Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

John Varvatos verenigt twee zielen: de mediterrane flair van Griekenland en de onstuitbare energie van New York City. Onder zijn naam creëert de modeontwerper voornamelijk kleding voor mannen; geuren zoals Artisan maken bijna vanaf het begin deel uit van de portefeuille.

Meer info

Koop John Varvatos Parfum goedkoop

Meer info +

John Varvatos -Geuren inspireren met mediterrane flair

John Varvatos is een modeontwerper uit de VS met Griekse wortels. Naast stijlvolle herencollecties staat hij John Varvatos vooral bekend om zijn uitstekende parfums. Geuren van mediterrane frisheid, oosterse sensualiteit en een kenmerkende mannelijke geur John Varvatos inspireren. Met zijn fascinerende composities zet het bedrijf al enkele jaren met succes nieuwe maatstaven in de grote wereld van de geuren. De volgende tekst belicht de geschiedenis van het succesvolle bedrijf en geeft een overzicht van John Varvatos de mannengeur. Daarnaast leert de lezer waarom het voordelig is om John Varvatos parfum online te kopen.

Concentratie op de mannelijke wereld bracht succes

Na in John Varvatos de jaren negentig voornamelijk als ontwerper te hebben gewerkt en groot succes te hebben gevierd met diverse herencollecties voor Ralph Lauren en Calvin Klein, richtte hij in 1999 zijn eigen bedrijf op, genoemd naar zichzelf. Het hoofdkantoor van het bedrijf is nog steeds gevestigd in de Amerikaanse (mode)metropool New York City.

Met diverse innovatieve en stijlvolle herencollecties was het mogelijk om in John Varvatos korte tijd een groot succes te vieren met hun eigen bedrijf. Sinds 2002 heeft het zich John Varvatos ook ontwikkeld tot een steeds populairder wordend modemerk in Europa en Azië. Nadat een vrouwencollectie die in 2004 op de markt werd gebracht slechts matig populair was bij de doelgroep, heeft het bedrijf de strategische beslissing genomen om zich uitsluitend te concentreren op herenmode.

Daarnaast is een begin gemaakt met de ontwikkeling van parfums van hoge kwaliteit. De modeontwerper heeft op indrukwekkende wijze bewezen dat John Varvatos parfum moeiteloos kan concurreren in de Champions League van internationale geuren. Sinds 2009 heeft het bedrijf een eigen internetwinkel, waar u ook online John Varvatos parfums kunt bestellen.

Mannelijke geuren die doen denken aan het thuisland van de oprichter

John Varvatos Geuren worden gekenmerkt door verfijnde composities en grote creativiteit. Of het nu gaat om elegante speeljongens, goed verzorgde mannen in hun eerste klas of echte waaghalzen - met zijn geurcreaties is het John Varvatos moeiteloos om verschillende soorten mannen aan te spreken. Het kenmerk van de geuren is een oriëntaalse mediterrane flair, die doet denken aan het Griekse thuisland van de modeontwerper. John Varvatos Parfum is goedkoop, stijlvol en weet te overtuigen door een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

John Varvatos Classic is een van de meest populaire en best verkopende geuren van het bedrijf. Met zijn hout-oriëntale geur straalt John Varvatos Classic een intensiteit uit die ongeëvenaard is in de wereld. De ontspannen en sensuele geur maakt Classic tot een ideaal parfum voor zelfverzekerde mannen die waarde hechten aan een verzorgd en dynamisch uiterlijk.

John Varvatos Artisan is een eau de toilette die op speelse wijze de frisheid van citrusvruchten combineert met een opvallende houtachtige mannelijke noot. John Varvatos De mannengeur is verkrijgbaar in een originele rieten mand-achtige verpakking. De opvolger John Varvatos Artisan Aqua is een limited edition eau de toilette die een mediterrane frisheid uitstraalt en is met zijn mannelijke kruidige noot een succesvolle aanvulling op zijn voorganger.

Vintage is een perfecte John Varvatos mannengeur voor volwassen mannen die het leven met de nodige sereniteit bekijken. Met zijn sensuele en zeer mannelijke mix van chypre aroma's is John Varvatos Vintage een spannende en impulsieve geur voor bepaalde uren.

Als u op zoek bent naar een onconventioneel John Varvatos parfum met een oosterse geur, dan is Dark Rebel iets voor u. De waaghalzende geur bevat geuren van Jamaicaanse rum, zwart leer en zoete tabak. De sympathieke Dark Rebel Rider met zijn ruwe charme is een perfecte geur voor echte mannen die het ook graag laten kraken.

Oud is een John Varvatos parfum dat terloops glamour en luxe uitstraalt. Wie een John Varvatos parfum wil kopen dat oosterse sensualiteit en opvallende mannelijkheid combineert, wordt goed geadviseerd met Oud.

Celebrity ver voorbij de grenzen van de mode

Al in zijn jeugd en vroege jeugd toonde hij John Varvatos grote belangstelling voor mode. Om er cool uit te zien en zijn creativiteit te uiten, was de zoon van een Griekse immigrantenfamilie gekleed als een rockster tijdens zijn schooltijd. De meeste kleren die hij gebruikte waren door hemzelf gemaakt.

Gedurende zijn hele carrière heeft hij John Varvatos producten ontworpen voor verschillende wereldberoemde bedrijven. In 2001 is een samenwerking aangegaan met sportartikelenfabrikant Converse, voor wie John Varvatos verschillende schoenmodellen zijn gemaakt. In 2012 durfde de ontwerper het aan om een auto te ontwerpen en ontwierp een limited edition van de Muscle Car Limousine 300C voor Chrysler.

John Varvatos is een merk dat vooral in de muziekwereld een grote populariteit geniet. Het imago van het bedrijf omvat een uitgesproken affiniteit met rock'n'roll. Het is dus geen toeval dat in de afgelopen jaren bekende bands als KISS, Franz Ferdinand of ZZ Top zich hebben ingezet voor reclamecampagnes. De bekroning van dit beeld is waarschijnlijk dat de beroemdste winkel van het modebedrijf is gevestigd op 315 Bowery Street - op het terrein van de voormalige CBGB, de beruchte punkrockclub.

In de loop van zijn carrière heeft hij verschillende prijzen John Varvatos gewonnen. Tot de bekendste behoren de Perry Ellis Award uitgereikt in 2000 en de Menswear Designer of the Year Award uitgereikt in 2005.

Exclusief, maar niet onbetaalbaar

Met zijn elegante en opvallende geuren John Varvatos is het bedrijf er overtuigend in geslaagd om naast modeontwerp een tweede steunpilaar te creëren. John Varvatos Goedkoop parfum kopen is niet moeilijk. Onze online shop biedt u dus de mogelijkheid om een John Varvatos parfum online te kopen en direct bij u thuis te laten bezorgen.

Omdat de parfums met al hun ingrediënten worden vermeld en met elkaar kunnen worden vergeleken, is het duidelijk en doelgericht om online een mannengeur te kopen. Met slechts enkele muisklikken kan de door de klant gewenste John Varvatos mannengeur in het virtuele winkelmandje worden geplaatst en met de door de klant gewenste betaalmethode worden gekocht.

Enkele dagen later kan de klant het door hem bestelde John Varvatos parfum thuis ontvangen en aanbrengen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor John Varvatos met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Whimints
Apart

Een heel aparte geur voor mannen.Mannelijk, fris, niet opdringerig. Blijft lang hangen. Jammer dat er geen shower gel van bestaat.

Commentaar van Quism1980
Echt geweldig

Wie iets heel bijzonders zoekt, is hier aan het goede adres. Deze geur moet je proberen. Ik ben er echt van ondersteboven.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.