Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein Eternity Now for Women - de geur van de eeuwige liefde

Calvin Klein Klein Eternity Now for Women is het vrouwelijke deel van het parfumpaar Eternity Now en een nieuwe, moderne interpretatie van de uiterst succesvolle Calvin Klein geur Eternity uit 1988, die ook de collectie van Eternity parfums

Eternity Now For Her is een prachtige bloemengeur, de geur van de geur van de vrouw. Een moment van tintelende opwinding, magische aantrekkingskracht, diep ontroerende gevoelens, intieme verbondenheid, volledige helderheid, tedere passie, emotionele veiligheid en stralende vreugde. De geur wekt deze magie op met spray fruit, een weelderig bloemenboeket, een zachte kasjmier en muskus.

De vrouwelijke compositie Calvin Klein Eternity Eternity Nu wekt de jeugdige energie met een exploderende fruitige frisheid van sappige zachte roze lychee, quince sorbet en sprankelende nectarines in de hoofdnoot. Romantiek en een gevoel van liefde ontvouwt zich in de vrolijk stralende bloemige hartslag met een verrukkelijk boeket van pioenrozen, perzikbloesems en zoete oranjebloesem (ceroliumolie).

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De basisnoot verwent de zintuigen met soepele kasjmier, elegante houtachtige amberkleurige amberkleurige tonen van ambrox en een stimulerende sensuele muskus. Eternity Now for Women van Calvin Klein reflecteert op een vrouwelijke manier de liefde voor de eeuwigheid die begint in het nu.

Ilias Ermenidis en Ann Gottlieb - de parfumeurs

De vrouwelijke geur Calvin Klein Eternity Now for Women is een gezamenlijke creatie van de gerenommeerde parfumeur Ilias Ermenidis en de gerenommeerde geuradviseur Ann Gottlieb.

De ondernemer Ann Gottlieb is een internationaal gewilde geuradviseur die al een groot aantal zeer succesvolle parfums voor prestigieuze merken heeft ontwikkeld. Haar carrière begon als werknemer bij Revlon. Even later werkte Ann Gottlieb voor Estée Lauder. De kunst, wetenschap en handel in parfumerieën leerde ze van Estée Lauder zelf, die haar mentor was.

Zeseneenhalf jaar later werkte Ann Gottlieb als Head of Product Development bij Elizabeth Arden en Warner Cosmetics. Haar unieke expertise, haar olfactorische talent, haar gevoel voor trends en haar marketing vaardigheden hebben geleid tot groot succes.

In 1983 richtte ze eindelijk haar eigen bedrijf op, Ann Gottlieb Associates Inc. Het specialiseerde zich in diensten voor de ontwikkeling van parfums en producten van de parfum- en cosmetische industrie. Zo zijn er tal van geuren van Calvin Klein, zoals Eternity, Obsession en ck one. De geuren genereren een jaarlijkse omzet van meer dan $ 1 miljard, waarbij de bekroonde geuren van Ann Gottlieb een belangrijke bijdrage leveren aan de parfumindustrie.

Ilias Ermenidis is een professionele parfumeur bij parfumfabrikant Firmenich. Geboren in Istanbul en opgegroeid in Athene, trainde hij als parfumeur bij ISIPCA in Parijs en werkte hij voor Créations Aromatiques (Symrise). In 1986 trad hij in dienst bij Firmenich als eerste stagiair parfumeur.

Sindsdien heeft de getalenteerde parfumeur de fijnste geuren voor gerenommeerde merken gecreëerd. Tot zijn creaties behoren Gucci by Gucci (2007), Victoria's Secret Heavenly Bloom (2009), Christina Aguilera Royal Desire (2010 met Frank Voelkl) en Oscar de la Renta Something Blue (2013 met Frank Voelkl).

Calvin Klein Klein Eternity Nu voor haar - het vrouwelijke flacon ontwerp

Slim, subliem en heerlijk stralend, presenteert Calvin Klein de vrouwelijke fles van de vrouwengeur Eternity now. Gebaseerd op het hoge, rechtlijnige flesontwerp van de originele geur Eternity for Women, heeft de nieuwe fles een modern, fris ontwerp met een goed afgerond silhouet geïnspireerd door de vrouwelijke eigenschappen. Het massieve, edele glas geeft de fles een zekere nobele uitstraling. Het gewichtig glas in combinatie met zijn slanke vorm en afgeronde hoeken en randen maken de fles erg comfortabel in de hand te houden.

Het parfumwater schemert sierlijk door de heldere glazen fles in een delicate, fris roze en geeft de sappige lychee aan als geurcomponent en de karakteristieke kleur van de jeugdige vrouwelijkheid. Het kubusvormige deksel heeft een glanzend, gespiegeld metalen element aan de onderzijde, dat ook wordt gebruikt voor het spuiten met de fijne verstuiver.

Het flesje van Calvin Klein Eternity straalt nu in een minimalistisch design magisch vrouwelijk, passend bij de geur van binnenin.

Calvin Klein Eternity Nu: de campagne Voor eeuwig begint nu

De vrouwengeur Calvin Klein Eternity Now for Her werd in 2015 gelanceerd samen met de mannengeur Calvin Klein Eternity Now for Hem. De parfums werden als één geheel gepresenteerd in een wereldwijde reclamecampagne, omdat ze thematisch bij elkaar horen.

Deze sensuele plek is gemaakt onder leiding van Darius Khodji en Trey Laird 2015 en de twee modellen Jasmine Tookes en Tobias Sorensen zijn ook liefhebbers in het echte leven.

De geuren vertellen over de eerste heerlijke momenten waarop de eeuwige liefde tussen man en vrouw begint. Een olfactorisch liefdesverhaal dat gaat over het fascinerende gevoel "voor altijd" en de ervaring van de eerste momenten in het bewustzijn "nu begint voor altijd".

De Eternity Parfumcollectie is een van Calvin Kleins meest succesvolle, populaire en belangrijke geurencollecties van 30 jaar geleden. De reclamecampagne "Voor altijd begint nu" voor het Calvin Klein Eternity Now parfumpaar belichaamt dezelfde kernwaarden als alle Eternity parfumcampagnes. De belofte en het ware gevoel van romantische liefde voor elkaar. Een liefde voor de eeuwigheid (Eeuwigheid).

Om deze boodschap authenticiteit en realiteit te geven, worden de Eternity parfums vertegenwoordigd door model paren die ook gelukkige paren zijn in hun echte leven. Het parfumpaar Calvin Klein Eternity Now wordt vertegenwoordigd door het Amerikaanse model Jasmine Tookes en het Deense model Tobias Sorensen, die ook privé zijn.

De expressieve reclamecampagne voor Calvin Klein Eternity brengt nu de energie en fascinatie van deze onweerstaanbare geuren over, evenals de boodschap die het parfum overbrengt in tijdloos artistieke zwart-wit foto's. In film en foto's presenteren Jasmine Tookes en Tobias Sorensen, midden in New York City, op indrukwekkende wijze de pure expressie van liefde en de verschillende emoties tussen een jong verliefd paar. De foto's zijn genomen door de bekende fotograaf en kunstenaar Cass Bird.