cleansing is de milde reinigingslijn voor de gevoelige huid. De Declaré gezichtsverzorgingslijn is gebaseerd op een kalmerend kalmerend kalmerend extract van de lindebloesem en panthenol voor meer vocht en tegen roodheid. Soft Cleansing is verkrijgbaar als gel, reinigingspoeder, reinigingsmelk en water, peeling, lotion en crème.

-Allergiebalans is vrij van conserveringsmiddelen, geuren en kleurstoffen om het evenwicht van de allergische en overgevoelige huid te helpen herstellen. De innovatieve verzorgingsformule is gebaseerd op belangrijke plantaardige stoffen en vermindert de gevoeligheid van de huid, heeft een balancerend en kalmerend effect, verbetert de huidbarrière en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

-Pro Youthing bevat geconcentreerde celbescherming om de jeugdigheid van de huid te behouden. De verzorgingslijn is gebaseerd op magnolia-extract om de huid te beschermen en fyto-stamcelextract om huidveroudering te voorkomen. De huid blijft langer stevig, fris en jeugdig.

-Kaviaarperfectie is pure luxe voor de gevoelige huid. De Declaré gezichtsverzorging is gebaseerd op kaviaarextract met rijke voedingsstoffen en mineralen, gistextract met huidversterkende moleculen en kombucha-extract voor nieuw volume.

Geurige verzorging voor de gevoelige huid

Geuren kunnen een gevoelige huid irriteren - naast omgevingsinvloeden, stress en erfelijke aanleg. Aangezien de geur voor consumenten van verzorgings- en cosmetische producten echter deel uitmaakt van de productbeleving, zijn er Declaré speciale geuren ontwikkeld die de gevoelige huid niet irriteren. Gebruikers met een gestresste of allergiegevoelige huid kunnen de producten van het Zwitserse bedrijf zonder aarzeling gebruiken en tegelijkertijd genieten van een geweldige geurbeleving.

De speciale producten voor geurvrije verzorging zijn uitgesloten. Hier hebben we Declaré volledig afgezien van het toevoegen van geuren en parfums. De producten zijn ook populair als u bijvoorbeeld geen vervelende geuren wilt dragen, maar niet zonder zorg wilt zijn. Dit is vaak het geval bij vers gebakken moeders, onder andere omdat pasgeborenen last hebben van sterke geuren.

Declaré Koop gezichtsverzorging voor een goede prijs

Als u gezichtsverzorging wilt kopenDeclaré , krijgt u producten van hoge kwaliteit die allemaal bijdragen aan het herstel van het evenwicht van de gevoelige huid. Ongeacht de bezorgdheid, wordt de huid versterkt om irritaties minder waarschijnlijk te maken. In onze online shop vindt u een veelzijdige selectie van Zwitserse cosmetica- en zorgmerken. Neem nu een kijkje en koop de juiste Declaré gezichtsverzorging online. Omdat wij ons inkoopvoordeel direct aan onze klanten doorgeven, kunt u Declaré gezichtsverzorging tegen een lage prijs bestellen en besparen op de aankoop.

Lichaamsverzorging +

Het cosmeticabedrijf aan het Bodenmeer heeft ook aan het lichaam gedacht. Net als de gezichtsverzorgingsproducten bevatten ook deze speciale geurstoffen die irritatie geen kans geven.

Declaré Bodylotion - huidvriendelijke verzorging voor het lichaam

Voor mensen met een gevoelige huid is het niet zo gemakkelijk om een geschikt lichaamsverzorgingsproduct te vinden dat huidvriendelijk is en tegelijk de huid verzorgt. Omdat het vaak een zaak is van of of. Niet zo bij het Zwitserse bedrijf Declaré, dat zich toelegt op de ontwikkeling van hoogwaardige lichaamsverzorging voor de gevoelige huid die de huid verzorgt en voor rustgevende momenten zorgt. Als u de bodylotion Declaré wilt kopen, hebt u beslist een goede beslissing voor uw huid genomen. Declaré bodylotion kan ook online worden ontdekt of rechtstreeks worden besteld.

Declaré Bodylotion Care voor een betere vochtvoorziening

In de lichaamsverzorgingslijn van Declaré is er de Care body lotion. De bodylotion heeft een aangename melkachtige consistentie die gemakkelijk op de huid te smeren is en een aangenaam gevoel achterlaat. De bodylotion Declaré voorziet het lichaam van voldoende vocht - niet alleen na een douche of bad, maar ook regelmatig ter verzorging. Het geheim van de Declaré body lotion is avocado-olie van hoge kwaliteit. De avocado is rijk aan belangrijke voedingsstoffen en goede, onverzadigde vetten, evenals kalium. Het lichaam kan dit niet alleen via voedsel opnemen, maar ook via de huid. De avocado-olie voedt de huid, hydrateert intensief en laat een zacht gevoel achter zonder dat de huid er vet uitziet. De huid voelt merkbaar zachter en zijdezachter aan.

Omdat de bodylotion van Declaré zo zacht is voor de huid, is hij geschikt voor alle huidtypes, hoewel vooral de gevoelige huid baat zal hebben bij de milde bodycrème. Breng de lotion gewoon op de huid aan en masseer met lichte ronddraaiende bewegingen in. Voor een beter effect, de lotion aanbrengen na het douchen of het reinigen van het lichaam. Dan is de huid nog warm en staan de poriën open, klaar om belangrijke werkstoffen op te nemen.

Als u wilt, kunt u deze Declaré body lotion ook gemakkelijk online kopen.

Aanvullende verzorging voor het lichaam

Naast de bodylotion biedt Declaré nog andere lichaamsverzorgingsproducten die het effect ondersteunen en zorgen voor een verzorgde, zijdezachte huid. Zo kunnen lichaam en geest genieten van de allround verzorging van Declaré - met hoogwaardige ingrediënten.

Bamboo Body Scrub: Met de lichaamsscrub kunt u de huid op milde wijze ontdoen van dode huidcellen en haar voorbereiden op de daaropvolgende verzorging. De huid wordt van bloed voorzien en neemt de actieve bestanddelen dus beter op.

Lichaamsmelk: De rijke lichaamsmelk is speciaal ontwikkeld voor de droge huid, omdat hij de huid bijzonder intensief hydrateert en verzorgt. Het is gebaseerd op macadamianootolie en cranberryolie. Dit maakt de broze, droge huid weer soepel en zacht.

Fluweelzachte lichaamsolie: de lichaamsolie is weer een stapje verzorgender voor de droge huid. Tegelijkertijd kan het dankzij zijn vette consistentie perfect voor massage worden gebruikt. Vier oliën van cranberry, macadamianoot, zonnebloem en Echium plantagineum zorgen voor een fluweelzacht huidgevoel.

Koop Declaré Body Lotion goedkoop

Wie een gevoelige huid heeft, hoeft niet langer te experimenteren met de producten van Declaré - werken ze nu, verzorgen ze goed, zijn ze heilzaam? Want ja, dit is allemaal van toepassing op de Declaré verzorgingsproducten. Ons assortiment biedt een veelzijdige selectie waaruit u de Declaré body lotion goedkoop kunt bestellen.

Herenverzorging +

Niet alleen vrouwen kunnen kampen met een gevoelige huid, maar ook mannen hebben vaak verzorging nodig die bijzonder zacht en compatibel is. Dit wordt onder meer aangeboden door Declaré in de vorm van vochtinbrengende en anti-aging verzorging en scheerproducten.

Declaré Herenverzorging - voor scheren, gezicht en lichaam

De moderne man heeft al lang geleden gezichts- en lichaamsverzorging ontdekt, die verder gaat dan douchegel, aftershave en deodorant, voor zichzelf en hecht meer en meer belang aan een nette uitstraling. Voor mannen met een gevoelige huid die snel reageren op stress, omgevingsinvloeden of sterk geparfumeerde producten, heeft Men's Declaré Care producten ontwikkeld. Ze zijn zacht voor de mannenhuid en voorzien deze van speciale actieve bestanddelen voor meer weerstand, vooral na het scheren, wat veel van de (gevoelige) huid vraagt. Ze willen meteen een Declaré mannenverzorging kopen!

Ontdek het mannenverzorgingsassortiment online

Met zijn productassortiment voor mannen dekt het Zwitserse bedrijf alles wat een moderne, goed verzorgde man nodig heeft. En alle producten zijn speciaal samengesteld om aan de behoeften van de gevoelige huid te voldoen, zodat reiniging, scheren en verzorging irritatie, roodheid en jeuk tot een minimum beperken en tegelijkertijd de huid weerbaarder maken. Het assortiment aan herenverzorgingsproducten Declaré omvat de volgende gebieden:

-Scherpe scheermesjes en aftershave: Scherpe scheermesjes en nascheerbeurten kunnen de reeds gevoelige huid tijdens het scheren irriteren. De producten van Declaré - bijvoorbeeld het scheerschuim - verzorgen en kalmeren de huid al tijdens het scheren. Zachte nascheerbeurten zorgen vervolgens voor vocht en verzorging.

-Reiniging & verzorging: De Daily Energy Line reinigingsgel kan zowel voor de dagelijkse reiniging als specifiek voor de voorbereiding van het scheren gebruikt worden. Dit verwijdert roos en overtollige talg. Hydraterende crèmes en gels zijn beschikbaar om de huid te verzachten en intensief te ondersteunen.

-Anti-aging & Oogverzorging: Huidveroudering speelt ook een rol voor mannen. De anti-aging producten zijn verrijkt met belangrijke actieve complexen die bijzonder geschikt zijn voor de mannenhuid.

-Lichaamsverzorging & geuren vullen het assortiment Declaré verzorgingsproducten voor mannen aan. Ze zorgen niet alleen voor een verfrissende kick voor het begin van de dag, maar maken ook een verzorgd uiterlijk compleet. Of het nu gaat om douchegel, deodorant, lichaamsspray of eau de toilette: elke man bepaalt hoe hij wil. De geuren zijn ook ideaal als geschenk. Koop nu de Declaré mannenzorg online.

Voor een beter uiterlijk van de huid

Hoewel de man vaak tevreden is met slechts een paar verzorgingsproducten, zou men in ieder geval een aantal producten in de badkamerkast moeten hebben. Must-haves voor mannen zijn onder andere een vochtinbrengende gel of huidverzorgingscrème en een aftershave om de gezichtshuid te voorzien van de essentiële ingrediënten.

De After Shave Soothing Concentrate Declaré is een alternatief voor de klassieke aftershave. Het zeer effectieve concentraat kan direct na het scheren worden gebruikt als hulpmiddel, kalmeert de huid en zorgt voor een snelle regeneratie. Tegelijkertijd hydrateert en verbetert het de huidbarrière. Een hydraterende gel zorgt ook voor een intensieve verzorging die regelmatig en niet alleen voor het scheren gebruikt kan worden. Dit bevordert de weerstand elke dag en verbetert geleidelijk aan het uiterlijk van de huid.

Declaré Kopen van verzorging voor mannen is niet moeilijk

Mannen met een gevoelige huid hoeven niet langer te zoeken naar de juiste producten, omdat de Declaré verzorging voor mannen perfect is afgestemd op hun behoeften. Tegelijkertijd hoeft zelfs een gevoelig huidtype niet zonder de gebruikelijke scheer- of lichaamsgeur te gaan omdat het de huid kan irriteren. Alle producten Declaré compenseren de tekorten van de gevoelige huid en maken haar sterker tegen invloeden van buitenaf en stress.

Als u voor een goede prijs herenverzorging wilt bestellen, kunt u direct ons assortiment doorbladeren.

Zonbescherming +

Vooral mensen met een gevoelige huid moeten zich beschermen tegen de schadelijke effecten van blootstelling aan de zon. De door Declaré ontwikkelde zonverzorgingsproducten zijn onderworpen aan hoge kwaliteitsnormen en de strengste controles.

Declaré Bescherming tegen de zon - ideaal voor de gevoelige huid

De gevoelige huid heeft het toch niet gemakkelijk. Het is al zeer gevoelig en reageert ook al op stress, omgevingsinvloeden en dergelijke. Bovenal kan te veel en te veel zon de gevoelige huid overbelasten. Omdat de gevoelige huid ook reageert op veel ingrediënten in verzorgingsproducten, is een speciale vorm van bescherming tegen de zon nodig - zoals bescherming tegen de Declaré zon voor de gevoelige huid. Wie deze Declaré zonwering wil kopen, wil zeker van tevoren nog iets meer leren.

Het bijzondere van Declaré zonnebescherming

De zonverzorging Declaré is gebaseerd op het door het bedrijf ontwikkelde src-complex. Dit complex heeft een bijzonder kalmerende en versterkende werking op de gevoelige huid. Sensiline, Structurine en Ectoïne bevorderen de weerstand van de huid en minimaliseren tegelijkertijd huidirritatie, roodheid en andere tekenen van stress zoals jeuk of een ongelijke teint.

Het bijzondere is zowel het onmiddellijke als het langdurige effect. Declaré Zonbescherming is dus effectief in acute gevallen van nood - zoals bij verbranding door de zon - en op lange termijn met een rijke hydratatie en verzorging om de huid te beschermen tegen nieuwe schade. Alle zonverzorgingsproducten zijn geschikt voor alle huidtypes. Het kan gebruikt worden voor baby's en peuters, maar ook voor tieners en volwassenen. Om het beschermende effect te behouden, moet men meerdere malen de Declaré zonbescherming aanbrengen, afhankelijk van het huidtype (licht, medium, donker).

U kunt deze Declaré zonwering onder andere online ontdekken:

-zonbeschermende spray, lotion of crème met verschillende beschermingsfactoren voor de zon, met verschillende zonbeschermingsfactoren

-Na Sun-producten voor vocht, verzorging of langdurige bruine teint

zelfbruinende crème voor het gezicht: bruinen zonder de zon

Naast de waardevolle eigenschappen voor de gevoelige huid beschermt de zonverzorging Declaré ook tegen de gebruikelijke schade door te frequent of intensief zonnebaden. Vooral door de zon veroorzaakte huidveroudering kan worden voorkomen met Declaré zonnebescherming. Dit wordt verzekerd door de ingeperkte Ectoïne, die niet alleen een celbeschermende werking heeft, maar ook bescherming biedt tegen huidveroudering door licht.

Beschermt ook de lippen tegen de zonnestralen.

De lippen worden vaak vergeten als het gaat om bescherming tegen de zon. Ze kunnen ook last hebben van het sterke zonlicht, zowel op zee als in de bergen. De huid van de lippen is dun en heeft geen eigen vetfunctie zoals de rest van de huid in het gezicht en lichaam. De bescherming van de lippen moet daarom "van buitenaf" worden verzorgd. Declaré biedt een speciaal lippenverzorgingsspotlood met UV-bescherming. De waterdichte zonwering heeft lichtstabiele UVA- en UVB-filters en celbescherming op basis van het src-complex.

Als u het bij de hand wilt hebben zodra de zon intenser wordt of uw vakantie aan zee of in de bergen net om de hoek komt, kunt u op elk moment Declaré zonnebescherming kopen.

Declaré Zonnebescherming online kopen

Zonnebescherming kan zo eenvoudig zijn - als u de juiste producten kent. Als je een gevoelige, gevoelige of allergiegevoelige huid hebt, heb je Declaré zeker de juiste keuze gemaakt. De formuleringen zijn speciaal afgestemd op de behoeften van het gevoelige huidtype. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over nieuwe huidirritaties of roodheid als u langer in de zon verblijft. Als u wilt, kunt u de juiste producten in ons assortiment zoeken en Declaré zonnebescherming bestellen tegen een redelijke prijs.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

4 100
toepassen