Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Eternity Now

De geur +

Calvin Klein Eternity Now for Women - de geur van de eeuwige liefde

Calvin Klein Klein Eternity Now for Women is het vrouwelijke deel van het parfumpaar Eternity Now en een nieuwe, moderne interpretatie van de uiterst succesvolle Calvin Klein geur Eternity uit 1988, die ook de collectie van Eternity parfums

Eternity Now For Her is een prachtige bloemengeur, de geur van de geur van de vrouw. Een moment van tintelende opwinding, magische aantrekkingskracht, diep ontroerende gevoelens, intieme verbondenheid, volledige helderheid, tedere passie, emotionele veiligheid en stralende vreugde. De geur wekt deze magie op met spray fruit, een weelderig bloemenboeket, een zachte kasjmier en muskus.

De vrouwelijke compositie Calvin Klein Eternity Eternity Nu wekt de jeugdige energie met een exploderende fruitige frisheid van sappige zachte roze lychee, quince sorbet en sprankelende nectarines in de hoofdnoot. Romantiek en een gevoel van liefde ontvouwt zich in de vrolijk stralende bloemige hartslag met een verrukkelijk boeket van pioenrozen, perzikbloesems en zoete oranjebloesem (ceroliumolie).

De basisnoot verwent de zintuigen met soepele kasjmier, elegante houtachtige amberkleurige amberkleurige tonen van ambrox en een stimulerende sensuele muskus. Eternity Now for Women van Calvin Klein reflecteert op een vrouwelijke manier de liefde voor de eeuwigheid die begint in het nu.

Kopnoten
Lychee
Sorbet van kweepeer
Hartnoten
Pinksterroos
Perzik bloesem
Neroli
Basisnoten
Kasjmier
Ambrox
muskus

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-63%