Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Japanse traditie en moderne stedelijkheid ontmoeten elkaar bij Masakï Matsushïma. De creaties van de ontwerper zijn zowel klassiek als minimalistisch stedelijk. Net op tijd voor de millenniumwisseling, mat

Meer info

Masakï Matsushïma parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Masakï Matsushïma combineert Aziatische traditie met moderne expertise

Wanneer passie, traditie en sensualiteit samenkomen met moderne expertise, is het resultaat verleidelijke unieke stukken die tijdloze klassiekers worden. De Japanse modeontwerper Masakï Matsushïma nam de tijd om zijn eerste geur te creëren. In 2000, na vele zeer succesvolle jaren in de mode-industrie, bracht hij zijn eerste geur Mat op de markt. Het parfum was een doorslaand succes en zorgde ervoor dat Matsushïma elk jaar een nieuwe geurcollectie wilde lanceren.

Tijdloos en eenvoudig, maar tegelijkertijd extravagant en luxueus: de unieke stijl van de ontwerper wordt weerspiegeld in elk Masakï Matsushïma parfum en in zijn mode. Gedurfde vormen en indrukwekkende verfijning in de flacons zijn net zo goed zijn handelsmerk als geurcomposities die alle zintuigen boeien. Een Masakï Matsushïma parfum voor vrouwen of een Masakï Matsushïma parfum voor mannen is altijd een cadeau dat getuigt van uitzonderlijk goede smaak. En natuurlijk een prachtige manier om jezelf te belonen en te verwennen.

Altijd goed voor een sensuele verrassing

De parfums van dit uitzonderlijke Japanse talent zijn niet alleen verkrijgbaar in flacons: als je je favoriete geur wilt meenemen in je handtas, kun je kiezen voor een rollerball of een pocketflacon. De geuren van Masakï Matsushïma zijn zo veelzijdig als het leven zelf: levendige, lichte creaties zijn bijzonder geschikt voor zaken, warme, sensuele geuren bekronen een romantische avond en weelderige, bloemig-kruidige parfums versterken elke speciale gebeurtenis. Geurliefhebbers kunnen Masakï Matsushïma parfum goedkoop kopen, vooral online.

Een parfum is altijd een statement: de geuren van Masaki Matsushïma zijn geschikt voor mensen die zelfverzekerd door het leven gaan en de kunst verstaan om tradities in ere te houden en tegelijkertijd met de tijd mee te gaan. Masakï Matsushïma geuren zitten vol verrassingen - ze voeren je mee naar verre, sensuele werelden en zijn tegelijkertijd geschikt om je geest op te wekken in het grauwe alledaagse leven en van elke plicht een plezier te maken.

Prachtige producten uit de Masakï Matsushïma parfumlijn

M

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Masakï Matsushïma met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Eadve1970
Masakï Matsushïma

De eerste geur die ik van deze Japanse kunstenaar bestel. Heel goede kwaliteit, lekkere geur en zeer langhoudend. Ben benieuwd naar de rest!

Commentaar van Youlde
wit

Wit en schoon is wat me meteen bij deze geur invalt. Subtiele schoonheid op zijn Japans. Een discrete geur die ook op dagen gedragen kan worden als je niet naar parfum wilt ruiken. De houdbaarheid is veel beter dan ik vermoedde.

Damesparfum +

De eerste Masakï Matsushïma geur werd in 2000 gecreëerd voor vrouwen. Sindsdien heeft het Japanse label bijna elk jaar nieuwe geuren voor vrouwen gelanceerd. Matsu en T-mat behoren tot de populairste vrouwengeuren van Matsushïma.

Masakï Matsushïma - parfum voor vrouwen met een fijne neus

Elk flesje Masakï Matsushïma damesparfum is een lust voor het oog. De geuren zijn een olfactorische ontdekking. Nieuwe, onverwachte geuren die geliefd zullen zijn bij iedereen die op zoek is naar een alternatief voor vertrouwde geuren. Masakï Matsushïma parfum voor vrouwen is gunstig voor iedereen die de voorkeur geeft aan minimalistische geuren die een mooi geheim met zich meedragen in plaats van een pompeuze uitstraling. De Japanse ontwerper Masakï Matsushïma creëert sinds 1999 parfum voor vrouwen en laat zich inspireren door de Japanse cultuur, vrouwen, kunst en reizen. Dit resulteert in zeer verschillende geuren, die de ontwerper verpakt in extreem artistieke en individuele flacons.

Populaire collecties van het Japanse huis

mat

Herenparfum +

De herengeuren van Masakï Matsushïma zijn net zo minimalistisch modern en toch verbonden met traditie als de mode. De onconventioneel gevormde flacons zijn echte blikvangers en als ze geopend worden, komen er buitengewone aroma's tevoorschijn.

Masakï Matsushïma herengeur geeft discrete rechtlijnigheid

Masakï Matsushïma brengt Japanse beleefdheid en terughoudendheid over op zijn mannengeur zonder in te boeten aan levendigheid en karakter. Een Masakï Matsushïma herengeur is de perfecte metgezel, vooral in de zomer en lente, als de frisse geuren de geest en ziel verkwikken. Een andere Masakï Matsushïma geur voor mannen kan worden gekenmerkt door fantastische houtachtige noten, die in dit soort composities zelden worden aangetroffen in mannengeuren. Masakï Matsushïma herengeuren zijn ideaal voor alle mannen die hun persoonlijkheid willen benadrukken met een geur die zowel subtiel als buitengewoon is. De geuren zijn zeker geen massaproducten en zijn toch gemakkelijk te dragen.

Japans minimalisme in mode en geur

De evenwichtsoefening om een geur zo samen te stellen dat hij aantrekkelijk is en tegelijkertijd op zichzelf staat, wordt op indrukwekkende wijze bereikt door Masakï Matsushïma herengeur. Sinds 1999 verovert de Japanse ontwerper Masakï Matsushïma de parfumwereld met zijn innovatieve parfums, waarin hij net als in zijn mode Japans minimalisme en Europese avant-garde wil combineren. Matsushïma werd in 1963 geboren in Nagoyashi en ging naar een modeschool. Op 29-jarige leeftijd richtte hij zijn eigen label op, dat al na twee jaar de hele wereld overging. In 2016 ontwierp Matsushïma de shirts voor het Japanse Olympische team. Net als mode is ook parfumerie een kunstvorm waarin hij zich wil uitdrukken. Geïnteresseerden kunnen een Masakï Matsushïma herenparfum kopen tegen een voordelige prijs in de online shop.

Populaire herengeuren

Een populaire Masakï Matsushïma herengeur die online verkrijgbaar is, is aqua mat

Unisexparfum +

Met de Haiku-collectie heeft Masakï Matsushïma een van de populairste uniseks geuren ter wereld gecreëerd. Elk van de drie geuren is gewijd aan een element dat de Japanse ontwerper associeert met zijn thuisland.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten