Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

John Varvatos verenigt twee zielen: de mediterrane flair van Griekenland en de onstuitbare energie van New York City. Onder zijn eigen naam maakt de modeontwerper voornamelijk kleding voor mannen, terwijl geuren zoals Artisan bijna vanaf het begin deel uitmaken van zijn portfolio.

Meer info

John Varvatos parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

John Varvatos geuren inspireren met mediterrane flair

John Varvatos is een modeontwerper uit de VS met Griekse roots. Naast stijlvolle mannencollecties staat John Varvatos vooral bekend om zijn uitstekende parfums. John Varvatos geuren inspireren met mediterrane frisheid, oriëntaalse sensualiteit en een opvallend mannelijke geur. Met zijn fascinerende composities zet het bedrijf al jaren met succes nieuwe standaarden in de wereld van geuren. De volgende tekst werpt licht op de geschiedenis van het succesvolle bedrijf en geeft een overzicht van John Varvatos herengeuren. De lezer leert ook waarom het voordelig is om John Varvatos parfum online te kopen.

Concentratie op de mannenwereld bracht succes

Nadat hij in de jaren '90 voornamelijk als ontwerper had gewerkt en veel succes had geboekt met verschillende mannencollecties voor Ralph Lauren en Calvin Klein, richtte John Varvatos in 1999 zijn eigen bedrijf op dat naar hemzelf is vernoemd. Dit bedrijf is nog steeds gevestigd in de Amerikaanse (mode)metropool New York City.

Met verschillende innovatieve en stijlbepalende mannencollecties kon John Varvatos binnen zeer korte tijd groot succes vieren met zijn eigen bedrijf. Vanaf 2002 ontwikkelde John Varvatos zich ook tot een steeds populairder modemerk in Europa en Azië. Nadat een damescollectie die in 2004 werd gelanceerd maar matig werd ontvangen door de doelgroep, nam het bedrijf de strategische beslissing om zich vanaf dat moment uitsluitend te concentreren op herenkleding.

Daarnaast begon het bedrijf hoogwaardige parfums te ontwikkelen. Hiermee bewees de modeontwerper op indrukwekkende wijze dat John Varvatos Parfum moeiteloos kan meespelen in de Champions League van internationale parfums. John Varvatos parfums zijn verkrijgbaar in talloze variaties en verschillende prijscategorieën. Het bedrijf heeft sinds 2009 een eigen online winkel, waar John Varvatos parfum ook online kan worden besteld.

Mannelijke geuren die doen denken aan het thuisland van de oprichter

John Varvatos geuren worden gekenmerkt door verfijnde composities en grote creativiteit. Of het nu gaat om elegante playboys, goed verzorgde mannen in de bloei van hun leven of echte waaghalzen - met haar geurcreaties slaagt John Varvatos er moeiteloos in om verschillende soorten mannen aan te spreken. De geuren worden gekenmerkt door een oriëntaals-mediterrane flair die doet denken aan het Griekse thuisland van de modeontwerper. John Varvatos parfum is betaalbaar, stijlvol en biedt waar voor je geld.

De John Varvatos Classic geur is een van de populairste en best verkochte parfums van het bedrijf. Met zijn houtachtig-oriëntaalse geur straalt John Varvatos Classic een intensiteit uit die ongeëvenaard is. De ontspannen maar sensuele geur maakt Classic een ideaal parfum voor zelfverzekerde mannen die waarde hechten aan een verzorgd en dynamisch uiterlijk.

John Varvatos Artisan is een eau de toilette die op speelse wijze citrusfrisheid combineert met een kenmerkende houtachtige, mannelijke noot. De John Varvatos herengeur is verkrijgbaar in een originele verpakking die doet denken aan een rieten mand. De opvolger, John Varvatos Artisan Aqua, is een limited edition eau de toilette die mediterrane frisheid uitstraalt en met zijn mannelijke kruidige noot een succesvolle aanvulling is op zijn voorganger.

Vintage is een perfecte John Varvatos herengeur voor rijpe mannen die met de nodige kalmte naar het leven kijken. Met zijn sensuele en zeer mannelijke mix van chypre smaken is John Varvatos Vintage een opwindende en impulsieve geur voor bepaalde uren.

Als je op zoek bent naar een onconventioneel John Varvatos parfum met een oriëntaalse geur, dan moet je Dark Rebel proberen. Deze gedurfde geur bevat noten van Jamaicaanse rum, zwart leer en zoete tabak. Met zijn ruige charme is de sympathieke Dark Rebel Rider een perfecte geur voor echte kerels die zich graag laten gaan.

Oud is een John Varvatos parfum dat glamour en luxe uitstraalt op een nonchalante manier. Als je een John Varvatos parfum wilt kopen dat oosterse sensualiteit combineert met opvallende mannelijkheid, dan is Oud de perfecte keuze.

Roem ver buiten de grenzen van de mode

Al tijdens zijn kindertijd en vroege jeugd toonde John Varvatos grote belangstelling voor mode. Om er cool uit te zien en zijn creativiteit te uiten, kleedde de zoon van een Griekse immigrantenfamilie zich tijdens zijn schooljaren als een rockster. De meeste kleren die hij droeg, maakte hij zelf.

In de loop van zijn carrière ontwierp John Varvatos producten voor verschillende wereldberoemde bedrijven. In 2001 werkte hij bijvoorbeeld samen met sportartikelenfabrikant Converse, voor wie John Varvatos verschillende schoenmodellen ontwierp. In 2012 waagde de ontwerper zich in de autowereld en ontwierp hij een limited edition van de 300C muscle car saloon voor Chrysler.

John Varvatos is een merk dat vooral populair is in de muziekwereld. Het imago van het bedrijf omvat een uitgesproken affiniteit met rock-'n-roll. Het is dan ook geen toeval dat bekende bands als KISS, Franz Ferdinand en ZZ Top de afgelopen jaren zijn ingeschakeld voor reclamecampagnes. De kroon op dit imago is waarschijnlijk het feit dat de bekendste winkel van het modebedrijf is gevestigd op 315 Bowery Street - op het terrein van de voormalige CBGB, de beruchte punkrockclub.

In de loop van zijn carrière is John Varvatos geëerd met verschillende prijzen. De bekendste daarvan zijn de Perry Ellis Award, uitgereikt in 2000, en de Menswear Designer of the Year Award, uitgereikt in 2005.

Exclusief, maar niet onbetaalbaar

Met zijn elegante en onderscheidende geuren is John Varvatos erin geslaagd om op overtuigende wijze een tweede steunpilaar naast het modeontwerp te creëren. John Varvatos parfum kopen tegen een gunstige prijs is niet moeilijk. Onze online shop biedt de mogelijkheid om een John Varvatos parfum gemakkelijk online te kopen en direct thuis te laten bezorgen.

Omdat de parfums met al hun ingrediënten vermeld staan en met elkaar vergeleken kunnen worden, is het duidelijk en eenvoudig om online een John Varvatos herenparfum te kopen. Met slechts een paar muisklikken kan de John Varvatos herengeur die de klant wenst in het virtuele winkelmandje worden geplaatst en worden gekocht met de betalingsmethode van voorkeur van de klant.

Een paar dagen later kan de klant de John Varvatos geur die hij heeft besteld thuis ontvangen en aanbrengen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor John Varvatos met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Whimints
Apart

Een heel aparte geur voor mannen.Mannelijk, fris, niet opdringerig. Blijft lang hangen. Jammer dat er geen shower gel van bestaat.

Commentaar van Quism1980
Echt geweldig

Wie iets heel bijzonders zoekt, is hier aan het goede adres. Deze geur moet je proberen. Ik ben er echt van ondersteboven.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten